Säga vad man säga vill om Lindsey…

Men om det är något hon ALLTID lyckas med så är det att bli bra på bild…och nej då snackar jag inte om paparazzibilder som är tagna i smyg där hon är på väg från gymmet och är ruffsig  i håret, utan vi snackar riktiga bilder, schyssta bilder i en studio när hon vet om att hon blir fotograferad.

Hon vet precis hur hon ska posera för att se så bra ut som möjligt på en bild och man märker att hon älskar att så framför kameran! Det kanske man måste om man valt den branschen egentligen!

Nu senast tog hon bilder för Playboy, som jag tror förvånade de allra flesta, men bilderna är faktiskt gjorda på ett snyggt sätt och ser inte det minsta ”porrig” ut…utan mer typ som…konst? Sjukt! Bilderna skulle lika gärna kunna vara för en modetidning. Undrar hur mkt skit hon kommer få för att det står Playboy på omslaget och inte Elle?

(Visited 93 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. emma december 15, 2011 at 10:49 f m

  hon kan vara riktigt fin! 🙂

  Reply
 2. Lina december 15, 2011 at 11:29 f m

  Tydligen har du glömt bort att dom som läser din blogg är småtjejjer som ser upp till dig… ?!?! Kul att du inte bryr dig vad det är för budskap du ger dom. Du får ju börja tänka lite.. du är ändå 18 och har inget att skylla på längre.

  Tycker det är synd att det finns tydligen ingen i din närhet där som vägleder dig eller som du kan se upp till. Då blir det tydligen såhär att man börjar se upp till patrask som Lohan..

  Reply
 3. malin december 15, 2011 at 11:34 f m

  Spelar ingen roll vad hon gör längre, tror inte någon blir speciellt förvånad. Sitter hon inte inne så bråkar hon med sin flickvän, super eller viker ut sig. Spela roll vad nästa grej är?

  Reply
 4. my december 15, 2011 at 11:38 f m

  fina bilder är det jaa!
  håller nog me malin btw

  Reply
 5. ps december 15, 2011 at 12:32 e m

  Skulle du ställa upp och ta likadåna bilder?

  Reply
 6. Fanny december 15, 2011 at 12:33 e m

  Läste igenom kommentarerna och f*n vad folk är negativa hela tiden. Hur orkar du dras med dessa människor dagligen? Skärp er fan.

  Och angående inlägget du skrev precis. Jag förstår vad du menar när du säger det är mindre porr och mer konst. Vackert. En kvinnas kropp är så vacker egentligen, synd att det har visats på fel sätt och gett fel budskap bara. Förr i tiden var nakenhet något vacker, eller som du säger KONST. Nu har vi en förvrängd syn av allting.

  Sköt om dig. Njut från mig med i Thailand. Berätta gärna vart ni håller hus 🙂

  Reply
 7. ida december 15, 2011 at 12:40 e m

  shit vad lik hon va marlilyn monroe 😛 !

  KOlla in min blogg alla 😀

  Reply
 8. BejjbiBejjbison! december 15, 2011 at 12:43 e m

  HAHA, ska du lära dina unga läsare att se upp till Lindsey? Då är du ju bra körd! :S
  då kan du ju lika gärna skriva * Hej alla mina unga läsare! 🙂 Ta droger!!! För det är så sjukt jävla bra! man blir verkligen pigg av det! ser lite olika färger och saker som inte finns! 🙂 Skit coolt! 😉 sen så kan ni bli tjuvar, bli lesbiska, bråka med din tjej, ha jätte mycket damp, åka in i fängelse! 🙂 WIHO,leva livet liksom! :D*
  Haha, kolla in min blogg istället, som inte har nånting med Lindsey fuckLohan att göra! 🙂
  Bara en massa naken bilder på mig! 🙂
  Kyss! :*

  Reply
 9. mkka december 15, 2011 at 12:54 e m

  Snygg bilder men hon är ju så retuscherad så att hon knappt liknar sig själv…. Så ja alla kan vi ju lyckas. ha det grymt i thailand iallafall! å om ni saknar lite svenskt godis finns det en liten svensk godis affär där som e jätte mysig och hon som äger den är störtskön! fråga bara om den svenska godis affären =)

  Reply
 10. Evelina december 15, 2011 at 1:06 e m

  Du har inte tänkt på att dessa bilder på Lindsey är fullkomligt photoshoppade? Alla skulle kunna göra det där med photoshop.

  Reply
 11. Jessika december 15, 2011 at 1:15 e m

  Sant haha 🙂 kika in min blogg hörrni! kram!

  Reply
 12. amanda december 15, 2011 at 1:59 e m

  Jo men det beror väl främst på att hon inte har den där typsiska porriga looken. Och hennes hår, sminkning och ansiktsuttryck ser knappast porrigt ut. Det är bra!

  Ibland känns det som att du försöker va lite som Lindsey, hehe(A)

  Reply
 13. Anonym december 15, 2011 at 2:04 e m

  Ever heard about PHOTOSHOP?

  Reply
 14. Eve december 15, 2011 at 2:05 e m

  Bejjbibejjbison –> så nu påstår du det är fel att vara lesbisk också?? allt annat du gav exempel på var ”negativa” saker, som att ta droger, bli tjuv och så. Hur fan får du lesbisk att passa in där?

  Reply
 15. Cherries december 15, 2011 at 2:19 e m

  Visst hon är väl fin…! :’s

  Reply
 16. Ronja december 15, 2011 at 2:41 e m

  Har alltid gillat Lindsay, hon är en fantastisk skådespelare, och hon är nog så jäkla fin! Bilderna liknar lite på Marilyn Monroe, med det ljusa håret och röda läpparna. Suuuper fina <3 🙂

  Reply
 17. Anonym december 15, 2011 at 2:56 e m

  Haha, det är väl din förebild?

  Reply
 18. Emelie - 16år och gravid till 20år och tvåbarnsmamma december 15, 2011 at 3:22 e m

  På vilket sätt får ni det till att Paow försöker få sina unga läsare till att se upp till Lindsay?
  Jag får det här inlägget bara till att hon gillar bilderna och att hon tycker Lindsay blir bra på bild. Thats it liksom. Hur får ni det till något annat?

  Reply
 19. amanda december 15, 2011 at 8:13 e m

  Ja, visst är det konstnärligt att slänga av sig kläderna framför en PLAYBOY TIDNING. Haha ironisk åsido.

  Reply
 20. - december 15, 2011 at 9:14 e m

  Var är dina vänner?

  Reply
 21. Julia december 15, 2011 at 9:21 e m

  vem som helst kan väl bli bra på bild med sådär mycket retuchering och professionell styling. det ser inte ens ut som hon på bilderna, och lika bra är väl det

  Reply
 22. Allek december 15, 2011 at 11:08 e m

  Gå in och kolla min blogg, världens gulligaste video!

  Reply
 23. bea december 16, 2011 at 12:37 f m

  Jag tycker bilderna e snygga som faan, om du ska ”vika ut” dej så borde du se till så att det blir mer åt det här hållet än trashiga porrbilder;)

  Reply
 24. Lilla jag december 16, 2011 at 4:42 e m

  När hon sa konst menade hon mode. Men snälla någon, oj vad ovanligt det är nuförtiden att ta nakenfoton. Och ja bilderna är photoshopade, vilken kändis har inte sådana bilder? Nej alla hade inte kunnat ta såna bilder, de har inte Lohans stora bröst eller hennes ögon? Paow har ju halvnakna/bikini bilder hela tiden och nu lägger hon ut bilder på Lohan (som anses vara vacker) på samma sätt, och? Vem har sagt att hon ska vara en förebild. Wake up people, ute på nätet kan man hitta vadsomhelst nuförtiden om man är 10 och kan använda dator så ja då lär du se det. Bloggare gör som de vill, utan all denna hysteri hon har kring sitt liv hade ingen läst hennes blogg, den hade varit JA, som vilken tjej som helst. Vilken anonym, anna, hanna, anastacia som helst. Men jag antar att det är kul att sitta hemma och sitta och klaga på varenda blondin som har en känd blogg och säga hur ful och konstig, och onödig den är för att man själv ska känna sig bättre eller för att man är avundsjuk för den onödiga publiciteten. Öppna då en egen blogg? Kritiken är en del av det, men inte att vara en förebild. Hon är hon, om vissa följer henne så visst, andra följer lady gaga eller nicki minaj, oj vad vanliga kläder de har.

  Reply
 25. tintin december 18, 2011 at 9:40 e m

  jätte fina bilder 🙂

  Reply
 26. Beckychu december 19, 2011 at 10:29 e m

  Just den bildserien är en som Marilyn gjorde, en utav hennes första naken plåtningar back in the day! Hon poserade på ett rött tygstycke i lockar och röda läppar. Kommer inte ihåg vad serien heter men ja! Lindsey är ju känd för att likna på Marilyn så inte så konstigt att Hef körde den stilen på henne. Riktigt vackert! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *