Daniel Paris gästblogg :)

Cha cha bitches! Daniel Paris här! Hoppas ni har en fin fredag?

Paulina ringde och bad mig gästblogga för att det är natt i thailand och hon gick och la sig för någon timme sen men i Sverige är det ju inte så sent och hon vill att ni ska ha något att läsa 🙂 Vår favvo bloggerska har det bra och lever loppan och bloggar på som en galning, superkul ju! Massa för oss att läsa! Och hon har det superbra, glider runt och shoppar på kvällarna och solar hela dagarna….I hate her haha!

Nu är det så att jag behöver VERKLIGEN er hjälp för jag börjar bli lite skrajj, vår älskade Paowi funderar på att färga håret igen! Och såklart vill jag inte det…jag tycker hon passar bäst i blont hår även om hon såklart är skitsnygg i allt….Men blondt känns bara snyggast på henne helt enkelt! Men hon verkar inte vara helt övertygad så nu vänder jag mig till ER!

Titta på bilderna och kommentera vilken färg NI tycker Paowi är snyggast iMaybe blonde? Black? Brunette? strawberry blonde? Kommentera ärligt i kommentarsfältet, Paulina läser alla kommenterar ni skriver, she loves you bitches!

puss <3


So…what do you think?! 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (270)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *