Bara för att jag har lagt upp bilder på smala tjejer så blir ni ARGA? Skojar ni eller. Jävla idoter. Ska jag inte lägga upp bilder för att dom är smala? Come on. Ska jag redera alla som skrivit något och skickat en bild bara för att dom inte är kruviga eller smala. Jag går nerifrån & upp när det gäller bilderna. Fyfan vad dumma ni är?

Och härma Egoina? Nää inte direkt. Och en sak till. Hur tror ni att idér kommer egentligen? Från himlen eller. Grown ups. Jag kan sätta 500 spänn på att ni som kommenterar elakt är alldeles för missnöjda med er själva för att skicka en bild på era kroppar. Och ja, alla ser annorlunda ut. Thats it. Är det något fel? Varför delar ni upp olika människors kroppsformer i KATEGORIER??

Och en sak till. Fan vad mycket negativt jag får. Jag trodde att folk skulle bli mer glada på sommaren? Hade visst fel. Jag har uppskattat POSETIVA kommentarer eller inga alls. Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se 😉

Fan vilka snäll kommentarer.

Pucko!
217.211.2.98

DU ÄR JÄTTEFUL OCH DUM I HUVUDET OCH DU SNACKAR BARA SKIT OM ANDRA FÖR ATT DU SJÄLV ÄR SÅ JÄVLA MISSNÖJD MED DU OCH DINA FULA KLÄDSTIL OVH DITT FULA ANSIKTE!!!!! :( :)

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)
 • my

  ahh, vissa kommentarer var ju bara så jävla idiotiska! jag tycker i alla fall det var ett jättebra inlägg me dom modiga o fina tjejerna 🙂

 • Sara

  Skit i idioterna. Du är så jävla uppmuntrande, man mår så sjukt mycket bättre av att läsa din blogg när du göra såna inlägg. Man lär sig och tycka om sig själv för den man är och hur man ser ut. Jag tycker du är sjutk bra och tycker du ska totall skita i alla andra för jag tycker du rockar!

 • idaaa

  Skit i vad andra tycker elr säger ! Älskar dig och din blogg eftersom att du alltid vågar stå upp för dig själv ! Och du är fin !!!! :$:D

 • elin

  JAg tycker du är jättefin och stark som orkar stå på dig all skit som filk sktiver!:) Hugo med!

 • ' CAROLINE

  Ta inte åt dig Paulina!
  Allt det du har sagt om ideal och komplex har hjälpt mig och säker mååååånga fler, och det du gjorde med bilderna var så jävla bra. Jag tyckte att det var fantastiskt fint gjort av dig att försöka hjälpa människor på det viset, och de som inte förstod hela grejen med det där är de enda som är dumma i huvet!
  Jag uppmanade mina läsare att göra samma som dig, länkade till inlägget och la sedan upp bilder på min bikinikropp. Och jag fick bra respons där folk sa att det var modigt gjort. Jag tycker att du var modig som ens vågade gå ut och göra en såndär grej på bloggen. Du är fantastisk Paulina!

 • Linnea

  De är bara avundsjuka. Tycker att du är sjukt vacker!

 • rebecca

  Kan lova dig att det va en blatte som skrev den kommentaren;p

 • Josefine

  Skit i vad dom tycker. Du är fin som du är. Du har en fin naturlig kropp och behöver verkligen inga operationer utan du ser bra ut som du gör. Och ditt ansikte är bara personligt och speciellt. Inget dåligt med det. Det är väl skönt att inte se ut som alla andra? Och jag tyckte att det var en bra idè med att få läsarna att skicka in bilder, jag tyckte det var blandade bilder du la upp och det ger läsare glädje i att veta att alla är inte utseendefixerade utan de är faktiskt nöjda med hur de ser ut. Det är även bra det du säger att folk bryr sig inte så mycket om hur andra ser ut, så varför ska man hänga upp sig på hur man själv ser ut? Du är en ung tjej som verkar ha bra värderingar. Keep it up tjejen!

 • Amelia

  Att alla alltid ska vara så pantade i huvudet och negativa till allt! Jag tycker att det här var ett av de bästa initiativ du gjort och att det kan hjälpa många, GO PAOW!!

 • frida

  o blir så sur på idioter -.-

  du e grym paow 😀

 • Josefine

  Kika gärna in på min blogg tjejer. 🙂
  Bloggar om allt från mode, tips, tankar, musik, min vardag, personligt, dagens blogg, film, prylar, frågor, och alltid en massa bilder. Har även lagt upp en massa videoklipp nu, dom kan ni se i mitt senaste inlägg,:)

 • Masina

  Du kanske inte är ful men du är inte fin heller, tyvärr!

 • Emma

  usch hemska ni är vissa av er… mår illa bara av att kolla på kommentarerna! Masina tex var det nödvändigt att skriva det där? jävla idioter ta inte åt dig paulina, du är grym!

 • amanda

  Men det är seriöst inte roligt när man vet hur ofta du anvämner dig av dubbelmoral. och vadå egoinas ideé? Hon var iaf först av de största bloggarna att skriva om det och sen efter egoina fått publicitet för det så vill tydligen pengar***a paow också vara med i leken dagen efter hon snacka om spritfeta kissie som har ÄTSTÖRNINGAR och MÅR DÅLIGT.
  ”Jag kan sätta 500 spänn på att ni som kommenterar elakt är alldeles för missnöjda med er själva för att skicka en bild på era kroppar”
  Vad har det ens med detta att göra?
  OCH,den meningen bevisar ju också att du inte har någon aninng alls om vad du skriver. Du skriver att man ska må bra för sina kroppar osv, och sen så trycker du ner folk som är missnöjda med sig själv? Det är rätt uppenbart att du bara vill åt samma mediapublicitet som egoina fått.

 • miss P

  NÄE!!!!!

  FAN HELLER ATT DU ÄR FUL PAULINA!
  DU SER BRA UT O HAR EN GRYM KROPP.

  KLART ATT DE SOM SKRIVER ANNAT ÄR AVUNDSJUKA. JAG SER UT SOM FAN MEN INTE SKRIVER JAG SKIT OM DIG FÖR DET?

  SEN FINNS DET TYVÄRR ALLTID IDIOTER SOM SKA VARA ELAKA MOT ALLT O ALLA. MEN DE KAN FÅ KRYPA DÄR I SITT EGET SKIT.

  TRO ALDRIG NÅGOT ANNAT TJEJEN, DU ÄR KANON PÅ ALLA SÄTT!!!

 • amanda

  Miss p, bara för man säger något och inte håller med andra är man inte avundsjuk. När ska folk sluta säga den meningen?

 • Johanna

  Tycker det var modigt av tjejerna att ställa upp, dock saknade jag bilder på tjejer som kanske inte har perfekta kroppar, tjejer som fött barn till exempel. Men kanske är det så att de inte skickar bilder? Jag gjorde det ju inte 😉 Fast det är inte för att jag är missnöjd utan för mig känns det inte okej att hamna avklädd i en blogg som läses av väldigt många! 😀
  Men stå på dig, tycker det var starkt gjort.
  Dessutom har du en sjukt vacker kropp!

 • lisa

  allla som skiver sånna kommentarer är omogna, paow du är hur fin som helst, jag tycker det är helt rätt att du lägger upp bliderna, man ska vara stolt över hur man ser ut och de är de du försöker visa, förstår verkligen inte hur folk orkar sitta och vara så elaka, allla vet att paulina är vacker och ni som nu är så avis på henne behöver väl inte sitta och skriva att hon är ful för det, låt henne vara!

 • Josefine Ekberg

  ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” Hmmmm, lite dumt skrivit där kanske? Här kommer du och säger att alla ser ut på sitt sätt och att man ska vara nöjd med sig själv, men i den meningen ovan så menar ju du att de personerna är fula som skriver så om dig? Lide dubbelmoral.. Var tvungen att skriva det, annars..I love you pööwi!! 🙂

 • Mimmi

  Kolla gärna min blogg! när jag var i 14 års åldern gillade jag inte alls min kropp.. jag var alldeles för smal, jag vägde ca: 35-40 kg. Den kroppen och den personen jag är idag efter att jag gått upp till 53, idag är jag världens lyckligaste och älskar min kropp!

 • klara

  Förstår inte ens hur folk orkar kommentera massa dumma saker. Jag har aldrig kommenterat din blogg förut men nu gör jag det eftersom jag vill säga något snällt.

  DU ÄR JÄTTE FIN OCH BRAAA!! TA INTE ÅT DIG AV ALL SKIT. SKRIV ETT INLÄGG OM NÅGON BRA KOMMENTAR DU FÅTT ISTÄLLET! 🙂

 • Anonym

  bra skrivet!!! att folk ens orkar, det du gör och har gjort är så jävla bra!!! du är riktigt bra paulina! skit i dom andra asen!

 • emelie

  du är bäst paow!

 • polly

  Hej!
  Jag läser ganska många olika bloggar och kommentarerna får mig ganska ofta att må illa. Jag vet inte varför människor tror att om man har en blogg så måste man vara perfekt i både utseende och åsikter/personlighet för annars så är det ok att vara hur elak som helst. Paulina du är jättefin och har för det mesta bra åsikter. Ibland kan vissa saker låta lite konstiga men det gör det för alla människor. Ingen är perfekt men man kommer längre med ett gott hjärta än ett elakt och hatiskt. Kämpa på och var lycklig 🙂

 • Beata

  Folk har fan alltid något att klaga över… Jag tycker du är grym Paow, så som du står på dig efter all skit folk har släng emot dig. Det enda du ska få är fan stående ovationer!
  Kämpa på Paow och va FAN ingen annan än DIG själv!!!!

 • Linnea

  Gud vad alla använder sig av orden avundsjuka och dubbelmoral!
  Bara för att Paulina skriver ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” så betyder det inte att det är dubbelmoral! Här kommer hon med en bra sak på sin blogg för att stärka folks självförtroende… och så får hon taskiga kommentarer om att hon är ful… samtidigt som hon håller på med just den här ”kroppsgrejen” för att förhindra just sånna kommentarer.. det är väl klart hon försvarar sig!
  Tror inte direkt hon sitter där bakom dataskärmen och tänker

  -”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” (för ni är säkert skitfula!!)-

  Tror mer att det är lite -”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” (Jag är en offentlig person som kan stå för den jag är, shit the same om du inte törs!)

  Love you Paoowi :D<3

 • Vilgå

  hahaha bra kommentar ! ingen som liker deg paow kan du fixa teeth ?

 • Ida med håret

  Haha… älskar dina utbrott! 😀 Folk e så jäkla dumma ibland alltså.

 • Jinni - www.smalochsnygg.se

  Fasen vad mycket negativ energi vissa sprider, så otroligt tråkigt, mest för dem men också alla som blir drabbade av idioter som bara skriver taskiga saker.

 • Paulina

  Jag blir seriöst förbannad på dom som skriver sånt skit om dig Paow! Lyssna inte på dom, skit i dom, du är grym och snyggast och de är bara avundsjuka på dig så ta inte åt dig. <3

  Kram 🙂

 • josse

  helt ärligt så tror jag faktiskt att alla skulle klaga om du lagt upp bilder på bara större tjejer med.

  och du är sjukt fin, tycker det är fint att du är såpass naturlig!

 • maria

  Tycker det är sjukt dålig stil att klanka ner på det här. visst att egoina har en liknande grej på sin blogg, men vaddå då, allt handlar väl om att vara nöjd med sig själv? om nu folk vill se mulligare personer är det väl bara att skicka in sin egen kropp eller? förresten så var det flera som var lite större också…

  kan visserligen hålla med om att paow kör på dubbelmoral ibland, men det HÄR är ju ändå en bra idé så varför klaga?

 • Anonym

  Och här har vi ännu en bloggare som glömmer censurera IP adressen…

 • Emelie

  men det skulle varit kul med lite mer olika kroppar, i alla former 😛

 • Nadia

  GOOO PAOW! u rock giiirl!

 • katti

  Okej helt ärligt nu paow, folk kritiserar antagligen för att du inte framstår som helt genuin i den här grejen du startat med tanke på att du nyligen smutskastat kissie genom att lägga upp bilder på henne och underteckna det som ”spritfet”Klart som fan att folk med lite kurvigare kroppar inte ens överväger att skicka bilder till dej då du så många gånger tydligt uppmärksammat din egen kropp och skrivit att du haft typ ångest för den, då du i huvudtaget inte e i närheten av att vara fet eller behövt den där fettsugningsgrejen!!Alltså om du anser dej själv inte va i form va ska du då anse dom tjejer som faktiskt har lite hull att vara??TÄNK NÅN JÄVLA GÅNG!!

 • Lotten

  Jag är 34 år och läser bloggen för att se hur de yngre idag resonerar. 🙂 Och jag har (tyvärr) stött på de här missunsamma tjejerna som HATAR en och ger en väldigt fula blickar för att man har en fin kropp, vilket sticker i deras ögon. Och det är alltid samma sak: det är inga av de tjejerna som själva har fina kroppar och går på gym och håller sig trim, utan ALLTID (finns inga undantag) de som inte tränar utan bara vräker i sig mat och sen blir tjocka och på grund av att alla andra inte ser ut som dem i kropparna, måste de då hata dem.

  Det finns allt från barnmorskor som är sådana och ger en elaka kommentarer, kallar en anorektiker och allt och försöker trycka ner en på alal möjliga sätt för att de själva är så missnöjda. Men då undrar jag en sak: Om jag själv vore så missnöjd, skulle jag sluta tröstäta och gå med i ett gym, sticka ut och jogga och äta nyttigt. VARFÖR gör de inte det? är de så osäkra att de tror att folk kommer skratta åt dem på gymmet? Så går det inte till. Alls. jag har sett tjejer i 150-kilos klassen på gymmet och även om jag inte säger det högt så applåderar jag dem innerst inne för att de vänt sin situation. Kanske borde jag säga det åt dem men jag vill inte de ska missuppfatta. Istället ler jag åt dem å ett vänligt sätt och de ler tillbaka och verkar känna sig mer avslappnade.

  Tjockare tjejer verkar alltid tro smalare är bitchiga, och kanske vissa av oss är det, men inte alla. Och verkligen inte jag. Så jag vill säga att till de som hatar andra för att de har finare kroppar, tänk på att istället för att ogilla dem så deala med er situation och vänd på den stället! Visst det är jobbigt i början och ni kommer få ”återfall” av chipsstormar och godis, men so what? Upp på hästen igen nästa dag bara, alla failar i början.

  Och är gymmet pinsamt? Tänk då på att det finns dygnet runt öppna gym man kan gå till sent då där inte är folk och de har även egen avdelning enbart för tjejer så man slipper skämmas inför killarna. Och om det inte heller passar, kan man dra ut och jogga på kvällen. Då får man vara ifred och osedd av andra joggare.

  Så ni ser: det finns inga ursäkter längre, bara lathet!

 • Zara

  Hahah asså. . . . Jag tyckte den kommentaren var lite ”rolig” faktiskt . För det är så töntigt så det inte är sant ! Det är personer som har dålig självkänsla och behöver hacka ner på någon annan för att må bättre .
  Fuck them all ! You go girl ! 😀

 • elise

  du är så jävla bra paow! fortsätt som du gör, ser faktiskt upp till dig jävligt mycket. du står stadigt på jorden och står för vem du är. du är grym

 • emily

  FAN VAD JAG STÖR MIG PÅ FOLK SOM SKA LÄGGA SIG I OCH FOLK SKA SÄGA TILL DIG VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL.. OCH HELA TIDEN OCH BARA GÖRA SKIT AV ALLT, HÅLLER MED DIG HELT OCH HÅLLET PAULINA!!

  P.S LIDER MED DIG.

 • Cecilia

  Kanske för att du bara tog med folk med snygga kroppar. Det där är tjejerna som redan har självförtroende. Syftet förlorades någonstans på vägen, du.

 • Mathilda

  Ursäkta, men vilka bitterfittor som klagar över att alla är smala! VARFÖR ska smala behöva straffas och inte få vara nöjda med sin kropp?! Ska man som naturligt smal behöva vara tyst, krypa ihop och gömma sig i respekt för de som är lite mulligare? Bara för att ni ska må bra? ALDRIG!

  Bra jobbat tjejer som vågade skicka in bilder! Och bra jobbat Paow med ditt inlägg!

  De som klagar över att alla på bilderna är smala, ändra på det genom att skicka in bilder på er själva då istället för att klaga bakom datorn!

 • Maria

  Paow, Du är jätte vacker både i ansiktet och till kroppen om jag får säga som jag tycker. Och jag tycker det är jättemodigt av dej att våga ta bilder på dej där man ser din kropp för i dagens sammhälle så är alla negativa men du visar att man kan va som man är och ändå nöjd 🙂 kram

 • ida

  Jag tycker att du äger i alla fall 🙂
  även fast jag kanske inte alltid håller med om dina åsikter kan jag ändå förstå vad du menar och jag tycker det är modigt av dig att bara dela med dig av dom när du ändå vet att du kan få så negativa kommentarer.
  Det här med kropparna tyckte jag var en jättenbra idé :D, det är dumt av dom som blev arg över smala kroppar, för att de som har de kropparna kan ändå må dåligt över dom, och det är ju en själv som bestämmer om man tycker smalt eller tjockt är snyggt, och de flesta tycker väl smal och det är då de reagerar

 • Maja

  Hejsan Paow! <3

  Ta inte åt dig det som är negativt…

  Ta åt dig det som är posetivt…

  Du är bäst oafsätt vad andra säger<333

  Du är min idol 2011 <333

  DU ÄR BÄST PAOW <3

 • Natalie

  Du är skitfin paulina! Det där puckot kan ta sig någonstans!
  Det är tragiskt hur folk orkar lägga energi, dom kanske borde lägga lite mer energi på sitt utseende istället? Eller vad tycker du? 😉

  You go girl! 🙂

 • Olivia

  Paulina är perfekt precis som just DU är! You go girl 🙂

 • Amanda.

  Haha, tycker de är bra att du lägger du sånt här.. För att tala om hur du mår igt.
  De är bra, fortsätt bara! nej du är jättefin! (:

 • Jompah

  Bara för att man har en perfekt kropp behöver man inte tycka det själv?
  Dom som skickade in bilder på sina ”perfekta” kroppar kanske också har dålig självkänsla och det här kanske är ett sätt att boosta den?
  Bara för att man är ”tjock” mår man lixom inte dåligt :s

 • Daniella - Nageltokig mamma!

  Sluta ta åt dej av allt negativt!
  Jag tycker det är toppen du lägger upp bilder på bikinokropparna! visst hade även jag sett mer bilder på kurviga å större tjejer.. men det kanske är så att dom som är större inte vill skicka in sina bikinibilder?! jag hade inte vågat även om jag skulle vilja! Och vad spelar det för roll om det va mkt bilder på smala tjejer?! herregud stor som liten alla har sina komplex! Har en vän som är såååå minimalt liten.. å hon mår dåligt över det å KÄMPAR med att kunna ga upp i vikt å få lite former.. det är inte bara kurviga/stora som har komplex!
  Gaah blev faktist förbannad av att läsa era dumma kommentarer!
  och en sak till.. vem FAN är egoina?! alla läser inte varenda storblogg.. det är väl bra att sprida detta?! hade tyckt det varit superbra om ALLA storbloggare kunde göra detta!
  Sory för lång kommentar men va tvungen att skriva av mej!

 • olivia

  Har man inget posetivt att säga så kan man fan vara tyst 😀
  go paow go paow 😀 nej men du är inte ful, det e nog det sista du är men alltså ta inte åt dej, tror inte dom skulle våga skicka bild på sig,hahahha =) puss !

 • emma ~bokblogg!

  Jag tycker att din idé var jättebra och du fick verkligen många tjejer att få ett bra förtroende för sin kropp och sig själva! Du är inte ful, inte dum i huvudet, du har inte fula kläder, du är jättesöt, jättesmart, fin och du har världens finaste klädstil! Stå på dig Paow, du är världens bästa bloggare! 😀
  Älskar din blogg, <3

 • pikachu

  lyssna inte på alla negativa ord. Låt de hålla på. folk är avundsjuka för att du har kommit någonstans i livet och inte de. Så är det bara. Visst händer det att en själv kan skriva något elakt, men inte i den stilen de skriver. Utan mer kritik för ev stavningar etc (lite av en ordpolis ibland). Men orka skriva kränkande saker.

  So what om du skulle tagit efter Egoinas idé? Ju fler som gör detta desto bättre! Allt för många tjejer i dagens läge har dåligt självförtroende och kan behöva peppas lite. Stå på dig Paow och fortsätt med dina ”Krossa idealen”inlägg! De behövs mer än många tror! 🙂

 • mrs.reaper

  Säkert avundsjuka, bara för att dom inte har någon blogg så vågar dom inte visa sitt face! 😉
  Men du är jättesöt tjej, va dig själv och skit i vad såna personer skriver.

 • Nea

  Alla som jobbar med att sprida budskapet att man ska vara nöjd med sin kropp gör ett bra jobb!!! Bara för att man är smal betyder inte det att man inte har komplex och är nöjd!

 • jennie

  det visar väl bara vilka skåp du drar till dig med din iq-befriade blogg…

 • emilia

  GO PAULINA! så ska det låta!

 • P

  Avis människor finns överallt. Idioter med. Att vissa inte kan vara glada för andras framgång är sjukt. Du är kick ass bra Paow! 🙂

 • elli

  Skit dom negativa! Tycker att det var en fin idé det där med bilderna! 🙂 Tycker att du ´ska vara otroligt stolt över dig!

 • Emelie

  Haha bra svenska haha

 • N

  Men allvarligt, blir folk nertryckta av lite bilder eller vad är det ni påstår? Alla är vi olika, och oavsett hur mycket tex. jag önskar att jag kunde få vara lika smal som vissa, så skulle jag aldrig kunna bli det, för att jag har en kurvig kroppsform. Dom flesta vill se likadana ut? Och hur jävla roligt är det? Smal som tjock, som mullig, som pinnsmal, alla har någonting att klaga över. Så är det med oss tjejer, ni måste inse det. Vi tjejer mår bättre av att klaga på andra istället för att göra någonting åt oss själva, det finns många som får bättre självförtroende på att klaga på dom vi egentligen är avundsjuka på.

 • Malin

  Det är ju ganska onödigt och omoget att skriva att ”Du kanske inte är ful men du är inte fin heller”, varför kan man inte hålla sånt för sig själv ifall det är så man tycker? Jag går inte runt och säger till alla jag tycker är fula att ”Hej vad ful du är”, vet ni varför? För man gör fan inte så. Visst att alla storbloggare har sagt både det ena och det andra om folk, varandra etc, men varför sjunka till deras nivå? Paow kanske inte är Guds bästa barn men vafan hon är 17 år vad väntar ni er? Man lär sig av sina misstag. Tjarå!

 • Peace!

  Men shit, bara för att man är smal har man bra självförtroende? Är det så en anorektiker eller bulimiker fungerar? De har alltså bra självförtroende??

  ALLLLLLA har komplex, och det var flera OLIKA kroppsformar i det där inlägget och jag tycker det var riktigt modigt. Sluta kritisera så jävla mkt och låt Paow vara! Hon gjorde något bra där och jag tycker DU PAOW, ska vara stolt över dig själv och din vackra kropp! 🙂

  PEAAACE GODDAMMIT!!

 • Becca

  Tja! Tänkte bara säga att jag tycker din idé är awesome! Och de är inge fel med att lägga ut bilder på både smala och kraftiga tjejer? Vissa har ju liksom komplex för att dom är så jävla smala, och idén är ju att visa att ALLA kroppar är fina, right? då kan man ju inte visa bara kraftiga. och även de som är smala kan ha annorlunda former. så skit i alla idioter och deras dryga komentarer! du är värd bättre än så, u go girl! 😉

  kramar Becca <3

 • Anna T

  ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se”
  Och där sprack ditt budskap om att alla är olika och ska våga vara sig själva.
  Snälla, det är okej att vara den man är och om du är en person som skriver såna saker eller klankar ner på andra, fine gör det om du känner att det är din grej.
  (helt puckat enligt mig men fiiiine)
  Men gör inte något du inte står för, folk kanske uppskattar det och växer på sig av det för att sedan få sina drömmar krossade liksom..

 • Hanna

  Jag tycker det var en fin idé med bilderna. Mer sånt.

  Trots att du är så ung så blir du en förebild. Jag hoppas att fler vackra tjejer vågar skicka in sina bilder och visa alla att alla ser olika ut och att det gör världen lite mer intressant.

 • Anna

  NEJ paulina, det var jättePOSITIVT att få se dom vackra tjejerna och läsa deras berättelser, jag kände bara WOW! FORTSÄTT med det, det var en superidé!! :D:D:D

 • Henni

  Lyssna inte på alla skitsnackare ! Dem måste kritisera dig och ditt liv för dem ej klarar av att kritisera sig själva, dem har redan så dåligt självförtroende så dem måste trycka ner andra så dem också får det ! Skitsnygga kroppar, alla ska vara nöjda med sina kroppar så länge dem är hälsosamma ! Du är absolut inte ful, Paulina !! Kööööör bara, tjejen !

 • mli

  Men om ni nu tycker att paow är så ful och allt vad det är varför fortsätter ni att läsa hennes blogg då?

 • Anonym

  Vadå sno någons idé? I det här läget är det väl alldeles fantastiskt om man kan låna lite och föra ett fint budskap vidare? Kan inte du paow börja skriva en liten kommentar under varje bild där duberättar vad just du tycker är fint på kroppen? Skulle nog stärka dem ytterligare att få någon form av bekräftelse. 🙂 kram Sofie

 • louise

  hej paulina!
  vill bara säga att du inte alls är elak och ful. Du är stört cool B-)
  kram Lollo 🙂

 • hanna

  hahhah ofta nån skrivit så xd!!! Ditt utseende är PERFEKT. Och det är skitbra det här med alla bikinibilder du lagt upp! Sånt gör att man verkligen inte bryr sig om hur andra ser ut. Man är ju själv huvudpersonen i ens liv, så vrf bry sig om vad andra gör / ser ut.

 • :):):):):):)

  bra att du ger emot! jag är smal men bara för att man är smal behöver man inte va nöjd med sin kropp. och är man överviktig kan man vara nöjd med sin kropp! jag tycker att det är jättebra att du lägger upp sånna bilder och visar deras historier. jag har faktiskt redan blivit mer nöjd med min kropp. you go paow!
  älskar din blogg och hur du verkligen säger vad du tycker och tänker!

 • Sandra

  Åh vilket jävla pucko som skrivit det där!! Du är så himla vacker Paulina, och har en sjukt fin kropp(som jag gärna vill ha).

  Keep it up! Du äger!!

 • berghstrom

  asså fy fan va elakt! dom har ingen rätt att skriva dessa komentarer till dig, du har rätt, de har inga liv!

  För att du är typ den sötaste tjejen på jorden! 😀

  puuss!! har alltid tyckt att du varit den bästa bloggaren! <3

 • Anonym

  dude. tror det ligger ganska mycket avundsjuka bakom den där kommentaren. alla elaka kommentarer är så frukansvärt töntiga. att de stör sig så mycket att de måste slänga ur sig något sånt där tyder ganska hårt på att de känner sig underlägsna. tag ingen skit snygging! 😉

 • linda

  Paulina duu är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST PÅ ALLA SÄTT !!!!!!!!!!!! 😀

 • louise

  De där me att lägga upp bilderna på tjejerna var en skit bra idé och jag tycker du är skit snygg och alla som inte ser de måsta vara avundsjuka för vafan vem gillar inte hur du ser ut liksom?

 • Moa

  Var ju inget som helst fel med bilderna, varför ska folk klaga så mycket för?

  Du har en jättebra blogg och du är super fin!
  Fortsätt så ♥

 • Madde

  Skit i nollorna och fokusera på oss som verkligen uppskattar dig och din blogg istället! 😀

 • Frida

  Asså jag tycker fan det va ett grymt inlägg ! Jag insåg då att jag fan ska vara nöjd med min kropp osv !! så snälla sluta skriv taskiga saker och lägg energi på att bygga upp eran självkänsla istället !!

 • Bea

  ni som skriver att Paow bara lägger upp bilder på dem med perfekta kroppar, har ni tänkt på att alla kanske inte vill skicka in bilder bara för dom inte är nöjda med sig själva eller? jag tex är inte nöjd med min kropp, och vill inte visa upp den, så jag väljer att inte skicka in bilder till Paow eftersom jag fattar att dom kommer upp på hennes blogg (som för övrigt väääldigt många läser). Fast jag respekterar fortfarande de som väljer att skicka in sina bilder.
  Jävligt onödigt av er som kommenterar att de är fula osv, väldigt omoget.
  You go Paow !

 • Sandra

  Krossa idealen! you go girl!
  🙂

 • Anonym

  haha de är fan ett skämt att du skulle vara ful du är sjukt fin paulina! De är bara avundsjuka förstår inte varför kan bara inte folk glädja sig åt andra!
  Jag satt med några killpolarae och fråga vad dom tyckte om ditt utseende och dom sa: Hon är jätte söt och snygg i ansikten och har finaste kroppen. Så ta åt dej du är sjukt vacker!

 • Gabriella

  Jag skulle verkligen inte våga skicka in en bild på mig själv för jag är inte nöjd med min kropp, men de tjejerna som gör det är verkligen så himla coola enligt mig för jag skulle lugnt vilja ha deras självförtroende!

  Och Paow, jag avundas dig för du har då den snyggaste kroppen ever! 🙂

 • Anonym

  Förlåt paow, vi tänkte FAN VA BRA när du skrev om att du ville ha inskickade bilder på kroppar. Då vet man att inte alla ser perfekta ut.
  Så lägger du endast upp bilder då 80% är smala tjejer med perfekt kropp.

  Och dubbelmoral hallå? Du har dissat massor med kroppar..

 • amanda

  Paow du är inte ful överhuvudtaget!! Jag tycker att du är sjukt snygg och har en jätte fin kropp!
  Din blogg är riktigt bra!
  puss

 • becka

  fan va arg jag blir ! när jag såg inlägget ”nu bryter vi idealen” vart jag så jävla glad, tyckte det var sjukt moget och coolt gjort av dej ! folk vill alltid ha något att klaga på, det är som du säger det är bara äckliga människor som inte är nöjda med sig själva som sitter och skriver massa elakt.
  och sen att du är ful ? wtf.. haha du är fan en av dom vackraste i sverige, lääätt ! det är också bara reeeen avundsjuka.

 • Anonym

  Folk skickar ju inte in bilder p.g.a att du har en stor blogg och man kanske inte vill vara halvnäck på den. Inte för att vi är fega, skärp dig paow.

 • nisse

  det är dig det är fel på pallet

 • Lina

  Fina fina du, gårdagens inlägg var bland de bästa du gjort, det var såååå fiiina tjejer!! Fortsätt med ditt ”projekt” för både tjejerna som har skickat in bilderna och tjejer som läser om de här tjejerna blir starkare utav att se att alla faktiskt har komplex över vissa kroppsdelar etc. oavsett deras kroppsform..
  Jag har en normal kroppsbyggnad som jag är nöjd med generellt sett men det kommer perioder som jag hatar min kropp totalt, men igår så kände jag att det inte är värt att vara obekväm i sin egen kropp för det hyser dålig energi..

  Jag studerar till socionom och jag kan säga att det du håller på med kallas empowerment (en mild variant kanske), vilket är något som vårt samhälle behöver mer utav. Så istället för att irritera dig på negativa kommentarer se till att stärka tjejernas makt över sitt liv mer och mer genom detta ”projekt” eller liknande i framtiden…

  Lycka till Paulina!
  Du är grym.

 • johanna

  jag brukar inte kommentera bloggar men nu kände jag att det var dags, bliiiir så trött på idioti. hur ORKAR man ens gå in på en blogg och lägga en ond kommentar. förfan tjejer trodde vi kunde bättre än så?

 • Ayla

  Nu klankar du ner på folk som är missnöjda med sin kropp. Grymt! Jättebra! Kul att du precis misslyckades med att höja självkänslan hos människor, grymt!

  Det där med att du har empati, nej det verkar fan inte existera.

 • Josefine

  Paow! Du är grym, den idéen du hade med att slänga upp bilder på andra, var smart! Man blev glad!! insåg att folk kunde se ut som man ville! Inte som Kissie som bara visar hur förbannat smal hon har blivit osv.. Du gör rätt bruden!!
  O dem som kommenterar elakt.. dem är anonyma för dem vågar inte stå på sig!
  Kör ditt race Paow!

 • annaQ

  Jättebra initiativ och modiga tjejer som ställer upp! Bra inför sommaren!:)

 • Johanna

  Ta inte åt dig Paulina. Dom kommer aldrig bli nöjda, vad du än gör. Så fortsätt bara göra det du tycker är rätt!
  Och väääldans mycket respekt till tjejerna som skickar in bilder och hjälper till att krossa idealen. Jag ser upp till er väldigt mycket ska ni veta!

 • Alex

  Asså vafan driver dom eller?!
  Det var ju förfan pinnsmala tjejer, kurviga tjejer och lite knubbigare tjejer! Vafan e grejen!!
  Och so what om du lånade iden från egoina och utvecklade den till din egen, det var ju förfan för att få andra att må bättre!!!
  IDIOTER PALLAR INTEEEEEE!!

  Diggar dej som fan btw! xD

 • halmstadfrida

  Om hon nu skulle vara så himla jobbig o ful skit i att gå in o läsa då era CP HUVUDEN!!!!
  Paow, du är OTROLIGT grymt vacker. Och hade jag fått byta kroppp men någon för en dag hade det LÄTT varit din 😀
  Al natural and GRYMT beautifule <3

 • sofia

  Jag tycker de du gör är bra! Du visar upp kroppar vilket jag tycker är grymt medans egoina visar lår. Och egentligen vad spelar de för roll OM du nu skulle ”härma” henne. Vem bryr sig du gör något bra och får faktiskt mig att må bra och gilla min kropp! You go girl!!!

 • ROSA

  Dom måste skoja, jävla idioter! Paow du är SJUKT VACKER! TVIVLA ALDRIG PÅ DET!

 • rebecca

  Paow.. tror du verkligen folk vill skicka in bilder på sina kroppar nu? 🙂 tänkt lite gumman! annars – bra blogg!

 • Linnea Bieber Hävrén @facebook

  Alltså, jag förstår inte vad dem menar med ”smala” … De som inte läste texten så stod det att vissa av personerna hade haft problem med anorexia, bulimi osv.. vad är det för människor som säger att dem är smala. De tjejerna där hade kurvor.. vilket jag tyckte var skitsnyggt.. de som var meningen med hela grejen var att man skulle vara stolt över sin kropp inte över att dem var smala.. förstår mig inte på människor alls…

 • Vanja

  Paulina, jag är tre år äldre än dig och kan därför inte riktigt se dig som min förebild. Men visst fan är du en för yngre tjejer! Otroligt bra inlägg om ideal, otroligt jävla bra idé att peppa dina läsare (som för det mesta är yngre läsare) att älska sina kroppar hur den än ser ut! Den här hetsen om kroppar och ideal måste få ett slut och du är en jävligt bra motståndare och fighter mot det! Fortsätt så vännen! Var stolt över dig själv som använder din blogg till något jättebra! Kram!

 • En tjock katt i en smal värld

  Man måste vara tjock för att folk ska tycka att man är modig och bra. Rätt sad.

 • Elin

  Hej! Måste säga att jag tycker det är jättekul att du gör denna saken. Och att det finns med både smala och lite större kroppar. Det är ju så alla ser ut, alla är vi olika. Tack för bra bloggning!Och lyssna inte på alla negativa kommentarer, du är fin!

 • Linda

  Jag har aldrig riktigt förstått grejen med att läsa någons blogg om personen som driver bloggen inte verkas vara intressant för läsaren. Vafan är det med alla jävla puckon? jag menar Paow får så himla många tjejer att tycka om sig själva, däribland mig!Jag är pinnsmal,och har små bröst.. dock har jag väldigt breda höfter. Förut hatade jag dom, men jag har lärt mig att kurvor är snyggt!

  En sak till:
  Paow jag vill bara tacka dig för att du har fått mig att inse att jag är bra som jag är, du är bäst.
  kram/Linda

 • anne

  men snälla lilla. du får fan lägga ner din jäkla dubbelmoral. ena stunden lägger du upp smala bilder på dig och vill vara smal. sen så ska du ”hjälpa” andra att vara nöjda med sig själv. och det kan väl inte vara så bra när man börjar kalla sina läsare för jävla idioter. går det bra nu? lycka till iaf. lägg ner dehär med vikthetsen. din blogg var bättre förr.
  peace

 • Vicki

  tror att många som har kurviga kroppar inte är lika nöjd me sig själv som andra, kanske därför du bara får in från smala tjejer. ja e kurvig/fet o ja trivs inte me min kropp, men ja trivs jävligt bra me mig själv ändå. just nu älskar ja min kropp då ja är gravid o att se magen växa e verkligen lycka 🙂

 • emmy

  Haha, omg! Allvarligt, tänk att det finns sånna människor som skriver sånt till personer dem inte ens känner. No life, or what?

  Paulina, jag tycker du är en jätte fin person, både på insidan och utsidan! Jag tycker det är modigt av tjejerna att skicka in bilder och jag tycker det är bra av dig att du visar att hur man än ser ut så är man ändå fantastisk!

  Fortsätt med det du gör och din blogg är jätte bra! kram.

 • Kim

  Det är bara pinsamt när alla ska kommentera en massa jävla skit bara för att dom är avundsjuk på alla fina tjejer.. Och vem fan bryr sig om egoina? Paow skriver vad fan hon vill i sin blogg? om ni har problem med det så kommentera den inte då!
  Och Paow är inte alls ful och hennes kropp är fett snygg! skulle göra vad som helst för att få en sån kropp! Så fuck off alla idioter!

  PEACE! 😉

 • Alva

  Det finns alltid bitchar som är dumma i huvet! bry dig inte om dom för du är bäst och faktiskt sjukt snygg!!!!! älskar din blogg och hela dig kram!

 • -

  Asså, nu hänger jag inte riktigt med här. Att krossa idealen betyder väl ändå att man ska låta folk se ut som de vill, att vi INTE behöver se ut på ett speciellt sätt för att duga? Att alla är olika och precis lika bra, kurviga som supersmala. Det är dessutom lika bra av en smal tjej som knske önskar att hon hade kurvor att våga visa sig som en kurvig som vill va smalare? Så jävla trött på att folk tror att smalhet ger ett automatiskt självförtroende. STÖTTA TJEJERNA ISTÄLLET, STORA SOM SMÅ. Det är då vi krossar idealen, när alla tjejer slutar klanka ner på varandra för alltsom har med utseende att göra. Och Paow, du gör detta jävligt bra.

 • Hanna

  Om paow nu snor egoinas ide, snälla låt henne. Det är ju bara bra om TVÅ stora bloggare hjälper oss att stärka vår självkänsla. Två är ju bättre än en. Och Paulina är verkligen inte ful. Jag har, enda sedan jag började läsa hennes blogg, sett upp till henne och jag har alltid tyckt att hon är väldigt fin och vacker.
  Fortsätt vara bäst paow, älskar din blogg!

 • Anonym

  dem kanske vart sur för att alla bilder som du har lagt upp är bilder på smala tjejer och man blir avundsjuk för att man börjar jämföra sig sj med dem. Själv så trodde jag att de skulle va tjejer med olika kroppar både kurviga smala lite mulliga om du förstår vad jag menar. För mig är alla lika smala, men fina ändå!

 • Louise

  Dom är bara avundsjuka, du är grym. Go girl! 🙂

 • Sandra

  Hej! Här får du iaf en positiv kommentar av mig 😀 Jag är iaf glad på sommaren 😉 Jag tycker att det är grymt bra det du gör 😀 Alla konstiga ideal om att man måste vara jättesmal ska bort. Kör hårt bara! 😀

  //En glad finlandssvensk

 • amanda

  vafan bittra jävla idioter?hon har lagt upp bilder på OLIKA kroppsformer? Sen när blev det jätte fel att vara smal? är man en dålig förebild för att man är smal ens? det finns jätte många som har komplex över att man är smal? och det skrev många också i sina kommentarer till bilderna? snacka om att inte ha något liv alls än att sitta å kommentera negativt på en blogg? allvarligt? hur patetiskt? skaffa ett liv istället bitches och sluta vara bitterfittor.. nä fy säger jag bara, skäms!

 • amanda

  ”det är inga av de tjejerna som själva har fina kroppar och går på gym och håller sig trim, utan ALLTID (finns inga undantag) de som inte tränar utan bara vräker i sig mat och sen blir tjocka och på grund av att alla andra inte ser ut som dem i kropparna, måste de då hata dem. ”

  Vadå inga av tjejerna som har fina kroppar, nu säger ju du själv, Lotten, att man har fula kroppar om man är större. Sen ska jag säga dit att du vet seriöst inte ett skit om hur de tränar. Jag har aldrig varit inne på ett gym, men jag gör 30 situps om dagne, 30 armhävningar,powerwalk osv. och ändå är jag kurvig för det lgiger i mina gener, plus att jag är depprimerad och då lägger man på sig vikt automatiskt för att kroppen tror att jag är sjuk på andra sätt och behöver all mat jag får.

 • sofie

  Jag tycker du är så jävla grym! Det är häftigt att du tar dig tid att lägga upp alla dessa bilder och verkligen försöker hjälpa till att ändra idealen.Och sen tycker jag du har helt rätt. Jag är själv smal skall inte jag få lov att vara nöjd med min kropp då bara för att den är smal, det är ju lika taskigt för mig som när någon är för tjock! Tack för att du är så jordnär och förstående 🙂

 • Jesse

  Paow. Du är fin. Helt jävla skitfin, rent utsagt. bRY DIG INTE!DIGGAR BTW DEN KOMENTARE^N^^ U ROCK GIRL!

 • Ridiculous

  Men du är ju så jävla fake. Du lägger upp bilder på dig när du ser som smalast ut och försöker samtidigt inpränta att du tycker att ”naturligt är sexigast”, jag vet lika väl som du att du tycker att modell-smal är snyggast. Sluta spela Oprah för ingen normalbildad människa går på det. Det finns något hos dig som är så mycket värre än Kissie.

 • lol !!!

  um, du härmar visst Egoina.
  Fan, måste du härma för att få flera kommentarer? Du är rätt patetisk faktiskt, hitta på nåt eget och bli känd för det istället. Inte känd för att härma o tracka ner Kissie.

  omg -.-
  patetisk

 • Jakob Andersson

  Kom ihåg Paulina, det säger mer om dom som kommenterar på det där viset än om dig! Jag förstår verkligen inte hur endel människor tänker…

 • Maria

  fyfan vad det finns omogna människor… HELVETE!? ni som kommentarer är ni helt jävla störda eller?

 • maja

  jag kan bara säga att jag uppskattar grymt mycket det du gör med den här ”krossa idealen”, det är precis vad vi behöver, och även om massa dumma kommentarer kommer fram, skit it det. Det är vi som inte kommenterar något och sitter här hemma men självkänslans på botten som behöver det här.
  tack!
  jag känner redan hur det här påverkar i mig och idag kunde jag faktiskt säga att jag passade i en viss färg. stolt!

  fortsätt med det är!

 • j

  jävla idioter, skit i de som kommenterar sådär! inget jäkla liv.. du är så jävla fin och har så jävla snygg kropp! keep ut the good work 🙂

 • Anonym

  Okej, DET STAVAS POSITIV!

 • evelina

  Okej, DET STAVAS POSITIV!

 • Miichie

  skit i dom kommentarerna,tycker det är grymt att du lägger upp bilderna.
  Själv så skulle jag inte kunna skicka en bild på mig men jag avundar som som gör det och jag tycker det är awesome att du lägger upp dom,du är verkligen en bra förebild!

  Kram!

 • EMELIE

  jag tycker att det är bra att du gör detta, folk borde vara nöjda med sina kroppar och inte sträva efter någon modell-kropp från en tidning, eftersom ingen ser ut som i en tidning, där har dom redigerat och fixat en massa med bilderna..

 • jennie

  Men du säger ju själv ”krossa idealen”, det blir så motsägelsefullt när du lägger upp bilder på tjejer som (nästan) alla tillhör idealen.

 • Jean

  AJ AJ AJ TA BORT IP ADRESSEN!

  Du måste censurera! kenza fick skit för att hon inte hade censurerat IP adressen när hon la upp en kommentar på bloggen.

 • anna

  men halllllå, detta är så jäkla bra gjort av dig Paow så strunta i vad folk kommenterar! Jag är själv pinnsmal och saknar kurvor och skulle vilja ändra mycket på min kropp, men jag har lärt mig att leva med den och tycker ajg är bra som jag är. vi skapades olika och det är det som gör oss unika! puss

 • paula

  trodde inte att det skulle hjälpa, men att se andra tjejer visa upp sina olika kroppar och alla säga att dom är nöjda, får en faktiskt att känna sig lite bättre själv! 🙂

 • Matilda

  Gumman, lyssna INTE på den där skiten! De du har gjort hjälper många. Älskar verkligen den här idén, ska nog kanske skicka in en bild på mig om man fortfarande kan göra de.
  Ful är du dårakt inte, beautiful är de rätta ordet! (:
  Älskar dig o din blogg!
  Ta hand om dig!
  Pussar!(:

 • Anonym

  ”grown ups” haha, jag antar att du ville säga GROW UP men har man hoppat av skolan så är det inte lätt att kunna basic engelska…

 • Jessica

  Nån lär ju anmält dig vid det här laget, du publicerade nyss personuppgifter, IP nummer.

 • Sofie

  Tycker din blogg är jätte trevlig att läsa, och du är en jättesöt tje paow,
  Stå upp för dig, för vem du än är och hur du än lever så är alla lika värda och alla speciella på sitt sätt 🙂

  Ha de bäst tjejen!

 • Mika

  Jag tycker att du ska skita i alla de där dumma kommentarerna! du är fin paow! Jag vill iaf tacka dig för att du gör det här med ”bikinikropp” saken, det har fått mig att känna mig riktigt snygg! TACK! puss

 • hanna

  Hahaha, vissa har bra dålig självkänsla 🙂

  Du är galet vacker ska du veta!

 • klaire

  varför kan du inte bara söka på ipadresserna för att se om de ofta är samma personer som kränker dig, och sen anmäla idioterna? visst folk kommer säkert säga att ”du härmar kenza” och så vidare.
  men ÄRLIGT brudar, varför kan vi inte sluta trycka ner varandra och stå på samma sida? syftar inte på att de ska va nån vi mot dom -känsla, men de är så fruktansvärt onödigt när vi är så jävla lika och egentligen borde peppa varann. enough said, tråkigt med haters.

 • emilia

  konstigt att smala tjejer inte ska få ha rätt till att tycka om sin kropp?

 • Linnea

  Din blogg är bäst, och den kommer alltid att vara det! 🙂

 • MATILDAAAAAAAAAAAA

  Vem fan bryr sig om Paow fick sin idé från egoina?! huvudsaken är väl ändå att hon tar upp ämnet och försöker ge unga kvinnor bättre självkänsla ;s lägg ner för i helvete alla ni som är så jävla dumma i huvet o trångsynta.

 • fina

  äh bry dig inte 🙂
  Tkr det är en bra grej

 • s./

  Hoppas du inte tar åt dig, vilka idioter det finns…

 • paulina

  JAG TYCKER DU ÄR SKIT GRYM PAOW,M DU ÄR SÅ JÄVLA COOL, HAR ALLTID GILLAT DEJ FÖR ATT DU ÄR DEJ SJÄLV OCH ATT DU INTE SKÄMS ÖVER DET…

 • sofia

  You go girl! <3

 • Sofia

  Hur mycket dåliga kommentarer du än får så tror jag inte du vet hur skönt det är för vissa av oss att se hur riktiga tjejer ser ut, och att dom faktiskt kan vara onöjda med sin kropp även om don är smala. Känns väldigt bra att se, så tacktack paow, och bra jobbat alla ni som skickat in bilder, ni är mina idoler 🙂

 • Vkjsalnjau

  SKIT I ALLA DUMMA FAN!
  DU BIDRAR TILL EN BÄTTRE VÄRLD MED ATT HJÄLPA UNGA TJEJER MED DERAS KROPPSFIXERING FORTSÄTT SÅ!

 • Elin

  Måste bara säga att jag tycker du är helt otrolig, på ett bra sätt! Du är one of a kind när det kommer till bloggerskor och tjejer i din ålder. Istället för att försöka övertyga alla om att ditt liv är perfekt med kändisfester, snygga killar och sjukt mycket pengar, så väljer du att faktiskt lägga korten på bordet och tala om sanningen. Känner du dig snygg så berättar du det, känner du dig ful berättar du det, mår du dåligt berättar du det. Istället för att försöka bygga upp en fasad och dölja verkligheten så visar du precis vem du är. Det är därför jag tycker så mycket om dig, och faktiskt LÄSER din blogg varje dag. Kissies blogg bläddrar jag igenom och tittar på bilderna, men dina texter tar jag mig faktiskt tid för att läsa, för det du skriver alltid kommer ifrån hjärtat. Jag håller inte alltid med om dina åsikter, men jag respekterar dem och blir så glad när jag ser att du vågar skriva och framförallt stå för sina åsikter framför så många människor.

  Att du dessutom försöker hjälpa människor via din blogg, försöka få alla att förstå att man duger precis som man är, tycker jag är helt fantastisk!

  För övrigt ser du jättebra ut och har absolut alla anledningar till att vara nöjd med dig själv!

  Ha en trevlig helg 🙂

 • Johanna

  Hahahah mongot som skrev den där kommentaren kan ju börja med att jobba på sina dissar innan hon gör några uttalanden. Paow de du gör är jättebra! Hur stort och snällt gjort av dig som helst, och kom igen nu tjejer, att hata sig själv är så jävla omoget, älska den du är istället, det kräva mer energi att vara olycklig än lycklig!

 • Julia

  Ja, du har faktiskt ganska (RIKTIGT) fult ansikte, men jag tror att du är JÄVLIGT STOLT över din kropp! Annars skulle du inte lagt in alla dessa bilder på dig och dina upp-putade bröst, din tränade rumpa osv.! Och nej! Jag är fan-i-mig inte avundsjuk på DIG! Och VERKLIGEN INTE på ditt ansikte!
  .
  .
  Dessa människor som skriver sådär till dig är med råge INTE avundsjuka! Dom är säkert bara arg och irriterade på ditt fula utseende eller på ditt jävla humör! Du tar alltid (understruket ALLTID) upp vad folk kommenterat för ”elakt” emot dig! Du är en storbloggar och måste tåla skit! Du ska inte bry dig vad andra tycker och tänker och måste då inte ta upp det i minst ett inlägg per dag! Det är inte heller så schysst och kalla sina bloggläsare Idioter, Bitches osv. och i ett annat Underbara och Söta! Du har sådana jävla humör-svängningar så jag håller på och dö av ilska! JÄVLA MIFFO!

 • Carrooouw

  Du går emot dig själv hela tiden. What’s up med ”Skicka in bilder på er själva. Det skulle jag vilja se ;)” Uppenbart som att du menar att du är mycket snyggare än alla andra.
  Du skriver en sak men gör en helt annan, alltså fin etik och värdelös moral. Du vinner inga ”strider” på att sjunka till den andras nivå, det är ju bara att vara lika dum i huvudet vilket inte ger en rätten att se ner på någon annan.

  Lev som du lär!

 • karin

  jag brukar aldrig kommentera bloggar någonsin men när jag skrollat igenom alla inlägg där du lägger upp bilder på olika kroppar och skrivit att alla är vackra som dom är och jag sedan läser det här inlägget tycker jag det är skrattretande och patetiskt. Längst ner i inlägget skriver du: ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se”

  hur kan du lägga en sådan kommentar i samma inlägg där det är meningen att du ska ”krossa idealet”? Det där är desamma som att tala om för dina läsare som sitter och skickar in foton på sina kroppar att du sitter och bedömer dom huruvida du tycker dom är snygg eller inte. jag tycker du gör det här i fel syfte och bör därför sluta, det blir bara löjligt att läsa.

 • Isabella

  sen när blev det olagligt att tycka illa om sin egna kropp när man är smal. bara för att man är smal så tycker man väl inte att man är världens snyggaste. snälla ta en titt på modellerna med storlek 0, inga bröst, ingen rumpa och inga kurvor alls. är det snyggt? tycker ni verkligen det? nej! ni sitter och kommenterar att de smala modellerna är fula och att någon borde köra ner en kebabrulle i deras halsar. men när paulina försöker göra något bra och uppmuntra alla som har komplex över sina kroppar, ja då är allting fel, vare sig man är tjock eller smal. som paulina sa, snälla skicka in en bild på era kroppar så får resten av oss avgöra

 • jessica

  hej jag håller med dig jag tycker att dom inte ska lägga sig i vad du tycker
  dom skriver så bara för at dom är avensjuka på dig att du är så jävla
  snygg jag tror att dom vill vara somk dig lite mer tex jag vill vara mer som dig för du är min idol

  MVH jessica nilsson en 12 årig flicka som älskar att läsa andras bloggar

 • Linn

  De flesta tjejer som skickar in bilder är de som är nöjda med sin kropp, och eftersom 99% av alla tjejers dröm är att vara smal, blir det ju såklart att smala skickar in bilder. Och själva meningen med ”Krossa Idealen” var ju just att skicka in en bild på sin bikinikropp, och det har folk gjort, så hur FAN kan folk bli sura för att du lägger upp bilder på smala tjejer som skickat in? DE är idioter. De som kommenterar att du är ful / har ful kropp är bara jävligt avundsjuka för att du är så söt och inte skäms över ditt utseende!

 • Elena

  Hej Paow! Jag vill börja med att säga att alla dom där jävla kommentarerna är så jävla fel !!Du är finast vackrast :)Det är bra att du kan stå i mot sånt där <3

  älskar dej 🙂

 • Lina

  Jag tycker att det är sjukt bra att du lägger upp bilder på andra. Fortsätt så tjejen!

 • Johanna

  Haha du härmade ju visst henne? Självklart har hon ingen ensamrätt på ideen men hon menar det hon skriver. Hon klankar aldrig ner på folk för att dem är för feta ELLER för smala, tillskillnad från en annan tjej. Paulina, du är tjejen med dubbelmoral. INGEN ANNAN!

 • Jonna

  Jag lovade en gång att jag aldrig mer skulle läsa denna blogg, men jag såg nu via en kommentar på Egoinas blogg att du ratat hennes grymma idé, så jag var ju förstås tvungen att kolla. Men vafan?!

  Att säga att du INTE härmar Egoina känns ju trovärdigt eftersom att hon och hennes idé just har uppmärksammats i media och hon får grymt mycket respons från läsare, just för att det hon gör är asbra. Det är lår av alla former och storlekar, och det är ju det som är idén med det hela; att folk skall se att alla ser olika ut, och att man skall vara nöjd som man är, för alla är vackra.
  Men som någon sade tidigare; du hade kunnat bli mer trovärdig om det var så att du ville samarbeta med Egoina för att krossa idealen. Nu framstår ju du bara som tjurig för att hon kom på en grym idé före dig.

  Att du sedan ratar henne för att hon äter vad hon vill när hon vill och kallar henne mullig är ju bara pinsamt. Det är inget fel med att vara mullig å andra sidan, men Egoina har en normal kropp. Du verkar ju ha en totalt skev bild i huvudet av hur kvinnor skall se ut när du bara riktar målvikten nedåt och nedåt, och endast tycks leva på sallad. DET är inte hälsosamt. det är att förstöra sig själv snarare.
  Och, om du hade kollat upp hennes blogg innan du uttalade dig, så hade du sett att hon äter inte på Donken varje dag. Hennes kille lagar en hel del riktig mat som ser supergott ut (även om jag är vegetarian och det oftast är kött på tallriken). Man skall kunna äta gott och unna sig något extra utan att behöva må dåligt över det. Killar får ju göra det, varför får inte tjejer det då?
  Sedan att hon äter på Donken ibland; är det inte bra att Egoina som är en förebild för många, bland annat mig, visar att det är okej att äta onyttigt ibland?

  Jag skulle våga skicka in en bild på mig själv till dig. Du skulle förmodligen klassa mig som mullig eller tjock (har väl ungefär samma kroppsform som Egoina), men med tanke på att det här inte känns som ett seriöst projekt från din sida, utan bara ett sätt att få läsare, så tror jag den hamnar på kroppsbilds blogg istället (ifall de väljer att publicera förstås).

  Väx upp lite och tjura inte över att någon annan försöker få andra att må bra med sig själva. Inget fel med att du visar upp kvinnokroppar i din blogg, men det blir så otroligt vinklat eftersom att det nästan bara är idealkroppar som kommer upp, och du vill försöka ”krossa idealen”. Tänk om och tänk rätt!
  Och ja, jag vågar stå för vem jag är.

 • maja

  asså -.-‘ dom e bara avundsjuka du e fan perfekt paow önskar att alla var så fina som du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *