SKYDDA ER ALLTID!

Är du en av dom? Jag äcklas av killar som tror att man ska ligga med dom. Dessutom utan kondom?? Kommer ihåg en gång när jag skulle ligga med mitt X första gången. Och jag bah, ”eeh har vi inte glömt något”.. KONDOM DITT FUCKFACE!

Och även om bilderna bara är av ”extrema fall” så kanske DU blir en av dom som får ett EXTREMT fall?

MM så fräscht! Gonorré i muffen…

SKYDDA ER NU. ÄVEN OM DET ÄR STUDENTTIDER // EN OROLIG PAOWI SOM BARA VILL ALLA VÄL.

(Visited 51 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. Anonym juni 1, 2011 at 9:29 e m

  Snälla, söta, rara…! Hjälp mig vinna den här fototävlingen. Gå in på länken nedan och skriv en kommentar där det står ”6” eller ”nummer 6”. Skulle vara jätteeeeeesnällt! (Fyller trots allt år imorgon)

  Dessutom blir alla som hjälper mig länkade i ett inlägg. Och den som blir till mest hjälp, som gjort en hel del för att försöka få fler röster till mig, får bli ett blyertsporträtt!

  TACK! 🙂

  http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html#comment

  Reply
 2. Isabelle Samuelsson juni 1, 2011 at 9:34 e m

  Paulina, jag verkligen älskar din blogg för jag älskar att läsa om dina tankar, egna åsikter och det jag älskar mest är att du alltid är dig själv! Du står för det du gör och du är som en liten förebild för mig. Skumt va? Nej, men är inte som alla fjortisar som har alla bloggerskor som förebilder och sminkar sig galet, nej icke sa nicke! Jag är mig själv i alla lägen och kan känna igen mig i dig ibland och det känns så skönt när man läser din blogg! Du är underbar så fortsätt vara du i alla lägen och ge aldrig upp ! Stå alltid för det du tycker och tänker. Ps! Glöm aldrig att du är vacker oavsett vad alla tycker för det är du och du har värsta killer kroppen !! Kram Bella ! 🙂

  Reply
 3. Amanda juni 1, 2011 at 9:43 e m

  Det ser ut som muffen har stympad klitta :S

  Reply
 4. bhihi juni 1, 2011 at 9:47 e m

  MEN UEW VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?! Blir du sponsrad av dessa inlägg eller för du är liksom inte den enda i världen som ska rädda hela jävla Sverige från könssjukdomar..? Vill man veta mera trycker man ”KÖNSSJUKDOM” på google och så får man den information man behöver.. TÄNK PÅ 12åringarna som läser din blogg, tror du dom vill ha en jävla mutta i facet..????? JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA HORA!!

  Reply
 5. nicki juni 1, 2011 at 9:55 e m

  det bra du tar upp sånt men lägga ut bilder sådär de lite nasty,kommer få madrömar om den där muffen och kuken men lite kul var det ändå.

  Reply
 6. Linnea juni 1, 2011 at 9:58 e m

  Fyfan vad äckligt Paow.

  Reply
 7. mrs.reaper juni 1, 2011 at 10:14 e m

  Euh, var du tvungen att lägga till sådana bilder. 🙁

  Reply
 8. Paulina juni 1, 2011 at 10:20 e m

  Det är bra att lägger upp sånt. Många kanske tänker efter när dom ser bilderna och börjar skydda sig. Bra Paow!

  Reply
 9. E m m e l l y juni 1, 2011 at 10:26 e m

  That’s fucking gross …
  Vi fattar! xd

  Reply
 10. johanna juni 1, 2011 at 10:30 e m

  hahahahah de e fan bra paow! säg till de idiotiska ungdommarna! XD

  Reply
 11. Alexxandraa juni 1, 2011 at 10:35 e m

  Okej riiiiiiiktigt vidriga bilder! Det är en dålig sak med det och en bra sak med det… den dåliga är att dom bilderna skiiit vidriga. Den bra saken är la att alla ser vad som kan hända och att dom isf är mer försiktiga och tänker efter 🙂

  Reply
 12. imôto juni 1, 2011 at 10:41 e m

  Underbart Paow! Folk kanske fattar vad som kan hända om man är oskyddad 😀 dessutom.. så tror jag inte att de verkligen vill riskera att bli gravida heller för den delen ^^’

  Reply
 13. deuspateus juni 1, 2011 at 10:42 e m

  kolla min blogg för en småkul konversation, eller två;)<3

  Reply
 14. Tovis :D juni 1, 2011 at 10:53 e m

  Det jag ska skriva nu har inget med inlägget att göra. Men jag vill bara tacka dej för att din blogg och du finns! Du är 17 år och verkar vara så mycket klokare än många 30 åringar, även fast du kanske inte märker det själv. Din blogg ger självförtroende, du erkänner dina misstag, du är så ärlig (Till skillnad från vissa andra bloggare..) och jag älskar det! Ohh, du är så cool! Du är så vacker och snygg också! Jagnkommer ihåg din fjortisblogg tid, haha..man märker verkligen att du har förändrats.

  Det här blev väldigt osammanhängande, haha..men jag vill bara få med allt jag ville ha sagt^^

  PS: Ja, jag är bara 13 men jag vet vad jag pratar om.

  Reply
 15. abowwdi juni 1, 2011 at 11:15 e m

  fucking vaa äckligt

  Reply
 16. Annica juni 1, 2011 at 11:15 e m

  Euuuw, när jag ser dom här bilderna så vill jag inte knulla hahahaha

  Reply
 17. Granbarr juni 1, 2011 at 11:25 e m

  Visst använd kondom, de säg ju som sig självt. Men om man nu ska vara petig så har inte gonorré synliga symtom utan är en inflammation. Om du tänker på ”knölar” och annat synligt äre antagligen kondylom du tänk på. Som dessutom inte kondom skyddar helt mot heller då det kan förekomma på insida låren också.

  Bara för att vara besserwisser.

  Reply
 18. gratis juni 1, 2011 at 11:34 e m

  Jag skulle vilja slicka den fittan medan jag blir knullad i anus av penisen!

  Reply
 19. hanna jonsson juni 2, 2011 at 1:15 f m

  MEN gud vilken jävla dubbelmoral ni läsare är, lägger hon in något om alkohol är hon en alkis, lägger hon ut när hon röker då är hon smutsig, när hon visar kroppen är hon en hora,och lättklädd när hon lägger ut dumma saker är hon de ena och det andra. Hon får väll förfan blogga om vad ho nvill.

  NI SOM HAR ANDRA ÅSIKTER KLICKA PÅ MITT NAMN OCH SKRIV DÅ TILL MIG / TACK PÅ FÖRHAND SUCKERS.

  Reply
 20. Oggi juni 2, 2011 at 1:42 f m

  Inte illa menat, men hur kan du bry dig om Gonoreé när du röker? Är inte det ett större prob tror du?

  Reply
 21. Josefin juni 2, 2011 at 7:53 f m

  Wow, vad är det i mitten ens.. ;(

  Reply
 22. Jenny Anoschkin- min vikt nedgång. juni 2, 2011 at 8:43 f m

  tur att man bara har en kille då! ^^

  Och kan inte förstå folk som ligger runt med första bästa på fester eller bestämmer träff…. Man vet ju aldrig..

  Reply
 23. My juni 2, 2011 at 10:10 f m

  Åh fyfan vad äckligt! 😐

  Reply
 24. Tove juni 2, 2011 at 10:47 f m

  Förlåt, men skulle du kunna skriva i rubrliken och varna för sådana äckliga bilder? Jag äter frukost nu och håller på att kräkas.

  Reply
 25. jicke juni 2, 2011 at 12:28 e m

  haha, alla som blivit avsugna av paow på elverket, upp med en hand? hahahahah

  svar: Hum.. Ingen vad jag kommer ihåg?

  Reply
 26. emily juni 2, 2011 at 12:49 e m

  ska hon säga som särar på benen för Nemo som legat med allt och alla.

  svar: Allt och alla? Vilka vet du som jag har legat med? Tell me 🙂

  Reply
 27. Caroline juni 2, 2011 at 4:22 e m

  Åh, fy vilka äckliga bilder!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *