smart may have the brains but stupid has det stories

Jag börjar bli trött på folk som lägger sig i hela tiden. Jag är en spontan tjej, jag älskar att ha kul. Och jag vet att jag kommer ha mer storys än vad dom flesta kommer att ha. Vet ni vad mina planer är? Visst en del kanske inte skulle kalla det ”liv”, eller vara skeptiska till det desturktiva beteendet och livsstilen. Jag hör inte till Stureplanstypen som lever för dyra väskor och gratis drinkar, och jag har valt den här vägen tills jag hittar någon avfart och bestämmer mig för att bli lite seriös.

När jag kommer hem från Thailand så kommer jag att ta tag i min lägenhet, dejta lite och ta hand om mig själv. Sen i Januari så kommer jag att åka till Thailand och jobba som mingeltjej på båten för Grabbarna Grus. I februari så ska jag och Steff ta en bartenderutbilning och bo i Göteborg en månad, sen så kommer vi att följa med på Turne till sälen och lite andra ställen. I Maj så kommer jag och Steff göra en bartenderutbling, vara där i en månad och efter det så åker vi till Marbella och jobbar(vi har fixat jobb) som bartenders. Efter sommaren i spetember så ska vi ta det lungt hemma. Efter det så kommer vi att åka och backpacka en månad i Thailand. Och efter det åka till Australien och vara där i en eller två månader. Där har vi mitt år! Sen så är jag lite sugen på att backpacka i usa.

Ni tråkmånsar och kritiker kan sitta i Sverige, skaffa pojkvän plugga och sen ha samma jobb hela livet. Jag ska se världen medans ni sitter på ett halvtrött kontor 🙂

Sen att jag är spontan, vem fan bryr sig om det står Paow.se under min läpp om 20 år? Då kommer jag att kolla på den och asgarva. För att Paow.se är sååå mycket mer än bara en text. Det är minnen osäkerhet ydaydayda.. Och vem är han ångra sig? Han kan jag träffa sen. Come on och skaffa en skön inställning till saker och ting, skit i principer och gör vad du vill. Har du planer, vill du tatuera dig. DO IT!

Sen en till grej, dra inga slutsatser. Ni känner inte mig, ni får se EN DEL av mitt liv. Det är rätt myckt mer än så faktikst 🙂 tack till alla som stöttar mig. Ni är bäst <3

 

(Visited 229 times, 1 visits today)

111 Comments

 1. Amanda december 9, 2011 at 2:53 e m

  Hur tänker du nu? Alla har inte samma ”tur” som dig. Vi tjänar inte pengar på någon blogg, vi måste ha ett 8-16 jobb för att klara av att LEVA.

  Reply
 2. Emilia december 9, 2011 at 2:58 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM PAOW, JAG TÄNKER OM LIVET PÅ PRECIS SAMMA SÄTT SOM DU!!:D

  Reply
 3. Julia december 9, 2011 at 3:05 e m

  Sen så är det väll så att alla inte har pengar till att resa så mycket..

  Reply
 4. isabelle december 9, 2011 at 3:06 e m

  Tycker presonligen att det är skit kul att du är ute och lever livet och tar varje dag som den kommer! Skulle också vilja ha så om jag hade eknomin till det! Men i allafall, undrar vad som har hänt med din attityd? Du som alltid var snäll och trevligt att läsa om. Vad har hänt med henne? Liksom hon som inte brydde sig om alla kommentarer som klagade, utan sket i det och var trevlig och levde ditt eget liv?

  Reply
 5. Lena december 9, 2011 at 3:06 e m

  Bra skrivet Paow 🙂 Spontana människor är mycket skönare!

  Reply
 6. ToveEvensen december 9, 2011 at 3:06 e m

  Du är stört skön! 😀
  Bara kör ditt egna race! 😀
  Kommer bli bäst så! 🙂
  DET KOMMER ALLTID FINNAS IDIOTER! Som kommer dömma dig, men skit i dom! 🙂

  Kolla in min blogg btw! 🙂
  Den är sjukt bra!
  Ingen fjortisblogg här inte, yeah, right! 😉
  Kisses :*

  Reply
 7. Lenaaaa december 9, 2011 at 3:10 e m

  Jag tror det sticker vissa folk i ögonen att du lever det liv du vill leva, du gör de du känner för.. För stunden.. Och du får upprörda osv kommentarer för dom är avundsjuka. Förmodligen är de väl såna som sitter hemma och ångrar att dom inte ’passade på’ när dom var unga och hade möjlighet. Du förstår vad jag menar.

  Och visst kan även jag känna avundsjuka, men att börja ’mobba’ dig för de skulle aldrig falla mig in. Snarare HISSA istället för DISSA, make love not war osv. Du är grym ialla fall, ialla fall den coolaste 18-åringen jag känner till 😉

  rock on bruden!

  Reply
 8. sara december 9, 2011 at 3:14 e m

  jag skulle ärligt vilja leva ditt liv, kunna göra vad jag vill när jag vill och bara ha kul!

  Reply
 9. Emelie december 9, 2011 at 3:14 e m

  Kör hårt Paulina! Klart att du ska leva livet så länge det är möjligt! 😉 Skit i bitterfittorna och fokusera på de positiva kommentarerna! Sup, festa och tatuera dig så mycket du vill och kan, du fyllde nyss arton för fan! 😉

  Reply
 10. Isabel december 9, 2011 at 3:15 e m

  Bra skrivet, kollla gärna in min blogg!

  Reply
 11. Anna december 9, 2011 at 3:20 e m

  Hej, jag undrar bara vem den brunhåriga tjejen på bilderna är. Kram

  Reply
 12. Lina december 9, 2011 at 3:21 e m

  Man ska passa på ha kul medan man är ung men .. jag ska säga dig.. av egen erfarenhet det är jobbigt att gå i skolan när man är äldre..(för att du kommer att bli tvungen att gå i skolan vare sig du vill det eller inte, såvida du inte är som Richard Branson)

  Du kommer hata alla skitungar och kommer ångra dig så djupt att du väntade med det. Du kommer att hata när du är 25 och inser att alla ser ner på dig för att du inte ens gått ut högstadiet. INGEN kommer att lyssna på dig och vad du har att säga. Ingen kommer att ha respekt för dig. Ingen har egentligen respekt för dig heller nu utan alla fjäskar ju bara för att få en länk. Det verkar ju du ha insett själv.

  visst.. lek av dig men tillbaks till skolan så fort som möjligt.
  Det är ett gott råd som du borde lyssna på.

  Reply
 13. Telletubbie december 9, 2011 at 3:31 e m

  Lina: Precis!

  Det är ju det många försöker säga denna lilla jänta som lever för stunden.
  Vad hon verkar tro är just att vi andra som inte är spontana och flänger runt sitter på kontor 12 timmar om dagen och på våra rumpor resterande tid.
  Vad hon inte vet är just att folk faktiskt varken har respekt eller arbete åt en liten fjärt som tar ”dagen som den kommer” eller saknar grund i princip allt som vardagen innehåller.
  Ingen vill faktiskt ha att göra med en opålitlig människa i längden och ensam kvar blir man i slutändan.

  Men vad bryr sig Paow om det just nu?
  Visst var det gulligt för något år sedan att skylla på åldern. Men från och med nu är det rätt så tragiskt!

  Ps: Nej Paulina. Du har inte mer stories att berätta än andra.

  Reply
 14. nathalie december 9, 2011 at 3:32 e m

  Haha du är bäst, puss! 😀 hoppas vi ses nångång i livet!

  Reply
 15. my december 9, 2011 at 3:33 e m

  lol backpacka i usa, skulle nog säga roadtrip isof!

  Reply
 16. Jonna december 9, 2011 at 3:35 e m

  As kul att du tänker backpacka i aussie, gjorde själv det i sex månader o australienarna är det skönaste folket som finns !:D roligt att nån bloggerska vågar göra en sådan resa, gissar att dem andra bara hade bokat in sig på ett flott hotell o shoppat .. Bo på hostel isåfall, där man träffar allt roligt folk 😀

  Reply
 17. k december 9, 2011 at 3:38 e m

  klart man vill leva livet men då måste man ha råd med det med. Skulle verkligen vilja resa runt och bara leva livet men har inte haft sån tur med pengar som du.

  Reply
 18. Amanda-Lilly december 9, 2011 at 3:44 e m

  LYCKA TILL PAOW, DU KOMMER HA SKIT KUL! LEK AV DIG SÅ MYCKET DU KAN SÅ KOMMER DU NJUTA AV DET LUGNA OCH BEKVÄMA NÄR DU BLIR GAMMAL. DET ÄR DITT LIV!

  Reply
 19. Elin december 9, 2011 at 3:45 e m

  Go Girl!!
  Spontanitet is da shit!
  Jag har gjort alla mina tatueringar spontant. Harder i svanken, stjärnor och skit på hela sidan, stjärntecknet i nacken, en jäkla ponny på benet…
  Gadda dig bäst fan du vill 🙂 Det är det sexigaste, porrigaste och roligaste som finns 🙂
  (resa och festa funkar med… :))

  Reply
 20. Anonym december 9, 2011 at 3:53 e m

  Du är trög på riktigt.Kom inte och påstå att du åkte till Thailand för att ”ta det lungt” med din pappa när du i själva verket är med steffi… Har ni inte ett liv att ta hand om?? Du flyr ifrån dina problem.Du letar bara anledningar för kunna festa.Du är så full av skit och inte ett dugg en bra förebild.Jag vet inte..tjejen livet är så mycket mer än ”festa för att man kan”..DU borde ta tag i dig själv, din hälsa och ditt liv..Vem försöker du skryta för? Vem försöker du bevisa något för?

  Reply
 21. becka december 9, 2011 at 4:00 e m

  Jag gör allt det där nu när jag är 20 och har gått ut skolan! Gött va? Du själv kommer få ta tag i det senare medans vi andra har roligt! Kul att du är så ödmjuk och snäll mot dina läsare förresten, 150 av dina 100 000 läsare kommenterar ett inlägg negativt och sen måste du dissa alla.

  Konstigt att du har haters?

  Reply
 22. my december 9, 2011 at 4:01 e m

  jag kan följa me er till australien, why not? min fina idol cody är därifrån så, haha. nää men det skulle ju såklart vara kul att åka till australi 😀
  btw, bra skrivet av dig! 🙂

  Reply
 23. Bella december 9, 2011 at 4:07 e m

  Man blir ju så avundsjuk på ditt liv haha! Det är ju inte många 18 åringar som tjänar så mycket pengar som du, så att dom faktiskt ska ha chansen till att leva sina drömmar! Men go for it, varför inte!

  Reply
 24. matilda december 9, 2011 at 4:08 e m

  bra att du trycker ner oss som sitter på ett skitet kontor och jobbar, sliter fan jävligt hårt för mina pengar och känslan av att vara självständig. jag kan mycket väl vara spontan och har ingen jävla anledning att skrya över det som du gör, är inte heller nån bitterfitta. blir bara så förbannad när du, nyss fyllda 18 år, sitter och livspredikar och dessutom klankar ner på oss andra som faktiskt har en framtid, vi som väljer att plugga och jobba. när du är 30, tror du att NÅN kommer komma ihåg dig då? vad ska du leva på då?

  säger inte hur du ska leva, men sitt förfan inte och klanka ner på oss som sitter på ”halvtrötta” kontor, bara för du glider på en jävla räkmacka och kan få pengar för en haltrött blogg som innehåller festbilder.

  Reply
 25. Ella december 9, 2011 at 4:15 e m

  Du lever i nuet precis som man ska leva livet!

  Reply
 26. Claudia december 9, 2011 at 4:27 e m

  tvääär bra skrivet paow! 😀

  Reply
 27. Nicole december 9, 2011 at 4:27 e m

  Jag håller helt med vad Lina sa. Jag tkr du kan var ung och ’”leva livet”. Men jag tkr också du ska tbx till skolan så fort som möjligt. Visst det verkar jätte kul at ta en bartenderutbildning men hur länge kommer det vara kul? Och vad kan du välja för andra jobb utan utbildning? Jag hoppas du förstår att utbildning är viktigt och att det är svårt att leva utan det.

  Reply
 28. Elena december 9, 2011 at 4:30 e m

  Härliga planer!! Själv tänkt en bartender kurs i Miami eller Thailand as sköna ställen!
  Sen Puerto Banuse sommaren 2012, sen tänkte ja åka volentär resa till Sydamerika för att forska om Vithajar sen Kina jobba med Pandor. Sen blir det nog New Zeeland backpacking och sen tänkte jag dra 6 månader eller 1 år till Kanada!
  Le,se och res! Mitt goa motto.

  Men GIRL!
  Du försvarar dig mot folk som inte känner dig och inget vet om dig.
  SOm du sa själv.
  Kom igen Paow ! Du är ju en as skön brud, skit i att försvara dig, skit i att ens kolla på kommentarer som säger saker du inte gillar.
  Din blogg ju , your rules !

  Allt handlar om avundsjuka och älskandet av att hitta saker man kan klaga på. För vem säger en sak och ibland bryter den?
  ALLA sååååklart!

  Reply
 29. maja december 9, 2011 at 4:37 e m

  Åh, förlåt.. men hade inte steffi större bröst förut?

  Reply
 30. Tilda december 9, 2011 at 4:43 e m

  så gryym!!!! vill också ha det så kul!!!

  Reply
 31. Anonym december 9, 2011 at 4:48 e m

  Att alltid festa och ha ”roligt” är en väldigt lätt väg att ta. Det är när man försöker bryta det mönstret och misslyckas för det är den lätta vägen som det börjar bli farligt. Att alltid skjuta upp saker istället för att ta tag i det.
  Jag känner inte dig så jag vet inte om detta är din verklighet men om man läser din blogg så känns det som du själv vill göra något mer fast misslyckas hela tiden.

  Reply
 32. Maliin december 9, 2011 at 4:52 e m

  Jag och min bästa vän gjorde också en spontan tatuering i sommras, vi tatuera in varandras namn på foten. Många tycker de är dumt och larvigt. Men vad fan, vi åkte ner till en tatuera som hade tid direkt så vi gjorde de. Jag vet att jag aldrig kommer ångra mig. Min bästa vän är den bästa människan som finns. Jag brukar säga att om hon var kille så skulle hon vara den perfekta pojkvännen för mig. Haha! Fortsätt med vad du gör, de är ditt liv!

  Reply
 33. Sophia december 9, 2011 at 4:54 e m

  härligt skrivit tjejen. gör allt medans man kan. min stora passion är att resa och så fort tillfälle och pengar finns tar jag nästa flyg till platser jag aldrig tidigare skådat. lev livet. gör galna upptåg. bevisa vem du är!

  Reply
 34. lisa december 9, 2011 at 4:57 e m

  tjejen på bilden som håller för brösten hade hon tidigare enblogg. notanothermilkshake eller något?

  Reply
 35. amanda december 9, 2011 at 5:01 e m

  sure, have fun! så länge du mår bra utav det så. vi lever för fan bara en gång så varför leva det halvdant när man kan göra det fullt ut? dock håller jag inte med dig om att man bara behöver festa och supa för att ha kul(vilket man märker på dig) utan det finns tusen andra saker man kan göra.

  men gillar din idé om allt resande! kör på du bara och gör det med ett jävla stort leende på läpparna, haha:D

  Reply
 36. manella december 9, 2011 at 5:02 e m

  döm inte MIG MEN VAD FAN GÖR DU DÅ KÄNNER DU NATACHA PYRE NEJ SNAKA INTE MASSA SKIT

  Reply
 37. Joss. december 9, 2011 at 5:02 e m

  Jag tyckte om dig väldigt mycket förut, jag tyckte du var en söt tjej, men bra tankar som verkade skita i folks fördommar och ha vett i huvudet. Men när jag läser din blogg nu förtiden blir jag nästan ledsen, för du tänker så extremt omoget och ensidigt. Antingen sitter man hemma och pluggar och har skittråkigt eller så festar man och reser hela tiden och har lite ströjobb. För det första måste du förstå att om inte du hade haft en blogg som du tjänar pengar på eller en rik pappa, var hade du fått pengar ifrån? Du hade varit precis som vilken annan ungdom som helst, som inte KAN åka utomlands stup i kvarten, festa osv. hela tiden.
  För det andra så verkar inte du förstå att den som pluggar inte har tråkigt, den har vett i skallen. De flesta har iallafall en gymnasieutbildning att komma någon vart på, många väljer att plugga vidare efter gymnasitet till något de verkligen vill hålla på med, få ut bra meriter och utbild. och en stadig inkomst. Många festar och reser ÄVEN fast de pluggar och har pojkvän, många väljer att inte festa stenhårt och det är DERAS val? Nu till att du verkar vara så brultalt korkad, du ser ETT, kanske två år frammåt. Du har pengar nu, men när din blogg inte finns längre, när din pappa inte vill ge dig pengar? Vad ska du göra då? Du har säkert jättekul nu, men du har ingenstans att komma i livet, du har inte ens en utbildning. Du kan jobba som bartender, men resten av livet? Varför inte ta tag i de saker som är viktiga att ha i framtiden som tex körkort, utbild. osv istället för att strotta runthit och dit och bete dig allmänt blåst som om livet vore en dans på rosor?
  Sen det jag har mest svårt för dig nu förtiden är att du inte verkar ha någon självrespekt alls, du lägger upp halvnakna bilder där du sitter och poser på alla fyra. När VEM som helst kan läsa och se din blogg. Hur tror du att folk ser dig? Som en 14årig liten flicka som är desperat efter uppmärksamhet, och alla killar hit och dit. Man får en bild av dig, att du har blivit en riktigt lösaktig liten flcika med NOLL tankar om framtiden, visst man kan vara impulsiv MEN har du någonsin tänkt om du verkligen VILL ha alla tatueringar, ingen utbildn., inga meriter osv. när du är i 30års åldern, när förhoppningsvis blivit en mogen kvinna? Jag vet inte ens vad jag ska skriva, för jag blir helt paff. Du verkar inte ha någon verklighetsuppfattning alls, du lever BARA i nuetoch tror att du kommer få allt genom livet serverat på ett silverfat. KLART folk har födommar om dig när du beter dig på detta sätt, för att folk tänker på ett mognare sätt än dig.

  Reply
 38. Anonym december 9, 2011 at 5:06 e m

  YOU GO GIRL!!!!!!!!!!!! hade läääätttt velat leva loppan som dig, istället för att ruttna i detta land 🙂 keep it up!

  Reply
 39. Anonym december 9, 2011 at 5:12 e m

  Fylle-drägg storys har vi alla, så då är du nog inte så speciell när du ska berätta alla dina historier när du blir äldre.

  Reply
 40. Julia december 9, 2011 at 5:16 e m

  DU ÄR BÄST!

  Reply
 41. Li december 9, 2011 at 5:17 e m

  orka, ena dagen ska du göra d å andra ska du göra d, du behöver inte förklara d, live your dream 😛

  Reply
 42. Johanna december 9, 2011 at 5:18 e m

  Om man hade lika mycket pengar som dig så skulle jag också vilja göra allt det du gör skulle inte tveka en sekund 😛 men nu har jag inte den ekonomin jag får sitta i sverige kommer inte ofta utomlands kanske två gånger per år i bland inte ens det. Därför måste jag gå i skolan för att kunna få ett bra arbete så döm inte oss ”tråkmånsar” det är sen när man har jobbet allt roligt händer när man riktigt har råd till allt det där 😀

  Reply
 43. Lollo december 9, 2011 at 5:19 e m

  Men är du dum? vore det inte för din blogg så hade du också behövt jobba som alla andra för att tjäna pengar o klara dig. Tror du att pengar växer på träd? Det är inte direkt gratis att resa varje månad som du gör, shoppar, festar o allt vad du gör. Klart som fan alla andra också hade gjort massa saker om man inte behövde göra ett skit på dagarna men ändå få pengar. Herregud..
  föresten, det måste vara kul att planera framtidsplaner med steffi som du säkert inte ens kommer att vara vän med om ett halv år, så som du byter polare hela tiden. Du hänger ju ut o pratar skit om exakt alla du umgås med.

  Reply
 44. Linnea december 9, 2011 at 5:22 e m

  Jag tycker ditt sätt att tänka på är helt okej, iallafall när man är under 25 😉 sen kan man skaffa barn och sånt för då har man redan ”lekt” av sig om du fattar. Iallafall, en fråga:
  Hur har du råd att resa och så? Ger bloggen så mycket pengar så du kan resa till alla dessa ställen, USA, australien? Tacksam för svar! 🙂 ska också förresten till bartendetskolan, men i Miami om något år 🙂

  Reply
 45. vicky december 9, 2011 at 5:25 e m

  HÄRLIGT PAOW 😀 ska med till australien efter studenten, om typ 6-7 månader. det är ett måste. så jävla rätt att bara leva sitt liv, då minns man. de seriösa livet kommer sen och får vänta 😉

  Reply
 46. Josefin december 9, 2011 at 5:33 e m

  HELL YEAH!

  Reply
 47. hanna ♥ december 9, 2011 at 5:34 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 48. Anonym december 9, 2011 at 5:35 e m

  alla har inte en känd blogg och får pengar utan att arbeta som du, vissa har inte råd att resa hela tiden 🙂

  Reply
 49. Elin december 9, 2011 at 5:40 e m

  Hej Paow!
  Jag vet inte om du kommer läsa detta, men jag skriver det ändå!
  Alla dom bittra människorna som sitter i gråa Sverige och inte gör annat än att klaga på alla som har det bra och som lever livet, är bara en sak. AVUNDSJUKA.
  Vem skulle inte vara avundsjuk på en ung tjej som inte verkar vara som alla andra, vågar stå för sin åsikt och vet hur man har kul!
  Jag känner inte dig som person, men man får en bild av dig när man har läst din blogg en väldigt lång tid nu.
  Det kommer alltid att finnas människor som ska klaga på allt och alla, men huvudsaken är ju att man inte tar åt sig! Låt dom inte rubba dig Paulina, du verkar vara en grymt stark tjej.
  Jag menar, du är väldigt ung, och du har gått igenom så mycket i ditt liv redan.
  Inte alla skulle klara det, så tänk på det!
  Jag hoppas att du har det grymt i Thailand, ha kul för oss i kaos-kalla Sverige också! 🙂
  Låt dom inte trampa på dig.
  KRAM. 🙂

  Reply
 50. Natalie | Teckning & Foto | december 9, 2011 at 5:40 e m

  De som klankar är de som är mest fylla med avund och svartsjuka. Klart man spenderar pengarna man får. Jag är också trött på folk som klankar ned på andras liv… Folk som helt plötsligt får ur sig feta kommentaren från ingenstans. Och speciellt om något dem inte vet något om? Eller så skiter man i att bry sig bara. Ingen har rätt att bestämma över någon annans liv. Finns inget ”NORMALT LIV” i denna värld. Finns ingen som kan säga till dig, eller någon annan, att ta tag i dig själv, din hälsa, ditt liv blablabla… Hur du lever, är det så du vill leva så gör du det. Och då ska ingen jävel få lägga sig i det bara för att dem inte KAN eller vill leva så. Herregud för folk alltså…

  Reply
 51. Alexandra december 9, 2011 at 5:41 e m

  Eh säg inte att alla som inte gör som dig, som faktiskt går i skolan osv är tråkmånsar :s jag trivs skit bra med mitt liv med en stabil pojkvän, en utbildning som jag mår bra av utav och ha och det innebär faktiskt inte ett kontorsjobb utan ett spännande ambulanssjuksköterska! Så tycker inte du ska dr alla över en kam på det viset.
  Annars.. Kul att du har roligt och super bort alla pengar, att det är det som gör dig glad

  Reply
 52. Elin december 9, 2011 at 5:42 e m

  Bra skrivet!

  Reply
 53. Lotta december 9, 2011 at 5:42 e m

  Söt du är:)

  Reply
 54. Josefine december 9, 2011 at 5:45 e m

  Kan du inte börja blogga normalt istället? Med vanlig uppdatering, berätta om dina dagar osv.. Inte bara massa utåtriktade texter om dig & ditt liv och allt annat, självklart är det din blogg och du väljer innehåll men jag saknar alla vardagliga inlägg ”nu sitter jag på restaurangen” ”nu har vi vart på stranden” osv.
  Superbra är du iaf, Go Paow <3

  Reply
 55. Målle december 9, 2011 at 5:55 e m

  Tjena!
  Gillar din blogg 🙂

  Kolla gärna in min för att läsa om kul onödigt vetande, helt stört hur mycket konstigt, roligt och helt onödigt vetande haha kolla in bloggen 🙂

  http://www.mollepedia.blogg.se

  Reply
 56. katta december 9, 2011 at 6:03 e m

  fyfaan vad jag älskar din inställning! helt underbart!

  Reply
 57. sandra december 9, 2011 at 6:11 e m

  Tycker det är kul att du säger att vi är tråkiga som inte har samma åsikt som dig. Så jag ska tycka att alla är tråkiga som inte har samma åsikt som mig om livet då?

  Jag tycker inte att livet är tråkigt bara för att man inte väljer att knulla runt varje helg, supa sig aspackad så fort man får chansen eller att man faktiskt väljer en framtid framför att leva så i någon månad?

  Jag gillar mitt liv, med pojkvän, jobb, och vänner & fest ibland. Men det är min åsikt, respekterar du andras åsikter så kommer fler respektera din.

  Reply
 58. sofie december 9, 2011 at 6:19 e m

  Du är helt enkelt bäst Paulina. Genom ren GILRPOWER! Av dig får jag insperation. Ska också leva livet innan jag börjar ta tag i allt. Nu är jag 17 så efter studenten blir det ut i världen. ´JAG VILL SE OCH VARA MED OM ALLT! Kärlek och styrka till dig bästaste Paow!

  Reply
 59. Maria december 9, 2011 at 6:23 e m

  Du är bäst Paow! 🙂

  Reply
 60. Terese december 9, 2011 at 7:23 e m

  hm. ni kanske har missat också att det är extremt jävla olagligt att gå topless i thailand? om bilden är tagen där så är det sjukt respektlöst att hålla på så. det är förresten ganska höga böter på det också.

  Reply
 61. Mia december 9, 2011 at 7:30 e m

  Jag tycker alla ni med mycket luft, som klagar och kritiserar borde inse att det inte hjälper. Ingenting ni säger är något som inte redan sagts förut. För att kunna förändra sitt liv måste man själv vilja göra det och det beslutet måste man fatta själv. jag känner igen mig i Paulina. När jag var 19 år hade jag ingen gymnasieutbildningen, jag gled runt och hängde med vänner som hade mindre och mindre tid för mig. Jag drack och festade runt mycket. Jag hade inget erfarenhet om hur det var att leva utan pappas pengar eller ha ett riktigt jobb. Folk såg ner på mig, jag hade ju hoppat av gymnasiet, jag gick ju den enkla vägen (dock tror jag att det var helt tvärtom)Till saken Paulina är bara 18 år, och kastade sig in i den här ”bloggvärlden” när hon var fjorton, utan att riktigt veta vad konsekvensen av det skulle bli. Trots att jag var ”den odugliga lilla flickan” som så många påstod, så fixade jag gymnasiet på två år, jag skrev en bok och kom in på Stockholms universitet. MEN DET BESLUTET GJORDE JAG SJÄLV, utan tjat från någon annan! När man hela tiden får höra hur oduglig man är så det efter ett tag det enda man känner sig som.

  Reply
 62. Mella december 9, 2011 at 7:31 e m

  Du lever ditt liv som du vill, givetvis. Men om du inte vill att folk ska klanka ner på det så kan du inte heller klanka ner på hur andra lever sina liv. Vilket du gör i det här inlägget.
  Jag tycker det är jättekul att du lever ditt drömliv, kör på bara! Men vissa av oss vill inte flänga runt över hela världen och supa. Vissa av oss vill stanna i Sverige, ha pojkvän och plugga. Inget fel i det heller.

  Reply
 63. Matilda december 9, 2011 at 7:46 e m

  Kikar in på din blogg ibland , men måste bara säga cred to you! Behåll den inställningen till livet. Man lever ju bara en gång, det betyder inte att man ska göra massa dumma saker, utan ta vara på dagarna i livet. När man väl ligger på sin dödsbed tänker man inte på hur länge man har levt, utan hur man ha levt. Gör inget för crazy bara, så slipper du se tillbaka utan ånger! Kram

  Reply
 64. EVELINA december 9, 2011 at 8:22 e m

  you go girl! 🙂

  Reply
 65. maria december 9, 2011 at 8:23 e m

  Asså vad har hänt i ditt liv nu på senare tid egentligen? Du har en helt annan ton i bloggen nu än vad du hade tidigare.. Du har en väldigt sur/attackerande ton o är i försvarsställning hela tiden. På nåt sätt får man också uppfattningen om att du tror att alla är ute efter dig, o du verkar lägga ned mer tankeverksamhet på dom som har en negativ inställning till dig än dom som har en positiv. Du känns deprimerad typ. Tycker du är en av dom stora bloggerskorna som verkar mest vettig men det är tragiskt att läsa allt deppigt hela tiden.. Vad går du igenom för process? Är alla tatueringar ett steg i processen eller? Tror också du behöver umgås med lite andra människor som inte kommer från samma miljö för att få ett avbrott från den värld du lever i o få nya perspektiv på saker och ting – det är nyttigt!

  Reply
 66. sara december 9, 2011 at 8:31 e m

  gud vilken hora som inte har nån bh på sig!!!!!! skäms

  Reply
 67. Anonym december 9, 2011 at 8:47 e m

  Ha inte en blogg där du skriver ut allt jävla omoget du gör då? Klaga inte på dina läsare, det är DU som är problemet, och det är VI som reagerar på dig. Väx upp fjortis

  Reply
 68. amanda december 9, 2011 at 8:59 e m

  FAN va du verkar skön! om jag hade pengarna skulle jag verkligen göra som du!
  Ha det grymt och hälsa thailand!

  Reply
 69. Nico december 9, 2011 at 9:07 e m

  Skit i texten de viktiga är att få reda på vem den superläckra bruden är som är topless på bilden ju 😀

  Reply
 70. Amanda december 9, 2011 at 9:20 e m

  Du är grym! Lev livet och må bra!

  Reply
 71. Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar. december 9, 2011 at 9:31 e m

  Förstår att folk reagerar … Inte den bästa synen på dina framtids planer för en vanlig medel svensk … eller hur jag ska säga 😛

  Men det här är ditt val att leva och så länge du är lycklig go for it girl!

  Reply
 72. Johanna december 9, 2011 at 10:06 e m

  Du är grym Paow, fortsätt leva som du vill! 🙂 Du har kommit dit via bloggen och då tycker jag att du ska vara nöjd och leva livet!
  Så länge du inte slutar blogga, för du är grym :)<3 Go girl!

  Reply
 73. Tove december 9, 2011 at 10:36 e m

  Fan kör på bara du som kan (: vill också kunna va så där spontan men har lite svårt att va det.. Heja Paow 😀 skitkul att få läsa den ”lilla” del vi får veta av ditt liv! tummen upp

  Reply
 74. jennie december 9, 2011 at 11:11 e m

  du är grym paulina! är 2 år äldre men ser ändå upp till dig, du är så sjukt äkta och skämms inte för nått, lev för stunden och fortsätt vara den du är, tyck och tänk exakt hur du vill och skit i alla andra, you go girl!

  Reply
 75. Lina december 9, 2011 at 11:15 e m

  Fick jag flera tusen i månaden för att kladda lite på en blogg och supa och åka på kryssningar, ja då hade jag fan också levt livet! Nu har de flesta en annan verklighet sötnos. Men glad för dig! Man lever bara en gång.

  Reply
 76. Anonym december 9, 2011 at 11:24 e m

  ingen dålig bröststrl på brunetten 🙂

  Reply
 77. Julia december 10, 2011 at 12:37 f m

  YOU GO GIRLLLL!!!!

  Reply
 78. Hanna december 10, 2011 at 12:56 f m

  Fan vad jag diggar dig! You go girl! Lev DITT liv och skit i vad alla andra tycker om det! helt rätt!

  Reply
 79. FE3RWF december 10, 2011 at 1:11 f m

  ALLA HAR INTE LIKA MYCKET PENGAR SOM DIG
  OCH HAR DÄRFÖR INTE TILLGÅNG ATT ÅKA I FRÅN ALLT DET ”JOBBIGA”.
  DU HAR GLIDIT PÅ ETT BANANSKAL GENOM ÅREN OCH HAFT TUR.
  ALLA HAR INTE SÅ LÄTT FÖR ATT BARA GÖRA DET,OH DET,OH DET
  FÖR MAN KÄNNER FÖR DET??
  VÄX TILL DIG PAOW

  Reply
 80. Amanda december 10, 2011 at 3:36 f m

  typ det bästa jag läst på länge. vet inte varför men jag blir så taggad på livet.

  Reply
 81. bp december 10, 2011 at 4:59 f m

  Allvarligt!! Att folk klagar på allt man säger och gör…
  Stick härifrån snälla, låt henne vara och göra det hon vill, vem fan är ni för att kunna kritisera??
  Det är alltid samma gamla visa.
  Och nu får också den bruna tjejen lite skit. Helt otroligt. Vad har HON gjort nu?
  Vad pinsamt är det att läsa vissa kommentarer…

  Reply
 82. Jen december 10, 2011 at 5:00 f m

  Dina trotsiga ord kanns nog haftigt, moget och aventyrligt just nu men inom nagra ar kommer du att inse fakta: Du tar dig INGENSTANS utan utbildning. Antingen har du jakla talang for nagot, valdigt o-ordinart utseende eller gangbar utbildning. Det ar dom tre vagarna som finns i livet. Sa du bor nog satsa pa utbildning Paulina.

  Visst, lek av dig nagra ar men att tro ditt liv som det ser ut nu kommer att halla mer an nagra ar maximum, ar ren dumhet.

  Och innan du borjar muttra om kontorsjobbande haters, jag ar permanent bosatt i Australien med 5 ar utbildning bakom mig. Alltsa atervander jag aldrig mer till kalla, trista Sverige. Idag tar du dig inte innanfor manga landers granser utan utbildning, tyvarr. Bartender raknas inte som en av dom…

  svar: Kanske inte i dina ogon. Men tur att alla ar olika, du kanske ar typisk volvo villa barn. Men det ar inte jag 🙂 och det dar med utbildning. Min pappa ager 3 mataffarer utan utbilgning. idiot

  Reply
 83. Jennie december 10, 2011 at 9:22 f m

  Jag skulle också jättegärna vilja åka till Australien och vara där i två månader och se världen. MEN jag har inte dem pengarna, tyvärr 🙁

  Reply
 84. ida december 10, 2011 at 10:01 f m

  Klart du ska leva livet så om du har råd!! Jag har bott och jobbat i Grekland på en nattklubb, men tillslut måste man ta tag i sitt liv och det är inte alls roligt att plugga sen så då får man bara ta nåt jobb. Då ska du nog vara glad om du ens får sitta på ett kontor….
  Sen ditt festande och strulande går ju till överdrift. Det kommer förfölja dig…ingen kommer ta dig seriöst.
  Res runt, festa strula ha kul men inte sååååå mycket!
  Vilken kille vill ha dig sen när du typ med säkerhet kommer att ha strulat med nån av hans kompisar?!

  Reply
 85. julia december 10, 2011 at 11:04 f m

  du har helt rätt! man lever bara en gång så se till att ta vara på den lilla tiden som finns. skit i alla människor där ute som inte har något vettigt att säga, de skulle döda för att få vara dig för en dag 😉 kör hårt bruden!

  Reply
 86. Linn december 10, 2011 at 11:42 f m

  det är verkligen rätt, en del av det du tänker. det är verkligen rätt att leva livet när man är 18 år, för att sitta där när man är 30 och ångra att man inte gjort något i livet är säkert inte kul. men du går till ÖVERDRIFT paulina, du tror dig så jävla mycket och du ser ner på människor som är jävligt duktiga i skolan och verkligen kämpar för att komma in på sitt drömprogram. det är bara sjukt. du tror att du vet så jävla mycket om allting, och att du har fler ’stories’ än de flesta men vet du. det är bara pinsamt allting. visst, du tjänar dina egna pengar och du kan göra vad du vill. bla bla. jag blir bara ledsen när jag ser på dig. du ska också veta att bara för att man pluggar så har man ett tråkigt liv, snarare tvärtom. sen en sak, att du tycker ’sosse’ är ett skällsord eller vad du kallade, du vet ingenting om politik lilla barnrumpa. du har väl inte ens gått ur högstadiet? det lär du förresten ångra resten av livet. tänk också på att sista chansen att börja gymnasiet är när man är 20, gör du inte det då kommer du aldrig kunna plugga till något om du nu skulle få för dig att skaffa ett riktigt liv någon gång. tycker bara synd om dig. för att du tror att du vet saker du inte har någon aning om. jag har kämpat hela livet för att komma in på läkarprogrammet och jag kommer rädda liv. vad ska du göra?

  Reply
 87. Emma december 10, 2011 at 11:42 f m

  Du är grym! Jag älskar din blogg. Om jag hade haft lite mer tur med pengar hade jag varit ute och rest och tagit dagen som den kom. Lite som Jack Dawson! Haha!

  Men visst blir man lite avis, men bara för det ska man inte bli en BF och klanka ner på dig. Du hade turen att din blogg blev stor och självklart ska du ta nytta av det och leva livet, du är ju bara 18 år! KÖR HÅRT!

  Live life like there’s no tormorrow and no regrets!

  Reply
 88. evelina december 10, 2011 at 12:30 e m

  tjejer, tjejer. låt henne leva lite. hon har nyss blivit 18 ffs!
  alla som har något mot detta behöver ju inte läsa hennes blogg, mindre kommentera all skit.
  paow, stå på dig! ha skoj menas du kan!

  Reply
 89. ana december 10, 2011 at 12:35 e m

  du är värkligen omogen som skriver deta din blogg alldså varför bryr dudig om kommentarerna för dom som irreterar dig

  Reply
 90. Matilda december 10, 2011 at 12:38 e m

  så jäääääävla rätt Paow!!!!

  Reply
 91. thesswester - inte som alla andra december 10, 2011 at 12:43 e m

  det är inte lätt att vara annat än ”tråkig, ha pojkvän, plugga och ha samma jobb hela tiden” när vi inte tjänar så mycket pengar som dig? men men, jag förstår vad du menar och go for it!

  Reply
 92. Issa december 10, 2011 at 2:04 e m

  shit tjejen, du gör verkligen något med ditt liv som du tkr är kul.du skiter i vad andra tkr o bara kör din grej, fan va grym du är! folk klagar på att de inte har pengar. visst det är ett problem, men man kan fan va spontan utan pengar oxåå… och så jävla svårt är det inte att spara ihop pengar. 😉
  puss o kram!

  Reply
 93. Jakob Andersson december 10, 2011 at 2:49 e m

  Backpacka i Thailand är verkligen HELT fantastiskt! 🙂 Så härligt sätt att ”leva på”. Man tar dagen som den kommer, har ingenting planerat och varje dag bjuder på nya äventyr eller lugna dagar på stranden med en drink, färsk frukt och fantastisk mat! 🙂

  Vart i Thailand befinner ni er nu förresten? Fortfarande i Patong/Phuket? 🙂

  Har ett UNDERBART ställe att tipsa dig om när ni drar iväg på den resan! Det absolut bästa stället vi bodde på nu när vi var iväg och gjorde detta en månad (oktober till november). Ha det toppen Paulina, ta hand om dig! Hälsa Steffi.

  Reply
 94. Anonym december 10, 2011 at 2:56 e m

  STEFFI DIN FETA KOSSA

  Reply
 95. nathalie björklund december 10, 2011 at 5:57 e m

  Hallihallå! Jag heter Nathalie Björklund och kommer ifrån Gävle. Jag är född år 1995 & har 16 riktiga syskon. Jag går sista året i högstadiet (började skolan ett år senare) I min blogg kommer du kunna följa mitt liv i både bilder & text. Good luck!

  http://sprayer.blogg.se

  Reply
 96. Anonym december 10, 2011 at 6:38 e m

  Du har rätt Paulina! Hade jag inte varit tvungen att jobba på ett tråkigt kontor för att överleva så hade jag också levt mitt liv 😀 Men tyvärr så går det inte för alla.

  Reply
 97. Alberto december 11, 2011 at 12:09 f m

  Rawr, just mail me baby for some real good lovin’ om du ska ha lite kul 😉

  Reply
 98. sejla december 11, 2011 at 7:27 e m

  Det är bra Paow! You go girl 😉
  Och skit i alla negativa kommentarer om ”hur du hade tänkt dig att dom som inte ha råd ska kunna resa” det är inte ditt problem! Vad är meningen med pengar om man inte ska slösa dom? 😉
  Som om dom själva inte hade köpt massa med saker o rest runt om dom haft pengar?
  Håller på dig!

  Reply
 99. Anonym december 11, 2011 at 8:04 e m

  sluta tro att du är något bara för du tycker du är häftig som vågar vara ”drägg”.
  jag är säkert minst lika spontan som du, förutom att jag gör snygga tatueringar istället för fula, som du.

  Reply
 100. Rebecca december 11, 2011 at 10:10 e m

  Vet du vad? Helt ärligt, jag skulle döda för att få leva det livet du lever, ha pengar och kunna resa runt och se hela världen. Men jag måste tyvärr säga att jag kommer att bli en sån som sitter här i Sverige med min pojkvän och kanske åker utomlands högst en gång per år, för något mer kommer jag inte att ha råd med! Du ska va så himla glad som har pengar och råd att åka och se världen, för de finns så många som skulle vilja vara där du är! =) Och att du är i Thailand så ofta och så länge, de skulle vara en dream come true för mig, har alltid velat åka dit. Är bara 19 än men som jag sa, så kommer jag nog inte att ha råd att åka dit 🙁

  Reply
 101. sanna december 12, 2011 at 12:57 f m

  tja. detta gör du helt rätt i, australien är grejt!!! ett ställe du måste åka till är perth iaustralien helt jävla underbart är det där och elst ska ni vara där i nov,dec eller jan!

  Reply
 102. Natalie december 12, 2011 at 2:24 f m

  Kul att du har pengar till att göra de, härligt att det går bra med Bloggen och allt, folk skriver att du är väldigt snäll och så, det vore ju faktiskt en idé att göra något många andra bloggare inte gör (vad jag vet) att involvera dig i hjälporgansisationer här i sverige, vore väldigt uppskattat! inte alla stora utan mindre ideella organisationer som gör mycket för att hjälpa andra! ^^

  Reply
 103. Sanna december 12, 2011 at 12:03 e m

  kul att ha så mycket på g på ett år. Låter helt underbart med massa resor !

  Reply
 104. lisa december 12, 2011 at 12:56 e m

  heter tjejen till höger caroline??
  vill gärna veta vad son händemedhennesblogG?

  Reply
 105. Elin december 12, 2011 at 2:54 e m

  Hej Paow! Vart är den svarta klänningen köpt någonstans? Vill nämligen ha något liknande till nyår. Jätte glad ifall jag får svar. kram

  Reply
 106. S december 12, 2011 at 8:45 e m

  Det roliga är att du går ut med om vad du TROR om Natacha, medans du är en liten white-trash som själv sitter och blir uppbrusad när folk kommenterar om ditt liv.
  En gång läste jag din blogg och faktiskt nästan gilla dig.. nu tycker jag bara synd om dig.
  Och att dina läsare säger, ”go for it, lev din dröm!”.. dom är väl inte mycket äldre än dig kan jag tänka mig, och att du skulle ha mer stories än någon annan för du festar och reser lite? Please, you can´t be serious!
  Det enda du har att berätta för dina barn när du växer upp är om hur full du har varit och att du gjorde fest-reser, vi andra har nog riktiga stories att komma med bara för vi väljer att inte svina lika mycket som du.
  Och säg inte att vi är avundsjuka, vad finns där att vara avundsjuk på en liten tjej, som ser ut som hon bor i en husvagn som festar alltid?

  Och man kan inte alltid skylla på åldern. Ångra mig nästan att jag gick in hit.

  Reply
 107. Ludd3 december 13, 2011 at 1:12 f m

  Satan vilken hylla på bruden till höger!

  Reply
 108. Sara december 13, 2011 at 11:43 f m

  ”Ni tråkmånsar och kritiker kan sitta i Sverige, skaffa pojkvän plugga och sen ha samma jobb hela livet. Jag ska se världen medans ni sitter på ett halvtrött kontor ”

  Tro mig, det finns inga som festar så bra och hårt och roligt som studenter! Det kommer du verkligen inse om du börjar plugga någon dag 🙂 Och vad är det som säger att man har samma jobb livet ut bara för att man pluggar vidare? Det är snarare tvärt om, ju mer man pluggar, ju fler ”meriter” får man och ju fler vill anställa en. Och att man inte kan se världen om man pluggar/jobbar, där har du också grymt fel. Jag pluggar på universitetet och har varit i Turkiet, Spanien, Grekland och London i år, samt att jag ska fira nyår i Paris. Min pojkvän jobbar, om det är några som kan resa utomlands och verkligen spendera pengar är det ju de som har fast jobb och säker inkomst.

  Om du inte vill att andra ska tracka ner på ditt liv eller hur du väljer att leva det, sluta upp med dina barnsliga fördomar om hur andra lever sina liv!

  / Sara

  Reply
 109. Sepideh december 15, 2011 at 1:42 e m

  Carro heter tjejen i brunt hår, hon bor i gbg och bloggade förut, men tog bort sin blogg, hon tatuerade in vingar förra året då hon besökte tailand…och nu läser man på din sida paow att du åxå vill göra det, ville bara berätta för alla läsare att brunetten var först:-) (läste nämligen hennes blogg då hon hade en blogg) anothermilkshake hette hennes blogg då:-) ha det bäst! Och besök gärna min blogg! Paow…häng nu inte läpp för att jag sa sanningen…för o trösta vill jag säga att du är jättevacker och lyssna inte på bittra människor som bara är avundsjuka, kram kram!

  Reply
 110. Pingback: Faith, hope and love » 10 jan

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *