0 Comments

 1. eliott juni 3, 2011 at 8:58 f m

  godmorgon min sötaste paow

  Reply
 2. Klara juni 3, 2011 at 9:17 f m

  Godmorgon! 😀

  Reply
 3. -- juni 3, 2011 at 9:37 f m

  älskar din blogg, läser den mins 4 gånger per dag (: <3

  Reply
 4. Linn juni 3, 2011 at 9:54 f m

  paow din blogg är bäst! Seriöst, men du var roligare när du var fjortis! 🙂

  Reply
 5. deus juni 3, 2011 at 10:07 f m

  kolla gätna min blogg, som många säger liknar egoinas;)<3

  den är inte riktigt som alla andra;)<3<3<3

  Reply
 6. Evelina juni 3, 2011 at 10:09 f m

  Hur mycket kostar väskan fan vad jag älskar sin blogg du är min förebild!

  Reply
 7. Sandra juni 3, 2011 at 10:35 f m

  Paow, du är skit snygg och verkar ha en söt, ärlig och snäll personlighet. Du har idioter som läser din blogg. Men vad fan, men du tjänar pengar på dem i alla fall. Någon skrev att du var roligare när du var fjortis.. När du var fjortis skrattade jag ÅT dig. (Jag är äldre än vad du är, hade jag varit i samma ålder hade jag nog tyckt att du var coolast i hela världen då) Men du har vuxit upp, tänk vad hemskt; det finns fyrtioåringar som fortfarande är fjortisar. Anledningen till att jag gillar din blogg och bara måste läsa den är för att du är ärlig, du visar en mänsklig sida som är ovanlig i bloggvärlden då allt verkar handla om perfektion, när perfektion inte ens existerar. När du har en dag när du känner dig fin och bra märks det, lika väl när du har en dag som är lite sämre märks det också. Du vågar stå för vad du tycker och tänker vilket inte är vanligt, oavsett ålder. Stor kram till dig! / Sandra

  Reply
 8. ellis juni 3, 2011 at 10:38 f m

  Fin väska! 😀 Synd att den är fejk -.-

  Reply
 9. nessie juni 3, 2011 at 10:44 f m

  älskar dina senaste inlägg.. jag menar jag ha själv aldrig varit på vippen att bli tjock, men jag ha fått kämpa med att inte gå ner i vikt så mycket, vilket gjorde mej väldigt ledsen när alla sa att jag var för smal.. men de verkar som att alla tror det är okej att säga till en smal att äta för den ee för smal, fast ser man en lite tjockare får man inte säga någonting förutom att det är fint o va tjock typ.. så jag ber er alla att tänka nån gång extra på vad man säger till en smal person.. man vet aldrig var den ha vatt med om innan. du passar superbra i blont hår! puuuushej!

  Reply
 10. Linnea juni 3, 2011 at 11:01 f m

  Ville bara att du ska veta att du är grym. Och alla som kommenterar dåliga saker har brist på liv och är allmänt osäkra. Puss

  Reply
 11. Nina juni 3, 2011 at 12:14 e m

  Men shit vad alla är negativa. Jag förstår ditt inlägg tidigare Paulina. Du kan inte ens skriva god morgon så skall folk börja hacka! Alltså skärpning svenska folket vad är detta för jävla samhälle! Jag säger God morgon tillbaka till dig och till alla glada människor!

  Reply
 12. mrs.reaper juni 3, 2011 at 12:58 e m

  Jag vill ha en LV väska med, dom är så snygga!!! 😀

  Reply
 13. okänd juni 4, 2011 at 12:46 f m

  Fördelen med dej är att du bara inte e snygg på utsidan utan även på insidan. njut som om varje dag var sen sista å uppskatta det du har vilket e plenty!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *