Du har väl inte glömt Top Model…???

Nu när det äntligen är dags för Top Model Sverige så har du väl inte missat att delta i tävlingen?

Det blir mer glamour än någonsin. Modellen och skådespelaren Izabella Scorupco är tillsammans med superstylisten Jonas Hallberg på jakt efter Sveriges nästa stora toppmodell!

Den lyckliga vinnaren blir inte bara Sveriges nya toppmodell, utan vinner även ett mycket värdefullt och åtråvärt pris.

MEN KOM IHÅG ATT ÄVEN DU KAN VINNA!

Var med i tävlingen och du kan vinna något av följande priser:

1:a pris – Resa till Los Angeles
I denna tävling kan du vinna en weekend resa (onsdag-söndag) till Los Angeles för dig och en vän. Priset inkluderar boende på 4-stjärnigt hotell med frukost samt lunch och middag under 1 dag då ni guidas av Superstylisten Jonas Hallberg runt hans favoritshoppingstråk i LA.

Tävlingen pågår mellan den 16/1-6/2 och går ut på att du ska ladda upp en bild av dig själv på www.tv3.se/topmodeltavling. Bilden du laddar upp måste gå under temat mode.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från MTG TV, Top Model Sveriges programledare Jonas Hallberg & Izabella Scorupco, representanter från programmets sponsorer Maybelline samt ELLE vars bedömning är opartisk, och vars beslut inte går att överklaga.

Värde på 1:a pris: 60.000 SEK

2:a pris – Maybelline Smink till ett värd av 500SEK

3:e pris – Helårsprenumeration ELLE till ett värde av 300SEK

Vinnarna meddelas under dagtid via de kontaktuppgifter som angivits i tävlingen och presenteras sedan på facebook/tv3sverige och tv3.se under 2012.

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Matilda januari 29, 2012 at 12:18 e m

  Ska bli skoj att kolla på det sen! 🙂
  Hoppas du får en bra dag!
  Kramar

  Reply
 2. rania januari 29, 2012 at 12:25 e m

  Du är den mest ärliga bloggaren hit tills har jag tyckt i flera år. så jag hoppas verkligen att det är sant för annars gör du många besvikna o ledsna tror jag.
  en mycket bra blogg haru ifl! När du känner att du vill ta tag i bloggen en ggn till så göre, kämpa o se inte bakåt. O lär dej att den som försöker att trampa på dej, ska du trampa på DUBBELT tbx. Se framåt paulina!/ 17 åring

  Reply
 3. rania januari 29, 2012 at 12:28 e m

  Du är den mest ärliga bloggaren hit tills har jag tyckt i flera år. så jag hoppas verkligen att det är sant för annars gör du många besvikna o ledsna tror jag.
  en mycket bra blogg haru ifl! När du känner att du vill ta tag i bloggen en ggn till så göre, kämpa o se inte bakåt. O lär dej att den som försöker att trampa på dej, ska du trampa på DUBBELT tbx. Se framåt paulina<3 !/ 17 åring

  Reply
 4. sophia januari 29, 2012 at 1:21 e m

  känns dock lite halv töntigt!! Eller jag vet inte riktigt men man kan ju alltid ge de en chans ;D

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *