Ellen :)

Hänger med min fina vän Ellen. Hon är verklien grym.. Och hon har aldrig svikit mig eller berättat vidare mina hemligheter. Hon ringde mig igår eftermiddag och sa ” jag ska hjälpa dig att få ioridning på allting, jsg vill inte att du ska vara glad. Jag åker till dig nu”.. Så hon åkte till mig från Vingåker för att hjälpa mig. Mår jämt så bra när jag är med henne. Hon är som en storasyster för mig.

Nu får Steff gärna träffa alla hennes ”vänner” som egentligen inte bryyr sig om henne. Och apropå Amir som håller på att predika i sin blogg.. Då kanske han då borde brätta vilken ÄKTA vän han är, att han tog en bild/filmade när en bloggare snortade kokain inne på xx 🙂 Schysst va? Det skulle förstöra hela hennes karriär. Hon kanske borde passa sig för vilka hon umgås med? Jag har ingneting emot henne alls. Tycker snarare tvärtom – synd om henne för hur folk går bakom hennes rygg. Att hon är otrogen till och från och ger en vän till mig som är 38år skamförslag… Jaja, nog med skvaller 😉

<3

(Visited 462 times, 1 visits today)

89 Comments

 1. å januari 9, 2012 at 6:13 e m

  du har råkat skrivit fel, ”jag vill inte att du ska vara glad” bara så du vet ^^

  Reply
 2. Miss Dior januari 9, 2012 at 6:25 e m

  Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil – tips. Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt – min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

  Reply
 3. Mar januari 9, 2012 at 6:29 e m

  Låter som en bra idé! Lycka till! 🙂

  Reply
 4. Therese januari 9, 2012 at 6:33 e m

  Vet du, jag blir ledsen för sin skull när jag läser vad du skriver..jag har tidigare läst din blogg och om dina äventyr med ett leende på läpparna, känner igen mig själv som 18..man ska prova saker och man lär sig av sina misstag..men nu tror jag att du börjar tappa omdömet! Tänk på, att även om du är 18 år och leker av dig, det du gör nu kommer att ge dig en stämpel som är svår att tvätta bort! Man måste ta ansvar för sin egen situation och du måste tänka lite längre än bara en timme framåt..om du känner dig sviken av dina vänner så beter du dig inte precis bättre själv..jag har ingen aning om vem som gjort vem illa men att hänga ut dina vänner kors och tvärs kommer inte att gynna dig på något sätt. Det kommer bli svårt att hitta nya vänner, ingen kommer våga lita på dig med rädsla för att bli uthängd! Jag förstår att du känner dig sårad och ensam men tro mig, du skulle må så mycket bättre av att prata ansikte mot ansikte! Det är den äkta vänskap som du skriver att du saknar! Jag tror att du skulle behöva en rejäl bloggpaus, inte bara en dag, utan kanske ett halvår! Ordna upp ditt liv, skaffa ett ”vanligt jobb”, håll dig från kändisskapet och hitta tillbaka till den PAULINA som du egentligen är, eller hitta ditt nya jag men utan offentlighetens åsikter och skvaller! Kom sen tillbaka med en ny blogg, när du kämpat dig tillbaka och är stark igen! Önskar att jag kunde få ta dig under mina storasyster vingar och hjälpa dig på vägen! Kram till dig vilsna lilla syster…

  Reply
 5. Maria januari 9, 2012 at 6:34 e m

  Vad härlig du är 🙂 Stå på dig!

  Reply
 6. B E X januari 9, 2012 at 6:37 e m

  Vilken bra vän. Skulle vara så glad om jag hade en sådan som sa så till mig.

  Reply
 7. Lotten januari 9, 2012 at 6:38 e m

  Ja, jag förstod för länge sen att Ellen var bra, vet du varför? Hon hade en stor humor hon piggade upp dig med, vilket visar på att hon verkligen bryr sig och försökte få dig på bättre humör lr vad man ska säga.. Sen är hon ju otroligt söt också, men främst är det hennes personlighet jag gillade så du gör helt rätt i att umgås mer med henne. Kan bara önska jag hade haft en sådan vän.

  Vad gäller människor nuförtiden, Paui (mitt smeknamn på dig), så är det omöjligt att hitta någon bra att umgås med. Jag har försökt. Det är backstabbing, ligga med ens pojkvän, svek, svek och mer svek. Folk verkar inte nöjda förrän de har satt kniven så absolut hårt i ryggen på en de bara kan, vilket jag kallar ren och skär jädra ondska. Sånt gör otroligt ont, särskilt om man inte mår tipp topp dessförinnan heller. Men så är mäniskor nuförtiden: känner de av man är svag på minsta vis, kommer de för the kill. Så akta dig för tusan för vilka du umgås med, Daniel och Ellen verkar bra, men var försiktig med nya kontakter.. Jag vågar inte längre själv.

  Reply
 8. Sanna januari 9, 2012 at 6:40 e m

  Kan du inte bara bryta kontakten med de där ”vännerna”? Det är så sjukt destruktivt. Hellre inga vänner än ”vänner” som får en att må piss. Det FINNS bra människor.

  Reply
 9. my januari 9, 2012 at 6:41 e m

  tänkte säga precis som å, haha. men fattar att du menar ledsen istället för glad 😉 ellen verkar vara en väldigt schysst tjej, ingen jävla bitch i alla fall! hehe
  tur att du har henne som verkligen bryr sig om dig o hör av sig (stöttar dig)

  Reply
 10. saga wihlsson januari 9, 2012 at 6:42 e m

  Vad gulligt av henne, såna vänner är värda guld! 😀

  Reply
 11. ISABELLE januari 9, 2012 at 6:44 e m

  Hon verkar vara en bra vän 🙂

  Reply
 12. dh januari 9, 2012 at 6:49 e m

  Men gud, Paow. Fan vad omogen du är. Seriöst. Dem andra kanske har varit dumma mot dig, men måste du vara på samma jävla nivå? Går det ens att ge en bortförklaring på det? Inte konstigt att du mår skit hela tiden. Du förstör ju bara för dig själv. Och hur feg är man inte på en skala om man inte vågar säga det face to face utan måste skriva det på bloggen så att alla ser?

  Jag är precis lika gammal som dig, men jag har iaf inte kastat bort mitt liv på att ge bortförklaringar och tro att knulla runt är ok. Good luck säger jag bara!

  Reply
 13. da januari 9, 2012 at 6:51 e m

  Men sluta va en sån fjortis about it och sluta skriva skit i din blogg hela tiden. Om du känner som du gör, gå vidare och sluta ta upp det hela tiden. Lämna de dåliga människorna bakom dig och träffa lite bra människor och spendera din tid med dom. Typ som Ellen eller Paris

  Reply
 14. Anonym januari 9, 2012 at 6:52 e m

  kissi var det som tog kokain

  Reply
 15. Lisa januari 9, 2012 at 6:58 e m

  Hej Paulina!
  Hej Kenza!
  Skulle vilja rekommendera en klädsajt som jag tror passar dig och säkert många av dina besökare. Ta gärna en titt. Har själv handlat därifrån och gillar den lite mer vågade stilen. De är dock inte riktigt lika vågade som på bilderna, tror det beror på modellen.
  http://dare2wear.se

  Reply
 16. Josefine januari 9, 2012 at 7:04 e m

  Det låter som en bra vän! Henne ska du hålla dig till 🙂
  Du ser jättesöt ut på den nedersta bilden 🙂

  Reply
 17. Whoop januari 9, 2012 at 7:11 e m

  Jag blir ledsen av att se detta. Något bra är dock att du inser vad som är äkta och vad som inte är det. Själv har jag flytt mitt hem p.ga sådant. Lost på ett nytt ställe men bortom besvikelser, droger och människor jag inte råkar stöta in i även om det är de som gjort mig illa och inte tvärtom. Stå på dig så byggs du upp och börjar se ljus.

  Reply
 18. Fanny januari 9, 2012 at 7:13 e m

  Äsch strunta i sådana människor som bara gör skit för en. Bara för de är bloggare och att hon känner hon eller han känner han, så betyder inte det att man måste hålla ihop 🙂 go with the flow och be with your real friends. Like Ellen, I guess?

  Reply
 19. LORISSA LOVEBOMB januari 9, 2012 at 7:13 e m

  Första bilden på er ser ut som en hjärta, era kroppar och huvuden alltså 🙂 Fint.

  Reply
 20. BejjbiBejjbison! januari 9, 2012 at 7:15 e m

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och sex! 😉
  Kan ju säga att det inte är så himla många som gillar mig, undra varför? :S 😉
  Min blogg växer dag för dag! 🙂
  Lämna gärna en kommentar också! 🙂
  Jag provocerar så himla mycket så det är jämt äckligt också!
  Puss!

  Reply
 21. Anna januari 9, 2012 at 7:21 e m

  Tycker dte är ltie tråkigt att du bara skriver om andra bloggare och ”delar ut” små rykten. Du är bättre än såhär, din blogg va roligare när du skrve om dina dagar och alal dina projekt, ja vad som helst förutom allt detta deprimerande tjat om fejkvänner… Vi har dom alla.

  Reply
 22. Elisabeth januari 9, 2012 at 7:26 e m

  Du behöver bättre perspektiv av vad livet är!
  Jag bor i Sthlm har Lght , har jobb och pojkvän men har få vänner. Riktiga vänner. Men de betyder allt. Förlorade min bästa vän / syster i en bilolycka nyligen. Kommer aldrig känn mig hel igen. Men vi hade aldrig behandlat varandra såsom du och steffi gör.
  Det var nog inte menat att ni skulle hålla ihop som bästa vänner när du inte kan räkna med henne i vått o torrt.
  Det är mycket smärta i livet , jag har också varit busig som du haft fel människor runtomkring som man trott varit nära.
  Var bara med vänner som kommer älska dig hur mycket fel du äm gör och ta emot dig när du faller.
  Något annat behöver du inte. Var ego och tänk på dig själv gumman. En riktig vän vet man alltid vart man har.
  Oavsätt sitution. Var stark för allt kommer bli bra och du kommer må bra!
  Följ med i sommar till Sydafrika och hjälp fattiga barn med kärlek och undervisning?! Som volontär,
  Jag ska dit. Efter en sådan resa tror jag man ser problem som varit stora och jobbiga nu som en piss i havet sen. Helt nytt perspektiv på livet med nya ögon.
  Bara den vetskapen känns iaf väldigt befriande för mig 🙂 lycka till med allt/ 24 åringen

  Reply
 23. malin januari 9, 2012 at 7:27 e m

  GO paow. stå på dig! Du är så mkt mer äkta en de andra bloggarna..! hoppas allt ordnar upp sig <3

  Reply
 24. Jessica januari 9, 2012 at 7:28 e m

  Jag hoppas jag hittar en sån bra vän nångång, för jag är inte bra nog för min ”bästa vän” längre… det gör ont. Fattar att hon vill skapa sig ett eget liv men varför kan jag inte få vara en del av den? aja, sånt är livet antar jag. Önskar att jag kunde kapa vänskapen med henne men det är lättare sagt än gjort… hoppet finns ju alltid där.

  Håll dig till Ellen och skit i alla andra bara så har du allt du behöver 🙂

  Reply
 25. kiki januari 9, 2012 at 7:28 e m

  Är det Ellen Bergström?:D Jag älskar showen Elsas Värld!

  Reply
 26. johanna januari 9, 2012 at 7:31 e m

  kan du nånsin skriva om nått annat än skit snack och om fester i din fåniga blogg?

  Reply
 27. sara januari 9, 2012 at 7:39 e m

  FY FAN FÖR SÅNA SOM DIG. Nuff said.

  Reply
 28. jenni januari 9, 2012 at 7:40 e m

  Fin du är! hoppas allt ordnar sig för dig 🙂

  Reply
 29. V januari 9, 2012 at 7:40 e m

  Har aldrig kommenterat i din blogg men måste göra det nu. Paulina du gräver din egna grav. Du säger att dina vänner snackar skit och behandlar dig dåligt men gör inte du samma sak nu? Dock ännu värre, du sprider det till folk som inte har någonting med saken att göra aka dina läsare. Jag vet att du är väldigt öppen på din blogg men du triggar upp dig så jävla mycket.. du är sur för stunden, tar åt dig och skriver vad som faller dig. Det är inte okej eftersom dom har ändå varit dina vänner en gång i tiden. Tänk på alla bra stunder ni har haft tillsammans och delat hemligheter. LITAT på varandra! Du visar raka motsatsen just nu.
  Du kan inte längre skylla på din ålder, du är 18 år.. en stor flicka. Alla snackar skit i alla åldrar och kom ihåg att du måste stå i försvars. Folk kommer aldrig glömma hur du har hängt upp alla dina nära vänner på din blogg. Folk kommer ha svårt att lita på dig i framtiden om du alltid ska hålla på så.

  Jag förstår att folk har svikit dig när du har ställt upp och varit en bra vän så varför kan du inte fortsätta vara en bra människa. Varför ska du visa raka motsatsen så fort någonting händer. Visa inte dig svag, folk kan vara elaka och glädjas åt folks nackdelar och utnyttja det. T.ex nu. Du visar öppet på bloggen hur dåligt du mår, därför sitter steffi och träffar andra bloggare. Hon vill att du ska ta åt dig, visa att hon är bättre och har ”fler vänner” men tro mig, det funkar inte i längden. Sanningen kommer alltid fram. Men fortfarande, visa inte dig svag paulina!
  Jag gillar dig skarpt men jag är så trött på att du ska skylla på din ålder hela tiden. Lev ditt liv men skyll ALDIG på människor om vilka val du har gjort i livet. Du är en individ med egna fötter. Om du har gjort misstag så skyll på dig själv och lär dig av dem.
  Folk kommer alltid vara egoister och det är vad du behöver vara just nu. EN FET EGOIST. Ta hand om dig själv och gör saker som du mår bra av. SKIT I DESSA MÄNNISKOR som har fått dig att må dåligt, i slutändan kommer du se vem som kommer tillbaka. Du ska alltid veta vart du har människor. Det är inte lätt men du har lärt dig en del efter allt du har gått igenom Må bra paulina. Folk är bara avundsjuka. Tro mig, jag har varit med om detta så därför förstår jag dig som fan.

  Lycka till söta du!

  Reply
 30. . januari 9, 2012 at 7:46 e m

  Men nu får du faktiskt ta och ge dig. Sluta trashtalka alla andra och ta tag i ditt eget liv istället. Man ser på hela dig att du mår sämre än sämst och att du måste sitta och smygskvallra betyder bara att du försöker dra ner folk så långt i skiten som du själv är. Styr upp ditt liv och sluta snacka skit om Hugo, Steffi, Annie, Amir och alla som du snackar skit om som du kallade dina bästa vänner en gång i tiden. Det är äckligt och lågt. Du skulle tragiskt nog behöva några ordentliga smällar för att komma ner på jorden, men får hoppas att du lyckas utan att någon ska behöva slå vett i dig. Men skärpning nu, du beter dig som en fjantig fjortis

  Reply
 31. josefin januari 9, 2012 at 8:04 e m

  Strunta i Amir, han gillar bara att skvallra om det senaste och vara med ”inne” gänget. Patetiskt

  Reply
 32. Jakob Andersson januari 9, 2012 at 8:04 e m

  Se nu till att umgås med människor som får dig att må bra. Se till att hålla fast vid Ellen och de äkta vännerna och anförtro dig till någon som henne. Hon verkar vara (det ”lilla” jag träffat (och pratat med) henne) en superfin tjej! 🙂 Kram!

  Reply
 33. helene januari 9, 2012 at 8:06 e m

  Det är underbart med vänner man kan lita på till 100% Vänner som aldrig svikit en. Det är trygghet. Det är nästan omöjligt att börja lita på någon helt och hållet igen om personen t.ex. snackat skit bakom ens rygg.

  Reply
 34. e januari 9, 2012 at 8:26 e m

  för fan! jag har läst din blogg väldigt länge och alltid tyckt om den. men nu börjar jag surna till. du beter dig som en 13 åring när dom skriver ut sånna här grejer i din blogg om dina vänner. fortsätter du så här så kommer ingen vilja umgås med dig längre, fattar du inte det. det är ju konstigt att det är fel på alla dina kompisar förr eller senare – det är inte så att det är du som är problemet? läser man dina polares bloggar så är det fan inga sura miner eller skitsnack, det är det som gör det patetiskt. du sitter och hatar i din blogg medan tex steffi lever livet utomlands. ryck upp dig! och sluta spela så jävla deppad och lindsay lohan-wannabee. TÖÖÖÖÖÖNT

  Reply
 35. Anonym januari 9, 2012 at 8:32 e m

  Såg upp till dig länge men senaste har du verkligen gjort mig besviken. Det finns gränser på vad man delar med sig av, speciellt när hela världen kan se det. Om dina f.d vänner gått dig bakom ryggen, gjort skit osv. Varför kan du inte vara bättre själv? Patetiskt, förstår du inte att du är precis lika jävlig du också? Tyckte om att läsa din blogg förut men nu är det båda dålig uppdatering och det mesta är bara klagomål. Det är skönt att höra att du har en vän som du kan lita på, dessa vänner är guldvärda och de måste man ta väl hand om. Skit i vännerna som får dig att må dåligt. Försök att se det på den ljusa sidan även fast det inte är lätt. Ta tag i livet för fan. Kram

  Reply
 36. Maria januari 9, 2012 at 8:55 e m

  Är det Kissie som knarkar eller…?
  Intressant skvaller!!! Mer sånt!

  Reply
 37. Anonym januari 9, 2012 at 9:00 e m

  jag tycker att du ska hålla dig till riktiga vänner, t.ex. ellen verkar vara riktig och äkta. hellre att vara ensam än att vara med någon man har kul med MEN som trycker ner en utan att kanske ens märka det/ha det som avsikt.

  och det som t.ex. amir, kissie och alla skriver. BRY DIG INTE! DET är dagisnivå, att trycka ner en så jävla hårt, jag har själv vart där. Inte nog med att de träffas enkom för att snacka skit (för come on – hur ofta är alla dom samlade annars liksom?) utan de ska också skylta med det, t.ex. det amir skriver ”…skrattade åt det paulina skriver..”. det är BARA för att trycka ner dig paulina. och låt dom för fan inte lyckas, för sånna människor borde inte få finnas. det kallas utfrysning.

  Reply
 38. Leah januari 9, 2012 at 9:22 e m

  Helt otroligt att du inte själv fattar att du inte är ett dugg bättre än alla du snackar skit om. Om en månad kommer det antagligen vara Ellen du bloggar en massa elakt skvaller om. Verkligen sorglig är du..

  Reply
 39. Anonym januari 9, 2012 at 9:27 e m

  vad härligt!!

  Reply
 40. Anonym januari 9, 2012 at 9:35 e m

  Du byter ju vänner lika ofta som du byter ligg. Står inga av dinna vänner ut med dig eftersom de kommer och går hela ditt liv?

  Har du tänkt på att det kanske är DIG det är fel på och inte dem???

  Reply
 41. Anonym januari 9, 2012 at 9:37 e m

  Brukar inte kommentera bloggar, men kan fan i mig inte låta bli nu. Du behöver hjälp, flicka lilla. Sök hjälp.

  Reply
 42. amelie januari 9, 2012 at 9:39 e m

  Asså va fina du och Ellen är! Glad för din skull att du äntligen har hittat en äkta vän, det behöver du. 🙂

  Reply
 43. Claudia januari 9, 2012 at 9:40 e m

  vilken go vän! 🙂

  Reply
 44. Julia januari 9, 2012 at 9:50 e m

  Hahaha det kanske bara är jag, men din kompis ellen är galet lik hon som spelar elsa i elsas värld på tv3play :p

  Reply
 45. ellinor januari 9, 2012 at 9:51 e m

  kanske dags att verkligen släppa dina ”vänner”?

  Hellre ha nån äkta vän än flera falska vänner, right?

  Reply
 46. JOSEFINE - YSF januari 9, 2012 at 10:19 e m

  tycker detta börja bli rätt töntigt att skriva ut om en annan/flera personer på bloggen. Ta tag i det live med personerna istället vad du tycker och tänker än att skriva ut de offentligt. Börja bli rätt irriterande… -_- De sänker lusten att logga in på din blogg faktiskt. PRATA MED HENNE!!!!!!!!!!!!

  Reply
 47. meee januari 9, 2012 at 10:21 e m

  Kanske dags att tatuera in hennes namn på den andra armen då eller???

  Reply
 48. Anela januari 9, 2012 at 10:26 e m

  Nämen det är ju Elsa! Haha 🙂

  Reply
 49. ellen :) januari 9, 2012 at 10:45 e m

  En sån vän behöver alla (:

  Reply
 50. bella januari 9, 2012 at 10:48 e m

  grymt fin hår paow!
  checka gärna in min blogg!

  Reply
 51. Bina januari 9, 2012 at 11:01 e m

  Ellen verkar vara en äkta vän 🙂

  Reply
 52. Anni januari 9, 2012 at 11:25 e m

  Är de inte hon som spelar Elsa i Elsas värld på trean? Hihi

  Reply
 53. Elin januari 10, 2012 at 12:22 f m

  Är det Ellen som spelar Elsa i serien Elsas Värld?

  Jättefina tillsamamns! Hoppas allt löser sig för dig. Var stark!

  Reply
 54. jessica januari 10, 2012 at 12:37 f m

  Men åh, väx upp… sluta häng ut alla, sjunk inte så lågt! Va en bättre person än dom då istället för att hålla på så här å berätta massa ”hemligheter”. Du är ju knappast bättre än dom då 🙁 trodde bättre om dig.

  Reply
 55. Tina januari 10, 2012 at 12:38 f m

  Fint med trippeltångat hår! 🙂

  Reply
 56. anna januari 10, 2012 at 7:55 f m

  Otur att du har steffies namn på armen forever and ever då 🙂

  Reply
 57. Elin januari 10, 2012 at 9:26 f m

  Dramaqueen. Allvarligt.

  Reply
 58. sara januari 10, 2012 at 11:49 f m

  Hej paulina! måste bara fråga vart du fått klänningen ifrån som du har på dig på den mittersta bilden? har sett den någon gång förut på din blogg och tyckte den var så sjukt fin 😀 helt okej för mig om du skänker bort den också hehe. hade bra!

  Reply
 59. N januari 10, 2012 at 12:17 e m

  Hej Paulina! Jag brukar aldrig kommentera bloggar men kände nu att jag gärna vill dela med mig av min erfarenhet. (jag är 10 år äldre än dig och har hängt med i scängen ett bra tag..) Mitt råd är att sluta hänga ut f.d vänner på bloggen, det ger ett intryck av att man till varje pris måste dansa efter din pipa, annars riskerar de att bli uthängda utifall de skulle göra ett misstag. Ta det face to face istället och försök red ut det, då höjs du folks ögon kan jag garantera. Du verkar mogen för din ålder och har mer insikt än de flesta bloggarna i hur saker och ting fungerar här i världen. Tyvärr så sjunker helhetsbilden av att hänga ut folk till höger och vänster :/ You can do it girl! Ha en bra dag 🙂

  Reply
 60. erica januari 10, 2012 at 12:20 e m

  haha vakul, va inne på din blogg 1 min efter inlägget kom upp och då stog det ” en bloggare som snorta kokain inne på moda” Nu står det xx. hoppsan…

  Reply
 61. Sara E januari 10, 2012 at 1:21 e m

  Du din blogg e död för mig. Jag HOPPAS att du får mindre läsare för varje dag!

  RASIST, FALSK och ÄCKLIG. Det är vad du är. du har just förlorat 1 läsare.. men det kmr bli fler. JAG lovar DIG!

  Reply
 62. Elin januari 10, 2012 at 1:58 e m

  Hon kanske inte snackar skit om dig eftersom att hon inte bor i stcokholm` och pratar med alla andra bloggare dygnet runt? och sen kanske hon hör av sig för att få mera publicitet (A)

  Reply
 63. jennife januari 10, 2012 at 2:08 e m

  åh så fin du är paow! fan skulle göra allt för ditt utseende.

  Reply
 64. Linnéa januari 10, 2012 at 3:36 e m

  Jag kunde inte kommentera ditt inlägg om de 15 männen på bilden så jag gör det här:
  Vem FAN tror du att du är?! Vad de männen på bilden har gemensamt är att de är utstötta ur ett samhälle som lovat de massor av saker men på grund av människor som DU blivit ännu mer bortdrivna pga fördomar. Du har ingen aning om var dessa män kommer ifrån, kanske krig, fattigdom. Var ska de ta vägen? Stanna i det landet och se på när deras barn dör, familj och sen möta samma öde? Vi i Sverige har goda tillgångar och absolut plats för att ta hand om dessa människor som behöver hjälp, det kallas MEDMÄNSKLIGHET.

  Reply
 65. Linnéa januari 10, 2012 at 3:45 e m

  Jag kunde inte kommentera ditt inlägg om de 15 männen på bilden så jag gör det här:
  Vem FAN tror du att du är?! Vad de männen på bilden har gemensamt är att de är utstötta ur ett samhälle som lovat de massor av saker men på grund av människor som DU blivit ännu mer bortdrivna pga fördomar. Du har ingen aning om var dessa män kommer ifrån, kanske krig, fattigdom. Var ska de ta vägen? Stanna i det landet och se på när deras barn dör, familj och sen möta samma öde? Vi i Sverige har goda tillgångar och absolut plats för att ta hand om dessa människor som behöver hjälp, det kallas MEDMÄNSKLIGHET. Det värsta är att du sprider dina ”budskap” vidare, till unga tjejer som då börjar tycka som dig, för att de ser upp till dig. Ta istället tillvara på ditt ”kändisskap” och göra något bra utav det. Jag vet att alla har rätt till att tycka vad de vill och fine, rösta på SD om du vill, men du kommer märka att ditt trångsynta synsätt inte håller i längden. Det är en global värld vi lever i och Sverige skulle inte vara någonting om vi stod själva.

  Reply
 66. Louise januari 10, 2012 at 4:51 e m

  Vilken underbar vän hon verkar vara. Älskar hennes serie Elsas mode. Hon spelar as bra där. Jag har skrivit om det på min blogg. Kika gärna in! 🙂

  Reply
 67. Stephanie Aminoff januari 10, 2012 at 6:20 e m

  Så sjuuukt taskigt att ni klagar på mig för detta, jag vill inte ha uppmärksamhet?! Vill bara att NI ska förstå men ändå så är ni elaka och klagar på mig. USCH FÖR ER, äckliga människor som inte har empati eller något alls. Det som hände fick mig att SKÄRA mig och jag fick SJÄLVMORDSTANKAR, är inte det illa?! Finns inte många bra och snälla människor i Sverige. LYSSNA, LÄR och FÖRSTÅ filmen! 🙁

  http://aminoff.blogg.se/2011/december/film.html

  Reply
 68. Mimmi januari 10, 2012 at 6:24 e m

  du behöver växa upp och öppna ögonen. du beter dig vidrigt och du förfaller allt mer och mer… både på insidan och utsidan. du är verkligen trash.
  dina ”vänner” förtjänar bättre. Ingen äkta vän skulle bete sig som du… du är inte bättre.

  Reply
 69. Josefin januari 10, 2012 at 6:33 e m

  Gött med riktiga vänner som ställer upp (-: Sen kanske jag inte direkt håller med om att man ska hänga ut folk hur illa dom än beter sig. Fast så är det ju typ över allt.. Har tom hänt mig.. Men om du nu vill bli en bättre människa ska du kanske börja med att bete dig som du själv vill bli behandlad? Sen kan alla göra fel, men det är bättre att se vad man själv gör fel (och ändra sig själv) än att klanka ner på andra..
  Hoppas allt löser sig!
  Kram Jossan

  Reply
 70. Josefin januari 10, 2012 at 6:34 e m

  Gött med riktiga vänner som ställer upp (-: Sen kanske jag inte direkt håller med om att man ska hänga ut folk hur illa dom än beter sig. Fast så är det ju typ över allt.. Har tom hänt mig.. Men om du nu vill bli en bättre människa ska du kanske börja med att bete dig som du själv vill bli behandlad? Sen kan alla göra fel, men det är bättre att se vad man själv gör fel (och ändra sig själv) än att klanka ner på andra..
  Hoppas allt löser sig!
  Kram Jossan

  Reply
 71. Julia januari 10, 2012 at 7:29 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA BRA, GLÖM INTE DET! <3

  Reply
 72. Anna januari 10, 2012 at 7:50 e m

  Varför kan man inte kommentera på inlägget under? (tidnings artikeln) 🙁

  Reply
 73. Hej där januari 10, 2012 at 7:53 e m

  Signaturen V har skrivit sanningen.
  Det är vidrigt att hänga ut folk OAVSETT deras agerande.
  Det är sandlådenivå på dig Paulina och du är nu vuxen. Ditten och datten hängs ut i denna bloggen och inte skulle vi förvånade om denna ”goda” vän snart smutskastas av dig här inne.
  Bemöt dina fiender på annat vis så kanske du vinner respekt. Jag tror du har förlorat respekten av många människor som faktiskt gillar din blogg. Vilka fasoner alltså …

  Reply
 74. Minono januari 10, 2012 at 8:10 e m

  tycker inte du förtjänar sk bra vänner, du verkar inte vara en särskilt bra vän sj, hade du försökt bli vän med mig hade jag fan ta mig blivit skrämd, hade hellre tackat nej än att riskera att bli uthängd och bränd av en liten bimbo som dig, hur kommer det sig att det alltid är fel på ANDRA männikor och inte dig sj?
  patetisk är du. kan slå vad om att denna din sk ”vän” för tillfället kommer vara en ”falsk” vän om några veckor. väx upp och skaffa dig ett ordentligt socialt umgänge pucko du har ingen framtid.

  Reply
 75. EG januari 11, 2012 at 12:02 f m

  Hoppas du menade att hon vill att du SKA vara glad, och inte så som du råkade skriva.. 😉

  Reply
 76. AlbinJameson januari 11, 2012 at 12:53 f m

  Bradär Paulina 😉 Seriöst ta ingen skit! O de e bra att du står för de du tycker, de kommer du vinna med i slutändan!

  Vet inte om du kommer ihåg mej 🙂 Albin Stoneface Jameson på facebook 🙂 Kolla 🙂

  Reply
 77. Sofie januari 11, 2012 at 11:39 f m

  Shiiit, sista bilden på dig, DAMN va söt!

  Reply
 78. Elin januari 11, 2012 at 2:44 e m

  Jag tycker du är töntig som skriver ut och ”skvallrar” på andra bloggare va de gör. Håller med Minono där uppe som säger att du inte verkar va speciellt bra vän själv faktiskt.

  Reply
 79. ida januari 12, 2012 at 6:34 e m

  Kunde ej kommentera inlägget ’Vad har dom här människorna gemensamt’ elr ngt.
  Så gör det här. hahahah you GO!!! sa det till min kompis när vi va i affären bara omg kolla -.-

  Reply
 80. Yvonne januari 13, 2012 at 12:23 f m

  GUD vilken söt klänning! Tänker bara på: Sommar 2012

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *