I min väska…

Okej, jag åker inte i väskan själv, men med i min väska är ett par av mina underbara Hoodie buddies från Hoodiehoodie.se, en härlig bok (Millenniumserien), ett par e-cigg från Odd Wolf och så klart badkläder! 🙂

Hade sån panik när jag packade att jag säkert glömt hälften av allt viktigt… Fast fördelen med Thailand är ju att det mesta kostar ganska lite där jämfört med här, så det man glömt får man komplettera när man kommer ner!

Är det någon annan av er som är i Thailand nu? Hur är det? Översvämningarna borta?


Visst är den rosa skitsnygg?


Lite burrigt och kallt här på bilderna, men min Hoodie är varm

Sommarbilder från Sverige, snart blir det sommarbilder från Thailand! Kan knappt vänta (som om jag hade något val).

Posted in: Livsstil
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *