Missa inte detta: Diamantjakt med ATTITUDE

Snart är det dags för något som ni bara inte får missa!

Den 26-27 november fyller ATTITUDE Stockholm Kistamässan med mode, skönhet och livsstil.

Under två mässdagar kommer ATTITUDE att bjuda besökarna på produktlanseringar, artistuppträdanden och catwalk i världsklass. Varje dag får de 500 första besökarna en goodiebag där 8 utav dessa bl.a. innehåller ÄKTA DIAMANTER!

Under de båda dagarna så kommer även otaliga priser att delas ut från den Stora scenen i form av exklusiva smycken, väskor, smink och modeaccessoarer.

Nedan är en tävling i samarbete med ATTITUDE där jag lottar ut biljetter till 5 lyckliga vinnare. Varje vinnare får 8 biljetter för att bjuda sina kompisar på årets händelse inom mode, skönhet och livsstil. Va med och tävla och se om någon av er kommer hem med en diamant i fickan!

Regler:
1. Gilla ATTITUDE på Facebook
2. Motivera i en kommentar varför just du skulle vilja vinna biljetter till mässan. De 5 bästa motiveringarna vinner 8 biljetter var till mässan. Var noga med att även skriva ned er mailadress så att vi kan kontakta dig om du är en av de lyckliga vinnarna.

Om du vill tävla med din blogg så skriver du ditt bidrag på bloggen länkar ditt tävlingsinlägg till detta.

Tävlingen avslutas onsdag den 24/11

Lycka till på skattjakten önskar jag och ATTITUDE!

(Visited 39 times, 1 visits today)

84 Comments

 1. Erica november 22, 2011 at 11:39 f m

  Jag vill vinna eftersom att jag vill åka till storstaden STOCKHOLM. Träffa alla trevliga och goa människor eftersom jag är trött på denna lilla håla! Sen vill jag ju självklart gå på denna roliga mässa, verkar jätteskojjigt och behöver komma ut på något kul. KRAMIS! 🙂

  Reply
 2. ellinor november 22, 2011 at 11:49 f m

  behöver inte vinna några biljetter till mässan då jag jobbar på kista mässan och ska jobba i helgen 😉

  Reply
 3. Alicia karlsson november 22, 2011 at 12:10 e m

  Hejsan, jag skulle hemskt gärna vilja vinna, jag har varit i sthlm 1 gång i hela mitt liv och det var när jag var 8 år gammal. Har alltid velat åka men har liksom aldrig kommit dit :/ men om jag skulle vinna dom här biljetterna och dra med mig mina vänner så är det en självklarhet att vi kommer åka! Jag bor i sundsvall och här borta händer det faktiskt inte så mycket. Tack för möjligheten, kram från sundsvall! 🙂

  Reply
 4. emmie november 22, 2011 at 12:14 e m

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Mode. Mitt mål är att jobba med kläder och sånt när jag blir stor.
  Lika bra att få känna på hur det är att gå på en mässa redan nu! Och få se hur det är i verkligheten.
  Skulle vara kul att få uppleva något nytt. Inte bara sitta hemma framför tv:n och kolla på sånt.
  Vet precis vilka jag skulle ta med och dom skulle bli lika glada som jag skulle bli om jag vann.
  Älskar väskor, smycken och smink så det skulle passa mig perfekt.

  Finns ingen bättre chans en denna. Inte varje dag man får en sån här chans att vinna såna biljetter. 🙂

  Reply
 5. Moa - Vinn iPhone skal ♡ november 22, 2011 at 12:30 e m

  Jag har en tävling i min blogg, super enkel – bara att kommentera att du är med 🙂

  Reply
 6. Moa november 22, 2011 at 12:30 e m

  JAg skulle vilja vinna föra tt min största dröm är att kunna bli mordefotograf och super fotograf a la Bingo Rimer min idol. Jag skulle se detta som en enormt rolig chans att kunna utveckla mig och lära mig allt, att testa mina färdigheter på en stor modemässa och kunna ta med mig mina älskade vänner. Att för en gång skull kunna ge någonting tillbaka till dem jag älskar mest!

  Därför skulle jag vilja vinna biljetterna, för min egen utveckling men också för att få bjuda tillbaka för mina älskade vänner som alltid funnits där för mig!

  Reply
 7. Amanda november 22, 2011 at 1:01 e m

  Heej paulina 😀 Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna då det skulle va så kul att överaska mina vänner och kunna göra något tillsammans alla för engångsskull.. vi alla jobbar / går i skolan så vi hinner ´knappt synas nu för tiden så detta skulle vara ett perfekt tillfälle att kunna göra något kul tillsammans spec när vi alla är intresserade av allt med mode och skönhet att göra 😀 tack på förhand världens bästa bloggare!!!!!

  Reply
 8. Matilda Henriksson november 22, 2011 at 1:20 e m

  Mina motivering:
  1. Jag utbildar mig inom mode/design och att få gå på attitude i helgen skulle vara helt perfekt för att hitta inspiration och spana in de nyaste trenderna inom mode.
  2. jag är proffs-dansare och då krävs det en hel del smink och sminkkunskaper så att ta del av de nyaste inom smink skulle vara underbart.
  3. Jag är en tjej som älskar mode och skönhet, att få bjuda med 7 vänner med samma intresse som jag skulle vara superkul! En riktig girlfriends-dag!

  Kram / matilda

  Reply
 9. Anonym november 22, 2011 at 1:32 e m

  Hej paulina, gjorde din tatuering på fingret ont? Jag funderar på att göra en själv nämligen 🙂

  Reply
 10. Maja november 22, 2011 at 1:44 e m

  jag vill vinna för jag brinner för mode helt enkelt. jag är en riktigt mode fashionista och det här är en once in a life time chans. vore helt underbart!

  Reply
 11. Natha november 22, 2011 at 1:53 e m

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att klä upp mig men har egentligen aldrig något stort att klä upp mig till. Jag har alltid drömt om att få gå på en modeevent eller en event alls! Jag bor i en liten stad och det hade varit så himla kul att få åka och vara i Stockholm och ha kul. Det hade varit något som jag verkligen skulle minnas i flera år och det har varit tufft ett par månader för mig och det hade varit skönt att få göra något som kan göra mig glad. Och jag älskar mode! Jag har stora planer för att flytta till usa och jobba med mode där, jag hoppas verkligen att jag vinner så att jag och mina vänner kan umgås och njuta och ha kul! Och jag har även vänner som fyller år så det hade varit en bra present för de även! 🙂

  Reply
 12. kristina november 22, 2011 at 1:58 e m

  jag skulle vilja vinna dessa biljetter eftersom det skulle vart sjukt kul att gå på den! jag tänker inte smöra och säga min högsta dröm e mode jag älskar mode bla bla bla blaa bara för att bli vald.. hursomhelst så skulle det vara fett najs att vinna biljetterna! 🙂

  Reply
 13. Anonym november 22, 2011 at 2:00 e m

  jag skulle verkligen verkligen vilja vinna! Jag vill jobba inom mode i framtiden och det skulle kunna vara som en liten ”knuff” in i modet. sen skulle det vara SKITkul att gå på en modemässa! Jag ÄLSKAR mode! sen skulle det vara en kul grej att göra med kompisarna 🙂

  kram

  ps Älskar din blogg Paow, du är en riktigt bra tjej 🙂

  Reply
 14. Mimi november 22, 2011 at 2:12 e m

  Det finns en anledning till att jag vill vinna, och den är hyfsad enkel: Jag är värd det! Det är inte ofta (läs:aldrig) som jag får chansen att få gå på ett event, som jag verkligen vill gå på! (Fattigare än en sosse student)

  Sen att man har chansen att vinna 8 biljetter är ju bara ett enormt plus, då man kan dela upplevelsen med sina vänner, kanske slipper jag även att köpa julklappar då? 😉

  Reply
 15. Anonym november 22, 2011 at 2:16 e m

  jag skulle verkligen verkligen vilja vinna! vill jobba inom mode när jag blir äldre och det här kan bli som en liten ”knuff” in i modevärlden! sen också en kul grej att göra 🙂 och riktigt kul att gå på modemässa med bästa kompisarna 🙂

  kram
  ps Paow du och din blogg är grym 😀 du är en duktig tjej du 🙂

  Reply
 16. Osynlig november 22, 2011 at 2:35 e m

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna biljetterna eftersom att nu på senaste tiden har jag verkligen fått upp ett öga för olika sorters mode. Jag har för ett tag sen blivit frisk från min anorexi och känner nu att ja äntligen vågar testa på olika fina kläder och verkligen känna mig fin! Jag vill gärna jobba med mode och fotografering när jag blir äldre, kanske inte som heltids jobb men som hobby, mest för att visa mode industrin att allt inte handlar om hur smal man är eller hur stora bröst man har osv. Skulle gärna vilja hjälpa andra, och ja tror att en bra början är att verkligen se hur allt går till!
  Om jag vann skulle jag ta bla. ta med mig min mamma för hon stöttar mig genom allt och har alltid funnits där, hon är en sån som är värd en sån här sak!

  Reply
 17. Emma Blomqvist november 22, 2011 at 2:50 e m

  Hejsan!
  Jag läste det här inlägget och blev fruktansvärt intresserad. Därför kommenterar jag här för att få chansen att vinna en biljett. Jag säger inte att jag är mer värld att vinna än någon annan, bara det att jag skulle uppskatta det så himla mycket. Har alltid varit intresserad av sånt här. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni utser mig som en av vinnarna till denna biljett.
  Med Vänliga Hälsningar Emma

  Reply
 18. Judith Ryan november 22, 2011 at 3:10 e m

  Hejj! Jag skulle vilja vinna detta på grund av att jag och mina vänner skulle dra iväg från lilla Lidköping på höstlovet till antingen Stockholm eller Göteborg och bara shoppa och njuta av varandras sällskap nu när vi börjat gymnasiet och inte längre träffas så ofta, men det blev inte av på grund av privara själ så detta skulle sitta perfekt. Vi alla är intresserade av mode, smycken osv så detta skulle verkligen uppskattas hos oss. Flera av oss har aldrig varit i Sockholm så det skulle vara en upplevelse. En perfekt julöverraskning att ge mina underbara vänner om jag vinner! 😀

  Reply
 19. Alexandra november 22, 2011 at 3:50 e m

  Jag borde vinna för att jag älskar mode. Sitter ofta och kollar i modetidningar och på internet. Det är ett stort intresse jag har.
  Skulle vara så otroligt kul om jag vann 8 biljetter, för då skulle jag bland annat ta med mig min storasyster som är besatt av mode. Hon bär alltid dom kläder som är ’inne’ och ända sen hon var 1 och ett halvt år gammal har hon bestämt själv vilka kläder hon ska ha på sig. Så detta skulle vara en bra överraskning för henne om jag vann biljetter till mässan!

  Har gillat deras sida på internet också. =)

  Reply
 20. Alexandra november 22, 2011 at 3:50 e m

  Facebook mena jag, haha.

  Reply
 21. Lillan - MODEBLOGG november 22, 2011 at 3:51 e m

  jag brinner för mode, det är inte bara en inriktning inom gymnasier att gå textil. det är en livsstil, å det är nog en livsstil jag är född med. jag dömer aldrig någon på gatan för att personen har på sig utstickande kläder, jag uppmanar det! alla är personliga och har en personlig stil. jag tänker inte sitta och skriva någonting om att (möjligtvis) har gått igenom något traumatiskt i mitt liv. jag skriver det här för min passion inom mode, och hur mycket det får mig att le.

  [email protected]

  Reply
 22. my november 22, 2011 at 4:17 e m

  skulle vara så kuuul om man vann tävlingen, vill verkligen det!! 😀 plus att jag tycker att man är en av dom värdiga vinnarna som kommer vinna, pga skiten som jag får gå igenom varje dag, men men. vet att jag inte kommer vinna 🙁
  om inte jag blir en av dom som du väljer, så får du välja dom som..
  1. har haft/har det väldigt tufft.
  2. brinner för mode o som till exempel vill jobba inom mode i framtiden, eller pluggar mode/design.
  3. VERKLIGEN vill vara me om en upplevelse som att vinna mässan-upplevelsen o ha det riktigt kul!

  Reply
 23. Rebecca - FOTOBLOGG november 22, 2011 at 4:29 e m

  En motivering, alltid lika svårt.
  Vi kan börja med att kommer från en liten by vid namn Skutskär, och är ungefär lika stor som lillfingernageln. Alla känner alla och ingen vågar sticka ut, Med Andra ord skittråkigt. Jag har även ett brinnande intresse för foto och tycker detta skulle vara en underbar upplevelse. Tänk dig att få se något vilt och vågat istället för att de alldagliga stickade koftorna för engångsskull.

  Nej, nu ska jag inte skriva en snyftig kommentar & slicka din röv mer, hoppas du har en trevlig kväll och fortsätt rocka!

  Reply
 24. onlyerik november 22, 2011 at 4:31 e m

  ska du på 100 % party på torsdag ? snälla svara i mina kommentarer ?

  Reply
 25. Fantasydining-En blogg om temarestauranger november 22, 2011 at 4:35 e m

  Jag vill vinna biljetter för att det hade varit otroligt kul att åka till Stockholm. Som de flesta andra här så älskar jag mode och kläder. . Hade verkligen varit kul att få gå på något så här stort och även få en chans att se er bloggare!!!

  Kram Fantasydining

  Reply
 26. Gadie november 22, 2011 at 4:44 e m

  Hej!
  Jag vill jätte gärna ha biljetterna för att ifall jag vinner och kommer till stockolm så får jag se Dig min idol! och huvudstaden, och ett helt coolt event!!!! Därför vill jag vinna biljetterna, eftersom en skåning som mig inte kommer få ytterligare en chans att se dig IRL om det inte sker nu på attitude!.

  Reply
 27. Linda Nyström november 22, 2011 at 4:55 e m

  Jag skulle vilja vinna biljetterna för att just kunna bjuda dem jag verkligen älskar på det här. Jag och mina vänner skulle uppskatta det här då vi behöver göra något annat än att faktiskt bara sitta hemma och glo på tv.

  Jag Ä L S K A R mode verkligen och det skulle vara jätte kul att få se det här eftersom jag aldrig har sätt något catwalk eller liknande. Jag har länge letat efter något sånt här faktiskt, så de skulle vara hur kul som helst att vinna det här!

  Jag brukar faktiskt inte vara med i tävlingar såhär, men just det här sjönk jag verkligen igenom och tänkte ”det här ska jag vara med på!”

  Jag har haft det svårt med vänner och sånt faktiskt, i lågstadiet mellanstadiet.(går i högstadiet nu) Men nu har jag världens underbaraste vänner och skulle verkligen vilja bevisa dem hur mycket jag älskar dem genom det här bland annat det här.
  De skulle vara superkul att vinna det här.

  Kram Linda

  Reply
 28. Linnea november 22, 2011 at 5:17 e m

  Jag skulle vilja vinna därför att jag är så stört intresserad av mode, smink och skönhet. Jag går även en stylist linje och det skulle verkligen vara en dröm att vinna biljetterna och få bjuda mina vänner på denna mässa. Har även hört att bloggaren Kenza ska vara där och hon är min största idol. Inte bara Kenza ska vara där utan massa andra kändisar med sina egna kollektioner osv. Det skulle uppskattas något enormt, och skulle nog vara det coolaste jag fick vara med om. Dessutom om jag skulle få träffa på Kenza. 😀

  Reply
 29. Sandra november 22, 2011 at 6:08 e m

  Hej!

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling. Jag är jätte intresserad av mode och läser flera bloggar varje dag, blant annat din! 🙂
  Det skulle va så otroligt roligt att få se hur det går till på riktigt, eftersom jag aldrig varit på något liknande.

  Hade jag vunnit hade jag bjudit med mina vänner, men också min mamma! Hon fyller år snart och det skulle va så kul att få bjuda henne på detta, eftersom hon också är intresserad av mode! Jag är 18 och min mamma fyller 37, hon har altid varit där för mig genom gott och ont och det skulle va roligt att få visa min uppskattning genom att bjuda henne på denna mässan! 🙂
  ”Picken över i’et hade ju varit om hon fick med sig en diamant hem ;)” hehe

  Ha en trevlig dag, och fortsätt med dina bra inlägg! 🙂

  Reply
 30. Elin E :) november 22, 2011 at 6:14 e m

  Heej!
  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge mina bästa vänner någonsin en hel helg i Stockholm. Det skulle vara en fantastisk julklapp till dem!

  Reply
 31. Klara november 22, 2011 at 6:21 e m

  Hejhej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna biljetterna därför att jag har alltid velat hålla på med mode när jag blir äldre, och jag ser detta som en mycket bra möjlighet att kunna båda lära mig och sätta mina egna kunskaper på prov! Blev också väldigt sugen på dessa biljetter när jag läste att jag får ta med mig vänner också då mina vänner betyder så oerhört mycket för mig och jag har alltid velat ge dem någonting speciellt, och detta skulle passa perfekt då vi kan göra det tillsammans också!
  Puss och kram!

  Reply
 32. Rebecca november 22, 2011 at 6:32 e m

  Tjenare! Om jag skulle vinna dessa biljetter så skulle jag bjuda med mina 4 bästa vänner som alltid har funnits där för mig. Vi är 5 mode och smink galna tjejer så det skulle varit helt underbart!! sedan skulle jag även ta med min fina mamma för att hon står ut med alla mina tonårsproblem, och är den mest fantastiska mamman! Håller alla tummar jag har.. massa kramar <3

  Reply
 33. essla november 22, 2011 at 6:38 e m

  hej jag skulle vilja vinna eftersom att jag värkligen ÄLSKAR mode och allt där till. men eftersom jag inte har så mycket pengar kan jag inte köpa biljeter själv och jag bor i en liten by och här har vi aldrig några events eller liknande så jag har aldrig fått vara med på en modevissning och det är typ min dröm att sitta och bara kolla på kläder och få goodiebags och sådant. fast med min otur och dårligt skrivande vinner jag aldrig fast man kan ju alltid hoppas 🙂 ha det bra 🙂

  Reply
 34. Lana november 22, 2011 at 7:09 e m

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att kunna bjuda med min kompis som pluggar mode/design och hon fyller år den 26 och att hon får gå på en sådan mässa tror jag hon skulle bli jätte glad över!
  Jag skulle ta med alla mina kompisar för att kunna fira henne under mässans gång.
  Jag hoppas verkligen jag vinner!

  Ha en jätte fin dag! 🙂

  Reply
 35. Jenny november 22, 2011 at 7:22 e m

  JAG ÄR MED! skulle göra allt för att få vara med, jag älskar mode och allt som har med det att göra! Det skulle vara världens bästa upplevelse att få se alla designer som man väntat på att få se, alla som är värda att se är där och jag skulle verkligen vilja vara en av dom som fick uppleva det, uppleva allllllt! 😀

  Reply
 36. Isabella november 22, 2011 at 7:28 e m

  Jag skulle gärna vilja vinna, då jag är väldigt intresserad av mode och skönhet, och gärna vill inspireras! Dessutom vill jag ta med mig mina kära vänner och ha kul i helgen! Jag läser naturlinjen på gymnasiet och har inte hunnit träffa mina vänner utanför skolan på jättelänge på grund av studierna. Att få gå på detta event skulle betyda väldigt mycket för mig, och att dessutom få dela glädjen med mina underbara vänner!! It would be a dream come true!!
  Kram! <3

  Reply
 37. Isabella november 22, 2011 at 7:31 e m

  HEEEEEEJ PÅÅ DIIIG!

  Det skulle bli en super häftig upplevelse för mig, om jag vann! Jag älskar ALLT med mode, smink, skönhet och KÄNDISAR!! Jag läser alltid en massa skvaller och smink/mode tidningar såsom veckorevyn, posh24, cosmopolitan, Elle magazine etc. Jag älskar FASHION. Det betyder verkligen allt för mig!
  Det skulle vara en dröm för mig om jag fick gå på ett sådant mode-event och träffa en massa nya och spännande människor! Det skulle kännas så fantastisk bra att få gå på ett event SOM KRYLLAR AV en massa kändisar! Det här eventet skulle rädda mig från en mörk, deppig vinterdag!

  Reply
 38. Elena november 22, 2011 at 7:44 e m

  Jag skulle vela vinna eftersom mode är verkligen mitt största intresse. Att äntligen kunna gå på en sådan mässa skulle uppfylla en av mina största drömmar. Lära känna nya personer som tycker som jag och kunna diskutera om det och på de sättet utvecklas som person också.
  Jag skulle i detta fall bjuda med mina vänner, varav en faktiskt är som jag alltså lite mode galen. Men kunna visa de andra vår värld. Skulle vara helt underbart!

  Jag hoppas på det bästa! 🙂 Kram

  Reply
 39. aldijana november 22, 2011 at 8:33 e m

  Jag skulle vilja vinna, dels för att kunna bjuda mina underbara vänner på en otroligt rolig upplevelse i underbara Stockholm som jag inte har besökt på x antal år, så det skulle vara jätte roligt. Har dessutom haft det lite jobbigt i livet de två senaste månaderna så skulle behöva lite tur och lycka nu så den här chansen skulle verkligen betyda otroligt mycket för mig. Bjuda med mig min underbara mamma som alltid finns där för mig <3

  Kramis // aldijana hasanovic
  [email protected]

  Reply
 40. rebbe november 22, 2011 at 8:56 e m

  Hej Paulina!!Åh jag skulle mer än gärna vela gå! Det är ingenting liknande jag gått på förut,trots att jag så gärna vill! Jag vet att mina vänner skulle också uppskatta det som jag! eftersom vi bor mot landet utanför uppsala (där det aldrig händer någonting) Vore verkligen super kul att få gå, och otroligt häftigt! 🙂 Jag är en modeintresserad tjej, men har dock inte så bra med ekonomin så att jag kan göra saker som dessa annars! 🙂 Alla kramar i världen till dig. Nu håller jag alla mina tummar! 🙂 love you

  Reply
 41. Estelle november 22, 2011 at 9:14 e m

  jag skulle vilja vinna för att jag älskar mode och skulle vilja gå på den där mässan men har inte pengarna till det. Jag skulle verkligen vilja gå och kolla på catwalken och vara bland andra som älskar mode lika mycket som jag! Kanske lite tråkig motivering men jag vet inte vad jag ska skriva, jag skriver bara som det är. Tack för chansen! 🙂

  Reply
 42. REBECCA november 22, 2011 at 9:30 e m

  Alltså jag skulle så gärna vilja vinna för att jag älskar mode . Och jag är jätteavis på mina vänner som ska gå . det skulle vara så underbart att få gå!
  Love u <3

  Reply
 43. Evelina november 22, 2011 at 9:54 e m

  Mina nära och kära är det som lyser upp vardagen nu i det kalla vinter vädret. Men om jag skulle vinna biljetterna skulle detta lysa upp den gråa vardagen extra mycket. Men jag skulle framförallt bjuda med min mamma då hon är min bästa vän. Dock får vi nästan aldrig någon fritid med varandra då mina föräldrar är skilda och hon bor ungefär 2 timmar ifrån Stockholm. Dessutom har hon åkt in och ut på sjukhuset därför tycker jag att hon förtjänar att få lite tid med sin dotter. Kramar

  Reply
 44. Daniella november 22, 2011 at 10:11 e m

  Jag skulle helt enkelt vilja vinna för att jag lever för mode och verkligen skulle vilja gå på det där mer än något annat. Den här hösten har inte varit den lättaste och då skulle jag ha åkt på en semester med mina kompisar för att få koppla bort allt. Men det blev inte heller av olika anledningar. Så livet är inte så jäkla härligt just nu alltså. Skulle vara så himla underbart att få göra något riktigt kul och bara få koppla bort allt. Hoppas av hela mitt hjärta att jag blir utvald. Kram

  Reply
 45. josefin november 22, 2011 at 10:14 e m

  Det skulle vara underbart om jag fick vinna detta pris, trots att jag är mycket intresserad av mode och skönhet har jag aldrig vart på en liknande tillställning. Det skulle betyda mycket för mig, min utbildning och framtid!
  Jag hoppas verkligen att jag blir en av de lyckliga vinnarna!

  Reply
 46. Nathalie november 22, 2011 at 11:57 e m

  Jag skulle absolut vilja vinna biljetterna. Dels för att jag skulle ta med mig världens skönaste Tjejjer på ett as trevligt event. Och dels för att unna sig själv en dag med sina bästa vänner. I mitt fall när man har fått barn så tar man självklart familjen i första hand och glömmer sig själv lite i bakgrunden. Därför skulle det vara skit trevligt att vinna detta så man kan få klä upp sig och känna sig lite fin då självkänslan ligger i botten för tillfället. En dag/kväll med mina vänner skulle nog göra gott för både mig och min familj, för då skulle jag komma tillbaka med nya krafter till att vara världens bästa mamma plus sambo 🙂

  Reply
 47. Kajsa november 23, 2011 at 1:37 f m

  Men åhåhååh jag villvillvill vinna! Kommer inte på någon bra motivering för jag suger på sånt… Men, pleeeeeease? Hehe jag villvillvill!!

  Reply
 48. Jennifer november 23, 2011 at 2:12 f m

  Hej Paow! Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag skulle så hemskt gärna vilja åka till Stockholm och se hur det är utanför detta tråkiga Norrköping nån gång. Jag drömmer om att bli modell, och det är även därför en dröm för mig att få se på andra modeller. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, jag är liksom alltid den som drar nitlotten, tråkigt nog.. Jag skulle bara bli så lycklig om jag fick äran att göra något sådant i mitt liv.. Det ända jag spenderat mitt liv på är att sitta hemma och plugga och engagerat mig på skolan. Åh, jag skulle bli så glad om jag kunde få bjuda med de kompisar jag har på något sådant, det vore underbart roligt, ett minne för livet. Snälla paow, låt mig bli en av de personerna! Jag vill det verkligen mer än nån annan (tror jag absolut). Snällasnällasnälla 🙁

  Reply
 49. jennifer november 23, 2011 at 7:24 f m

  jag skulle vilja vinna för att kunna åka iväg och hitta på någonting roligt med mina vänner 🙂

  Reply
 50. Emily november 23, 2011 at 9:53 f m

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna åt mig och mina bästa tjejor!
  Vi är ett tjejgäng på 8 som har hållit ihop i år och dar och det var
  länge sen vi gjorde något ihop alla tjejor förutom en middag liksom..
  Så det vore en perfekt grej för oss då vi alla älskar mode och shopping! 😉
  Jag håller tummarna och hoppas jag vinner så jag kan överraska mina brudar
  på en stockholms tripp och slippa lilla håla Nyköping för en stund 🙂

  Reply
 51. Julia november 23, 2011 at 10:13 f m

  Jag är med 🙂
  Jag skulle bara vilja säga att det skulle vara super kul att gå på Attitude mässan, Det skulle vara super att kunna ta med mina vänner på denna mässa.
  Då vi planerat att gå väldigt länge 🙂 Skulle vara super kul att kunna bjuda dem på detta, då jag verkligen tycker de förtjänar det 😉

  Reply
 52. Ronja november 23, 2011 at 11:00 f m

  Hej! 😀 Jag skulle vilja vinna eftersom att jag alltid har velat göra ngt för mina kompisar, som att bjuda på en spa resa eller ngt liknande, för dom brukar alltid bjuda mig då man kanske inte riktigt har råd att ta 6 personer till ett spa och betala för allt! Men det skulle verkligen vara super kul att fara till Attitude med mina tjejer och bara ha en tjej dag och kolla på lite runway. HOppas verkligen att jag vinner!! Kram. 🙂

  Reply
 53. Julia november 23, 2011 at 11:23 f m

  Hej Paulina!
  Jag är en 18 årig tjej som älskar allt som har med mode att göra. Min framtid vill jag ska bestå av att jag får jobba med kläder och allt som har med mode att göra. Detta tänkte jag kunde vara en riktigt bra början. Uppträdanden, mode visningar detta är verkligen något jag skulle vilja uppleva så här tidigt i livet.Förövrigt så gör mina vänner så otroligt mycket för mig så nu vill jag gärna gottgöra dem, Och vad säger man? En sån här grej tackar nog ingen nej till. Mina vänner förgyller och ljusnar upp mina dagar. Så nu vill jag förgylla en dag för dem. Jag hoppas att du Paulina som är världens bästa bloggerska kan uppfylla min dröm! Kram!

  Reply
 54. Jennfer november 23, 2011 at 11:53 f m

  Jag skulle vilja vinnna för att kunna åka iväg och hitta på någonting roligt med
  Mina vänner 🙂

  Reply
 55. Julia november 23, 2011 at 3:21 e m

  Jag skulle jätte gärna vinna biljetterna till mässan, eftersom jag har aldrig varit på en mässa/mode visning nån gång, så skulle vara en enorm upplevelse och ännu bättre att kunna dela upplevelsen med mina närmaste vänner! 🙂
  Jag älskar att få insperation och få lite tips.
  Jag bor i uppsala så det skulle vara perfekt att åka till kista över några dagar och uppleva detta!
  Håller tummarna för att vinna biljetterna för mig och mina kompisar!

  Reply
 56. Linnea november 23, 2011 at 3:25 e m

  Jag älskar mode, och att sitta fast i Göteborg som 17-åring denna helg är verkligen inte lockande. Därför skulle det vara superroligt att få bjuda med mig kompisar upp till Stockholm och låta sig inspireras av storstaden och ta del av Attitude!

  Reply
 57. Jennifer november 23, 2011 at 3:40 e m

  Och ännu en gång Paulina, jag vill verkligen uppleva detta! (verkligen desperat, ja vet..)

  Reply
 58. nicole november 23, 2011 at 4:04 e m

  hej paow
  jag vill följa med för jag har alltid älskat kläder och mode men jag har varit för tjock och då har jag aldrig passat i kläderna eller så har det sätt konstigt ut. mina kompisar tror att jag är helt ointreserad av mode men jag äslkar det egentlige, och detta skulle vara en bra chans att visa mina vänner.

  kram

  Reply
 59. Isabella Aflaki november 23, 2011 at 4:26 e m

  Hej, jag skulle jätte gärna vilja gå på mässan eftersom jag är mode intresserad, det är bland det bästa jag vet! Skulle även vara mysigt att ta med mina andra fina vänner och tillsammans få uppleva denna fantastiska upplevelse, det skulle även sitta fint att fy lite ny inspiration nu till vintern. Kram Isabella !

  Reply
 60. Miriam november 23, 2011 at 4:48 e m

  1.Har gillat Attitude på facebook!
  2. Jag vill vinna för att mitt största intresse i livet är mode och skönhet! Just nu håller jag på att plugga för att bli en stylist. Jag älskar verkligen allt som har med mode att göra.
  Mitt liv är inte spännande alls, bor med mina föräldrar och är det enda syskonet och mina båda föräldrar är 45+ så ja.. hur mycket kul får jag göra? Ingenting. Därför skulle jag uppskatta jätte mycket om jag fick åka dit och uppleva en magisk kväll med mina närmaste vänner som också pluggar till stylister, så deras interesse är även jätte stort!
  Att se alla designer-klänningarna skulle sätta fart på min ”karriär” och fantasi. Och om jag skulle vinna en diamant skulle det vara pricken över i, jag menar… Diamant är en tjejs bästa vän!

  Reply
 61. Jess november 23, 2011 at 5:01 e m

  HEJ PAOW! 🙂

  1. Har gillat attitude på fb 🙂
  2. Jag älskar mode. Jag vet inte riktigt varför, men så är det bara. Jag har alltid gillat att shoppa, kolla mode visningar på Youtube osv osv. Men jag skulle vilja ha chansen att få uppleve det på riktigt, inte bara genom någon annans ögon genom en modetidning, eller genom någon annans kameralins. Jag skulle jätte härna vilja uppleva det SJÄLV. Jag är också en person som bryr mig **för mycket” om andra, och skulle därför vilja göra något för mig själv, för en gångs skull. kram :*

  mail:[email protected]

  Reply
 62. Maria november 23, 2011 at 5:23 e m

  Hej Paulina 🙂 Jag vill helt enkelt vinna för att lära mig mer om mode och skönhet. Jag tänker inte babbla på om att jag är mest värdig för att jag går en massa modeutbildningar för det gör jag inte. Jag arbetar heller inte som stylist eller hektiskt bläddrar i modetidningar varje dag. Jag är bara en helt vanlig tjej som älskar kläder 🙂 Och som väldigt gärna skulle vilja åka på den här mässan. Det hade varit en sån grym upplevelse att jag hade tappat hakan! Håller tumarna medan jag skickar många kramar 🙂 Tack på förhand!

  Reply
 63. s.t november 23, 2011 at 5:28 e m

  Har alltid älskat mode, haha man är ju tjej 😀
  men asså helt ärligt hur mycket man än intresserar sig av mode så hittar man aldrig något stil som passar mig , och jag har alltid på mig tråkiga kläder. Det är roligt att läsa modetidningar och sånt men om jag fick vinna skulle jag få en hjärtatack,, asså det går inte att förklara med ord hur speciellt det skulle kännas. att vara i själva modevärlden och att få uppleva det skulle kännas fantastiskt

  kram <3

  Reply
 64. isabelle november 23, 2011 at 7:28 e m

  hejhej! jag skulle jättegärna vilja gå på mässan för jag går 2a året på stylistlinjen där vi läser allt från kläder, hår, makeup osv och detta hade verkligen varit en upplevelse för mig och även någonting jag kan ha användning utav som en blivande make-up artist. Jag har varit med o tävlat om att få gå på denna mässan innan , men vann tyvärr inte .. så detta är verkligen sista chansen för mig att faktiskt någonsin få gå på en mässa i guess!

  Reply
 65. Sandra november 23, 2011 at 8:27 e m

  Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna, jag tycker att jag förtjänar det eftersom jag nyligen la mig på ett bord för en mindre operation i vaket tillstånd. Det krävdes mycket för mig att komma dit och efter detta, har jag inte gått ut eller kunnat gå till skolan då det är två långa trappor upp och bära på en data och massa böcker är ju att anstränga sig vilket jag inte fick. Kämpar mig upp från sängen ändå och hade hoppats på att få göra en rolig sak för mig själv och mina vänner. Hoppas du har det bra

  Reply
 66. Lina Holgersson november 23, 2011 at 9:09 e m

  Jag vill vinna för att jag bara skulle älska allt på den mässan! Har kollat in den från första stund dem började lägga upp information osv.
  Jag skulle gå runt där i extas typ HAHA, eftersom det verkar finnas allt som jag är intresserad av där!
  Men jag har varit lite för snål nu när man knappt jobbat efter studenten, haha! Eller ja, kanske shoppat lite för mycket 😉
  Sedan förstod jag inte häller riktigt vart man kunde köpa biljetter? Eller om man kunde!?
  Men i alla fall. Skulle vara SJUKT KUL!

  Ett litet (eller kanske stort) plus är ju att jag kan bjuda med mej några från min förra Hälsa & Skönhetsklass från gymnasiet, som jag inte sett sedan studenten. Fatta vad överraskade och glada alla skulle bli! 🙂

  Goodiebagen lockar ju bara en aaaaaannning. Diamonds are a girls best friends 😉 Eller hur är det? 😉

  Skulle kunna skriva noveller om varför jag vill vinna. Men det skulle nog bli ganska tråkigt för dej att läsa tillslut. Haha!

  Har bloggar här: http://linaholgerssons.blogg.se/2011/november/attitude-stockholm-2011-och-man-kan-vinna-bil.html#comment

  Reply
 67. Elin Bengtsson november 23, 2011 at 9:33 e m

  jag vill vinna eftersom min röv är motiv på tshirts som ska säljas där av FreddieG, och jag har inget annat vettigt att göra de dagarna. 🙂

  [email protected]

  Reply
 68. depend november 23, 2011 at 11:34 e m

  Gud vad roligt!!! 😀 😀
  vill verkligen vinna, skrev en kommentar på deras facebooksida! 🙂

  Ska du gå på denna mässa? 🙂

  Reply
 69. Linnéa november 24, 2011 at 12:59 f m

  Hej!
  Jag vill vinna dels för att både jag och mina vänner är jätte intresserade av mode och det hade
  varit jättekul att få ta med dem på något sånt här (de bor i Hässleholm och utanför i små byar,, där det endast finns ett uteställe…du kan nog lista ut hur kul vi har det och hur mycket som händer där =p )Och dels för det hade varit grymt att få uppleva en riktig modehelg, det närmaste vi har kommit är hässleholms festivalen som visar upp de lokala affärernas kläder 😉 hehe

  Ha det fint!! /Linnéa

  Reply
 70. keit november 24, 2011 at 8:33 f m

  Kom gärna förbi vår Vackra naglar i sthlm monter g18 Välkommen .-)

  Reply
 71. Klara Frank november 24, 2011 at 8:55 f m

  Jag skulle bli SÅ glad om jag vann detta och jag skulle ta med mig min mamma och kompis som jag inte har tid att umgås med så mycket och jag skulle jättegärna vilja åka till stockholm för jag har bara vart på arlanda där om det räknas och jag är 11 och SÅ intresserad för mode och jag skulle aldrig få chansen att åka till nåt sånt där annars och dessutom skulle jag bli så HIMLA tacksam om jag vann för jag har inte vunnit nåt förr och ja dessutom är jag ett stort fan av diamanter osv hoppas jag blir en av dom kram 🙂

  Reply
 72. Denise november 24, 2011 at 10:30 f m

  Jag vill vinna biljetterna för att jag älskar mode och jag har alltid velat se en häftig catwalk! Stockholm är min absoluta favoritstad och hur coolt hade det inte vart att få åka dit med mina vänner för att se colla artistuppträdande och en catwalk i värdsklass! Det skulle inte kunna bli mycket bättre än så! ååh, det skulle vara underbart!
  Ha det bra, Denise.

  Reply
 73. Ebba november 24, 2011 at 11:56 f m

  Jag skulle vilja åka på mässan för att JAG VILL DIT? Haha, vem vill inte det men jag tycker att jag som inte bor i närheten och älskar event där man får träffa nytt folk och dela ett av sina egna intressen med andra som har samma intresse är något bland det bästa som finna.

  Enkelt sagt, jag vill dit för jag vill! 🙂

  /Ebba

  Reply
 74. Ebba Asom november 24, 2011 at 11:57 f m

  Jag skulle vilja vinna för jag vill dit. Att få dela ett av sina egna intressen med flera andra är roligt och träffa nytt folk är ännu roligare. Därför hade jag velat åka dit! 🙂

  Kramar

  Reply
 75. towe november 24, 2011 at 4:30 e m

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för mode har varit min passion sen jag var liten. syr egna kläder ibland och detta skulle vara en dröm som besannades om jag fick dom där biljetterna.

  Kramar!

  Towe

  Reply
 76. Jennifer november 24, 2011 at 4:46 e m

  Jag skulle vilja vinna för att hitta stilen i mig! Jag har aldrig riktigt haft någon stil och det känner jag att jag verkligen vill hitta nu, därför är det här ju riktigt inspirerande!!

  Jag bor en bit utanför stockholm i en liten ort där det inte händer så mycket. Jag vill verkligen visa alla att man måste våga mera! och just därför måste jag få en syn på vad som just nu är inne. Jag har inte så mycket pengar i månaden och det skulle dels hjälpa mig att komma så långt som till en modemässa!
  En av mina närmsta vänner är dessutom jätteintresserade av mode så det skulle bli en helt sjukt kul överraskning!!
  Har gillat sidan på facebook! 🙂

  Reply
 77. Hanna november 24, 2011 at 5:42 e m

  Hejsan!
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom att mode är mitt största intresse! Jag har fölt modet så länge jag kan minnas och designar kläder nästan varje dag. Min dröm är att gå på den här modemässan och det skulle var helt otroligt om jag skulle vinna en biljett. Det har alltid varit en dröm för mig! Jag har aldrig vunnit på en sån här tävling, och kommer troligtvis inte göra det nu heller. Men som sagt, jag skulle bli överlycklig! Och jag skulle ta med min mormor och några vänner. Min mormor var hon som intruduserade mig till modevärlden och detta är hennes dröm också!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker du är en superbra person med en supercool stil!! Bara så att du vet! Glöm inte att du är bäst!<3
  Puss och Kram!! /Hanna

  Reply
 78. Lana november 24, 2011 at 9:12 e m

  Tjenixen!
  Detta hade varit en otroligt upplevelse. Jag är en glad och rolig tjej som äääälskar mode, skönhet och allt i den stilen! Jag hade bjudit med mig mina två systrar som också älskar mode , samt mina närmaste vänner. Vi bor nere i malmö och vi hade verkligen gått lossssss i Kista! Vi älskar mode, mingel och att ha kul, det hade varit helt toppen om jag kunde vinna!

  Reply
 79. Mire november 24, 2011 at 9:41 e m

  Damn klart att jag är med och tävlar. Någonting man absolut inte tackar nej
  till om man gillar fashion! Love it, love it, love it! ♥ Synd bara att man
  bor här i småland (kalmar) i en liten håla och aldrig har någonstans att ta
  vägen.. förutom om man vill dra in till stan och festa, samt dricka en hel
  del. Alltså inga events. Har för övrigt aldrig varit på ett event, eller någon
  slags gala. Så jag skulle absolut vilja hänga med dit. Jag skulle inte tacka nej
  till detta. Ber & hoppas på att jag är en utav de lyckliga vinnarna.

  Kram på dig! ♥

  Reply
 80. Irini november 17, 2012 at 5:00 e m

  Jag har precis tagit steget mot att satsa på att bli proffsfotograf och detta tillfälle skulle vara ovärderligt för mig i träningssyfte!
  Jag skulle tillsammans med en likasinnad tjejkompis dokumentera allt på mässan på en blogg självklart så fler får chansen att uppleva mässan och även besöka den nästa år 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *