I'm coming home

Jag är slut som artist. Jag är ingen rockstar, jag är bara en 18-årig fjortis. Och jag är inte så oskyldig längre. Jag har gjort allt som man kan göra, tror jag i alla fall.

Och jag har lekt av mig, det enda som fattas nu är en porrfilm, en knarkskandal och ett omslag utan BH så är jag done. Det är jag och Lohan. Nu ska jag skaffa mig ett stadigt liv tillsammans med in sambo och kärlek Steffi 😉 Jag börjar träna på fredag med min PT Philip. Äntligen! I am out bitches!

Håller för övrigt på och packar, men är så jäkla lack. Natten till söndagen så tog en fittbankomat mitt kort, gick och hämtade det idag. Och vet ni vad???? Då tar den där jävla fittautomaten mitt kort IGEN. Och dom kunde inte göra något. Nu dör jag.

Har en rolig resa framför mig, är hemma kl sju på kvällen imorgon och vi åker nu. Vi ska även vänta i fem timmar i Paris på vårat plan. Vem vet, kanske får jag köra 10.000 metersklubben med en b-kändis? Haha, inte en chans. Från och med nu är jag en bra tjej, jag kan vara en bra tjej också.

Posted in: Mina resor
Kommentarer (72)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *