Börjar komma iordning nu

image

image

image

Mamma ska ta hand om Maddiken ( min katt ) ett tag nu. Sen så ska hon flytta ut till landet tillsammans med pappa. Hon har vart min ögonsten i 10 år och jag har älskat henne oändligt från dag ett. Men jag kan inte ha kvar henne, hon trivs inte och jag är inte hemma tillräckligt mycket. Hon har kissat inne, hon har bitit på kläder och sladdar. Det gör så ont i mig att lämna bort henne..

Jag har städat och skrubbat hela dagen, har även slängt mitt matbord och mina stolar och gjort en sovalkå i köket istället. Måste sätta upp någon slags gardin för bara. Och eftersom att jag steker mat vääldigt sällan så tänkte jag att det är lungt om jag har sängen i ”köket” .. Och det var ett jäkla krångligt att få bort kattkiss lukten.. Luktar nog fortfarande lite, men den försvinner nog om någon vecka.. Har även tvättat också, 12 tvättmaskiner senare så är jag typ klar.. Fan vad mycket kläder jag har också. Helt sick! Behöver nog inte shoppa på ett tag nu.. Vad har jag mer gjort? Haft ätar dag tillsammans med Daniel Paris! Den var behövlig. Har så svårt att äta på vinter, äter typ en halv måltid och någon frukt varje dag. Ställde mig på vågen idag som visar att jag gått ner 4a kg.. Skönt, men blir så seg av att inte äta. Men när jag mår dåligt och när det är kallt så får jag svårt att äta. Jaja ..

Här är tre bilder.. Tagna just nu. Är fortfarande inne i den Sydamerikanska dyngsrytmen.. Suck!

(Visited 78 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. missmartini november 21, 2011 at 7:05 f m

  Ättiksprit ska nog gå galant för att få bort lukten! Fungerade alltid när mina kaniner kissade på golvet å dyl..

  Reply
 2. Lisa november 21, 2011 at 7:42 f m

  Det finns en väldigt bra produkt som heter Urine Off, själva sprayen luktar gott och tar bort kisslukten totalt. Min katt löpte och började markera överallt inomhus när min sambo var hemma, hon markerade för att locka till sig hankatter och tydligen blev den lusten större när han var hemma. Löpande katters kiss luktar väldigt starkt i jämförelse med ”vanligt” så är väldigt glad över att det fungerade. Kostar ca 90 kr och finns på internet (http://www.veterinarbutiken.se/). Låter som att jag gör värsta jävla reklamen nu men jaja, det är en svinbra produkt, lätt att använda och tydliga instruktioner, man kan spraya på de flesta klädesplaggen också och sen in i tvätten så försvinner både lukt och fläck 🙂
  Nu är min kisse kastrerad och har slutat pinka inne! När dom väl börjat så är det svårt att få dom att sluta, så du har nog tagit rätt beslut.

  Reply
 3. elin november 21, 2011 at 8:06 f m

  djurplågeri att lämna sin katt ensam så mkt som du gjort, de finns lagar om de, anledningen till att hon gjort som hon gjort e ju för att hon mår dåligt, om du älskar henne så mkt så behandlar man inte henne så, de e DITT val att ha katt inte hennes, du fgår du fan ta hand om henne, så sluta gnäll för pisslukten o börja skämmas för att du vanvårdat din katt, spyr på djurplågare som dej.

  Reply
 4. Matilda november 21, 2011 at 9:21 f m

  Häll bakpulver där hon kissat. Låt vara några timmar och dammsug sedan upp det. Det tar bort lukten och dödar bakterierna! (Funkar även på säng/textilier.)

  Reply
 5. Anonym november 21, 2011 at 9:37 f m

  Det är inte så konstigt. Jag har själv en katt och jag vet hur mycket uppmärksamhet och bekräftelse hon kräver av mig och min pojkvän. Jag skulle aldrig klara av att lämna ett djur, henne framförallt ensam. När jag åker hem så tänker jag på henne,speciellt när jag spenderar så mycket tid med henne annars. Jag får dåligt samvete när hon är ensam hemma trots att hon klarar sig själv ett dygn, särskilt när hon bara sover eller kollar på fåglarna ute.

  Nu är du inte djurplågare som vissa påstår utan du tar helt enkelt inte ditt ansvar.Det är ditt katt!!! Sen finns det betydligt fler ”djurplågare” som finns framför näsan på svenska folket(Skansen) Att du inte skäms att lämna bort din katt, vem vet hur hon hade blivit om du verkligen tog hand om henne.. Nej det är skamligt!!!

  Reply
 6. Fantasydining-En blogg om temarestauranger november 21, 2011 at 9:39 f m

  Inför kommande Thailand resan vill jag tipsa dig om Bangkoks bästa förfestar ställe The Nest som ligger på taket på Le Fenix hotell. Du har säkert redan varit där men om inte så måste du bara gå dit. Det är en takbar med sand på golvet och härliga solsängar och kannor med mojito. I love it!!!

  KRAM FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger

  Reply
 7. Natta november 21, 2011 at 9:58 f m

  Nu är jag som alla andra bloggläsar tattare, men vill så gärna tipsa om min nystartade blogg där jag skriver om lite allt blandat från mode, tankar och funderingar och även en hel del eftertraktade skönhetstips. So stay tuned!

  Pusspuss

  Reply
 8. Alexandra november 21, 2011 at 10:32 f m

  Min blogg; viktigt, oviktigt, skitviktigt, rent allvarligt nonsens

  Dagens inlägg: Det finns alltid två sanningar, två sidor på ett mynt, hur väljer NI att se det?

  Reply
 9. Isa november 21, 2011 at 11:10 f m

  Du är så söt paow!! Köp löshår på min blogg!

  Reply
 10. Ida med håret november 21, 2011 at 11:41 f m

  Tråkigt att behöva lämna bort din katt 🙁 Men samtidigt låter det ju som ett vettigt beslut då du inte kan vara hemma så ofta hos henne. Skönt ändå att hon hamnar inom familjen, för då kan du ju alltid hälsa på henne när du blir Madicken-längtig 🙂

  Reply
 11. Diana november 21, 2011 at 11:59 f m

  TIPS PÅ KATTKISS LUKT: Ta en hink och fyll med vatten och ättika sprit. och ställ den på något ställe i rummet där den inte är ivägen låt den sen stå där i 24-48 timmar. Ättika sugen åt sig den dåliga lukten. Men sen kan det ju lukta ättika ist. men hellre det än kiss liksom. 😉 Plus att ättika lukten försvinner fort 😉 Kram.

  Reply
 12. Fanny november 21, 2011 at 2:19 e m

  Inte funderat på att flytta till något större? Där du har plats för matbordet i köket och även ett sovrum där du kan ha sängen? 🙂

  Tråkigt att höra med din katt men du gör ett klokt val som tänker på kattens eget bästa :/

  Reply
 13. my november 21, 2011 at 3:58 e m

  duktig tjej 😉
  tråkigt att du får lämna bort din lilla älskling! 🙁
  men som Fanny säger ”men du gör ett klokt val som tänker på kattens eget bästa”

  Reply
 14. Stella november 21, 2011 at 4:06 e m

  Skaffa en större lägenhet! Du har ju råd! Du kan köpa en hygglig trea i stan, på Söder, Vasastan, Östermalm eller var du vill för ca 3-4 miljoner. Då behöver du ju inte ha det så jäkla trångt….Och med ett skitsnyggt kök, badrum och en rejäl walk-in closet. Pengar har du ju! Satsa på lite komfort vet ja. Och varför IKEA grejer när det finns ursnygga designade prylar?
  Känns lite billigt!!!
  Go for it!!!
  Vad väntar du på?

  Reply
 15. Johanna november 21, 2011 at 6:51 e m

  Ättiksprit är även mitt tips, visst ättikan luktar också faan men den försvinner tack och lov. Kläder och textiler som blivit nerpinkade lägg dem i blöt och häll över ättika låt dra över natten och tvätta sen kläderna. Kattpiss puts väck Taadaaa

  Reply
 16. Yohanna november 21, 2011 at 9:18 e m

  24% ättiksprit!! kostar typ 11 spänn och är helt episkt på att få bort urindoft efter katter!

  Du kan dels blanda lika delar av ättikspriten med vatten i en sån där blomspruta och spraya där katten kissat (typ möbler, golv, kläder, etc. oroa dig inte, spriten dunstar och det kommer inte lämna någon doft) och sedan kan du ställa ut glas/plastburkar med ättiksprit i och ha framme i 3-5 dagar.

  Står man inte ut med doften av ättikan så kan man köpa aktivt kol och ställa fram. Bikarbonat & Bakpulver fungerar det också, gärna i kombination med ättikspriten.

  Reply
 17. Emma november 21, 2011 at 9:44 e m

  Kan du inte visa hur hela din lägenhet ser ut? 🙂

  Reply
 18. tine november 22, 2011 at 8:10 f m

  Ja men så bra då.Synd bara att du o din morsa inte fattade lite tidigare att man inte kan lämna en katt ensam så mycket som ni gjort.Shame on you!!!!!!!!

  Reply
 19. Har väll nt du med att göra november 23, 2011 at 11:11 f m

  HEJSAN!
  DU! DU ÄR…?! Få se… mellan 18-21 åe?!
  Ja, men asså, guuuu! FOLK VILL INTE SE DIN HÄCK! Förlåt…. h*ra!
  VA DEJ SJÄLV! OCH DU HAR ETT PATETISKT LIV!
  Du, DU är en snorunge! En pissad skit som inte är ngt utan denna PATETISKA blogg.
  SNÄLL! GÖR ngt med ditt liv!
  KRAM!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *