Efter att nästan alla tjejer/killar har fyllt 18 och fått gå ut tre dagar i veckan, ja då låter dom sockret flöda och blir ofta spritfeta. Vet ni varför? Inte på grund av spriten, utan alla liter läsk man får i sig från söta drinkar, rosevin och cider. Varje drink innehåller ca 700 kalorier. Och hur många dricker ni per kväll? Jag brukar dricka 4 – 5 typ.

Så jag har ett litet tips, eftersom ni sa att jag borde räkna alla kalorier ”jag fått i mig senaste veckorna av alla alkohol”… Så ja, inte mycket mer än vad ni som inte festat har. Dom bästa drinkarna att dricka är skinny bitch (vodka sodavatten, pröva smaksatt sodavatten om ni inte gillar vodka) . Vitt vin och Gin och tonic. Det är dom mest ”kalorisnåla drinkarna”. Och man blir mindre bakis när man dricker dom också. Man får ju inte i sig lika mycket. Och ett tips till. FYLLEKÄKA ALDRIG. Det gör dig spritfet. Ät något nyttigt på morgonen istället.

Visst kan man inte ha stenkoll varje gång. Men ”Nothing Tastes as Good as a perfect body”. 😉 Så ja, man kan både ha kul och supa utan att ha ångest dagen efter.

Och och så lite bakistips. Innan ni går ut så ta ett glas vätskeersättning så torkar ni inte ut eftersom alkohol är vätskeutdrivande. Och sen direkt när man vaknar så ta en berocca. Då mår man susen dagen efter 😀

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *