Tillbaks från Walking Street

Hello! Somnade om efter poolen. Efter det så loggade jag in på facebook, och då fick jag reda på att min gamla kompis är här med sin vän. Vi bestämde mötesplats och gick ut och tog lite drinkar! Innan jag mötte upp honom så käkade jag middag på Thailands bästa resturang, som ligger i vårat hotell.. Grymt god mat! Sen så mötte jag upp dom, vi drack lite drinkar och kollade på horor i Pattaya.Vi gick även på Ping Pong show.. Haha så jävla sjukt! Innan ens showen hade börjat så började jag och Maria dansa.. Resten får ni lista ut själva(inte dirket så att vi tog över pingpongshowen:o).. Haha vi skämde säkert ut oss fett! Men vem bryr sig? Känner vi någon i Thailand? Svar nej.. Haha. Och nu sitter jag och äter roomservice pompa(pomfritt för er som inte vet) och ska gå och lägga mig. Kl är nämligen 5 på morgonen här. Puss på er! Hörs imorgon. Pusspusspuss ni är bäst!

Posted in: Mina resor
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *