Okej, nu ska jag vara helt ärlig.

Jag mår inge bra. Jag är inte trasig. Men jag känner mig tom, känslokall, meningslös. Jag ser ingenting att leva för just nu. Vad ska jag göra? Det ända jag ser fram emot är att åka till Marbella på onsdag. Men sen då ? Nu när jag är ensam? Även om det är det här jag vill. Vi vill. Så känns allting så jävla tomt och värdelöst. Jag vill leva på flykt. Träffa en kille som är exakt likadan. Så att man ständigt kan åka iväg tillsammans, en som inte säger ”åker du dit så är det slut”. Det är nog det jag hela tiden sökt efter.

Dom här två veckorna har jag knappt ätit någonting. Jag vägde 49 när jag åkte ner till Mallorca. Och nu pekar vågen på knappt 44,1 kilo. Min kropp skakar, mitt huvud gör ont och jag är illamående. Och när jag försökte att äta nu blev det en halv taco och lite parma skinka som jag kräktes upp. Allt detta beror på psyket. Det är just nu rätt paj. Jag har helt och hållet tappat min självrespekt. Det märkte jag igår. Jag gjorde saker som till och med får mig själv att häpna. Varför? Jag försöker fråga mig själv. Att jag inte bryr mig om vad som händer imorgon?

Jag har hela tiden tänkt på hur det skulle vara att träffa en annan kille. Om det skulle vara bättre? Men nu har jag fattat. Det är inte ens värt det. Jag hade ju allt jag redan ville ha. Sen att ingen är perfekt. Jag vill egentligen inte vara med någon annan. Ingen annan kille attraherar mig. Men jag vet att han är värd någon som är bättre och mer trogen. Jag som gjorde bort mig igen. Hur oskydligt det än var. Det var ju inte ens otrohet. Om jag inte hade sagt något så hade det aldrig ens räknats men jag var otrogen i mitt huvud, mot mig själv. Jag har lovat mig själv att alltid vara ärlig mot människorna jag älskar. Så kände jag, att det var droppen. Att det inte funkade längre. Bråken vi hade i Magaluf. Bägaren rann över. Det var droppen. Även om jag åkt ner till Magaluf själv, det var ju meningen, så hade det nog tagit slut här.

Usch jag är så förvirrad. Jag har kommit i en svacka i mitt liv där jag behöver ta tag i mig själv. Jag måste ta det lungt ett tag. Just nu när allting händer på en gång. Jag är för tom för att gråta. Men för trött för att sova. Allting löser sig till slut. Jag vet det. Everything is gonna be alright, just give it time…

Egentligen så vill jag bara klippa allt. Ta bort numret och låtsas som vi aldrig träffats. Byta bloggportal och bara glömma det senaste året som vart.Och att vi två inte ens fanns. Och när jag väl tänker på oss så ska jag komma ihåg allt smutsigt och äckligt vi gått igenom och att det egentligen var lika bra. Att börja om från början. På ruta ett. Där ett nytt liv börjar.

Men jag har lovat mig själv att vara stark. Att inte glömma allt bra. Alla mysiga kvällar. Alla fina stunder. Tack för dom. Jag kommer alltid att vilja ha dig i mitt liv. Jag älskar dig.

(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Oooo juni 19, 2011 at 11:36 e m

  Första

  Reply
 2. L juni 19, 2011 at 11:36 e m

  Vad var det som hände där borta egentligen? Synd ni passade så bra ihop men gör det som är bäst för dig P och lycka till, du klarar det!

  Reply
 3. Michelle juni 19, 2011 at 11:37 e m

  Du klarar dig tjejen, både du och han mår skit … ni kommer hitta tillbaka till varandra, det är det enda rätta. Förstår verkligen hur du mår, och du ska vara medveten om att alla ( utom vissa fåtal idioter ) av dina läsare tänker på dig, och finns vid din sida <3

  Reply
 4. j juni 19, 2011 at 11:38 e m

  nyss tagit slut med min kille och jag känner igen mig!
  Även om alla säger att det kommer att bli bra så ser man inte hur fan det kommer bli bra?!
  men kom ihåg att den rätte vill ha dig förevigt! allt händer av en orsak, och sånt kan iaf få mig att tänka en aning positivt ibland.
  Ge allt tid så kommer du må bättre och bättre! Men om du verkligen känner att något är rätt så ”fight for it”!

  hoppas allt slutar bra!, lider med dig, kram<3

  Reply
 5. swaxu juni 19, 2011 at 11:38 e m

  hejhej!!
  gå in på min blogg, du lär inte ångra dig! 🙂
  jag uppdaterar 7-8 ggr OM DAGEN, allt för att underhålla er läsare! 😀
  http://swaxu.blogg.se
  ha de bra!

  PS. Hoppas det blir bättre!

  Reply
 6. Ida juni 19, 2011 at 11:40 e m

  Jag förstår precis hur du känner dej! Jag tror skillnaden mellan tjejer och killar är att tjejer är mindre svartsjuka. Jag gjorde slut med min kille pga hans svartsjuka och hot att om jag inte gjorde som han ville så skulle han ta livet av sej. Det är bara att glömma och gå vidare även fast det är svårt.
  You are worth more <3

  Reply
 7. L juni 19, 2011 at 11:40 e m

  Han älskar dig så mycket Paow, så himla synd 🙁

  Reply
 8. jag vet ! juni 19, 2011 at 11:41 e m

  Jag vet exakt hur du känner! gick igenom samma sak för några månader sen.. du har helt förändrats i mina ögon efter den här texten
  du är så oerhört stark glöm aldrig det! och lycka till med hela livet som du har framför dig med eller utan kille.
  och föresten det är okej att gråta och vara deprimerad bara man inte fastnar i det..på ett sätt visar det att det ni hade betydde någonting!
  kram

  Reply
 9. Petra juni 19, 2011 at 11:42 e m

  Var stark <3

  Reply
 10. elin juni 19, 2011 at 11:43 e m

  så fint skrivet!
  hoppas bara på att de blir ni igen, kämpa!

  Reply
 11. carro juni 19, 2011 at 11:48 e m

  åg börjar typ gråta för att jag känner med dig så mycket, måste göra ont 🙁
  jag hoppas verkligen att ni någongång skulle hitta tillbaka till varandra.

  Reply
 12. E. juni 19, 2011 at 11:50 e m

  Borde kanske egentligen inte kommentera. Ville bara säga att du skriver så otroligt fint och du beskriver känslan bättre än någon annan. Nästan bättre än hur det är att faktiskt känna den. Lycka till med allt. Du är inte ensam.

  Reply
 13. c juni 19, 2011 at 11:50 e m

  Söta P.

  Det gör ont när hjärtat brister. Men. Det kommer ständigt nya människor och händelser som får dig att vilja le och älska igen. Sörja måste man göra för att kunna gå vidare. Efter regn kommer faktiskt solsken hur klyschigt det än låter. Ibland är det grått rätt länge men så plötsligt skiner en liten stråle igenom.
  Allt händer av en anledning. Alla vi möter har något att lära oss.
  Njut av de andra fina människor som finns i din närhet. Unna dig egen tid och försök att se framåt.

  Alla kan göra misstag, det är vad vi väljer att göra sedan som är viktigt.

  KRAM!

  Reply
 14. madde juni 19, 2011 at 11:50 e m

  Äkta kärlek är värt att kämpa för, alla gör misstag det gäller bara att man verkligen tar sig i kragen och bestämmer sig för vad man verkligen vill.
  Ni älskar varandra och det kanske är bra att vara borta från varandra då ni inser egentligen vad ni betyder för varandra. om du vill att det är dig han håller om och ingen annan så ska du kämpa för det, för han älskar dig det borde du veta.
  man inser inte vad man har fören det är borta..

  Reply
 15. Evie juni 19, 2011 at 11:55 e m

  jag tycker jäkligt synd om dig, jag tycker om dig, hoppas det blir bättre snart. DU förtjänar också någon bättre. your not a bad person, love /Evelina

  Reply
 16. Anonym juni 19, 2011 at 11:57 e m

  Shit, har alltid ogillat dig skarp faktist, men jag fattar precis vad du känner, lite sjukt, hur personer som lever so olika liv ändå kan känna nästan likadant..Tycker lika synd om dig som jag tycker om mig själv just nu.

  Reply
 17. Ellie juni 19, 2011 at 11:58 e m

  Citat som jag tyckte passade in : if you were happy before you knew someone, you can be happy after they’re gone.
  Det kan ta tid paow men jag hoppas på det bästa för dig! du finner din lycka snart igen <3

  Reply
 18. C juni 19, 2011 at 11:58 e m

  If it changes your life – Let it.
  Varje människa som korsar din väg i livet har något att lära dig och något att berätta, vissa människor finns i ditt liv föralltid och vissa för en kort stund. Men varje sekund som du ägnar åt att älta de förflutna är en sekund du stjäl från framtiden. När du tänker på allt de där du önskar aldrig hade hänt dig ställer du dig i vägen för allt de där som du vill ska hända i ditt liv.

  Reply
 19. Fredrika juni 19, 2011 at 11:58 e m

  vadå mer mogen? se bara på hur du skriver, det bevisar att du är mogen innerst inne.
  men jag vet lite vad du menar, alla tanakr på ngn annan -tänk om, undra hur det skulle vara med ngn annan mm-
  att man ibland regerar för fort och gör förhastade slutsatser, fast man kanske egentligen har det allra finaste bredvid sig. det är som ordspråket säger, man inser inte vad man har, förens man förlorat det.
  är det meningen att ni ska bli ihop igen i framtiden, så blir ni det, men under tiden får du stå på dig.

  ibland är det svårt att inse, att den man älskar, kanske man inte fungerar och kan vara ihop med för bådas bästa.

  Reply
 20. Tilda juni 19, 2011 at 11:59 e m

  Åå brukar aldrig bli berörd av bloggar men nu sitter jag här med tårar i ögonen.. Hoppas hoppas att ni blir tillsammans igen, ni är så fina och Hugo är såååå härlig. Ni måste bara vårda er relation mer, jobba på problemen. Och att dricka ihop är som upplagt för att bråka – tänk på det!!! Gjorde slut med min pojkvän för ett tag sen för att jag tröttnat på all skit, men i hitta tillbaka och nu har vi ett underbart liv tillsammans och har fått en underbar son!!! Geeeee inte upp, kämpa – NI är värda att kämpa för.
  Lycka till nu P

  Reply
 21. Lina - Kom in till mig! juni 20, 2011 at 12:02 f m

  Jag blev nästan lite rörd. Det är inte lätt att bryta upp med någon man delat det senaste året med…

  Reply
 22. terese juni 20, 2011 at 12:03 f m

  Oh 🙁 tycker de är så synd att det blivit såhär.. ni passa så sjukt
  Bra tsm! De känns som en dröm, ni är gjorda för varann..
  Hitta tillbaka till varann, kom överens, det kanske inte är lätt
  Men vem säger att allt ska va perfekt? Inget förhållande är det..
  Jag lovar allt kommer bli mycket bättre 🙁

  Reply
 23. nattstad.se/storbloggarna juni 20, 2011 at 12:04 f m

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  missa inte denna heta skvallerblogg!!

  Reply
 24. elin juni 20, 2011 at 12:07 f m

  Om båda vill ha det som förut fast med lite omväxling så skadar det väl inte. Man måste offra saker för att det ska funka, inte bara göra som man själv vill. Hoppas ni snart förstå att det tillslut kommer vara ni, igen, ni är varandaras halvor, om en halva är borta så spricker det! Hoppas ni får det bra! Ha en underbar sommar!:)

  Reply
 25. Mona juni 20, 2011 at 12:08 f m

  Tänker på dig! hoppas det ordnar sig! <3333

  Reply
 26. emma juni 20, 2011 at 12:08 f m

  ”good things fall apart so better things can fall together” jag vet att när jag säger detta du kanske tänker ”men de finns inget bättre” men de gör det. ni var tsm i över ett år, de tar tid att kunna komma in i en sån stor förändring. men det går, allt går. ta din tid, gråt, sitt hemma och lyssna på deppmusik, ligg i sängen hela dagen, de enda sättet att kunna komma ifrån sorgen är att släppa fram den. när du känner dig klar med att sitta hemma & deppa gå ut och gör någonting bra av situationen! festa, gå på bio, ligg och skratta med en vän i sängen hela natten. min flickvän bor i spanien, de är tufft men jag låg och grät i en månad efter hon flyttade, sen gick jag ut och gjorde saker jag gillade att göra inann hon flyttade och nu mår jag prima och har lärt mig leva med det! ha det bra paulina<3

  Reply
 27. sofia juni 20, 2011 at 12:09 f m

  han älskar ju dig så bra gå tillbaka

  Reply
 28. sara juni 20, 2011 at 12:15 f m

  🙁 hoppas du mår bättre snart paulina <3

  Reply
 29. kdskks juni 20, 2011 at 12:15 f m

  äckligt att man ser han snO”PP

  Svar: Äckligt att du inte kan se skillnad på en snopp och en tumme…

  Reply
 30. Anna juni 20, 2011 at 12:19 f m

  Jag tycker faktiskt att det du ska göra är att prata med hugo. Bjud hem han till dej ni kan se på film eller vad som hälst. prata bara ut om det gråt, gråt tillsammans för ni kan inte bara släppa allt som det aldrig har hänt. Ni måste prata med varandra och om ni inte klarar att vara åtskillda, då tycker jag faktiskt att ni borde bli ilag igen för om ni lovar varandra att aldrig göra något mot varandra som kommer såra er hårt, då lovar jag dej att det kommer att bli ett bra förhållande och för det första: LITA PÅ VARANDRA!skit i allt skit som snackas runt om er, tror på erat band istället. och det där bandet som ni har klippt isär är lika bra att ni syr ihop igen med en varsin nål och tråd och så möts ni på mitten där ni fäster med ett hjärta!jag vet att ni har bråkat och sånt men asså paulina och hugo, ni måste försöka glömma allt som varit och börja om när ni har sytt ihop bandet ordentligt. och jag känner på mej att det är HUGO OCH PAULINA FÖRALLTID! så det är lika bra att ni blir tillsammans igen för ni har känslor än för varandra och ni älskar varandra!
  KRAAAAAAM till er båda

  Reply
 31. ida juni 20, 2011 at 12:19 f m

  Du erkänner nu att du mår dåligt osv,och att du då tex knappt ätit något och gått ner i vikt.Ändå så håller du på och ger en massa ”skinny bitch” tips och klankar ner på Egolina för hennes kropp och vad hon äter.Hur kan du sitta och skriva sånt när du sen vet att man inte äter så lite som du gör bara så där,utan man mår inte bra på insidan.Att svlta sig är inget naturligt eller något som man kan leva på.Jag har själv haft anorexia i flera år och jag förstår inte hur du kan skriva som du gör.Du vet antagligen själv hur jobbigt det är med kropp och mat och allt som har med utseende att göra,varför vill du då trycka på det ännu mer genom att sätta så dåliga ideal?!Du har en chans att göra något posetivt med din blogg eftersom den når ut till så många men ist väljer du att skriva trams som sänker både självförtroende och självkännsla.

  Reply
 32. anonym juni 20, 2011 at 12:22 f m

  Jag har alltid fått intrycket av att ni bloggare är totalt känslokalla, men nu får man äntligen se lite riktiga känslor, det där är genuint och fint och man kommer aldrig få se ett sånt inlägg på kissies sida för hon är för ytlig i mitt tycke. Glad att det i alla fall är någon som visar hur en riktig människa beter sig. Det kommer lösa sig till slut men det kommer ta tid, med tanke på hur mycket du älskade honom så får du räkna med att det kan ta månader, men låt dig inte ta för stor skada av läkningen.

  Reply
 33. Anonym juni 20, 2011 at 12:27 f m

  Ta inte åt dig av alla dumma kommentarer, det är det sista man behöver när man mår så dåligt.
  Tänk bara ut vad du vill göra, om du vill ha tillbaka honom så måste du verkligen lova att vara trogen o inte göra om samma gamla misstag, annars vore det bäst om du bara försöker komma över det, även fast det gör ont o tar ett tag.

  Lyssna på den här låten, den är skön 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=GghnX6F4eHo&feature=player_embedded#at=132

  Kram

  Reply
 34. jessica juni 20, 2011 at 12:28 f m

  Det gör ont att du mår så här.
  Men alla får nog sånna här stunder i livet och det behöver vi. För att lära oss.
  Lev livet fullt Paow!

  Reply
 35. Natalie juni 20, 2011 at 12:29 f m

  Kram på dig Paulina! Jag vet att du klarar det här, du är en sån fin, väldigt rak och ärlig tjej som bara vill alla väl. Jag tycker att du och hugo var det finaste paret, ni passade ihop på ett sånt naturligt sätt! Ni kan säkert hitta tillbaka till varandra, men det beror ju på vad som känns bäst för dig och för er. Du har iallafall det bästa bloggen, GO GIRL, you can do it! <3

  Reply
 36. Anna juni 20, 2011 at 12:31 f m

  MAN SER HUGOS KUK 😛

  Reply
 37. sigrid juni 20, 2011 at 12:32 f m

  Läs om mitt liv i australien på min blogg 🙂

  Reply
 38. b juni 20, 2011 at 12:38 f m

  krya ,

  Reply
 39. Linda juni 20, 2011 at 12:38 f m

  Det har nyligen tagit slut för mig och pojkvännen oxå, det är fruktansvärt jobbigt. Att vara tillsammans i 1 år och sedan tar det slut. Men det vär bäst så, för oss båda. Jag förstår, för jag går igenom samma sak.

  Reply
 40. Daisy juni 20, 2011 at 12:43 f m

  Gumman <3 hade velat krama om dig!

  Reply
 41. carolina juni 20, 2011 at 12:46 f m

  ser att många skrivit stödande ord och jag har inte så mycket att säga annat än jag hoppas att allt ordnar upp sig du är verkligen värd någon som får dig att må bra, sluta aldrig hoppas, lev ditt liv så ska du se att den rätte dyker upp förr eller senare. <3

  Reply
 42. Anonym juni 20, 2011 at 12:48 f m

  PAOW. GLÖM ALDRIG
  ” never regret something that made you smile”
  Ångra aldrig Hugo. Det är bara ett av de många underbara kapitel i ditt liv. Det kommer komma fler Hugos 😉 Såklart att du inte känner någon attraktion av andra killar i stunden, men vänta bara…snart kommer han dendär killen du väntat på 🙂

  Du är bäst. OCH stark.

  Reply
 43. Katja juni 20, 2011 at 12:53 f m

  shit, detta var den ärligaste text du skrivit på länge… du kommer klara dig igenom detta, du klarar dig igenom allt det vet du med innerst inne. Visa din starka sida. Jag har en känsla av att du och Hugo kommer bli tillsammans igen för ni är verkligen ämnade för varandra, om så inte, bevisa då för alla att ni gjort rätt val och att du klarar dig för du behöver inte vara beroende av någon annan!<3

  Reply
 44. Såma juni 20, 2011 at 12:56 f m

  Paulina du verkar vara stark som person, har inte sett så många med sån stark personlighet. Du är så himla grym, du vet att du kommer att klara det!
  Kram

  Reply
 45. Binnie juni 20, 2011 at 1:00 f m

  jag har nyss förlorat min bästa vän, som jag vatt med sen 2007.. och jag vet hur du känner dig just nu. ni var så otroligt fina, och din text var så ärlig, du kommer klara det här.. han går miste om en sådan vacker, fin tjej som du, men jag lovar dig att där finns så många fler, så många andra där ute för dig. men du måste ta din tid, du måste låta tiden gå, det kommer göra ont, du kommer känna smärta, men du har dina vänner för dig där nu, och dom kommer stötta dig Paulina. men sen när denna tid är över kommer du kunna ta styrka och starta om på nytt. be strong, även om det är så jäkla svårt.. hoppas du kommer må bättre snart!

  Reply
 46. Annaa juni 20, 2011 at 1:01 f m

  Ida: jag kollar både Michas blogg och Paow.. jag läste alla kommentarer och på BÅDA bloggarna sitter du och kommenterar hur inte synd det är om dom. Dom är människor. Äru de eller?? du borde väl fatta att alla mår dåligt ibland och de faktiskt går att vara så som människa utan att ha nån himla sjukdom. Mikaela är ju inne på BUP o du tycker att hon förtjänar de.. Hon fattar väl själv att hon har ansvar för sin dotter?? och paow går igenom en period som såå många andra människor känner igen sig i hur kan du då sitta o trycka ner henne??

  Paow du kämpar, jag vet att du klarar de.. o de är du som kan hjälpa till att bestämma om du vill försöka bli ihop me ha igen.. ni va så fina tsm 🙂

  Reply
 47. Sandra juni 20, 2011 at 1:05 f m

  Paow… I love you <3 synd att det skulle sluta såhär när ni var så fina tillsammans och allt men jag vet att du kan vara stark! finn styrkan och den rätte kommer att komma någon gång… <3

  Reply
 48. Anonym juni 20, 2011 at 1:07 f m

  Ommmgg älsklliingg du ärr såå sööt att ja gråteer vrf kan de inte bli ni igen

  Reply
 49. The tooth fairy juni 20, 2011 at 1:09 f m

  jag brukar inte läsa din blogg, hoppas dock du blir bättre! Du verkar så sjukt beroende av din pojkvän, inget fel med det, men till nästa gång försök att inte anförtro dig allt för mkt på ett förhållande, det gör för ont när det tar slut och om det sker allt för många gånger går man till slut sönder.
  P&L BÌATCHES

  Reply
 50. Ottilia juni 20, 2011 at 1:28 f m

  Du är stark.
  <3

  Reply
 51. Malin juni 20, 2011 at 1:28 f m

  Vackert skrivet, förstår hur du känner dig. Mitt förhållande är på bristningsgränsen vi har nu tagit en paus.. vet inte om vi kommer hitta tillbaka till varandra eller om det kommer rinna ur sanden. Men vi har sagt att vi måste lösa det. Om ni har tur kommer ni hitta tillbaka till varann och det kommer visa sig i så fall. Mina tårar kan inte sluta rinna på mina kinder kan inte äta inte sova. Även fast jag insett hur tuff verkligheten nu är, så går det fortfarande inte att förstå hur man ska fortsätta leva med tanken att det kanske är slut för alltid. Men jag försöker se det positivt. Det kan ju faktiskt bli bra igen, fast det verkligen inte känns så nu.. Lycka till nu Paulina <3

  Reply
 52. malin juni 20, 2011 at 1:35 f m

  Om han är den rätta killen, då kommer han tillbaka.
  hoppas verkligen att det blir bra. för du förtjänar det bästa p.

  Reply
 53. amanda juni 20, 2011 at 1:36 f m

  DU KLARA DE HÄR!! JAG TROR PÅ DIG!! <3333

  Reply
 54. therese juni 20, 2011 at 1:40 f m

  Känner precis likadant. Läs min blogg om du vill

  Reply
 55. Anna juni 20, 2011 at 1:52 f m

  Njut av att du ser bra ut, har många vänner, möjligheten att resa och upptäcka saker, en framgångsrik blogg och att du har en ljus framtid med många äventyr och lycka framför dig.. tro mig, det finns vissa som inte har ens hälften av vad du har.. kärlek kommer du att hitta igen och då kanske det är den rätte du hittar.. you will be ok 🙂

  Reply
 56. Danielle juni 20, 2011 at 1:53 f m

  Jag kan inte säga att jag vet exakt hur du känner dig, eller att jag har känner likadant. För det vore helt omöjligt! Men jag kan säga det, att det spelar ingen roll hur långt ner i grottan du skulle komma, du kommer alltid ta dig upp igen! det alla dina texter visar, de som jag har läst, visar att du någonstans är väldigt trygg i dig själv… du vågar stå upp för dig själv, och det är en väldigt bra egenskap! ta vara på det! jag känner inte dig, men jag kan någonstans förstå vad du menar när du säger att du är känslokall. Jag har också gått igenom mycket, det är inte lätt att ta sig upp.. när man undermedvetet trycker ner sig själv. Vänner frågar mig: varför är du så kall?! om jag ska vara helt ärlig, så vet jag inte exakt vad dom talar om. Men man får nästan tänka efter själv, rensa tankarna! och bara försöka finna sig själv, och fråga sig själv: ”vem vill jag vara?”. En del ser inte igenom masken, andra gör. Så är det bara.
  Fokusera på dig själv mer! har du någon plan för framtiden? vad vill du bli? mm. Jag älskar att dansa tillexempel, jag ser det som en sjukt bra grej att göra, när jag bara vill vara ensam… jag hoppade av gymnasiet på grund utav att jag kände att skolan inte var min grej, inte för tillfället i alla fall. Det kommer när, det kommer. Mitt råd är: GÖR DIG SJÄLV GLAD! genom att göra saker som får dig att må bra! tänk POSITIVT, och se framåt. GÖR DIG SJÄLV TILL DIN BÄSTA VÄN, det är trots allt den personen du alltid kommer att vara med. Skit i vad som händer i morgon, vad händer idag? 🙂

  Reply
 57. Johanna juni 20, 2011 at 1:55 f m

  lilla hjärtevän, för 3 månader sen kände jag precis likadant som texten du skrivit.. livet är fan inte lätt ibland! jag tänker på dig, och hoppas att allt kommer lösa sig, keep your head up high! du är grym 🙂 PUSS!

  Reply
 58. Jerry juni 20, 2011 at 2:20 f m

  Paulina, bara för att du är ledsen är det väl ändå ganska lågt att lägga ut en bild på ditt ex könsorgan när du har en välbesökt blogg. Eller.

  Reply
 59. Anna juni 20, 2011 at 2:29 f m

  HUGOS KUK!

  Reply
 60. Emma juni 20, 2011 at 2:37 f m

  du är stark paow, går igenom samma sak och det är hårt. <3 tror på dig.

  Reply
 61. tin juni 20, 2011 at 2:43 f m

  fint skrivet, känner igen mej helt o hållet. Jag gjorde också nyss slut med min kille, typ dagen innan er. Vi var också ett skitbra par egentligen o var tsm i 2 år men det funkade inte för att jag var som du beskriver om dej.
  Tider läker alla sår, trust me!!!

  Och du… vem fan hittar den rätta när man som vi e 17? :] tänk på det!

  Reply
 62. sessa juni 20, 2011 at 2:47 f m

  Blir tårögd själv, varit i exakt samma fas.. Fan vad kärlek är skit, man blir jämt påmind. Men vi är tjejer för fan, vi ska inte gråta över dem. Med tiden så kommer du må bättre iallafall. Be strong

  Reply
 63. Anonym juni 20, 2011 at 3:37 f m

  MAN SER HUGOS KUK!!!

  Reply
 64. ida juni 20, 2011 at 5:01 f m

  Annaa-Jag har inte skrivit något alls i Michas blogg!:S Och jag skulle verkligen aldrig skriva något sånt elakt om henne,det är någon annan Ida.Jag tycker hon är en jätte stark person och jag hoppas allt blir bra för henne.Det finns fler Ida i världen än jag. 😉

  Reply
 65. Zandra juni 20, 2011 at 5:21 f m

  Du är stark och det kommer ordna sig på ett eller annat sätt. Antingen så kommer ni hitta tillbaka till varandra eller så kommer ni alltid kunna vara vänner. Önskar dig och Hugo all lycka, för det är jobbigt. Jag hoppas du mår bättre också. För du är en fin tjej. Alla gör misstag, och av misstav lär man sig.

  <3

  Reply
 66. ellinor juni 20, 2011 at 7:23 f m

  började fan nästan gråta över din text!
  du kommer klara det här och det på nåt sätt kommer det ordna sig, antaligen kommer det bli du och hugo igen för man har märkt hur jävla mycket ni älskar varandra eller så kommer ni förbli bra vänner. jag hoppas ni hittar tillbaka till varandra igen, för det skulle vara ni! ni är som ying och yang, ni passar ihop!
  och är det äkta kärlek så klarar man varje hinder, man måste kämpa!

  Reply
 67. Jannica juni 20, 2011 at 7:47 f m

  Usch, mår dåligt när jag läser det här 🙁
  Försök prata med honom, berätta hur du känner.
  Har vart med om samma sak förut… Men jag hoppas att det löser sig för er! Ni passar så bra ihop! Men det är ju inte det enda som ska vara rätt..
  Jag hoppas att ni hittar tillbaka till varandra..

  Reply
 68. Jannica juni 20, 2011 at 7:48 f m

  Och till er andra, hur fan kan ni se hans kuk? Ser ni inte att det är handen eller?! Blindstyren!

  Reply
 69. Nina juni 20, 2011 at 8:08 f m

  Jag går igenom samma sak som du! Känslan av att vara utan honom är de värsta som finns! Du mår illa kan vare sig sova, äta och leva vidare… Sen bestämmer du dig för att vara stark och tänka att de kanske är bäst att de blev som de blev…

  Något jag stör mig på är allas kommentarer om att ni är de ända rätta för varandra, vilket bullshit! Klart de finns du kommer inte leva ensam hela ditt liv! Ni andra som säger att de finns andra killar och att hon ska tänka på framtiden med nya killar osv osv de är oxå ganska skit! Du borde tänka på dig själv i nuet! På vad du behöver! De ända som jag tycker du ska kolla framåt med är att du ska leva och tänka på din familj och nära dina vänner inte alla som vill finnas bara för att du är paow utan dom som du verkligen känner att du litar på som finns där för dig!

  De finns andra killar som är rätt för dig men om du känner att Hugo är den rätta så ska du gå efter de!

  Reply
 70. Karolina juni 20, 2011 at 8:20 f m

  Ååh! Tycker verkligen jättesynd om dig! Ni passade så bra ihop..

  Reply
 71. K juni 20, 2011 at 8:35 f m

  Usch. Min pojkvän gjorde slut med mig i förrgår och även fast vi båda vetat att det måste hända så är det fruktansvärt jobbigt, efter tre år tillsammans. Vi har tagit bort varandra på facebook och jag har tagit bort hans nummer, och jag tror att det har varit bra. Jag skulle bli galen av att se på facebook vad han gör och så. Det är nog bäst. Det kommer bli bra tillslut. Det är bara förjävla jobbigt i början.

  Reply
 72. Felicia juni 20, 2011 at 8:42 f m

  Du kan ju inte säga att Hugo är den enda som attraherar dig när du är otrogen med någon!!

  Reply
 73. Everlasting juni 20, 2011 at 9:13 f m

  Vilket underbart ärligt inlägg. Det är nog ingen här på bloggen som kan ge dig riktiga råd med tanke på att vi egentligen inte känner dig, men generellt sett skulle jag säga: gör det! Ta bort numret! Ha ingen kontakt! Och ge dig själv tid att vara nere och sorgsen och arg och allt det där andra. Så lättar det ska du se.

  Och otrohet är inte alltid sådär svart och vitt som folk vill få det till. Tro mig, jag har erfarenhet. Så var stark, lär av dina misstag och ta en paus från ditt vanliga liv. Lycka till!

  Reply
 74. Emma juni 20, 2011 at 9:40 f m

  Håller på att bryta upp från ett 6 årigt förhållande. Känner igen mig exakt. Se till att ha vänner runt om dig så fixar du det här paulina.
  Var på magaluf samtidigt som er och såg dig några gånger på grabbarna grus, du är kanon fin tjej och du kommer absolut hitta någon ny som du trivs lika bra med om inte bättre. Fortsätt kämpa!

  Reply
 75. C juni 20, 2011 at 9:48 f m

  Tänker på dig, verkligen sorgligt att det blev på detta viset. Och det inlägget ser man verkligen kommer från ditt hjärta. Jag föll en tår.

  Hoppas allt ordnar sig!

  Reply
 76. Josefin juni 20, 2011 at 9:50 f m

  Bra inlägg. Säger samma som tjejen här uppe, en underbart ärligt sådant. Go strong girl. Hade jag varit dig hade jag bokat en resa och kommit iväg några dagar, helst till ett helt nytt ställe du aldrig sett innan. kram till dig tjejen.. kämpa vidare

  Reply
 77. Linda juni 20, 2011 at 10:02 f m

  Önskar att jag kunde säga att det kommer bli bra. Att du kommer vakna en dag och att allt bara kommer vara bra… Vem vet… För dig kanske det blir så och det hoppas jag verkligen, för som du mår just nu är så jävla jobbigt. Jag och min pojkvän gjorde slut i januari och jag gråter mig fotfarande till sömns varje kväll. Även fast beslutet var något så där ”gemensamt” Men du är ung Paow så du kommer att läka, även om det inte känns så just nu.

  Hoppas att du mår bättre snart. Tänker på dig.

  Många kramar! //L

  Reply
 78. sarii juni 20, 2011 at 10:04 f m

  hoppas allt blir bättre! <3

  Reply
 79. Erika juni 20, 2011 at 10:05 f m

  Stackare! Det är så underbart att du vågat vara så ärlig och öppen i din blogg, fast du gjort dig själv så sårbar. Du kommer att fixa det Paow!
  Allting kan inte hålla, det mesta brakar någon gång. Du har massor av vänner som älskr dig, låt dem hjälpa dig! 🙂

  Reply
 80. ISABELLE juni 20, 2011 at 10:06 f m

  Var stark, och gör inte om dina misstag, så kommer allt bli bättre! För alla gånger du hackat ner på andra, som till exempel egoina, hjälper inte dig att må bättre Paow.

  Reply
 81. emma juni 20, 2011 at 10:08 f m

  försök satsa på att ta hand om dig själv nu, så kommer kärleken lösa sig av sig själv när du mår bra igen , <3

  Reply
 82. Linda juni 20, 2011 at 10:08 f m

  Och ja till alla som tycker sig se ett kön på bilden…? Snälla titta igen! Det ä ju typ hans tumme 😀 Blindstyren minst sagt 😛 Tror inte att Paow någonsin ens av misstag skulle råka lägga upp en sån bild 🙂 Puckon

  Reply
 83. Patrik juni 20, 2011 at 10:10 f m

  jag tror allt blir bättre om du super mer och lägger upp fler bilder på dig själv i bikini.

  Reply
 84. Anna juni 20, 2011 at 10:20 f m

  Kan du inte färga håret till brunt igen? Jag tycker du passar bättre i det!

  Reply
 85. julia juni 20, 2011 at 10:22 f m

  Du kan klara det här, det är jobbigast i början men du är stark!

  Reply
 86. Sanna juni 20, 2011 at 10:34 f m

  Fint skrivet, men jag får en känsla av att ni kommer bli tillsammans igen 😉 just wait and se

  Reply
 87. maja juni 20, 2011 at 10:37 f m

  man ser hans snopp….

  Reply
 88. Sandra juni 20, 2011 at 10:40 f m

  Uscha, känner verkligen med dig. Det har hänt exakt samma sak för mig, fy va jag mådde dåligt. Nu är det 1 år sen, och jag mår fortfarande inte bättre. Jag var en idiot, jag hade världens finaste kille och förstörde allt, tungt. jag kommer aldrig förlåta mig själv.

  Reply
 89. sophie juni 20, 2011 at 10:41 f m

  don’t worry about people in your past, there is a reason they didn’t make it to your future..

  Reply
 90. Malin juni 20, 2011 at 10:41 f m

  Fint skrivet. Blev nästan lite tagen. Bra gjort av dig att du vågar öppna dig och lämna ut dig så mkt när du mår som du mår nu. Som du själv skrev så löser sig allt. ”love takes time to heal when it hurting so much” men det går ju faktiskt till slut, hur mörkt det än ser ut. Kämpa på och se till att göra sånt du mår bra av. Kör inte över dig själv och tillåt dig må dåligt. Kram

  Reply
 91. sofija arvidsson juni 20, 2011 at 10:42 f m

  Du är STARK Paow! Du klarar detta, du är grym! 🙂

  Reply
 92. Anonym juni 20, 2011 at 10:44 f m

  bara du kommer ihåg att ditt liv inte kommer ändras om du inte ändrar på något. jag har kännt som du gör nu sen jag va i din ålder, och sen dess har det bara varit en neråt spiral. jag är 20 nu. men det här året har jag jobbat hårt för att bättra mig själv, men den här veckan hamnade jag i samma spår som vanligt. för full och sex med 3 olika killar (i samma vänngäng) för att jag var full. och jag är lesbisk. det är ett annat sätt av självskadning, och jag hoppas du tar dig ur där du är nu.

  Reply
 93. FISSY juni 20, 2011 at 10:47 f m

  Keep strong honey. You’ll make it!

  Reply
 94. Maria S juni 20, 2011 at 10:48 f m

  Hang in there <3

  Reply
 95. johanna juni 20, 2011 at 11:02 f m

  Ni kanske bråkar och sånt ibland, men oftast kanske ni ändå är gjorda för varann. Och bråk sker, det är ju bara så. Och som dom säger på Sommaren med Göran (haha):
  Ett förhållande kan _aldrig_ vara 100%, man får nöja säg med ungefär 80%. Annars kanske man får gå ensam hela livet?
  Texten du skrev visade hur stark du faktiskt är. Och även om det inte blir Hugo & du igen, så har du ju iallafall lärt dig något, och life changes. Du kanske hittar någon ännu bättre? Och som någon annan skrev där uppe, var du glad innan han kom in i ditt liv, så kan du vara glad efter! Du äger Paow ♥

  Reply
 96. mathilda juni 20, 2011 at 11:03 f m

  Omg du fick mig o börja gråta 🙁 snälla bli tsm igen, de är ju lixom så det ska vara! <3

  Reply
 97. Robin juni 20, 2011 at 11:10 f m

  Du kan inte bara gå efter dina behov, Hugo har ju också sådana. Tänk på det.

  Reply
 98. Julia juni 20, 2011 at 11:20 f m

  Jag förstår exakt hur det känns Paulina, jag är där än. Jag kan inte släppa min första riktiga kärlek, och vi gjorde slut för över ett halvår sedan. Vi har setts och haft en intim relation med varandra efter vårt breakup. Nu vet ja att han har träffat en annan tjej, som inte alls är fin och som jag mycket väl vet vem det är. Det är så otippat, jag väntar på att han ska ringa mig och säga som det är.. men han är utomlands nu. Det ända du kan göra som jag försöker göra är att knytra kontakter, skaffa nya killkompisar som gör digglad. Tillslut kommer du falla pladask för någon, och faktiskt inse att du kan bli kär om inte kärare i en annan fin person.

  Reply
 99. anna juni 20, 2011 at 11:38 f m

  fick tårar i ögonen när jag läste det här. Försök göra det som känns bäst för dig. Om du älskar hugo kanske det ändå är ni det ska vara. Även om inte nu, ni kanske borde ta en liten paus för att inse hur mycket ni egentligen betyder för varandra. sedan kan ni gå tillbaka till varandra. Lycka till paow! Vi älskar dig!

  Reply
 100. isabelle juni 20, 2011 at 11:42 f m

  Shit började gråta, jätte moget skrivet. Jag satt i samma sits för någon dag sen men vi löste det. Man gör fel ibland och jag var dum… Hoppas ni löser det paulina!

  Reply
 101. niki juni 20, 2011 at 11:53 f m

  du klarar det poaw! <3

  Reply
 102. Anonym juni 20, 2011 at 11:58 f m

  Bra att du verkar inse att du måste växa upp, det är första steget till att mogna.

  Reply
 103. natalie juni 20, 2011 at 12:53 e m

  Åh! 🙁 ni passar så himla bra tillsammans.
  det är verkligen synd att det skulle bli såhär.
  hoppas ni hittar tillbaka till varandra, ni är gjorda för varandra! kram

  Reply
 104. Candicane juni 20, 2011 at 1:03 e m

  Vad fint skrivet! Stå på dig!

  Reply
 105. natascha juni 20, 2011 at 1:29 e m

  om ni är rätt för varandra kommer ni att hitta tillbaka igen! förstår att du är superledsen, men fan lev livet, ut och festa, ha kul och gör vad du vill… försök att se nånting positivt med det även om det är svårt… jag tror iallfall att ni kommer hitta varandra igen! kram!

  Reply
 106. M juni 20, 2011 at 1:31 e m

  Du har kommit in i en kris, men vet du vad?? Hugo är nog en bra kille.. Inga förhållanden har det perfekt.. Alla bråkar.. mycket.. för att man är med varandra konstant.. Du kommer nog aldrig finna någon som gillar att ”resa runt” på det sättet, oftast vill dem killarna bara fucka ur… Ta vara på Hugo tycker jag, för annars finner någon annan honom och då står du där med ångest.. Ta inte varandra för givet.

  Reply
 107. Sara juni 20, 2011 at 1:34 e m

  hej, du kommer må mycket bättre om du slutar bry dig om vad du äter och så prova det kanske bara två veckor. Prova att inte tänka alls på vad du äter och så. Jag gjorde det och mådde mycket bättre. Innan mådde jag som du och förstod inte varför jag skulle vilja leva.Jag mår bra nu och är jätte glad och pigg, jag är så glad att jag vågade.

  Reply
 108. Anonym juni 20, 2011 at 1:40 e m

  everything will be okay in the end.
  if it’s not okay,
  it’s not the end

  Reply
 109. sandra juni 20, 2011 at 1:58 e m

  Åh :'(
  Blev helt tårögd ju!
  men varför tog det slut?!
  Alla gör misstag, men jag tycker ni passar ihop!
  Man får göra misstag, man får lära sig av sina misstag!

  jag har också gjort misstag mot min sambo.
  men man får försöka glömma allt och gå vidare.
  Man måste lära sig att gå vidare.
  du är stark kram på dig.

  Reply
 110. tess juni 20, 2011 at 2:12 e m

  det är jobbigt det där, kan inte ens tänka mig in i samma situation. Man lär känna varandras brister och svagheter på ett år, ibland acceterar man dem och ibland inte.
  men tiden kan läka alla sår, fast det kan bli en väldigt lång tid.
  <3

  Reply
 111. kaar juni 20, 2011 at 2:43 e m

  <3

  Reply
 112. alicia juni 20, 2011 at 2:48 e m

  det där är det mest fruktansvärda känslorna man kan känna, tro mig, jag vet också. som de flesta andra. vi älskar dig paulina, jag vill nästan gråta nu, jag vet hur det känns, och jag vill verkligen inte att du ska må så, men man måste ju. puss och kram på dig fina människa!

  Reply
 113. ewelina juni 20, 2011 at 2:50 e m

  lyssna på dn här låten när du känner dig deppig .. Get it right som glee har gjort den passar in på er så mycket .<3
  jag måste säga .. att ni var nog det finaste paret jag någonsin sätt

  Reply
 114. Cicci juni 20, 2011 at 3:10 e m

  MEEN! Om du älskar honom så ska du inte ge upp honom 🙁
  Kom igen, ni kan fixa det!

  Reply
 115. Dianaa juni 20, 2011 at 3:35 e m

  du klarar detta 🙂

  Reply
 116. lollo juni 20, 2011 at 3:43 e m

  vilken bra cover!!!!!!!

  Reply
 117. Anonym juni 20, 2011 at 3:49 e m

  Jag sitter och gråter Paulina.. Du har skrivit så fint och jag känner igen mig så mycket just nu. Allt känns bara så jävla tomt.
  Jag tänker på dig, trots att du är helt främmande så tänker jag på dig och önskar dig ALL lycka i världen. styrkekram

  Reply
 118. Emily juni 20, 2011 at 3:59 e m

  Vad fint skrivet! Börjar tp gråta.. 🙁
  Hoppas ni blir ihop igen 🙂 Ni är så söta tillsammans!! 🙂

  Reply
 119. Cassandra juni 20, 2011 at 3:59 e m

  Jobbigt men du klarar det allt kan inte vara perfekt hela tiden… måste bara säga en sak det roligaste med videon är att Dessie försöker leka sexigast när det är din video hahaha. förlåt men var bara tvungen att säga det 😛

  Reply
 120. ida juni 20, 2011 at 4:00 e m

  Du klarade av att vara otrogen 2ggr, du klarar dig nog nu också 😉

  Reply
 121. Camilla juni 20, 2011 at 4:12 e m

  ååh vad skönt att läsa om någon som känner likadant som jag. Då känner man sig inte lika ensam

  Reply
 122. Sara juni 20, 2011 at 4:31 e m

  asså är det helt slut mellan er jag fattar ingenting?!

  BTW älskar din blogg

  Reply
 123. Jennifer juni 20, 2011 at 4:48 e m

  <3 jag tycker att ni två passa ihop bättre än eva och adam!

  Reply
 124. Sara juni 20, 2011 at 4:50 e m

  Du har helt enkelt inte hittat vem du är. Det syns väldigt mycket i bloggen hur osäker du är. Ett tips är att lämna bloggen ett tag, skita alla gamla förhållanden och åka ut och upptäcka världen, du har ändå ingen skola och pengar har du ju säkert gott om.
  Det är på så sätt du kmr hitta dig själv, hoppas du läser detta!

  (inget illa menat, hoppas du mår bra snart!)

  Reply
 125. D juni 20, 2011 at 4:53 e m

  jag blev tårögd,… hoppas det löser sig.

  Reply
 126. S E V D A Y E T I S-sevda.se juni 20, 2011 at 5:27 e m

  shit jag går igenom precis samma sak som dig efter över 1 års förhållande! :'( lider med dig, vet exakt hur du känner dig, inte lätt alls! Man måste bara vara stark och hoppas på det bästa! Ta hand om dig <3

  Reply
 127. Alex juni 20, 2011 at 5:42 e m

  be strong girl!

  Reply
 128. Sofia juni 20, 2011 at 5:45 e m

  Det viktigaste är att ni fortfarande är vänner, och de kmr ni nog alltid vara! Var stark, han tkr också det är jobbigt..De där sista fick mig att gråta! Du är så fin Paulina glöm aldrig de! <3

  Reply
 129. Josse juni 20, 2011 at 5:52 e m

  Är inget fan av dig så egentligen, även om jag tycker du är en fin tjej. Men detta berörde mig verkligen ska du veta. Tänker på dig. Var stark Paulina. Det kommer att bli bättre, även om det inte känns så idag.

  Reply
 130. amanda juni 20, 2011 at 5:58 e m

  vet hur de känns , efter två år blev ja lämnad. kan bara säga att de kommer göra ont länge. andra killar hjälper inte, vänner hjälper tyvärr knappt heller. för de man hade va för stort för att någon ska förstå smärtan om man inte själv är mitt i kaoset. tror att de enda som hjälper är att ta en dag i taget. försöka ta hand om sig själv och bara fokusera på vart man ska , inte hur smärtsam vägen dit e

  Reply
 131. Anonym juni 20, 2011 at 7:08 e m

  Gillar att man ser Hugos KUK på bilden oxå!

  Svar: Du har sett en K*k förstår jag… Det där är en TUMME!

  Reply
 132. jennie juni 20, 2011 at 8:20 e m

  Tycker verkligen att det är tråkigt, och ni verkar sakna varandra? Kanske kan ge varandra en sista chans??? Om inte, så kanske detta var bäst för att inte bli sårade av varann.
  En annan sak…. Är det ni som sjunger i videon du la upp i inlägget???
  Pussar

  Reply
 133. emmy juni 20, 2011 at 8:24 e m

  jag tycker de är så tråkigt, ni är så fina o allt tillsammans. hoppas allt löser sig puss på dig!

  Reply
 134. M A L I N juni 20, 2011 at 8:42 e m

  Håller med kommentaren längre upp. Jag vet att man tappar aptiten när man mår dåligt men att inte äta alls och gå ner 5 kg på sån kort tid är ju för fan farligt. Du har ju haft ätstörningar, eller om du nu döljer att du fortfarande har, för ibland verkar det ju så när du säger att du känner dig tjock när du egentligen är underviktig..

  Du säger att man ska inte svälta sig själv, man ska äta och må bra. Jag har ätstörningar och har haft det i drygt 2 år, det är jobbigt att höra från ett håll att man ska äta mycket kolhydrater när man växer osv. och höra från t.ex. din blogg att man ska helst skippa, pasta, bröd och annat sånt.

  Man kan inte växa utan sånt. Tänk på att ungdomar tar åt sig jättemycket och följer faktiskt sånt. Jag lovar att det är flera ungdomar som börjar minska på sånt och det kan ju påverka väldigt mycket i deras utveckling.. =/ Du borde egentligen också äta sånt, inte banta eller någonting. Du är smal och skulle vara fin med lite mer hull… det är säkert mer än jag som mår dåligt av att se hur fin du är och se att du skriver att du känner dig tjock och att du vill lasra bort fett osv.. =/

  Känns jobbigt, för det blir jobbigt då. Man vet inte om man ska äta allt det man behöver eller om man ska lyssna på dig och alla andra i bloggvärlden.. =(((

  Tänk på att fleeeeer ungdomar läser din blogg, och även anorektiker och personer som är drabbade av ätstörningar.. Och även de som är lite överviktiga mår ju säkert skitdåligt. =( Gillar dig PAULINA, men snälla tänk på det. =(

  Reply
 135. Anonym juni 20, 2011 at 9:27 e m

  wow, det här är the only blog som verkligen får mig att må dåligt men jag kan inte sluta läsa den x)

  Reply
 136. Alexandra juni 20, 2011 at 9:32 e m

  Gick igenom samma sak för ngn månad sedan 🙁 Det gör fortfarande lika ont, känns som om man har ett stort jävla hål rätt genom magen.
  Men va stark! Hoppas allting blir bättre igen!<3

  Reply
 137. isabella juni 20, 2011 at 9:35 e m

  i know how you’re feeling right now, i’m in quite the same situation..all we have to do is try to keep our head up, everything will be fine in the end. stay strong paulina!

  Reply
 138. amelie juni 20, 2011 at 9:37 e m

  Hej paulina!
  Jag känner verkligen med dig, gjorde slut med min pojkvän för inte så längesedan och åt knappt någonting heller men mamma hjälpte mig jätte mycket och kom på att jag som älskar chips kunde ta en skål chips för varje gång jag åt macka, fil eller en vettig måltid, så det är mitt tips till dig, att ta en skål med det du tycker jätte mycket om, som är onyttigt! 🙂

  Reply
 139. Anonym juni 20, 2011 at 9:45 e m

  sånt suger verkligen balle… sitter i turkiet just nu ensam, min pojkvän e hemma i sverige och typ skiter i mig… ute och festar och ringer aldrig,smsar aldrig… vet hur du knr dig… man knr sig som skit, visst nu har ju nt hugo gjort ngt mot dig men, de e nästan samma känsla, kärlek e skit ibland

  Reply
 140. Cassi juni 20, 2011 at 10:17 e m

  Patetiskt! Det är väl det enda som kan säjas om denna dockusåpa.

  Reply
 141. Hannah juni 20, 2011 at 10:38 e m

  All pepp till dig vännen! <3

  Reply
 142. Anna juni 20, 2011 at 10:44 e m

  Man ser hugos snopp och ni som påstår att det är något annat har fan aldrig sätt en snopp förut! Man SER HUGOS SNOPP!

  Reply
 143. Y juni 20, 2011 at 11:02 e m

  Du skriver så otroligt bra!

  Reply
 144. Sanna juni 20, 2011 at 11:10 e m

  Fy fan va du skriver bra!
  Du skriver exakt som jag tänker i mitt huvud, men jag klarar inte av det där steget, jag vet inte om de vore rätt, jag vill inte vara ensam, jag vill ha honom kvar. Ändå vet jag att jag skulle beskriva de exakt som du skriverom jag bara kunde..

  Reply
 145. cilla juni 20, 2011 at 11:26 e m

  De flesta skriver att de hoppas att ni hittar tillbaka till varann, men det jag faktiskt hoppas är att ni hittar det som är bäst för er, med eller utan varann. Har verkligen sett ner på dig efter dina mer eller mindre ”rasistiska” inlägg men man kan inte sluta att känna med dig i en sådan här händelse. Jag och min pojkvän/sambo hade det också hemskt ett tag och bröt upp i tre månader men hittade tillbaka till varann. Det gjorde oss faktiskt starkare och nu har vi det bättre, jag behövde tid för mig själv och kanske inte fick tillräckligt men det känns bra som det är nu. Skit i alla tips och gör det du känner för för tillfället, lev i nuet, tänk endast framåt när det kommer till yrke/studier och håll dig sysselsatt, det du känner är bäst ska du göra. Tänk inte på vad alla andra vill, tänk på vad du vill. Sköt om dig.

  Reply
 146. Hannah juni 21, 2011 at 12:08 f m

  Fint skrivet.. Hoppas att det löser dig.. Vill att det ska vara du och Hugo igen, ni är världens finaste par!

  Reply
 147. Fia ia oh juni 21, 2011 at 9:39 f m

  Gumman! Det är en stor förändring i ditt liv när du nu inte har Hugo på samma sätt som förut. Men skyll inte allting på dig själv, och inget blir bättre av att sluta äta. Även fast jag vet exakt hur det är, jag är LIkadan så fort jag mår dåligt vill ingenting åka ner i magen absolut ingenting. Men det gör att man mår sämre, så försök lura dig själv med att få ner mat, om det så är en knäckemacka du knapprar i dig så är det bättre än ingenting. Och så småningom kommer du kunna äta och må bra igen. Men det tar tid och framför allt gör det ont.
  Men tycker att du ska vara glad som har Hugo kvar som en vän, Men blir det för jobbigt så kanske du ska ta avstånd för att kunna gå vidare. Det är aldrig lätt att gå vidare med ”kärleken” som vän. Om du förstår vad jag menar, Skulle bara vilja kram aom dig för du är verkligen en fin person. <3 /FIaiaoh

  Reply
 148. - juni 21, 2011 at 10:18 f m

  Fint skrivet!! Synd att det blev så där !!:( ni var ju ett sånt fint par,ni var alltid lyckliga o glada tsm <3:):( …. men jag tror verkligen han älskar dig !! Och du älskar honom , o hoppas ni går tillbaka till varandra skulle va mkt glad då <3 men du e stark så kämpa på paow!!<3:):):)

  Reply
 149. k juni 21, 2011 at 10:37 f m

  Så fint och så ärligt paow! Jag började nästan gråta när jag läste. Jag vet hur det känns, jag har varit där och det är det nog många som har. Jag vet inte vad det är du har gjort och jag vet ju heller inte hur hugo har reagerat på det. Men jag säger bara en sak, om du verkligen vill ha hugo i ditt liv så visa det för honom. Ibland kan man tro att det är bäst att gå skilda vägar, jag har också tänkt så flera gånger. Men dem dagar man mår så jävla dåligt så har jag ändrat min tanke och har tänkt mer att jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka personen i mitt liv och jag skiter i omständigheterna. Man brukar ju säga ”ju mer man går igenom tillsammans, desto mer klarar man” – och jag är ett levande bevis kan jag säga. Jag och min kille har en historia på ett och ett halvt år full med skit och smuts men idag är våran kärlek så sjukt stark, vi kan inte leva utan varandra helt enkelt. Om hugo förlåter dig för vad det nu är du har gjort så gör allt i din makt för att visa att du älskar honom över allt annat!

  Reply
 150. Erica juni 21, 2011 at 12:51 e m

  ”För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker set är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasigs relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma.
  Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa taget.
  Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsina håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
  Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig.”

  Av Benny Rosenqvist, Ljusfolket

  Reply
 151. Emma juni 21, 2011 at 1:37 e m

  Jag vet exakt hur det känns Paulina. Ni är så himla fina tillsammans och jag blir gråtfärdig när jag hör att det är nått på tok mellan er. Och även om det inte känns som att det kommer bli bättre, så lovar jag, det kommer bli bättre. Ni kommer hitta tillbaka! Ge det bara tid. Pussar.

  Reply
 152. jennie juni 21, 2011 at 4:29 e m

  hoppas verkligen att det går bra för dig.
  varma kramar! <3

  Reply
 153. Jag juni 21, 2011 at 6:02 e m

  Everything will be allright in the end. If it’s not okay, it’s not the end…

  Fortsätt hoppas, utan hoppet är man ingenting <3

  Reply
 154. paula juni 21, 2011 at 7:05 e m

  sitter och nästa lipar nu.. detta är sååå inte okej!
  Hoppas allt blir bra gumman!<3

  Reply
 155. Anonym juni 21, 2011 at 8:50 e m

  försök kämpa mot det som är jobbigt. älskar ni varandra och vill vara tillsammans hittar ni tillbaka snart. ni har alltid varit det perfekta paret – i alla fall utåt och jag hoppas verkligen ni hittar tillbaka snart. ni verkar helt deprimerade utan varandra och det är jobbigt att se.

  en paus är alltid en paus men jag hoppas verkligen ni håller er och hittar varandra snart igen. ni passar ihop. ni hör ihop.

  släpp inte taget om honom. och han borde inte släppa taget om dig.

  Reply
 156. johanna juni 22, 2011 at 3:10 e m

  NEEEEEEEEEEEJ!!!! NI PASSADE JU SÅ JÄVLA BRA TILLSAMMANS =) HOPPAS ATT NI HITTAR TILLBAKA TILL VARANDRA!!!!OCH JAG VET ATT NI ÄLSKAR VARANDRA SÅ JÄVLA MYCKET DU OCH HUGO =) SÅ JAG BARA HOPPAS ATT NI HITTAR TILLBAKS TILL VARANN!!!!!!=)<33

  Reply
 157. ida juni 22, 2011 at 9:15 e m

  tycker det e välrdigt synd att nu gjorde slut. nu var det finaste paret i sverige! det paret som skulle hålla länge! NI PASSAR SÅ JÄÄVLA BRRRAA SÅ DET E INTE SANT! men hoppas ni hittar tillbaka till varandra!

  Reply
 158. josefin! juni 23, 2011 at 10:59 f m

  faaaaaaan! ni var så sjukt fina. jätte fin text paow. you go girl 🙂

  Reply
 159. Alex juni 23, 2011 at 7:41 e m

  Du ska inte gå och skada dig själv bara pga en kille?
  Vet att man mår skit och tappar lusten till mycket.. gick själv ned från 55 till 45 när ett ex till mig som jag var gravid med dumpade mig. Miste barnet då jag inte åt något och bara levde på alkohol. Ta hand om dig!

  Reply
 160. amila juni 29, 2011 at 12:56 e m

  Det här är det bästa som du någonsin har skrivit. Så ärligt och så vackert, på ett sorgligt sätt då. Det är jobbigt när kärleken tar slut, men det är ännu värre när den andra parten gång på gång skadar en. Smärtan som är när man är tillsammans kontra smärtan som är när man är ifrån varandra. Va stark! Du kommer hitta en person som kommer göra dig så lycklig som du förtjänar att vara! Kram

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *