Ännu fler snygga tjejer del 3

Hej Nathalie Lyne heter jag och skäms inte! Alla har vi våra komplex, man vill ha större bröst, vara smalare och putigare rumpa! De är iallafall de som är mitt 'ideal' och vad jag har strävat efter.
Men jag brukar tänka, de finns ingen som mig och kommer aldrig finnas någon med samma utseende eller kropp! Jag är nöjd över mig själv, jag är iallafall naturlig, de är ett bra sätt att tänka som jag även tänker dagligen!!
 www.nattalyne.se
Jag har alltid varit för smal och det är inte förens nu som jag upptäckt att jag verkligen vill gå upp i vikt. Vissa skulle döda för min smala kropp medans jag själv nästan ibland kan gråta över den?
 Jag har inte den finaste magen, men den är ändå skapligt platt! Mina lår vill jag att dom ska bli större och fylligare för jag tycker inte om att dom är pinnsmala! Tuttarna är helt okej liksom. Jag försöker att vara nöjd över min kropp och bygga upp självförtroendet. I vintras när jag såg den så tänkte jag att "fan jag kommer inte kunna ha bikini på mig i sommar!" medans nuförtiden låter det mer som "damn, jag ska vara nöjd över mig själv and work what my momma gave me!"! :D

Kram, www.soere.blogg.se
Jag älskar min kropp och det borde fler göra. Dagens ideal är skit.

 Förut hatade jag min kropp och mådde skit över den. Jag läste kissies blogg konstant och trodde att det var så man skulle se ut.
Jag trodde att det skulle vara mil mellan låren och att brösten skulle vara stora som bomber. Jag började banta och gick ner från 51 till 46 kg. Jag blev undernärd och brösten försvann. Jag såg ut som en tioåring i kroppen och mina nära blev oroliga över min hälsa. Men nu, ett år senare har jag insett att man inte mår bättre om man svälter sig, tvärtom. Lär dig älska din kropp, det kanske tar tid, men det är oftast bara du som ser "skavankerna". Det är sig själv man kritiserar mest här i världen. Håll huvudet högt och var stolt över din kropp. Det är ju faktiskt du som ska stå i centrum i ditt eget liv.
 
För två år sen spydde jag i skoltoaletter och hade konstant ångest
över vad jag åt. Idag har jag haft en riktig onyttig dag, men jag
tränar mycket mer nu. min kropp är inte perfekt men jag har lärt mig
acceptera den.
Hej!
Jag har haft komplex över min kropp, främst mina lår och kurvor. Men på senare tid har det blivit tvärtom! Jag älskar att jag har dem och en rumpa haha, men det var svårt innan, och jag vet hur det känns …
Kram och tack för en bra blogg!
Jag äter precis vad jag vill och känner för och skulle aldrig kunna banta eller liknande. Jag har haft vänner som gjort det/gör och varje dag hör jag folk klaga på sig själva. Jag har inga stora komplex över min kropp, men jag är inte felfri. Det är ingen. När folk säger att jag är perfekt eller liknande säger jag ”nej, det är jag inte alls.” Då säger dom ”men vad har du att vara onöjd över?” Men jag vill inte stå och rabbla upp saker jag är onöjd med mig själv för då sänker jag ner mig själv. Jag försöker så ofta som möjligt tänka på saker jag är nöjd över mig själv. T.ex när jag åker på skolan brukar jag tänka på tre saker jag faktiskt gillar med mig själv. Då kommer man till skolan mycket gladare och starkare. Så brukar jag alltid ”trösta” mig själv med att jag är ju faktiskt bara 14, min kropp har inte växt klart och jag kommer fortsätta utvecklas. Jag försöker att inte jämföra mig med andra, för vid den här åldern ser allas kroppar väldigt olika ut.

http://tashas.blogg.se

Fan, nu när jag läste ditt första inlägg där tjejer skickat bilder på sina kroppar…

så blev jag så avundsjuk… hur kan de skriva att de är så nöjda med sina kroppar?
jag förstår inte det… jag menar absolut inte att deras kroppar inte är så fina som
de själva säger, för det var verkligen! AS läckra kroppar,
men jag vill också kunna säga så om min egen 🙁 men jag kan inte… ännu..
är påväg.. något som dock stärker mig är… sånna här inlägg… och musik..
I’m beautiful in my way ’cause God makes no mistakes.
KRAM på dig!!
Har alltid avskytt mina bröst och det faktum att jag trots min storlek fick en rumpa men inga tuttar.  Har tidigare avskytt att visa mig i bikini och kämpade med ätstörningar under en stor del av min tonårs tid. Nu är jag äldre och klokare och har lärt mig att älska mig själv. Jag stör mig inte längre på mina små bröst och jag är stolt över min fylliga rumpa och mina magrutor. Sjukt bra att du gör detta..Keep it up girl:D

http://4-everexistwithyou.blogspot.com/

Jag är en femtonårig tjej som hela mitt liv fått höra att jag är FÖR smal, att jag inte har några former, att jag bara är skinn och ben osv osv… De senaste åren har jag hursomhelst lagt på mig ca 10 kg (med mycket möda) och i och med det mår jag mycket bättre. Dock får jag fortfarande då och då höra kommentarer som ”GUD vad du är smal” och även om det kanske inte var illa menat så tar jag verkligen åt mig.
Nu för tiden är det hela tiden tjat om att former är mycket finare än inga former, att man inte ska gå ner i vikt för att det är fult osv. Men om man är naturligt smal och verkligen inte KAN gå upp? Hur gör man då?
Ibland känner jag mig skitsnygg, och ibland känner jag mig skitful. Helt ärligt, är jag för smal, eller snyggt smal?
När jag gick i 7an vägde jag bara 35 kg, sen när jag valde att ta p-piller har jag på 2 år nu gått upp hela 11 kg! Mitt komplex är mina bröst men jag har lärt mig att tycka om dom. Men jag skulle nog mått bättre av lite större (haha) Men men vad mer ska jag säga, jag får ju fina komplimanger för min kropp så är väl ganska nöjd.
// http://Pimpiina.devote.se

Jag hade komplex för min kropp förut men har lärt mig att alla är olika och unika på sitt sätt.
Ingen ser ut som någon annan och alla är lika fina, det spelar ingen roll om man är stor eller liten.
Jag tycker om min kropp men skulle inte skada att få plattare mage, smalare lår osv! annars gillar jag min kropp men skulle helst vilja va smalare och ha en finare kropp.
Trots att man snart fyller 23 så slutar man aldrig att noja över sin kropp. Oavsett om man är pinnsmal eller lite mulligare. Man är sin egna värsta kritiker.

Jag vet att jag inte har världens snyggaste kropp, och jag nojar över min mage som är förstörd av de insulin jag tagit dagligen sedan jag var 10. Vissa får större "bullar" och andra mindre medan vissa inte får några alls.
Annars så älskar jag kroppen, har tränade ben och snygg put på rumpan.
Får nog tacka mamma för de spanska generna ännu en gång^^

/ http://nattstad.se/itsjessie

Jag heter Clara och bor i gävle.
Det här är min kropp, har haft komplex över mina utstickande revben länge, men har lärt mig att det är jag och det finns inget att göra åt det så varför hata det när det gör mig unik? Sen har jag också tyckt att jag har haft för mycket extra kilon men har sagt till mig själv ”gör något åt det eller sluta gnäll.”

http://www.clarahfransson.devote.se


15 år gammal är jag och mitt psyke har fajtats med olika komplex som jag har över min kropp lite då och då, men jag har mer och mer börjat acceptera hur jag ser ut och bara helt enkelt börjat se det positiva som min kropp för med sig. Jag tränar väldigt mycket, sammanlagt blir det nog nio gånger i veckan om man lägger ihop allt. Jag är simmare, så det håller jag på med 7 gånger i veckan, och de andra två gångerna använder jag till att rida. Eftersom jag tränar såhär mycket så har jag en smal och fin kropp enligt mig, vilket då är bra, men självklart finns det nackdelar. En av nackdelarna kan man skriva såhär: Vart är mina bröst? Haha, jag har belönats med små bröst eftersom jag tränar så mycket, och då får jag väl skylla mig själv. För några månader sen så var det ett ganska stort problem för min egna självkänsla, och jag mådde dåligt när jag var i annat sällskap än mina simmarkompisar över mina bröst, för att alla andra har ju självklart större. Jag menar, min lillasyrra har större bröst än mig nu (hon är ett år yngre, så det är inte så farligt). Men nu så har jag mer börjat acceptera det, och börjat gilla dom istället. Det finns inte så mycket att göra åt det, så varför gå omkring och vara deprimerad över det? Det tar bara en massa energi och fokus. Om en kille vill ha mig, så får han fan ta och acceptera dom, end of story.
Ett annat problem är min acne, den är inte alls så farlig som på många andra, men den irriterar mig fortfarande. Man samma där, jag tvättar mitt ansikte morgon och kväll med en speciell ansiktstvätt och sen så smörjer jag in det så att det inte blir torrt. Jag har lite grann på ryggen också, men dom försvinner som tur är på sommaren.
I alla fall, det jag menar är att jag är nöjd över min kropp även fast jag endast har B-kupa, dessutom så har faktiskt inte alla stora bröst heller, och det bara är så.

Jag får möta världen utan tuttar, någon annan som vill följa med?

Hoppas att du har det udnerbart!

Kram Matilda

Folk brukar säga att jag har en fin kropp, men det tog mig flera år att kunna älska mig själv och än idag så har jag svårt för det. Men nu tittar jag på mig själv och ler. För jag har något dom inte har, jag har självrespekt. Idag älskar jag mig själv för att jag är just jag och det kan INGEN ta ifrån mig. INGEN kan säga att jag är tjock eller ful eller inte duger, för det gör jag lika mycket som dom. – Det tar tid men det går att älska sig själv. En smal tjej som inte har ett självförtroende ser äcklig ut . Men en tjej med former som ser självsäker ut blir genast sexig. Så, kolla er i spegeln och le – För Ni är perfekta precis som ni är.
jag har alltid haft komplex för min kropp. Antingen har jag tyckt att jag var FÖR vältränad eller alldeles för otränad. När jag för 2 år sen slutade med alla mina fysiska aktiviteter har jag ätit vad jag velat men ändå hållt mig sund osv och jag har bara lärt mig att älska hur jag ser ut , för det kommer naturligt , alla skavanker mm. Fortfarande kan jag tycka att jag är för bred på sidorna , men det är pga skelettet sitter där, så det e bara o gilla läget !

Isabellelilly.blogg.se

var nöjd med dig själv! /

goloose.bubbleroom.se‏

Hej Paow! Jag älskar hur du får en att tänka på saker i olika perspektiv! Här är min kropp... Som jag hatade för inte så längesen. Jag hatade mina lår, mage, höfter, små bröst och rumpa. Men detso fler komplimanger jag fått, desto mer tycker jag
om min kropp. Jag är ganska kort också, ynka 158cm men hört att vissa killar tycker om korta tjejer. Killar vill inte ha jättestora pumpade bröst, de tycker om stora rumpor
och höfter. Jag har fortfarande komplex över mina höfter men får acceptera att de är så de ser ut. Min pojkvän älskar dem. Men tack för att du är så underbar! Älskar ditt
pepptalk.

// Vickan http://drmajk.blogg.se/

Hade ätstörningar och början till bulimi i början av högstadiet vilket ledde till att jag var väldigt smal till min längd som låg på ca 170-172 cm då. Började äta ordentligt igen och har alltid haft ett väldigt stort sötsug så kakor, godis och cola i mängder varje dag som gjorde att jag gick upp några kilon. Ligger idag på 64 kg till mina 176 cm och mina 17 år. Får ofta komplimanger för min kropp, har små bröst men en rejäl rumpa som väger upp det hela. Min pojkvän är också noga med att berätta för mig varje dag hur fin jag är, just för att jag är som jag är 🙂 Din kropp är to die for Paulina, var stolt och nöjd över dig själv! 🙂
Hej Paulina!

Jag uppskattar verkligen det du gör för att tjejer ska få mer självförtroende och börja älska sig själva. Jag är säker på att du redan har hjälpt många där ute med att börja inse hur fina de egentligen är.
Jag är sexton år och har haft ätstörningar i perioder under ungefär två år nu och jag vet hur det känns att verkligen hata sin kropp. Jag har svultit mig själv, stoppat fingrarna i halsen och annat hemskt som jag vet att många andra unga och osäkra tjejer också gör. Men jag är på väg ur det och vill verkligen kunna älska mig själv precis som jag är och ni storbloggare som försöker krossa idealen har hjälpt mig mycket redan nu. Så tack för det du gör Paow, det är värt guld!

(Visited 1 671 times, 1 visits today)

74 Comments

 1. Anonym juni 4, 2011 at 12:35 e m

  ASSÅ DU LÄGGER JU VERKLIGEN BARA UPP BILDER PÅ SMALA/FITADE TJEJER :S asså????

  Reply
 2. Marii juni 4, 2011 at 12:47 e m

  Problemet med denna grej är, paow, det att du väljer alltid jätte smala tjejer.Det har typ kommit bara en tjej som är tjock..Som om vi unga tjejer inte vill banta när vi ser de här tjejerna ? Vi är ju 100 gånger tjockare än dem !

  För övrigt är det en bra grej som du håller på med!

  Reply
 3. josefin juni 4, 2011 at 12:58 e m

  det är så himla bra det här paow! det känns bra att få se kroppar som inte är helt ”perfekta” som många vill uttrycka sig. sjukt bra bruden! keep up the good work 🙂
  kram

  Reply
 4. Anonym juni 4, 2011 at 1:05 e m

  jättejobbigt att läsa din blogg när typ allas tjejkroppar du lägger upp är jättesmala.

  Reply
 5. Sara juni 4, 2011 at 1:07 e m

  Tycker detta är ett bra initiativ, men vissa av tjejernas kommentarer till bilderna førstør budskapet. En tjej skriver till exempel:
  Killar vill inte ha jättestora pumpade bröst, de tycker om stora rumpor och höfter.
  Jag som har F-kupa, menar hon att inte jag är fin helt pløtsligt????? Konstigt….

  Reply
 6. marianne juni 4, 2011 at 1:15 e m

  hej! jag tycker att detta är en bra idé, men du borde nog tänka på att inte lägga ut t.ex underkläds-bilder, för det klassas väl som barnporr i sverige? eller? Den som vet får gärna berätta :]

  Reply
 7. emma juni 4, 2011 at 1:17 e m

  Dubbelmoral. Du bloggar konstant om din vikt och att du vill gå ner, samtidigt som du hånar exempelvis Kissie då hon hade normal vikt, etc. Ingen trovärdghet alls. Väx upp och försök igen om några år.

  Reply
 8. Madde juni 4, 2011 at 1:18 e m

  Fy fan vad grym du är Paulina som gör det här!

  Reply
 9. Amanda juni 4, 2011 at 1:27 e m

  Du tycker inte det vore lämpligt att lägga ut en bild på en tjej som inte är pinnsmal? Det är absolut noll varietet här.

  Reply
 10. Anonym juni 4, 2011 at 1:30 e m

  Men gud paulina detta leder ingen vart! Jag börjar fundera om du bara väljer ut vilka du vill se och om det tragiskt nog bara är fortfarande ”fjortisar” som läser din blogg? (Ta inte illa upp! Är det bara människor i din ålder som läser din blogg?) Det kan inte vara hela sanningen och varför lägger du inte ut bilder på större personer?? Du skulle tjäna jättemycket på det…Men jag förstår att ingen vågar skicka in när du fortsätter att förstärka dem smala idealen..

  Reply
 11. Alice juni 4, 2011 at 1:39 e m

  1. Tjejen på bild nr 16 skriver ”smala tjejer med dåligt självförtroende ser äckliga ut medans kurviga tjejer med självförtroende blir sexiga” haha asså lägg av nu, nu börjar det gå överstyr. Det låter nästan som att ni försöker ändra idealet helt och hållet, att tjocka är de snygga tjejerna och de som är smala är fula? Lycka till.

  Reply
 12. lisa juni 4, 2011 at 1:42 e m

  Tycker det är jättebra utav dig att göra det här för att öka tjejers självförtroende, men helt ärligt så får det här bara mig att må sämre..
  Du bryter inte direkt idealen eftersom nästan alla tjejer du lägger ut bilder på är pinnsmala…(idealen)
  Någon som håller med mig?
  Men det här är bara min åsikt, tycker annars att du gör ett grymt jobb!

  Reply
 13. V juni 4, 2011 at 1:42 e m

  Men snälla man fattar att de som skickar in bilderna på sig är massa attention-whores som fejkar att de har komplex med kroppen bara så att paow ska lägga upp bilderna på de.
  Och man förstår att paow väljer ut de snyggaste bara för att hon har sån skev syn på idealet. Enligt henne så är dessa tjejer normala för henne för att hon vill ju att man ska vara riktigt smal med inga alls brister på kroppen.

  Reply
 14. någon som står för vad hon säger. juni 4, 2011 at 1:51 e m

  ”nu bryter vi idealen!” snarare gör det starkare.. du ska vara en förebild, paow. inte en enda tjej där med fett på kroppen. pinnsmala fotomodeller allihopa, det får man ju verkligen bättre självförtroende av när man bläddrar igenom bilderna..
  fattar inte ens varför i helvete du snodde Egoinas idé från hela början?! du gör ju ingenting bättre, paow, du gör det sämre! tänk på hur många tjejer som inte har deras kroppar, som tänker att ”oh fan, nu ska jag gå ner 10 kg för att få en kropp som bild nr 1” jag trodde inte du var sån paow, men nu vet jag.. och många andra också för den delen. jag har sett EN bild med en tjej som har fett på kroppen här. nu menar inte jag att det är bra med folk som är kraftigt överviktiga så tro inte det, men snarare folk som har lite fett på kroppen iallafall..

  e fan inte avundsjuk, men jag är jävla säker på att det finns fler tjejer som jag där ute, som tänker samma sak.
  tänk efter innan du startar något som detta nästa gång, det kan bryta andras självförtroende.

  förresten, håller med anonym.

  Reply
 15. Sara juni 4, 2011 at 2:00 e m

  Tycker detta är ett bra initiativ, men vissa av tjejernas kommentarer till bilderna førstør budskapet. En tjej skriver till exempel:
  Killar vill inte ha jättestora pumpade bröst, de tycker om stora rumpor och höfter.
  Jag som har F-kupa, menar hon att inte jag är fin helt pløtsligt????? Konstigt…

  Reply
 16. m juni 4, 2011 at 2:14 e m

  Du borde kanske förstora texten. Man kan knappt läsa vad de skriver.

  Reply
 17. Amanda juni 4, 2011 at 2:20 e m

  Du är grymm Paow! Du har gjort så att jag gillar min kropp MER.
  inte helt men mer iallafall. Bry dig inte om dom som säger att detta är dåligt osv och att du härmar den där andra tjejen som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Ha de bäst! 🙂

  Reply
 18. Anonym juni 4, 2011 at 2:21 e m

  Är det bara jag som mår mer dåligt än bra av att detta ? dom här tjejerna är inte ens mulliga..

  Reply
 19. ISABELLE juni 4, 2011 at 2:22 e m

  Det är en bra grej som du gör Paow, men jag har liksom inte sett än enda tjej i detta
  (eller de andra ..) inläggen som är lite större? Och det leder ju inte till något då. Jag är grymt nöjd med min kropp, men det finns många tjejer som inte är det.

  Reply
 20. Emelie - Nagelbloggare juni 4, 2011 at 2:24 e m

  Kolla gärna in min nagelblogg.

  Allt ifrån hur man gör en cool design till hur man tar hand om sina naglar.

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Reply
 21. Lisa juni 4, 2011 at 2:32 e m

  Och hur många ”tjocka” tjejer tror ni har skickat in bild?

  Reply
 22. teres juni 4, 2011 at 2:33 e m

  You go girl! Keep up the good work paowi!!! 😀 <3

  Reply
 23. elina juni 4, 2011 at 3:11 e m

  fail ..lägg ner detta nu det börjar bli pinsamt

  Reply
 24. Michaela juni 4, 2011 at 3:26 e m

  Jag måste säga att det här som du gör Paow är något riktigt bra. Jag kan till viss del förstå dem som konstaterar det att det typ inte finns några bilder på lite större tjejer, men å andra sidan så kanske det inte är så många större tjejer som vill ha sådana bilder på sig själv uppslängda på din blogg som så många tusentals människor läser och kollar på, just för den anledningen att de inte är nöjda. Men då är det ju ändå upp till dem. Det är ju inte så att du kan tvinga dem att bli nöjda och slänga iväg en bild till dig. Dessutom så finns det ju flera stycken som skriver att de har varit extremt smala (lidit av anorexi / bulimi) och mått extremt dåligt för det med. Själv är jag idag nöjd med min kropp efter att i några år kämpat för att gå upp i vikt och har äntligen nått den vikt jag enligt min längd ska ha. Once again, du gör en bra sak här paow :).

  Reply
 25. amanda juni 4, 2011 at 3:27 e m

  Håller med tidigare. Det är ingen ideé ärligt talat med det här paow, om det bara är kroppar som tjejer FÅR ångest av. Du säger att du vill krossa idealen, men du tar ju bilder på tjejer som ÄR i IDEALSKROPPARNA. Du skapar mer¨ångest hos folk. Min vän som har ätstörningar, jag länkade dina inlägg till henne för jag tänkte att hon kunde få pepp men hon har blivit tvärtom och vill svälta sig ännumer. Ångrar djupt att jag länkade inläggen men jag gjorde det innan jag ens sett tjejerna på bild, länkade bara du skrev de dära inlägget med text och att man kunde skicka in bild.

  Reply
 26. Moa juni 4, 2011 at 3:43 e m

  Varför inte bara byta rubriken till ”thinspo”. Det är bara skitsmala tjejer, du säger i princip att alla är fina och olika.. bara de är smala.

  Reply
 27. Ridiculous juni 4, 2011 at 4:04 e m

  Det blir bara smalare och smalare. Fy fan, detta är inte ”att krossa idealen”, detta är att visa upp sina pinnsmala kroppar och berätta vad som är fel med dem! Du är ett fruktansvärt dåligt föredöme.

  Reply
 28. elmo juni 4, 2011 at 4:05 e m

  Jag som kille tycker det är väldigt synd att ifall det är så här många tjejer som ser så smala ut som tycker att det ser ”tjocka ut” vad är att se smal ut då? Skicka in dina bilder till mig så ska jag verkligen lägga upp alla bilder jag får. Tjejer är snygg med kurvor tjejer SKA ha kurvor. Sen å andra sidan tycker jag att det som kille är väldigt jobbigt att man inte kan leva upp till det krav tjejerna har på killar.

  Reply
 29. svar till ISABELLE juni 4, 2011 at 4:14 e m

  har du inte tänkt på att det faktiskt finns lite kurvigare tjejer på bilderna? och de som är överviktiga kanske inte har skickat in bilder. Tycker att det Paow gör är starkt gjort, hon skriver och visar saker som är viktigt (ibland)

  Reply
 30. anna juni 4, 2011 at 4:26 e m

  grejen är ju den att alla tjejer är smala! ni tycker ju bara dom ser smala ut än er för det är ju det som är grejen, idealen!
  alla tjejer ser sig själv flera gånger större än dom egentligen är!

  Reply
 31. Ebba juni 4, 2011 at 4:33 e m

  varför klagar vissa att det här inte är bra?
  visst, alla kan inte tycka lika, och alla kanske inte känner likadant.

  tidigare har jag knappt vågat visa min kropp för kompisar.

  idag gick jag på stranden bland massa okända människor, och jag har inte gjort det på hur länge som helst! Alla andra somrar har jag försökt tänkt att jag ska vara nöjd med min kropp. Nu behövdes ”bara” Paow, och massa underbara tjejer som skickat in bilder, och skrivt lite om deras ”historia”

  NI SKA HA ETT STORT TACK, FÖR PÅ SÄTT OCH VIS HAR NI RÄDDAT MIN SOMMAR,OCH FÖR HOPPNINGSVIS FLERA ANDRAS!

  Reply
 32. Alexis juni 4, 2011 at 4:41 e m

  Man växer ifrån sina problem, Jag växte ifrån mina viktproblem i 5:an och nu studerar jag i gymnasiet. Sånna problem kan man lösa själv. Man behöver inte ta en uppmärksamhetskåt bild på sig själv och publicera det på en fjortisblogg så att alla ska tycka otroligt synd om den personen.

  Btw, jag är inte avundsjuk, ger er bara några goda råd.

  Reply
 33. Tuss juni 4, 2011 at 4:51 e m

  Egoina inspirerar, för hon lägger upp folk med olika form. Känns som att du väljer ut de snygga, för det är det enda du lagt upp. Oj, vad inspirerande!

  Reply
 34. Carro juni 4, 2011 at 4:55 e m

  Vad är ditt problem egentligen?? Alla bilder som du lägger upp är ju på pin smala tjejer som man bara får mer ångest av! Du har tagit med EN tjej som har lite att ta i, men alla andra har ju redan idealkropparna? Som du ser så länkar i princip alla till sin blogg och det är för att dom är så jääävla stolta över att dom ser ut så som dom gör. Jag klandrar dom inte, men detta har motsatt effekt Paow, vi normala tjejer mår bara dåligt av det här.

  Reply
 35. Madelene juni 4, 2011 at 4:57 e m

  Men tjejer, vad ni ska klaga!
  Alla tjejer som är med på bild här ovan är inte pinnsmala, alla har olika kroppsformer och är vackra på sitt vis. Ta er i kragen och börja älska er själva och sluta sprid en massa tråkiga kommentarer runt om er!

  Jag gillar dom här inläggen.
  Jag gillar att det är fler tjejer där ute som har samma komplex som jag,
  det känns inte lika jobbigt längre när man inser det och det blir lättare att komma över komplexen.
  Jag har länge haft komplex över mina reven som sticker ut, och nu ser jag att jag inte är ensam om det.

  TACK.

  Reply
 36. Cinder juni 4, 2011 at 5:04 e m

  Bra jobbat tjejer! 😀

  wwww.cinderbloom.blogg.se

  Reply
 37. krulli juni 4, 2011 at 5:10 e m

  På Magbloggen finns det magar av alla storlekar, färger och åldrar, där hyllar vi garanterat inte det smala idealet! Skicka in din mage också!
  KOlla också in Egoinas lårbilder, helt fantastiska och konstigt nog något som startades ca en vecka innan PAOW ville krossa idealen…..

  Reply
 38. rebecka juni 4, 2011 at 5:12 e m

  haha herregud vad klagar ni över? det är bara helt normala kroppar. Tycker detta är jättebra. Det är inte alls bara ”pinnsmala”, ni kanske bara klagar för att ni är tjocka själva, men om ni nu mår så jävla dåligt över det så tycker jag ni ska gå och göra något åt det istället för att gnälla på en bloggare som försöker göra något bra. lägg ner.

  Reply
 39. stina juni 4, 2011 at 5:28 e m

  Jag tycker man ska hylla Paow för att hon försöker. Ingen av er har någonsin gjort något som är bättre för att bekämpa skönhetsidealen. Det här kanske inte är perfekt, men det är mer variation här än på till exempel bubblerooms bikini sida (ett exempel, har inget emot bubbleroom) så det är ett steg i rätt rikning.

  Reply
 40. anonymtjej juni 4, 2011 at 5:45 e m

  Men gud, seriöst nu får ni ta och skärpa till er. Jag är en av de som hon har lagt upp nu i del 3, och jag blir brydd över hur oerhört patetiskt ni bete er. Ni får det att låta som att det är DÅLIGT att vara smal. krossa idealen menar hon med att man ska vara NÖJD över sig själv och eftersom de som har skickat in tydligen är nöjd med sig själv så ska ni sitta & klaga? Det kanske inte är många ”tjocka” som har skickat in bilder och hur ska hon då kunna lägga upp dem? Hon försöker att bekämpa idealet och ni som kommenterar negativt gör det knappast bättre. Hur kan ni vara så hjärtlösa? Läser ni inte texterna under? Många har mått dåligt över sin kropp men kommit över det och vill visa det. Skärpning, hon gör en god gärning …

  Reply
 41. Sofia juni 4, 2011 at 6:11 e m

  Alltså hur fan ska Paow kunna hjälpa att det, enligt er, bara är pinnsmala tjejer som skickar in bilder? Är det hennes fel att tjejerna som skickar in bilder inte är tillräckligt tjocka för att ni ska må bra? Nej.
  Klart som fan att man inte vågar skicka in en bild på sig om man är lite knubbig, när folk skriver så jävla elaka saker. Jag hade inte velat att alla idioter som lämnar sina äckliga kommentarer här ska sitta och granska min kropp och sen skriva att ”Nej fan, hon tjejen på den bilden är attention whore, hon har inte alls några komplex. Hon måste gå upp 20 kilo innan hon är tjock nog att få andra att må bättre!”
  Det är fan inte Paow eller tjejerna som skickar in bilder som gör idealen värre. Det är ni psykfall som skriver massa störda kommentarer om att alla tjejerna på bilderna är smala och gör allting värre. Fucking bullshitters, hoppas ni själva dör i fetma eller något. De här brudarna ni ser på bilderna kanske kämpade som fan för att våga skicka iväg den där bilden. De kanske mår dåligt över att de är FÖR smala. De kanske mår dåligt över vad fan som helst, och så sitter ni och säger att det är fel på dem..
  Fy fan vad dålig stil.

  Reply
 42. Cecilia juni 4, 2011 at 6:43 e m

  Du är ju helt dum i huvudet. Fortfarande bara likadana kroppar? Krossa idealet my ass.

  Reply
 43. Matilda juni 4, 2011 at 7:50 e m

  Min kom inte med, börjar fundera om det är sant det där med att du bara sätter in smala tjejer :/

  Reply
 44. Anonym juni 4, 2011 at 8:04 e m

  Alltså folket som kommenterar ju helt dumma i huvudet! Som jag ser på det här så har nästan alla smala tjejer haft anoerxi och bulimi? Och de flesta säger även att de hatar sina kroppar? Hur jäkla bra tror ni de mår? Skulle ni vilja byta? Jag skulle aldrig vilja byta även om jag vägde 100 kg och var lycklig! Vem fan vill vara smal och må så sjukt jävla dåligt?

  Jag som har varit naturligt smal hela mitt liv har hört att jag är för smal och bla bla. Hur bra tror ni jag mår? Jag skiter väl i om jag är smal, för mig är ett välmående SEXIGT.

  Smal som kurvig, jag skiter fullständigt i det, alla är lika vackra. Men om man inte mår bra då spelar det ingen roll. Jag tror att budskapet även är det. Att man ska må bra över sin kropp. Inte att man är smal eller kurvig. Det är ju egentligen inte relevant… Bara man mår bra och är lycklig…

  Så vadå att hon ”bara” sätter in bilder på smala tjejer? Det är väl ändå sjukt bra att hon gör det så folket fattar att även smala tjejer kan hata sina kroppar och må dåligt!

  Reply
 45. Felicia juni 4, 2011 at 9:56 e m

  Asså nitjejer som skickar in bilder!

  Ni är SÅ himla modiga, jag sitter själv med några extra kilon.
  brukar bli så när man är ”nykär” haha men jag har nog aldrig mått så bra so jag gör nu!

  kraaam på er!

  Reply
 46. louise nevhage juni 4, 2011 at 11:11 e m

  haahaha folk är ju störda, seriöst väger ni 150 kg ni som klagar eller? de bilderna som kommit upp är på tjejer med alla olika sorters kroppar. Gå och dränk er och sluta klaga på allt och alla! Förstår inte hur ni orkar med er själva

  Reply
 47. Kristine juni 4, 2011 at 11:37 e m

  Sjukt starka inlägg av dig paow. Jag tror verkligen inte att du väljer ut bilder på smala tjejer, varför skulle du göra det? Inläggen går ju ut på att visa för tjejerna där ute att vi alla är vackra, så nej. Dom som tror du sitter och väljer ut alla smala tjejer verkar ju inte riktigt ha alla hästar i stallet. F.Ö. vill jag tacka för en skitbra blogg, dina inlägg blir bara bättre och bättre för varje dag. Keep it up! Kram!

  Reply
 48. Sandra juni 4, 2011 at 11:39 e m

  ”Är det bara jag som mår mer dåligt än bra av att detta ? dom här tjejerna är inte ens mulliga..”

  Men herregud…… de här tjejerna vågar visa upp sina kroppar. De är stolta. Det är DET du borde ta efter, inte själva kroppsformen.

  Reply
 49. L. juni 5, 2011 at 2:05 f m

  ASSÅ SNÄLLA! Vem fan bestämmer vad som är rätt och vad som e fel? Vem bestämmer att man måste vara större än dom här tjejerna för att inte vara normal? Vem är ni o dömma o säga att hon inte ska lägga ut bilder på pinnsmala tjejer, ist lägga ut på tjocka tjejer???? Är ni helt sjuka i huvudet. ALLA SER OLIKA UT. vissa är pinnsmala, vissa kan inte gå upp i vikt. vissa är tjocka, vissa kan inte bli mindre. vissa vill vara mindre och vissa vill vara större. Spelar ingen roll, alla väljer väl hur dem vill se ut. Ni har totalt missförståt ”att krossa idealet”. Att krossa skönhetsidealen betyder inte att man ska lägga ut bilder på tjocka tjejer för att det e smala tjejer som visas mest i media. Utan det betyder att vi ska acceptera att alla ser olika ut, att vi inte ska vara missnöjd med oss själva oavsätt kroppsform osv. Tänk om, tänk rätt.

  Reply
 50. E juni 5, 2011 at 9:21 f m

  Du , Egoina var det som började med detta.. Men en tjej ska ha kurvor !

  Reply
 51. E juni 5, 2011 at 9:22 f m

  Och varför lägga ut bilder på nästan bara smala tjejer ? Så att de andra ska få med komplex över sigsjälva som har lite hull ? Gud.

  Reply
 52. annelie juni 5, 2011 at 9:25 f m

  varför lägger du inte BARA upp på kurviga tjejer? rensa bort alla spagettipinnar!

  Reply
 53. Carro juni 5, 2011 at 10:13 f m

  Alltså.. tjejer som säger att ”mitt självförtroende är så dåligt för mina bröst är små/stora” har nog tyvärr ett stort problem, för INGENS självförtroende sitter i brösten, det sitter högre upp! Att skylla på brösten, vilket är något av det snyggaste som finns på en kropp är så elakt. Det är bara ni själva som ser problemen, 99,9% av alla människor på stranden bryr sig inte om era kroppar, dom är för upptagna med att tänka på om någon bryr sig om deras 2 bristningar på höften.. Jag hade också dåligt självfötroende innan, just pga av mina bröst, nu älskar jag dom mest av allt. Eftersom JAG tycker att JAG är snyggast i en smal kropp med stora bröst, det betyder INTE att en tjock tjej med små bröst är ful. Det handlar om vad ni utstrålar, utstrålar ni självsäkerhet så syns det, och då blir ni galet snygga! Det tipset jag har(sm faktiskt funkar) ställ er framför spegeln varje dag och bara beundra era kroppar, för det är dem värda!

  Reply
 54. tove juni 5, 2011 at 11:17 f m

  rebecka: korkad kommentar? alla överviktiga har kanske inte lika lätt att gå ner i vikt?

  du låter bara som en egotrippad liten fjortis.

  patetiskt.

  Reply
 55. Smal tjej juni 5, 2011 at 2:10 e m

  Men HERREGUD vilket jävla tjat det blev om att kropparna i inlägget här ovanför är ”pinnsmala”! Att ”krossa idealet” har ingenting med att göra om man är stor eller smal, utan handlar snarare om att alla ser olika ut. Min bild är med i inlägget ovan och där skrev jag att jag mår dåligt för att jag är för smal, och nu får man se kommentarerna här nedan som skriver att man är pinnsmal. Tack så mycket, verkligen!
  Dessutom har jag ingen förståelse för människor som säger att endast överviktiga människor har dåligt självförtroende, för MINST lika många har dåligt självförtroende för att de är smala. Tänk lite på vilka konsekvenser era kommentarer får INNAN ni uttrycker dem!!

  Reply
 56. - juni 5, 2011 at 2:35 e m

  fan va bra du har blivit paow! det är sjukt hur mycket du har förändrats (på et bra sätt!) tummen upp för dig! 🙂

  Reply
 57. Anna juni 5, 2011 at 3:07 e m

  ni som säger att paow bara lägger ut bilder på smala kroppar och bara en ”tjock”, tänk lite!! om hon bara hade lagt ut bilder på ”tjocka tjejer” (som ni vill) så hade ju dom som har sådan kropp blivit ledsna och själva tyckt att de är tjocka? låt henne lägga in bilder på alla kroppsstorlekar istället så att man kan se att alla människor ser olika ut. Att alla är inte pinnsmala men att VISSA är det!

  Reply
 58. Mad juni 5, 2011 at 3:22 e m

  Verkligen ett varierande utbud av kroppar här, inte alls bara jättesmala tjejer. Egoinas ”kampanj” är sjuhundra gånger bättre än din, för du hjälper inte nåt alls. Du promotar ju bara en viss kroppstyp, hon promotar ALLA kroppar, tjocka som smala. Du borde lägga ner och hitta på egna jäkla grejer istället för att sno andras.

  Reply
 59. Jessie juni 5, 2011 at 5:32 e m

  Oavsett om man är pinnsmal eller normalviktig så kan man fortfarande ha komplex för något.
  Jag finns med på en av bilderna och jag är inte pinnsmal, snarare vd man kallar normalviktig.
  Jag är inte tjock heller eller så. Jag tycker att det är starkt gjort av alla som vågade skicka in bild på sin kropp där flera 100tusen andra kan se.
  Är det konstigt om man inte ser lite överviktigare tjejer på någon bild?
  Nej det är det inte.

  Ni som sitter och klagar.. varför skickar ni inte själva in en bild på er? Ni kanske är en av dom med några extra kilo? Ni är duktiga på att trasha alla oss andra och Paow, men ni är fega också!

  Den dagen ni VÅGAR, skicka då in en bild på er istället för att sitta och klaga.
  Ni andra som mår dåligt över att vi ser ut som vi gör: GÖR något åt era kroppar då. Det är inte så svårt att äta mindre portioner /äta större och gå iväg och gymma för att gå ner/ gå upp i vikt.

  Hade ni tagit all eran negativitet och lagt ner den energin på att må bra och se ut så som NI vill, hade ni inte klagat. Eller har jag fel?

  Reply
 60. Isabelle juni 5, 2011 at 5:36 e m

  vilken jävla diskussion ni håller igång med…
  har ni inte tänk på att de kraftiga tjejerna kanske inte har modet eller självkänslan till att skicka in bilder på sina kroppar? Vi som kanske räknas som ”normala” o vet att vi ser bra ut VÅGAR skicka in de. Alla vågar kanske inte , just för att man är osäker pga sin storlek? Så shut the fuck up.

  Reply
 61. skinny bitch but I ain't hatin'. juni 5, 2011 at 8:17 e m

  Haha, fyfan vad arg jag blir när jag läser vissa kommentarer. Samtidigt finns det jävligt vettiga kommentarer bland allt jävla bullshit. Synd att man måste sitta och rannsaka hela jävla sidan för att hitta dem.

  Fattar inte hur ni kan sitta här och skriva såna där saker. För det första, man kan inte sitta och säga att vissa tjejer är normalviktiga? Vad är normalvikten? Jag menar, alla kroppar är olika. De som är längre har en annan ”normalvikt” än de som är korta till exempel? Och vissa tjejer (även killar) är större byggda, dvs att deras skelett är större, bredare, grövre än andras. Hur fan kan man rå för sånt?

  De tjejer som faktiskt vågat skicka in en bild på sin kropp är jävligt starka! Det beundrar jag, som fan. Och ni patetiska människor som sitter och klankar ner på dessa tjejer är dumma i huvudet. Ni verkar inte fatta något alls. Det är precis så som det är skrivet ovan; ”poängen” med det hela är ju att få folk till att förstå att man är vacker oavsett vad? Man är vacker även om rumpan hänger i backen, eller om det högra bröstet är större än det vänstra. Det är INTE meningen att på något sätt ”trycka ner” tjejer som är lite större. Inte alls. För hon menar ju att alla är fina?

  Well…egentligen fattar jag inte varför jag skriver här ens. Är inte särskilt brydd i detta för att en sån här grejj hjälper inte mig alls. Men samtidigt så sitter jag inte här och trakasserar Paulina, eftersom jag vet att hon gör det med bra syfte.

  Reply
 62. Johanna juni 5, 2011 at 8:28 e m

  Hej Paulina! Blir så otroligt glad att du har startat detta!! Bara av att se bilder på ”verkligheten”, hur olika vi egentligen är så blir det lättare att acceptera sig själv. Det här var verkligen en bra idé! Alla är vi olika och det är det som är det fina! Tack!!!

  Reply
 63. Elin juni 5, 2011 at 9:03 e m

  Ni måste ju skämta? Paow gjorde det här för att visa att alla är olika! Alla har olika kroppsformer och oavsett hur man ser ut så är det ju fan inte ovanligt att man har komplex över något.
  Och att alla tjejer på bilderna är pinnsmala? För det första så skulle jag tippa på att nästan samtliga är normalviktiga och för det andra: skulle det vara något fel med att vara smal? Seriöst, det är ju det här paow försöker stoppa! Det ska inte finnas ideal som att man ska vara smal eller tjock så då ska väl inte smala tjejer få skiten eller? Skärp er och sluta kritisera de som vågat skicka in bilder! De (inklusive jag, som också är på en av bilderna ovan) sitter och läser när ni kastar skit på oss. Tänk på det nästa gång tack

  Reply
 64. Isabelle Samuelsson juni 5, 2011 at 11:39 e m

  Hur orkar ni people ? Folk skickar in sina bilder och är modiga! Dem skäms inte och Paulina hjälper dem på ett sådant sätt att lägga ut bilderna där några tusen läser hennes blogg, hon ger dem bättre självförtroende. Ni borde skämmas som gör såhär mot dem som vågat skicka in bilder på sina kroppar, ni är inte bättre ni som håller på genom att trycka ner paow och alla bilder hon publiceras! Skäms säger jag bara! Och till alla er som skickat in bilder, jag önskar jag vore så modig !!!

  Reply
 65. S juni 6, 2011 at 11:37 f m

  Är underviktig men känner mig som en jävla valross efter att kollat igenom de här bilderna… seriöst, känner mig som ett jävla fetto.

  Reply
 66. Anonym juni 6, 2011 at 10:59 e m

  asså jag förstår mig inte på folk.
  ni säger att ni är tjocka,
  MEN VARFÖR I HELVETE GÖR NI INGET ÅT DE DÅ!
  TROR NI HELT SERIÖST DET BLIR BÄTTRE FÖR ATT NI SITTER OCH KLAGAR?
  som en utav tjejerna säger där uppe, ”gör något åt det eller sluta gnäll”.
  jag blir så jävla trött, så jävla trött på allas tjat nu.
  ja , jag är hård nu . men helt seriöst tjejer, vad håller ni på med ?

  och btw, det är inget fel på er tjejer där uppe, folk skulle dödat för era kroppar, herre gud jag orkar snart inte mer.

  vart är världen påväg?

  Reply
 67. Emma juni 12, 2011 at 2:16 e m

  fan va snygga alla är eller? 🙂

  Reply
 68. Anonym oktober 26, 2011 at 1:38 e m

  Jag har aldrig hittat så snygga tjejer, vart håller alla till ? 😛

  Reply
 69. hej mars 10, 2013 at 11:45 e m

  Riktigt snygg tjej! Ring mig

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *