gästbloggning

Namnet är Robin Viklund, är 21år och jobbar som bartender i Västerås!
Har precis medverkat i tv programmet som heter Värsta Pojkvänsakademin vilket bara var helt fejk!

Som jag sa tidigare så jobbar jag som bartender vilket jag älskar och passar mig perfekt, jag dricker inte lika mycket längre, jag har världens bästa jobbar kompisar och jobbet passar mig perfekt eftersom jag är det mest spontana människan som finns. Jag bloggar även på http://www.robinviklund.se/ där skriver jag om min sjukt spontana vardag, jag har ”lektioner” till tjejer om hur killar fungerar på riktigt och inte hur ni tror vi fungerar, jag lär er killar vad ni gör för fel när ni raggar, jag säger och skriver exakt vad jag tycker utan att tänka på konsekvenserna.

Värsta pojkvänsakademin:
Nu ska sanningen ut! Det var min dåvarande jobbarkompis som jag jobbade med i 100% Party som anmälde in mig till ”Kung i baren” utan att jag var medveten om det. Det nappade dom på direkt och ringde upp efter 20 minuter och säger ”Din kompis Robin ska vi bara ha med i programmet” efter att ansökan hade skickats in. Efter deras samtal så kommer han till mig och säger ”Robin du ska vara med i tv men dom vill ha scandal tv så du måste skaffa ett fejk förhållande för dom vill ha en snygg, tatuerad kille utan hämningar som har tjej” Vilket jag gjorde, jag ringde Ellinor som jag vart tillsagt och sa som det var, att jag skulle vara med i ett tv program och hon ville ställa upp. Jag åker på casting i stockholm och där säger dom att programmet har ändrat namn till ”Sveriges skönaste snubbe” och förklarar att programmet kommer att kunna ändra namn så jag fick skriva på ett kontrakt där jag skriver under på att det är helt okej att dom byter namn. Väl nere i Frankrike så förstod jag direkt att det var något som var konstigt eftersom alla hade förhållande men tänkte inte mer på det. 1 vecka senare så kommer allas flickvänner ner och jag får veta att Ellinor visste om exakt allt innan jag ens åkte. Vart arg som fan men vi bestämde oss båda för att spela med efter som dom alla lurade mig ”Skit ska skit ha” tänkte jag.

/Robin Viklund

(Visited 323 times, 1 visits today)

28 Comments

 1. EmJo november 28, 2011 at 1:39 e m

  så jävla patetiskt så det finns inte ens ord för det

  Reply
 2. jen: blogg november 28, 2011 at 1:50 e m

  men det förstod man ju från början att något måste vara uppgjort, så är det jämt nu för tiden 😉

  Reply
 3. hanna ♥ november 28, 2011 at 1:51 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 4. Linda november 28, 2011 at 1:51 e m

  Måste dom fejka för att få action. Dom kunde ha följt min familj under en vecka, vi har allt; gräl, utbrott, kärlek, tårar , add/bipolär, jobb, aktivieter, fester…..Och garanterat INTE fejkt!

  Reply
 5. jennie november 28, 2011 at 2:19 e m

  hahah hahaha hahaha fan vad roligt 😀

  Reply
 6. ToveEvensen november 28, 2011 at 2:33 e m

  Hej sötnosar!
  Läs min blogg, kommentera och följ mig via bloglovin!
  Och jag kommer göra detsamma! 🙂
  Puss!

  Reply
 7. Platin november 28, 2011 at 2:39 e m

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  PLATINS.SE – BAJS-NEGER!!!

  Reply
 8. ... november 28, 2011 at 2:50 e m

  Lär DU ute tjejer om hur killar är ”på riktigt”…..?
  snacka om att generalisera, sen tror inte jag att du är i den positionen att du ska yttra dig om hur ”alla män är”, du och dina gorillor till likar är inte ”alla män”, förstår du?

  Reply
 9. rulis november 28, 2011 at 3:10 e m

  snygg?! haha

  Reply
 10. emmie november 28, 2011 at 3:20 e m

  Så alla som var tillsammans där va inte d på riktigt? 🙂 Snäääälla svara! 🙂

  Reply
 11. Anonym november 28, 2011 at 4:09 e m

  Hahahaha… Förvåna mig ju inte riktigt. Inte för att jag fatta så mycket, det hela verkade så invecklat. Men Ellinor och Robin var iaf mitt favorit par. Även fast det var fejk, 😉 ..

  Reply
 12. Anonym november 28, 2011 at 6:43 e m

  Undrar som emmie om de va så med alla 😛

  Reply
 13. Josefin november 28, 2011 at 7:14 e m

  Vissa av oss hade RIKTIGA problem! Det var inte en lek för alla..

  Reply
 14. jenny november 28, 2011 at 7:19 e m

  Min kompis länka detta inlägg. Måste bara säga att var bara ellinor o rob som inte var ett par. Hon var noga o tala om det hela tiden att dom hade en liten fling, uppkommer dock inte spec i tv. Enda han kan tala om är fejk är han själv. Bara han som ljög om att han hade tjej i castingen för o få vara med i tv:-P när tv ringde ellinor då hon blev namn given , valde hon mellan han och en annan kille . Men då han inte kunde pgr av en sak. blev hon påmind om robin och han fick vara med ist som fling. Tyckte oxå d va intressant o se hur dom utvecklades o börja känna för varandra. Ellinor sa många gr att hon ofta inte hade känslor , i bland var d tvärt om. Att han inte säger hur programet arta sig från hans sida till ellinor ist för o håller på sådär. Vet ngt annat då dom lämna frankrike. Jenny

  Reply
 15. emm november 28, 2011 at 7:29 e m

  största playern… urrrk

  Reply
 16. my november 28, 2011 at 7:46 e m

  nääää, fy fan är det sant?! själv så följer man ”värsta pojkvän” o trodde såklart att han var tillsammans me ellinor på rikgtigt, haha. nu vet man i alla fall 😀

  Reply
 17. KAFFEHORA november 28, 2011 at 8:21 e m

  MEN NEJ??? ETT SÅ HÖGKVALITATIVT PROGRAM SOM DETTA? FEJK? NOOOOOOOO!

  Reply
 18. Anonym november 28, 2011 at 9:33 e m

  Alla var tillsammans förutom Ellinor & Robin /en deltagare från Värsta Pojkvänsakademien

  Reply
 19. missmartini november 28, 2011 at 9:40 e m

  En ung tjej som bloggar om sex! Låt oss krossa myter och stoppa tabun.. Sex är hälsosamt, bra och framförallt kul! Vill du ha en porrblogg är det dock inte här du ska kolla 🙂

  Reply
 20. CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥ november 28, 2011 at 9:47 e m

  Jäkla patetiskt av dig att ens ställa upp på skiten. Mediakåt? Deras idé är ju lika fejk som hela du är när du spelar fejk…

  Reply
 21. Frida november 29, 2011 at 12:34 f m

  Men som om inte alla redan förstått att det programmet är uppgjort? Det fattade man ju redan innan programmet ens börjat sändas?

  Reply
 22. jenny november 29, 2011 at 10:17 f m

  Kan ha varit upp gjort? Ingen vet om dom planerat hur folk skulle röstat ut innan vi kom. Men jag tror endå inte det, var bara o banga om man inte palla pressen. Man såg själv att d som åkte inte prestera sitt bästa just dom proven. Men det är inte fejk alla reaktioner allt som hände där kom som överaskningar saker vi inte hade nån aning om. Reaktioner allt som sas och gjordes var spontant. Tycker inte robin ska tala för andra än sig själv att han så gärna ville vara med i sveriges skönaste snubbe , att han hamna i detta då han hittar på att han är med ellinor. Då får han nästan skylla sig själv om han ska ljuga på castingen. Synd att han varken vart kungen i baren lr sveriges skönaste snubbe. Hade han varit ärlig hade han inte hamnat i något som inte passa han. Vi tjejer viste vad det var. Lite kul att ellinor i slutendan endå valde robin då hennes riktiga snubbe hoppa av. Kanske han lär sig nått:-P

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *