Gårdagens!

Igår så blev jag och Daniel inbjudna till Miss Ingas event för skomärket Deichmann på F12, där dom visade dom senaste skorna. Det bjöds även på mat. Det var nog bland det godaste jag ätit. Efter det så gick vi till Calles kontor för lite häng och snack. Trevligt! Så sen mötte vi upp Rosie, Jackie, Fabio & Fabian och drog hem till mig och ”hängde”… Eller vad man nu gör, vi gjorde gnuggistatueingar och åt pizza. Haha trevligt! Har nog inte ätit så mycket på hela veckan.

Gick & la mig tidigt igår för jag var så himla trött. Onödigt inlägg och skriva såhär i efterhand kanske. Men vill ju skriva om allt jag gör. Och ni gillar ju uppenbarligen det!

Klinik-Times!

Paris var hungig Haha!

Äntligen så FÅR jag dricka på event. Så tog ett glas vin ”bara för att jag får”

Maten. Så himla god!

Min FD andra hlav var också där!

Sneakpeak på skorna!

Just det. Calles kontor ligger inuti ett bageri! Fatta vad fet man skulle vara om man jobbade där… Juste fick reda på en jobbig grej igår, därför ja ser så stenseriös ut..

Hemma hos mig så gjorde vi roliga tatueringar.. Haha!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *