Blog Awards då och nu!

Vet ni vad jag har insett? Att man är så jäkla mycket snyggare utan massa smink… Det kanske låter ”klyschigt” eller ”typiskt bloggitg” att skriva det, men jag tycker verkligen det. Och om det är någonting jag önskar att jag kunde göra skulle det vara att gå tillbaka i tiden till lilla Paulina och berätta för mig själv att jag inte behöver massa smink och sånt, så ung som jag var använde jag faktiskt massa grejer! Ibland tänkte jag inte ens särskilt mycket på det för att de flesta av mina vänner använda massa grejer och då ville jag också det!

Men problemet är väl kanske när man känner att man bara är fin med massa smink och fix? Jag menar inte så, men när man kollar tillbaka i min gamla blogg (flera år sedan) är det sällan jag ”vågade” visa mig osminkad och ruffsig i camen, men nu ser det annorlunda ut! Och det är det jag vill att unga tjejer överallt ska förstå, att man inte behöver massa överflödiga grejer för att vara vacker.

Typ som de här bilderna på mig på Blog Awards! I år och för två (tror jag…) år sedan! Nu var jag såklart inte osminkas på årets Awards, men jag hade avsevärt mindre smink och jag har valt att jobba MED mig själv och min hudton istället för att ösa på massa brun gegga som bara täckte mig 🙂 Samma med mit hår, jag har låtit plattången vila och istället för att jobba mot med självfall har jag valt att bara jobba med det istället! Typ lite spray bara, så är det klart 🙂

Testa nästa gång ni fixar er inför något skoj att göra lite annorlunda än ni brukar och kanske med lite mindre grejer och se vad ni får för resultat, you will love it 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *