Men om det är något hon ALLTID lyckas med så är det att bli bra på bild…och nej då snackar jag inte om paparazzibilder som är tagna i smyg där hon är på väg från gymmet och är ruffsig  i håret, utan vi snackar riktiga bilder, schyssta bilder i en studio när hon vet om att hon blir fotograferad.

Hon vet precis hur hon ska posera för att se så bra ut som möjligt på en bild och man märker att hon älskar att så framför kameran! Det kanske man måste om man valt den branschen egentligen!

Nu senast tog hon bilder för Playboy, som jag tror förvånade de allra flesta, men bilderna är faktiskt gjorda på ett snyggt sätt och ser inte det minsta ”porrig” ut…utan mer typ som…konst? Sjukt! Bilderna skulle lika gärna kunna vara för en modetidning. Undrar hur mkt skit hon kommer få för att det står Playboy på omslaget och inte Elle?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *