Tacobar

Åh det känns på riktigt som att jag hittat hem igen, Tacos i mitt hjärta, på riktigt! Idag var jag, Daniel Paris och Annie och käkade en mysig brunch på Tacobar i kungshallarna och det var sååå gott! Åt både MexMix OCH en dipptallrik, hihi hungrig! Eller vi delade typ…så mkt chips kan jag faktiskt inte äta!

Vi använde oss av Onlinekuponger igen, haha riktigt kupongtjejer har vi blivit! Men man får sjukt bra deals via dem och vår Tacobar middag blev sjukt billig! Ni kan antingen ladda ner deras app från App-store (helt gratis) eller gilla dem på facebook HÄR.

(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. hanna ♥ juni 1, 2011 at 4:52 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 2. swaxu juni 1, 2011 at 5:00 e m

  http://swaxu.blogg.se
  gå in på min blogg, ni lär inte ångra er!
  låg 1:a på bloggplatsens lista för flest läsare innan jag bytte till blogg.se.

  Reply
 3. Mimmi juni 1, 2011 at 5:00 e m

  Vad har hänt med Annie? Att hon ser ut som en anka i truten har ju sin ”naturliga” förklaring men hon har sett väldigt svullen/plufsig ut i ansiktet på de senaste bilderna, även bilder från utekvällar när hon är stylad och så, hon har väl inte sprutat in eländet i ansiktet också (har hört att vissa gör det…)????

  Reply
 4. KLICKA HÄR SÅ FÅR DU EN ENHÖRNING! juni 1, 2011 at 5:13 e m

  Söt du är ^^

  Gillar du blommor och bin? Kanske enhörningar? Eller bara en tjej med real lips? Då ska ni gå in på min blogg, jag hade väldigt många läsare en gång i tiden men slutade blogga ett tag men nu är jag igång igen!

  Do you like flowers and bees? Maybe unicorns? Or just a girl withreal lips? Then you should visit my blog, I had so many readers at one time but stopped blogging for a while but now I’m runningagain!

  ADIOS AMIGOS!

  Reply
 5. alexandra juni 1, 2011 at 5:27 e m

  hur har du råd med all utemat hela tiden? :O

  Reply
 6. sofie juni 1, 2011 at 5:36 e m

  Nu blev jag ju hungrig 😮 riktigt gott såg det ut att vara 😉

  Kram

  Reply
 7. victoria juni 1, 2011 at 6:11 e m

  mums blir suktad!;)

  Reply
 8. Anna juni 1, 2011 at 6:40 e m

  Åh vad gott det ser ut! 🙂 annat än mina fiskbullar jag åt idag haha

  Reply
 9. claudia juni 1, 2011 at 7:10 e m

  Rikigt gott 😀

  Reply
 10. sofie juni 1, 2011 at 7:31 e m

  haha, har ätit på taco bar en gång i hela mitt liv (apgott btw) och det var i kungshallarna, då såg jag Micah ungmammabloggen. Tidigare under dagen såg jag föresten dig, blev starstrukk – två veckor sedan typ. hahahaha töntig tjej

  Reply
 11. Jobbig stalkerchey.. juni 1, 2011 at 7:36 e m

  Du är min strösta förebild paow! (eller Paulina Maria Denise Danielsson) Älskar dina långa inlägg har till och med följt din första sweet and sour? har lite glömt stavningen just nu men iallafall alla dina långa inlägg om styrka allt sånt har hjälpt mig mycket eftersom jag har det lite tufft och har alltid haft.och mina kompisar störs sig typ på det för att jag alltid säger typ paow har sagt att det är bra och si och så. kanske lite töntigt men kan inte sluta älskar allt med dig! skulle typ börja gråta om jag träffade dig och jag vet att jag är galen. Jag kommer aldrig sluta följa din blogg, aldrig! Jag vet att många skriver så för att fjäska men jag lovar på min död att jag inte skriver det här för att fjäska utan för att du ska veta vilken bra person du är! Jag vet att säkert många har sagt snälla grejer och du har blivit glad men jag hoppas verkligen att du tar åt dig som du säkert har gjort. för många har nog skrivit så här till dig men jag menar det du måste verkligen göra det! Men jag ska erkänna att du redan har så jävla bra självförtroende så du kanske inte måste ta åt dig. aja ville bara säga dessa ord till dig. Tack för att du finns vackra Paulina Maria Denise Danielsson.

  Reply
 12. Michelle juni 1, 2011 at 7:48 e m

  Du är så extremt vacker paulina, ta vara på de !

  Reply
 13. Nathalie juni 1, 2011 at 8:27 e m

  Jag åt oxå där och på Taco 😀 😀 😀

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *