Update (skulle vart uppe för ca 2 timmar sedan)

Hej på er! Nu har jag äntligen pallrat mig upp från sängen. Tänkte berätta lite vad jag gjort dom här dagarna. för det mesta så har jag festat. Har sovit väldigt dåligt, så har vart väldigt trött..

Igår så var det partybåt, jag mådde lite halvdant men det var riktigt kul och ganska dräggigt 😉 Men det är ju bara gött ! Drack ingenting på hela resan så jag skulle orka på kvällen. Men då dör min jäkla telefon och vi bor ju på olika hotell. Så fick springa och ta en moppetaxi till Steffis hotell och möta upp henne. Vi åt en romatisk middag för första gången på länge, sen så blev det koffeinpiller och en drink! Mötte även upp Tjuven och Korven (haha en interngrej)…

Tjuven (Jimmy) åkte hem tidigt så jag och Steff tvningade Korven att stanna kvar. Haha.. Vi fick honom fit for fight. Sprang igenom hela Bangla Road fram och tillbaka och ville verkligen inte sova. Men till slut så blev det ju så i alla fall, Korven hade stendäckat och gick ABSOLUT inte att väcka. Inte mycket tilll hemsläp haha 😉 Nää jag skojar bara! Vaknade runt 11 på morgonen och har bara legat och snackat i sängen typ. Mysigt!

Har inga rena kläder kvar, och då snackar jag INGA! Och jag hinner ju inte tvätta heller. Fan det suger balle! Bjuder på lite halvsvettiga bilder från resan som vart.

(Visited 37 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. Felicia december 17, 2011 at 10:36 f m

  Haha herrejävlar, hur orkar du?:p

  Reply
 2. Alan december 17, 2011 at 11:01 f m

  Ali Lohans vikt skapar debatt i media – GossipGuy.se

  Reply
 3. Claudia december 17, 2011 at 11:03 f m

  Oj hur orkar du 😮
  sjukt fin!

  Reply
 4. ida december 17, 2011 at 11:05 f m

  Dina hål på armen ser lite läskiga ut :O, har du tagit du de eller ? 😀 Älskar din blogg btw!

  Kolla gärna in min!

  Reply
 5. vill vara anonym december 17, 2011 at 11:35 f m

  diggar dig så hårt verkligen paow! mår så himla dåligt över en fylla igår. Men känns bättre när jag läser din blogg. för jag borde inte ångra någonting eller hur? bara leva livet. och det är det jag vill men hatar bara alla som går runt och snackar. och alla rykten. behöver några tröstande ord så allt känns bättre!

  Reply
 6. Amanda december 17, 2011 at 11:42 f m

  Kolla in sveriges hetas modeblogg 😉 Mer plåtningar kommer upp ikväll antagligen 😀

  Reply
 7. Anonym december 17, 2011 at 11:57 f m

  Hej drägg

  Reply
 8. Besvikan tjej.. december 17, 2011 at 12:16 e m

  Hej Paulina! Jag måste bara få detta sagt! För typ ett år sedan så var du min förebild! Jag tyckte om dig jätte mycket och tyckte du var as ball och att allt som du gjorde var grymt verkligen! Du festade lagom mycket och din blogg var väldigt intressant och jätte bra och jag läste den hela tiden verkligen! Men vad har hänt med dig nu ? Seriöst det ända du gör är att festa och göra fula tatueringar? Din blogg består bara av dålig uppdatering och när du väl uppdaterar så är det om någon jävla fest eller någon av dina hemska tatueringar! Är det en bra tjej eller en bra förebild?? Svar nej! Var är den gammla Paulina?? RYCK UPP DIG FÖR FAN :(!

  Reply
 9. Anonym december 17, 2011 at 12:17 e m

  har hålen infekterats som du har på armen?

  Reply
 10. Din psykolog december 17, 2011 at 12:22 e m

  Jag har varit med om mycket i mitt liv. Allt från att ha en pappa som väljer alkoholen & sin sambos dotter istället för mig & mitt syskon, jag & mitt syskon har problem med våran styvpappa, droger, problem i skolan, förlorat den som stått mig närmast, ingen kontakt med någon på pappas sida.

  Jag tycker själv inte om att gå till en psykolog & prata om mina problem, det är enklare om man får vara anonym (om man vill) & få hjälp på direkten.

  Jag kommer vara anonym tills jag är redo att säga vem jag är & ni får också vara anonyma. Jag kommer ge er så bra råd jag kan & försöka pusha er på vägen. Ni kan skicka in frågor om ni har problem i familjen, skolan, ni kanske behöver förbättra eran självkänsla eller bara behöver lite rådgivning. Ni kanske har en hjälte i erat liv som ni vill hylla eller ni kanske är stolt över något DU gjort i ditt liv. Det kan vara vad som helst.

  Reply
 11. mema december 17, 2011 at 12:26 e m

  ”Koffeinpiller” Yeah right.

  Reply
 12. Adam december 17, 2011 at 1:12 e m

  Hade jag haft dom där tjejerna över mig.. (A)

  Reply
 13. saga wihlsson december 17, 2011 at 1:29 e m

  Du passar väldigt bra i rosa! 🙂

  Reply
 14. o december 17, 2011 at 1:31 e m

  inte för att låta bitter.. men steget mellan dessa piller och amfetamin är nog inte särskilt långt..

  Reply
 15. linnea december 17, 2011 at 1:48 e m

  vet inte om jag är gammal men jag blir bara bakis och jävligt otaggad på thailand när jag ser detta :p

  kul om koffeinpiller blir en trend nu. woohoo

  Reply
 16. Alan december 17, 2011 at 1:48 e m

  Ali Lohans vikt skapar debatt i media – GossipGuy.se Ali Lohans vikt skapar debatt i media – GossipGuy.se

  Reply
 17. Anonym december 17, 2011 at 1:57 e m

  Var tog din pappa vägen? Sen kan det blir mer tacky och osmakligt när man kollar på bilderna?? Varför trivss du att leva som ett drägg?

  Reply
 18. Sara december 17, 2011 at 2:03 e m

  Brukade gilla att läsa din blogg förr, tyckte att du bjöd på dig själv och dina tankar och känslor. En ung tjej med mycket livserfarenhet och som verkade stark. Den senaste tiden har jag bara undrat vad som hänt med den tjejen? Du verkar ha tappat fotfästet totalt. Kanske dags att stanna upp och se dig själv i spegeln? Innan du vaknar upp och inser att du förlorat dig själv.

  Reply
 19. my december 17, 2011 at 2:14 e m

  yeaah, härliga bilder! 🙂

  Reply
 20. Charlotte december 17, 2011 at 2:24 e m

  KOLLA IN LOCOLIFE STREETWEAR!
  KAXIGA, SNYGGA, TUFFA OCH SPECIELLA KLÄDER!
  DOM 4 MÄRKENA VI HAR, HAR INTE FUNNITS I SVERIGE INNAN!
  KLÄDER FÖR TJEJER OCH KILLAR!

  KOLLA IN DEN http://www.locolife.se/

  Reply
 21. paula december 17, 2011 at 3:10 e m

  härliga bilder!

  Reply
 22. emmabajz december 17, 2011 at 8:32 e m

  blir sjukt sugen på att vara i ett varmt och soligt land just nu. du är så jävla härlig paulina. gillar dina idéer och skumma tatueringar och allt sådant. du lever verkligen livet, precis som jag också hade gjort om jag hade haft pengar till det.

  jag ser inte riktigt om du tagit ut dina anchors eller inte. men du bör ta hand om ”hålen”, vare sig dem sitter kvar eller inte. lär vara relativt stor risk för infektion nu när du är utomlands och sådär. tänkte bara säga det. fast du har nog tänkt på det själv.

  puss på dig! 😀

  Reply
 23. Jasmin december 17, 2011 at 9:01 e m

  Usch va sliten du börjar se ut! Dags att tänka till lite kankse?!

  Reply
 24. Anonym december 17, 2011 at 11:30 e m

  Vad har hänt med dina anchors?? de ser ju typ infekterade ut?? 😮

  Reply
 25. Allek december 18, 2011 at 12:32 e m

  Min blogg. Videor, roligheter, onödigheter. Sarkarsm och självironi på hög nivå

  Reply
 26. Amanda december 18, 2011 at 9:27 e m

  Har du tatuerat dig i läppen eller är det bara fejk? 🙂
  I sånna fall gjorde det ont?

  Puss på dig goding! <3

  Reply
 27. Sandra december 18, 2011 at 9:44 e m

  Du borde kolla upp alternativt ta ut smyckena på din underarm, det ser lite inflammerat ut =(

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *