Direkt från Thailand!

Tjenare alla Paow’s bloggläsare, Steffi här! 🙂

Paow var tvungen att springa iväg och jobba så hon bad mig gästblogga. Vårt internet här på hotellet är inte det bästa så det är därför vi bloggar lite halvtaskigt men vi gör vårt bästa, framför allt Paow!
De senaste dagarna har spenderats på stranden. Vi har verkligen legat och stekt och badat tills solen börjat gå ner, skit mysigt! Det är verkligen de bästa att ligga på stranden med sina vänner. Umgås, bada och ha kul! Fast Paow och Hoffen ska alltid ha sand krig typ.. Jätte kul? Nej jag hatar sand!! Haha 😉

Eftersom Paow inte kunnat uppdatera så himla mycket så ser det ju ut som om vi bara har festat men det stämmer inte. Vi har festat en hel del men inte bara. Vi har tagit långa promenader på kvällarna, käkat glass, snackat, umgåtts och myst! Vi har haft nudel kväll bara vi tre på hotellrummet haha. Jag kunde inte äta några typ för dom var lika starka som jag vet inte vad.. Men vi har i allafall det jätte bra och njuter för fullt av värmen!! Gud vad härligt det är 😀 Hoppas ni har det kallt och grått hemma.. nej då skoja bara hoppas ni trivs i snön och har det gött! 🙂

FEEEEEET LÄNK TILL MIG!! 😉

 

Gå in där om ni vill se alla bilder, Har hur mycket bilder som helst på min blogg men här har ni lite random bilder från de senaste dagarna!


Hoffen och jag, snygga va? 😉


Hoffen, Paowie och jag!


Jag och min nyfunna vän Victor, världens roligaste är han, vi klickade dirr!


Jag och min andra halva!


Tror ni Hoffen gillar Starbucks..?


Vi har även gjort fiskspa, vet ni hur mycket man fnissa eller? haha!


Vi gillar att signa folk..


Även varandra haha! 😀


Världens godaste glass typ..?


Vi är så fina så 😀


Den här sötnosen hängde med mig hela dagen på stranden igår.. Så himla mysigt! Han ville inte vara med någon annan föutom mig, plutten!!


Yousef var helt vild och tatuerade in våra namn haha super skön kille han! 😉

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *