JAG HATAR MITT LIV.

image

Min telefon är trasig och jag har tappat mitt pass vilket relaterar till att vi inte kan gå ut ikväll vilket vi inte kan göra nu. Och hur ofta är jag i Göteborg liksom? Och sluta klaga på att jag fester mycket, jag har precis fyllt 18 och jag kan, och jag har råd. Det betyder inte att jag super mig dyngrak varje gång jag är ute!! Så vad är problemet? Spritfet har jag så fick heller blivit, snarare smalare. Nu är jag så JÄVLA BITTER! 

Nu ska jag hem till en killkompis och supa mig så JÄVLA full så att jag däckar och glömmer bort denna skiitdag. Puss och hej vi hörs imorgon, för då åker jag hem till stocholm!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (52)
 • my

  tråkigt! 🙁
  hatar oxå mitt liv

 • Daniel

  Live the life and take no bullshit!

 • Emilia

  Jamen då kan vi ju hata våra liv tillsammans, kör på bara du är så jäävla grym! Sup gärna också för min del hörru 😉

 • Anonym

  Ojojoj det är så synd om dig buhu crybaby!!??

 • - silly dreamer

  Du är du, jag blir så arg på läsare som försöker begära något annat. Klart de skulle festa om de hade möjligheterna så som du har?
  Blir bara less på dubbelmoralen, jeez.
  Du är inte perfekt, men det är ingen annan heller. Och perfektion kan man inte kräva av någon. Jag är nöjd med att läsa om Paulina, sådetså! 🙂

 • hej

  Du börjar få asymmetriska ögon. En kompis fick det av att festa för mycket/dricka för mycket alkohol. Glöm inte att det ALDRIG går att gör a något åt , Paulina.

 • Woot

  Vet du ens vad ”relaterar” betyder?

 • lisa

  ja men de är ju fan sanningen, du festade innan du fyllde 18 oxå. du får fan skylla dig själv, ta tag i ditt liv. du var fan så mkt bättre förut

 • Therese

  Du är ju så söt 🙂 Lev livet och gör det du vill! Du är värd det och livet är till för att levas! Man måste testa och festa och göra bort sig för att lära sig av sina misstag! Go girl!

 • Anonym

  gumman så går det när man inte har kontroll

 • melliie

  Tävling på bloggen just nu!
  Sugen på en ny super snygg klocka? då går ni in på min blogg http://melliie.myshowroom.se och följer instruktionerna:D lycka till

 • ISABELLE

  okej, låter inte så roligt ..

 • ordmärkaren

  ”vilket relaterar till” , du menar ”vilket resulterar i”!

 • Malin

  HATAAAAAAAAAAAAR när de där händer, ja åkte upp tills stockholm o tappa mitt pass innan krogen, SÅ JÄVLA TYPISKT! men försök smita in ändå!!

 • Paula

  Precis, det är ditt liv och du får göra precis som du vill utan att alla andra ska lägga sig i!

  Enjooooy life!

 • Malla

  Det handlar inte enbart om att du festar mycket, det handlar mycket om att dina läsare inte BARA vill ha korta skituppdateringar 2 ggr om dagen som BARA handlar om ditt festande.. Folk vill läsa om ditt liv i sin helhet, inte bara den biten där du festar, och kanske nån bild till..

  Förr var din blogg BRA, när du skrev om ditt LIV, nu när du bara skriver om alla fester du går på så är den inte längre bra, ej heller intressant.. Du måste förstå skillnaden Paulina..!!

  Att du oxå lovar att blogga bättre titt som tätt men inte backar upp dina löften får ju folk att tröttna, det måste du oxå förstå..!
  Att bara blogga om iss EN sak, i ditt fall festandet, gör att du inte når ut till i närheten lika många som innan..

  Det är givetvis ditt val, för det är din blogg, men man måste ju få vara ärlig och säga vad man tycker, speciellt när man fortfarande (men nog inte länge till) är en av dina läsare..

 • ACT

  Hej! Hjälp oss att hjälpa andra! Vi skulle vara jätteglada om ni kunde gilla och sprida denna länk! Syftet med detta är att bistå människor i nöd i Afrika. 🙂
  http://stipendium.weleda.se/bidrag/act

 • Anna

  Fin du är! keep it up girl!

 • Josefin

  Men du är ju igenkänd! Du borde väl inte änns behöva visa legg näru går ut? x) men som sagt jag har oxå fyllt 18 iår o går ut stup i kvarten så festa är något som är skit kul men i den tråkiga lilla hålan jag bor är det inte direkt något röjj… Men ute är man ändå. Händer mer på krogen än hemma!

 • Lina

  Äsch ta tiden i akt å sup så mycke du kan för sen säger de bara poff å du har barn å grejer. Lev medans du kan 😀

 • CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

  Kolla gärna in mitt senaste vintagefynd i väskvärlden ♥

 • Helena

  paulina tänk lite innan du klagar över ditt jätte stora problem vilket är att du inte kan gå ut EN kväll. Du kan alltid åka till göteborg en annan dag. Folk har verkliga problem, sjukdomar dom lever med och du ska klaga över detta..

 • Sofia

  Blir grymt irriterad när du skriver att du hatar ditt liv. Du är 18, sjukt snygg och har inte direkt problem med pengar. Så jävla orättvist och bortskämt att du blir så arg bara för ditt pass är borta när du varit ute nästan varje dag sen du fyllt 18 + att du va ute jävligt mycket innan du fyllde år också. Du har det så jäkla bra så sluta klaga

 • vendel - 17 år och blivande mor

  Oj, vad fjantligt faktiskt. Dock det där med passet, det går även lika bra med ID-kort – eller du kanske inte har det?

  Jag kan inte riktigt förstå det där med festandet och drickandet, vad är det som är så himla roligt med detta? Är jag bara jag som funderar på det, eller är det någon annan också?


  17 år och blivande mor åt en son

 • Anonym

  Jag skulle oxå velat festa när som helst i veckan som du kan. Jätteroligt, synd bara att din blogg blivit så tråkig 🙁 hoppas de blir bättre snart. puss på dig

 • Martine

  Jeg sier meg enig med hva Malla skriver her! Du oppdater bare om festing hele tiden. Kom tilbake, den Paulina du var før! Bloggen din var jo så bra da! Håper kvelden ordner seg for deg 🙂

 • anna

  Vi är liksom inte dina föräldrar, du får såklart göra vad DU vill & känner för. Alla ungdomar super, tycker du gör rätt i att skita i dom som säger att du super mycket. Vi är liksom inte med dig, du kanske inte dricker mycket varje kväll heller ! DU ÄR BARA 18 en gång, Njut 😉

 • -

  hahaha du är grym, fast du har en skit dag just nu, så tycker jag det!!! 😀

 • my

  du o steffi måste skoja me tatueringarna! :O
  aja, man är i alla fall glad för eran skull..

 • Sandy

  Du får festa hur mycket du vill men du kanske ska tänka på att folk säger sådana saker till dig för att dom.. ja jag vet inte, bryr sig om dig en smula? Ta inte allt så negativt. Sen vill jag bara påpeka detta ”jag har precis fyllt 18 och jag kan” Vadå du kan? Det är nog det sämsta argumentet. Jag skulle kunna säga ”Jag mördar människor för att JAG KAN”

 • malin

  du är så fin!
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

 • stina

  Självklart så tror alla att du festar mycket när det är allt du bloggar om.

  Dessutom så tkr jag att du passar ganska bra in i normen, när man var i din ålder ville man bara festa och tyckte att fylla 18 var skitkul. Så ja, jag förstår inte riktigt folk som klagar på din alkoholkonsumtion, det är bara bloggen som suger, inte du.

 • Maya

  Fyfan vad söt du är Paulina!!

 • tess

  Snygg du är!
  Ibland kan det kännas skönt att få supa bort lite problem, hoppas allt löser sig!

 • Viktoria

  Svar på tal och lite till:

  ”Du är du, jag blir så arg på läsare som försöker begära något annat. Klart de skulle festa om de hade möjligheterna så som du har?”

  Haha – ska det vara ett skämt? Jag är arton, jag har tillräckligt med pengar för att kunna vara ute och dricka varje helg om jag skulle vilja det, men jag har faktiskt lite folkvett och gör det inte. Det är patetiskt och fegt att gömma sig bakom en gardin av alkohol. Paow, du vill så gärna bli vuxen. Så väx upp då.

  Det finns inget barnsligare än att säga ”Och sluta klaga på att jag fester mycket, jag har precis fyllt 18 och jag kan, och jag har råd.”. Det betyder ju bara att du skäms över det egentligen.

  Stå emot dina falska kompisar och våga vara den Paulina egentligen är – men utan sprit, för en gångs skull.

 • lovisa norling

  livet blir bättre!
  kolla in min blogg lovisahnorling.myshowroom.se

 • sofie

  bry dig inte om alla människor som är negativa, såklart skall du leva livet (;

  besök gärna min blogg där jag lever livet till 100% :)))))
  kram http://www.soufies.blogspot.com

 • jessica

  är 19, vart psykiskt sjuk sen jag var 14 i panikångest osv så har inte kunnat ens på en hemmafest eller nånting. frisk sen jag var 18. är jag ute för det? näe. jag vill, men palla? ibland ja. men dyngrak? aldrig. full nån gång? ja. kul? ja

  du har råd, jag med, du är 18, so? du har hela livet på dig, inget tvunget direkt o supa direkt då du fyller det.. tror inte du gjort det om du vart ihop med hugo än heller för de va efter det du började , inte då du fyllde 18.

 • Rose

  Kanske bara bra att du sumpade passet, då kan du ta och coola ner dig lite…
  Du lever just nu i en liten dröm värd, ingen normal 18 åring festar och reser som du gör. Även om du inte är skit full varje kväll, men dock lite för ofta.
  Skaffa dig ett jobb. Plugga. Eller gör något vettigt. Din blogg har blivit skit dålig och du ser faktiskt inte ut att vara speciellt lycklig ut direkt….
  Självklart ska du ha roligt, men sluta bete dig som en ”super” star. En dag tar det roliga slut, och då kommer ensamheten. Som jag tror du är lite rädd för. Lev och njut av livet om du kan, MEN snälla ta det lite lugnt. Du missar inget. Jag lovar.

 • sabbe

  Du är ganska motstridig i din blogg, skriver ibland att du blivit spritfet, i nästa inlägg tvärtom. Samma sak med MÅNGA andra saker, just sayin:)

 • Nina

  Asså vafan?.. Du hatar dit liv bara för en jävla telefon och ditt pass när det finns barn i afrika som svälter!! Väx Upp!!!!

  Svar: Och vad gör du för barnen som svälter i Afrika? Jag är engagerad i det och skänker pengar avrje månad till mina fadderbarn och olika projekt, så kan inte du berätta vad du gör…? Förutom att gnälla förstås?

 • emelie

  Haha vafan självklart du ska festa som fan nu när du får o du har råd!
  Men de folk kanske är lite besvikna på eller folk snarare jag, är väl mest för att din blogg handlar liiiite för mycket om fest o för lite paow :/

  Ha de bra!

 • Anna

  chilla cheyen, chilla

 • johanna

  resulterar* i att nu inte kan gå ut. relaterar låter inte riktigt rätt haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *