Att en bild betyder mer en tusen ord, känslan just då. Uttrycket, människorn, känslan måendet.

Jag och AnniePannie, känslan? Rörig men mådde bra. Borde litat mer på mig själv här, vad var det jag kände och vad jag tyckte?

Mådde inte dåligt, men var nere i skiten mer än någonsin. Lärdom: Borde lyssnat mer på människorna i min omgivning.

Den här bilden är bara tragisk, och jag drar inte ens in magen på bilden. Jag hade precis blivigt singel, och vägrade att äta för jag tyckte det var skönt när det gjorde ont i kroppen och när huvudet sviktade. Skönare än dom 1000 knivarna jag hade i hjärtat.

Att en del människor ville än väl, men tog för mycket för givet. Ingen är perfekt.

Nyss hemkommen från Marbella. Lycklig över att vara hemma just då. Men jävligt uttråkad.

Förra julen så var jag riktigt lycklig!

Fick reda på att jag hade en okänd lillasyster, hade haft henne i 5 år. Men pappa var rädd för att säga något för han visst einte hur jag skulle ta det. Men allt jag kände var lycka och kärlek!

Glad lycklig och ovetande. Jag saknar gamla Annie.

Naiv och kär. Jag hade sturktur.

Mår jämt så bra med Daniel. Du får mig att stråla!

förrvirrad.

 

(Visited 168 times, 1 visits today)

58 Comments

 1. daniella december 27, 2011 at 4:39 e m

  Hoppas du mår bättre snart! Du är min förebild.

  Reply
 2. Sara december 27, 2011 at 4:46 e m

  Söt lillasyster 🙂 Hur många syskon har du?

  Reply
 3. Miss Dior december 27, 2011 at 4:46 e m

  Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djuren, min egen unika stil – tips. Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt – min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

  Reply
 4. johanna december 27, 2011 at 4:48 e m

  Ursäkta, men hur mycket droger har egentligen annie tagit? på många bilder har hon sett otroligt nerdrogad ut… & hoppas allt är bra med dig paulina.. annars kommer nog allt lösa sig snart:)

  Reply
 5. Maria december 27, 2011 at 4:57 e m

  Hej paulina. Följt din blogg sen du sprang runt med blöta uggs, 5 lager solpuder och rosa läppstift. Känns som jag är den enda som alltid gillat din inställning till livet, för jag har typ kännt att jag har klingat ihop med ditt liv, fattar du? sjukt eftersom jag inte känner dig och du inte mig och rätt läskigt att det kan vara så. Men när du känner dig som ensamast i hela världen, så ska du veta att det visst finns människor där ute som bryr sig och vet att du förtjänar bättre. Alla gör skit, väljer fel vägar och skyller allt på fyllehuvuden i livet någon gång, och inte fan lär man sig tänker man. Men vad vore livet utan lite skit? Jag hoppas verkligen du mår bättre snart. Du kanske inte är den perfekta förebilden, men du är fan dig själv mer än någon annan i denna bloggvärld och du visar så många sidor av dig själv och DET är vad jag kallar förebild, att stå på sig och visa ens verkliga jag.
  Puss på dig Paulina! Du klarar dig ur skiten ska du se 🙂

  Reply
 6. Vicky december 27, 2011 at 5:16 e m

  härligt inlägg, älskar dessa inlägg när du är ”djup” eller de som du skrev i början av din thailandsresa exempelvis med mkt bilder och tankar. Kul med så många uppdateringar idag och att du liksom skriver på ”riktigt” och inte bara laddar upp en bid på en sallad och skriver ”äter lunch”. ahh, men du fattar vad jag menar 🙂 Ta hand om dig!! Kramar

  Reply
 7. Jasmin december 27, 2011 at 5:38 e m

  Alla har vi såna peridoder i sitt liv, som säkert tusentalls andra har skrevet till dig redan. Men kanske bättre om fler folk säger samma sak, då kanske man inser till slut att andra har rätt, och en själv fel. Du har massor med saker som andra tjejer velat ha, vara en känd bloggar osv. Var tacksam för livet, att du gått igenom det du gjort av en anledning, gud vill bara göra dig starkare. Alla går igenom detta, och igentligen att man förlorar den man älskar, förlorar sina nära vänner, jag vet, har själv varit där för veckor sen men vad ska man göra? Vänner som sviker en, eller går bakom ryggen på en eller bara slutar höra av sig har ändå aldrig varit en äkta vän och kommer aldrig att vara. Du är snäll, ser bra ut, fina kläder, och har en massa saker att göra efter nyår då det är nytt år. Bit ihop, blir stark och bara va dig själv 🙂 Din dag kommer komma, då du kommer vara lycklig igen! Alla är vi ”nerbrutna” också för det är den tiden på året. Du är inte ensam.

  Reply
 8. Vanina december 27, 2011 at 6:13 e m

  Jag vet att livet suger när allt omkring en är skit,men var stark för din skull,för att just du ska må bra igen!Jag tycker du är en otroligt fin och vacker tjej som förtjänar det bästa man kan få!

  Reply
 9. linnea december 27, 2011 at 6:15 e m

  Något som borde stå under varje bild är Vacker. du är så vacker paulina, din insida strålar, med eller utan daniel ! Jag hoppas du finner ro i dig själv och kan börja se allt bra.. det är svårt. men när man mår som sämst kan man ändå se nått bra.. de kan inte bli sämre. du kan bara må bättre ! Lycka till gull.. snart är detta glömt. de är bara tråkig vinterdepp ska du se!

  Reply
 10. Klara december 27, 2011 at 6:16 e m

  varför är du aldrig med Ellen nå mera? hon verkar vara en bra kompis åt dig samma med Daniel bäst Paris!! Ha det bra Paow, du är stencool diggar dig 😀 Kram från Luleå

  Reply
 11. Anonym december 27, 2011 at 6:18 e m

  Fan vilket bra inlägg. I love it. Unikt som fan också! Good job :3

  Reply
 12. nena december 27, 2011 at 6:21 e m

  Ta tag i dig själv heregud, Paulina ryck upp dig. Du skadar ingen annan än dig själv med det du gör mot dig själv just nu. Sluta nu. Jag önskar att jag bodde nära så jag kunde ge dig en vänskaplig lavett för och väcka dig ifrån den värld du befinner dig i just nu. Gumman lyssna, du är ung än. Livet har VERKLIGEN sina ljusa och mörka stunder du kan inte låta dig själv att bryta ihop på det visset varje gång det händer nåt. Klamra dig fast vid de som verkligen betyder nåtf ör dig och är där för dig VERKLIGEN och skit i alla andra. Du måste lära dig att handskas med saker och ting bättre. Alltså gud blir så frustrerad, varför låter du folk komma åt sig pass? De som sviker dig har aldrig varit den du trott de är. Glöm det och gå vidare med ditt liv, lägg nt ner en enda tanke på det här i alla fall inte negativa tankar. Helt seriöst, vi säger så här och nu är jag nt nån stalker eller nån som försöker bli din bästa vän jag bor för långt ifrån dig för och bli det… men DU FÅR MER ÄN GÄRNA höra av dig till mig så kan vi prata så kan du lätta på ditt hjärta eller bara vara dig själv… Du ser min mail adress bara klicka där och skriv… Jag är 25 år, har alltid tyckt mest om och läsa just dina inlägg för de kändes äkta. men den personen du är idag är inte kul och läsa om och jag tror inte att du tycker heller o och skriva om den personen. Ingen kan ta ut dig från den mörka plats du befinner dig förutom dig själv…

  Reply
 13. amanda december 27, 2011 at 6:27 e m

  kolla gärna in min blogg om kläder och och outfitts!

  Reply
 14. Anonym december 27, 2011 at 6:40 e m

  Tycker om din blogg och dig mer och mer nu med de snaste inläggen. Jag tycker att det är otroligt skönt för det verkar som att du faktiskt försöker bearbeta något, och det gör dig medveten och får dig att må bättre! Jag tycker mig se den ”riktiga” Paulina, om du förstår vad jag menar?Och det är behagligt att läsa. När du är så ärlig att alla ser att du bara är och allt är som det är och du bearbetar och tar emot hjälp. Väldigt viktigt skulle jag säga:) Hoppas allt rullar vidare lugnt och skönt så att du hinner med i svängarna, och var inte rädd för att ta emot hjälp eller söka den. Kramar!

  Reply
 15. My december 27, 2011 at 6:44 e m

  Den tredje bilden… 🙁

  Reply
 16. Maria december 27, 2011 at 7:00 e m

  Alltså, ursäkta, men är det bara jag som inte fattar vad Steffi egentligen HAR GJORT????!

  Reply
 17. helena december 27, 2011 at 7:05 e m

  ¨älskar dig du är bäst snälla jag förstår dig man kommer in i deprissioner då ens vänner bara lämnar en men du måste vara stark för du dör din egna död o lever själv !

  Reply
 18. Caroline december 27, 2011 at 7:11 e m

  Hej. Jag ville bara säga att du är vacker, stark, och förtjänar att må bra! Sjukt fin bild från förra julen förresten! <3

  Reply
 19. sarah december 27, 2011 at 8:38 e m

  Paow is back :))) go girl , du är bäst!

  Reply
 20. Hanna december 27, 2011 at 8:55 e m

  Du är den enda äkta personen i hela bloggvärlden, det är det allra bästa med dig för att vara falsk kommer man inte långt på!
  Det du också är är att du är sjukt stark, så ta dig i kragen nu och bygg upp ditt liv till något bättre. Menar inte att du lever ett dåligt liv såklart, det verkar du inte göra. Men ta tag i dig själv nu. Du ska inte leva det enda livet du har, med att må dåligt!
  Ta hand om dig, du förtjänar det bästa! <3

  Reply
 21. Kajsa Nihlen december 27, 2011 at 9:10 e m

  Kära Paulina jag blir så ledsen när jag ser att du mår dåligt. Du är en av de finaste människorna jag vet och du är värd så mycket bättre än att må skit hela tiden.:/ älskar dig och din blog.du är bäst

  Reply
 22. Emelie Olsson december 27, 2011 at 9:18 e m

  Du och din lillasyster var grymt lika!!! Jätte söta. Du klarar dig Paulina!

  Reply
 23. challenge girl? :D december 27, 2011 at 9:41 e m

  Paow, du ska veta att jag avgudar dig! Du verkar vara en kanon bra tjej och om jag bara kunde träffa dig tror jag att vi skulle bli bra kompisar. Kan du inte komme ner till Skåne så vi kan få träffa dig och ta idol bilder med dig? 😀 <3

  ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG! <333333333

  Reply
 24. elin december 27, 2011 at 9:49 e m

  Paulina säger som många andra här, jag avgudar din blogg och dig! Låt inte andra trycka ner dig och fortsätt med att kämpa på <3

  Reply
 25. Leila december 27, 2011 at 9:55 e m

  Suck it up! Jag var ockå ensam över julen, bråkade med familjen. Alla är ensamma någongång. kanske fler. Se på det posetiva istället för det negativa. Din blogg är intressant. och vissa åsikter du har håller jag med dig om. Men att gråta över en löjlig dag. Det finns folk som har det värre. som inte har någonting alls. Så bara KANSKE du mår bättre. Och en sak till. Vänner kommer och går. det är sällan du har vänner som stannar livet ut. böla inte över det.

  Reply
 26. Viktor december 27, 2011 at 10:15 e m

  Hej, jag satt och kollade din blogg och kom på en sak. Du är nog en av de sötaste människor jag sett och den enda bloggerskan som har hjärna innanför pannbenet!

  Keep going girl!

  Reply
 27. tess december 27, 2011 at 11:03 e m

  Paulina, jag fick näst intill en tår i ögat när jag läser det här inlägget. Jag har följt dig i din blogg i flera år och vill dig så mycket väl, även fast jag aldrig träffat dig. Vet inte varför, men är nog för att jag känner så mycket igen mig så mycket i dig. Vi är så olika, men du är som så jag alltid viljat vara, men aldrig riktigt haft modet till. Önskar dig all lycka och att allt blir bra igen!

  Reply
 28. Anna december 27, 2011 at 11:42 e m

  Paulina jag gillar såna här inlägg av dig. Man märker att du är människa, förstå mig rätt:)

  Ibland blir jag så sur på dig, bara för en bild eller en mening. Varför liksom? Måste vara jobbigt att ge ett intryck för alla dina bloggläsare. Jag tror att folk tror att dem känner dig (jag tror att jag känner dig) men hur mycket kan man lära känna en människa genom en blogg?

  Synd att jag måste bli sur på dig ibland men jag är faktiskt en godhjärtat människa, jag har aldrig kommenterat något elakt här.

  Jag vill inte att du ska ändra dig eller något, jag har INGET med ditt liv att göra. Men allt jag vill säga är att det måste vara jobbigt att vara bloggare och försöka göra ett bra intryck inför dina läsare och sedan läsa massa kommentarer som elaka människor bara matar på här på Paow.se.

  Låt dem inte trampa på dig för Paow.se är inte DU.

  Men alla gillar inte dig och så är det. (ibland gillar inte jag dig, men för det mesta gillar jag dig) Du är iaf min FAVVO-BLOGG! haha lol ”favvo-blogg’

  P.S jag känner igen mig att man kollar på bilder och tänker att man mådde såååå mycket bättre just då då. S-k-i-t jobbigt, men blicka framåt flicka. Vad kan du göra för att du liv ska bli bra nu? Jag tänker alldtid ”Efter regn kommer solsken”. Klychigt jag vet. Men ALLTID sant. Nåt man kan luta sig emot 🙂

  Puss på dig jänta!!!

  / Ett förståndigt fan =)

  Reply
 29. jennifer december 28, 2011 at 12:23 f m

  jag finns för dig om du bara vill prata av dig.

  Reply
 30. Matilda december 28, 2011 at 12:36 f m

  DU ÄR BÄST!

  Reply
 31. Rebecca Persson december 28, 2011 at 12:58 f m

  så jävla vacker kvinna, du är bra som du är .livet är en berg och dalbana och man lär sig nya saker hela tiden.

  kom igen Paow, du är bäst

  Reply
 32. Josephine december 28, 2011 at 1:02 f m

  Alltså det kanske låter helt jättekonstigt, men jag kan verkligen relatera till hur du mår. Man skulle kunna läsa din blogg och tycka att du är en liten snorunge som reser runt och tror att allt är aslätt hit och dit.. Men du reser, är lycklig för stunden, kommer hem till folk du trodde verkligen brydde sig. Inte undra på att du vill resa stup i kvarten? Att komma hem till kalla Sverige där allt är skitsnack. Undrar varför jag ens skriver det här men du är fan ingen vanlig tjej. Du är faktiskt jävlans realistisk, skriver texter som ingen annan. Nu fattas det bara den där mysiga soffan med de goda vännerna som du kan lita på utomlands och på hemmaplan. Du har tanken, styrkan och modet. Kör förihelvetet!

  Reply
 33. gulhat. december 28, 2011 at 3:18 f m

  vet att du säkert nt ens kmr läsa det här men jag behöver nåns hjälp.. jag och min kille var tsm i nästan nio månader.. visste att han var speciell redan från början.. efter nån månad elr så.. så bestämde jag att ta nästa steg.. förlorade oskulden.. t hnm.. ångrade nt alls det och gör det fortfarande nt.. men efter ungefär sju månader ändrade han på sin attityd helt och hållet.. han gick ut mer och svarade nt när jag ringde.. brukade ligga i timmar och gråta.. jag ville känna fysisk smärta.. så tog upp en kniv och skärde mig på armen.. har ärr överallt.. nu har han gjort slut.. han säger att han nt vill ta tillbaka mig.. vet nt hur jag ska göra behöver stöd och råd, mitt nmr är 0739517609

  Reply
 34. Hellolinda december 28, 2011 at 11:32 f m

  Jisses vilka boobs på hon Annie haha. Kan vara det värsta jag sett.
  Och allting löser sig, alla går igenom deppiga perioder och alla tar sig ur dem.

  Reply
 35. Isabelita december 28, 2011 at 12:29 e m

  haha wow vilka bomber Annie har

  Reply
 36. k december 28, 2011 at 1:51 e m

  Ganska sjukt att man faktiskt kan se på dina ögon hur du typ mår på varje bild..Ögonen speglar själen som dom säger!!

  Reply
 37. Lina december 28, 2011 at 2:01 e m

  Snälla sluta tyck synd om dig och tänk på att det finns människor som har det värre än du. Jag elller dina bloggläsare känner ju inte dig personligen men det känns som om du gör en höna av en fjäder. Du bor i Sverige och har en av Sveriges största bloggar.. hur dåligt kan det vara liksom? JA vänner kommer och går och den enda personen man kan lita på är sig själv. Folk kommer alltid att göra dig besviken och du kan inte förvänta dig att folk ska alltid göra som du vill. Desto tidigare du inser detta desto bättre.
  Du ska inte behöva ha någon för att bli lycklig. Behövs inte.
  Använd den makten du har för att göra något positivt för andra.

  God Jul

  Reply
 38. Josefina! december 28, 2011 at 2:10 e m

  Wow alltså bilden på dig från förra julen är helt underbar! Man ser att du var lycklig!:) Söta paowiiii!

  Reply
 39. Sofie december 28, 2011 at 2:24 e m

  Stå på dig tösa 😀 Du kommer må bättre snart! Lovar!! Take care och lev livet, tänkt på dig själv ett tag och skit i alla andra! <3

  Reply
 40. Anonym december 28, 2011 at 2:38 e m

  önskar jag kunde göra något
  du verkar helt fantastisk ♡

  Reply
 41. Natta december 28, 2011 at 2:46 e m

  Paulina, glöm inte att du är underbar.

  Reply
 42. bella december 28, 2011 at 6:25 e m

  De flesta blir någon gång deprimerande, speciellt under höst och vinter. Och livet är ju inte över än, så ta tag i ditt liv. Att bara vara hemma utan jobb eller skola är nästan som att själv bjuda in depressionen i sitt liv. Man behöver ha rutiner. Så ta tag i ditt liv, och prata med en psykolog eller någon du litar på ifall du inte själv vet hur du ska göra.

  Reply
 43. sabina december 28, 2011 at 6:26 e m

  vill bara ge dig en stor kram! hoppas du börjar må bättre snart 🙂

  Reply
 44. Amanda december 28, 2011 at 6:44 e m

  Menar inget illa med detta nu men har du aldrig funderat på att kanske gå till en psykolog och bli utredd kanske du lider av depression och behöver riktig hjälp

  Reply
 45. Luu december 28, 2011 at 7:36 e m

  Hoppas att du mår bättre snart sötnos ! Jag vet hur de känna o vara depp … Du verkar va en snäll & fin tjej ! Håll huvudet högt!

  Reply
 46. http://hazel.blogg.se december 28, 2011 at 9:12 e m

  du vill antagligen bara ha uppmärksamhet genom dina bilde r, där du e smal blivigt smal ? ful äcklig ja vet nt va du försöker komma fraam till.
  btw förlåt för ja va me din kille…
  inte meningen att de skulle ta slut mellan er , han sa ni inte va tsm ..

  Reply
 47. elin december 28, 2011 at 10:19 e m

  Du är så otroligt fin i mörkblondt hår! helt galet! hoppas du mår bättre snart, ta vara på ditt liv!
  Älskar din blogg! beundrar dig starkt!

  Reply
 48. kristina december 29, 2011 at 12:23 f m

  OKEEEJJJJ????? DET DÄR MED DIN SYSTER!!!! FEEEEEEEETTTTT GRYYYYYYYYYYYYMTTT!!!!!! tänk ba vakna upp o helt plötsligt, jag har en syster WTF FATTA VAD GRYMT XD !!!! hahahaha, nej gud va söttt^^

  Reply
 49. Klara december 29, 2011 at 1:26 f m

  Du är så cool Paow!!! Du klarar det här. Från början gillade jag inte din blogg men du har växt så mycket i mina ögon. Du är en stark person. Jag ser upp till dig, för du kör ditt egna race och lever livet. Hoppas allt löser sig med dina vänner och din familj. Ha det bättre än bäst! Kram kram kram och en massa kärlek för det behöver varenda människa!!!

  Reply
 50. Anonym december 29, 2011 at 12:14 e m

  förlåt, jag har inte läst din blogg på ett tag men.. VAD HÄNDE MED STEFFI?? :O ni tatuerade in varandras namn för i helvete! och inte litet heller. det måste betyda något. Skärp er för fan!!

  Reply
 51. Danijela december 29, 2011 at 2:47 e m

  Fin, som alltid.

  Men har du förstorat läpparna? Jag förstår inte… dem var finare innan, jättefina! Men det är ditt beslut, hoppas du är nöjd 🙂

  Reply
 52. Kristina december 29, 2011 at 3:56 e m

  Grymt inlägg! Verkligen tanke bakom…. mer sånt här! Vill gärna läsa lite där du berättar om din egna känslomässiga utveckling efter allt du varit med om – fester, projekt och relationer… hur du ser tillbaka på dig själv och vad du är nöjd/ej nöjd med. Kram o gott nytt år !

  Reply
 53. sara december 31, 2011 at 1:05 e m

  va fan gör annie med sina bröst, det är verkligen skit fult att ha så, och sen ser det jävligt slampigt ut också..

  Reply
 54. Anna Maj januari 1, 2012 at 9:32 e m

  Var har du köpt den blommiga blusen om jag ser rätt på 5e bilden?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *