Att må bra är det sexigaste som finns.

Vem fan tycker att det är värt att må dåligt för att vara några kilo lättare? Alla kroppar är fina. En hälsosam kropp är ALLTID finast. Att må bra är alltid sexigast. Visst ska man inte äta ihjäl sig eller äta jätteonyttigt. Jag tycker att hälsosamt är bra, det är det enda som spelar någon roll. Det kan ni som haft en ätstörning säga. Hur mycket bättre mår ni inte när ni äter mat, än när man svälter sig?

Ska vi krossa idealen? Let’s go. Mejla din bikinikopp och förklara hur ni lärt er älska er kropp, eller en liten text om komplex och liknade. Skicka gärna era bloggar, ni får gärna vara anonyma också, men hjälp till att påverka! Alla storlekar, längder och former är välkommna 🙂

Mejla till [email protected] .

Posted in: Livsstil
Kommentarer (148)
 • Anonym

  Har du läst egoinas blogg eller…?

 • hanna ♥

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

 • TB

  FAN VAD BRA ATT DU GÖR DETHÄR! 😀

 • anonym.

  älska din kropp precis som den är! man behöver inte ha modellkropp för att vara snygg/söt eller för att se bra ut helt enkelt. men behöver inte ha den perfekta rumpan, dom största rundaste pattarna, den smalaste midjan eller det perfekta håret för att kunna älska sig själv. älskar du dig själv precis som du är lär folk älska dig ändå 🙂 tro mig! Antingen är alla perfekta eller ingen alls, som man säger!

 • Linnéa

  Du kör på samma som ”Egoina”?
  Tråkigt att man härmas – visst det är en jätte bra idé men då kanske du kan typ säga vart du fick det ifrån? Så det känns lite mer som om bloggarna gör det tillsammans och inte för att vara bättre än den andra…
  Ha det bra

 • Fanny

  Känns som att du försöker göra en Egoina så att säga

 • Isabel

  Kolla in min modeblogg!

 • Erika

  Du har verkligen formerna där man ska ha dom!

 • Borderline & Jag

  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA
  SLUTA BLOGGA UGGLA

 • MODELL SANDRA GREFVE - SKÖNHET, MODE, TRÄNING, FÖRETAG

  JÄTTEBRA SAGT!

  KIKA IN PÅ MINA HÄLSO Å TRÄNINGSTIPS 🙂

 • Josefin

  Bra skrivet ! Älskar baddräkten för övrigt 🙂

 • Lollo

  Hade du vart fet som en gris så hade du nog inte heller varit nöjd med din kropp och skrivit som du gör nu. Är så jävla trött på alla bloggare som ska visa upp sig hit och dit o prata om hur lite dom äter och väger och ändå tycker dom att de borde gå ner lite.. men iof så verkar du inte heller vara nöjd med din kropp eftersom du jämt och ständigt ska visa upp den på alla sätt som går, bara för du vill höra att alla tycker du har snygg kropp. Det är ingen som orkar bry sig mer ändå, vi vet redan att du ser bra ut och väger typ som en 10åring.

 • Anonym

  Härligt att läsa!! Du har jätte fin kropp, GO GIRL

 • Matildaaaa

  AS BRA PAOW , keep it going!

 • sarah

  Oj vilken snygg kropp och jävligt snygg baddräkt också hörredu! 🙂 Bra att du skriver sånna texter, det får säkert någon där ute med lite sämre självförtroende att känna sin fin! 🙂 bra jobbat paaaaaaow

 • Lisa

  Jag vet inte hur jag ska säga det här men när du gör såna här grejer ÄLSKAR man dig! 😀 Detta var en djävligt fin sak att göra

 • sabaa

  ehhhm…egoina style vah? men är ändå bra att du valde att ta kroppar och inte lår. Tanken är bra, men men… =P

 • Sofia

  Bra initiativ, det är precis sådana som du som kan påverka tonåringars snedvridna syn på deras kroppar. Fortsätt så Paow! 🙂

 • jennie

  Okej, Paow, det är jättebra gjort av dig! Men för ett tag sen publicerade du bilder av Kissie i ett sammanhang som handlar om att man blir fet av sprit, när Kissie aldrig någonsin varit tjock. Var det bara något som var riktat mot Kissie undrar jag nu. För i ena stunden säger du att det är fult att vara (sprit)fet, och i nästa stund säger du att man ska älska sin kropp oavsett hur den ser ut. Förstår du att du gör det lite svårt då?

 • amanda

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

  Sälla nån, fy vad patetiskt av dig att göra PRECIS SOM EGOINA gjorde för nån dag sen, fast med kroppdelen lår. Skärpning. Ditt inlägg kom knappast från hjärtat – du vill bara ha den publicitet egoina fått nu.

 • [kampen tillbaka]

  inte så jävla lätt och skita i det när man väl kommit in i karusellen.
  Det är såå svårare än vad du tror, men du har rätt sååklart.!

 • yasmin

  vad dåligt av dig att ta ifrån egoinas blogg. Hon hade exakt samma sak fast med låren. Det där var lågt av dig…

 • Josefine Andersson

  BRA INLÄGG! folk tänker för mycket på hur dem ser ut nuförtiden. inte värt det, tro mig jag vet 🙂

 • Emelie

  Copycat av Egoina.

  Dessutom lade du ut bilder på Kissie som spritfet. Vilken dubbelmoral!

 • Karin

  Jättebra initiativ!
  Spela roll vad som har skrivits förut, eller om Egoina gör samma sak på sin blogg. Det här är ett viktigt ämne, och ju fler det kan nå desto bättre!
  Kom igen nu, kör hårt!!

 • .

  vaddå wb egoina? petetiskt…

 • Elin

  Kul att du skriver ett sånt här inlägg när du själv är helt jävla perfekt!!

 • johanna

  som sagt, lite egoina över det här. man blir inte klok på dig ena dagen mår du asbra och är nöjd för att andra dagen må piss och ha komplex?

 • Rebecca

  Du har jätte fin kropp, så du kan ju göra det här nu och visa din kropp och vara nöjd. Men om du hade varit fet hade du inte gjort det. Och jag tror ju inte att dom med feta kroppar kommer att börja gilla den för att du skrivet detta

 • sophia

  asså jag stör mig på folk med fin kropp som säger att man ska vara glad över sin kropp för att ni är det! som du, du har fan en fin kropp så hur kan du vara nått annan än nöjd ?! sluta bullshita det är fan inte så jävla lätt!

 • Mathilda

  Så grymt dåligt av dig att göra samma sak som egoina gör, hon gör det med all säkerhet från hjärtat till skillnad från dig! Du hänger ut folk och pratar om hur feta de är m.m ena stunden, och några dagar senare skriver du om hur alla är lika värda. Väx upp nån gång! Jag antar att din statistik börjar sjunka och att du nu söker publicitet.. men inse : Du är en falsk liten bortskämd fjortis som försöker leka vuxen. Hoppas att alla ser din fasad som börjar spricka, du är kass, ful och patetisk.

 • Stina

  Ja det är ju jättebra och en superkomplimang till Egoina och hennes lår-kampanj. Det visar att du tycker att hon tagit ett bra initiativ, vilket hon ju också har.

 • Anonym

  äälskar baddräkten.
  det är inte fint när tjejer är för smala som t.ex. kissie enligt killar. bara föör äckligt

 • Jessica

  Jag vet inte riktigt vad du vill åstadkomma här, Paow. Det är skitbra att hjälpas åt att krossa idealen. Helt tokigt bra! Men för det första är det ju inte direkt en slump att ditt inlägg kommer precis efter att Egoina har gjort sin grej – och eftersom du inte ens nämner det känns det inte helt äkta. För det andra känns det lite falskt det här på grund av att (som flera har påpekat) du nyss har skrivt om Kissie och hur hon har blivit ”spritfet” och för att du för inte alltför länge sedan skrev att det inte finns några killar som vill ha sex med ”smällfeta” tjejer. För det tredje: Du har idealkroppen. Du har redan fått kommentarer om hur snygg den är. Det är inte så att du har satt dig själv i en speciellt ”utsatt” situation genom att visa upp den i baddräkt. Förmodligen gör allt det här sammantaget att det är rätt många tjejer som är avskräckta från att skicka in några bilder på sig själva. Det är en jättebra grej att vilja krossa idealen, men då måste man också kunna vara trovärdig i att man tycker att alla tjejer är lika fina.

 • Jessica

  kör du en liten egoina? 😛

 • ida

  vem bryr sig om egoina gjorde de först, det är väl bara en posetiv sak om flera stycken hakar på trenden med tanke på att de är för en bra sak

 • Emelie

  Hade de här kommit från hjärtat hade de varit jättefint, men de känns väldigt fejk. Du har dömt ut tjejer tidigare för deras fula, spritfeta kroppar och nu ska du ”stötta” oss lite större som inte är lika snygga som du. Nää, de känns inte helt seriöst de här, vill jag ha peppning läser jag Egoinas eller Blondinbellas blogg, din läser jag för att den är underhållande eller händelserik, speciellt när sånna här dubbelmoral-inlägg kommer upp….

 • madelene

  Dubbelmoral?
  Egoina did it first.

 • lisa

  det är skit bra att du gör ett sånt här inlägg men det är ganska lätt för er bloggerskor att säga när ni alla har skit fina kroppar(?)

 • Matilda

  Många som klagar över att du ”tar från egoinas blogg” men vadå? Jag tycker det är bra att du sprider budskapet vidare om så är fallet och om inte så tycker jag att det var ett bra initiativ.

 • epost

  Men Dessie har ju gått ut med att du gjort fettsugning nu också. Om man ska vara så himla stolt över sin kropp, hur kommer det sig då att någon (som till och med är under 18) och redan är smal, går och fettsuger sig?.. Dubbelmoral, du ska nog vara försiktig med vad du går ut med och inte.

  Svar: Nej, fettsugning är nog inte rätt ord egentligen, en ultraljudsbehandling var det, suger inte mycket det…

 • angelica

  Man har en ideal kropp som hela samhällets tjejer strävar efter, den där fina victoria secret kroppen, det är därför tjejer ofta får så stora komplexer då deras kropp inte ser ut som den. Tyvärr.

 • Linn

  ”Många som klagar över att du ”tar från egoinas blogg” men vadå? Jag tycker det är bra att du sprider budskapet vidare om så är fallet och om inte så tycker jag att det var ett bra initiativ.”

  Kunde inte hålla med mer om det inlägget =)
  Håller på Paow !

 • sandra,

  skönt också att du håller upp armarna så att tuttarna lyfts & magen dras in, vadå krossa idealen?

 • Kajsa

  Läst egoinas blogg antar jag!
  Absolut inget fel med det, Det är super bra med såna ”kampanjer”…

 • Minna

  Skit snygg baddräkt!! =)

 • Nike

  du känns så löjlig.. verkligen i strömmen så att säga. härmar alla.

 • Marre

  Heej, jag måste bara säga att du är så jävla bra paow:) du har blivit än sådan bra förebild även om de kanske inte är de du stävat mot. fortsätt som du gör, du kommer gå långt! kramar

 • Maria Said

  Grym bikini paulina!
  Och sen en kommentar till ”nike” ovan.. Vadå att paow härmar? Är du rolig nu eller vad. Om du stör dej på henne så gå inte in här då :S Brist på liv…

 • Josefin

  Fint att du kopierade från http://www.egoina.se , där sjönk min respekt för dig..

 • Mikaela

  Hitta på något eget att blogga om istället för att sno andras ideér..

 • Malin

  Paow du är fan bäst ! Det är nu din blogg är som bäst. Det är så viktigt det du säger. Däremot nått som ”irriterar” mig är att det finns andra komplex du aldrig tar upp. Som jag, som är smal, liten rumpa och små bröst. Vi har lika mkt problem som dom tjocka. Kan du inte göra något sånt inlägg också? Att man inte behöver största asset men även tränings tips för att få större. 🙂 kram !

 • Danielle

  roligt att du tog idén från egoina, bara för att bli intervjuad eller ?
  usch.

 • Linnéa

  Visst det är bra att du för vidare budskapet, men du borde i alla fall sagt att du inspirerats av Egoina, för det har du absolut! Inte så passande med ett inlägg av denna typ i din blogg heller, med tanke på att du tidigare i veckan total dissade Kissies utseende.

 • Danielle

  just det ! det verkar ganska konstigt när du säger att du ska krossa idealen, medans du själv grejar med ultraljud osv, haha.

 • Amanda

  alltså jag tycker att det är lite konstigt att du vill förmedla att alla är fina som de är, bara man är nöjd med sig själ när du sen lägger ut en bild på din kropp (som är väldigt fin) du är smal, och vältränad och har en kropp som många tjejer skulle dö för. Det hänger liksom inte ihop. du vill få andra tjejer att må bra, vilket är super!, men du gör det på ett överlägset sätt. Det känns så sjukt konstigt att du ibland klagar över din kropp och sen helt plötsligt ”alla är fina som man är”
  Du gör det säkert inte med meningen men som en tjej med sämre självförtroende så blir man lite smått krossad istället för att bli motiverad.
  kram!

 • tjej25

  Tänkte bara tipsa om en blogg som sprider samma tanke: http://kroppsbild.wordpress.com/ – tjejer får se ut precis som dom vill!

 • anonym

  Hur orkar du göra samma sak som egoina. Grejen med dig är att det inte blir seriöst och bilderna kommer säkert inte upp. Du ger knappast sken av att vilja få något gott ut av det här, endast fler läsare till dig och att det ska uppmärksammas…

 • Johanna

  Vadå copy från egoina? Lol. Kom med något eget ..

 • Ida

  Hahah shit vad alla klagar.. You go girl! Tror jag ska ställa upp 😀

 • ~ Raspera

  Vem bryr sig om hon kopierade Egoina, jag tycker snarare att hon hakar på trenden! WAY THE GO PAOW!

 • anna

  Tycker du är en härlig tjej paulina, men jag har en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på. Varför skriver du så mycket om ideal mm, att alla människor är fina som dom är, att kurvor är snyggt och att man ska vara naturlig när du för bara någon månad sedan gjorde den här fettsugningen med ultraljud??

  för övrigt så har du en bra blogg och verkar vara en skitgo tjej!!

 • Flisan

  Paow, du är så grymt jävla snygg!
  Ditt utseende! Ge de till mig!
  Kram 🙂

 • tin

  skitbra initiativ!!!! det diggar ja verkligen..

  men problemet e att du redan har så jävla snygg kropp(typ idealkropp, iaf för mej) så då blir dt på nåt sätt lite falskt då du inte vet hur det känns :p

 • Emelie

  Jag bryr mig om hon kopierar, för det ska handla om ärlighet. Detta är inte ärligt.

 • amanda

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

  Visst är det bra att sprida budskap. Men hon håller inte ens med det hon skriver, hon är inte ärlig för fem procent, utan hon såg hur många artiklar Egoina fick efter inlägget – Paow vill också ha det.

 • Hedda

  ååh vilken fin idé Paow!! Jag kanske skickar om jag har nån bild 😉

 • esther

  det känns bara så fel när du säger så, för du har ju verkligen modellkropp. man kan typ inte ta åt sig. tyvärr

 • S

  Jag tycker det är rätt det du säger. Men tycker däremot att det är jäkligt tråkigt att du lägger upp en bild på din kropp där du är Jääävligt snygg.. Det passar inte ihopp. På ett sådant sätt förbättrar du inte idealen.

  Men bra jobbat endå!

 • Sara - fotoblogg

  dubbelmoral? fettsög dig med ultraljud och fick bort 4cm? hmm

 • ellinor

  gillar att du har en fin och naturlig kropp och inte lider av vidriga ätstörningar som kissie! keep it up!

 • Anna

  haha, du kunde ju iallafall skrivit att du inspirerats från egoina?
  Dessutom, känns det jävligt falskt av dig då du både har fettsugit dig och kritiserat andras kroppar tidigare. Mediakåt?
  Tror inte många skulle vilja skicka in bilder på sina kroppar då dem automatiskt jämförs med dig som är smal, brun och supersnygg ..

 • natali

  Jävla wannabe kom på något eget ffs.

 • K

  och vad ska vi med höfter och rumpa men inga bröst göra då?

 • Elin

  Du är så galet snygg Paulina! Har man din kropp så förstår jag att man inte har något att må dåligt över. Men du har rätt i det du säger, alla kroppar är fina 🙂

 • Elin

  håller med haha. känns väääldigt egoina över det här.

 • Alexandra

  att säga att man ska vara nöjd med sin kropp oavsett hur stor man är och sen lägga ut en bild på en perfekt kropp med allt fett på rätt ställe känns lite fel.. lämna det där till egoina som faktiskt kan säga att man är fin oavsett hur man ser ut utan att man mår dåligt över det

 • nicole

  fyfan vad snygg!! blir fan arg när jag ser alla kommentarer om att du bara vill visa upp dig, VISST, VILL DU DET SÅ FÅR DU FAN TA MIG GÖRA DET!

  girl paowerrr

 • Jenny

  haha idén är ju snodd från egoina, skriv ut det isf! sen kör du på en jävla dubbelmoral också när du ena dagen tycker det är fult att vara ”spritfet” och nu ska man älska sin kropp? snälla du

  Svar: Tycker nog det är en jäkla skillnad på att vara nöjd med sin kropp och att vara ”spritfet” för att man dricker som en strandad flodhäst…

 • Emmelist

  grymt bra Paulina!!!!!!!!

 • Josefin

  Måste bara hålla med alla, det känns inte trovärdigt för som många skriver har du PRECIS idealkroppen – smal, lagom vältränad, stora bröst.. Och jag är också helt övertygad att om du inte hade det skulle du inte lägga upp bilder på dig själv i bikini såpass ofta. Börjar bli rätt tröttsamt, och inte på ett sätt som i längden leder till att du får större uppmärksamhet utan tvärtom.

  Det tror jag iallafall. Om man ska provocera och använda sig av lite klassisk dubbelmoral kan man väl iaf variera sig så läsarna slipper bli uttråkade? Att krossa idealen vore underbart, men att göra det genom att trycka upp din perfekta idealkropp i ansiktet på alla andra tjejer kommer knappast att leda till någon revolution på den fronten.

  Skulle vilja se lite celluliter exponerade från dig, då skulle vi snacka mer trovärdighet!

 • NEJ EGOINA HAR INTE GJORT DET FÖRST!

  Ni vet väl att det till och med fanns en tävling på mtv att man skulle skicka in bilder på sina ben/lår? Så ska man inte säga att egoina också härmas? SNÄLLA STFU alla!

 • Ellen

  Bra tänkt. Men känns jäkligt trist att du uppenbarligen härmar Egoina som verkligen har fått uppmärksamhet för sin kamp mot idealet. Hade tyckt att detta var grymt om du hade skrivit med nånting om vart du fått idén… För nu verkar det bara som att bloggare (som vanligt) bara snor idéer för att försöka göra det bättre och själva få mer uppmärksamhet, vilket tar bort fokus från ideal-kampen.

  Gör om, gör rätt. Skulle vara så jäkla bra om fler bloggare TILLSAMMANS kunde gå ihop i denna kamp!

 • Linda

  Lätt för dig att säga att vi ska ”krossa idealen” när du själv har en ganska perfekt kropp..

 • Cissy

  Du gör en Egoina känns de som ;O , fast hela kroppenh!

 • Karma

  Helt sjukt vad folk ska klaga hela tiden. Det här inlägget var ju bra och ändå ska det klagas. Spelar tydlingen ingen roll vad som skrivs det ska klagas klagas klagas ändå. Eeeh orka jiddra om att hon tagit efter den där egoina (vem de nu är). Spelar de nån roll eller? Ska Paow inte vilja krossa idealen bara för att egoina vill det? hon har patent på det eller vad? Så alltså ingen annan får vilja krossa idealen bara för att nån egoina redan paxxat det typ? Eh fattar inte tänket? Men Paris då? Då har egoina tagit efter honom om det här med tjejers ideal? Fyfan va lågt asså… *grinar*. Guuuud vad hemskt hur kan folk göra så. *skrattar för mig själv åt er som klagar*.

 • Sarah

  Håller verkligen med Linda

 • malin

  Så jävla kass som snor egoinas ide rakt av.,.

 • Jessica

  Jävla dubbelmoral. går o klankar ner på andra, o slänger ut en bild på dig i en baddräkt med upptryckta pattar. ja du är smal. men du har fettsugit dig också. du vill dock beskydda dig med att säga du inte har det, men ultraljudgrejen tog bort fett o då kallar jag det fettsugning. Folk som är tjocka lär må sämre av ditt inlägg däremot. Hade du vart överviktig hade du aldrig sagt ellre gjort såhär. Suck….
  Sen har du inte överdrivet fin kropp. jag är med smal, 176 cm o 57 kg, enda jag isåfall är Lite avundsjuk på är dina bröst, fast hade velat ha dina i mindre format. PAlla häng sen.

  Och provocera inte med dina bröst och kropp mer

 • Diana

  Fin tanke och det resulterar säkert i att någon känner sig säkrare. men börja med att lägga upp en bild som är mindre smickrande eller åtminstånde inte en då du sträcker ut dig och försöker framhäva brösten, det blir liksom lite fel. Jätte snygg kropp förresten!

 • mischa

  paow kanske gör som egoina, men egoina härmar isåfall en tjej som heter julia!
  kroppsbild.wordpress.com är skapad av en tjej som heter julia som lägger ut bilder på olika kroppar, stora som små, killar som tjejer. MEN vad spelar det för roll om egoina OCH paow också gör ”likadant” ? det är väl bara bra att så många som möjligt gör det för att få ut det så mycket som möjligt för att alla ska lära sig att vi är bra SOM VI ÄR. vi duger som dom vi är och hur vi ser ut. vad spelar det för roll vem som kommer på det först? kom igen, ge er!

 • susanna

  hur kan ni sitta och diskutera vem som skrev vad först osv. Det handlar väl om att älska sin kropp och vara nöjd för den man är, inte någon blogg tävling. Skärpning tjejer! Annars är det snart jag som får göra ett inlägg om etik och moral, verkar ju nödvändigt!

 • Kristina

  Men Paow… Nu gör du det igen. Du säger någonting som du tror låter jätte bra fast är helt korkat.
  Krossa idealen är ett jätte bra budskap, tro inget annat! Men då kanske du borde leva efter dom istället? Du skrev i ett inlägg hur människor är spritfeta, i det där fallet Kissie. Vet inte om du har kollat in på hennes blogg, men om det är någonting hon inte är så är det spritfet. Om du tycker hon är fet, ja men va fan är jag då liksom? Och sen lägger du ut en bild på din super perfekta kropp till den texten krossa idealen(du har jätte fin kropp, så känn dig stolt!) men jag vet inte hur andra känner sig, men jag mår inte bättre. Enligt dig så ska man träna rätt och inte dricka sprit, för annars blir man ”spritfet”. Ja, men jag gillar att ligga hemma och se på film och inte gå på gymmet. Jag gillar att dricka vin med mina vänner på helgen. Min kropp är inte perfekt. Men det är okej.
  Så innan du skriver ett inlägg om att krossa idealen så kanske du borde börja leva efter den melodin också. Sluta dissa andra för hur dom ser och väljer att leva. Du har en otrolig dubbel moral om du inte har märkt det.

 • Anonym

  Det där är jävligt lätt för dig att säga! Titta bara på din kropp! Om du inte hade sett ut sådär så hade du säkert inte heller gillat din kropp heller! Att ”vara nöjd med dig själv” grejjen är det sista som ska komma från dig! Du har aldrig varit tjock- du vet inte hur det är! Så lägg ner !

 • frida

  skitsnygg kropp alltså! på vilket sätt krossar du idealen? du har ju värsta ideal kroppen

 • idaho

  lätt att säga när man är idealet

 • Frida

  Jag tycker att det är fint att du hoppar på det här tåget, fler borde göra det. Men visa dig då på riktigt, utan uppdragna armar. Känns lite som att du bara visar upp hur smal och sjukligt snygg du är! Många skulle nog ta till sig texten bättre om du visade att du också har svagheter.

  Sedan är det bra att du uppmuntrar folk till att äta, och passa sig för ätstörningar. Men kom ihåg att ätstörtningar inte bara är anorexia eller att äta för lite. Det finns så många som har andra slags ätstörningar.

 • Anonym

  gud vad bra sakt! jag bor på en ätstörningsklinik! verkligen skönt å höra att att du tycker så ja kika in på kissies blogg nyss jag blev bara deprimerad och arg. och en sak vill jag säga! det spelar ingen roll om du väger 50 kilo eller 30 kilo du är samma person den endå skillnaden är att när du väger 50 kilo kan du vara med dina vänner och ha kul du årkar göra allt som andra årkar, och när du väger 30 kilo får du sitta i en rollstol fast på en klinik utan vänner ingen årk du får inte gå på toa själv du kan inte ens! för du bli så himla svag.
  Jag är här på min 18 vecka och kämpar mot ett bättre liv! Lyssna på Paow! och inte på människor som Kissie!

 • Josefine

  Vad är det för dåligt med att göra samma sak som Egoina? Det är väl bara bra!

 • Lovisa

  och om paow härmar egoina? Hon kanske fick inspiration och ville göra en lika bra grej?? Jag fattar inte hur ni tjejer kan sitta och leta fel i en jättebra text med bara bra budskap! För hennes budskap är inte att man inte får ligga i soffan och dricka vin med vännerna på helgen, utan att man ska vara nöjd med sig själv hur man än ser ut och inte SLUTA äta för att gå ner i vikt. Sen så finns det massor av större tjejer som är jättenöjda med deras kroppar så sluta skriv lätt för dig att säga, för det är lätt för alla som är nöjda med sig själva att säga och denna tjejen uppmuntrar er att vara nöjda era kroppar och ändå klagar ni på henne…

 • fanny

  Läst egoinas blogg? gör något eget… eller bara erkänn ”okey, läste egoinas blogg och tyckte det var så sjukt jävla bra, så jag tänkte köra på samma spår.”

  detta var bara patetiskt faktiskt :/

  annars rockar du 😀

 • Anonym

  Jag är en tjej med anorexia och måste säga att din kropp är underbar! De. Är så fin och jag önskar att jag såg ut som dig 🙁

 • sara

  det är verkligen lätt för dig att säga som har en snygg kropp… no offense till dig, det är bra att du gör ”det här”, men jag skulle lyssna mer om du till exempel tog upp något som inte är snyggt på dig och sa att ”jag tänker inte ändra på det, även om det inte är snyggt enligt idealen, för det här är jag”.

 • Ridiculous

  Haha, de orden kom från rätt mun! Du är skitstolt över din kropp och vill visa upp den i all perfektion, och varför inte samtidigt klura ihop en liten moralkaka så att alla ska förstå att du är bättre än Kissie? Ni bloggare är bara för mycket och jag hoppas att era dagliga besökare endast läser era bloggar för att det är underhållande och inte för att ni är deras förebilder.

 • jennie

  Bra att du försöker få bort det här med kroppsidialet, men vet inte riktigt ifall jag tror på det här. Tror bara du är ute efter fler bloggläsare och ”skriverier” om dig o din blogg, dessutom gjorde Egoina det först så du får gärna nämna henne med.

 • sara

  HALLÅ ALLA: som säger att hon härmar Egoina. So What? Om hon skulle göra det skulle det väl bara vara underbart. Bloggarna har en OTROLIG makt och de borde ALLA utnytja den på detta viset: krossa ohälsosamma ideal.

 • Lovisa

  Det är en jävligt bra grej du skriver om! Men även om du menar det och vill göra väl så blir allting bara dubbelmoral när du tidigare klankat ner på större tjejer. Fast det var ett bra försök, och bara detta hjälper någon tjej där ute i rätt riktning så är det värt det 🙂

 • elli

  vem fan bryr sig om hon kopierat från egoinas? allvarlig, om hon har samma åsikt så tycker jag att det är helt okej att skriva det.
  ge er

 • victoria

  du är så cool, shit jag håller med dig helt om detta;)

 • Anonym

  fan vad grym du är paow!! fortsätt såhär. du stärkte mitt självfötroende bara av att skriva ” ska vi krossa idealen?” jätte konstigt haha 🙂

 • Anika

  Det är uppenbart att du har läst Egoinas blogg, men du borde ha gett lite cred till Egoina. Fast jag tror du är medveten att du har idealkroppen. Annars tycker jag att det är bra att bloggare försöker krossa ohälsosamma ideal – men isåfall borde du inte skrivit att Kissie är spritfet, för Kissie är trådsmal.

 • Rebecca

  Hade du gjort det här för någon annan än din egen skull hade det här vart jätte bra gjort utav dig. Men nu är de såhär att du såg att Egoina fick en jävla massa bra publicitet av att göra lårgrejen så du tänkte att eftersom du alltid bara fått publicitet genom större lr mindre skandaler så ville du göra en liknande grej och även då du få bra publicitet. Det här hade dock inte heller stört mig om det inte var så att du för någon dag sedan satt o pratade om hur spritfet kissie var, som förövrigt aldrig varit i närheten av fet, mullig lr liknande, och att det inte heller är första gången du kallar någon tjock.
  När du menar det du säger, då kan du göra en sådan här grej.

 • Emmie

  Orka härma Egoina

 • Cornelia

  Vad spelar det för roll ifall hon tog det från Egoina, ifall hon nu gjorde det? Hon sprider ju budskapet vidare att man ska vara nöjd med dem man är osv.

 • Maja

  Lätt att säga när du har en perfekt kropp :/

 • Linis

  Tråkigt att du härmar egoina. Henne tror jag på för hon hänger inte ut alla som du gör + att hon är äkta och härlig rakt igenom. Lägg ner din kampanj, den känns fejk.. Först trycka ner folk för deras kroppar och sedan hylla kroppar. Nej, detta känns inte okej…

 • Emelie

  Folk klagar på att detta är hycklande? Egoina har aldrig hycklat genom att lägga ut en bild på någotoch kallar personen tjock. Hon är ärlig. Detta är inte ärligt.

 • Emma

  Men SNÄLLA. Kan folk sluta klaga och säga att hon härmar Egoina? Först och främst är detta ett debatterat och aktuellt ämne, så Paulina får väl ta upp detta i sin blogg om hon vill? För det andra, spelar det ens någon roll om hon inspirerades av Egoina?! Det är väl jättebra att folk ens tar upp detta ämne. Snälla, alla som har något dumt och säga behöver inte säga något alls.

 • issa

  Tycker det är bra att du gör detta men det bliur lite fel när du gör det direkt efter egoina.
  Tycker i såfall att du hade kunnat skriva nånting nånting om henne då också.
  Typ att egoina har startat ett projekt, jag vill också vara med så skicka in bilder osv..

 • amanda

  Snälla emma, du måste inse att hade paow varit ärlig så hade hon inte suttit o kallat folk feta i bloggen och klagat på sånt. Detta skriver hon BARA för att få uppmärksamhet.
  ”Snälla, alla som har något dumt och säga behöver inte säga något alls.”
  haha jaså, du är en sån brud, som måste vara positiv till allt och tycker man annorlunda ska man hålla käft. Väx upp

 • sara

  Alla kan fan tycka vad dom vill, men paow, du är en bra förebild!
  Själv vet jag inte vem egoina är, bryr mig fan inte heller.

 • Anonym

  sophia, kunde fan inte sagt det bättre själv

 • Elina

  Allvarligt talat Paulina, först dissar du Kissie och säger att hon var ‘spritfet’, och att det inte är snyggt. Sedan, inte långt efter att Egoina precis har startat en liknande ‘krossa-idealen’ grej så ska man helt plötsligt vara jättestolt över hur man ser ut. Är inte det lite dubbelmoral? Att du dessutom lägger ut en bild på sig din kropp (som är snygg, brun och vältränad) i samma inlägg efter att tidigare lagt ut bilder på Kissie och kallat henne spritfet får ingen tjej att må bättre. Tvärtom. Det är såklart helt okej att du lägger ut bilder på dig själv, och det är jättebra att du är stolt över din kropp, men det känns väldigt falskt att komma med ett sånt inlägg efter att ha varit så elak mot Kissie. Hur tror du att dem som är kraftigare än Kissie var känner sig? Dessutom har ju Egoina precis startat en liknande grej och fått massa positiv uppmärksamhet. Är det det som det egentligen handlar om? Uppmärksamhet? Jag har i alla fall väldigt svårt att tro att du gör det här för någon annan en din egen skull.

 • elsa

  åh man blir så stolt, vilken fantasi du har

 • Elin

  Ett tips är att kolla in denna awsoma bloggen http://magbloggen.wordpress.com/
  😀 Kramar

 • cahs

  Det är jättebra att ni bloggare har börjat med sådana här saker, men alla vet att det var egoina som började. Så självklart kommer hon få mest komplimanger för detta, det känns som om hon gör det pågrund utav anledningen att hon vill hjälpa och du mer har sett att hon har fått bättre rykte efter det. jättebra att försöka krossa dom sjuka idealen, men ge lite cred till egoina också, kanske kan länka till hennes inlägg också? 🙂

 • johanna

  Jag fattar inte hur folk kan tycka att det är patetiskt att paow tar upp detta??????! Hon har ju helt rätt i allt hon skriver, och skit samma att det var egoina som startade det, vad fan spelar det för roll? egoina har ju fortfarande all cred för att hon ”startade” det, det är ju bara BRA att det sprids och att paow hjälper till att sprida budskapen! och egoina är säkert, eller borde åtminstone, vara glad över att hennes budskap sprids vidare om att man duger som man är osv! Tänk om alla bloggare började skriva om det här, vilken effekt skulle inte det ge? Det skulle ju kunna påverka hur många som helst till det bättre med tanke på hur mycket makt dessa storbloggare har!
  CRED TILL EGOINA OCH CRED TILL PAOW OCH ALLA ANDRA SOM HJÄLPER TILL ATT SPRIDA BUDSKAPEN! DETTA SKA JU FAN UPPMUNTRAS, VARFÖR SKA VI MÄNNISKOR ALLTID HITTA NÅGOT ATT KLAGA PÅ???? (hade hon skrivit och uppmuntrat till viktnedgång eller bantning så hade ju alla klagat lika mycket ändå, skärpning nu, se det ur ett lite större perspektiv!!!!)

 • Jessie

  VAd spelar det för roll vem som skrev det förs? Då kan jag säga att Egoina snodde från mig när jag skrev för någon månad sedan och publicerade en bild på min kropp, att man ska vara stolt över det man har(vem ska annars vara det?), att ingen har rätt att klanka ner på en.. så otroligt barnsligt att säga något sådant.

  Många tänker på samma saker, jag tror att Paow här är ärlig om det hon säger.

 • Jasmin

  äntligen ett vettigt inlägg. tack

 • linn

  varför ska vi läsare vara nöjda med våra kroppar och strunta i idealen när du skriver att kissie är fet och att du gör fettsugning med ultraljud osv?
  Bara för att du har snygg kropp behöver du inte visa den hela tiden och få andra som är tjocka att må dåligt.

 • Linda

  Du e så jävla bra paow <3

 • frida

  PATETISKT ATT GÖRA EXAKT SAMMA SAK SOM EGOINA… det första vettiga du skriver har du inte ens kommit på själv

 • Regnmoln

  Tror inte direkt att du hjälper någon tjej genom att lägga upp en bild på din högst idealistiska kropp. Om det nu var din avsikt.

 • Sara

  Men vad pinsam du är! haha! Egoina är en bra förebild o står för allting, du har dubbelmoral så det skriker om det, härmapa!! Kom med nåt eget.

 • Rebbi-Bebbi-Boo

  Seriöst, du hycklar ju bara. Inte för att det påminner om det som Egoina gör, alla får ju idéer någonstans ifrån, utan snarare för att du verkligen inte har uttryckt dig så innan. Du snackar också om bantning, att folk är tjocka osv. Man kan inte förbättra folks självförtoende genom ett litet inlägg, utan måste göra det med sig själv och låta det vara något genomgående som alltid finns med.

 • Johanna

  känns inte trovärdigt när du säger ”krossa idealen” och så har du själv en modellkropp.

 • Cissy

  VART HAR DU KÖPT BADDRÄKTEN? , Snälla svara !:)
  Du ha aldrig svarat på nåra av mina kommentarer, så skulle vara super om du kunde.
  Vill verkligen veta.

 • Anonym

  Var har du köpt din fina baddräkt?! 🙂

 • Hannah Forsman

  var ahr du köpt din fina baddräkt ?! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *