gästbloggning

Namnet är Robin Viklund, är 21år och jobbar som bartender i Västerås!
Har precis medverkat i tv programmet som heter Värsta Pojkvänsakademin vilket bara var helt fejk!

Som jag sa tidigare så jobbar jag som bartender vilket jag älskar och passar mig perfekt, jag dricker inte lika mycket längre, jag har världens bästa jobbar kompisar och jobbet passar mig perfekt eftersom jag är det mest spontana människan som finns. Jag bloggar även på http://www.robinviklund.se/ där skriver jag om min sjukt spontana vardag, jag har ”lektioner” till tjejer om hur killar fungerar på riktigt och inte hur ni tror vi fungerar, jag lär er killar vad ni gör för fel när ni raggar, jag säger och skriver exakt vad jag tycker utan att tänka på konsekvenserna.

Värsta pojkvänsakademin:
Nu ska sanningen ut! Det var min dåvarande jobbarkompis som jag jobbade med i 100% Party som anmälde in mig till ”Kung i baren” utan att jag var medveten om det. Det nappade dom på direkt och ringde upp efter 20 minuter och säger ”Din kompis Robin ska vi bara ha med i programmet” efter att ansökan hade skickats in. Efter deras samtal så kommer han till mig och säger ”Robin du ska vara med i tv men dom vill ha scandal tv så du måste skaffa ett fejk förhållande för dom vill ha en snygg, tatuerad kille utan hämningar som har tjej” Vilket jag gjorde, jag ringde Ellinor som jag vart tillsagt och sa som det var, att jag skulle vara med i ett tv program och hon ville ställa upp. Jag åker på casting i stockholm och där säger dom att programmet har ändrat namn till ”Sveriges skönaste snubbe” och förklarar att programmet kommer att kunna ändra namn så jag fick skriva på ett kontrakt där jag skriver under på att det är helt okej att dom byter namn. Väl nere i Frankrike så förstod jag direkt att det var något som var konstigt eftersom alla hade förhållande men tänkte inte mer på det. 1 vecka senare så kommer allas flickvänner ner och jag får veta att Ellinor visste om exakt allt innan jag ens åkte. Vart arg som fan men vi bestämde oss båda för att spela med efter som dom alla lurade mig ”Skit ska skit ha” tänkte jag.

/Robin Viklund

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *