Vad är det för fel på vissa er?

 

Bara för att jag har lagt upp bilder på smala tjejer så blir ni ARGA? Skojar ni eller. Jävla idoter. Ska jag inte lägga upp bilder för att dom är smala? Come on. Ska jag redera alla som skrivit något och skickat en bild bara för att dom inte är kruviga eller smala. Jag går nerifrån & upp när det gäller bilderna. Fyfan vad dumma ni är?

Och härma Egoina? Nää inte direkt. Och en sak till. Hur tror ni att idér kommer egentligen? Från himlen eller. Grown ups. Jag kan sätta 500 spänn på att ni som kommenterar elakt är alldeles för missnöjda med er själva för att skicka en bild på era kroppar. Och ja, alla ser annorlunda ut. Thats it. Är det något fel? Varför delar ni upp olika människors kroppsformer i KATEGORIER??

Och en sak till. Fan vad mycket negativt jag får. Jag trodde att folk skulle bli mer glada på sommaren? Hade visst fel. Jag har uppskattat POSETIVA kommentarer eller inga alls. Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se 😉

Fan vilka snäll kommentarer.

Pucko!
217.211.2.98

DU ÄR JÄTTEFUL OCH DUM I HUVUDET OCH DU SNACKAR BARA SKIT OM ANDRA FÖR ATT DU SJÄLV ÄR SÅ JÄVLA MISSNÖJD MED DU OCH DINA FULA KLÄDSTIL OVH DITT FULA ANSIKTE!!!!! :( :)

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. my juni 3, 2011 at 12:42 f m

  ahh, vissa kommentarer var ju bara så jävla idiotiska! jag tycker i alla fall det var ett jättebra inlägg me dom modiga o fina tjejerna 🙂

  Reply
 2. Sara juni 3, 2011 at 12:47 f m

  Skit i idioterna. Du är så jävla uppmuntrande, man mår så sjukt mycket bättre av att läsa din blogg när du göra såna inlägg. Man lär sig och tycka om sig själv för den man är och hur man ser ut. Jag tycker du är sjutk bra och tycker du ska totall skita i alla andra för jag tycker du rockar!

  Reply
 3. idaaa juni 3, 2011 at 12:48 f m

  Skit i vad andra tycker elr säger ! Älskar dig och din blogg eftersom att du alltid vågar stå upp för dig själv ! Och du är fin !!!! :$:D

  Reply
 4. elin juni 3, 2011 at 12:48 f m

  JAg tycker du är jättefin och stark som orkar stå på dig all skit som filk sktiver!:) Hugo med!

  Reply
 5. ' CAROLINE juni 3, 2011 at 12:50 f m

  Ta inte åt dig Paulina!
  Allt det du har sagt om ideal och komplex har hjälpt mig och säker mååååånga fler, och det du gjorde med bilderna var så jävla bra. Jag tyckte att det var fantastiskt fint gjort av dig att försöka hjälpa människor på det viset, och de som inte förstod hela grejen med det där är de enda som är dumma i huvet!
  Jag uppmanade mina läsare att göra samma som dig, länkade till inlägget och la sedan upp bilder på min bikinikropp. Och jag fick bra respons där folk sa att det var modigt gjort. Jag tycker att du var modig som ens vågade gå ut och göra en såndär grej på bloggen. Du är fantastisk Paulina!

  Reply
 6. Linnea juni 3, 2011 at 12:50 f m

  De är bara avundsjuka. Tycker att du är sjukt vacker!

  Reply
 7. rebecca juni 3, 2011 at 12:50 f m

  Kan lova dig att det va en blatte som skrev den kommentaren;p

  Reply
 8. Josefine juni 3, 2011 at 12:52 f m

  Skit i vad dom tycker. Du är fin som du är. Du har en fin naturlig kropp och behöver verkligen inga operationer utan du ser bra ut som du gör. Och ditt ansikte är bara personligt och speciellt. Inget dåligt med det. Det är väl skönt att inte se ut som alla andra? Och jag tyckte att det var en bra idè med att få läsarna att skicka in bilder, jag tyckte det var blandade bilder du la upp och det ger läsare glädje i att veta att alla är inte utseendefixerade utan de är faktiskt nöjda med hur de ser ut. Det är även bra det du säger att folk bryr sig inte så mycket om hur andra ser ut, så varför ska man hänga upp sig på hur man själv ser ut? Du är en ung tjej som verkar ha bra värderingar. Keep it up tjejen!

  Reply
 9. Amelia juni 3, 2011 at 12:52 f m

  Att alla alltid ska vara så pantade i huvudet och negativa till allt! Jag tycker att det här var ett av de bästa initiativ du gjort och att det kan hjälpa många, GO PAOW!!

  Reply
 10. frida juni 3, 2011 at 12:52 f m

  o blir så sur på idioter -.-

  du e grym paow 😀

  Reply
 11. Josefine juni 3, 2011 at 12:55 f m

  Kika gärna in på min blogg tjejer. 🙂
  Bloggar om allt från mode, tips, tankar, musik, min vardag, personligt, dagens blogg, film, prylar, frågor, och alltid en massa bilder. Har även lagt upp en massa videoklipp nu, dom kan ni se i mitt senaste inlägg,:)

  Reply
 12. Masina juni 3, 2011 at 12:55 f m

  Du kanske inte är ful men du är inte fin heller, tyvärr!

  Reply
 13. Emma juni 3, 2011 at 12:58 f m

  usch hemska ni är vissa av er… mår illa bara av att kolla på kommentarerna! Masina tex var det nödvändigt att skriva det där? jävla idioter ta inte åt dig paulina, du är grym!

  Reply
 14. amanda juni 3, 2011 at 1:01 f m

  Men det är seriöst inte roligt när man vet hur ofta du anvämner dig av dubbelmoral. och vadå egoinas ideé? Hon var iaf först av de största bloggarna att skriva om det och sen efter egoina fått publicitet för det så vill tydligen pengar***a paow också vara med i leken dagen efter hon snacka om spritfeta kissie som har ÄTSTÖRNINGAR och MÅR DÅLIGT.
  ”Jag kan sätta 500 spänn på att ni som kommenterar elakt är alldeles för missnöjda med er själva för att skicka en bild på era kroppar”
  Vad har det ens med detta att göra?
  OCH,den meningen bevisar ju också att du inte har någon aninng alls om vad du skriver. Du skriver att man ska må bra för sina kroppar osv, och sen så trycker du ner folk som är missnöjda med sig själv? Det är rätt uppenbart att du bara vill åt samma mediapublicitet som egoina fått.

  Reply
 15. miss P juni 3, 2011 at 1:03 f m

  NÄE!!!!!

  FAN HELLER ATT DU ÄR FUL PAULINA!
  DU SER BRA UT O HAR EN GRYM KROPP.

  KLART ATT DE SOM SKRIVER ANNAT ÄR AVUNDSJUKA. JAG SER UT SOM FAN MEN INTE SKRIVER JAG SKIT OM DIG FÖR DET?

  SEN FINNS DET TYVÄRR ALLTID IDIOTER SOM SKA VARA ELAKA MOT ALLT O ALLA. MEN DE KAN FÅ KRYPA DÄR I SITT EGET SKIT.

  TRO ALDRIG NÅGOT ANNAT TJEJEN, DU ÄR KANON PÅ ALLA SÄTT!!!

  Reply
 16. amanda juni 3, 2011 at 1:06 f m

  Miss p, bara för man säger något och inte håller med andra är man inte avundsjuk. När ska folk sluta säga den meningen?

  Reply
 17. Johanna juni 3, 2011 at 1:07 f m

  Tycker det var modigt av tjejerna att ställa upp, dock saknade jag bilder på tjejer som kanske inte har perfekta kroppar, tjejer som fött barn till exempel. Men kanske är det så att de inte skickar bilder? Jag gjorde det ju inte 😉 Fast det är inte för att jag är missnöjd utan för mig känns det inte okej att hamna avklädd i en blogg som läses av väldigt många! 😀
  Men stå på dig, tycker det var starkt gjort.
  Dessutom har du en sjukt vacker kropp!

  Reply
 18. lisa juni 3, 2011 at 1:07 f m

  allla som skiver sånna kommentarer är omogna, paow du är hur fin som helst, jag tycker det är helt rätt att du lägger upp bliderna, man ska vara stolt över hur man ser ut och de är de du försöker visa, förstår verkligen inte hur folk orkar sitta och vara så elaka, allla vet att paulina är vacker och ni som nu är så avis på henne behöver väl inte sitta och skriva att hon är ful för det, låt henne vara!

  Reply
 19. Josefine Ekberg juni 3, 2011 at 1:08 f m

  ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” Hmmmm, lite dumt skrivit där kanske? Här kommer du och säger att alla ser ut på sitt sätt och att man ska vara nöjd med sig själv, men i den meningen ovan så menar ju du att de personerna är fula som skriver så om dig? Lide dubbelmoral.. Var tvungen att skriva det, annars..I love you pööwi!! 🙂

  Reply
 20. Mimmi juni 3, 2011 at 1:08 f m

  Kolla gärna min blogg! när jag var i 14 års åldern gillade jag inte alls min kropp.. jag var alldeles för smal, jag vägde ca: 35-40 kg. Den kroppen och den personen jag är idag efter att jag gått upp till 53, idag är jag världens lyckligaste och älskar min kropp!

  Reply
 21. klara juni 3, 2011 at 1:09 f m

  Förstår inte ens hur folk orkar kommentera massa dumma saker. Jag har aldrig kommenterat din blogg förut men nu gör jag det eftersom jag vill säga något snällt.

  DU ÄR JÄTTE FIN OCH BRAAA!! TA INTE ÅT DIG AV ALL SKIT. SKRIV ETT INLÄGG OM NÅGON BRA KOMMENTAR DU FÅTT ISTÄLLET! 🙂

  Reply
 22. Anonym juni 3, 2011 at 1:10 f m

  bra skrivet!!! att folk ens orkar, det du gör och har gjort är så jävla bra!!! du är riktigt bra paulina! skit i dom andra asen!

  Reply
 23. emelie juni 3, 2011 at 1:17 f m

  du är bäst paow!

  Reply
 24. polly juni 3, 2011 at 1:20 f m

  Hej!
  Jag läser ganska många olika bloggar och kommentarerna får mig ganska ofta att må illa. Jag vet inte varför människor tror att om man har en blogg så måste man vara perfekt i både utseende och åsikter/personlighet för annars så är det ok att vara hur elak som helst. Paulina du är jättefin och har för det mesta bra åsikter. Ibland kan vissa saker låta lite konstiga men det gör det för alla människor. Ingen är perfekt men man kommer längre med ett gott hjärta än ett elakt och hatiskt. Kämpa på och var lycklig 🙂

  Reply
 25. Beata juni 3, 2011 at 1:20 f m

  Folk har fan alltid något att klaga över… Jag tycker du är grym Paow, så som du står på dig efter all skit folk har släng emot dig. Det enda du ska få är fan stående ovationer!
  Kämpa på Paow och va FAN ingen annan än DIG själv!!!!

  Reply
 26. Linnea juni 3, 2011 at 1:35 f m

  Gud vad alla använder sig av orden avundsjuka och dubbelmoral!
  Bara för att Paulina skriver ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” så betyder det inte att det är dubbelmoral! Här kommer hon med en bra sak på sin blogg för att stärka folks självförtroende… och så får hon taskiga kommentarer om att hon är ful… samtidigt som hon håller på med just den här ”kroppsgrejen” för att förhindra just sånna kommentarer.. det är väl klart hon försvarar sig!
  Tror inte direkt hon sitter där bakom dataskärmen och tänker

  -”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” (för ni är säkert skitfula!!)-

  Tror mer att det är lite -”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se;)” (Jag är en offentlig person som kan stå för den jag är, shit the same om du inte törs!)

  Love you Paoowi :D<3

  Reply
 27. Vilgå juni 3, 2011 at 1:47 f m

  hahaha bra kommentar ! ingen som liker deg paow kan du fixa teeth ?

  Reply
 28. Ida med håret juni 3, 2011 at 1:48 f m

  Haha… älskar dina utbrott! 😀 Folk e så jäkla dumma ibland alltså.

  Reply
 29. Jinni - www.smalochsnygg.se juni 3, 2011 at 1:49 f m

  Fasen vad mycket negativ energi vissa sprider, så otroligt tråkigt, mest för dem men också alla som blir drabbade av idioter som bara skriver taskiga saker.

  Reply
 30. Paulina juni 3, 2011 at 1:49 f m

  Jag blir seriöst förbannad på dom som skriver sånt skit om dig Paow! Lyssna inte på dom, skit i dom, du är grym och snyggast och de är bara avundsjuka på dig så ta inte åt dig. <3

  Kram 🙂

  Reply
 31. josse juni 3, 2011 at 1:57 f m

  helt ärligt så tror jag faktiskt att alla skulle klaga om du lagt upp bilder på bara större tjejer med.

  och du är sjukt fin, tycker det är fint att du är såpass naturlig!

  Reply
 32. maria juni 3, 2011 at 2:49 f m

  Tycker det är sjukt dålig stil att klanka ner på det här. visst att egoina har en liknande grej på sin blogg, men vaddå då, allt handlar väl om att vara nöjd med sig själv? om nu folk vill se mulligare personer är det väl bara att skicka in sin egen kropp eller? förresten så var det flera som var lite större också…

  kan visserligen hålla med om att paow kör på dubbelmoral ibland, men det HÄR är ju ändå en bra idé så varför klaga?

  Reply
 33. Anonym juni 3, 2011 at 2:49 f m

  Och här har vi ännu en bloggare som glömmer censurera IP adressen…

  Reply
 34. Emelie juni 3, 2011 at 3:45 f m

  men det skulle varit kul med lite mer olika kroppar, i alla former 😛

  Reply
 35. Nadia juni 3, 2011 at 3:55 f m

  GOOO PAOW! u rock giiirl!

  Reply
 36. katti juni 3, 2011 at 3:58 f m

  Okej helt ärligt nu paow, folk kritiserar antagligen för att du inte framstår som helt genuin i den här grejen du startat med tanke på att du nyligen smutskastat kissie genom att lägga upp bilder på henne och underteckna det som ”spritfet”Klart som fan att folk med lite kurvigare kroppar inte ens överväger att skicka bilder till dej då du så många gånger tydligt uppmärksammat din egen kropp och skrivit att du haft typ ångest för den, då du i huvudtaget inte e i närheten av att vara fet eller behövt den där fettsugningsgrejen!!Alltså om du anser dej själv inte va i form va ska du då anse dom tjejer som faktiskt har lite hull att vara??TÄNK NÅN JÄVLA GÅNG!!

  Reply
 37. Lotten juni 3, 2011 at 6:25 f m

  Jag är 34 år och läser bloggen för att se hur de yngre idag resonerar. 🙂 Och jag har (tyvärr) stött på de här missunsamma tjejerna som HATAR en och ger en väldigt fula blickar för att man har en fin kropp, vilket sticker i deras ögon. Och det är alltid samma sak: det är inga av de tjejerna som själva har fina kroppar och går på gym och håller sig trim, utan ALLTID (finns inga undantag) de som inte tränar utan bara vräker i sig mat och sen blir tjocka och på grund av att alla andra inte ser ut som dem i kropparna, måste de då hata dem.

  Det finns allt från barnmorskor som är sådana och ger en elaka kommentarer, kallar en anorektiker och allt och försöker trycka ner en på alal möjliga sätt för att de själva är så missnöjda. Men då undrar jag en sak: Om jag själv vore så missnöjd, skulle jag sluta tröstäta och gå med i ett gym, sticka ut och jogga och äta nyttigt. VARFÖR gör de inte det? är de så osäkra att de tror att folk kommer skratta åt dem på gymmet? Så går det inte till. Alls. jag har sett tjejer i 150-kilos klassen på gymmet och även om jag inte säger det högt så applåderar jag dem innerst inne för att de vänt sin situation. Kanske borde jag säga det åt dem men jag vill inte de ska missuppfatta. Istället ler jag åt dem å ett vänligt sätt och de ler tillbaka och verkar känna sig mer avslappnade.

  Tjockare tjejer verkar alltid tro smalare är bitchiga, och kanske vissa av oss är det, men inte alla. Och verkligen inte jag. Så jag vill säga att till de som hatar andra för att de har finare kroppar, tänk på att istället för att ogilla dem så deala med er situation och vänd på den stället! Visst det är jobbigt i början och ni kommer få ”återfall” av chipsstormar och godis, men so what? Upp på hästen igen nästa dag bara, alla failar i början.

  Och är gymmet pinsamt? Tänk då på att det finns dygnet runt öppna gym man kan gå till sent då där inte är folk och de har även egen avdelning enbart för tjejer så man slipper skämmas inför killarna. Och om det inte heller passar, kan man dra ut och jogga på kvällen. Då får man vara ifred och osedd av andra joggare.

  Så ni ser: det finns inga ursäkter längre, bara lathet!

  Reply
 38. Zara juni 3, 2011 at 6:50 f m

  Hahah asså. . . . Jag tyckte den kommentaren var lite ”rolig” faktiskt . För det är så töntigt så det inte är sant ! Det är personer som har dålig självkänsla och behöver hacka ner på någon annan för att må bättre .
  Fuck them all ! You go girl ! 😀

  Reply
 39. elise juni 3, 2011 at 7:16 f m

  du är så jävla bra paow! fortsätt som du gör, ser faktiskt upp till dig jävligt mycket. du står stadigt på jorden och står för vem du är. du är grym

  Reply
 40. emily juni 3, 2011 at 7:56 f m

  FAN VAD JAG STÖR MIG PÅ FOLK SOM SKA LÄGGA SIG I OCH FOLK SKA SÄGA TILL DIG VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL.. OCH HELA TIDEN OCH BARA GÖRA SKIT AV ALLT, HÅLLER MED DIG HELT OCH HÅLLET PAULINA!!

  P.S LIDER MED DIG.

  Reply
 41. Cecilia juni 3, 2011 at 8:07 f m

  Kanske för att du bara tog med folk med snygga kroppar. Det där är tjejerna som redan har självförtroende. Syftet förlorades någonstans på vägen, du.

  Reply
 42. Mathilda juni 3, 2011 at 8:08 f m

  Ursäkta, men vilka bitterfittor som klagar över att alla är smala! VARFÖR ska smala behöva straffas och inte få vara nöjda med sin kropp?! Ska man som naturligt smal behöva vara tyst, krypa ihop och gömma sig i respekt för de som är lite mulligare? Bara för att ni ska må bra? ALDRIG!

  Bra jobbat tjejer som vågade skicka in bilder! Och bra jobbat Paow med ditt inlägg!

  De som klagar över att alla på bilderna är smala, ändra på det genom att skicka in bilder på er själva då istället för att klaga bakom datorn!

  Reply
 43. Maria juni 3, 2011 at 8:11 f m

  Paow, Du är jätte vacker både i ansiktet och till kroppen om jag får säga som jag tycker. Och jag tycker det är jättemodigt av dej att våga ta bilder på dej där man ser din kropp för i dagens sammhälle så är alla negativa men du visar att man kan va som man är och ändå nöjd 🙂 kram

  Reply
 44. ida juni 3, 2011 at 8:12 f m

  Jag tycker att du äger i alla fall 🙂
  även fast jag kanske inte alltid håller med om dina åsikter kan jag ändå förstå vad du menar och jag tycker det är modigt av dig att bara dela med dig av dom när du ändå vet att du kan få så negativa kommentarer.
  Det här med kropparna tyckte jag var en jättenbra idé :D, det är dumt av dom som blev arg över smala kroppar, för att de som har de kropparna kan ändå må dåligt över dom, och det är ju en själv som bestämmer om man tycker smalt eller tjockt är snyggt, och de flesta tycker väl smal och det är då de reagerar

  Reply
 45. Maja juni 3, 2011 at 8:12 f m

  Hejsan Paow! <3

  Ta inte åt dig det som är negativt…

  Ta åt dig det som är posetivt…

  Du är bäst oafsätt vad andra säger<333

  Du är min idol 2011 <333

  DU ÄR BÄST PAOW <3

  Reply
 46. Natalie juni 3, 2011 at 8:23 f m

  Du är skitfin paulina! Det där puckot kan ta sig någonstans!
  Det är tragiskt hur folk orkar lägga energi, dom kanske borde lägga lite mer energi på sitt utseende istället? Eller vad tycker du? 😉

  You go girl! 🙂

  Reply
 47. Olivia juni 3, 2011 at 8:36 f m

  Paulina är perfekt precis som just DU är! You go girl 🙂

  Reply
 48. Amanda. juni 3, 2011 at 8:42 f m

  Haha, tycker de är bra att du lägger du sånt här.. För att tala om hur du mår igt.
  De är bra, fortsätt bara! nej du är jättefin! (:

  Reply
 49. Jompah juni 3, 2011 at 8:42 f m

  Bara för att man har en perfekt kropp behöver man inte tycka det själv?
  Dom som skickade in bilder på sina ”perfekta” kroppar kanske också har dålig självkänsla och det här kanske är ett sätt att boosta den?
  Bara för att man är ”tjock” mår man lixom inte dåligt :s

  Reply
 50. Daniella - Nageltokig mamma! juni 3, 2011 at 8:47 f m

  Sluta ta åt dej av allt negativt!
  Jag tycker det är toppen du lägger upp bilder på bikinokropparna! visst hade även jag sett mer bilder på kurviga å större tjejer.. men det kanske är så att dom som är större inte vill skicka in sina bikinibilder?! jag hade inte vågat även om jag skulle vilja! Och vad spelar det för roll om det va mkt bilder på smala tjejer?! herregud stor som liten alla har sina komplex! Har en vän som är såååå minimalt liten.. å hon mår dåligt över det å KÄMPAR med att kunna ga upp i vikt å få lite former.. det är inte bara kurviga/stora som har komplex!
  Gaah blev faktist förbannad av att läsa era dumma kommentarer!
  och en sak till.. vem FAN är egoina?! alla läser inte varenda storblogg.. det är väl bra att sprida detta?! hade tyckt det varit superbra om ALLA storbloggare kunde göra detta!
  Sory för lång kommentar men va tvungen att skriva av mej!

  Reply
 51. olivia juni 3, 2011 at 8:49 f m

  Har man inget posetivt att säga så kan man fan vara tyst 😀
  go paow go paow 😀 nej men du är inte ful, det e nog det sista du är men alltså ta inte åt dej, tror inte dom skulle våga skicka bild på sig,hahahha =) puss !

  Reply
 52. emma ~bokblogg! juni 3, 2011 at 8:51 f m

  Jag tycker att din idé var jättebra och du fick verkligen många tjejer att få ett bra förtroende för sin kropp och sig själva! Du är inte ful, inte dum i huvudet, du har inte fula kläder, du är jättesöt, jättesmart, fin och du har världens finaste klädstil! Stå på dig Paow, du är världens bästa bloggare! 😀
  Älskar din blogg, <3

  Reply
 53. pikachu juni 3, 2011 at 9:00 f m

  lyssna inte på alla negativa ord. Låt de hålla på. folk är avundsjuka för att du har kommit någonstans i livet och inte de. Så är det bara. Visst händer det att en själv kan skriva något elakt, men inte i den stilen de skriver. Utan mer kritik för ev stavningar etc (lite av en ordpolis ibland). Men orka skriva kränkande saker.

  So what om du skulle tagit efter Egoinas idé? Ju fler som gör detta desto bättre! Allt för många tjejer i dagens läge har dåligt självförtroende och kan behöva peppas lite. Stå på dig Paow och fortsätt med dina ”Krossa idealen”inlägg! De behövs mer än många tror! 🙂

  Reply
 54. mrs.reaper juni 3, 2011 at 9:05 f m

  Säkert avundsjuka, bara för att dom inte har någon blogg så vågar dom inte visa sitt face! 😉
  Men du är jättesöt tjej, va dig själv och skit i vad såna personer skriver.

  Reply
 55. Nea juni 3, 2011 at 9:05 f m

  Alla som jobbar med att sprida budskapet att man ska vara nöjd med sin kropp gör ett bra jobb!!! Bara för att man är smal betyder inte det att man inte har komplex och är nöjd!

  Reply
 56. jennie juni 3, 2011 at 9:15 f m

  det visar väl bara vilka skåp du drar till dig med din iq-befriade blogg…

  Reply
 57. emilia juni 3, 2011 at 9:26 f m

  GO PAULINA! så ska det låta!

  Reply
 58. P juni 3, 2011 at 9:29 f m

  Avis människor finns överallt. Idioter med. Att vissa inte kan vara glada för andras framgång är sjukt. Du är kick ass bra Paow! 🙂

  Reply
 59. elli juni 3, 2011 at 9:34 f m

  Skit dom negativa! Tycker att det var en fin idé det där med bilderna! 🙂 Tycker att du ´ska vara otroligt stolt över dig!

  Reply
 60. Emelie juni 3, 2011 at 9:35 f m

  Haha bra svenska haha

  Reply
 61. N juni 3, 2011 at 9:42 f m

  Men allvarligt, blir folk nertryckta av lite bilder eller vad är det ni påstår? Alla är vi olika, och oavsett hur mycket tex. jag önskar att jag kunde få vara lika smal som vissa, så skulle jag aldrig kunna bli det, för att jag har en kurvig kroppsform. Dom flesta vill se likadana ut? Och hur jävla roligt är det? Smal som tjock, som mullig, som pinnsmal, alla har någonting att klaga över. Så är det med oss tjejer, ni måste inse det. Vi tjejer mår bättre av att klaga på andra istället för att göra någonting åt oss själva, det finns många som får bättre självförtroende på att klaga på dom vi egentligen är avundsjuka på.

  Reply
 62. Malin juni 3, 2011 at 9:52 f m

  Det är ju ganska onödigt och omoget att skriva att ”Du kanske inte är ful men du är inte fin heller”, varför kan man inte hålla sånt för sig själv ifall det är så man tycker? Jag går inte runt och säger till alla jag tycker är fula att ”Hej vad ful du är”, vet ni varför? För man gör fan inte så. Visst att alla storbloggare har sagt både det ena och det andra om folk, varandra etc, men varför sjunka till deras nivå? Paow kanske inte är Guds bästa barn men vafan hon är 17 år vad väntar ni er? Man lär sig av sina misstag. Tjarå!

  Reply
 63. Peace! juni 3, 2011 at 9:55 f m

  Men shit, bara för att man är smal har man bra självförtroende? Är det så en anorektiker eller bulimiker fungerar? De har alltså bra självförtroende??

  ALLLLLLA har komplex, och det var flera OLIKA kroppsformar i det där inlägget och jag tycker det var riktigt modigt. Sluta kritisera så jävla mkt och låt Paow vara! Hon gjorde något bra där och jag tycker DU PAOW, ska vara stolt över dig själv och din vackra kropp! 🙂

  PEAAACE GODDAMMIT!!

  Reply
 64. Becca juni 3, 2011 at 9:56 f m

  Tja! Tänkte bara säga att jag tycker din idé är awesome! Och de är inge fel med att lägga ut bilder på både smala och kraftiga tjejer? Vissa har ju liksom komplex för att dom är så jävla smala, och idén är ju att visa att ALLA kroppar är fina, right? då kan man ju inte visa bara kraftiga. och även de som är smala kan ha annorlunda former. så skit i alla idioter och deras dryga komentarer! du är värd bättre än så, u go girl! 😉

  kramar Becca <3

  Reply
 65. Anna T juni 3, 2011 at 10:05 f m

  ”Och att jag är ful. Snälla skicka bilder på er själva. Det skulle jag vilja se”
  Och där sprack ditt budskap om att alla är olika och ska våga vara sig själva.
  Snälla, det är okej att vara den man är och om du är en person som skriver såna saker eller klankar ner på andra, fine gör det om du känner att det är din grej.
  (helt puckat enligt mig men fiiiine)
  Men gör inte något du inte står för, folk kanske uppskattar det och växer på sig av det för att sedan få sina drömmar krossade liksom..

  Reply
 66. Hanna juni 3, 2011 at 10:06 f m

  Jag tycker det var en fin idé med bilderna. Mer sånt.

  Trots att du är så ung så blir du en förebild. Jag hoppas att fler vackra tjejer vågar skicka in sina bilder och visa alla att alla ser olika ut och att det gör världen lite mer intressant.

  Reply
 67. Anna juni 3, 2011 at 10:14 f m

  NEJ paulina, det var jättePOSITIVT att få se dom vackra tjejerna och läsa deras berättelser, jag kände bara WOW! FORTSÄTT med det, det var en superidé!! :D:D:D

  Reply
 68. Henni juni 3, 2011 at 10:21 f m

  Lyssna inte på alla skitsnackare ! Dem måste kritisera dig och ditt liv för dem ej klarar av att kritisera sig själva, dem har redan så dåligt självförtroende så dem måste trycka ner andra så dem också får det ! Skitsnygga kroppar, alla ska vara nöjda med sina kroppar så länge dem är hälsosamma ! Du är absolut inte ful, Paulina !! Kööööör bara, tjejen !

  Reply
 69. mli juni 3, 2011 at 10:23 f m

  Men om ni nu tycker att paow är så ful och allt vad det är varför fortsätter ni att läsa hennes blogg då?

  Reply
 70. Anonym juni 3, 2011 at 10:25 f m

  Vadå sno någons idé? I det här läget är det väl alldeles fantastiskt om man kan låna lite och föra ett fint budskap vidare? Kan inte du paow börja skriva en liten kommentar under varje bild där duberättar vad just du tycker är fint på kroppen? Skulle nog stärka dem ytterligare att få någon form av bekräftelse. 🙂 kram Sofie

  Reply
 71. louise juni 3, 2011 at 10:27 f m

  hej paulina!
  vill bara säga att du inte alls är elak och ful. Du är stört cool B-)
  kram Lollo 🙂

  Reply
 72. hanna juni 3, 2011 at 10:28 f m

  hahhah ofta nån skrivit så xd!!! Ditt utseende är PERFEKT. Och det är skitbra det här med alla bikinibilder du lagt upp! Sånt gör att man verkligen inte bryr sig om hur andra ser ut. Man är ju själv huvudpersonen i ens liv, så vrf bry sig om vad andra gör / ser ut.

  Reply
 73. :):):):):):) juni 3, 2011 at 10:28 f m

  bra att du ger emot! jag är smal men bara för att man är smal behöver man inte va nöjd med sin kropp. och är man överviktig kan man vara nöjd med sin kropp! jag tycker att det är jättebra att du lägger upp sånna bilder och visar deras historier. jag har faktiskt redan blivit mer nöjd med min kropp. you go paow!
  älskar din blogg och hur du verkligen säger vad du tycker och tänker!

  Reply
 74. Sandra juni 3, 2011 at 10:32 f m

  Åh vilket jävla pucko som skrivit det där!! Du är så himla vacker Paulina, och har en sjukt fin kropp(som jag gärna vill ha).

  Keep it up! Du äger!!

  Reply
 75. berghstrom juni 3, 2011 at 10:36 f m

  asså fy fan va elakt! dom har ingen rätt att skriva dessa komentarer till dig, du har rätt, de har inga liv!

  För att du är typ den sötaste tjejen på jorden! 😀

  puuss!! har alltid tyckt att du varit den bästa bloggaren! <3

  Reply
 76. Anonym juni 3, 2011 at 10:41 f m

  dude. tror det ligger ganska mycket avundsjuka bakom den där kommentaren. alla elaka kommentarer är så frukansvärt töntiga. att de stör sig så mycket att de måste slänga ur sig något sånt där tyder ganska hårt på att de känner sig underlägsna. tag ingen skit snygging! 😉

  Reply
 77. linda juni 3, 2011 at 10:44 f m

  Paulina duu är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST PÅ ALLA SÄTT !!!!!!!!!!!! 😀

  Reply
 78. louise juni 3, 2011 at 10:45 f m

  De där me att lägga upp bilderna på tjejerna var en skit bra idé och jag tycker du är skit snygg och alla som inte ser de måsta vara avundsjuka för vafan vem gillar inte hur du ser ut liksom?

  Reply
 79. Moa juni 3, 2011 at 10:46 f m

  Var ju inget som helst fel med bilderna, varför ska folk klaga så mycket för?

  Du har en jättebra blogg och du är super fin!
  Fortsätt så ♥

  Reply
 80. matilda juni 3, 2011 at 11:03 f m

  go paow!

  Reply
 81. Madde juni 3, 2011 at 11:08 f m

  Skit i nollorna och fokusera på oss som verkligen uppskattar dig och din blogg istället! 😀

  Reply
 82. Frida juni 3, 2011 at 11:10 f m

  Asså jag tycker fan det va ett grymt inlägg ! Jag insåg då att jag fan ska vara nöjd med min kropp osv !! så snälla sluta skriv taskiga saker och lägg energi på att bygga upp eran självkänsla istället !!

  Reply
 83. Bea juni 3, 2011 at 11:20 f m

  ni som skriver att Paow bara lägger upp bilder på dem med perfekta kroppar, har ni tänkt på att alla kanske inte vill skicka in bilder bara för dom inte är nöjda med sig själva eller? jag tex är inte nöjd med min kropp, och vill inte visa upp den, så jag väljer att inte skicka in bilder till Paow eftersom jag fattar att dom kommer upp på hennes blogg (som för övrigt väääldigt många läser). Fast jag respekterar fortfarande de som väljer att skicka in sina bilder.
  Jävligt onödigt av er som kommenterar att de är fula osv, väldigt omoget.
  You go Paow !

  Reply
 84. Sandra juni 3, 2011 at 11:25 f m

  Krossa idealen! you go girl!
  🙂

  Reply
 85. Anonym juni 3, 2011 at 11:30 f m

  haha de är fan ett skämt att du skulle vara ful du är sjukt fin paulina! De är bara avundsjuka förstår inte varför kan bara inte folk glädja sig åt andra!
  Jag satt med några killpolarae och fråga vad dom tyckte om ditt utseende och dom sa: Hon är jätte söt och snygg i ansikten och har finaste kroppen. Så ta åt dej du är sjukt vacker!

  Reply
 86. Gabriella juni 3, 2011 at 11:34 f m

  Jag skulle verkligen inte våga skicka in en bild på mig själv för jag är inte nöjd med min kropp, men de tjejerna som gör det är verkligen så himla coola enligt mig för jag skulle lugnt vilja ha deras självförtroende!

  Och Paow, jag avundas dig för du har då den snyggaste kroppen ever! 🙂

  Reply