Världens godaste sallad!

Har legat på stranden egentligen så hatar jag och sola, blir så jäkla dampig. Kan inte ligga stilla. Haha! och ätit en god lunch tilsammans med pappsen. Äter alltid pappaya sallad. Det är så jäkla gott! Jag som inte är speciellt stor i maten så är det perfekt. Fast det låter inte så gott. Det är omogen pappaya vitlök fisksås socker salt nötter tomat och en massa chili. Mums!

(Visited 23 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Frans Karlsson december 1, 2011 at 2:16 e m

  haha jag minns när jag flyttade hemifrån och mamma lärde mig göra såndär sallad över skype och det blev så jääävla gott :p
  läste robin snövits blogg och han gav ett sjukt bra intryck om dig så var tvungen att kolla in //fsie

  Reply
 2. Luu december 1, 2011 at 8:49 e m

  Åh! Som tam är min favorit också .. love it!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *