I love you with all my boobs! I would say heart, but my boobs are bigger…

(Visited 326 times, 1 visits today)

93 Comments

 1. Karro november 14, 2011 at 1:50 f m

  You goo girl, du e fan bäst haha!Du får säkerligen några cp komentarer av någon, men kom ihåg de e bara avundsjuka! 🙂

  Reply
 2. melina november 14, 2011 at 6:12 f m

  karro, måste man vara avundsjuk för man tycker något? HAHAHAHA så jävla skitsnack 😛

  Reply
 3. Anonym november 14, 2011 at 9:02 f m

  jag tycker personligen att du börjar gå lite över gränsen. Du är 18 år och då håller man inte på så här (om man inte vill bli porrstjärna). Du borde faktiskt vara lite mer mogen och inte ta sånna här bilder. Jag menar bilderna är inte ens sexiga/snygga om det är det du tycker. Det som karro sa att man är avundsjuk, det är jag knappast jag skulle aldrig i hela mitt liv ta sånna här bilder och lägga ut dom på internet.
  Men du gör som du vill, men se dig för.
  En sak till vad fan har hänt med din blogg, förlåt men den suger verkligen nu, du lägger bara ut passa bilder på dina bröst typ när du trycker upp dom i ansiktet!

  Reply
 4. stajjny november 14, 2011 at 9:03 f m

  Känns som att du provocerar med photoshoppa läpparna och porra dig sådär. Gäsp! Du ÄR snygg, men det är stor skillnad på att kunna vara sexig och porrig. Porrig kan vem som helst vara, sexig kräver viss klass, stil och självsäkerhet.

  Reply
 5. Ida med håret november 14, 2011 at 10:21 f m

  Haha fan va jag diggar din nya tattoo! 😀

  Reply
 6. Vicky november 14, 2011 at 10:34 f m

  Cool outfit!

  Reply
 7. mikaela november 14, 2011 at 10:45 f m

  Allvarligt så digga ja dig innan för du verka ändå ha hjärnan på rätt ställe.. men seriöst visa lite respekt för dina föräldrar å lillasyster.. Först en hälsning till pappsen sen massa porrposer, vadå vill du att han ska gå in å läsa det för att sen sitta å kolla på när du poser i minimala kläder å koncentrerar fotona på dina bröst å under delen??..
  Smakligt! :s

  Reply
 8. jessica november 14, 2011 at 11:38 f m

  är inte avundsjuk, för jag är nöjd med mig själv o min kropp. men att posa sådär.. ska hugo bli på g eller?

  Reply
 9. Helena november 14, 2011 at 11:38 f m

  Men fy fan!!! Du är en riktigt jävla fjortis

  Reply
 10. Anonym november 14, 2011 at 11:57 f m

  Hur fan ser du ut??

  Reply
 11. Karolina november 14, 2011 at 12:30 e m

  Du är lika grym som du alltid har varit!
  Men jag har en fråga för jag har så svårt med att hitta fina korsett toppar (som inte ser allt för slampiga ut) så att man kan ha dom till jeans osv. så de hade vart toppen om du kunde tipsa om lite butiker där du brukar köpa dina eller som du vet har det 🙂

  Reply
 12. Josefine november 14, 2011 at 12:55 e m

  Var är shortsen ifrån? : )

  Reply
 13. Lina november 14, 2011 at 1:08 e m

  WOOOOOW WOOOOW o.O Jesus tröttnar du aldrig på att visa upp dina bröst? Vi har alla fattat(tuuuuusen gånger om) att du har snygga bröst- big deal? Är du verkligen 18? Beter dig snarare som en jävla fjortis. Vik ut dig istället(och btw du har inte så jävla stora bröst, och nej jag är inte avundsjuk, jag har 75D).

  Reply
 14. emma november 14, 2011 at 1:10 e m

  du är fett snygg och allt sådant, du har grymma tuttar som verkligen inte framhävs i den där ”toppen”. de ser små ut. gillas inte. och jag vill passa på att säga att den där tatueringen är så jävla awesome. hoppas du är relativt ensam om att ha den. har aldrig sett en liknande på någon annan så, AWESOME!

  och för i helvete, paulina är arton år, får göra vad hon vill, hon är stark, mogen och bara helt grym liksom. bara för att hon stolt visar upp sin jävligt snygga kropp på hennes blogg betyder det väl inte att hon inte visar respekt för sina nära och kära. kom igen förfan.

  jag vill bara ösa creds över henne för hon.. jag vet inte ens vad jag ska skriva.

  u rock breeeeeeh.

  Reply
 15. rebeccaaaaa november 14, 2011 at 1:11 e m

  Haha jävlar va dom är avundsjuka! sjukt snygg kropp! love u

  Reply
 16. Anonym november 14, 2011 at 1:17 e m

  fuck off lina. aaaaaah, guuuuuuuuuuuud, göööööömmmmiz 75D. <333333333333
  paulina har heta tuttar, det är en big deal. jag gillar att se det i alla fall.
  unna paulina att hon är stolt över sina bröst och resten av sin kropp.

  jag kan i alla fall tillägga att jag är fett avundsjuk på er båda eftersom jag själv är plattbröstad liksom, ja, det kan jag erkänna. men jag ser på paulina med ett leende på läpparna för att det är en fröjd att se att hon verkar nöjd liksom.

  låter som en gubbe som är fett creepy och kommer stalka heta brudz. men sanningen är den att jag hatar egentligen tjejer i allmänhet men gillar att ge komplimanger till dem som förtjänar dem. ok

  Reply
 17. tine november 14, 2011 at 1:27 e m

  Ja nu känns det som om det inte är långt kvar tills att du viker ut dig i någon porrblaska…

  Reply
 18. paula november 14, 2011 at 1:31 e m

  Riktig snygg bustier!

  Reply
 19. Johanna T november 14, 2011 at 2:12 e m

  kanske att man går över gränsen näre gäller att ta bilder i sängen med benen särade. MEN du verkar vara en toppen tjej som försöker hitta nya upplevelser och försöker leva DITT egna liv. FORTSÄTT tjejen! Även fast jag bara är 16 somrar så diggar jag dig och har diggat bloggen några år nu. Alla vill ha uppmärksamhet på olika sätt och ingen publicering är dålig, right? PUSSAR

  Reply
 20. Linnéa! november 14, 2011 at 2:13 e m

  Tror inte att man är avundsjuk för att man kommenterar att hennes blogg har blivit dålig ifrån vad den var förut? Det har och göra med att man tycker den har blivit dålig? :S Jag kan ärligt hålla med om att det endast är bilder då du ligger och posar och ska trycka upp brösten, vad har hänt!?

  Reply
 21. Astri november 14, 2011 at 2:32 e m

  Oj.
  Ehm. Hur såg det där ut då?
  Jag menar.. jeansshortsen såg ut som om du bar blöja under och det var otroligt, OTROLIGT osnyggt med att ha underkläder som topp.
  Passade INGENSTANS..
  Men men.. Utvikerskor får dock allt de har på sig att bli totalt vidrigt.
  Du lyckades med det iaf.

  Reply
 22. Amanda november 14, 2011 at 2:32 e m

  min pojke tycker dina boobs är lite för hängiga för att vara snygga haha
  I lol’d
  håller med de som säger att du är fan 18 och borde vara mognare än det här, du är inte en liten fjortis längre x3 och dina tatueringar är värdelöst fula, du lär ångra dom…*suck*

  Reply
 23. Natalie november 14, 2011 at 2:35 e m

  you gooo giiirl

  Reply
 24. ida november 14, 2011 at 2:52 e m

  Men vad försöker du uppnå med detta?! Du är ingen fjortis längre men beter dig omognare än nånsin tycker jag. Vill du vika ut dig eller varför vill du visa upp dig så? Söker du uppmärksamhet och bekräftelse?! Jag tror det. Väx upp!!

  Reply
 25. Milla november 14, 2011 at 2:57 e m

  Alltså, jag har alltid tyckt att du sett väldigt bra ut, men nuförtiden ser du vääldigt härjad och sliten ut på nästan alla bilder du lägger upp. Dags att se efter dig själv lite bättre, inre stress syns snabbt på ytan..

  Reply
 26. Sandra november 14, 2011 at 3:09 e m

  Pinsamt Paow! du är inte en 14 liten fjortis längre! Du är fin som du är, behöver inte visa dina bröst på varje bild. Det är också synd att du gjorde dina tatueringar, hoppas du inser ditt misstag och tar bort dom 😀

  Reply
 27. Kalaslimpan november 14, 2011 at 3:36 e m

  Fyfan vilken kropp du har människor :*

  Reply
 28. Lili november 14, 2011 at 3:37 e m

  Jag ÄLSKAR dina shorts!

  Reply
 29. Linda november 14, 2011 at 3:38 e m

  sluta sno andras rubriker, Roslinda hade skrivit samma sak i sitt inlägg som var publicerat innan ditt
  kom på nåt eget.

  Reply
 30. my november 14, 2011 at 3:58 e m

  japp, boobs har du, ingen nyhet! 😉
  håller me Amanda om att du kommer nog ångra tatueringarna i framtiden, dock så tror jag att du ”bara” kommer ångra steffi-tatueringen o huggtänderna på fingret..

  Reply
 31. Fian november 14, 2011 at 4:06 e m

  Vad trashig du har börjat bli 🙁

  Reply
 32. Johan november 14, 2011 at 4:28 e m

  Så jävla sexig och snygg, paow! Alla anonyma jävlar är såklart tjejer och sitter där med sin jävla kagge och trycker på sina fettiga tangenter. You go sexy thing

  Reply
 33. Nicole november 14, 2011 at 4:48 e m

  Gud vad fin du är! Var har du köpt dina kläder dom är värkligen fina! <3

  Reply
 34. v november 14, 2011 at 5:43 e m

  ååh du är så klockren och snygg, fortsätt vara dig själv!

  Reply
 35. Anonym november 14, 2011 at 5:51 e m

  Hur länge stannar du i Argentina?

  Reply
 36. Anonym november 14, 2011 at 5:52 e m

  Vad köper man såna korsetter? supersnyggt !

  Reply
 37. Klara november 14, 2011 at 6:02 e m

  Seriöst. Jag brukar aldrig kommentera men satan vad ni är omogna, blir riktigt irriterad när jag läser era kommentarer. Har man ingenting vettig och skriva så kan man lika gärna hålla käften. Och ”Linda” .. kom på någonting eget? HAHA! Känner inte ens att jag behöver kommentera det med tanke på att det alltid finns någon som hittar inspiration från någon annan, så knip igen käften för jag tror inte du är speciellt oskuldig själv och aldrig har kopierat någon. Right? Och ”Amanda” den där kommentaren är så patetisk. Jag tror att alla i hela världen skiter i vad din pojkvän tycker om hennes bröst, men gulligt att du berättar det, eftersom att han själv inte kunde göra det. Och ni påstår att Paulina borde växa upp? Vilka sitter och försöker trycka ner henne hela dagarna? Inte är det hon själv i alla fall. Så väx upp själva för i helvete och hitta era egna jävla fel. Hon gör som hon vill, hon har trots allt en hjärna.

  Reply
 38. emilia november 14, 2011 at 6:08 e m

  okej paulina, detta är direkt riktat till dig.
  du har jätte fina bröst och jag fattar att du vill visa upp dom, MEN det blir inte så jävla kul i längden. jag har 75 E,äkta, och jag får vääldigt ofta kommentarer om mina tuttar. visst, kanske va kul och smickrande i början, men grejen är den att ingen ser mig och min personlighet, de ser bara ett par stora bröst som dom vill klämma på. om någon frågar vem emilia är så svarar alla killar att ”det är hon med dom stora tuttarna i teknik ettan”. Jasså hon…
  det är inte alls roligt längre, och jag kan inte längre skilja på killarna som vill ha mig för den jag är och killarna som vill ha mig för mina bröst.
  så snälla paulina, du är jätte fin, men det finns så mycket mer hos dig än ett par snygga tuttar. så tänk efter innan du lägger ut sånna här bilder och innan du tar på dig mer utmanande tröjor, för tro mig, det är inte alls roligt att bara få kommentarer för sina bröst hela tiden…

  Reply
 39. Natha november 14, 2011 at 6:19 e m

  Hej, jag undra i fall det gör ont att tatuera sig? och i såna fall vilken av dina tatueringar gjorde ondast? 🙂 hoppas du kan svara.

  Reply
 40. 'w november 14, 2011 at 6:33 e m

  såååå jävla snygga shorts! vart har du köpt dom? :’d

  Reply
 41. flo november 14, 2011 at 6:35 e m

  Haha gmn, du har inte ens stora bröst?
  Jag är 14 och har d-kupa, vad har du typ a-kupa och så säger du att dina bröst är större än dit hjärta?
  Då måste det var väldigt litet!!!

  Svar: ????

  Reply
 42. Anonym november 14, 2011 at 6:40 e m

  superfin blogg! titta gärna in på min och lämna en kommentar, puss!

  Reply
 43. Leiny november 14, 2011 at 6:45 e m

  asså wtf gör du?? inte undra på att du har tappat kontakten med din pappa, äckel.

  Reply
 44. N november 14, 2011 at 7:02 e m

  fan vilka snygga shorts!, skulle också vilja ha typ såna 🙂 asså, jag undrar en sak, kan man lägga till dig som vän på fb eller blir du inte vän med folk du aldrig träffat? haha. kram

  Reply
 45. alice november 14, 2011 at 7:03 e m

  var har du köpt shortsen?:)
  svara gärna på mailen! <3

  Reply
 46. angelica november 14, 2011 at 7:04 e m

  håller helt med Mikaela,vad vill du med bilderna? det är ju en sak att visa sin outfit men att sitta och posa i sängen som om det vore en porrstjärna du vill likna är väl lite för? håll det där för din kille skulle jag säga:) annars intressan blogg!

  Reply
 47. Malin november 14, 2011 at 7:06 e m

  Visst lägga upp en bild och säga ”tja, hur e läget?” är ju hur normalt som helst, men när det kommer till att vara så beroende av att visa för världen hur du ser ut i ytterst få plagg i formatet typ 15 bilder så tycker jag att det bara blir töntigt och löjligt. Satsa på att skriva och fota roliga saker… vi vill inte se 15 bilder på dina små tuttar, jag gillar den du var, inte dina porr bilder!

  Reply
 48. natta november 14, 2011 at 7:12 e m

  var har du köpt den vita ” tröjan’ någon stanss? 🙂

  Reply
 49. Maja november 14, 2011 at 7:31 e m

  HAHAHA, VAD I………?!?!
  vad håller du på med?

  Reply
 50. Heh november 14, 2011 at 7:59 e m

  Malin: Du behöver inte surfa in på bloggen och kolla om du tycker det är så löjligt och fjantigt. Låt oss normala människor ha våra 10 minuter av shit and giggles.

  Reply
 51. Blerta november 14, 2011 at 8:21 e m

  Jaja, jävla haters gå och skaffa er ett liv seriöst! Har ni inte något annat att göra än skriva massa negativa kommentarer, spenderar typ 10 minuter av era liv för en jävla kommentar! Och vet ni vad jag tror inte ens Paow tar åt sig. Egentligen borde du ta det som en komplimang, att de människor som skriver sånt tar sig sin tid att läsa din blogg och försöker trycka ner dig av ren avundsjuka.
  Va fan är ni för människor? Så jävla lågt av er!
  Hon är ingen porrstjärna, låt henne lägga ut och ta vilka bilder hon vill. Mind your own damn business!!
  Så avundsjuka.

  Det hon hade på sig var så jääävla snyggt Och om hon har snott någons rubrik, hon kanske inte gjorde det va fan vet ni? Jävlar vad ni måste döma folk hela tiden! Va lite positiva istället, bitterfittor.

  Du är grym Paow just the way you are! Du har allt en tjej vill ha, utseendet, kroppen, personligheten och allt det andra!
  Kram!

  Reply
 52. vendela november 14, 2011 at 8:49 e m

  himlans snygg ju!!

  Reply
 53. Sara november 14, 2011 at 9:16 e m

  Gooo girl! Cp-ungar där uppe!
  ^
  l
  l
  l
  l
  l
  l
  l Fin pil not!

  Reply
 54. Pia november 14, 2011 at 9:23 e m

  Sånn som jeg tenker: du burde antakelig beskyttes mot deg selv. Sett deg ned og tenk over hvor du vil hen, og hva du vil gjøre med livet ditt. Ikke brenn broer når du er 18 år og heltent på livet. Det er ikke sikkert det er lurt å eksponere livsstilen du har nå til det fulle… Jeg tror det er lurt å skjule den mer for offentligheten, og heller kommet med litt andre poster innimellom på bloggen.
  Men dette er bare råd fra en som antakelig er for gammel til å lese 18-års blogger, og som heller burde lest moren din sin:)

  Reply
 55. R november 14, 2011 at 9:49 e m

  hahaha fyfan va whitetrash heeeelt ärligt, sitter o porrposar i sängen, de är bara äckligt, slampigt. som någon mer skrev däruppe, din blogg har blivit skitdålig, för de enda man får se typ är dina jävla tuttar överallt hela tiden, mår du så dåligt över dig själv att dina bröst är de enda du tycker är värt att ”lyfta” fram? (upp). Riktigt pinsamt. Och ärligt, ja du är jävligt snygg på bilderna, men i verkligheten är du råskabbig, riktigt pinsam brud. O du som snackar om att folk säger att dom i 100 procent party är skabbiga, kan bara säga som så att du passar riktigt bra in där, du är till o med skabbigare än vissa där.

  Reply
 56. aa november 14, 2011 at 10:16 e m

  så sjukt snygg kropp! avis som fan

  Reply
 57. Erika november 14, 2011 at 10:52 e m

  Om Paow nu vill lägga upp halvnakna bilder där hon visar halva brösten och posar för vilja vara sexig får hon väl göra det. Alla gör väl sina val i livet. Men jag personligen håller med om att bloggen har blivit tråkig när det mest bara är bilder på bröst och posande. I mitt tyckte var den intressantare förut med personliga texter vilket jag tycker är mer intressant. Men alla tycker olika. Paow gör vad hon vill med sin blogg. Om jag eller andra inte längre tycker om den är det ju bara sluta att läsa.

  Reply
 58. Karro november 14, 2011 at 11:55 e m

  ALLA EFTERBLIVNA HEATERS….VAFÖR VARFÖR VARFÖR läser ni hennes blogg, slösar er tid och kommenterar hennes bilder? HUR AVUNDSJUKA ÄR NI EGENTLIGEN?

  Reply
 59. sandra november 15, 2011 at 2:00 f m

  haha Paow kör din thing bara, man fattar att du lägger upp såna här bilder med ironi och dessutom är de inte vulgära utan coolt snygga! de som inte fattar det är det synd om! xx

  Reply
 60. michelle november 15, 2011 at 10:17 f m

  shit paow vad händer med dig egentligen? Jag tyckte du verkade va en sån klok tjej när du var ihop med hugo, men sen det tog slut verkar du ju må så dåligt att du söker bekräftelse i allt du gör…du festar hela tiden (inte konstigt eftersom du e 18 nu) men ta de lite lugnt. du lägger ut bilder ”porriga” sådana på din blogg mer eller mindre hela tiden nu, ring till bingo och be om att få vika ut dig istället de blir snyggare bilder då och du va riktig snygg på din sisa phooshoo för honom 🙂 sedan måse jag anyda angående din header du har nu a du borde lägga om din sida..så a du har headern högs upp,, men bilderna på sidan gör att de bara ser för mk och plottrigt ut…lägg bara färg på sidan istället…så blir de bättre… tråkig se att de verkar gå åt helvee för dig 🙁

  Reply
 61. bea november 15, 2011 at 12:20 e m

  Du är så jävla snygg paaaaow!!

  Reply
 62. aaa november 15, 2011 at 12:39 e m

  thats it, nu slutar jag läsa din blogg,
  Vill jag se porrbilder på ”mode” så kan jag köpa hem slitz.
  Väx up, dina föräldrar borde skämmas, det hade fan jag gjort om du vore min dotter.

  Testa vara lite mer som Kenza, ha stil o klass.
  inte som ngn slampig brat aka kissie .
  hajdå!

  Reply
 63. LA november 15, 2011 at 3:12 e m

  SÅÅ SNYGG!

  Reply
 64. Stella november 15, 2011 at 3:57 e m

  Skittaskiga bilder!!! Har du ingen kamera? Eller….
  Det går ju inte att se något?
  Och vad är tuttar bra för? Har du ringet annat att komma med? Troligen inte och det är ju trist i sig. För stora tutta kan vem som helst skaffat sig. Värre är det att ordna till en väl fungerande tankeförmåga. Det gör man inte på kosmetiskt vis.
  Men man kan ju sluta läsa bloggen och det vore ju bra om alla gjorde det. För den tillför ju absolut inget.

  Reply
 65. hejehej november 15, 2011 at 4:29 e m

  hahahahahah underhållning! hur orkar människor 🙂 haha paow btw såg dej på ett tåg för ett tag sen måsste säga att du ser riktigt sliskig ut! 😛 usch, porrindustrin next?! yeah buddy!! haha wtf life is a BITCH you must have too deal with it !

  Reply
 66. ... november 15, 2011 at 4:33 e m

  vem tar inte sånna här bilder? ni som kankse inte har kropp till det 😉 snyggt paow!

  Reply
 67. Towe november 15, 2011 at 6:17 e m

  Bloggen har blivit tråkig! :/

  Reply
 68. EliZa november 15, 2011 at 8:07 e m

  Men hallo …… Paulina tjänar pengar på bloggen. Hon måste hitta på grejer för annars skulle ingen läsa den …. va fan tror ni annars hon försöker med olika grejer …. hon är väl inte eran kompis heller !!!!

  Reply
 69. Evelina ! november 15, 2011 at 8:12 e m

  Du är så jävla snygg paow!

  Reply
 70. Anonym november 15, 2011 at 9:55 e m

  Så sant paow! 🙂 Stora och heta är dom 😀 Man önskar ju att tjejen som har typ halva din size hade ett par såna som dig kan jag säga! 😉

  Reply
 71. Sara november 15, 2011 at 10:20 e m

  porrstjärna nästa? way to go 🙂

  Reply
 72. danielle november 15, 2011 at 10:22 e m

  Oj, lite väl porriga bilder..?

  Reply
 73. marina november 15, 2011 at 10:48 e m

  Alltså kan alla fucking sluta klaga med vad tjejen håller på med ? Hon är snygg till max gör vad hon vill och lägger ut vad HON vill på sin blogg om ni har något emot de vafan gör ni inne på denna sidan egentligen? Att alla ska lägga sig i allt och allas liv. Fixa dina äckliga problem innan ni kommer hit och klagar, äckliga människor som behöver skaffa sig ett redigt jävla liv utan tvekan !

  Reply
 74. Ich november 16, 2011 at 5:29 f m

  Haha vilka kommentarer du får Paulina!

  Nu ska jag göra en sak klart för er, dumma svenskar (eller vad ni nu väljer att kalla er..)

  1. bilderna är INTE white trash
  2. Jag har jobbat med porr och sånna här bilder existerar inte i någon porrblaska/film etc
  3. Bilderna har mer klass och Paow ser fan mer naturlig ut än en jävla fittig glamourmodell.
  4. Tycker att dom har en viss 90tals känsla som en skitsnygg babe från los Angeles, som hänger på Melrose festar på sunset, you name it 😉

  Paulina har en sk Barbie kropp som alla vill ha, ja erkänn..NI VILL!
  Jag har aldrig kallat paulina för poser, snarare Dessie som posar.

  you got the skills!
  och till er andra:
  Take a drill and fucking chill!

  Reply
 75. Martina november 16, 2011 at 10:10 f m

  du borde typ vara med på victoria secret eller nåt liknande för du har seriöst jätte fin kropp! och ansikte dessutom <3 🙂

  Reply
 76. rtrtrtrt november 16, 2011 at 12:02 e m

  VA tycker du om Lanja?? (lanjas.blogg.se) Hon skrev om dina bröst förut???

  Reply
 77. Elvira november 16, 2011 at 1:36 e m

  nu har du gått över gränsen som dom flesta säger.
  jag har alltid älskat din blogg men nu.. nej..
  detta borde bli en porr-sajt ist för en blogg !
  ditt ansikte är mycket vackrare än dina bröst.-
  vi förstår att du är stolt men vi andra blir inte det genom att du lägger upp
  på din kropp!
  seriöst ta detta inte på fel sätt men du borde anmäla dig till porrstjärna!!

  Reply
 78. Sara november 16, 2011 at 8:34 e m

  ??… du (och din blogg) har verkligen gått ner dig. Tragiskt faktiskt.

  Reply
 79. Claudia november 17, 2011 at 1:16 f m

  Vart har du köpt shortsen?? svara gärna i mailen 🙂

  Reply
 80. Kajsa november 17, 2011 at 7:33 e m

  Känns som om alla stora bloggare blir mognare och mognare (positivt) medan du blir tvärtom, hahha

  Reply
 81. ebba november 17, 2011 at 10:18 e m

  Blir så trött på det här. Du har INTE stora bröst. Mina är typ två storlekar större, vad är dom då? Gigantiska?

  Reply
 82. linnea november 18, 2011 at 12:47 e m

  Så jävla sexig! Vik ut dig, hade lätt köpt!

  Reply
 83. Hannah november 18, 2011 at 1:58 e m

  Haha, bara måste komentera känner jag.
  Orka med att folk ska lägga ner tid på att bara klaga hela tiden.
  Har ni inget bättre för er än att trash talka henne för att hon gör som hon vill? Är det inte hennes blogg ni är inne på kanske!? Skaffa er ett liv!

  Reply
 84. Anonym november 19, 2011 at 3:14 f m

  troru du är sexig eller, ufo jävel

  Reply
 85. Anonym november 20, 2011 at 7:22 e m

  Haha, det är hennes blogg. Hon provocerar ju, det är sånt bloggare måste göra för att få mer läsare. Hon VILL att ni ska bli upprörda. Bilderna är ju ingenting jämfört med porrbranchen, helt seriöst. Ni är ju patetiska som orkar lägga ner så mycket tid på att klanka ner på henne.

  Reply
 86. Johanna november 21, 2011 at 1:13 f m

  haha vad alla som kommenterar dåliga saker är töntiga .. låt henne göra som hon vill, att ni ens orkar lägga ner tid att klanka ner på henne? haha antar att ni gillar att vara patetiska..

  Reply
 87. Jag. november 22, 2011 at 2:33 e m

  Men snälla rara ni, bröst är bara bröst, inget mer märkvärdigt än så. Blir sjukt irriterad på att bröst ens ses som något slags sexobjekt på det där sättet. Eller det är klart att killar attraheras till tjejers bröst då, men asså vad tror ni tjejer attraheras till? Tror ni inte de attraheras till en snygg killes överkropp? Och visar man för mycket som kille om man posar topless? Hoppas vårt sexistiska samhälle från medeltiden förändras snart…

  Reply
 88. Veronica november 29, 2011 at 5:45 e m

  Vart kommer den vita toppen ifrån? , så sjuukt snygg.
  Lots of love, kramkram!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *