Boys boys boys…

Jag har blivigt en riktigt killtjusare på senaste tiden. Jag är som en 19 årig som precis kommit ut ur en dokusåpa och vet att jag får ligga med vem jag vill. Drygt eller hur? Inte för att jag ligger, jag vill ju bli kär i någon.

Utan nu letar jag efter någon att bli kär i( och jag vet, hittar man aldrig någon). Men det är så attans svårt? Jag har sänkt mina krav utan nu så går jag bara på insidan och plånboken. Först och främst så måste vi börja jobba på moi. Måste bli en bra tjej, och då kan man ju spekulera lite i vad en bra tjej är? Om jag hade vart en kille nu så hade jag kallats för svin, men eftersom jag är en tjej så får det bli slampa. Ja, hur får man bort slamp/bitch rykten. Bli trevligt mot alla.

Okej här är min lista för att vara en bra tej.

* Sluta festa så mycket, max en gång i veckan.

* Försök att vara trevlig mot alla.

* Inte bära för utmanande kläder, folk ska ju se dig, inte din röv.

Ja, det var enkelt. Det där klarar jag lätt.

Men var hittar man en bra kille? Vi säger att du är intresserad av någon (vi kan köra min histora). Du har gjort bort dig fett innan, typ hånglat med hans polare, varit för full och berättat saker som inte ens din bästa kompis borde veta. Men du bryr dig ju inte, du är inte intresserad av honom. Du tycker bara att han är så snygg så att det gör ont i ögonen på dig.

Tiden går och du glömmer bort hans polare och ni lägger till varandra på Facebook. Ni pratar och pratar under flera veckor, ni pratar även mycket i telefon. Och det visar sig att han är en riktigt drömkille, bra på alla sätt. Festar inte för mycket, säger gulliga grejer till dig och säger att han upskattar din ärlighet och gillar ditt sätt att se på saker och ting. Att du inte är som alla andra. Du blir glad och tänker på honom hela tiden.

Ni träffas äntligen, den här gången som mer än vänner. Ni kollar varandra i ögonen tänder ljus och lyssnar på lugn musik…

Jag tycker nog att det var lite för bra för att vara sant. Vi skedade hela natten utan att han ens la ett finger på mig. Tänkte att han måste vara bög eller något, men visst var det mysigt att ligga brevid en så snygg kille. Så jag klagade inte.

Han var verkligen jättemysig, men han lovade lite för mycket, och jag låg bara där och nickade och tänkte ”om du vill ligga så behöver du inte ljuga”… Sen så åkte jag hem, och vi fortsatte att prata. Vi träffades en till gång, och den här gången kysstes vi. Ooh, så mysig han var då. Sen så ringde hans telefon, och hans polare frågade vem han var med ” äsch baa en brud” sa han… Hum, fick mig att tänka lite, jag var ju dööökär i honom, men höll nog inne mina känslor.

Sen så träffades vi igen, och då hade vi sex. Och det var det bästa sexet jag någonsin haft i hela mitt liv, allt var perfekt. Jag tänkte efter lite, det var bra sex han var gullig och rolig. Men han skämdes för mig tydligen. Ja äsch, jag slutade att svara i telefonen (det var ju inte direkt så att han terrade mig). Sen så träffades vi några gånger igen, och då var det verkligen bara sex. Han var helt iskall. Och det är han fortfarande. Men nu är frågan, gillade han mig men han tyckte att jag var för oseriös? Brydde han sig om vad andra tyckte? Eller för att jag inte visade några känslor för att jag var rädd för att bli sårad? Killar är konstiga 🙂

Men nu ska jag börja visa lite mer känslor. Känns som alla är så långt bort. När jag gosar med någon så vill jag typ ställa mig upp och säga rör mig inte, tycker typ att det är jobbigt. Eller så skiter vi i killar 🙂 Jag har min sambo Steff!

(Ni kan ta inlägget med en nypa salt, jag är en väldigt sarkastisk person…)

Testa din kille – få din inspelning skickad till din e-mail

(Visited 57 times, 1 visits today)

41 Comments

 1. Karin november 21, 2011 at 9:00 e m

  Du är så äkta och det är det du vinner på… Söt som socker, samtidigt oförutsägbar och riktigt vass. Du är en sån tjej ALLA killar vill ha, men samtidigt inte vågar närma. Det är SÅ befriande att en blogg-tjej har modet att vara naturligt skit-snygg, och gör galna saker…. FORTSÄTT!!! med allt du gör och för allt i världen få inte för dej att skaffa sillisar och ank-mun..

  Reply
 2. Emma november 21, 2011 at 9:09 e m

  Jag tror du redan är en bra tjej. Att du valt att leva lite ”galet” ett tag gör dig inte till en dålig person. Jag avundas dig som kunnat göra det. Och killar är nog inte så blåsta att dom tror du är en dålig tjej bara för att du levt i nuet och gjort det som fallit dig i. Vissa kan nog bli lite rädda, andra imponerade. Men bara du visar att det var en del av ditt liv som du inte kommer ångra, även fast det kanske finns stunder som du borde. Bara du är ärlig och berättar att nu jävlar har du sparkat bakut och du är nöjd. Bara det framgår att du är nöjd, och redo att gå vidare. Att du är redo att hitta något lite mer hållbart. Jag tror inte du behöver ändra dig så pass mycket att det krävs planering, forsätt istället med ditt liv så som du trivs så ska du se att du stöter ihop med någon likasinnad.

  Reply
 3. Natta november 21, 2011 at 9:25 e m

  Hejhej! Skulle vara hel festligt om du kikade in på min nystartade blogg och gav din synpunkt. Jag skriver om lite gott och blandat men framförallt mode, hälsa, tankar och funderingar samt eftertraktade skönhetstips. Stay tuned! 🙂

  Reply
 4. Emma november 21, 2011 at 9:32 e m

  Du är en sån grym tjej!!

  Reply
 5. Isabella november 21, 2011 at 9:33 e m

  Älskar din blogg!

  Reply
 6. Ksenia november 21, 2011 at 9:39 e m

  Kan säga enligt egen erfarenhet – om man är ute och letar efter killar så hittar man bara sådana som antingen bara vill ha sex eller som du beskriver killen. Men om man slutar leta, skiter i hur folk ser på dej och bara kör ditt eget race, så kommer du till slut träffa honom. Jag lovar, du förtjänar det bästa 🙂

  Reply
 7. my november 21, 2011 at 9:47 e m

  du kommer hitta någon snart! 🙂
  tim är din framtida pojkvän till exempel 😉

  Reply
 8. my november 21, 2011 at 9:48 e m

  btw, så är man själv singel som verkligen vill ha en pojkvän..

  Reply
 9. N.A november 21, 2011 at 9:51 e m

  asså,jag måste ba få skriva detta,man kan intefå nån bra framtid om man har ett dåligt förlutet för så är det bara,om du varit en dålig tjej så kan du inte bli en bra tjej,du kan aldrig ta tillbaka alla dom sakerna du gjort som du kanske ångrar jättemycket idag,,och jag jag tycker det är så jävla dumt attt du inte fattar att den killen du verk tycka om bara ville ha sex med dig och inget annat,det fattar ju vilken slampa och tjej som helst.men det jag ville säga är att i slutändan så vill varje kille ha en tjej som är duktig,som inte går ut så ofta,som har en bra utbildnig och som han VILL spendera resten av sitt liv med,spelar ingen roll om ni gifter er eller inte och nu ,menar jg inte heller att du måste vara oskuld även om det är ett plus på kanten för ingen kille vill va med en hora och det hade du fattat om du inte va som du är för om du var en bra tjej,enligt min mening så hade du lilla gumman kunnat välja absolut vilken kille du än vill,alla hade bönat och bett ba för att få vara med dig en dag så jag ville bara skriva min åsikt till dig
  och hoppas du ändå fortsätter att förbättra dig,för det är aldrig för sent .bara om du vill så kan du lyckas!!!!puss :*
  btw..din blogg är superbra.D

  Reply
 10. rebecca november 21, 2011 at 10:00 e m

  det tråkigaste du kan göra är att ändra dig själv för att en kille ska gilla dig eller för att du ska kunna hitta någon… och hitta dig en riktigt vettig så du inte känner sen i slutet att fan jag slösade så mycket av mitt liv på honom! och glöm aldrig aldrig bort att vänner ska man hålla hårt i. jag håller med en här innan det bästa sättet att hitta någon är att inte leta:-P

  Reply
 11. rebecca november 21, 2011 at 10:01 e m

  och btw killen du berättar om låter som en i mängden bara;-)

  Reply
 12. "nicke" november 21, 2011 at 10:17 e m

  jag är kille, och vill hitta nån att verkligen bli kär i.

  Jag känner igen senariet du nyss skrev, när jag skriver med en tjej så är jag grymt intresserad, vi kollar på film, käkar nått bla bla de vanliga..

  Men direkt efter jag har haft sex med henne så vill jag inte ha med henne att göra.. jag vet inte vad det är?? jag gillar det inte, jag vill hellre ha en flickvän som man kan göra saker med.

  Sen dom tjejerna som jag faktiskt har lyckats att känna de där extra, dem slutar upp med en annan kille eller vill inte veta av mig, bra liv…

  Reply
 13. Annie november 21, 2011 at 10:26 e m

  Den dag man slutar letar står plötsligt prinsen där mitt framför näsan, så var det för mig i alla fall

  Reply
 14. Hanna november 21, 2011 at 11:41 e m

  Gud sluta vara så hård mot dig! 😛 Du har precis fyllt 18 och har en bra ekonomi kan jag gissa,så njut av det så länge du mår bra av det (mycket festande och blabla) och sluta häng upp dig på hur du borde vara! Och slampiga borde vi alla vara man mår bättre av mycket sex, true story!

  Reply
 15. Oppa november 22, 2011 at 12:55 f m

  Gör inte kärlek så komplicerat.. finns kemin där så känner du verkligen det å bry dig inte om vad andra tycker! .. Försök aldrig ändra din partner!

  Reply
 16. Dely november 22, 2011 at 1:41 f m

  Vill du bli tagen seriöst? Hoppa inte i säng med en kille efter 2 dejten? Vad fan tänker du med? Klart du får slampstämpel

  Reply
 17. Anonym november 22, 2011 at 10:13 f m

  nu blir jag riktigt förbannad på er andra läsare! Vilken människa i detta samhälle definerar en ”bra tjej”? vem fan bryr sig vad som är bra, de som är bra för andra kanske är dåligt för mig och tvärtom. Jag har träffat typ ca 6000 killar i mitt liv och har en ENORM erfarenhet. Allt jag kan säga är att det spelar ingen roll hur mycket du förändras eller blir en ”bättre” tjej. Har lärt mig att det är MÄN SOM ÄR SVIN! OCH NEJ jag har inte haft otur, för varenda människa, varenda MAN kan vara otrogen. Man kan aldrig lita till någon man till 100 % och det är ju sant. Jag menar det är ju nästan omöjligt att lita på sig själv helt ut..

  Säger bara en sak, PAOW LEV DITT FUCKING LIV SÅ SOM DU VILL LEVA! OM INGEN MAN, KILLE KAN ACCEPTERA DET DU ÄLSKAR, FUCK THEM!! varför ska tjejer alltid anpassa sig efter killar efter vad dom tycker om hos en tjej o blablabla? när fan har en kille anpassat sig? Livet är för kort för att grubbla in i det, lev livet, skäms inte, tänk att denna dag är den sista, imorrn dör jag, tänk så paowww!

  Reply
 18. Anonym november 22, 2011 at 10:15 f m

  ”EN BRA TJEJ” SOM MÄNNISKOR I SVERIGE DEFINERAR, EN SÅDAN TJEJ ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG!!!!!!!!!!!!!! INGEN SPÄNNING, INGET LIV. PEACE.

  Reply
 19. Maria november 22, 2011 at 10:41 f m

  Klart man kan ha sex med en kille efter andra dejten, sluta kalla folk slampa för det. Man är ingen slampa för att man har sex, herregud.
  Jag tyckte texten var rolig haha, och såå sann haha. lite sorgligt men sant

  Reply
 20. Moa november 22, 2011 at 10:52 f m

  Istället för att fråga dig vad han vill ha så borde du fråga dig vad du vill ha 🙂

  Reply
 21. Sofie november 22, 2011 at 11:28 f m

  Förstår inte hur du kommer på sånna bra texter 😀 FORTSÄTT SÅ 😀 Eller skriv en bok 😉
  Kramizz

  Reply
 22. Marie november 22, 2011 at 12:26 e m

  Jag tror inte du ”behöver bli en bra tjej”.
  Är du som du var med den här killen du pratar om så blir du automatiskt en bra tjej.Eller hur?
  Att han sa så i telefon var kanske för att han e kille och killar måste ju vara ”tuffa” i närheten av varandra. Att han sa ”en brud bara” var antagligen för att han inte ville säga ditt namn, för att kompisarna inte har med det att göra.
  Men man ändras i en relation. Man växer ihop och man lär känna varandra. Man har ingen chans i världen att lära känna varandra om man bryter kontakten..
  Han var nog iskall när ni ”bara” hade sex de sista gångerna för att han trodde att det var det du ville och inget annat…Det gäller att prata.Kommunikation.Reda ut saker och ting….Lycka till i jakten=)

  Reply
 23. Anonym november 22, 2011 at 2:45 e m

  eller så sa och gjorde killen bara detta mysiga mot dig för att du skulle falla och ligga med honom??? och sen tyckte han att du var ett säkert kort så han bangade det ”mysiga” och körde på sexet istället liksom

  Reply
 24. anna november 22, 2011 at 4:44 e m

  Han kanske inte fattade att du var ”kär” i honom? Sen när du slutade svara i telefonen kanske han förstod det som att ni bara skulle vara kk.. å började bli iskall..
  Sedan har alla varit ”unga och dumma” och gjort saker de ångrar, det är ju så man lär sig 😉

  Reply
 25. Tess november 22, 2011 at 7:06 e m

  Han gillade dig. Killar berättar inte för sina vänner att du är speciell när du hör på. Ni hade precis börjat träffas. Han försökte inget de första gångerna ni sov ihop det betyder att han letade efter något annat än en kk. Varför ni blev det i slutet tror jag är för att du inte svarade honom, var kall mot honom. Hade du pratat mer om känslor hade han fattat att ni var på samma nivå. Men vem säger att det är försent nu? Prata med honom om det, att du vill ha något mer, det är aldrig försent!

  Och man är ingen slampa för att man ligger med varandra så fort. Jag och min kille träffades ute på krogen gick hem till han hade sex och vi har varit ihop i 3 år nu! Har hus, bil mm..

  Lycka till!!

  Reply
 26. Angelica november 22, 2011 at 8:03 e m

  Till dig som skrev detta!! (det inom parantes har jag lagt in!)

  ”asså,jag måste ba få skriva detta,man kan inte få nån bra framtid om man har ett dåligt förlutet för så är det bara,om du varit en dålig tjej så kan du inte bli en bra tjej (vad är det för jävla skitsnack? Carolina Gynning är en bra förebild när det gäller detta till exempel) du kan aldrig ta tillbaka alla dom sakerna du gjort som du kanske ångrar jättemycket idag (True. Man kan däremot acceptera och gå vidare) och jag jag tycker det är så jävla dumt att du inte fattade att den killen du verkar tycka om bara ville ha sex med dig och inget annat,det fattar ju vilken slampa, hora och tjej som helst (URSÄKTA? jag hoppas verkligen att du blir behandlad på detta sätt nångång. För då vet du exakt hur det känns. Det är jätte lätt att flyga högt över molnen för att man är så kär, och lika jävla lätt att falla pladask mot marken för att killen kollat en i ögonen och ljugit enda från start.). men det jag ville säga är att i slutändan så vill varje kille ha en tjej som är duktig, som inte festar, som har en bra utbildning och som han VILL spendera resten av sitt liv med (Så en tjej som festar och som inte har en utbildning har svårare att hamna i ett förhållande? fan.. då har jag alltså ingen chans -_-) spelar ingen roll om ni gifter er eller inte och nu menar jag inte heller att du måste vara oskuld även om det är ett plus på kanten (ha-h) för ingen kille vill va med en hora (ordet hora kommer upp igen) och det hade du fattat om du inte va som du är för om du var en bra tjej, som så jag pratat om, så hade du lilla gumman kunnat välja absolut vilken kille du än vill, alla hade bönat och bett bara för att få vara med dig en dag så jag ville bara skriva min åsikt till dig. (hahahahhaha-ha patetiskt) och hoppas du ändå fortsätter att förbättra dig,för det är aldrig för sent .bara om du vill så kan du lyckas!!!!puss :* btw..din blogg är superbra.D”

  Du har spottat galla på Paow och på slutet skriver Du ”puss, din blogg är superbra”. Jag får inte riktigt ihop det där. Du är en tjej utan hjärna.

  Reply
 27. carro november 22, 2011 at 8:57 e m

  fan va stört, de va som att läsa om sin egna historia.

  Reply
 28. Mrcarlis november 22, 2011 at 9:32 e m

  Vi syns på båten Paulina, då ska du få träffa din dröm pöjk.(:

  Reply
 29. Ellis november 22, 2011 at 10:19 e m

  Paulina, Paulina, Paulina, varför ska du ändra på dig? DU ÄR INGEN DÅLIG TJEJ! Det är helt normalt att i din ålder och i flera år framåt att bara ha kul! Jag personligen har gjort allt det du gör nu, (till och med de riktigt dåliga grejerna) förutom då att ligga med olika killar, för jag hade en pojkvän under hela den tiden som accepterade mig precis som jag var/är. Vi har alltid kunnat dela alla delar av den andres liv med varandra. Så som fester, snefyllor, misstag, tankar, vänner…. Och kan man inte det, hur kan man då bygga något långvarit? Hur kan man annars växa tillsammans?

  Du verkar vara en grym tjej och du förtjänar en kille som accepterar ALLA sidor av dig, även de som vill ut och festa, leva livet och vara en ung, fantastiskt snygg tjej! För någon som verkligen bryr sig om dig förstår att nästan alla människor har ett behov utav att bara släppa loss ibland (även om det nu skulle vara mer än 1 gång i veckan).

  Jag hoppas du läser det här, och önskar dig innerligt all lycka i världen.

  Reply
 30. Sandra november 22, 2011 at 10:58 e m

  har varit med om samma sak det där med killen… hade en del rykten om mig och det dära… och det jag själv lärt mig av den upplevelsen och som jag också tycker du ska göra är att: visa mer känslor (jag var alldeles urusel på det förut!) och han brydde sig nog också om vad andra tyckte. Så var det iaf för mig, den killen kom ett halvår senare och bad om förlåt för allting att han börjat dissa och blivit kall mot mig och det var bara pågrund av vad andra tyckte. Vet förstås inte hur killen du träffade var men tydligen är andras åsikter tillräckligt starka för att släppa någon man tycker om.

  Reply
 31. jessica november 23, 2011 at 10:26 f m

  Du ska sluta leta, han kommer till dej när du minst anar det. Om du söker hittar du bara de killarna som vill ligga med dig och inte den rätta, han gömmer sig i massan. Jag pratar om egen erfarenhet. Jag slutade leta och mittiallt där stod han framför mig. Nu är vi kära och lyckliga, jag vill inte ha någon annan, jag har inte ens tanken att fara med andra killar.

  Reply
 32. sara november 23, 2011 at 12:37 e m

  och man hittar säkert än pojkvän med den attityden som du har ! haha, jo visst att du får ligga med vem du vill. Hört en hel del killar som har tackat nej till dig 😉 tror inte man vinner så mycket på ” vet du inte vem jag är”

  Reply
 33. ida november 23, 2011 at 1:21 e m

  Fy fan vad du är bra på att skriva. Och så ärlig. Du skriver verkligen intressantast av alla bloggarna. Bara så du vet. Och killen kan man aldrig veta med-men han spelade nog bara tuff. Ta reda på det! Fråga om ni ska ses?
  Men det är inte bra alltså att ha ett slamprykte. Sluta ligg runt Paulina. Annars hittar du ingen bra kille.

  Reply
 34. Anonym november 26, 2011 at 12:01 f m

  Jag tror killar blir så där när man inte visar känslor. dem blir också rädda och ja visar vi inte känslor så är det inte så konstigt att dem blir så. Men hade han verkligen tyckt om dig och velat ha mer en sex hade han nog iafall försökt få dig att visa känslor.. Men tyvärr så blir dem flesta sådär så underbara först sen helt anorlunda.. som att du fick se hans rätta jag liksom.

  jag tycker iafall att man ska kämpa lite, och det gjorde inte han så skit i honom eller så tar du ett snack med han.

  Puss o kram på dig paow, och du är inte slampig! inte för att jag känner dig men du lever ju livet som dem flesta gör, det är liksom inte fel att göra det.

  Reply
 35. Viking november 27, 2011 at 9:21 f m

  Du lär dig med tiden att sluta analysera allt. Go with your gut feeling. Sen va försiktig med ändra dig själv för mycket för passa andras ”norm” för vad som är en bra tjej. Du är den du är. Hellre ha svårt hitta en person som tar dig för den du är, än gå och må skit över va något du inte är. And yeah.. It’s just that simple.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *