Fint pass!

image

image

Eller vilken fin färg kanske man säger? Passbilden blev mindre bra.. Och what’s up med att jag alltid ska se ut som en kille/nykokt potatis på mina passfoton? Haha… Bjussar på bilden ^^

Hur ser ni ut på era passfoton/id foton? Mejla gärna in så kan vi ha en tävling som heter ”Sveriges fulaste id”, eller något! Haha… Länkar utlovas självklart! (Obs fota endast bilden på id/passet!) mejla då till [email protected]

(Visited 75 times, 1 visits today)

37 Comments

 1. Sussie november 8, 2011 at 3:25 e m

  Sarah B verkar ju ha tränat stenhårt inför wipeout med PT osv, det kan man väl inte direkt säga att du gjort men det går säkert bra ändå i Argentina, är ju inte sådär jättehög klass på det där programmet, verkar ju mer gå ut på att ramla och klanta sig så mycket som möjligt och inte att vinna så det är väl bara att se det som ett skämt och ha lite kul på vägen 🙂

  Reply
 2. emmelie november 8, 2011 at 3:29 e m

  Gött!

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos! 🙂

  Reply
 3. my november 8, 2011 at 3:42 e m

  håller me, fin färg på passet! 🙂 haha
  får bli som en ”tröst” man själv är ju inte heller så spec nöjd me sin bild..

  Reply
 4. Pauline november 8, 2011 at 3:50 e m

  HAHAH sveriges fulaste, shiit jag skulle typ vinna. Mitt pass var det värsta jag någonsin sett.

  Gick upp typ astidigt och åkte direkt till polisen. Gissa om jag var ofixad och nyvaken?

  Skulle vilja bjuda in med bild men fyfan om någon jag känner irl ser det där fotot xD

  Reply
 5. jessiqa november 8, 2011 at 4:01 e m

  16 ÅR OCH GRAVID I MÅNAD TVÅ, GILLAR NI TÄVLINGAR KLÄDBLOBBIS , FARTFYLLDA HELGER OCH MKT BILDER ? KIKA DÅ IN OCH SLÄNG EN KOMMENTAR 🙂

  Reply
 6. hanna ♥ november 8, 2011 at 4:10 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> haannnnna.blogg.se

  Reply
 7. Cecilia november 8, 2011 at 4:14 e m

  Ser ut som en yxmördare (bokstavligt talat.. ser INSANE ut. Stirrig, tom, galen blick och schleten som ett liftar-luder) på mitt pass och pinas varje gång någon stackare måste behöva se fanskapet. Så tack men nej tack.

  Reply
 8. emma. november 8, 2011 at 4:27 e m

  Snygga naglar!

  Fifaan mitt id kort är hmm.. Ja.. Inte det snyggaste. Fett skämmigt när jag ska visa upp det på krogen sen..

  Reply
 9. Anonym november 8, 2011 at 4:29 e m

  haha du ser lite ut som han i ice age…

  Reply
 10. isabell november 8, 2011 at 4:41 e m

  ouf mitt är kaos, ser ut som ett lik 🙁

  Reply
 11. Lotta november 8, 2011 at 4:48 e m

  Söt du är 🙂

  Reply
 12. siri skywalker november 8, 2011 at 4:57 e m

  Söt! Jag lyckas alltid bli helt galet ful på alla viktiga bilder!

  Reply
 13. Sanna november 8, 2011 at 5:15 e m

  Va hände med frågestunden?

  Reply
 14. ISABELLE november 8, 2011 at 5:57 e m

  haha, nej vad gullig du blev 😀

  Reply
 15. Denise november 8, 2011 at 6:31 e m

  när jag rog mitt pass var jug 8 år men det har ju gått ut nu då, men jag fatta inte det med att se allvarligtut så jag spärrar upp ögonen as mycket hahha as kul, mitt id kort är väl okej men tycker ändå inte om det men det gör ju typ ingen

  Reply
 16. om hugo november 8, 2011 at 6:37 e m

  hej paow 🙂
  såg att hugo hade skrivit på sin blogg att om du inte va sånn idiot och efterbliven skulle ni fortfarande vara tillsammans, va han seriöst med de?..

  Reply
 17. Nadja november 8, 2011 at 6:48 e m

  Haha, man blir alltid galet ful på såna foton! 😀

  Reply
 18. michaela november 8, 2011 at 6:52 e m

  Du vart bra på kortet vad du än säger!

  Reply
 19. Matilda november 8, 2011 at 6:58 e m

  haha du ska se mina passfoton… har nog aldrig haft en snygg bild. Men det hör la till att passfoton är inte är snygga ;D

  Reply
 20. Förorternas bloggdrottningar! - november 8, 2011 at 7:00 e m

  LÄS OM VARFÖR JAG TYCKER SVARTA TJEJER HAR SÄÄÄMSTA SJÄLVFÖRTROENDET – SVERIGES BÄSTA HALAL BLOGG !!!!!!!!!!!!!

  LÄS OM VARFÖR JAG TYCKER SVARTA TJEJER HAR SÄÄÄMSTA SJÄLVFÖRTROENDET – SVERIGES BÄSTA HALAL BLOGG !!!!!!!!!!!!!

  LÄS OM VARFÖR JAG TYCKER SVARTA TJEJER HAR SÄÄÄMSTA SJÄLVFÖRTROENDET – SVERIGES BÄSTA HALAL BLOGG !!!!!!!!!!!!!

  LÄS OM VARFÖR JAG TYCKER SVARTA TJEJER HAR SÄÄÄMSTA SJÄLVFÖRTROENDET – SVERIGES BÄSTA HALAL BLOGG !!!!!!!!!!!!!

  LÄS OM VARFÖR JAG TYCKER SVARTA TJEJER HAR SÄÄÄMSTA SJÄLVFÖRTROENDET – SVERIGES BÄSTA HALAL BLOGG !!!!!!!!!!!!!

  btw.. bilden blev inte så ful, du ska se min bild 😛

  puss!

  Reply
 21. zandra november 8, 2011 at 7:01 e m

  hehe rolig grej att göra.

  Reply
 22. Alice november 8, 2011 at 7:38 e m

  Vad hände med din frågestund?..

  Reply
 23. linnea november 8, 2011 at 7:39 e m

  HAHA ska fota mitt gamla, ser fan ut som ett gothspöke

  Reply
 24. Josefine november 8, 2011 at 7:57 e m

  Hej Paulina! Jag heter Josefine och jobbar tillsammans med ett band som heter School Boy Humor. Just nu är jag den enda här i Sverige som jobbar med att få dem kända här, och jag skulle behöva lite hjälp. Det skulle vara hur gulligt som helst om du läste det här inlägget och la upp länkarna, det skulle betyda hur mycket som helst. Inte bara för mig, utan också för Phil och Annthony. Tack så mycket, kram! 🙂
  http://josefineemiliaa.blogg.se/2011/november/jag-behover-hjalp.html

  Reply
 25. Ellie november 8, 2011 at 8:14 e m

  Hänt att jag inte blivit insläppt på klubbar med mitt eget pass. Tar det som en komplimang. Men nu senast jag var ute så bad han mig kolla honom i ögonen och sen släppte han in mig. Måste ha haft en fuldag då alltså, jag tog illa upp tror jag. Av att han inte ens tvekade på att den fula jäveln på mitt pass var jag….. Så du ligger i lä med passfulhet!!!

  Reply
 26. Anonym november 8, 2011 at 10:35 e m

  haha jag brukar bli bra på bild fast när jag skulle ta bild till mitt körkort blev det ju mindre bra om man säger så. hade ingen ork till att ens gå upp ur sängen den dagen och när jag kommer från skolan säger pappa ” sätt dig i bilen, vi ska iväg och ta kort ”
  – osminkad
  – håret var en bulle
  på bilden ser man inte bullen utan håret ser helt bakslickat och ååhh haha.. jag kommer lätt vinna den tävlingen!

  Reply
 27. paula november 8, 2011 at 10:53 e m

  haha det är aldrig någon blir bra på sitt pass

  Reply
 28. ebba november 9, 2011 at 4:45 e m

  Haha! När jag var liten (gick väl i femman eller så) så sminkade jag mig för att det var halloween. Sen ser mamma det och säger att vi ska ju ta passfoto nu, så det var ju bara att försöka tvätta av det och sen dra. Det värsta var ju att jag knappt fick bort allt. Vit i ansiktet och kajal runt ögonen. Jag skulle lätt vinna tävlingen.

  Reply
 29. Elin november 9, 2011 at 8:39 e m

  Hahaha, ingen är snygg på sitt pass 😉
  Mitt är för fult för att vara med i en tävling!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *