Förtjänar jag verkligen det här?

Jag gillar hur media väljer att måla upp saker och ting, speciellt mig. Tungt drogmissbruk? Varför, jag är 18 år? Tack för det. Jag har varit ironisk, jag har inte varit i något missbruk. Jag är ung och jag har testat och prövat mig fram. Precis som alla andra, bara att jag har en massa viktigpettrar som ska kommentera och lägga sig i. Alla växer upp, alla prövar och alla har vart där mer eller mindre.

Jag har valt att inte kommentera det innan, men kom igen, hur ska jag kunna sitta med min familj och äta julmiddag sen. Och så ska dom fråga mig ”vad gjorde du i sommras?”… Ska jag ljuga, eller ska jag försvara mig? Jag är en snäll tjej, jag vill ingen något ont. Och ibland så känns det som allting handlar om bloggen, min otroligt fina ”vän” som råkar vara en reporter, som låtsas bry sig om mig, ringde mig och frågade hur jag mår. Och avslutar samtalet med att ”det här är inspelat” och vrider på allting. Jag har inte knarkat varje dag. Jag har festat varje dag, i alla fall i sommras. Det är lite skillnad.

Jag vet att jag valt saker och ting själv. Men efter att jag fyllt 18 så har det blivit för mycket. Jag får för fan knappt skita ifred längre. Over and out. Fuck it.

(Visited 581 times, 1 visits today)

71 Comments

 1. my december 10, 2011 at 10:53 e m

  nej, du förtjänar verkligen inte den här skiten!

  Reply
 2. Ord blir meningar december 10, 2011 at 11:12 e m

  ”alla prövar” ? Nej alla prövar inte droger 🙂

  Reply
 3. felle december 10, 2011 at 11:15 e m

  Haha älskar att dom tog en lite dekisbild också! Nej men vafan, vem har inte gjort kola förut???? Jävla gnäll i det här landet.

  Reply
 4. Sanna december 10, 2011 at 11:16 e m

  Nej du förtjänar inte det.. men media är desperata och skiter i allt annat förutom deras
  Artiklar o skit! Vi som läser din blogg vet att du inte är en tung drogmissbrukare :p. Måste va jobbigt att ha såna idioter i sin närhet..
  Du lever livet precis som man ska göra nu när man är ung! Massa kramar 🙂

  Reply
 5. Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar. december 10, 2011 at 11:28 e m

  Okej, du lever inte särskild ett klokt & hälsosamt liv… Och det är lätt att få kritik för det inom bloggvärlden. Det är stenhård det! …. Men det betyder inte att folk (som inte känner dig) ska trycka ner dig såhär. Det är ditt val att leva och så länge du mår bra ’ why not liksom’ Lev medan du är ung! Håller med om det!
  Ta vara på att va tonåring!

  Reply
 6. C december 10, 2011 at 11:32 e m

  Alla unga prövar inte allt, det bör du veta supersöta Paow =) Men däremot är ju tidningarna så usla och idiotiska att dom alltid gör hönor av fjädrar. Det enda dom verkar göra är att ta lösa rykten och vidra på dessa hur som helst och koka ihop nåt som ”säljer”, dvs lockar folk att klicka på rubrikerna på webben eller köpa lösnummer i kiosker…

  Jag skiter i vad tidningarna skriver om dig Paow. Jag tillhör ju dom drygt 99 procenten som inte känner dig, men jag vet ju att man skall aldrig tro på allt som står i tidningar. Det jag menar är att vad dom än hittar på så kommer jag ändå alltid digga dig =)

  Du e iaf asgrym, supersnygg och rockar och verkar vara hur underbar som helst! Du ska fortsätta att vara exakt den du är <3

  Reply
 7. julia december 11, 2011 at 12:10 f m

  såå rätt paulina, du förtjänar det verkligen inte!!

  Reply
 8. bex december 11, 2011 at 12:34 f m

  nej det här förtjänar inte du paoooowis! vilken ”vän” var det som tjallade? snälla säääg!!

  Reply
 9. Jessica december 11, 2011 at 12:40 f m

  Media är som de är, och det är lätt att säga att du inte ska ta åt dig. Sen att ha falska människor omkring dig är ingen höjdare heller. Däremot så skulle jag inte påstå att nästan alla går igenom en period med droger, det är bara en viss del som gör det.

  Jag dömer dig absolut inte, du har all rätt att leva ditt liv som du vill och erfara vad det än nu är som du vill erfara. Allt man kan hoppas är att du inte förstör dig själv på vägen. Ta hand om dig.

  Reply
 10. Hanna december 11, 2011 at 12:41 f m

  Jag är helt emot droger i alla former, men att förneka att det är sjukt vanligt bland ungdomar är bara idiotiskt. Halva min klass har rökt på, ett halvt dussin har prövat tyngre droger i tablett/pulver form. Och då går jag i en liten klass i en litenliten stad. Inte konstigt att du har prövat droger! Lever man ditt liv, där droger tillhör vardagen, är det fullt normalt att tappa omdömet ett tag.

  Svensk media är ett skämt, och det vet hela den svenska befolkningen. Att göra så här, det är bara lågt och omoraliskt. Du förtjänar det verkligen inte.

  Det du förtjänar, det är cred. Cred för att du inte bara har varit ärlig om detta, utan klarat att inte göra världens grej av det. Du berättade när du slutat, och som en förebild gjorde det att du förstärkte det negativa med droger, sjukt bra! Du har chansen att hjälpa unga stureplanslängtande flickor och pojkar att inse att droger inte är vardagligt och ett måste, utan extremt farligt, dyrt, gift.

  All heder åt moralkakaor. Jag dömer dig inte, alla som inte är ghandi skulle förmodligen gjort precis som du. Starkt av dig att sluta, och att vända andra kinden till så lång tid med allt snack om detta.

  Jag är på din sida! Stå på dig, var lika stark som jag tror (är säker på) att du är 🙂

  PUSS!

  Reply
 11. Hanna december 11, 2011 at 12:43 f m

  Och när jag säger att droger tillhör vardagen, syftar jag på klubbar, människor överlag osv, inte specifikt dina vänner och liknande som det låter som (:

  Reply
 12. sara december 11, 2011 at 1:18 f m

  skit i dom! jag lovar att dom som har skrivit i tidningen om dig har gjort exakt samma saker, vafan vi lever en gång! stå på dig och gör vad du känner för! jag tänker inte dö och inte ha testat på saker! kärlek till dig <3 och jag tycker du ser toppen snygg ut! 🙂

  Reply
 13. Anna december 11, 2011 at 1:21 f m

  Det låter nog hårt, men jag tror det är lika bra du vänjer dig, om du vill vara en offentlig person i fortsättningen. Media kommer aldrig beundra dig, älska dig, beskydda dig eller stöda dig. För dem är du sålda löp, snabba pengar. Det spelar ingen roll om du förtjänat det eller inte.

  Reply
 14. SANDI december 11, 2011 at 1:38 f m

  Det är ju du själv som skapar dina rykten genom att skriva om ditt liv fylld med alkohol,heroin ”vetinte vad” din blogg? så ja skyll dig själv. om du skriver om att du tagit tex heroin du bara korkad om du inte fattar att det kommer ut i media.

  Reply
 15. t december 11, 2011 at 2:17 f m

  Men håll käften och sluta gnäll. Du är en offentlig jävla person, deal with it förfan. Vill du inte ha det såhär, lägg ner bloggen och sluta umgås med vissa människor, hur jävla svårt är det? Du ÄR verkligen bortskämd. Du kan inte ta att du har det här livet du har, men det är ju fiiiina pengar, och ja, du blir ju känd. Börjar bli jävligt tröttsamt. Vi kan ju byta du och jag om du vill, jobba på ett jävla callcenter du och ha ett skittrist liv så ska du se att du saknar det du har ganska snart.

  Reply
 16. Isabelita december 11, 2011 at 2:39 f m

  men samtidigt… så vet du ju hur media är de förvrider allting och skriver du något i stil med att du prövat några gångerså har du enligt media varit i ett tungt missbruk..

  Reply
 17. linn december 11, 2011 at 2:54 f m

  paulina. du förtjänar inte alls det här!!! <3

  Reply
 18. Natalie december 11, 2011 at 3:41 f m

  Vad är det med er människor!? Ni måste verkligen ha riktigt mentala problem och sjuka sätt att tänka och FUCK det där som Paow och många andra säger att man är bitter, tråkig eller whatever bara för att man tänker på principer och så.
  Det är sjukt retarded att de flesta tycker att man lever livet när man super ner sig allt för ofta, gör hundra tatueringar, etc etc och lever på sådant sätt. What the fuck..? FÖRSTÅR NI INTE VAD NI UTSÄTTER KROPPEN? Och shit, stackars framtida barn ni kommer att få. När de får reda på hur ni levde erat liv när ni var unga, tror ni seriöst att dem kommer lyda er när ni säger nej till droger, alkohol etc etc..?
  Det är allvarligt sjukt hur folk tänker, man lever inte livet genom att leva på sådant sätt!!!! Ta och gör något produktivt istället, res runt och gör roadtrips, gör goda gärningar för folk som inte kan leva som ni gör. Medan ni förstör kroppen finns det sjuka personer i lungcancer, dålig lever, dåligt hjärta pga att dem levde exakt som ni tycker är okej!! Gå och fråga någon som ligger där de flesta ångrar det bittert!!! Det finns hundra tals saker som är bra saker att göra som inte handlar om alkohol, droger, sex och skämma ut sig.
  INGEN som lever så är 100% lycklig, ni måste verkligen må förjävligt och ha psykiska problem!!

  Reply
 19. sofia december 11, 2011 at 7:16 f m

  skit i alla idioter som snackar så mycket skit. Folk är avensjuka för att de själva inte kan njuta och ha kul i livet som du har. Sola, bada, festa, HA KUL!! Man lever bara en gång. Folk har inget bättre för sig än att klanka ner på andra, skit i dessa och fortsätt leva de livet som gör dig lycklig! Jag ångrar att jag inte festade och reste så mycket jag kunde när jag var yngre, är 27år. Kan fortfarande göra de men de är inte densamma. Njut av livet och blunda för såna dumheter!

  Reply
 20. Anonym december 11, 2011 at 9:45 f m

  Du har problem, det är inte vi som har problem med din livsstil utan det är DU som har problem, ljuger..Det handlar om princip. Du säger att du ska ”ta det lungt”, skippa alkoholen, drogerna men sen så fortsätter du, dag ut och dag in..Vi har väl rätt att berätta när du har fel och berätta hur du framstår? Alla får kritik, du tål inte att höra den.Du väljer vad du skriver, du får skylla dig själv eftersom vi bildar en uppfattning om dig av det du skriver och det du väljer att utelämna. Du är tragisk, du har ingen koll längre. DU mår inte bra… Ta tag i ditt liv för fan..

  Reply
 21. Becca december 11, 2011 at 10:17 f m

  Du verkar vara en fin person, ta inte åt dig och lite inte på alla.

  Reply
 22. Saga december 11, 2011 at 10:28 f m

  Klart att du inte är tung drog missbrukare om du var tung drogmissbrukare skulle du inte kunna blogga du förtjänar inte den här skiten nej!

  Reply
 23. Daniella december 11, 2011 at 10:36 f m

  Du är så bra paow! 😀 Alla gör sina egna val och man blir inte tvingad till nåt. ditt liv ! ÄLSKAR DIN BLOGG

  Reply
 24. Michelle Andersson december 11, 2011 at 10:38 f m

  Natalie du är ju korkad.
  Jag tror inte barn blir som en bara för att man själv har varit en sån.
  Det handlar om respekt. Och jag tror inte att man sitter ner och berättar
  precis allt. Jag kan ju ana att min mamma var en jävligt fräsch tjej som
  ung och hade kul med alkoholen. Men det är bara vad jag tror inte något
  hon har berättat. Jag tror i alla fall man blir som man blir. Vissa påverkas
  mer av sina föräldrar men verkligen inte alla. Det är så många som går sig egen
  väg. Om inte du har kunnat det, sorry!

  Paulina, det jag tycker om med henne är att hon skriver exakt ut allt (näst in till) som ingen annan bloggare skulle göra. Och om vi ska kolla det för omoget
  eller moget vet jag inte. Men hon gör det och hon gömmer inte sig för det.
  Det enda hon har gömt sig för var att hon var otrogen. Och det gör absolut inget. För jag förstår att du kände en klump i magen för du skulle aldrig kunna göra en sån sak till Hugo. Men du gjorde och det gjorde ont.

  Min bror har varit drogmissbrukare och det är absolut inget och leka med.
  Det är väl det enda jag kan störa mig på. Det gör ont och se andra droga.
  För som vi har varit nerbrutna av att se vår bror/son här hemma, komma hem,
  så som han såg ut då är hemskt. Men jag klagar inte, man gör sina egna beslut.
  Jag har aldtig sett ner på min bror än vad som händer. Och det står jag för.
  Man kan inte döma en människa utan och veta saker och ting. Då är man blåst.

  Reply
 25. e december 11, 2011 at 10:50 f m

  blir så trött på att du alltid använder ordet alla, för alla är det verkligen inte. Det är fortfarande dom du umgås med, var annars skull du dra den slutsatsen ifrån.
  Börja hänga med andra människor och du skulle öppna liite dina ögon.

  Reply
 26. Jenny december 11, 2011 at 11:12 f m

  ”Alla” använder inte droger NEJ. Om du anser att alla använder droger så är det tyvärr din umgängeskrets det är fel på, då borde du nog omge dig med andra människor!
  Vad trodde du själv när du skrev att du tagit droger i din blogg? Trodde du att det skulle viftas bort eller?

  Förstår inte hur man kan bli så upprörd när man själv satt sig i klistret. Hade du inte skrivit om det så hade det inte stått i tidningen heller!

  Jag tycker synd om dig, på riktigt. Du kommer förstå om några år när du blivit äldre, tills dess så hoppas jag för din familjs skull att du tar ditt förnuft till fånga!

  Reply
 27. L december 11, 2011 at 11:19 f m

  Du är 18 år du lever ditt liv precis så som du vill. Jag testade på lite olika grejer när jag var 16-17 år.. Men insåg snabbt att det inte var något för mig. Man förstör sig själv och ingen förtjänar ett liv där man knarkar för att kunna överleva dagen. Tänk såhär Paulina, du är 18 år nu och som jag sa ovan så väljer du själv hur du vill leva ditt liv. MEN, du är myndig nu du är en vuxen människa och borde faktiskt veta bättre.. Så tycker jag i alla fall, om man nu har rätt till sin åsikt. Du verkar ha fastnat i åldern 15, just saying 🙂 Time to grow up? 🙂 Vi bor i Sverige, hjälp finns att få om du mår dåligt. Och JA, jag vet vad ja talar om. Kan garantera dig att jag haft ett 1000 gånger värre liv än vad du har haft =) Och jag överlever, har barn tillsammans med min sambo och håller nu på att slutföra min utbildning som jag struntade i när jag var tonåring för att det var roligare att festa, hänga me vännerna 24/7 osv.. Alla kan om dom vill!! Lycka till med allt

  Reply
 28. Sandra december 11, 2011 at 11:32 f m

  Nej ingen förtjänar sånt där. Men det är så media är nu.
  Och du skrev faktiskt att du ett tag tog droger varje dag. Och du vet att när någon skriver ”droger” så tänker man inte på alkohol..

  Reply
 29. Jessi december 11, 2011 at 11:35 f m

  Sådär blir det när man skriver ut allt om sitt liv på nätet som kan ses över hela världen…

  Reply
 30. erica december 11, 2011 at 12:04 e m

  Fast du har ju själv valt att gå ut med det och sagt precis så, du har ju här i din blogg skrivit att du gjort det varje dag osv? Och NEJ att alla gör det är endast en försvarsmekanism som du kör med.

  Reply
 31. Bonita december 11, 2011 at 12:09 e m

  Nä du alla prövar verkligen inte! Varför sprida den bilden? För att det ska kännas bättre för dig för att du prövat? Förmedla inte den drogliberala inställningen så lättvindigt till dina läsare. Det är inte så lätt att bara pröva o sen aldrig trilla dit. Om så bara en person trillar dit för att du får det o verka normalt att prova så hade jag iaf skämts om jag va du…

  Reply
 32. sara december 11, 2011 at 12:21 e m

  nej, droger är verkligen inte något ’ALLA’ testar..

  Reply
 33. Anonym december 11, 2011 at 12:41 e m

  haha asså du kan inte må bra? och varför försvarar du dig, stå för vad du gör, du är ju en offentlig person! det är lika bra att vänja sig

  Reply
 34. Anonym december 11, 2011 at 12:51 e m

  haha vadå alla testar? bullshit

  Reply
 35. ana december 11, 2011 at 1:56 e m

  sluta blogga då da det är de rätta och ta tag i dit liv förfan du är tragisk juger o.s.v.

  Reply
 36. Chris december 11, 2011 at 2:00 e m

  Ja men sparka på den som redan ligger. Gör det bara!!!!! USCH! Om nu människan mår så dåligt psykiskt redan, så äre väl jävligt dumt att sitta & trycka ner ännu mer. Då kan man inte må särskilt bra själv? Tänka sig för innan man yttrar sig vore jävligt fint.

  Reply
 37. Claudia december 11, 2011 at 2:06 e m

  Skit i dom!

  Reply
 38. Linn december 11, 2011 at 2:26 e m

  Du är nyss fyllda 18 år, klart du utnyttjar det & testar saker osv (trots att jag tycker droger är lite onödigt att testa..) Men dom flesta har varit där du är, du är ung & kommer komma på vad som är din stil, vad som är rätt och fel!
  Skit i alla som snackar, bara du vet sanningen! Låt dom tro massa om dig, det bevisar bara hur sjukt omoget folk det finns!

  & om din den där ”vännen” som är reporter, varför inte skita i henne/honom? Svara inte om hon/han ringer. Den personen har inte ett skit i att göra hur du mår om den ska vara så äckligt falsk! Du är en super fin tjej paow, stå på dig!
  Kramar Linn

  Reply
 39. ellinor december 11, 2011 at 2:34 e m

  först måste jag bara säga att ALLA testar inte, jag är så imot droger skulle aldrig i hela mitt liv testa.. Och sen har du valt att vara en offentlig person och då kanske man ska akta sig vad man säger och du har ju faktiskt sakt att du tog det varje dag..

  Reply
 40. hejs december 11, 2011 at 2:35 e m

  ärligt talat tycker jag du snackar FÖR mycket om att du är ung hela tiden och får prova på saker…. det är som att du är stressad över att du håller på att bli vuxen? du nämner det i var och vartannat inlägg ”jag är 18, och testar på saker, som alla andra. man är bara ung en gång”. men alla andra 18-åringar lever inte som du… är du stressad över att du inte är tonåring snart? eller vad är det frågan om? 🙁

  Reply
 41. Maja december 11, 2011 at 3:15 e m

  DU förtjänar det verkligen inte! Alla gör misstag o så är det. Vi älskar dej ändå och kommer stötta dej vad du än gör. Skit i va alla andra säger för du är bäst! bara bäst!

  Reply
 42. Anonym december 11, 2011 at 5:00 e m

  din blogg är så jäääävla tråkig. förstår inte att du har läsare kvar, tror inte du kommer ha det snart

  Reply
 43. julia december 11, 2011 at 5:16 e m

  idiotiskt ! du förtjänar bättre än så här. du är grym på alla möjliga sätt, kör ditt race, go go go! du har goa människor här ute som stöttar och finns till hands! ta hand om dig! kram

  Reply
 44. EmJo december 11, 2011 at 5:40 e m

  ALLA har inte alls varit där. Bullshit

  Reply
 45. Amanda december 11, 2011 at 5:41 e m

  Droger är ett stort nej!! När paow sägr att alla testat det så menar hon de ca 10 personerna hon umgås med. Skulle ni komma och hälsa på i min krets så skulle jag säga att ingen testat det. Och tro mig. Jag har varit ung och dum, men det innebär inte att jag legat runt, tagit droger osv. Man lever inte livet som paow gör nu, utan man förstör det. Ta hand om dig själv och varandra och säg alltid nej till droger!!

  Reply
 46. Veronica december 11, 2011 at 6:15 e m

  poor little rich girl…

  Reply
 47. br december 11, 2011 at 6:27 e m

  alla prövar?..

  Reply
 48. paula december 11, 2011 at 7:32 e m

  Det är verkligen synd att du ska behöva få så mycket skit för det andra inte vågar berätta öppet och gör i smyg.

  Reply
 49. alexandra december 11, 2011 at 9:21 e m

  NEJ, du förtjänar verkligen inte det där..!

  keep on living your life – man lever bara en gång!

  Reply
 50. elle december 11, 2011 at 9:51 e m

  Visst, alla växer upp och festar och gör mer eller mindre dumma saker. Du har valt att kalla din blogg ditt jobb och då får du faktiskt skylla dig själv att folk reagerar. Alla knarkar inte när de växer upp och alla gör inte korkade tatueringar. Visst är du ung, men bara för att man är ung så ursäktar det inte allt och bara för att man är ung så behöver man inte göra dumma val. Du ska ha kul och leva, men dina val kan också påverka din framtid,och inte bara positivt. Vi hade gärna anlitat dig som modell för vår klädserie, men det du gjort senaste året är inte direkt något vi vill att vårt märke ska kopplas samman med. Ett kontrakt på på 350 000 kr kanske inte är värt att kamma till sig för? Ditt mål är att vika ut dig och bli bartender, helt okej, men vad vill du mellan 25-30? Tiden går fort och du har gått från att vara en toppbloggare till en festande fjortis som troligen kommer bli i Linda Rosingklass.om du har tur. Du är vacker och snygg som få men ditt festande tar redan ut sin rätt med rynkor under ögonen. Snälla Paulina , festa och ha kul, men använd huvudet. Du är,på väg att bli en dalande stjärna, ta tag i dig själv och segla mot toppen. Spela dina kort rätt. Kram

  Reply
 51. Linn december 11, 2011 at 10:58 e m

  Du förtjänar ingenting utav det dom skriver! du är precis som en helt vanlig 18-åring bara att du har mer möjligheter och mer pengar att röra dig med. Tror vilken 18-åring som helst skulle gjort som du gör om dom bara hade chansen.
  Jag diggar dig till tusen verkligen, älskar att du kör ditt eget race. Man lever bara en gång så varför inte ta vara på det. Hellre att du festar och gör vafan du vill nu, än när du är 40 år, kanske skild och har barn. Vem är det att se upp till då. Nu är du en förebild för du skiter i, du lever ditt liv fullt ut.

  vill också passa på att visa min kompis som sjunger och lägger ut en massa videos på youtube, han är riktigt duktig och vann nydligen en liten talangtävling då han vann 2000 kr. http://www.youtube.com/watch?v=yMYlmBtQZ9M

  Reply
 52. Amanda december 11, 2011 at 11:10 e m

  Ja det gör du, du bestämmer själv hur du vill framstå.
  Tänk mer på vad du skriver och säger så kanske du slipper sånt.
  fu.

  Reply
 53. Liin december 12, 2011 at 10:46 f m

  ALLA använder inte droger, ALLA har inte testat droger heller.
  Jag är hela 29 Bast, och det tyngsta jag testat måste vara när jag shotta tequila 🙂
  Du väljer själv vad du bloggar om, och vad du gör offentligt. Så gnällandet känns aningen patetiskt, men du får dock frikort. Du är inte speciellt gammal 🙂
  Jag får mkt kritik för min blogg (Ensamstående mammor främst etc)
  Men jag står för varje ord, och kan ju inte direkt gnälla efteråt ….

  Reply
 54. A december 12, 2011 at 11:21 f m

  Buhu!

  Skyll dej själv! Dina föräldrar kan väl för fan läsa din blogg eller? Så skyll inte ifrån dej.
  Och ALLA testar inte droger, vissa har hjärna att tänka med!

  Hoppa ner från din höga häst, du har fått storhetsvansinne!

  Reply
 55. Nathalie december 12, 2011 at 11:44 f m

  HAHAHA SKYLL DIG SJÄLV DU SKREV ETT FLERTAL GÅNGER ATT DU HÖLL PÅ MED DROGER OCH DÅ LÄT DET KNAPPAST ATT DU BARA ’TESTADE’.

  & även om du gjort det så är det ett tecken på hur IQ-befriad du är! No class på dig.

  Landa på jorden människa. Tyckte du verkade så söt och go när du var tillsammans med Hugo, men nu är du bara ett trash! Allt du skriver, allt du gör..

  Reply
 56. laura december 12, 2011 at 12:58 e m

  tycker det här inlägget är helt fel skrivet av dig! Droger är INTE okej! ALDRIG! och alla prövar verkligen inte, långt ifrån alla och du som tyvärr, måste jag skriva, är en förebild för så oerhört många människor, framför allt unga tjejer borde ta det ställningstagandet att det inte är okej, att alla verkligen inte prövar. Jag är absolut inte rätt individ att säga till någon annan vad dem ska göra men det här är bara sorgligt. Jag vet att jag inte kan bestämma andras liv men jag vet att jag kan påverka, precis som du, därför skriver jag, för att få dig och alla andra att förstå att vi är många som låter bli!

  Sorgligt, sorgligt att det just är du som går ut med det här så här.

  Reply
 57. Viktoria Shakalina december 12, 2011 at 2:07 e m

  hmm.. dom som har vett i hjärnan drar inga linor överhuvudtaget, så inget bra argument där va. Don’t knar and blogg.

  Reply
 58. amanda albino december 12, 2011 at 2:11 e m

  lilla söta rara paulina!
  när jag läser din blogg så ser jag mig själv. vi har precis samma personlighet (som man får lära känna genom bloggen) och vi har samma syn på livet, killar och festandet. jag älskar hur du beter dig mot alla, och du verkar stencool.
  jag älskar hur du lever livet ända ut i fingertopparna!! precis som jag.
  läste i ett inlägg att du ska till göteborg och stanna är en månad? om det blir så så hör av dig till mig. det hade vart galet kul att få träffa dig!

  Reply
 59. E december 12, 2011 at 9:27 e m

  Stackars dig.. Att du måste tänka på allt du säger till alla. herregud.. HA KUL o lev livet. Du förtjänar det. Du har ju jobbat ihop oengarna sj. Puss o Kram lilla Paow

  Reply
 60. Lo december 13, 2011 at 3:14 e m

  tycker du inte ska bry dig om alla elakheter som säg om dig.

  Jag tycker att den sista bilden på dig va aas fin 🙂

  Reply
 61. Soulweeper december 13, 2011 at 5:24 e m

  Patetiskt om inte annat.

  Reply
 62. Johanna december 14, 2011 at 11:12 f m

  ”Alla har varit där mer eller mindre”. Nej, ALLA prövar sig INTE fram.

  Det är många som inte behöver testa olika droger- för att sedan komma fram till att det inte var för dem.

  Att skylla på ”att man var ung och dum” är komiskt. Jag har varit ung, men definitivt inte så dum att jag testat droger.

  Att testa droger är inte coolt, jag tycker synd om dem som behöver det för att få roligt eller rymma från vardagen.

  Reply
 63. Freja december 14, 2011 at 5:11 e m

  Paulina, du kan välja dina vänner. De falska, fös de åt sidan. Ställ dem mot väggen och fråga vad de håller på med. Seriöst, blir så lack på folk som vrider saker upp och ner!

  Reply
 64. Anonym december 15, 2011 at 7:35 e m

  Du behöver ju inte överdriva och säga att alla ”prövar”, alla är inte som du. Herregud…..

  Reply
 65. Anonym december 15, 2011 at 7:40 e m

  De finns faktiskt en del som har en hjärna och inte ”prövar”.. bara för att man kanske ser andra göra de så borde man va smart nog att tänka själv vad som är bra eller inte. Dra inte alla över en kam:)

  Reply
 66. Nathalie december 17, 2011 at 12:27 e m

  Är det såhär du bygger dina bloggläsare Paow? Fy fan så dåligt av dig att lägga upp bilder på när du och dina vänner röker, har du tänkt på att tusentals kan se dem och vilja vara som du? Rökning är inget att leka med, inte droger heller.
  Nu vill jag gärna se en förändring, inga fler bilder då du poienterar cigaretterna.
  Du måste ju kunna stå för varenda liten mening elelr bild i din blogg, även om 20 år. Seriöst, har svårt att tänka mig att skulle kunna göra det.

  Väx upp.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *