Krossa idealen del 2! Snyggaaa brudar!!

Jag är hyffsat nöjd med min kropp, men har ju ibland dock dagar där jag tvivlar som fan på den. Ah, önskar iaf jag hade större bröst ^.-

Hej Paulina! 

Det du gör nu och lägger upp bilder på unga kvinnors kroppar är fantastiskt! Själv har jag gått igenom fyra års bulimi. Vissa perioder har det varit bättre och andra sämre. Nu är jag helt friskt. Det jag verkligen hade behövt under mina dåliga perioder var exakt det du gör nu. Bilder på vanliga sunda kroppar. Bilden jag bifogar är tagen i höstas. Jag väger ca 57-58 kg på bilden men idag väger ajg runt 60-62 till mina 173 cm.
Jag tror att alla unga tjejer behöver på reda på att ingen ser ut som tjejerna i H&M-katalogerna. De flesta får veck i magen när man sitter ner. De flesta får celuiter på baksida lår man när sitter med ena benet korsat över det andra.
Det absolut mest sämsta tänkbara jag kunde göra under den perioden då jag var sjuk var att gå in på Kissies blogg. Jag vet att hon säger att hon själv inte vill vara en förebild men hon är ju dum på riktigt om hon tror att hon bara kan säga så. Hon blir ju automatiskt en förebild när man har mer än 100 000 läsare per dag! Jag vet själv att jag blev hetsad och stressad över min vikt när jag läste hennes blogg. Hon skadar omedvetet eller medvetet tusentals unga flickor.
Idag har jag en kompis som lider av ätstörningar. Jag försöker pusha henne så mycket jag kan att äta och träna hälsosamt. Det hon verkligen behöver är det du gör nu: Berättar för unga kvinnor att våra kroppar är som snyggast när vi är självsäkra och hälsosamma. Inte när vi väger 45 kg och ser ut som benrangel.
Tack för att du hjälper de flickor som Kissie och modevärlden stjälper. U go girl!
 

Här är min bikinikropp! Inte är den alla tjejers drömkropp men den är inte heller ett helvete. Utan den är precis perfekt för just mig.
Jag bryr mig inte om andras åsikter, jag rättar mig inte efter vad andra tycker och jag tänker absolut inte ändra mig för att göra någon annan lyckligare.
Jag har lärt mig att acceptera att det är såhär jag ser ut. Jag älskar min kropp!
Jag jämför mig alltid med mina klasskompisar ( tjejerna ) som e pinnsmala & så tänker jag att jag borde vara nöjd med min kropp och blir genast glad 🙂
Det ändå jobbiga är att jag är mest uttvecklad i klassen och det är jobbigt för att man får höfta och former före alla andra, även fast jag ÄLSKAR min kropp skulle det vara skönt med att slippa jämföra mig själv med alla andra 

PS. du är verkligen bäst som uppmuntrar tjejer till detta

Puss / http://finestlight.se/mejaaa

Här kommer en bild på min bikinikropp! Jag tycker den är helt okej..rätt nöjd. Okej, nöjd! Jag tränar och äter någolunda bra. Men denna kropp kommer jag ha hela livet så det är bara att acceptera. PUSS!
www.sofienorman.myshowroom.se
 

Hej!
Jag har lärt mig att älska de jag förr hatade på min kropp, de gör min keopp unik! Självkänsla är sexigt! Om inte du älskar din kropp hur kan man då begära att någon annan ska göra det.

Vi ska alla strävs efter att ha en egen personlighet men vad det gäller de fysiska så ska vi visst alla ha lika svarvade kroppar och fylla nåt absurt ideal, idiotiskt. älska den du är , thats it.
Man kan ju inte få allt här i livet! Men jag är ändå rätt nöjd med min kropp, formerna som gör det!
/ http://chaterinejonsson.blogg.se
 Hej Paulina, kroppsfixeringarna ska krossas & därför väljer jag att visa min kropp-vi alla är olika & folk måste fatta det!  Själv har jag haft problemet att pendla upp och ner i vikt pga fixeringarna och ibland tränat för mycket och ätit alldeles för lite, tills jag insåg..det är min kropp och jag bestämmer över hur den ska se ut. Nu äter jag vad fan jag vill, tränar när jag tycker det behövs och skämtar om hur mycket jag äter, helt enkelt "I am on a seafood diet, I see food and I eat it"
Vem är det som säger att man måste se ut på ett visst sätt ? sluta vara osäkra på er själva och låt er inte sänkas på lägre nivå av era överanalyserade tankar om kroppen…tänk på en sak, självsäkerhet betyder sexighet, stay cool-be sexy!
Jag är en 18 årig tjej och jag har alltid haft svårt att gilla min kropp.. Man jämför sig med så många andra tjejer, man skadar bara sig själv genom att göra det.
Varje människa är olik, du är skapad för den du är och du är bara den du är. På senaste tid så har ja mer och mer börjat tycka om min kropp, man tjänar inget på att INTE tycka om den, den är en del av en själv. Sedan jag skaffade min tatuering på revbena ” don´t forget to love yourself” så har jag blivit så mycket starkare. 

Tjejer glöm aldrig bort att du är fin och unik så som du är, jämför dig aldrig med någon annan.
Kramar från http://sandralundblads.blogg.se

Nämen tjena här kommer min bikinikropp! Har nästan alltid haft komplex över min kropp , för ca.3-4 år sedan var jag verkligen en pinne , var inte nöjd med mig själv så ville inte äta längre , jag mådde verkligen dåligt! Men nu några år efter så har jag gått upp många kilon och mår MYCKET bättre , jag äter det jag vill och det är verkligen så skönt!
Jag har hudbristningar på mina lår och rumpa , MEN HALLÅ!? jag är ju mänsklig! 😉 Är nöjd med min kropp och det tycker jag att ni också ska vara!
Pussar från Felle! <3


Hej Paow! 

Jag äger ingen bikini då jag aldrig vågat visa mig i en så en bild i underkläder (same shit) får duga. Jag är rätt nöjd med min kropp, visst jag har celluliter, hängmage och slapprumpa men so what? Skönhet och sexighet sitter i utstrålning. För ca ett år sedan vägde jag 100 kg och har på 11 månader gått ner ca 33 kg vilket har resulterat i massvis med lös hud, men den försvinner mer och mer för varje dag. Jag kommer aldrig kunna bli pinnsmal då det sitter mycket i arvsanlag och hur skelettet ser ut där under. Jag lever sunt, äter som man ska och tränar regelbundet. Mår kroppen bra, mår du bra. Och det jag är mest nöjd med, som tyvärr inte syns så bra på bilderna, är mina breda höfter! Jag tycker att det är riktigt snyggt med breda höfter, de svingar snyggt när man trippar runt!
So girls, alla är vackra hur man än ser ut.
Hälsningar
Malin Falck
Hej! Jag tycker inte om min kropp men jag försöker. Komplexen är många. Har fått höra mycket skit och det stannar kvar i huvudet. Men en speciell person fick mig att tro att jag är bra ändå:) Försöker lära mig att tycka om mina kropp och hoppas jag lyckas en dag.
 

Nu kommer jag skicka två bilder. Jag är 180 cm lång och är en 38 i st. och har hela min uppväxt blivit mobbad för det, även fast många flickors dröm är att bli modell. jag idrottar 24/7 och har en sund kropp Ändå säger folk i skolan att jag är tjock och att det är mycket smalare än mig. Visst jag skulle säkert kunna gå ner 5 kilo i vikt och bli modell, men då skulle jag inte vara den personen jag är idag. jag har varit nära att få anorexia men idrotten och nära kompisar har räddat mig. jag tycker inte en 38 ska kallas tjock så dessa ideal måste bort. jag vill visa det för andra tjejer/kvinnor. jag är 180 cm lång och har därför växt mycket tidigare i mitt liv(är 15 nu) så därför har jag jättemycket ”strechmarks” graviditestränder” ja kalla det vad som helst. det är inte snyggt, de går inte bort men vad kan jag göra åt det. att gå i bikini och visa mina märken är inte det bästa. men jag är nöjd ändå.
märkerna är inte så tydliga, men det är lite av dem. (det är mycket värre)
Om du nu läser den här texten kanske du fattar att det är mycket värre än vad lyckats skriva. jag vill inte att du visar det här stycket för läsarna, men jag skulle vara oerhört tacksam om du skulle kunna skicka en liten egoboost text till mig så jag får bättre självförtroende för min kropp och kan strunta i vad andra säger
Du är bäst!
Förra sommaren var jättejobbig, ena dagen tyckte jag att jag var för smal, andra dagen var jag för tjock. Jag hatade att var blek, och våga därför knappt gå med bara ben. Sen har jag kommit på att om man utstrålar självkänsla är man den finaste i världen! Om man däremot går runt och skäms över sin kropp märker andra det, och ser samma sak som du ser! Så denna sommaren ska jag sträcka på mig, ta igen allt jag missade förra sommaren och älska min kropp!
Jag har alltid varit osäker på mig själv och min kropp. alltid funnits något som man varit onöjd med. Det tog mig år innan jag kunde lära mig och älska mig själv för den jag var och acceptera min kropp och hur jag såg ut. Jag gömde mig i stora kläder och slutade praktiskt taget att äta för jag ville vara smal. Jag ville se ut som alla andra. Det jag inte märkte var att jag var smal då, men såhär ser jag ut nu. Jag har lår, mage och rumpa & Jag är faktiskt nöjd. Det tog år, men tillslut så lär man sig att älska sig själv. 

– Petra ramstedt.
 

 

 


I nästan hela mitt liv har jag varit besatt av min vikt och att vara smal på ett sjukligt sätt. Hela min syn på min kropp förändrades dock för 2,5 år sen då jag träffade min pojkvän, nu är jag 15 kg tyngre och happier than ever! Har fortfarande mina dagar men har andra balls till att lägga ut sin kropp och vara stolt över den ska jag fan också vara det! KROSSA IDEALEN!
(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. blossip juni 3, 2011 at 12:42 e m

  Alla tjejerna är fina, inget fel på någon av dem. Det är kul att dom vågar ställa upp och visa att alla ser olika ut, men alla är ok ändå.

  Reply
 2. Lisa juni 3, 2011 at 1:02 e m

  EN fråga till alla. Är det fint att vara smal? är det finare att vara tjock? är det fint att vara tjock är det finare att vara smal? Ni klagar när hon la upp bilder på ”smala” bara…hur tror ni det känns för dom som är smala och får höra ”oj gud vad du är smal” Är det bättre att säga än ”Oj vad du är tjock”? Vem bestämmer att det är så? JO VI! så sluta klaga , tjock, smal, brun, vit, blå, grön…vem bryr sig egentligen?
  VARFÖR ÄR DE KÄNSLIGARE ATT VARA TJOCK ÄN SMAL???

  Reply
 3. Jasmine juni 3, 2011 at 1:17 e m

  Verkligen super nice av dig att göra detta (:

  Reply
 4. Malin juni 3, 2011 at 1:18 e m

  Jäklar var härliga dessa inlägg är. Och alla tjejer är otroligt vackra! Fint av dig Paow och modigt av dem.

  Reply
 5. LORISSA LOVEBOMB juni 3, 2011 at 1:20 e m

  Underbart initiativ paow. Har sett några sådana bloggar förr, men det är roligt när ni som har större bloggar gör så också.

  Reply
 6. Cornelia juni 3, 2011 at 1:22 e m

  Helt sjukt bra initiativ! we go girlzzzzzzzzzzzzzz

  Reply
 7. my juni 3, 2011 at 1:34 e m

  jättefina o modiga tjejer, dom här oxå! 🙂

  Reply
 8. Hanna juni 3, 2011 at 1:34 e m

  shit, den sista hade grymt snygg kropp!

  Reply
 9. Petra juni 3, 2011 at 1:45 e m

  Wow!! Jätte bra inlägg tycker jag!! Tror blir bra PR för dig!
  Här kommer sommarens heta tips:
  SUMMER VOICE SCHOOL 2011 I STOCKHOLM:
  För mer info se länken: http://www.paulm.se/website/songcoach.htm
  /Kram Petra

  Reply
 10. Sara juni 3, 2011 at 1:49 e m

  Gud vad fina alla är! 😀 Jag önskar att jag också vågade ställa upp med en sån bild…

  Reply
 11. sara juni 3, 2011 at 1:50 e m

  Palla att du härmar egoina:S

  Reply
 12. sandra juni 3, 2011 at 1:52 e m

  alla är lika vackra på deras egna sätt!!
  tycker du är så himla söt paulina 😀
  du är verkligen så himla snygg också!!!! :D:D

  Reply
 13. ida juni 3, 2011 at 2:00 e m

  Älskar kroppen på bild 6!

  Reply
 14. TRADERA juni 3, 2011 at 2:12 e m

  JÄTTE SNYGGA BOOTS PÅ TRADERA, TYRA HAR LIKA DANA.. ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR, OCH LIGGER PÅ 100 KR…..
  http://www.tradera.com/Jatte-snygga-HOGA-boots-i-akta-skin-och-dragkedja-NYA–auktion_1635_134120860

  JÄTTE SNYGGA BOOTS PÅ TRADERA, TYRA HAR LIKA DANA.. ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR, OCH LIGGER PÅ 100 KR…..
  http://www.tradera.com/Jatte-snygga-HOGA-boots-i-akta-skin-och-dragkedja-NYA–auktion_1635_134120860

  JÄTTE SNYGGA BOOTS PÅ TRADERA, TYRA HAR LIKA DANA.. ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR, OCH LIGGER PÅ 100 KR…..
  http://www.tradera.com/Jatte-snygga-HOGA-boots-i-akta-skin-och-dragkedja-NYA–auktion_1635_134120860

  JÄTTE SNYGGA BOOTS PÅ TRADERA, TYRA HAR LIKA DANA.. ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR, OCH LIGGER PÅ 100 KR…..
  http://www.tradera.com/Jatte-snygga-HOGA-boots-i-akta-skin-och-dragkedja-NYA–auktion_1635_134120860

  JÄTTE SNYGGA BOOTS PÅ TRADERA, TYRA HAR LIKA DANA.. ENDAST TVÅ TIMMAR KVAR, OCH LIGGER PÅ 100 KR…..
  http://www.tradera.com/Jatte-snygga-HOGA-boots-i-akta-skin-och-dragkedja-NYA–auktion_1635_134120860

  Reply
 15. Rebecca juni 3, 2011 at 2:32 e m

  Vill bara säga att jag tycker att det du gör här, när du lägger upp bilder på alla olika sorters kroppar och stilar och allt vad det är, det är skit bra gjort. Det är precis vad vi behöver. Det hjälper jätte mycket, själv har jag haft anorexi och är frisk idag, men det känns bra att kolla in på din blogg och se att alla är okej och att man kan käka en glass utan att behöva springa en mil sen. 😉 haha. men iallafall, det är jätte bra det du gör. Nu krossar vi idealen! puss med dig. / Rebecca

  Reply
 16. Sara juni 3, 2011 at 2:32 e m

  Måste säga att de här har du gjort bra Paow! och tack till alla tjejer som är så modiga ! Vilken egoboost man får när man inser att alla ser olika ut men alla är precis lika fina ändå! Sträck på er tjejer ni är superfina <3

  Reply
 17. Simon juni 3, 2011 at 2:53 e m

  KROPP NR.8 VEM?? HETTTT, allas kroppar var ju ok 😀

  Reply
 18. Anonym juni 3, 2011 at 2:59 e m

  Ni er alle TYNNE og snygge mennekser.. Ikke noe former på dere? Dere er tynne.. =/
  Mange av dem er ikke ideal vekt..

  Reply
 19. Pingback: Pikachu » Paow; Krossa idealen

 20. Oda juni 3, 2011 at 3:03 e m

  GÅ GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG OCH KOMMENTERA OM JAG SKA HA EN BLOPPIS ELLER INTE! 🙂

  Reply
 21. Alma :) juni 3, 2011 at 3:03 e m

  Hej Paulina ! Jag tycker det du gör är en jätte bra sak! Måste säga att jag har aldrig någonsin varit helt nöjd med min
  Kropp, men för ett tag sedan så började jag tänka på att blir det verkligen bättre att jag går på stranden och gömmer mig bakom handduken och skäms? Blir jag snyggare då? Nej, jag har börjat sträcka på mig och fattat hur snyggt det äratt visa självkänsla! Det behöver ju inte gå sÅ långt så att man går och tänker och säger ” jag är snyggast här och alla som är osäkra är så sjukt fega!” nej , uppmuntra tjejer och säg hur fint det är att va sig själv och våga visa den! Alla föds till att va olika och ha olika kroppar! Att va modell är ett jobb, där ska man vs smal , men vi lever inte i modell världen!vi måste lära oss att förstå det! Kram på dig !:)

  Reply
 22. Anonym juni 3, 2011 at 3:19 e m

  Du har härmat Egoina och vi hade inte haft denna disskussion om kissie inte hade åkt in på sjukan.. Majoriteten av alla bilder från del 1 och 2 är smala och ser precis likadan ut som dig…Du krossar inte idealen utan du förstärker snarare dem.Jag är inte bitter, jag tycker bara att ska man gör det ordentligt så ska man det? Men jag förstår, människorna i M/L vågar väl inte skicka i och det hade jag inte heller vågat när du bevisar gång på gång att man ska se ut som du gör.För var alla människor som ser ut som Blondinbella(kroppmässigt). Du har gjort ett bra försök men inte så jag har börjat att uppskatta min kropp

  Reply
 23. hannie juni 3, 2011 at 3:21 e m

  det roliga är att alla dom är smala och har perfekta kroppar. men blir bara mer påverkad.

  Reply
 24. amanda juni 3, 2011 at 3:33 e m

  Håller med anonym.

  Reply
 25. Jonna juni 3, 2011 at 3:36 e m

  åh, alla här är så smala… 🙁 Om det kommer in bilder på lite större tjejer, kan du lägga ut det då? Usch fy jag känner mig fet nu, blääääh 😛

  Reply
 26. tess juni 3, 2011 at 3:38 e m

  fina tjejer!

  Reply
 27. caroline juni 3, 2011 at 3:38 e m

  var är alla överviktiga tjejer eller åtminstone tjejer med andra nationaliteter, andra kroppformer? detta är som en enda lång modekampanj med smala vita tjejer med kanske ett eller två undantag. blir inte peppad av detta, känner mig bara tjockare och fulare. men kanske är det bara solbrända smalisar med ”rätt kurvor” som läser din blogg och som skickar in? tvivlar dock på det….

  Reply
 28. tove juni 3, 2011 at 3:39 e m

  det här hjälper inte! ist för att ”krossa idealen” så gör du nog lite tvärt om, tror du hjälper tjejer som har kroppar åt det smalare hållet mer än dom som har mer hull på sig.

  enligt mig är alla dom här tjejerna perfekta.

  Reply
 29. sofija juni 3, 2011 at 3:44 e m

  fina tjejer, och tusen tummar upp för dig!
  kan hålla med anonym lite för alla är smala vilket kan krossas mångas självförtroende..

  Reply
 30. Sofie juni 3, 2011 at 3:47 e m

  Vad du är härlig Paow som sätter upp det här =) Vi tjejer ska stötta varandra och uppmuntra till bra saker.
  Kram

  Reply
 31. Isabelle juni 3, 2011 at 3:48 e m

  Snacka om att du snodde idén av EGOINA, hon är underbar! <3

  Reply
 32. MIA juni 3, 2011 at 3:54 e m

  Men för tusan! Att dom är smala ska väl inte sänka självförtroendet hos folk? Bli glada över att dom vågar blotta sina kroppar och är stolta över dom! Det kanske bara är dom som vågar än så länge, men låt oss fortsätta! Jag skiter i om Paulina fått sin idé av någon annan, låt oss försöka ändra dom sjuka idealen.

  Reply
 33. Lexi juni 3, 2011 at 4:09 e m

  Glömde att lägga bloggadress vid min bild (13:onde uppifrån) men här finns den

  Reply
 34. Lisa juni 3, 2011 at 4:11 e m

  Det är snarare ni ”större” som sätter krockben på er själva, ni är ju inte nöjda med era kroppar? bevisas ju bara att ni vill vara ”smalare och tajtare” . Varför inte skicka in en bild på sig själv? jo för man är missnöjd. Dessa tjejer som skickat in har alla fina kroppar vem säger att dom är finare än era? JO NI SJÄLVA!!!!!!!!!

  Reply
 35. alva juni 3, 2011 at 4:12 e m

  så jävla kung inlägg!

  Reply
 36. Julia juni 3, 2011 at 4:13 e m

  Men alla på dessa bilder har ju ”perfekt kropp” nästan. Egoina, som lägger upp bilder på alla olika sorters lår, det är faktiskt bättre. För om man vill ”krossa idealet” borde du också ha bilder på lite mulligare tjejer.

  Reply
 37. hanna ♥ juni 3, 2011 at 4:19 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 38. rebecca juni 3, 2011 at 4:20 e m

  alla va ju typ ändå pinnsmala?

  Reply
 39. FISSY juni 3, 2011 at 4:27 e m

  DU HAR JU BARA LAGT IN AS SMALA TJEJER JU!

  Reply
 40. Lovisa juni 3, 2011 at 4:32 e m

  alla är verkligen jättevackra tjejer! Det känns bra att få se RIKTIGA kroppar som inte blivit sönder hundratusende! Det här var en riktigt bra idé av dej Paulina! =)

  Reply
 41. Anonym juni 3, 2011 at 5:19 e m

  inte ok att du härmar egoinas med ”krossa idealen”

  Reply
 42. Lotta juni 3, 2011 at 5:28 e m

  Krossa idealen?!? Dessa bilder förstärker snarare idealen än krossar dem…

  Reply
 43. Anne juni 3, 2011 at 5:35 e m

  Trost att det BARA är perfekta tjejer som skickar in bilder.. Är iofs väldigt logiskt, eftersom det är dom som är snygga och nöjda med sig själva som gillar att visa upp sina kroppar..

  Tror dock att detta sänker fler självkänslor än det höjer. Kan for sure säga att det sänker mig iaf (som är överviktig osv). Alla dessa tjejer är perfekta, men tycker själva att de har celluliter, är för tjocka, för smala, har celluliter etc.. Om dessa sjukt vackra och perfekta tjejer tycker att DE har problem med sina kroppar, då måste dom se på mig som ett monster…

  Reply
 44. Anonym juni 3, 2011 at 5:40 e m

  Du är gryyyym Paow!

  Reply
 45. ellinor juni 3, 2011 at 5:43 e m

  att du har börjat med såna här inlägg är nåt du ska ha ett stort plus för!! =)

  Reply
 46. Emma juni 3, 2011 at 5:46 e m

  I mina ögon är alla de här smala!

  Reply
 47. Dittan... juni 3, 2011 at 6:07 e m

  Jag har hudsjukdom/exem(?). Så mina ben är helt knottrga. Det blir lite bättre på somrarna. Okej, jag e ganska liten och inte klar lixom. (Ska fylla 50 om 37 år…) Jag har mini pattar.. Och ja är inte nöjd över min kropp. Alla som e sådär snygga. Dom tar det förgivet. Vad ska man göra. Ja har inga bröst och rödknottriga ben. Jag får bara härda ut… Jag ser ut så. Det handlar inte om vikt eller träning. Det finns väldigt mycket mer att bekymmra sig över. Ni som är så nöjda, det finns annat ni tar fögivet.. Gllöm inte

  Reply
 48. Edit juni 3, 2011 at 6:11 e m

  Tänk på dom som inte e nöjda över sina kroppar… Ni sänker självförtroändet på dom! Det är ju sälvklart att dom gillar sina koppar, alla dom här brudarna e ju skiit snygga!

  Reply
 49. melina juni 3, 2011 at 6:12 e m

  Någon som är sugen på att köpa töjningar? har en 2mm och en 3mm, 3mm;aren är det någon som är intresserad av men inget mer, men maila/gå in på min blogg och skriv till mig om ni är intresserade av att köpa!! 🙂

  Reply
 50. Linnéa juni 3, 2011 at 6:12 e m

  Det här känns ju verkligen jätte genomtänkt paulina!!!
  När det står om man läser styckena under bliderna att ” jag vill inte att du lägger ut detta , men jag vill att du… blalbabla…” ’ändå är det precis vad du gör och lägger ut dem. Det är ju bara bevis på att du själv inte bryr dig utan bara lägger ut bilderna+texterna.
  Förlåt men jag tycker att alla ser perfekta ut på bilderna och det här får mig bara att känna mig tjock 🙁

  Reply
 51. Amanda Johansson juni 3, 2011 at 6:22 e m

  Sånna här inlägg är så himla bra!
  Modiga tjejer som våga visa upp sina kroppar ialf 🙂

  Reply
 52. amanda juni 3, 2011 at 6:30 e m

  Den andra ser jätte redigerad ut vid fotlederna??

  Reply
 53. johanna juni 3, 2011 at 6:41 e m

  kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com kroppsbild.wordpress.com

  bättre sida, verklighet

  Reply
 54. L juni 3, 2011 at 6:57 e m

  fyfan vad bra du är som lägger ut sånthär! det är precis sånt här folk borde blogga om! jag har själv lidit av ätstörningar nu sen början av 2011, men jag har precis kommit över det och har ätit vad jag vill nu ända sen efter påsk 🙂 jag känner mig friskare, piggare och hälsosammare än nånsin! När jag ser dessa bilderna på andra folks kroppar så inser jag att det är faktiskt inte alla som har den där pinnsmala, fasta, snygga kroppen som alla supermodeller har. Det är fler folk som har ”sånna här” kroppar som på bilderna. Normala kroppar. Gooo Paow!

  Reply
 55. Lebanezza juni 3, 2011 at 6:57 e m

  Detta är falkenbergs största blogg, besök den och du kmr att älska den 😉

  Reply
 56. kajsa juni 3, 2011 at 7:02 e m

  veckans blogg?
  kika in på min blogg vettja ;D

  Reply
 57. Ida juni 3, 2011 at 7:36 e m

  Till alla er som klagar/ser detta som något negativt: har ni läst om vad tjejerna skrivit och inte bara tittat på bilderna? Alla har liksom sin egen historia att berätta.

  Reply
 58. julia juni 3, 2011 at 7:52 e m

  YOU GO GIRL!
  du är bäst paulina som ens vågar ta upp detta ämne.
  du är helt klart en förebild för svenska folket, du rockar!!
  fortsätt köra ditt race, för du gör det jävligt bra 😉

  Reply
 59. korvungen juni 3, 2011 at 7:56 e m

  Du suger paow. Du har tagit hela iden från Egoina och du gör det endast för att få uppmärksamhet.. Du lägger bara upp bilder på smala tjejer. Du krossar ingen ideal över huvudtaget.
  Usch på dig.

  Reply
 60. andrina juni 3, 2011 at 8:06 e m

  schnygga brudar!

  Reply
 61. Köttöga juni 3, 2011 at 8:09 e m

  So it goes, so it lingers
  While life is slipping
  Through your fingers
  And you’re counting the days
  As it seems
  Without goals
  And without dreams,

  Reply
 62. Anonym juni 3, 2011 at 8:09 e m

  Schysst av dig att du lägger upp både bild och text till en tjej som bad om att du inte skulle göra det. ”jag vill inte att du visar det här stycket för läsarna”, vore nog bra om du läste ordentligt vad folk skrivit haha.

  Reply
 63. Fundersam läsare juni 3, 2011 at 8:14 e m

  Vad taskig du är mot tjejen på bild 14! Läste du ens hennes text eller lade du bara upp bilden med texten som hörde till. Du är som de folk som säger att du bara har valt smala tjejer! De personerna har inte läst texterna till och det verkar du inte heller gjort. Lovar att du inte ens har skickat något tillbaka. Förutom det jag just skrivit så tycker jag att det du gör är jättebra! STORT + till dig.

  Reply
 64. frida juni 3, 2011 at 8:20 e m

  BRA PAOW!!! Jäkligt snygga tjejer!

  Reply
 65. Emma juni 3, 2011 at 8:28 e m

  fortsätt med sånahär inlägg, superbra! man inser att man bör vara nöjd med sig själv, alla är ju unika.. 🙂

  Reply
 66. Alice juni 3, 2011 at 8:42 e m

  ERA JÄVLA IDIOTER! TROR NI BARA ATT DET ÄR FETTON SOM HAR KOMPLEX ÖVER SIN KROPP ELLER? TROR NI INTE ATT DET FINNS SMALA TJEJER SOM HATAR SINA KROPPAR!? shit jag blir så jävla arg. Ni är verkligen så jävla tröga ni som klagar på att det bara smala tjejer på bilderna. dom kan väl för fan också ha komplex. bittra fetton!

  Reply
 67. Clara juni 3, 2011 at 9:00 e m

  Haha synd alla som klagar, hon gör ju bara det här för att hjälpa? Det är ju inte hon som bestämmer vilka som skickar in bilder. Men alla tjejer som skickar in en bild är skitcoola iallfall!!

  Läs min blogg! Puusss puss <3

  Reply
 68. Anonym juni 3, 2011 at 9:01 e m

  Alla tjejer i både del 1 och 2 är vackra. Jag önskar så innerligt att jag såg ut som någon av er, de tiderna är förbi tyvärr:-(. Hatar mg själv som fan. Speciellt nu när det är sommar, vill bara gömma mig igen. Fattar inte vad jag gör för fel!!!! Har börjat käka p- piller och funderar på om det kan vara felet. Har gått upp 10 kilo på kort tid!!!!!!!! Aja men ni tjejer som skickat in era bilder, gå med huvudet högt och var stolta:-)

  Reply
 69. Jenniezzz juni 3, 2011 at 9:05 e m

  Kolla in min blogg foort och komentera!!! 😉

  Reply
 70. Alexis juni 3, 2011 at 9:24 e m

  Bra att ni vågar, super coolt ! Tror faktiskt att jag också tar några halvnakna bilder på mig och låter de va en del av några perversa gubbars runk-fantasi eller jag borde kanske låta bilderna användas som nymålade påskäggar som får status efter varje positiv kommentar av en okänd IQ-saknande människa på nätet.

  haha xD vad pinsamt det skulle vara om min chef eller någon släkting fick se en sån bild på mig, menmen^^ som tur är så föddes jag ju med Självrespekt, stolt & förstånd. JAG behöver inte lägga ut bilder på mig för att visa hur modig jag är, det finns andra sätt också, något som är lite mindre pinsamt.

  Reply
 71. Anonym juni 3, 2011 at 9:25 e m

  Men själva meningen med att ”krossa ALLA ideal” är väl ta med historier från alla typer av människor med OLIKA kroppar(från storlek small till storlek large) och gör man inte det kan man lägga ner. Meningen med att ”krossa alla ideal” handlar inte om att bara ta med människor som har haft anorexia eller bulimi utan att ta med sjuka såsom friska människor..Hon hjälper ialla fall inte mig när hon endast tar med smala människor. Varför ta med människor som endast ser ut som sig själv? En person med självförtroende behöver varken uppmärksamhet eller gensvar.Paulina, att du inte skäms!!! DU HAR INTE KROSSAT NÅGRA IDEAL UTAN DU HAR SNARARE FÖRSTÄRKT DEM!

  Reply
 72. Lisa juni 3, 2011 at 9:32 e m

  Svar till Anonym: Har du tänkt på att ingen ”större” har skickat in någon bild!! Ska Paow rita en större tjej då eller? och dom som du kallar ”smala” har komplex med sina kroppar. Man behöver inte vara FET för att må dåligt över sin kropp. Ursäkra ordvalet men blir irriterad när sånna som DU säger att alla ”smala” är bättre än ”tjocka” det är DU som lägger krockben för DIG SJÄLV inte vi!! Så du tycker Paow bara ska lägga in på dom tjejerna som är tjocka för att visa att tjocka mår bra?

  Reply
 73. Alexis juni 3, 2011 at 9:34 e m

  Bra att ni vågar, super coolt ! Tror faktiskt att jag också tar några halvnakna bilder på mig och låter de va en del av några perversa gubbars runk-fantasi eller jag borde kanske låta bilderna användas som nymålade påskäggar som får status efter varje positiv kommentar av en okänd IQ-saknande människa på nätet.

  haha xD vad pinsamt det skulle vara om min chef eller någon släkting fick se en sån bild på mig, menmen^^ som tur är så föddes jag ju med Självrespekt, stolt & förstånd. JAG behöver inte lägga ut bilder på mig för att visa hur modig jag är, det finns andra sätt också, något som är lite mindre pinsamt.

  Reply
 74. Nikke juni 3, 2011 at 9:37 e m

  Till dig anonym!

  Du skulle säkert sitta och klaga om hon inte gjort det här, för att det inte funnits någon som gör det här!
  Men nu när hon gjort det så får hon skit för det?
  Och när Paulina säger smal menar hon nog skit och ben, Kissie äckel smal.
  Dom här på bilderna har lite hull på kroppen (precis som jag) och är stolt över det!

  Varför sitta och klaga för att hon inte tar tillräckligt ”tjocka” i dina ögon?
  Skriv ut ett jäkla namn och blogg addres och stå själv för den du är utan att vara med i Paulias blogg? 😉

  Reply
 75. E M M E L L Y juni 3, 2011 at 9:41 e m

  På något sätt är detta en väldigt inspirerande idé … 😉

  Reply
 76. Maggie juni 3, 2011 at 9:47 e m

  Alla är faktist jätte fina !!! Men e flesta är smala, de liksom får de som är lite större att må lite dåligt ändå, tror jag.

  Själv är jag jätte nöjd med min kropp 🙂

  Ha det bäst <3

  Reply
 77. Ming juni 3, 2011 at 10:06 e m

  Jag tycker att alla tjejer hade fina kroppar! Men alla hade komplex.
  Men ni som klagar, jag tor inte att Paulina precis tänkte att hon skulle ta med bara smala tjejer, utan ta med tjejer som just hade komplex. Det kan inte ha varit lätt för Paulina att välja, men hon försökte göra det rätta, så varför klagar ni? Fast jag förstår er tanke, menar bara att Paulina försökte göra något otroligt fint!
  Alla storlekar är vackra 🙂

  Reply
 78. Sandra & Marta juni 3, 2011 at 10:09 e m

  Lottar ut ett bloggsvar:

  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html
  http://snackahast.blogg.se/2011/june/lottar-ut-ett-bloggsvar.html

  Reply
 79. Hanna juni 3, 2011 at 10:11 e m

  Paow du är grym!! 😀

  Reply
 80. Josefine juni 3, 2011 at 10:39 e m

  Alltså vad ni klagar, det är väl inte hennes fel att många människor inte vågar skicka bilder på sig själva. Det är svårt att förstå att alla dessa snygga tjejer som har vågat har såna komplex. De har också komplex, oavsett om man är tjock eller smal, stretchmarks eller inte så har vi alla tjejer komplex som in i helvete för något och det är det vi borde krossa.Att ”större” snygga tjejer inte vågar skicka in bilder för att de har så gigantiska komplex pga av dagens ideal.

  Jag ska snart ta tummen ur och fota och skicka en bild.

  Reply
 81. Anonym juni 3, 2011 at 10:53 e m

  vad är ideal egentligen?? alla tycker olika alla ser olika ut!
  Tycker detta är en helt fucking underbar idé paow , ingen ser lika dant ut men vi är alla perfekta varesej vilken kroppstyp man har!!
  Ni är grymma kom ihåg det ♥

  Reply
 82. Anonym... juni 3, 2011 at 11:14 e m

  Hej Paow.
  Nu när du är så himla fantastisk och låter tjejer lägga ut bilder på sina kroppar så har jag en fråga, eller snarare en fundering.
  Jag är tjock, alltså jag äter ganska normalt men kanske ändå lite mer än alla andra. Jag har försökt gå ner i vikt men äter godis eller något sött direkt efter. Jag har sånna streck på sidorna vid höfterna om du förstår vad jag menar? Jag lovar, jag är inte en sån som är skitsmal och har anorexia som tycker att jag själv är smal utan jag har blivit retad för att jag är tjock. Jag vill inte säga hur mycket jag väger, men jag är 13 år och är 165cm.
  I skolan måste vi alltid väga och mäta oss i skolan, har alltid gjort det då, och jag går med på att mäta mig men jag vill inte väga mig! Jag vill inte ens veta vad jag själv väger för att jag blir rädd då. Snart, om ca en vecka så ska vi åka och simma med skolan och jag vill inte visa min kropp. Eller jag bryr mig inte så mycket om själva kroppen, det är dom där ’strecken’ på höfterna som jag inte vill visa… Jag har ärligt talat funderat på att skolka vilket jag aldrig har gjort förr! Snälla Paow, jag ber dig. Svara på detta i ett inlägg , jag mår inte bra längre… Men om du svarar, så visa inte mitt IP för jag vill inte att mina kommpisar ska veta att detta är jag, det är även anledningen till att jag är anonym.
  Kram!

  Reply
 83. Tessan juni 3, 2011 at 11:24 e m

  Hej Paow!!
  Fy fan vilka människor det finns!! Va??
  Jag tycker att detta är en jätte bra ide! Jag har tyvärr inte stake som de andra finna tjejerna att skicka in bilder på mig för jag har jätte många tatueringar som gör att jag är väldigt lätt att känna igen. Men tycker verkligen att det du gör är riktigt bra. Och vad Anonym inte verkar förstå är att alla har olika upp fattningar om sina kroppar. Det handlar om att ta de man ha och vara nöjd med det. Vara den man är och inte någon annan. varför Anonym skriver så elaka komentarer är för att den personen är säkert riktigt missnöjd med sin kropp! Du förstör inte alls idealen. Tvärtom. Jag blir glad och positiv när jag läser om de andra tjejerna att de tycker om sin kroppar även de kanske tycker att de har små bröst, stor rumpa, bristningar. Jag har själv bristningar men de är något man får leva med!

  Och tjejer, det stämmer verkligen att allt hänger på självförtroendet. Jag har haft väldigt negativ bild av mig själv men har ändå lyckats få världens vackraste, snyggaste och sexigaste man! Och för honom är jag perfekt. De har hjälp otroligt mkt. Nu är allt de negativa bort. Kan skutta runt naken och inte bry mig för var andra tycker. För jag är vacker ändå!
  Vi är alla olika och vackra på våra egna sätt!!

  Ta hand om dig!!

  Reply
 84. amanda juni 3, 2011 at 11:40 e m

  älskar verkligen din uppdatering…. sug!

  Reply
 85. soffeee juni 3, 2011 at 11:47 e m

  WHAT, alla kommentarer om att tjejerna är smala, man kan ju ha komplex ändå! och det är väl det de hela handlar om egentligen.. ideal, våra egna komplex. Då kan hon väl inte bara lägga upp bilder på större tjejer , eller ? Det är ju jobbigt för alla, det spelar ingen roll hr man ser ut, Vissa större tjejer kan ju också må jättebra! eller hur? Idealen handlar inte alls om hur vi faktiskt ser ut, utan hur vi tror att vi SKALL se ut ! peace!

  Reply
 86. Cecilia juni 4, 2011 at 12:06 f m

  Fortfarande bara brudar med idealkroppen. Vad fan, Paow? Tjejer med såna här kroppar publiceras ju precis överallt, var man än tittar. Poängen med den här rörelsen som Egoina startade var ju att visa alla sorters kroppar, just för att visa att alla kroppar inte är som de som postas överallt. Grattis, du har förstärkt idealkroppsbilden. Är du nöjd?

  Reply
 87. Theres juni 4, 2011 at 12:13 f m

  Jag älskar att du gör de här! Gillar att se såna här bilder, de boostar mig med att jag har snygg kropp. Jag är ganska smal men har gått upp typ 7 kg på ngr månader o de stör mig, jag gillade verkligen min kropp förut men vad gör man? Man har ju bara mer att visa upp då lixom 😉
  Jag blir avundsjuk på de töser som har smala ben för det är där mina bekymmer är tycker jag dåå, men alla är verkligen snygga!

  You guys should be proud over your selvs!

  Reply
 88. Anonym juni 4, 2011 at 12:26 f m

  Fin idé. Men jag undrar en sak…får man lägga ut bilder på personer under 18 år utan deras föräldrars medgivande? Tänk även på hur många äcklen som kan gå in och flukta på bilderna också. :S

  Reply
 89. Anonym juni 4, 2011 at 3:27 f m

  Till alla er som klagar, ni tror inte det finns mer saker att ha komplex eller må dåligt över än att vara ”tjock” som ni nu säger eller? Det här är vackra tjejer som ser ut att vara hälsosamma och lärt sig tycka om sig själva och det är väl det som är det viktigast, att man ska vara hälsosam och nöjd med sig själv. och läs texterna också så kanske ni får lite mer förståele. Grymt av både dig paulina och alla tjejer som ställer upp. Alla människor är vackra på sitt egna vis, thats it!

  Reply
 90. Anonym juni 4, 2011 at 3:59 f m

  Det är en jättebra ide men hon gör ju inte som hon säger. För mig har hon inte krossat några ideal utan snarare förstärkt dem. Poängen med att krossa alla ideal är väl endå att visa människor som är sjuka såsom friska och människor med olika kroppar och historia? Vad är poängen med att visa människor som ser ut som sig själv?

  Reply
 91. Mira juni 4, 2011 at 6:51 f m

  ”Bara brudar med idealkroppar” har ni läst deras texter?
  Sen när är det bara okej att klaga över sin kropp så länge man är överviktig?
  GE SMALA MÄNNISKOR MER UTRYMME TILL MISSNÖJE! FOLK SER INTE OSS.
  Jag är så trött på människor som säger åt mig att ”du har ingen rätt att klaga, du är smal”

  GO PAOW!

  Men.. blir lite ledsen för man märker att du Paulina inte har läst texterna, för under en av texterna står det ”snälla publicera ej min text”..

  Reply
 92. malin juni 4, 2011 at 8:32 f m

  du är grym paow! 🙂

  Reply
 93. johanna juni 4, 2011 at 9:30 f m

  Är ni alla helt bakom flötet eller? till alla som skriver att hon stärker idealet.
  OM ni kanske har ögon så kan ni ju se att varje person har något komplex med sin kropp! det spelar ingen roll om man är lång kort smal eller tjock så har alla komplexer för kroppen och är modiga nog att visa upp sin kropp för paulinas alla läsare så istället för att ni sitter här och klagar gå och sug er mammas tutte!¨

  Reply
 94. Bea juni 4, 2011 at 9:57 f m

  Jag blir så ledsen då det är uppenbart att du inte ens läser texterna.. Det står ” jag vill inte att du visar det här stycket för läsarna,” och ändå är det med i texten som är upplagd. Det betyder att du publicerar utan hennes tillstånd. Är det ens lagligt att göra så?

  Reply
 95. Anonym juni 4, 2011 at 10:05 f m

  Folk ger inte tjocka människor utrymme utan dem förolämpas gång på gång. Det handlar för fan ALLTID om smala människor, från kläder till mat.Det är smal man ska vara..Men jag förstår människor som ser ut som Isabella inte vågar skicka in bilder när Paulina förstärker idealen. Poängen med att krossa alla ideal handlar väl endå om att använda alla typer av kroppar och historier? Jag tycker att det är inte mer än rätt och kan man inte göra det ordentligt så kanske man ska lägga ner? Och att bara ”smala människor” ska få klaga mer på sitt utseende…Ni får så mycket redan och varför ska ni klaga när ni antagligen har den perfekta kroppen? Vad har ni rätt att klaga över?

  Reply
 96. Malin juni 4, 2011 at 10:06 f m

  Hm, har du verkligen läst vad alla har skrivt Paow? Under den 14:e bilden står det :

  ”Om du nu läser den här texten kanske du fattar att det är mycket värre än vad lyckats skriva. jag vill inte att du visar det här stycket för läsarna, men jag skulle vara oerhört tacksam om du skulle kunna skicka en liten egoboost text till mig så jag får bättre självförtroende för min kropp och kan strunta i vad andra säger”

  Hon ville alltså inte att du skulle lägga ut det…

  Men jättebra initiativ iaf! 🙂

  Reply
 97. MAJA juni 4, 2011 at 10:06 f m

  OMFG, ATT ALLA ORKAR ATT KLAGA ?
  SKA PAULINA BARA TA ALLA BILDER SOM ÄR TJOCKA & HAR STL XL DÅ ELLER?
  HUR TROR NI DOM KÄNNER SIG ?
  ALLA TROR JAG HAR/HAR HAFT NÅGOT KOMPLEX MED SIN KROPP FASTÄN MAN HAR STL XS & HELT PERFEKT KROPP ELLER?
  SÅ DE NI SÄGER ÄR ATT ALLA PÅ BILDERNA ÄR PINNSMALA? JA, DOM KANSKE ÄR SMALA. MEN DOM VÅGAR STŨFÖR VILKA DOM ÄR. SOM INTE NI VÅGAR TEX..
  & PAULINA GÖR HELT RÄTT… SKA HON VÄLJA UT NÅGRA BARA? ÄR D RÄTT?
  SÅ TA ER I RÖVEN ISTÄLLET NÄSTA GÅNG NI SKA SKRIVA NÅGOT SOM ALLA ÄNDÅ KAN SKITA I !!!!!
  PUSS!! <3

  Reply
 98. Sofia juni 4, 2011 at 10:08 f m

  Alltså för i helvete vilka jävla fittor det finns!
  Hur fan kan man sitta och kommentera att ”de här tjejerna är skitsmala, man får ju inte bättre självförtroende för det?”, ”Det här krossar inte idealen, snarare förstärker dem..” och att någon tjejs bild ser redigerad ut?
  HUR VÅGAR MAN?! Allvarligt talat? Fatta hur dåligt de här tjejerna kan må av era jävla kukidiotiska fucking skitkommentarer. Tänk att de är modiga och skickar in lättklädda bilder som hela världen kan se, för en god sak, och så får de ett helt ton skit över sig tillbaka av några fega jävla fittor som egentligen bara sitter och är bittra för att de ville se bilder på tjocka tjejer så de kunde känna sig snygga i jämförelse..
  Men ja, nyheter för er tjejer som slänger ifrån er såna jävla kommentarer: INGEN I VÄRLDEN är fulare än ni, för ni har en äckligt ful jävla insida som säkerligen lyser igenom och syns på utsidan. Hur tjock man än är, hur mycket celluliter man än har, hur missbildat ens ansikte än är, så är man fortfarande vackrare än någon som är rent elak.

  Hoppas ni själva inser hur fittigt det är att skriva som ni gör. Om ni inte inser det så hoppas jag att ni ska plågas av analklåda i resten av era liv. Fy fan för såna som ni!

  Reply
 99. SOFIE juni 4, 2011 at 10:47 f m

  hihiihihi, där är ju jaaaag! 😀

  Reply
 100. Hanna juni 4, 2011 at 10:53 f m

  Jag satt igår i soffan brevid min mamma ( som förövrigt inte litar på mig ett dugg gällande någonting ), och hon sträcker huvudet över till min sida och kolla på datorn när jag sitter och kollar på just detta inlägg. Hon bryter ut: ”Stackars små flickor som visar upp sig sådär, vad skulle deras föräldrar säga?” Och sedan säger hon till mig: ”Det är väl sådant där du håller på med också, inte sant Hanna?” Jag kan inget annat än blåneka, för det gör jag inte! Men nu är det så, att hon har väldiga problem med mig hela tiden. Och jag klarar snart inte mer!
  Hon förstår inte poängen med detta inlägget. Det gör jag, och det är att man ska vara nöjd med sin kropp oavsett hur man ser ut! För alla människor är olika, och tack gode gud för det? Tänk om alla skulle vara pinnar? Då skulle den människa som var ”lite fetare” vara den snygga i samhället? För när någon sticker ut, det är då som man uppmärksammas. Underbart modiga tjejer som har ställt upp här, och jag är tacksam för det, jag har fått en helt ny bild av mig själv nu. Tack Paow!

  Reply
 101. emilie juni 4, 2011 at 11:02 f m

  håller lite med att bara smala människor är med, men tycker det är en bra idé! det är ju inte bara meningen att man ska kolla på bilderna, man ska ju läsa texten också… alla har sin egna historia och jag tycker man ska vara nöjd över sin kropp och sig själv oavsett hur man ser ut 😀

  håller med mira, såg också att en tjej inte ville ha sin text publicerad men kom med ändå… 😮

  Reply
 102. sluta med era jävla kommentarer om detta juni 4, 2011 at 11:08 f m

  hur fan kan det vara så att hon förstärker ideal när idealet typ är victoria sectret modeller, detta visar att det inte spelar någon roll hur folk ser ut!! och varför fattar ingen att även smala människor har komplex hur svårt det är att acceptera att man ser ut som man gör. och det behöver inte vara hur mkt fett som sitter på magen utan kroppsform , smala lår, breda axlar mm som kan sänka självförtroendet rejält. detta visar ju att alla ser olika ut och man inte är ensam om att vara missnöjd med något utan att man får accepteera vem man är och hur man ser ut. oav sett hur man ser ut!! och bara för att hon härmar Egoina så gör hon ju inte det för en dålig sak, själv tror jag Egoina vill sprida budskapet och vill göra så att folk får bättre självfötroende, jag skulle iallfall vilja det. ALLLA härmar inte alltid för en dålig sak. detta visar bara hur vanliga människor ser ut!

  Reply
 103. Anonym jävel juni 4, 2011 at 11:16 f m

  Jag förstår tanken och du är en stor förebild för mej! Jag vill bara seja min åsikt. Om man är smal eller tjock? Vad gör det, rör på dej/träna så du mår bra (Träningen är både bra för smala och tjocka. Är man smal får man muskler och blir kraftigare, är man rund bränner man bort)! Eller va lite smal/mullig. Och se det som en personliget! Det är det bästa! Tjockhet och smalhet går att påverka. Själv mår ja dåligt för mina små bröst, knottriga och röda hud och missbildat små ögon… MM. Ingen är väl helt nöjd med allt? Men alla har oxå något man är nöjd med. Ta det inte för givet. <3 se det här som en åsikt, inte ett klago mål. Iden är jätte bra! Omtänksam och allt. Men dom här brudarna är super fint byggda och det finns folk som verkligen mår dåligt. Om man ska krossa idealen ska man ta med dom! Det är dom värda. Men det är svårt. Man lägger inte ut bilder ofäntligt på en av sveriges största bloggar om man inte har bra självörtroände. Utseändet hänger ihop med självförtroändet. Om man bara är lite mullig är man inte värd så mt uppmärksamhet. Gå och träna för fan! Ja ser ut som en tomat, va ska ja göra? Jag lägger INTe ut bilder på mej iaf! Är för feg för det. Jag kan ta bilen kropp som helst av dom här bilderna, när ja har fått deeet. Tränar ja lite grann och där har vi min drömmkropp! <3 En grej till, det är inte alltid så kul att va smal! Alla ba alla e smala. Inte så fint enligt mej iaf. Helst vanlig med muskler 😉 Den som har läst ända hit. Vet iofs inte om du tänker
  vilken jävla tönt eller så men bra att nån har läst. Livet är liite för kort för att bry sej…Men nu har ja inte srivit i onöan iaf!

  Reply
 104. julia juni 4, 2011 at 11:17 f m

  asso, alla kunde fan vart modeller !!!!!!! hade du tänkt krossa idial med dessa bilder så får du tänka om. go egoina !

  Reply
 105. Elin juni 4, 2011 at 11:45 f m

  Håller verkligen med, hon krossar inga ideal nu utan snarare förstärker dem. Nice work.

  Reply
 106. Linda juni 4, 2011 at 11:51 f m

  Jag tycker att detta är en super fin ide verkligen! härligt att se verkligen! Men helt ärligt, dessa bilder försämrar mitt självförtroende ännu mer! På varenda bild här är kropparna redan HELT perfekta! Visst, personerna i fråga kanske inte gillar sin kropp, men det är endå ideal kroppar. Tyvärr.

  Reply
 107. ! juni 4, 2011 at 12:00 e m

  Jättebra inlägg!!!

  Reply
 108. Ida juni 4, 2011 at 12:05 e m

  alla lika fina =)

  Reply
 109. R :) juni 4, 2011 at 1:16 e m

  Jag blir så glad när alla skickar in bilder på sig själva i bikini!
  Får sån bra självförtroende! 🙂
  Alla är verkligen lika fina, skit snygga kroppar!
  Du är äger Paow! <3

  /R<3

  Reply
 110. Michelle juni 4, 2011 at 1:37 e m

  Dessa bilderna får mig bara att vilja gå ner i vikt? :S Tror alla tänker likadant, för de flesta som VÅGAR skicka in är tjejer som vet att de inte kommer få kommentarer som ”fan vad fet hon på bild nr.3 var” tex, och därför är det typ bara smala som skickar in bilder :/ Visst man kanske inte är nöjd med sina bröst, men liksom …. äsch känns bara som detta är ännu mer ”var smal, var vacker” snack!

  Reply
 111. amanda juni 4, 2011 at 3:29 e m

  Tror jag skippar lördagsgodiset ikväll.

  Reply
 112. Linnéa juni 4, 2011 at 3:32 e m

  Älskar tjejen i rosa bikini (fjärde tjejen uppifrån)! Jätte fin! 😉

  Reply
 113. Tess juni 5, 2011 at 12:25 e m

  Synd att jag inte visar bikinibilder av mig själv…. En kul idé annars! Alla är snygga!

  Reply
 114. AMI juni 5, 2011 at 4:41 e m

  ni är totalt dumma i huvet, de flesta tjejer här är mulliga. (grova lår, stor mage) är ni så jävla fetare? bata för helvete

  Reply
 115. L I S A juni 6, 2011 at 4:54 e m

  paow, du är så jävla fail, du läser ju inte ens texterna?
  en tjej skrev ju:
  ”jag vill inte att du visar det här stycket för läsarna, men jag skulle vara oerhört tacksam om du skulle kunna skicka en liten egoboost text till mig så jag får bättre självförtroende för min kropp och kan strunta i vad andra säger”.

  sen att du kallar egoina för mullig, liksom lägg ner. du har ju misslyckats totalt haha, tycker alla tjejerna har fina kroppar och har inget problem med att det bara är idealkroppar som skickas in, alla är lika fina! men att du säger att vi ska ”krossa idealen”, sen kallar du en helt normalviktigtjej för mullig och att hon kommer få fetmasjukdomar inom 10 år?

  Reply
 116. Emelie juni 6, 2011 at 4:55 e m

  Snacka om att en del har missuppfattat hur tjejer påverkas av matningen av bilder. Någon skrev att större tjejer inte ska ta illa upp för att det enbart publiceras bilder här på tjejer som har 34-38 (ser ingen 40-42 och nej, det är varken mulligt (som betyder överviktig) eller fetma), men det är precis vad som göras. Att bli matad med bilder där tjejerna är smala och ser väldigt bra ut redan. Jag förstår varför tjejerna på bilderna är stolta, det ska de vara, absolut. De ska inte gå upp eller inte gå ned. Det är så bra som det är. Men för de som är längre/kortare och väger antingen mer eller mindre är det klart att det blir en skev bild om hur man ”ska” se ut. Ser man enbart bilder på kroppar som är 36 så uppfattar man såklart att det är så det ”ska” vara.

  Och hur kan någon påstå att desas tjejer är MULLIGA? Snacka om att vara offer för de andra skeva bilderna som visas upp jämt och ständitg på personer som har fått sina bilder redigerade till fotknölarna. Tycker mer synd om dem som tycker att helt fina tjejer som dessa är feta.

  Reply
 117. Amanda juni 6, 2011 at 6:38 e m

  Varför lägger du upp en av dom som inte ville asså de är ju helt sjukt att du gör så mot den personen :O fan va dålig du är och palla härma egoina med de här -.-

  Reply
 118. anon juni 7, 2011 at 9:06 f m

  VADÅ BARA ASSMALA TJEJER? De har ju former. De är om något normala, inte jättesmala. Alla verkar tycka att man måste vara mullig för att inte räknas som smal men det finns ”NORMAL”. Det är inte bra att vara ens mullig, framförallt inte för tjejer då det kan bli farligt snabbare än man tror.

  Sluta gnälla, detta är tjejerna som skickar in bilder. Uppmuntra att de vågar istället för att klaga! Att ni känner att ni måste gå ner i vikt av dessa bilder är inte Paows fel eller tjejernas fel.

  För övrigt, http://ensomcaroline.com har en rumpa att dö för.

  Reply
 119. daria juni 7, 2011 at 4:16 e m

  MEN Å VAD DUM DU ÄR!!! seriöst gillar du att man kallar dig dum för du är ju helt jävla pantad? tjejen skrev att hon inte ville att du skulle lägga ut texten? hon skrev det till DIG för att få tips mot bättre självkänlsa, och du hänger ut en tjej som öppnat sig för dig för flera tusen läsare?! skämms för fan!

  Reply
 120. åsa juni 8, 2011 at 5:54 e m

  hej! Ett sätt för dig paow, som då tycker att ideal som pinnsmalhet osv ska slopas helt. Gå upp 10 kg och var nöjd där… INTE?? SHit!! No suprice there..

  Reply
 121. e juni 9, 2011 at 2:48 e m

  snällt av dig att du la upp stycket från tjejen på bild 15 som bad dig att INTE göra det, bevisar ju bara att du inte läser det de skriver till dig.
  elakt.

  Reply
 122. Mundie juli 17, 2011 at 9:51 e m

  Asså, ni som skriver: ååh du lägger bara upp bilder på smala tjejer osv.. Vafan, de är dom som väljer att skicka in. De lite större kanske inte vågar? Det är ju inte direkt så att Paulina sitter och väljer ut smala tjejer framför de större. Majoriteten av de som skickar in är väl skinny & fit.
  Herregud..
  Och alla är inte skinny & fit. Skärp er nu förfan…
  Det hon gör är jävligt bra för oss.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *