Oppa!

Hej mina älsklingar!

Nu mår jag mycket bättre, gulligt av alla er att visa omtanke och sånt men det är ingen fara med mig alls! Jag var bara sjuuuukt jetlaggad efter Argentina, åkte liksom flygplan i 24 timmar och kom tillbaka till en helt annan tidszon! Så ni kan ju tänka er…men jag kom hem, städade lägenheten och tog fram lite vinterkläder på riktigt! Nu är vintern äntligen snart här…jag vet att det låter konstigt men jag är typ taggad? Haha länge sen jag var det när det gäller vintern men men! Kanske för att jag håller i alla fina vinterkappor och fuskpälsmössor och sånt som jag längtade till att gosa ner mig i under sommaren! Hemma från Argentina är jag ju också så har fått min beskärda del solstrålar. Sweden – I love you!

Idag har jag haft en toppendag! Vart på möte och hängt på stan med min fina vän Daniel Paris! Vi har ätit thailunch och snackat massa skit och bara haft det allmänt riktigt trevligt! Nu är vi hemma hos mig och lyssnar på musik. Och vet ni vad jag ska göra denna vilda fredag? Städa hela lägenheten haha! Och det ska bli så skönt, festa för oss också om ni är ute, oppa!

Två bilder på mig och Paris från tidigare idag (eller var det i förrgår…)! 🙂

< img class="alignnone size-large wp-image-39864" title="IMG_0684" src="https://cdn.we-r.one/wp-content/uploads/sites/20/old/2011/11/IMG_0684-662x882.jpg" alt="" width="662" height="882" />

Posted in: Livsstil
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *