Klar på Frisörcenter!

Oppaaaa! Er nya Paow är här haha! Jag känner mig i alla fall så! Vaknade typ nio i morse och drog direkt till Frisörcenter där jag parkerade rumpan i en av deras stolar och sen var det bara att gilla läget! Men det gör jag alltid när jag är där, de är grymma och jag är mer än nöjd idag! La in en hårfärg (lite brun/röd-ish med koppartoner) och körde i 120 slingor, bästa löshåret, släpper aldrig! Och jag har ändå utsatt det för ett och annat ska ni veta. Löshåret kommer från headzone som jag stendiggar!

Satt där i ett par timmar och drack cola och satt och tog det lungt, efter lite (mycket!) övertalan fick jag Daniel Paris att komma dit också…stackarn var lite kinkig för att han vill att jag ska vara blond men nu får han bara gilla läget helt enkelt, dessutom sa han att han gillade det  till slut, aaaaw <3 jag känner mig faktiskt mycket snyggare i brunt hår, iallafall just nu, som en bra tjej…och jag är en bra tjej, jag lovar! Tro inget annat bitches!

Nu är vi hemma hos mig och städar och fixar och trixar lite! Det ryktas om en vild filmkväll lite senare hehe! 😉 Btw ,va tycker ni om mitt nya hår?! Hiss eller diss?


Paris var inte helt förtjust till en början…. 😉

Men till slut blev även han helt såld på det, love brunettes!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (152)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *