JAG HATAR MITT LIV.

image

Min telefon är trasig och jag har tappat mitt pass vilket relaterar till att vi inte kan gå ut ikväll vilket vi inte kan göra nu. Och hur ofta är jag i Göteborg liksom? Och sluta klaga på att jag fester mycket, jag har precis fyllt 18 och jag kan, och jag har råd. Det betyder inte att jag super mig dyngrak varje gång jag är ute!! Så vad är problemet? Spritfet har jag så fick heller blivit, snarare smalare. Nu är jag så JÄVLA BITTER! 

Nu ska jag hem till en killkompis och supa mig så JÄVLA full så att jag däckar och glömmer bort denna skiitdag. Puss och hej vi hörs imorgon, för då åker jag hem till stocholm!

(Visited 60 times, 1 visits today)

52 Comments

 1. my november 1, 2011 at 7:41 e m

  tråkigt! 🙁
  hatar oxå mitt liv

  Reply
 2. Daniel november 1, 2011 at 7:48 e m

  Live the life and take no bullshit!

  Reply
 3. Emilia november 1, 2011 at 7:52 e m

  Jamen då kan vi ju hata våra liv tillsammans, kör på bara du är så jäävla grym! Sup gärna också för min del hörru 😉

  Reply
 4. Anonym november 1, 2011 at 8:03 e m

  Ojojoj det är så synd om dig buhu crybaby!!??

  Reply
 5. - silly dreamer november 1, 2011 at 8:05 e m

  Du är du, jag blir så arg på läsare som försöker begära något annat. Klart de skulle festa om de hade möjligheterna så som du har?
  Blir bara less på dubbelmoralen, jeez.
  Du är inte perfekt, men det är ingen annan heller. Och perfektion kan man inte kräva av någon. Jag är nöjd med att läsa om Paulina, sådetså! 🙂

  Reply
 6. hej november 1, 2011 at 8:27 e m

  Du börjar få asymmetriska ögon. En kompis fick det av att festa för mycket/dricka för mycket alkohol. Glöm inte att det ALDRIG går att gör a något åt , Paulina.

  Reply
 7. Woot november 1, 2011 at 8:30 e m

  Vet du ens vad ”relaterar” betyder?

  Reply
 8. lisa november 1, 2011 at 8:30 e m

  ja men de är ju fan sanningen, du festade innan du fyllde 18 oxå. du får fan skylla dig själv, ta tag i ditt liv. du var fan så mkt bättre förut

  Reply
 9. Therese november 1, 2011 at 8:41 e m

  Du är ju så söt 🙂 Lev livet och gör det du vill! Du är värd det och livet är till för att levas! Man måste testa och festa och göra bort sig för att lära sig av sina misstag! Go girl!

  Reply
 10. Anonym november 1, 2011 at 8:42 e m

  gumman så går det när man inte har kontroll

  Reply
 11. melliie november 1, 2011 at 8:50 e m

  Tävling på bloggen just nu!
  Sugen på en ny super snygg klocka? då går ni in på min blogg http://melliie.myshowroom.se och följer instruktionerna:D lycka till

  Reply
 12. ISABELLE november 1, 2011 at 8:52 e m

  okej, låter inte så roligt ..

  Reply
 13. ordmärkaren november 1, 2011 at 8:57 e m

  ”vilket relaterar till” , du menar ”vilket resulterar i”!

  Reply
 14. Malin november 1, 2011 at 9:08 e m

  HATAAAAAAAAAAAAR när de där händer, ja åkte upp tills stockholm o tappa mitt pass innan krogen, SÅ JÄVLA TYPISKT! men försök smita in ändå!!

  Reply
 15. Paula november 1, 2011 at 9:10 e m

  Precis, det är ditt liv och du får göra precis som du vill utan att alla andra ska lägga sig i!

  Enjooooy life!

  Reply
 16. Malla november 1, 2011 at 9:17 e m

  Det handlar inte enbart om att du festar mycket, det handlar mycket om att dina läsare inte BARA vill ha korta skituppdateringar 2 ggr om dagen som BARA handlar om ditt festande.. Folk vill läsa om ditt liv i sin helhet, inte bara den biten där du festar, och kanske nån bild till..

  Förr var din blogg BRA, när du skrev om ditt LIV, nu när du bara skriver om alla fester du går på så är den inte längre bra, ej heller intressant.. Du måste förstå skillnaden Paulina..!!

  Att du oxå lovar att blogga bättre titt som tätt men inte backar upp dina löften får ju folk att tröttna, det måste du oxå förstå..!
  Att bara blogga om iss EN sak, i ditt fall festandet, gör att du inte når ut till i närheten lika många som innan..

  Det är givetvis ditt val, för det är din blogg, men man måste ju få vara ärlig och säga vad man tycker, speciellt när man fortfarande (men nog inte länge till) är en av dina läsare..

  Reply
 17. Matilda november 1, 2011 at 9:27 e m

  id-kort då? 😮

  Reply
 18. ACT november 1, 2011 at 9:36 e m

  Hej! Hjälp oss att hjälpa andra! Vi skulle vara jätteglada om ni kunde gilla och sprida denna länk! Syftet med detta är att bistå människor i nöd i Afrika. 🙂
  http://stipendium.weleda.se/bidrag/act

  Reply
 19. Anna november 1, 2011 at 9:43 e m

  Fin du är! keep it up girl!

  Reply
 20. Josefin november 1, 2011 at 10:03 e m

  Men du är ju igenkänd! Du borde väl inte änns behöva visa legg näru går ut? x) men som sagt jag har oxå fyllt 18 iår o går ut stup i kvarten så festa är något som är skit kul men i den tråkiga lilla hålan jag bor är det inte direkt något röjj… Men ute är man ändå. Händer mer på krogen än hemma!

  Reply
 21. Lina november 1, 2011 at 10:08 e m

  Äsch ta tiden i akt å sup så mycke du kan för sen säger de bara poff å du har barn å grejer. Lev medans du kan 😀

  Reply
 22. CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥ november 1, 2011 at 10:11 e m

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

  Reply
 23. Helena november 1, 2011 at 10:15 e m

  paulina tänk lite innan du klagar över ditt jätte stora problem vilket är att du inte kan gå ut EN kväll. Du kan alltid åka till göteborg en annan dag. Folk har verkliga problem, sjukdomar dom lever med och du ska klaga över detta..

  Reply
 24. Sofia november 1, 2011 at 10:20 e m

  Blir grymt irriterad när du skriver att du hatar ditt liv. Du är 18, sjukt snygg och har inte direkt problem med pengar. Så jävla orättvist och bortskämt att du blir så arg bara för ditt pass är borta när du varit ute nästan varje dag sen du fyllt 18 + att du va ute jävligt mycket innan du fyllde år också. Du har det så jäkla bra så sluta klaga

  Reply
 25. vendel - 17 år och blivande mor november 1, 2011 at 10:39 e m

  Oj, vad fjantligt faktiskt. Dock det där med passet, det går även lika bra med ID-kort – eller du kanske inte har det?

  Jag kan inte riktigt förstå det där med festandet och drickandet, vad är det som är så himla roligt med detta? Är jag bara jag som funderar på det, eller är det någon annan också?


  17 år och blivande mor åt en son

  Reply
 26. Anonym november 1, 2011 at 10:40 e m

  Jag skulle oxå velat festa när som helst i veckan som du kan. Jätteroligt, synd bara att din blogg blivit så tråkig 🙁 hoppas de blir bättre snart. puss på dig

  Reply
 27. Martine november 1, 2011 at 10:42 e m

  Jeg sier meg enig med hva Malla skriver her! Du oppdater bare om festing hele tiden. Kom tilbake, den Paulina du var før! Bloggen din var jo så bra da! Håper kvelden ordner seg for deg 🙂

  Reply
 28. anna november 1, 2011 at 11:08 e m

  Vi är liksom inte dina föräldrar, du får såklart göra vad DU vill & känner för. Alla ungdomar super, tycker du gör rätt i att skita i dom som säger att du super mycket. Vi är liksom inte med dig, du kanske inte dricker mycket varje kväll heller ! DU ÄR BARA 18 en gång, Njut 😉

  Reply
 29. - november 1, 2011 at 11:12 e m

  hahaha du är grym, fast du har en skit dag just nu, så tycker jag det!!! 😀

  Reply
 30. my november 1, 2011 at 11:18 e m

  du o steffi måste skoja me tatueringarna! :O
  aja, man är i alla fall glad för eran skull..

  Reply
 31. Sandy november 1, 2011 at 11:21 e m

  Du får festa hur mycket du vill men du kanske ska tänka på att folk säger sådana saker till dig för att dom.. ja jag vet inte, bryr sig om dig en smula? Ta inte allt så negativt. Sen vill jag bara påpeka detta ”jag har precis fyllt 18 och jag kan” Vadå du kan? Det är nog det sämsta argumentet. Jag skulle kunna säga ”Jag mördar människor för att JAG KAN”

  Reply
 32. stina november 1, 2011 at 11:30 e m

  Självklart så tror alla att du festar mycket när det är allt du bloggar om.

  Dessutom så tkr jag att du passar ganska bra in i normen, när man var i din ålder ville man bara festa och tyckte att fylla 18 var skitkul. Så ja, jag förstår inte riktigt folk som klagar på din alkoholkonsumtion, det är bara bloggen som suger, inte du.

  Reply
 33. Maya november 1, 2011 at 11:42 e m

  Fyfan vad söt du är Paulina!!

  Reply
 34. tess november 2, 2011 at 12:21 f m

  Snygg du är!
  Ibland kan det kännas skönt att få supa bort lite problem, hoppas allt löser sig!

  Reply
 35. Viktoria november 2, 2011 at 12:49 f m

  Svar på tal och lite till:

  ”Du är du, jag blir så arg på läsare som försöker begära något annat. Klart de skulle festa om de hade möjligheterna så som du har?”

  Haha – ska det vara ett skämt? Jag är arton, jag har tillräckligt med pengar för att kunna vara ute och dricka varje helg om jag skulle vilja det, men jag har faktiskt lite folkvett och gör det inte. Det är patetiskt och fegt att gömma sig bakom en gardin av alkohol. Paow, du vill så gärna bli vuxen. Så väx upp då.

  Det finns inget barnsligare än att säga ”Och sluta klaga på att jag fester mycket, jag har precis fyllt 18 och jag kan, och jag har råd.”. Det betyder ju bara att du skäms över det egentligen.

  Stå emot dina falska kompisar och våga vara den Paulina egentligen är – men utan sprit, för en gångs skull.

  Reply
 36. lovisa norling november 2, 2011 at 1:25 f m

  livet blir bättre!
  kolla in min blogg lovisahnorling.myshowroom.se

  Reply
 37. sofie november 2, 2011 at 10:43 f m

  bry dig inte om alla människor som är negativa, såklart skall du leva livet (;

  besök gärna min blogg där jag lever livet till 100% :)))))
  kram http://www.soufies.blogspot.com

  Reply
 38. jessica november 2, 2011 at 11:08 f m

  är 19, vart psykiskt sjuk sen jag var 14 i panikångest osv så har inte kunnat ens på en hemmafest eller nånting. frisk sen jag var 18. är jag ute för det? näe. jag vill, men palla? ibland ja. men dyngrak? aldrig. full nån gång? ja. kul? ja

  du har råd, jag med, du är 18, so? du har hela livet på dig, inget tvunget direkt o supa direkt då du fyller det.. tror inte du gjort det om du vart ihop med hugo än heller för de va efter det du började , inte då du fyllde 18.

  Reply
 39. Rose november 2, 2011 at 11:37 f m

  Kanske bara bra att du sumpade passet, då kan du ta och coola ner dig lite…
  Du lever just nu i en liten dröm värd, ingen normal 18 åring festar och reser som du gör. Även om du inte är skit full varje kväll, men dock lite för ofta.
  Skaffa dig ett jobb. Plugga. Eller gör något vettigt. Din blogg har blivit skit dålig och du ser faktiskt inte ut att vara speciellt lycklig ut direkt….
  Självklart ska du ha roligt, men sluta bete dig som en ”super” star. En dag tar det roliga slut, och då kommer ensamheten. Som jag tror du är lite rädd för. Lev och njut av livet om du kan, MEN snälla ta det lite lugnt. Du missar inget. Jag lovar.

  Reply
 40. sabbe november 2, 2011 at 12:04 e m

  Du är ganska motstridig i din blogg, skriver ibland att du blivit spritfet, i nästa inlägg tvärtom. Samma sak med MÅNGA andra saker, just sayin:)

  Reply
 41. Nina november 2, 2011 at 4:59 e m

  Asså vafan?.. Du hatar dit liv bara för en jävla telefon och ditt pass när det finns barn i afrika som svälter!! Väx Upp!!!!

  Svar: Och vad gör du för barnen som svälter i Afrika? Jag är engagerad i det och skänker pengar avrje månad till mina fadderbarn och olika projekt, så kan inte du berätta vad du gör…? Förutom att gnälla förstås?

  Reply
 42. linnéa november 2, 2011 at 9:17 e m

  Så gullig du är! 🙂

  Reply
 43. Jeannette november 3, 2011 at 12:58 f m

  skärp dig.

  Reply
 44. emelie november 3, 2011 at 6:04 e m

  Haha vafan självklart du ska festa som fan nu när du får o du har råd!
  Men de folk kanske är lite besvikna på eller folk snarare jag, är väl mest för att din blogg handlar liiiite för mycket om fest o för lite paow :/

  Ha de bra!

  Reply
 45. Anna november 3, 2011 at 6:15 e m

  chilla cheyen, chilla

  Reply
 46. johanna november 10, 2011 at 8:45 f m

  resulterar* i att nu inte kan gå ut. relaterar låter inte riktigt rätt haha

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *