Blog Awards då och nu!

Vet ni vad jag har insett? Att man är så jäkla mycket snyggare utan massa smink… Det kanske låter ”klyschigt” eller ”typiskt bloggitg” att skriva det, men jag tycker verkligen det. Och om det är någonting jag önskar att jag kunde göra skulle det vara att gå tillbaka i tiden till lilla Paulina och berätta för mig själv att jag inte behöver massa smink och sånt, så ung som jag var använde jag faktiskt massa grejer! Ibland tänkte jag inte ens särskilt mycket på det för att de flesta av mina vänner använda massa grejer och då ville jag också det!

Men problemet är väl kanske när man känner att man bara är fin med massa smink och fix? Jag menar inte så, men när man kollar tillbaka i min gamla blogg (flera år sedan) är det sällan jag ”vågade” visa mig osminkad och ruffsig i camen, men nu ser det annorlunda ut! Och det är det jag vill att unga tjejer överallt ska förstå, att man inte behöver massa överflödiga grejer för att vara vacker.

Typ som de här bilderna på mig på Blog Awards! I år och för två (tror jag…) år sedan! Nu var jag såklart inte osminkas på årets Awards, men jag hade avsevärt mindre smink och jag har valt att jobba MED mig själv och min hudton istället för att ösa på massa brun gegga som bara täckte mig 🙂 Samma med mit hår, jag har låtit plattången vila och istället för att jobba mot med självfall har jag valt att bara jobba med det istället! Typ lite spray bara, så är det klart 🙂

Testa nästa gång ni fixar er inför något skoj att göra lite annorlunda än ni brukar och kanske med lite mindre grejer och se vad ni får för resultat, you will love it 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)

36 Comments

 1. Jenny december 7, 2011 at 1:52 e m

  Tjena Paow!!
  jag har lite frågor angående anchors! jag gillar det sjukt mycket och tycker att det är grymt snyggt. Så jag vill veta, gjorde det ont?, vart kan man göra det?, är det lätt att det blir infekterat?
  jag är oerhört tacksam för svar.
  tack på förhand!
  p.s. din blogg är grymt bra !
  peace

  Reply
 2. Samantha december 7, 2011 at 2:17 e m

  Hej Paow. I mina ögon är du riktigt vacker och jag tycker du är så himla stark! Fortsätt såhär och skit i vad folk tycker och tänker. Kör ditt eget race.
  En sak som jag blir glad över att höra är att många tycker jag liknar dig, och som jag sa jag tycker du är riktigt vacker så klart blir jag glad över att höra det! 🙂

  Reply
 3. ISABELLE december 7, 2011 at 2:33 e m

  Man ser verkligen förändring från då och nu, vilket är bra 🙂

  Reply
 4. Nadja december 7, 2011 at 2:41 e m

  Du är naturligt fin!

  Reply
 5. ToveEvensen december 7, 2011 at 2:44 e m

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Jag har en tävling i min blogg!
  Kolla in om någon vill vara med! 😀
  Kisses :*

  Reply
 6. Ronja ;d december 7, 2011 at 2:58 e m

  kolla min blogg! Roonjarenstrom.blogg.se! 😉

  Reply
 7. Lee december 7, 2011 at 3:06 e m

  Har du något att sätta om Dessies inlägg där hon hävdar att en ”känd bloggerska” mobbat henne? Eller har läsarantalet sjunkit på hennes blogg igen..

  Reply
 8. Elsa december 7, 2011 at 3:17 e m

  Du är lite lik Britney Spears, det är inte menat som en dålig sak. Jag tycker bara att ni är ganska lika nu när du har blivit äldre 🙂

  Reply
 9. Isabel december 7, 2011 at 3:30 e m

  Sant !

  Kolla gärna min blogg!

  Reply
 10. Anonym december 7, 2011 at 3:39 e m

  Haha eller hur? Jag vet garanterat att du inte tänker så inombords. Ingen är fin utan smink.Om du skulle jämföra mig med och utan smink skulle du skratta åt den osminkade saningen. Nej ingen säger att att man behöver ha mycket smink utan bara det viktigaste. Mascara och puder räcker gott och väl. Det kommer man långt med.Sen är det bara löjligt att lyssnar på människor som säger ”du är så fin utan smink”…

  Reply
 11. Anonym december 7, 2011 at 3:43 e m

  Klipp lugg igen, det passar din ansiktsform bättre 🙂

  Reply
 12. Jonna december 7, 2011 at 3:44 e m

  ’Och det är det jag vill att unga tjejer överallt ska förstå, att man inte behöver massa överflödiga grejer för att vara vacker.’ Känns lite dubbelt att du uttrycker dig så när du precis gjort läpparna? och personligen tycker jag att du ser ’naturligare’ ut på den övre bilden.

  Reply
 13. Daniel december 7, 2011 at 3:48 e m

  För oss killar är det faktiskt rätt avtändande med ett pansar av smink och puder.
  Naturligt är bäst och tillåter charmen att komma till sin rätt.

  Reply
 14. ToveEvensen december 7, 2011 at 3:56 e m

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Jag har en tävling i min blogg!
  Kolla in om någon vill vara med! 😀
  Och då kan ni ju passa på att kolla in min video! 😉
  Kisses :*

  Reply
 15. Fantasydining-En blogg om temarestauranger december 7, 2011 at 3:58 e m

  Jag tycker det är fint att bara använda mineralsmink det ger en mer naturlig look tycker jag.

  Kul att du också är i Thailand.

  KRAM FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor

  Reply
 16. Matilda december 7, 2011 at 3:59 e m

  Det är fint med smink, men inte för mycket och det ska vara rätt för rätt person 🙂

  Reply
 17. Sabina december 7, 2011 at 4:11 e m

  Super fin med och utan!

  Följ mig på Instagram? 🙂
  [email protected] , följer givetvis tbx! :)<3

  Reply
 18. Anonym december 7, 2011 at 4:19 e m

  Hej paulina! du verkar fruktansvärt gullig och snäll på ett genuint sett innanför all den osäkerheten som du i bland visar, jag bor inte i stockholm men jag åker upp med jämna mellanrum och undrar ifall jag någon gång skulle få bjuda på lunch? Jag vill varken bli länkad eller nämnd ibloggen , det är inte det jag är ute efter, utan jag vill träffa den drivna tjejen som driver den här bloggen för du ger mig insperation!

  Reply
 19. Emelie december 7, 2011 at 4:24 e m

  Jag tycker att man inte behöver överdriva med smink, det räcker egentligen bara med lite mascar, kanske någon naturlig ögonskugga och nått läppglans, tycker ibland att det ser konstgjort ut med en massa foundation och puder… ^^

  Reply
 20. paula december 7, 2011 at 4:50 e m

  Man blir snyggare med åren.

  Reply
 21. my december 7, 2011 at 4:55 e m

  skillnad jaa 😉
  men du var lika fin då som nu, även om du hade så mycket smink..

  Reply
 22. Elsa december 7, 2011 at 5:04 e m

  Fast nu förstår du dig själv med fula tatueringar istället.

  Reply
 23. Lena december 7, 2011 at 5:08 e m

  Haha ja jag minns din och Dessies fjortistid…du ser jättevacker och mogen ut nu Paow 🙂 Jag tycker inte heller det är fint med för mycket smink, speciellt inte massa brunkräm på en ljushyad, men jag tycker det är snyggt när tjejer är sminkade och mycket mascara tycker jag är snyggt? Och min plattång kan jag inte leva utan haha, tycker personligen inte att jag passar i lockigt hår/självfall 😉

  Reply
 24. Juliah - förlorat mamma pappa & syster december 7, 2011 at 5:12 e m

  du va snygg då också, men ännu snyggare nu 🙂

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 25. Rebecca december 7, 2011 at 5:47 e m

  Jag skulle även vilja att du tog upp frågan om smala tjejer kan vara snygga. Själv tycker jag det, men jag har fått höra att ”killar vill ha något att ta i, ingen kommer vilja ha dig innan du gått upp något kilo”, och det sårar mig. Jag har aldrig påstått att man ska vara anorektiskt smal, för det är också fel, men så länge man mår bra är det väl okej, hur man än ser ut?

  Ta hand om dig!
  Kram!
  /Beccy

  Reply
 26. josefin december 7, 2011 at 6:37 e m

  alltså lär dig skriva ordentligt! det går ju knappt att läsa vad du skriver när du skriver så slarvigt som du gör.

  Reply
 27. jossan. december 7, 2011 at 8:18 e m

  man behöver verkligen inte smink för att vara vacker! man kan faktiskt hoppa över det ibland! (y)

  Reply
 28. Jessi Fox december 8, 2011 at 12:22 f m

  Jag tror inte det har med själva mängden att göra. Jag tror du ser bättre ut nu för att du vet hur du ska göra, vad du bör använda och framförallt för att du har mer kvinnliga drag nu än när du var 16(?).

  Sett utifrån bilderna du nyss la upp.

  Reply
 29. Alexander flores december 8, 2011 at 12:38 f m

  Du ger mig verkligen inspiration till att vara kreativ. Sen så är det verkligen en fin blogg. Se om du gillar min lika mycket 🙂

  Reply
 30. illu december 8, 2011 at 1:28 f m

  Paow, du ska bara vara dig själv ( punkt slut). Du är du! Behöver inte sminka dig ihjäl eller nåt. Du är snygg utan något gegga grejs. Behöver inte vara ”ideal”, behöver att vara dig själv. Du är säkert underbar utan smink eller med smink. Låt dig vara dig själv och ingen annan! Egentligen så handlar det nog inte så mycket om smink utan att du som person kan vara uppfattat som en idol eller en ideal. Inte kroppsligt eller ytligt utan något mer. Tänk lite vad jag menar. Kram

  Reply
 31. Hanna Elisabeth Olsson december 8, 2011 at 10:15 f m

  Hej paow!
  har träffat dig alla år på BlogAwards, du har vart lika fin alla år! och du är så himla gullig o snäll. kram på dig:)

  Reply
 32. Mustafa december 8, 2011 at 8:17 e m

  Blog Awards är det bästa du kommer vara med om i ditt tragiska liv..

  Reply
 33. Josse december 23, 2011 at 1:28 f m

  Jag håller med. Less is more! Men alla har vi nog varit ”där”. Jag minns själv för ca 10 år sedan, när man bar foundation till en förbannelse, idomin-läppar och spindelögonfransar. Less is more som sagt. Du ser jätte bra ut idag!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *