Fan vad snygga ni är tjejer! Nu krossar vi idealen. Del 1

Här har vi mig i min bikini och min så kallade bikinikropp och jag har massor av komplex över  den. Jag försöker dock att älska den som den är och istället vara tacksam för att jag får vara frisk och har en kropp som fungerar som den ska. Annars kan jag avslöja att jag hatar att mina lår inte går ihop (hör och häpna) och att de inte är ”raka” och mina tuttar kunde gärna fått vara en aning större, men absolut inte – som du också säger – silikon, för det är det osmakligaste som finns. Mest nöjd med på min kropp? Min rumpa! Och kanske magen..

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR KAN DEE

www.kandeedrawings.blogg.se
www.kandeeshop.se

För 3 år sedan hade jag anorexia! Jag hatade mat jag trodde att allt jag åt skulle göra mig tjock, när kompisar kallade mig för ”lilla Ida” trodde jag att jag var fin.

Jag var 163cm lång och vägde 34kg. Nu är jag 164cm och väger 52kg. Jag har aldrig mått bättre och älskar mina lår och höfter som har gjort mig sexig och inte till den ”lilla Ida”. Äter med hälsa och tränar lagom mycket. ALDRIG MÅTT BÄTTRE!
Innan tyckte jag att jag var för smal och det fick mig att må dåligt som fan, men idag trivs jag med vikten (har gått upp lite också ) och älskar hur allt på kroppen ser ut :). Man ska må bra med sig själv, utstrålning är allt.
Jag äter det jag vill o knullar med min pojkvän, that’s enough for me! 😀
osminkad å skit men endå…  Ler med tungan 

Jag har egentligen alltid gillat hur jag ser ut men på senare tid har jag blivit lite mera musklig och lite mindre plufsig!Ler
Jag väger normalt och älskar oftast min kropp lagom stora tuttar och bara lite för stor rumpa enligt mig!Ler med tungan men jag har ju alltid fått väldigt mycket possitivt om min kropp! Ler
BTW så tycker jag att du är en jävligt bra tjej och en förebild! och lova att du aldrig kommer vilja se ut som kissie!!!
kram AlvaRött hjärta
Hej!
Jag älskar värkligen din blogg! Du är en så undebar människa som hjälper folk att tycka om sins kroppar! 

Så som jag ser ut nu är kanske inte min dröm kropp men jag gillar den!! För hade jag vägt 10 kilo mindre och varit 5 storlekar mindre så hade det inte varit jag! Innan hade jag stora problem med att visa mej i bikini men nu sträcker jag på ryggen och håller huvudet högt! För jag älskar min kropp precis som den är!

P.S Min matchning med bikinin kanske inte är den bästa;)

Jag har inte alltid tyckt om min kropp. När jag gick på högstadiet jämförde jag mig hela tiden med mina tjejkompisar, som alla var långa och jättesmala. Jag var också lång och smal men inte lika smal som dem. Jag kände att jag inte dög och fick ångest över min kropp. Jag började därför tränade mycket, åt sunt och gick ner i vikt. Men ju mer jag brydde mig, desto mindre tyckte jag om mig själv och min kropp. Jag skapade en massa problem som egentligen inte fanns och jag intalade mig själv att jag inte hade en snygg kropp.

När jag gick i tvåan på gymnasiet blev jag tillsammans med min pojkvän. Han introducerade mig för en helt ny värld. En värld där man inte bara hade smör på mackan, man hade MYCKET smör på den. Jag slutade träna och åt precis allt jag ville. Självklart gick jag upp lite i vikt. Men jag kände mig bara snyggare och snyggare. Aldrig förut hade jag fått så många komplimanger från killar.
Jag tror att allting handlar om personlighet, självförtroende  och utstrålning. Självkänsla = sexigt!
Jag har haft feta komplexen för mina bröst, som är små, och min mage som bara vägrar bli platt, trots träning! Nu har jag dock kommit över det där och fokucerar på typ att jag har snygg rumpa och långt hår. Man får försöka se det som att ingen är perfekt, ALLA har någonting som man stör sig på. Puss på dig Paulina, you rock!
Jag ( ALVA) älskar min kropp ! 😀 den är helt perfekt som den är . tycker att alla ska älska sina kroppar 😛
bifogar två  bilder på mig : D   www.ally.devote.se
Att börja lära älska sin kropp är att en dag ställa sig vid spegeln och helt enkelt säga att man älskar den så älskar den dig tillbaka.
www.bettan.myshowroom.se 

Ha de bra ciao / Isabelle Ekholm

Jag har så himla svårt att lägga på vikt och ibland hatar jag det. Men jag har lärt mig att älska dem kurvorna jag har och framhäva dem så mycket som möjligt 😀
Efter en hård kamp mot Bulimin så kan jag idag säga att jag är stolt över min kropp! 

Jag är frisk, välmående och älskar livet!!!! Äntligen kan jag leva!!!!!
 

Jag älskar min kropp för att den är sund och stark, jag skulle aldrig orka ta hand om patienter på sjukhus hela dagarna om jag inte åt riktig mat och tränade styrka.
Att svälta sig själv, utstrålar dålig självkänsla och man blir bara grinig och bitter. Livet skulle vara så mycket tråkigare om helgerna inte bestod av godis och chips  hemma i soffan, och utekvällar med massa goda drinkar med avsult på donken.
Livet är för kort för att plåga sig själv!
Tack för en superfin blogg Paow!
Jag har bestämt mig för att gilla min kropp. Hur den än ser ut, jag tränar inte för att få en fin kropp, utan jag tränar för att jag tycker att det är kul, för att jag mår psykiskt bra av de. Och jag äter nyttigt för att jag tycker att det är gott, och det är ju klart att det slinker ner en hel del onyttigheter också. Men det är jag faktiskt värd. Och poängen är inte heller att vara smal, det är former man vill ha, det är ju former som är snyggt. Och alla kvinnor har olika former! Men det här är jag och min bikinikropp, och jag trivs faktiskt med min kropp, även om det tog ett tag att inse det! // http://malinasenlund.seIngens kropp är perfekt, men jag gillar min för den är min! 

Chachasasha.blogg.se

 

Hej Paulina!
Visst är det svårt att som ung tjej leva i Sverige idag. Media påverkar oss till den högsta grad och det är väldigt sällan som man orkar stå emot. Jag älskar inte min kropp, men ändå skäms jag inte för att gå i bikini. Alla ser olika ut! Och det är bara i sitt eget huvud som tankarna om att andra stirrar sitter, ingen stirrar ju! Om de stirrar, så är det för att man är snygg, ingenting annat.
Jag är 24 år och kommer nog aldrig få ett 100% bra självförtroende. Dock har jag börjat äta nyttigare och med hjälp av måltidsmåttet kan man gå ner i vikt på ett sunt sätt, utan att svälta och få i sig det man behöver utan att äta för mycket eller för lite.
Skickar härmed med en bild som jag hoppas du lägger upp, vet att det är även äldre som läser din blogg, men visst känner jag mig gammal som läser din blogg, men du är en tjej med båda fötterna på jorden och har framtiden framför dig. Hoppas även att sömnproblemen löser sig för dig, har också sömnproblem men har fått hjälp med det och sover numera ganska normalt i alla fall.
Hoppas du får det roligt i Västerås!
Min blogg: http://yarp.blogg.se (Jag vill inte vara anonym.. jag står för den jag är 😉 

Må väl!

Kram
Nathalié

Jag är helt okej nöjd med min kropp har gått ner lite i vikt men det är väl inte till nån skada! I’m awesome liksom! Kanske skulle behöva lite muskler men varför ha de när alla andra har det liksom? Haha…
/ Hanna Lysell (kukhanna.blogg.se)
(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Michaela juni 2, 2011 at 4:44 e m

  Du är så jävla bra Paulina, ( och såklart ni tjejer i inlägget) fick mig att må bättre på en gång, tack! puss <3

  Reply
 2. 4 b juni 2, 2011 at 4:48 e m

  så jäkla vackra

  Reply
 3. Maria S juni 2, 2011 at 4:49 e m

  Modiga & fina tjejer 🙂

  Reply
 4. Josefine juni 2, 2011 at 4:50 e m

  Fina tjejer allihopa 🙂

  Reply
 5. Nicole Sanzetth juni 2, 2011 at 4:52 e m

  Lite Egoina-inspirerad kampanj? Anyway, I like it! You go girls =)

  Reply
 6. Anonym juni 2, 2011 at 4:55 e m

  kul att alla är smala o snygga. Bryter inga direkta ideal. blanda lite?

  Reply
 7. Josefine Beijer Finnilä juni 2, 2011 at 4:58 e m

  JAG ÄLSKAR DIN BLOGG PAOW!

  Reply
 8. T juni 2, 2011 at 4:58 e m

  Underbara tjejer allihopa, modiga som vågar! Själv tycker jag speciellt om bild 1 & 8, väldigt fina 🙂

  Reply
 9. julia juni 2, 2011 at 5:02 e m

  Jäklar vad modiga tjejer! Önskar jag va lika modig.. Hjälpte faktiskt mig mycket med hur jag ser på mig själv, så tack finaste Paulina! You rock 🙂

  puss

  Reply
 10. Jennie juni 2, 2011 at 5:03 e m

  Modiga och otroligt vackra tjejer! Keep it up! 🙂

  Reply
 11. mia juni 2, 2011 at 5:05 e m

  hej paow .. jag är fett trött på mitt hår.. och jag tycker du har över snyggt hår
  men det jag vet är att du har hårförlängning jag undrar om du kan göra ett inlägg på bara ditt hår och hur du gjort så att hårförlängningen ser ut som det är ditt eget hår.. för på oftast på ”fjortisar” så SER manverkligen att dom har hårförlängningar så snälla lägg upp ett inlägg om hur du har gjort
  mvh mia!

  Reply
 12. anonym juni 2, 2011 at 5:17 e m

  Bra tanke men du faila otroligt med den. Du säger att dessa bilder ska krossa idealen, ändå är alla bilder på tjejer som är smala och bruna? = exakt idealen. Inget är krossat här paow.

  Reply
 13. S juni 2, 2011 at 5:21 e m

  bra att du bara tog smala och snygga tjejer, inte feta som egoina, tack där paow, du sänkte mitt självförtroende något så otroligt.

  Reply
 14. terese juni 2, 2011 at 5:24 e m

  sjukt bra inlägg. väntar på del 2 🙂

  Reply
 15. Anonym juni 2, 2011 at 5:26 e m

  Ärligt talat känner jag mig ännu fulare nu.

  Men fin tanke iaf 🙂

  Reply
 16. Cornelia juni 2, 2011 at 5:27 e m

  Detta hjälpte mig mkt mer att älska sin egna kropp! Tack!

  Reply
 17. Natha juni 2, 2011 at 5:33 e m

  Paow kan väl inte bestämma vilka som skickar in bilder? Jag är varken smal eller brun, men jag är ändå med. Tycker det är bra av Paow, jag är gammal och är inte snygg, men jag trivs iaf!

  Reply
 18. Nathalie juni 2, 2011 at 5:35 e m

  I princip alla är ju pinnsmala, vaddå krossa ideal? suck, håll dig till sånt du kan i stället för all dubbelmoral

  Reply
 19. elina juni 2, 2011 at 5:37 e m

  fina tejer men jag fattar inte vad du menar med krossa idealen.
  jag fattar inte grejen vad är det du vill säga med dessa bilder?

  Reply
 20. Daniella - Nageltokig mamma! juni 2, 2011 at 5:37 e m

  Otrolig vackra å modiga tjejer! alla är vackra på sitt eget lilla sätt.. liten som stor! hoppas fler vågar skicka in bikinibilder.. kanske även jag med världens största komplex ska våga mej på de?! jag som inte ens klarar av att gå till simhallen med min dotter för jag mår så dåligt över min kropp :/

  Reply
 21. Sofie juni 2, 2011 at 5:41 e m

  Lätt upp fler bilder och texter när du får dem. Väldigt inspirerande inlägg tycker jag.

  Reply
 22. Anna juni 2, 2011 at 5:42 e m

  Kul att alla utom en var pinnsmala..

  Reply
 23. Sara juni 2, 2011 at 5:42 e m

  Väldigt bra idé utav dig Paow 🙂 Bland det bästa du gjort på bloggen 🙂

  Reply
 24. Anonym juni 2, 2011 at 5:53 e m

  nästan alla tjejer på bilderna är ju smala, tror inte tjejer som hatar sina kroppar & tycker dom är feta mår mycket bättre av att kolla på dom där..

  Reply
 25. EMELIE juni 2, 2011 at 6:01 e m

  bra tanke och så, men hur ska idealen krossas när du bara lägger in bilder på smala tjejer? EN som inte är smal, haha. det är ju så folk vill se ut, som dom smala alltså.. du borde blanda lite mer!

  Reply
 26. frida juni 2, 2011 at 6:04 e m

  riktigt bra grej du gjort paow!! alla borde vara med och krossa idealen!

  Reply
 27. hanna ♥ juni 2, 2011 at 6:05 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 28. Matilda D: juni 2, 2011 at 6:07 e m

  ah! vad modiga alla är 😀 stort + till dom

  Älskar din blogg Paow btw

  Reply
 29. hejsaaaaaan juni 2, 2011 at 6:07 e m

  alla dem här har så jävla snygga kroppar, men vad händer om man är som jag… 16 år och har lika mycket celluliter som en 60årig 10-barnsmamma?! :'(

  Reply
 30. Hannah juni 2, 2011 at 6:09 e m

  underbar kampanj Paulina!
  You go girl!

  Reply
 31. Elin juni 2, 2011 at 6:10 e m

  ÄNTLIGEN har ni bloggare insett att ni har makten att krossa idealen! YOU GO GIRL!

  Reply
 32. KLICKA HÄR SÅ FÅR DU EN ENHÖRNING! juni 2, 2011 at 6:17 e m

  Jätte fina kroppar ^^

  Gillar du blommor och bin? Kanske enhörningar? Eller bara en tjej med real lips? Då ska ni gå in på min blogg, jag hade väldigt många läsare en gång i tiden men slutade blogga ett tag men nu är jag igång igen!

  Do you like flowers and bees? Maybe unicorns? Or just a girl withreal lips? Then you should visit my blog, I had so many readers at one time but stopped blogging for a while but now I’m runningagain!

  ADIOS AMIGOS!

  Reply
 33. V juni 2, 2011 at 6:17 e m

  håller med anonym och Nathalie. De ser ju perfekta ut.

  Reply
 34. Liza juni 2, 2011 at 6:21 e m

  Tummen upp!

  Reply
 35. melina juni 2, 2011 at 6:24 e m

  kan dee= drömkroppen <3

  Reply
 36. Ida juni 2, 2011 at 6:30 e m

  hade hoppats på att folk med lite mer former skulle skicka in 🙁

  Reply
 37. Johanna juni 2, 2011 at 6:33 e m

  Det här är ju jätte bra!
  Älskar din blogg!<3
  Puss//Johanna

  Reply
 38. AA juni 2, 2011 at 6:40 e m

  fanns ju jätte fina kroppar här! 🙂 hade varit jätte stolt ifall jag hade sett ut så, nu ser min kropp ut som en röra men ja.

  Reply
 39. rebecca juni 2, 2011 at 6:52 e m

  wow, inspirerande inlägg!!!! vila modiga vackra tjejer det finns i vårt land!! 😀

  Reply
 40. my juni 2, 2011 at 7:00 e m

  modiga o jättefina tjejer! 🙂

  Reply
 41. Vanesa juni 2, 2011 at 7:00 e m

  Du är grym paow och sjukt inspirerade inlägg som sagt !
  Jag blev så stolt att se att du verkligen har utvecklas och vuxit till dig till en bra människa <3
  Du är min idol fast du är dubbelt så mycket yngre mig <3
  Du gör en bra grej här även för alla unga tjejer idag & det tycker jag är grymt!
  Du fick ett helt inlägg på min blogg och en läkning 🙂
  För en grym bloggare behöver mer läsare!.
  STOPPA DET DÄR JÄVLA KISSIE IDEALET !

  Reply
 42. isabelle juni 2, 2011 at 7:10 e m

  Wie jag på 10onde bilden 😀

  Reply
 43. sofija arvidsson juni 2, 2011 at 7:11 e m

  Du inspirerar många tjejer när du gör sånt här, tummen upp för det, du är AWESOME PAOW! 😀

  Reply
 44. J juni 2, 2011 at 7:12 e m

  ok om alla ser ut såhär så mår jag verkligen dåligt.. Alla har ju skitfina kroppar.. Fail

  Reply
 45. Carro juni 2, 2011 at 7:17 e m

  Jag kollade på alla bilder, läste alla kommentarer och kan inte låta bli att lägga in några rader.
  Jag håller delvis med Natalie och anonym, om att det är väldigt mycket smala tjejer, mycket tränade kroppar som egentligen det inte är något att ha komplex över. Samtidigt är inte bulimi/anorexi ett ideal – och jag tycker det är oerhört starkt av dem tjejerna att komma tillbaka till en relativt ”normal” vikt (vad det nu är)
  Men jag tror att vi måste stärka kurvorna lite mer, jag är en kurvig tjej – och lite överviktig just nu, men jag tampas med att försöka gå ned – på rätt sätt, vilket inte alltid är lätt. Jag har svårt för att gå ned i vikt, då min hälsa inte varit på topp, men tack vare att jag gått ned 15 kg själv på rätt sätt har jag lyckats hålla det . Nu är det bara finslipningen kvar . Jag har lärt mig älska mina kurvor, och jag tror det är något alla kan lära sig.

  Du inspirerar Paow, verkligen. Jag är ett par år äldre än dig men det är kul att se att du försöker. Tänk bara på att verkligen leva upp till vad du åtar dig, hjälp andra acceptera sina olikheter. Fortsätt med det hälsosamma, fortsätt med att inspirera och försöka ändra så att kurvigt är okej. Det är en fråga om inställning, och det är något du verkligen har!

  Lycka till och keep being U!

  Reply
 46. Jinni - www.smalochsnygg.se juni 2, 2011 at 7:21 e m

  Jättemodiga och vackra bilder, jag älskar tjejernas texter där de skriver att de har bestämt sig för att tycka om sig själva!
  Bra budskap, bra inlägg Paow!
  Kram Jinni

  Reply
 47. sandra juni 2, 2011 at 7:31 e m

  Är detta ett skämt? Det är två stycken av typ 25 som är mulliga? Resten är pinnsmala och har den kroppen som de flesta är ute efter? Neej, det här inlägget gav mig mer ångest än peppning! Skippar godiset ikväll.

  Reply
 48. mw juni 2, 2011 at 7:40 e m

  lite wb egoina eller??

  Reply
 49. Anonym juni 2, 2011 at 7:41 e m

  det hon kanske är ute efter är att alla tjejer har inte stora bröst, alla har inte små? visa har större höfter än andra! men man skall älska sin kropp ändå!

  Reply
 50. Ella juni 2, 2011 at 7:45 e m

  Du är bäst Paow!:)

  Reply
 51. anonym juni 2, 2011 at 7:46 e m

  Hej, jag har jätte mycket komplex över min kropp.. finns inget på min kropp jag gillar så därför går jag i så pösiga kläder jag kan utan att se ut som en soppåse. Min förra kille fick mig att må ännu sämre över min kropp han sa negativa grejer om min kropp och nu mår jag ännu dåligare över den. Och jag tycker alla som skicka in bikinibilder är as modiga.. jag klara inte av att va på stranden bland folk för jag tänker hela tiden på att min mage, mina lår, mina höfter, mina armar är för stora och att mina bröst är för små.. Hur ska jag göra för att må bättre över min kropp? Allt jag vill nu som jag går och tänker på hela tiden är att jag vill bli smal och gå ner i vikt.
  svara gärna i bloggen, hittar nog inte svaret annars (om du svarar)

  kram.

  Reply
 52. Anna juni 2, 2011 at 7:48 e m

  fan vilket starkt och bra inlägg paow!

  Reply
 53. fanny juni 2, 2011 at 7:51 e m

  a nu mår man bättre när du lägger upp pinnsmala bruds, verkligen

  Reply
 54. Maja Forsberg juni 2, 2011 at 7:53 e m

  Paow, du är helt underbar som ens bryr sig!
  Du är sååå mycket smartare en kissie måste jag säga 😉

  Reply
 55. Cimorelli juni 2, 2011 at 7:55 e m

  Många med väldigt fina kroppar! Det är klart att alla har någon typ av komplex över son kropp. Men nu råkar det ju vara så att alla var väldigt smala nästan. Håller med Sandra ovanför, skippar godiset.
  En sak jag tänker på är att jag inte trivs i bikini, men jag känner mig smalare och vackrare i det. I kläder så sitter
  Mina lår ihop och jag känner mig större, det känns otroligt jobbigt. Har dessutom en kompis som har anorexi och 4 till som är för smala. Jag vet att dem är över smala men jag mår inte bra av att stå brevid dem, känner mig stor fast att jag är liten. Är 1.67 och väger 57… Jag är visserligen 15 och är riktigt smal , varför väger jag så mycket då? Alla andra
  Väger lixom 49… Fan vad orättvist det är ibland.
  Paow du är otroligt vacker, äter du otroligt sundt ? Du väger ju så lite, jag är minst lika smal 🙁

  Reply
 56. Jessica juni 2, 2011 at 7:58 e m

  Jag har aldrig riktigt tyckt om min kropp. Om man kollar i en tidning så är det pinnsmala tjejor som inte har några former alls. Jag har kommit till den punkt då jag tycket att jag är tjock. Då är det väldigt bra att se att alla inte är så pinnsmala som de i tidningarna och att så som man ser ut är den man är. Man ska vara stolt över den man är och våga vara sig själv.
  Det här var ett väldigt bra inlägg!

  Reply
 57. BELLA juni 2, 2011 at 8:07 e m

  Sluta hata folk! det var en fin tanke Paow! alla skall vara stolta över sina kroppar 😉 orka slösa sitt enda liv på att banta/gå ner i vikt! you only have one life to live 😉 festa, ät så mycket du vill och må bra! lovar att det hjälper… tack för en fin blogg!

  Reply
 58. Therese juni 2, 2011 at 8:08 e m

  Jag hoppas paulina att du också kan ta upp att krossa idealen inte bara betyder tjejer som vågar lägga ut sina ”tjocka” kroppar. Såg att många blev upprörda över att du endast la ut kroppar på perfekta kroppar. Jag har alltid alltid varit pinn smal. Har blivit rejält mobbad och retad för det innan. Det kanske inte är ett lika stort problem för det uppmärksammas inte alltid. Men för mig har det varit det och vet det har varit det för andra med. Det är inte alls kul att se ut som ett sklett om någon trodde det! Det är inte alls kul att behöva höra kommentarer om det i heller.
  Nu har jag accepterat det, att jag inte kan gå upp i vikt. Men det är ett lika stort problem som fettma.

  Reply
 59. Mybella juni 2, 2011 at 8:09 e m

  HAHAHHAHA ! gud , gillar verkligen din blogg men det där krossar inte alls idealen av tjejer. Synd att du ens ladda upp bilderna

  Reply
 60. Anna juni 2, 2011 at 8:12 e m

  Jäklar vilken bra grej du gjorde nu!! massa credit till dig paow och till alla tjejer som visade upp sig här, blir lite rörd helt ärligt 🙂

  Reply
 61. EMMAS juni 2, 2011 at 8:14 e m

  super bra bilder 😀

  Reply
 62. Emmie juni 2, 2011 at 8:19 e m

  Idiot, hur kan du krossa idealen när så gott som alla tjejer du publicerar är pinnsmala. Pucko.

  Reply
 63. Anonym juni 2, 2011 at 8:21 e m

  Sjukt bra inlägg!

  Reply
 64. Emma juni 2, 2011 at 8:21 e m

  Ni som klagar över att det bara är smala människor med på bild. bara för att man är smal så betyder det inte att man inte har komplex, man kanske själv tycker att man är tjock eller att man till och med är för smal. ska dom som är smala då inte få skicka in bilder i ett sånt här inlägg bara för att dom har de rätta idealet enligt er? det var ju en utmaning till sig själv och dessa tjejer var modiga att skicka in en bild på sin kropp trots komplex eller inte. alla har eller har haft komplex oavsett om man är smal/mullig/tjock så är det bara. tyvärr.

  väldigt bra inlägg paow, mer sånt här! 🙂 bra att det faktiiskt finns vissa i blogg väärlden som engagerar sig i just sånt här. dock undrar jag om det kanske finns någon kille där ute som läser era bloggar och som också har komplex för sin kropp. även fast det mer är tjejer som uppmärksammas just pågrund av dessa ideal osv så finns det killar där ute som också påverkas. ideal är hårda även för dom 🙂

  Keep up the good work!

  Reply
 65. Nadine juni 2, 2011 at 8:22 e m

  fan vad modigt! glad man blir! du är grymm!

  Reply
 66. Johanna juni 2, 2011 at 8:29 e m

  Ah vilken boost man får!!
  Det här kommer nog hjälpa många tjejer tror jag (mig med).
  Starkt jobbat tjejer!
  Och bra initiativ Paulina, rock on!

  Reply
 67. Anonym juni 2, 2011 at 8:41 e m

  jaha.. tjejen med blont hår och bokstäver på sin bikini har redigerat sina lår smalare.

  bra självkänsla …

  Reply
 68. Helena juni 2, 2011 at 8:41 e m

  Men bra där Paow!!! Sånt här gillas!

  Reply
 69. Anonym juni 2, 2011 at 8:47 e m

  Paow skämtar du med mig ? komigen du har snygg kropp fan snackar du om_? , bullshit ! jag säger inte allt detta för att smickra dig jag säger det bara för att du ska förstå att du har sjukt snygg kropp ! så du borde älska dig själv ! det är fösta gången jag kollar din blogg !

  Reply
 70. Maja juni 2, 2011 at 8:47 e m

  SÅ JÄDRA BRA GJORT PAOW! DETTA GILLAS TILL TUSEN!
  en riktig inspirationskälla till alla tusen tjejer som läser din blogg! detta fick i alla fall mitt självförtroende att resa sig lite mer, Tack! <3

  Reply
 71. Ebba juni 2, 2011 at 8:49 e m

  Blir jätteglad om det här hjälper någon! Har väldigt svårt för det själv iofs.

  Reply
 72. Sandra juni 2, 2011 at 8:51 e m

  ”Pinnsmala”.. det jag ser är tjejer som trivs i sina kroppar, awesome!

  Reply
 73. Linnea juni 2, 2011 at 9:01 e m

  Så jävla rätt gjort Paulina, äntligen!!

  Reply
 74. Petra juni 2, 2011 at 9:04 e m

  Att folk inte kan vara glada istället för att klaga.. suck, tycker dessa tjejerna är modiga som ställt upp på detta och har jättefina kroppar allihop!

  Reply
 75. Anonym juni 2, 2011 at 9:10 e m

  asså gå hem

  Reply
 76. anna juni 2, 2011 at 9:14 e m

  Fina tjejer!!

  Reply
 77. tess juni 2, 2011 at 9:15 e m

  bra tjejer! ni är alla superfina! 😀

  Reply
 78. Ida juni 2, 2011 at 9:16 e m

  Alla är ju super fina!! 🙂

  Reply
 79. Hejhopp juni 2, 2011 at 9:23 e m

  De som är med i detta inlägg har många haft ätstörningar, och komplex för sina kroppar. Att de kommit över något sådant … Att de är stolta och nöjda över sig själva nu är stort!

  Jag är själv en ung tjej som tycker min kropp är perfekt. Jag är 161cm och väger 59-60. Den är inte alls vältränad, har stora lår och vader, och alldeles för stora bröst, jag har celluliter och strecht-marks. MEN jag är nöjd med den!. Det är min kropp, det är så jag ser ut och kommer se ut genom mina tonår.

  Jag gillar MIG!

  Reply
 80. Robin juni 2, 2011 at 9:26 e m

  Jävla idioter. Det är vad ni är, hela högen.
  Hur fan kan ni hålla på och jämföra, diskutera och spekulera kring kroppen? Det ni gör här, tycker jag ENDAST tyder på DÅLIGT självförtroende.

  Har man självförtroende, söker man inte efter komplimanger eller diskussioner.

  Reply
 81. Felicia juni 2, 2011 at 9:31 e m

  Det här inlägget har fått mig att förstå hur fin min kropp är och att jag skall vara nöjd med hur den ser ut på tanke med vad jag har gått i genom! 😀

  Reply
 82. Robin juni 2, 2011 at 9:32 e m

  Ni som kommenterar ”Bra jobbat, brudar!”, det låter som att ni försöker visa stolthet kring det kvinnliga könet. Som om killar inte är likadana. Haha.. Det här är för tragiskt..

  Reply
 83. evelina juni 2, 2011 at 9:45 e m

  Tanken var väl fin, men orka att du bara la upp snygga tjejkroppar:P

  Reply
 84. Hanna juni 2, 2011 at 9:52 e m

  Blir irriterad när alla skrivet att man är pinn smal. Man kan väl må dåligt över sin kropp ändå eller?

  Reply
 85. Michelle juni 2, 2011 at 9:57 e m

  Tyvärr var ju inte alls många av dessa tjejerna ”överviktiga” -.- Var typ två som var lite mulliga, resten hade ju fan en smal kropp och helt okej bröst … Inga modell kroppar men inga fetton iaf 😛 Det var lite synd, trodde man skulle få se mer …. inte vet jag, inte ”redan smala fina” tjejer …

  Reply
 86. malin juni 2, 2011 at 10:31 e m

  Go Cicci!

  Reply
 87. elly juni 2, 2011 at 10:33 e m

  hahah bara tjejer med sjukt snygga kroppar ju..man får mer ångest!

  Reply
 88. Frida juni 2, 2011 at 10:42 e m

  Va glad jag blir när jag ser detta! Tack Paow för att du visar vägen för en sund ideal kropp, att man ska älska sig själv för vem man är 🙂 Är själv en av dem som har lite komplex men va fan, vad gör det för nytta liksom. Bättre att tänka positivt och vara stolt över sin kropp men dessvärre är vi tjejer väldigt bra på att klanka ned på oss själva och sprida den negativa synen på vår kropp.
  Nu tycker jag att det är dax att vi ändrar på detta 🙂

  Och ni negativa människor som inte har något bättre för er än att gnälla kan helt enkelt vara tysta och behålla era kommentarer för er själva, eller varför inte starta en tråd i något forum i stället och var patetiska!

  Tack för mig (:

  Reply
 89. Anonym juni 2, 2011 at 10:43 e m

  Underbar idé av dig Paow!
  Vissa av tjejerna var dock för smala, och inställda på att ha det så.
  Men idén om att alla är vackra ändå är rätt så fint.
  Tyvärr så är inte alla i Sverige lika inställda på det, och det gäller tyvärr att vara stark som stål för att klara sig igenom.
  Din blogg blir bara bättre och bättre.
  Keep it up, girl!

  Reply
 90. Hanna juni 2, 2011 at 10:44 e m

  men alla dom tjejerna har ju så grymt fina kropper, drömkroppar! fick inget bättre självförtroende av det..

  Reply
 91. Lina- Finaste bloggen! juni 2, 2011 at 10:50 e m

  Men hallå? Tänkt på att alla kanske inte trivs som pinnsmala? Bara för att man är smal behöver det inte betyda att man är nöjd med sin kropp. Fan tänk efter lite. Jag har varit råsmal i mina dagar men börjar äntligen lägga på mig lite.

  Reply
 92. A juni 2, 2011 at 11:07 e m

  Flera såg ju super perfekta ut som ceciliacamilla?
  Roligt för dem men de är ju fortfarande så smala..

  Reply
 93. annnelis.blogg.se juni 2, 2011 at 11:18 e m

  oj, big time fail där….. om du ska härma nån, gör det isåfall bättre, inte sämre. Du har inte krossat några ideal här, bara förstärkt dom.

  Reply
 94. rebecca juni 2, 2011 at 11:21 e m

  Credit till dig Paulina! Det är sånna som dig som verkligen har chansen att krossa de sjuka idealen, att du använder din blogg och dess uppmärksamhet till att påverka är helt amazing, keep it up!

  Reply
 95. krulli juni 2, 2011 at 11:42 e m

  Mycket bra initiativ men Magbloggen har ju funnits sen 2008 och Egoina skriver om och visar lår.

  Jag antar att det är en komplimang att bli kopierad….

  Reply
 96. Hannah juni 2, 2011 at 11:56 e m

  Honestly… Jag har inte ens kroppsnoja, men att se de där kropparna ger mig det. Det där är inte att krossa idealen, det är att bre på dem. Bra initiativ men dåligt genomfört

  Reply
 97. MALLANMAMMA.SE juni 3, 2011 at 12:29 f m

  Alla människor är fina på sitt sätt <3

  Reply
 98. annsoh juni 3, 2011 at 12:56 f m

  Allså OMG! är Ni seriösa som vekligen klagar på Paow? För det första paow hjälper ju bara till och hon låter tjejer som verkligen haft det svårt och synas i hennes blogg! Så folk som känt likadant som tjejerna på bilder ska må bra och vara nöjda med dom själva!Liksom vissa tjejer har faktis fått jobba på sitt självförtroende! Vad fan är ni för människor som klagar på paow LÅT HENNE VARA!
  Det märks att ni som kommenterar som ni gör mår dåligt och verkligen är svartsjukt bara för att ni inte fick synas på bild! Kanske därför ni oxå är så himla svartsjuka bara för att ni inte kom med vad har ni väntat er!? Tror ni paow kan lägga upp alla samtidigt – Hon väljer dom riktiga vinnarna som ska få visas upp, Som verkligen förtjänar det!

  Reply
 99. amanda juni 3, 2011 at 1:03 f m

  Håller med hannah. När det handlar om att krossa idealen ska du ju visa hur tjejerna som inte har den dära magazine-kroppen ser ut. alla dom här tjejerna ser ju ut att vara tagen direkt ur en modetidning.

  Reply
 100. viktoria juni 3, 2011 at 1:18 f m

  Tjejer..tjejer, sluta upp med det här skitsnacket om att alla tjejer är ”pinnsmala” och det här inlägget bara ger er ångest! För det första har ni ju inte förstått innebörden av inlägget- att visa att vi alla är olika och aatt vi ska sluta sätta in människor i fack pga deras utseende vilket vissa av er inte har förstått, ”du la ju bara upp bilder på smala tjejer” som sagt vi alla är olika och det betyder ju inte att bilderna ska klassas som 50/50 ska vara si och så. kom igen, ge paow lite cred..hon har makten att påverka folk och hon gör positiv påverkan! För det andra, om inlägget ger er ångest..vad fan gör ni på paows blogg då? klicka till ngn mer passande(negativ) blogg. Ha det bra, hoppas jag fick min åsikt framförd 🙂 respect to Paow, you go girl! Tjejer ni är perfekta som ni är, herregud sök inte bekräftelse!!

  Reply
 101. Pimpiina juni 3, 2011 at 1:18 f m

  Men herregud tjejer ser ni inte att hon blandar ihop folk från smala anorexia till överviktiga tjejer? Hon krossar idealen genom att få folk att bevisa att dom älskar sin kropp trots vikten! Det är inte paows fel att DOM skickar in bilderna och texten det var ju hennes uppgift att sen visa upp dom på hennes blogg och då kanske det är FLER smala än överviktiga som vågar ha modet att maila bilden på deras kroppar till henne. TÄNK EFTER

  Reply
 102. rebecca juni 3, 2011 at 1:23 f m

  Seriöst, är ni helt dumma i huvudet eller? Fan vad bittra ni är!

  Hur snäll är Paulina gentemot ”dem smala” om hon hoppar över deras bilder då? Syftet var ju att hon skulle lägga upp bikinibilder på tjejer som var nöjda med sin kroppar, och sprida vidare den andan till andra också – att vara nöjd med sig själv.

  Det skriker ju dubbelmoral om er. Det är sånna som ni som bidrar till ideal, NI som delar in människor i ”smala och tjocka, vi och dom”. En människa är väl en människa eller?

  Ni skriver att ni ”mår dåligt” när hon lägger upp fina, smala bikinikroppar, och att de inte alls får er att uppskatta eran kropp. Seriöst, menar ni att hon bara ska lägga upp bilder på ”de som är större” så ni kan gotta er i att ni inte är ensamma? Eller att ni är smalare än denne person?

  Det handlar väl för fan inte om hur man ser ut! Ser ni inte att dessa ”smala tjejer” också är icke nöjda med sig själva? Att dom inte följer idealen bara för att dom är smala utan dom kan vara onöjda för det!

  Ni är moraliskt misslyckade. Ni hade inte kommenterat ett piss om det inte vore för att det var just NI som hade dessa ideal, alla ni som skriver ”de ser ju perfekta ut”.. VAD är perfekt? Kan ni tala om för mig vad som är perfekt på en kropp? Att vara smal är väl för fan inte att ha en perfekt kropp? Och sen skriver ni att det är paulina som förstärker idealen? Det är ni! Som skriver att ni vill se tjocka människor och inte smala, för att dom smala är perfekta, medans dom tjocka inte är det.. eller va? Vad är det för sätt att resonera?

  Dessutom kommer det alltid finnas ideal. Varje människa har sitt eget ideal och en drömfigur då den är ”nöjd”. Men bara för att man är smal så betyder det inte att man nått SITT ideal. Man kanske vill ha former och ha en stor rumpa? Men det syns klart och tydligt att ni som skriver bittra kommentarer är ni som har idealen om att smal är snyggt. Medans paulina försöker motarbeta detta och förklara att ni ska vara nöjda med er själva oavsett hur ni ser ut, bara ni mår bra och är hälsosamma!

  Det är så roligt att se vilken skillnad det är på människor. Det finns dom som skriver ”Bra inlägg!” osv och så har vi dom som alltid kommer med tragiska kommentarer. Man undrar vilka som egentligen gör fel. Ja det svaret är ganska givet. NI som bara ska se allt negativa, skärp er o va lite lyckliga!

  Reply
 103. Sara juni 3, 2011 at 1:26 f m

  Varför säger alla att dessa tjejer är modiga? De är väl mer bara stolta över sig själva och nöjda med vad dom har och är?

  Så jävla snygga är alla! Alla tjejer, be proud of what you are! 😀

  Reply
 104. Louise juni 3, 2011 at 1:30 f m

  Detta hjälpte inte mig ett skit. Lägg in andra bilder.
  Buss? Puss.

  Reply
 105. tove juni 3, 2011 at 1:32 f m

  ni säger ” dom här är modiga och har jättefina kroppar! det är just det som är problemet, att dom är jätte modiga h¨åller jag med om! och ja dom har fina kroppar!

  men hur är det för oss som faktiskt har mage, som är större? som inte har ens närhet till platt mage?

  det här mår jag ju bra av nu ?
  nej nu blir det att springa och jogga i skog varenda dag och skippa maten,

  thanks alot.

  Reply
 106. hanna juni 3, 2011 at 1:40 f m

  håller med rebecca helt! you go girl!

  Reply
 107. Sandra juni 3, 2011 at 2:18 f m

  Asså Paulina du är så jävla GRYM!!!! Det här inlägget är helt sjukt underbart jag älskar det!!! Jag älskar din blogg den är verkligen skitbra och du är sååååå himla otroligt vacker 🙂 söta du!! Din kropp är helt AMAZING!!!!! Puss o kraaam 🙂

  Reply
 108. fs juni 3, 2011 at 2:21 f m

  det där var väl knappast att krossa idealen. vissa var lite kurviga , typ 3 bilder utav 20 då ungefär. att försöka krossa den här idealen är ju knappast från hjärtat, du gör det för försöka stjäla uppmärksamheten från egoina. och att sedan lägga upp en massa bilder på en massa smala tjejer är ju långt ifrån att krossa skönhetsidealen. fan vad du failar.
  egoina ftw!

  Reply
 109. Oskar juni 3, 2011 at 3:25 f m

  Skön cameltoe på nr.4!

  Reply
 110. Mathilda juni 3, 2011 at 7:55 f m

  Ursäkta, men vilka bitterfittor som klagar över att alla är smala! VARFÖR ska smala behöva straffas och inte få vara nöjda med sin kropp?! Ska man som naturligt smal behöva vara tyst, krypa ihop och gömma sig i respekt för de som är lite mulligare? Bara för att ni ska må bra? ALDRIG!

  Bra jobbat tjejer som vågade skicka in bilder! Och bra jobbat Paow med ditt inlägg!

  De som klagar över att alla på bilderna är smala, ändra på det genom att skicka in bilder på er själva då istället för att klaga bakom datorn!

  Reply
 111. Ellen juni 3, 2011 at 8:43 f m

  Bild nummer åtta, hon i orange bikini! Snygg kropp! Dags att börja gilla min också med tanke på att vi har ungefär samma typ av kropp?

  Det är när man ser alla andras kroppar som man inser att alla kroppstyper fan är snygga! Grr på alla andra och grr på mig! 😉

  Reply
 112. Ellinor Gbg juni 3, 2011 at 9:06 f m

  Hej Paow!
  Jag måste bara säga att det är en jättebra idé utav dig och att alla tjejerna på bilderna har jättefina kroppar! Jag själv har haft en smal och fin kropp men sedan gått upp väldigt mycket i vikt men sedan gått ner 10 kg under våren. Är fortfarande inte riktigt nöjd. Men jag försöker att acceptera mig som jag är. Hade varit roligt om det fanns mer bilder på lite mer ”kurviga tjejer” också. Det kanske kan stärka de tjejers självförtroende som har liknande kroppstyp!
  Kram

  Reply
 113. ida juni 3, 2011 at 9:06 f m

  haha, dom där bilderna mår man ju inte bättre av att se precis:P blev inspirerad av egoina ?

  Reply
 114. Albina juni 3, 2011 at 9:47 f m

  Idioter, jag är kurvig. En bild visar inte direkt allt på en människa. Plus att smalt folk också kan må dåligt verkar chocka många.

  Reply
 115. Anna juni 3, 2011 at 9:55 f m

  Verkligen en grym idé! Får en att inse att ens kropp faktiskt duger som den är!

  Reply
 116. Evy juni 3, 2011 at 9:57 f m

  Gud vilken häftig grej! Nu kanske till och med jag vågar mig ut på stranden i sommar… tack Paow, för en asbra kampanj!

  Reply
 117. isabella juni 3, 2011 at 10:02 f m

  Härligt det var att läsa allas texter och se bilder. Man mår så himla mycket bättre. Alla är ju olika och det gör oss unika.
  Tack, vill ha mer sånna inlägg.

  Reply
 118. rebecka juni 3, 2011 at 10:05 f m

  öh, får jag fråga varför i helvete alla klagar så mycket? ”det där mår man inte bättre av att se, alla är ju smala” – är det meningen att hon enbart måste få tjocka personer att må bättre? om folk bara visste hur många tjejer det finns som vill gå upp i vikt men kanske helt enkelt inte >kan< och då mår dåligt över att man är smal? t.ex jag? bara för att man är smal betyder det inte att man vill se ut så, så sluta klaga. det är sjukt att tjocka personer tycker det är sååå hemskt så fort någon kommenterar dom men ändå sitter dom och kallar folk pinnsmala etc. idioter.

  Reply
 119. Rebecka k juni 3, 2011 at 10:09 f m

  härliga bilder tjejer! riktigt peppade att se hur modiga ni är, hoppas att jag blir lika modig…. hihi 🙂

  Reply
 120. elin juni 3, 2011 at 10:11 f m

  fan va glad jag blev efter att ha läst igenom detta inlägget, skitfina tjejer, helt perfekta allihopa, shit vilken egoboost det blev 😀 you rock paow!!

  Reply
 121. Hannah juni 3, 2011 at 10:15 f m

  Asså kan inte alla sluta klaga? Vad är det med er igetligen hon skrev att alla skulle skicka sin bikini kropp inte bara folk som var lite överviktiga? Och vadå hon härmar egoina det är ju bra att hon gör nått för att krossa idealet ist för alla ni som bara sitter hemma o klagar ! Det här ska få oss att må bättre och tjejerna som har skickat bilder tycker jag är så otroligt modiga! Hur orkar folk sitta och klaga på precis allt och alla försök se de positiva ist!

  Reply
 122. Jeanette juni 3, 2011 at 10:19 f m

  Fan va snygga tjejer! 😮 blir avundsjuk. detta får en att tänka att man duger precis som man är. oavsett om man är pinnsmal, kurvig! paow you rock!:)

  Reply
 123. Liv Ringström juni 3, 2011 at 10:34 f m

  WOW!

  jag kan förstå att vissa tycker det där är sjukt, för många utav tjejerna är smala, men dom ser annorlunda ut! Och jag tycker dom som e mulligare / har kurvor är mycket modigare.
  Sen visst dom andra tjejerna är modiga som lägger upp bilder på sig också, och självklart kan man inte neka dom bara för att dom är smala..

  men krossa den här jävla barbievärlden nu!:D

  Reply
 124. linda juni 3, 2011 at 10:53 f m

  Jag tror inte att grejjen är att NI tycker att dessa tjejer har fina kroppar. Det som detta handla om är att man SJÄLV ska tycka det. Man kan vara kruvig eller smal och känna sig super snygg. Men man kan också vara kurvig eller smal och hata sin kropp. Vi är faktist våran egen värsta kritiker.

  Reply
 125. Anonym juni 3, 2011 at 10:54 f m

  Du har härmat Egoina och hade inte kissie åkt in på sjukan hade vi aldrig haft den här disskussionen.Jag har tänkt efter och jag känner mig fulare men endå vet jag att alla har olika kroppar. Men precis som många säger så är majoriteten smala, bruna och en ”tjock”, jag kallar det inte för att krossa dem rätta idealen utan du har snarare förstärkt dem. Men Paow det var ett bra försök..

  Reply
 126. evelina juni 3, 2011 at 11:16 f m

  Jag tycker att detta inlägg var jätte bra! Läste igenom allt och tittade på alla bilder, tycker alla tjejer är superfina även fast dem är alla olika! Alla hade dessutom sina lilla egna historia och komplex, och det märks att dom flesta har kämpat för att tycka om sin kropp! Modigt att våga skicka in bild!
  Bra idé av dig Paulina! Längatar redan efter del 2!
  Ps. Dom som komenterar negativt har dåligt självförtroende själva och brist på annat att göra än att trycka ner dig och andra! Ta inte åt dig!
  Dom säger även att alla ser lika ut? Det gör dom ju inte alls? Varje kropp är unik! Och dom verkar heller inte ha läst texterna!?

  Reply
 127. linnéa juni 3, 2011 at 11:20 f m

  Vet att du fick en del negativa kommentarer om att tjejerna var för smala osv.
  Men vadå? Är man en sämre människa/förebild bara för att man är vad andra uppfattar som smal?
  Jag tycker att alla kroppar i detta inlägg är toksnygga och alla modiga tjejer är helt klart värda en eloge, bra gjort av er!!
  Alla kroppar är fina, oavsett storlek osv.
  Skitbra initiativ Paulina! 🙂

  Reply
 128. Linnea juni 3, 2011 at 11:36 f m

  Håller med Rebeca, vad är det för fel på er människor? Om ni bara sitter och gnäller över att hon lägger in så ”fina” kroppar bara så skicka in era egna då om ni är så missnöjda med dom, så får ni ju som ni vill. Jag tyckte att det här var ett bra inlägg, och det var smart av Paow att ”ta” ideen från Egoina. Men ni verkar ju ha missförstått det. Inlägget handlade om att utmana sig själv, inte om att man skulle kunna sitta och vara nöjd över att alla var fulare än en själv! Herregud är ni knäppa? Vem skulle då vilja skicka in en bild? Typ ”Hej här är fula jag, hoppas ni mår bättre med er själva nu?” Måste ni verkligen jämföra er själva med andra ”fulare” människor för att må bra? tror ni att det är så ni kommer över era komplex? Nä, det var genom detta inlägg ni skulle komma över era komplex och skita i dom genom att lägga ut en bild på er!

  Reply
 129. :D juni 3, 2011 at 11:54 f m

  Guud va ja blir glad att både du och egoina gör dehär 😀 skitbra juu 😀 och credit till er för att ni inte dissar någon kroppsform alls 😀 synd att inte flera bloggare gör dethär..

  Reply
 130. halmstadfrida juni 3, 2011 at 12:13 e m

  Super härligt inlägg!!!
  Paow, detta var bland de bäste inlägg du någonsin haft tidigare. GRYMT HÄRLIGT <3 riktigt super bra. Nu stöttar du verkligen alla fina tjejer runt om att vara stolta över sig själv och sticka ut o ha riktigt kul 😀

  Reply
 131. Emma juni 3, 2011 at 12:15 e m

  Bara för att ni ser perfekta kroppar betyder det inte att dom anser att dom har perfekta kroppar. Som dom skrivit har även dom komplex. Alla ser alltid det bra på andra och det dåliga på sig själva. Sluta hataaaa och lägg ner energin på att älska er själva istället

  Reply
 132. S juni 3, 2011 at 12:29 e m

  Fantastiskt initiativ!!! Älskar varenda liten bild och sträcker på mig lite extra å alla tjejers vägnar! NI är grymt modiga och alldeles alldeles underbara, glöm aldrig det!!!!!
  KICKASS IINLÄGG!!!!

  Reply
 133. Niclas juni 3, 2011 at 12:46 e m

  Skitbra idé paulina och stor respekt till alla tjejer som skickade in tycker jag. Ni e alla superfina 🙂

  Reply
 134. Karin juni 3, 2011 at 1:25 e m

  Bara för att man är smal behöver man inte trivas med sin kropp. Bra jobbat alla som skickat in, de e jättemodigt att göra det. Jag antar att Paow publicerar de bilder hon får och inte bara lägger ut dem efter idealen. Komigen nu kurviga tjejer, skicka in ni också! Va stolta över era kroppar och visa att att man kan vara snygg i alla färger och former!

  Reply
 135. julia juni 3, 2011 at 1:39 e m

  Det är en otroligt fin tanke, men de har så snygga kroppar allihopa att jag typ får ångest… Nästa gång, variera kropparna lite ok? 😀 Annars är du BÄÄÄST

  Reply
 136. Pingback: Pikachu » Paow; Krossa idealen

 137. Sandra juni 3, 2011 at 3:39 e m

  Jag tycker du är en bra förebild för många som visar tjejerna där ute att det inte spelar någon roll om du är smal mullig eller tjock! alla är vi lika mycket värda och vackra på våran sätt! 🙂

  Reply
 138. Sara juni 3, 2011 at 5:02 e m

  Men herrejävla Gud sluta klaga!!!!!!
  Visst,många av tjejerna var jäääääävligt mycket snyggare än mig,men vafan,ska hon bara lägga in bilder på 250-kilos tjejer med raggarsträng eller?
  För att få er att håna dom och må bättre själva?
  Ska hon dissa alla andra tjejer och säga:”Nej,ni är snygga,ni måsta vara fula för att vara med”?
  Lägg in bilder själva vettja!
  Bara för att ni har så låg självkänsla och inte vågar behöver ni inte kalla alla som gör det för smala bitchar!
  Hon försöker vara en bra förebild och ni är taskiga?
  Hur skulle ni känna er om ni skulle spendera tid på att göra en bra sak i ett bra syfte och bara få skit för det?
  Det är väl inte hennes fel att alla som skickar in råkar vara snygga?
  Var nöja med er själva istället!!!!
  Alla tjejer som skickade in var modiga och Paow är bäst!(även om jag inte håller med om SD)

  Reply
 139. sandra juni 3, 2011 at 6:04 e m

  Sjukt snygga kroppar 🙂

  Reply
 140. Magda juni 3, 2011 at 8:00 e m

  Jag stör mig att tjejer sitter och klagar på att det bara finns smala tjejer. Jag är själv väldigt smal och har svårt att gå upp i vikt, när jag såg detta inlägget så blev jag glad. Det finns tjejer som har samma problem som jag, att vara smal. Tror ni det är så himla kul att vara det eller? En del strävar inte efter att vara det, en del är smala av naturens gång. När folk sitter och skriver att vara smal är så himla fult, det ska vara kurvor osv så sänker mitt självförtroende till max. Det är inte bara mulliga tjejer som mår dåligt, det finns fan SMALA TJEJER SOM OCKSÅ MÅR DÅLIGT! tänk er för!

  Reply
 141. Anonym juni 3, 2011 at 9:43 e m

  suuuck!!! i princip alla på bilderna är ju pinnsmala?! va vill du få ut av inlägget egentligen.

  Reply
 142. L. juni 4, 2011 at 12:41 f m

  gud vad folk klagar? :S tycker väll att det var ett fåtal som var pinnsmala. idealet idag ser inte ut som någon av tjejerna på bilderna och dessutom är det texten som spelar roll. något som DU tycker är skitsnyggt och smalt tycker personen på bilden är kurvigt och har komplex… att tjock är ett skällsord vet vi alla, men det är inte så jävla kul att bli kallad smal heller!!!!!! alla är olika, ”smal” som ”tjock”

  Reply
 143. karin juni 4, 2011 at 9:26 f m

  Älskade Paulina. Jag sitter verkligen här med tårar i ögonen. Detta är så fint. Först blev jag lite bestött av att det finns så många flickor som är villiga att visa sina kroppar så öppet på internet. Vem vet vart dessa bilder kommer hamna? Sen läste jag texten nedanför varje bild, och jag fylls av så himla mycket kärlek.
  Det är så svårt att förklara hur det blev såhär. Varför vi mår så himla dåligt. Jag har haft ätstörningar sen jag var tretton – fjorton och det är inte förrän nu det senaste året som jag blev så himla trött på det livet. Jag blev så trött på att må dåligt, det tar så mycket energi. Trött på att räkna, kompensera, ljuga, gömma. Det är inte ett värdigt liv, inte för någon.
  De flesta blir inte så dåliga att de är berättigade hjälp, utan vi lever i ångest och dåligt samvete i tystnad mest hela livet. Det finns så mycket som samhället vill att vi ska vara, se ut, tycka om. SÅ mycket konstiga ideal.
  Alla borde veta att det räcker att vara sig själv. Aldrig förr har jag fått så mycket uppmärksamhet över mitt utseende som efter jag kom på det. Även om jag själv tvivla över min kropp, så hjälper det att veta att det finns andra som tycker om den.
  Tack för det du gör.
  Önskar jag kunde skicka in en bild, men det finns inga. Inte ännu i alla fall. 🙂

  Reply
 144. Tove juni 4, 2011 at 3:35 e m

  Anledningen till att tjejerna på bilderna är ”perfekta” (usch, utrota det ordet!) är att så länge man inte är nöjd med sin kropp undviker man oftast att dra uppmärksamhet till den. Nyhet? Knappast.

  Så länge idealen ser ut som de gör så går de inte att krossa dem. Vi tjejer uppmuntrar dem, föder dem och för dem vidare till våra kompisar och barn och hela omgivningen. När vi slutar noja över vårt utseende, när alla tjejer slutar noja över sitt utseende, först då är idealen krossade.

  Att prata om att vara nöjd eller missnöjd med sin kropp kopplas direkt till idealen. Har man tillräckligt få avvikande ”fel” så kan man vara nöjd. Get it? Krossa idealen, men börja med att krossa normerna och alla förutfattade meningar. Vi tjejer förstör för oss själva.

  Reply
 145. Emma juni 4, 2011 at 5:44 e m

  Det du gör nu Paow är otroligt bra. Även om idealen inte kan krossas, som vissa påstår, ger du tjejer över hela Sverige modet att visa upp sig och stå stolta över hur de ser ut. Du är en förebild och detta är ett bra exempel på hur förebilder ska agera.
  Bra! Ps. Ni är så fina tjejer!

  Reply
 146. sarah juni 4, 2011 at 6:21 e m

  Jag håller med Rebecca och Sara och en del andra som säger att ni läsare klagar för jävla mycket. Alla kroppar är fina. Bara för att vi behöver krossa idealen som säger att alla ska vara smala betyder det inte att smala är fula. Liksom, vafan. Alla bilder är jättefina! Så fuck you och börja uppskatta människor som de är!

  Reply
 147. Sofie juni 5, 2011 at 11:10 f m

  Så modigt av alla att lägga upp sig, bra skrivet 🙂

  Reply
 148. elise juni 8, 2011 at 6:20 e m

  you rock paulina! och alla brudar med! så sant som det är sagt, man ska älska sin kropp! alla är fina på sitt vis! och så länge man själv är nöjd med sig själv, då spelar det ingen roll om vad andra tycker!

  Reply
 149. Victoriaeeriksson juni 9, 2011 at 12:59 e m

  Helt rätt !!
  Det handlar inte om vem som har den minsta magen , dem smalaste låren eller dem största brösten .
  Det handlar om att man ska vara den man är , man ska vara stolt över sig själv .
  Och jag kan ju säga att det här inlägget fick mig GENAST att må mycket bättre ! 😀
  Älska din kropp som du är , det är det som gör dig unik och speciell .

  Reply
 150. julia och hazal- Skoliosbloggen juni 13, 2011 at 11:19 e m

  Men herregud sluta gnäll på Paulina! Vaddå alla tjejer är pinnsmala?
  Jag tycker då att det är varierat och det viktigaste är att paow fick fram ett budskap. Skärp er människor!

  Reply
 151. haha december 14, 2011 at 5:13 e m

  jag villl slika

  Reply
 152. 2barnsmamman februari 24, 2017 at 10:55 f m

  Jag hatar min kropp, jag kan inte känna mig snygg eller sexig med mina stora lår och degmage 🙁 Att se alla dessa fina smala tjejer fick mig att ogilla min kropp ännu mer 🙁

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *