Oppa!

Hej mina älsklingar!

Nu mår jag mycket bättre, gulligt av alla er att visa omtanke och sånt men det är ingen fara med mig alls! Jag var bara sjuuuukt jetlaggad efter Argentina, åkte liksom flygplan i 24 timmar och kom tillbaka till en helt annan tidszon! Så ni kan ju tänka er…men jag kom hem, städade lägenheten och tog fram lite vinterkläder på riktigt! Nu är vintern äntligen snart här…jag vet att det låter konstigt men jag är typ taggad? Haha länge sen jag var det när det gäller vintern men men! Kanske för att jag håller i alla fina vinterkappor och fuskpälsmössor och sånt som jag längtade till att gosa ner mig i under sommaren! Hemma från Argentina är jag ju också så har fått min beskärda del solstrålar. Sweden – I love you!

Idag har jag haft en toppendag! Vart på möte och hängt på stan med min fina vän Daniel Paris! Vi har ätit thailunch och snackat massa skit och bara haft det allmänt riktigt trevligt! Nu är vi hemma hos mig och lyssnar på musik. Och vet ni vad jag ska göra denna vilda fredag? Städa hela lägenheten haha! Och det ska bli så skönt, festa för oss också om ni är ute, oppa!

Två bilder på mig och Paris från tidigare idag (eller var det i förrgår…)! 🙂

< img class="alignnone size-large wp-image-39864" title="IMG_0684" src="http://cdn.we-r.one/wp-content/uploads/sites/20/old/2011/11/IMG_0684-662x882.jpg" alt="" width="662" height="882" />

(Visited 30 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. my november 18, 2011 at 7:08 e m

  naaw, så söta! 🙂
  tänkte på något här om dan, om du o daniel fortfarande är vänner eller inte. bara för att du inte har skrivit om honom på ett tag, man ahh. nu vet man i alla fall att ni fortfarande är vänner..
  jättefin ”koftväst” btw 🙂

  Reply
 2. ToveEvensen november 18, 2011 at 7:11 e m

  Läs min blogg sötnosar!
  Många har sagt att min blogg är sjukt mycket bättre än dom flestas!
  Och jag har 5000 besökare dagligen!
  Så jag är på väg uppåt! 🙂
  Puss!

  Reply
 3. Madeleine november 18, 2011 at 7:34 e m

  Kolla in min blogg om mitt liv i Dubai 😉

  Reply
 4. Fantasydining-En blogg om temarestauranger november 18, 2011 at 7:38 e m

  Argentina, det måste varit en upplevelse!!! Själv har jag precis kommit hem ifrån Singapore.Det är tufft att va jetlagad!! skönt att du mår bättre igen!!

  FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger

  Reply
 5. Netty♥ november 18, 2011 at 7:39 e m

  Nu ska jag nå toppen med min blogg! Kika in och säg vad ni tycker 🙂

  Reply
 6. rebecka november 18, 2011 at 7:47 e m

  snyggggg du är!

  Reply
 7. ISABELLE november 18, 2011 at 7:55 e m

  Söta ni är 😀

  Reply
 8. ToveEvensen november 18, 2011 at 9:20 e m

  Hjälp mig och få en länk! 🙂

  Reply
 9. Ksenia november 18, 2011 at 9:36 e m

  Bra att du gillade resan 🙂 och förstår dej precis. Varje sommar åker jag till Moskva, vilket är 2 tidszoner bort, och ändå är det skitjobbigt på vägen dit och tillbaka. 😛

  Reply
 10. amandalilly november 18, 2011 at 9:37 e m

  alla bara tjatar om att man ska besöka deras bloggar! så jag får väl oxå göra de 😛 kooolla in MIN blogg sötisar 😉 och paow! hoppas du hade en grymt bra resa! 😉 hade ju inte tackat nej till att åka till argentina kan ja säga 😀
  lots of lööööve

  Reply
 11. Allek november 18, 2011 at 9:38 e m

  Min blogg, viktigt, oviktigt, skitviktigt, rent allvarligt nonsens

  Reply
 12. melina november 18, 2011 at 9:41 e m

  daniel p <3

  Reply
 13. Loi november 19, 2011 at 12:18 f m

  Kan inte du färga ditt hår brunt eller rött ? 🙂 ag tror du skulle passa skit bra i röda slingor och möärkt hår, för du är mycket snyggare i mörkt 😉

  Reply
 14. Linnéa november 19, 2011 at 1:00 e m

  Hej Paulina! Vart har du köpt den stickade västen? SKIT SÖT!
  Tacksam för svar, Kram 🙂

  Reply
 15. Sara november 19, 2011 at 6:35 e m

  Städa hela lägenheten? Den är ju inte så stor. Och om det är jobbigt varför har du ingen hemhjälp som kommer varannan dag och fixar sådant, plus tvätt, disk och strykning? Eller kanske varje dag?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *