Tvärdryg jag är alltså..

Okej jag är egentligen en snäll tjej. Men mot människor jag inte tycker om så visar jag verkligen det, lägger spydiga kommentarer. Typ som jag gör till tjejen i videon, haha henne gillar jag inte! 😛 Kollade på den nu och hörde mina pikar.. Lite kul?

Brukar ni vara snälla mot människor ni inte gillar? Fast varför ska man vara det egentligen?

 

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. linnea november 2, 2011 at 11:23 e m

  Mår du bättre av att vara dryg och otrevlig mot andra, även om du ogillar dem? KARMA.

  Reply
 2. Anonym november 2, 2011 at 11:59 e m

  Vad är det du säger som är elakt? Sitter du och umgås med folk du inte gillar eller vad menar du?

  Reply
 3. johanna november 3, 2011 at 12:14 f m

  för att visa respekt och hänsyn till andra människor. det handlar om mognad.

  Reply
 4. Anonym november 3, 2011 at 12:16 f m

  Det beror väl helt på. Om den personen man ogillar har varit odräglig och dryg mot en till att börja med, sure.
  Men inte annars. Visst, finns personer där ute som jag kan störa mig helt otroligt på. Men brukar kunna hålla käften.

  Har varit mobbad, och är till viss del mobbad fortfarande. Så vet hur mycket dryga komentar kan påvärka en.
  Tycker inte direkt att det var shyst av dig Paow att lägga ut den här videon. Ja antar att tjejen du kallar tjockis är svensk, eftersom att hon verkade fatta din komentar. Men, till viss del hoppas jag att hon inte är det !
  Skulle du ha velat ha varit hon nu ?

  Reply
 5. Anonym november 3, 2011 at 12:18 f m

  jag fattar inte

  Reply
 6. my november 3, 2011 at 12:19 f m

  svar till Anonym: hon menar den där tjejen, som hon som paow kallade för tjockis!
  håller nog me dig lite, varför ska man vara snäll mot någon som man inte gillar? då är man ju ”falsk” kan man säga!..

  Reply
 7. my november 3, 2011 at 12:21 f m

  fast me den här videon, så trodde man att det skulle vara att du sa något taskigt till henne. att ni typ ”bråkade” o så sa du bara någon/några taskiga kommentarer!

  Reply
 8. Anna november 3, 2011 at 7:58 f m

  Det handlar om uppfostran, man ska vara snäll och trevlig mot alla människor. Man är inte falsk om man är trevlig mot nagon man ogillar, man är väluppfostrad.

  Reply
 9. Anonym november 3, 2011 at 8:12 f m

  fattar ej vad de e hon sgr? haahhaah

  Reply
 10. Anonym november 3, 2011 at 8:19 f m

  fattar inte..

  Reply
 11. Ellen november 3, 2011 at 8:37 f m

  Det är väl en sak att säga till personen i fråga vad man har för problem med den, och då kanske inte bara syfta på utseendet.
  Det där kommer med mognaden! 🙂 Du är ju faktiskt inte så gammal, man glömmer det ibland.

  Reply
 12. Cecilia november 3, 2011 at 8:38 f m

  Herre Gud vad pinsamt, att inte äns våga säga något högt utan gömma sig bakom
  En kamera som att du inte äns vågar stå för vad du säger. Det där var bara ett bevis på att du fortfarande är 12 år i skallen. Shit alltså, du har nog blivit hjärnskadad av all dricka för now days är du bara en pinsam liten fjortis.. Vad har lojsan på filmen gjort dig egentligen eller är du bara avundsjuk?

  Reply
 13. Lina november 3, 2011 at 9:22 f m

  Men alltså va? Varför ens lägga någon som helst sorts energi på nån man inte gillar?

  Reply
 14. Natali november 3, 2011 at 10:10 f m

  Hmmm, man behöver absolut inte lägga några som helst kommentarer tycker jag. Men sånt gör man ju när man är 18….jag anser att man behöver inte fjäska men har man inget snällt att säga bör man inte säga nåt.

  Reply
 15. Emma november 3, 2011 at 10:28 f m

  Det är sådär man håller på när man är 18, det växer nog bort. Förhoppningsvis. Sen är det ju lite onödigt att kalla någon tjockis när din vän ”Steffi” är klart mycket rundare.

  Reply
 16. Anonym november 3, 2011 at 11:52 f m

  Man ska nog varken va snäll eller dum mot folk man inte gillar, bara skita i dom helt och inte alls bry sig..Låtsas som att dom inte finns liksom!!Lägger man spydiga kommentarer säger det bara mer om vad man själv e för slags människa, såvida inget sagt något elakt till en själv så ska man bara låta de va..

  Reply
 17. Anonym november 3, 2011 at 12:25 e m

  Ibland kan man kanske inte rå för att man inte tycker om en viss person. Hon/Han kanske är jätte trevlig osv bara att man inte går ihop och då ser jag ingen anledning att vara otrevlig.

  Reply
 18. - silly dreamer november 3, 2011 at 12:41 e m

  Visst, du kommer inte gilla alla människor du möter. Ja, jag kommer inte behandla dem lika vänligt som jag gör med mina vänner, eftersom jag är ”partisk”, eller vad man ska säga..
  Men bara för att du ogillar någon, behöver du inte direkt hoppa på personen och kränka. Man kan istället tänka: ”Jag tycker inte om henne, jag vill inte vara i personens närhet då jag är det, kan jag försöka vara trevlig och artig mot henne”.

  Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. 🙂

  Reply
 19. Astri november 3, 2011 at 12:53 e m

  Varför vara otrevlig?
  Om man inte gillar en person så behöver man ju inte vara arg och säga massa elakt.. det är fucking barnsligt! Istället håller man sig undan människan och hamnar man i en konversation med honom/henne så är man neutral och trevlig ändå, det visar på moget beteende.
  Annars får man en stämpel som bitchig och divig. Det har dock Paow redan så henne kan man ju inte göra något åt. Men ni andra, var neutrala mot de personer ni inte gillar och bara försök hålla er undan. Ni kommer tjäna på det!

  Reply
 20. bella november 3, 2011 at 1:44 e m

  du vinner ingenting på att säga spydiga kommentarer hon inte ens hör, stå isåfall upp för dig själv och säg att du inte gillar henne om du måste. haha patetiskt jöööö. du blir inte smalare av att kalla någon tjock, visste du om det?

  Reply
 21. Maja november 3, 2011 at 2:03 e m

  Folk som sagt o gjort något som stör mig personligen kan jag med pika på ett sätt som om de är uppmärksamma tillräckligt märker. Men tyvärr fattar de ofta inte faktiskt så det blir mest ett gott skratt för mig själv att se en person som ej fattar att de ska gå sin väg eller att man faktiskt tycker att de är lite osmarta

  Reply
 22. micha november 3, 2011 at 3:09 e m

  Hej hej! Allt bra med dig idag?? Första gången jag är inne på din blogg 😛

  Reply
 23. Maria november 3, 2011 at 3:35 e m

  Man måste inte vara snäll mot folk man inte gillar. Men man behöver inte vara elak heller. Är nog en mognad i sig, att lära sig att inte bry sig så mycket om annat än det som gör en glad. Varför lägga ner tid på att visa någon annan hur mycket du ogillar denne? När du kan ha roligt med dina vänner istället och uppfattas som en mycket mognare och självsäkrare person, om du låter bli alla löjliga och spydiga kommentarer?

  Bara osäkra människor lägger tid på att trycka ner andra.

  Reply
 24. my november 3, 2011 at 3:44 e m

  svar till Anna: var inte riktigt så jag menade, så om någon du inte gillar skulle vara taskig mot dig, så skulle du vara snäll tillbaka? haha

  Reply
 25. christian november 3, 2011 at 6:02 e m

  varför lägger du pikar hon knappt hör istället för att ta ett RIKTIGT snack med hennedär du berättar vad fan det nu är du stör dig på för henne ordentligt? pussy..HAHA förresten, varför pika andras utseenden när du ser ut som om någon hällt syra i ditt ansiktet så det smält?

  Reply
 26. Anonym november 3, 2011 at 6:14 e m

  Det handlar om att visa respekt och hur väl man är uppfostrad. Bara för att du inte gillar en person ger dig inte rätten att vara elak och hoppa på personen utan anledning.Hoppade själv på en tjej som är fejk och lekte någon hon inte var eller hon var rent ut sagt en bitch för några år sedan och fick hennes vänner på mig för att jag sa vad jag kände.Vissa människor klickar man bara inte med.Vi skulle aldrig kunna komma överens. Jag är vit och hon är svart. (Vi har inget gemensamt) Jag ångrar inte att jag hoppade på henne, hon förtjänade det.Du verkar må bra av att ”mobba”, säga elaka saker, vara dryg och elak mot andra människor som du inte känner..

  Reply
 27. Ame november 3, 2011 at 7:43 e m

  Ja vad ska man säga, du är ju trots allt bara nyss fyllda 18 år, en liten parvel…

  Reply
 28. dessi november 4, 2011 at 12:27 e m

  Om personen du stör dig på faktiskt inte gjort dig någonting utan att du bara stör dig kan man lika gärna vara tyst du vinner INGET på att säga såna där konstiga och taskiga kommentarer. Specielt inte om någons utseende. det har väl ändå inget med hur hon är som person?
  Om du hade stört dig så mycket kan du ju lika gärna prata med henne enskilt.

  Jag tycker man ska försöka ignorera sånt dära små skit och istället fokusera på annat roligt. Och många tror att man inte står upp för sig själv om man inte säger vad man blir irreterad på,Det är bara att man visar att man är mogen tycker jag. Sen om folk håller på och trackar en och det är helt onödigt ska man ju kunna säga ifrån och fråga vad det är som står på men man behöver inte vara otrevlig för det!

  Helt enkelt bahandla dina medmänniskor precis så som du vill bli behandlad.

  Om du är taskig mot någon och otrevlig förvänta dig då inte att du kommer få posetiv respons tillbaka det kommer tillbaka till dig.

  What goes around comes around.

  Reply
 29. kristina november 10, 2011 at 2:05 e m

  gud vilken sjuk video. för ett så got tugumi.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *