Godmorgon på er!

Hej! Vaknade sjukt tidigt idag. Men det är bara skönt ifs.. Med tanke på att jag somnade innan 10o igår. Var nog trött från tärningen..

Ligger och tänker efter lite. Att livet aldrig riktigt blir som man tänkt sig, att det är en lång bana som aldrig tar slut. Om inte Kate hade tvingat ut mig den där kvällen så hade jag aldrig hånglat med Kates kompis som var Ellens X(som jag inte visste om) och om inte Kate vart en mytoman och ljugit ihop en story som inte ens var sann så hade inte Ellen blivit arg. Och jag gillade inte när folk var arga på mig och mejlade Ellen på facebook så vi träffades. Och efter det så började vi hänga och jag berättade hur det låg till.. Blablabla ja men nu fattar? Att det är ens steg i livet som bestämmer. Och just nu verkar det som om jag bara går neråt i trappan.

Jag har egentligen allt jag kan önska mig. Jag har en stor blogg, jag har människor som tycker om mig. Jag har föräldrar som gör allt för mig. Men ändå så kan jag inte bete mig. Istället så väljer jag att sova bort dagarna och festa upp alla mina pengar, och sen så tycker jag att det är deras fel. Men nu så har till och med jag märkt att det gått för långt. Jag uppskattar ingenting längre och jag hatar i stort sätt alla människor. Jag har blivigt riktigt iskall & bitter. Jag har lärt mig att det knappt lönar sig att vara ödmjuk längre – fast det gör det ju egentligen. Men jag är så trött på att jämt vara snäll, generös och folk förväntar sig jämt att jag ska ta när folk lägger dumma kommentarer eller går in i mig. Men vad är det för mening att vara snäll när en del(haters) inte ens vill ge än en chans? Som säger ” jag gillar inte dig för att du bloggar, du sitter där och lever ditt glamourösa liv medans jag går till jobbet och sliter!”.. Jag  brukar för det mesta falls inte bry mig. Men ibland så blir jag helt galen.

Vet ni hur mycket jag har gett upp för bloggen? Hela mitt sociala liv, jag kan knappt träffa killar seriöst, jag vet inte vilka som är mina vänner och jag måste hela tiden komma med något nytt. Och alla mina misstag jag gör(som i normla fall är jobbiga) får hela sverige veta om. Och som sagt, jag har valt det själv. Det finns för och nackdelar med allt.

Nu håller jag på att ta tag i mig själv. Jag ska inte festa lika mycket och abolsut inte ta några droger. Det är det som fått mig att må sämst, min hy har tappat färgen och likså mitt hår, jag är svullen i ansiktet. Och känner inte alls igen mig själv i spegen längre. Och det skrämmer mig. Jag har festat så mycket att jag inte handlat några kläder på typ 3 månader. ( och med min lön så är det inte likt mig).. Men det känns som om jag är påväg tillbaka nu.

(Visited 199 times, 1 visits today)

70 Comments

 1. Sandra januari 23, 2012 at 7:24 f m

  Paulina du är underbar och otroligt stark för din ålder, glöm aldrig bort det! Fortsätt kämpa så kommer du komma ur ”träsket” och börja se världen lite ljusare igen <3

  Reply
 2. Anonym januari 23, 2012 at 7:25 f m

  Herregud vad du tycker synd om dig själv! Du är bara ett offer så länge du väljer att vara det, ta tag i ditt eget liv och gör en förändring istället för att gnälla på alla andra.

  Reply
 3. - januari 23, 2012 at 7:25 f m

  Glad för din skull att du är påväg tillbaka. saknar den gamla söta paulina.

  Reply
 4. Claudia januari 23, 2012 at 7:42 f m

  så himla stark & vacker!

  Reply
 5. melina januari 23, 2012 at 7:54 f m

  droger..? omg

  Reply
 6. Julia januari 23, 2012 at 8:06 f m

  Du har ju redan börjat göra en del ändringar i ditt liv, de kommer lösa sig. Man lär sig genom de erfarenheter livet har att erbjuda. Det kommer gå bra för dig. Kram

  Reply
 7. emma januari 23, 2012 at 8:12 f m

  Man lär sig av sina misstag och jag hoppas du kommer snabbt upp på benen!: )
  Förstår att det måste kännas jobbigt med sådana människor runt dig men du har ju även en hel del bra människor runt dig 🙂

  Reply
 8. Lennie januari 23, 2012 at 8:25 f m

  Styrkekramar. Det kan bara bli bättre. Värna om dig och ge dig själv mer positiva tankar.

  Reply
 9. Marie januari 23, 2012 at 8:50 f m

  Underskatta inte samtalsterapi, hittar du bara rätt person att prata med så kan det hjälpa dig mycket. Kram

  Reply
 10. Anna januari 23, 2012 at 8:57 f m

  Kämpa! 🙂

  Reply
 11. sanna januari 23, 2012 at 9:12 f m

  Ditt liv hanldar om bloggen istället för att bloggen ska handla om bloggen….

  sätt fötterna på jorden o minns varför du just började blogga….de e inte meningen att du ska offra ditt liv till bloggen…vi som följer din blogg vill läsa de som händer i ditt liv via bloggen …inte vad du offrar för bloggen. e blogg e väl dom en öppen dagbok….. vi vill se äkta…men allt ditt liv består av är action bar för bloggen…du hänger ut vänner bsra för bloggen , du föröker vara en lindsey” vilken inte går” bara för bloggen….. ta en paus o ta reda på vem du e o vad du vill o rensa o sortera dina tankar… du e oxå impulsiv…du bytte ut snabbt steffi mot ellen…. man gör inte så…det är inte äkta vänsap…LLA VET …LIKA SNABBT FÅNGET, LIKA SNABBT FÖRGÅNGET…ALLA VÄNTAR PÅ NÄR DU KOMMER HÄNGA UT ELLEN NU….

  Reply
 12. Anonym januari 23, 2012 at 9:12 f m

  Du får skylla dig själv, du har själv valt det. Vadå gett upp? Du umgås ju med samma vänner som för några år sedan(bortsett från turnen, ellen..)Hoppas att du får något av det att börja på nytt annars behöver du åka in på rehab eller något.

  Reply
 13. anna januari 23, 2012 at 9:12 f m

  jätte bra för dig men jag tror faktiskt helt ärligt att man mår bättre av att festa och ha kul, än att bara shoppa och träna!

  Reply
 14. sanna januari 23, 2012 at 9:13 f m

  Ditt liv hanldar om bloggen istället för att bloggen ska handla om ditt liv….

  sätt fötterna på jorden o minns varför du just började blogga….de e inte meningen att du ska offra ditt liv till bloggen…vi som följer din blogg vill läsa de som händer i ditt liv via bloggen …inte vad du offrar för bloggen. e blogg e väl dom en öppen dagbok….. vi vill se äkta…men allt ditt liv består av är action bar för bloggen…du hänger ut vänner bsra för bloggen , du föröker vara en lindsey” vilken inte går” bara för bloggen….. ta en paus o ta reda på vem du e o vad du vill o rensa o sortera dina tankar… du e oxå impulsiv…du bytte ut snabbt steffi mot ellen…. man gör inte så…det är inte äkta vänsap…LLA VET …LIKA SNABBT FÅNGET, LIKA SNABBT FÖRGÅNGET…ALLA VÄNTAR PÅ NÄR DU KOMMER HÄNGA UT ELLEN NU….

  Reply
 15. Sandra januari 23, 2012 at 9:14 f m

  Poaw! Du är en envis tjej med karaktär, du fixar det. Bara du ger dig fan på det. Alla har svackor, en del djupare än andra, men huvudsaken är att man tar tag i sig själv innan det är försent. You go girl!

  Reply
 16. Anna.S januari 23, 2012 at 9:16 f m

  Att sitta och tycka synd om sig själv fungerar inte, jag vet.. Så skärp dig nu börja studera och skit i den ytliga stureplans världen. Du lever självdestruktivt och den enda som kan hjälpa dig är dig själv. Bryt kontakten med människor som du vet inte är bra för dig man känner det innerst inne vilka det är. Lycka till

  Reply
 17. Kajsa januari 23, 2012 at 9:19 f m

  Du är så grymt stark!! älskar din blogg!<3

  Reply
 18. Ellinor januari 23, 2012 at 9:19 f m

  kör hårt paulina.

  Reply
 19. Ida januari 23, 2012 at 9:43 f m

  Hoppas det går bra för dig! Känner igen mig så himla mkt i dig, du kommer lyckas!
  tro mig (:

  Reply
 20. emi januari 23, 2012 at 9:52 f m

  att livet hamnar på sne är ett helvete , men de blir bättre
  ge inte upp! <3

  Reply
 21. Emily januari 23, 2012 at 9:59 f m

  Härligt att du är beredd på att förändra. Har själv också hållit på mycket med droger och alkohol slutade med behandlingshem. Men en dag när jag satt där hög som ett hus, hade inte ätit på säkert 2 veckor, hade gått ner 10 kg på bara 1 månad, hatade också allt och alla runt om mig, insåg jag att saker och ting behövde förändras. Det är kanske ett helvete i början men träningen hjälpte mig mycket.. den gav mig en kick den också.. bara en sååå jävla mycket skönare kick. Jag började må så jävla bra igen. Jag fick säga upp kontakten med de flesta ”vänner” eftersom de fortfarande drogade. Idag är jag helt drogfri och dricker då och då.. Mår hur bra som helst 🙂

  Jag hoppas verkligen att du kämpar vidare med ditt mål och jag tror att du klarar det gallant för du verkar ha kommit till insikten och det är början. Det är dit man måste komma, på egen hand.
  Ta hjälp av träningen och dina riktiga vänner. Du verkar vara en toppenmänniska. Alla tar fel väg ibland… det gäller bara att hitta tillbaka till den rätta. Och du verkar ha alla förutsättningar för att lyckas! Och när du lyckats kommer du ha en erfarenhet inte många människor har… och just den erfarenheten kan hjälpa dig mycket i framtiden!

  Stor kram på dig fina du och stort lycka till 🙂
  Tror stenhårt på dig.

  Reply
 22. Jocelyn! 24 år och lycklig tvåbarnsmamma. januari 23, 2012 at 10:03 f m

  Vill man ändra på sitt liv så gör man det, man måste verkligen vilja göra det och det ska bara va för ditt egna skull inte andras. FUCK vad andra tycker o tänker, det kommer ALLTID finnas människor som kmr vilja stampa ner dig men det är då du ska visa dom att PAULINA inte Paow, inte tar skit från någon! Falska människor finns
  överallt det är bara o acceptera o lära sig att hantera dom på bästa möjliga sätt.
  Jag har blivit mobbad, sexuell trakaserad, sårad och allt möjligt men ändå står jag här, Stark o motiverad att leva vidare o sluta tänka på det som hänt och istället tänka på nuet! Jag är här, jag finns! Jag lever o jag har tak över huvudet, mat och värme! Det är jag som mest tacksam för och att jag kan försörja mina barn!
  Så ge inte upp. Allt händer för något! Sluta tycka synd om dig själv och vakna upp! Det äR NU du ska förändra ditt
  liv o göra något vettigt av det för du har chansen!
  Inte alla har det.

  Ha det bra. Ta hand om dig.

  Reply
 23. H A N N A januari 23, 2012 at 10:11 f m

  Hoppas du får en bra dag! 😉

  Reply
 24. Rebecka Johansson januari 23, 2012 at 10:31 f m

  Paulina, jag ÄLSKAR dig, du är helt underbar! Det skulle vara skitkul att vara vän med dig för du verkar som en så himla go människa. Gjorde en fanbild till dig igår för att muntra upp dig lite, för du har verkat litegrann nere på sistonne. Kanske inte gör jättestor skillnad, men istället för att tänka på hur många som inte gillar dig (dvs. är avensjuka på dig), tänk då på alla som verkligen älskar dig, avgudar dig, tänk vilken förebild du är för så himla mycket människor! Fortsätt såhär Paow! Hoppas du ser min fanbild, blev ganska nöjd faktiskt ;D / Kram, Rebecka!

  Reply
 25. Jennifer januari 23, 2012 at 10:36 f m

  Allting blir snart mkt bättre. Man måste ha varit på botten för att kunna klättra till toppen. Du är stark och alla vi vet att du kan, cu´z you´re the best <3 Kram

  Reply
 26. Adelina januari 23, 2012 at 10:50 f m

  Du är så söt! 🙂

  Reply
 27. Per januari 23, 2012 at 10:53 f m

  Det är bra att du tar tag i problemen.
  Synd att du förstört dina läppar.
  Det går det väl inte att göra något åt?

  Reply
 28. Mia januari 23, 2012 at 11:03 f m

  Be strong!!!! Keep up the fight and don’t let anything bring you down!! Du är liksom min idol, ta inget skit!!!!! X

  Reply
 29. Bettan januari 23, 2012 at 11:10 f m

  Jag vill bara säga att du verkar vara väldigt intelligent, du verkar ha en bra insikt trots att du är så ung. Dina reflektioner om ditt liv är väldigt mogna.
  Jag kunde inte skilja ut mina känslor så bra som du kan när jag va i din ålder. Jag hade ångest då men förstod ändå inte vad ångest var förens jag var över 20.
  Du kommer må bättre och bättre med tiden. Du verkar ju redan vara på rätt väg 🙂
  Lev ditt liv för dig, och lev det med de du tycker om och älskar.
  Kram Kram

  Reply
 30. Nicole januari 23, 2012 at 11:20 f m

  Samtidigt måste du sluta utmåla dig som om du är en alkoholist som har levt i 50år? Byt vänkretsar helt, man kan se på en person, eller bara efter ha träffats några gånger om den är något att ha, tänk lite på dig själv annars går det som det går.

  Nu har det fleeera gånger skrivit i din blogg att du inte ska festa hit och dit. Men du gör ju det ändå? Hitta andra intressen och speciellt personer som också har samma intressen, om kompisarna festar järnet så blir det självklart att du också gör det. När jag mådde dåligt så började jag gå på gymmet varje dag, inte för att bli smal osv men för att få tankarna någonannanstanns och det blev en bra sak, man träffade roliga människor och kunde fokusera på andra saker. Du behöver cokså hitta något sånt som får dig att må bra.

  Du borde också lära dig att leva själv. Om man inte kan sova ensam i sin egen lägenhet eller om man känner sig ensam så varför skaffa egen lägenhet? Om man skaffar eget så ska man va så mogen att man vet att man klarar det, inte bo med massor av andra människor. Du är ju fortfarande ung. Varför skulle inte du kunna få bo hemma om dina föräldrar tillåter det? Det hela är hur du själv ser på livet och vill leva det, man behöver inte vara barnslig eller bortskämd om man fortfarande bor hemma. Jag bor hemma och är 22 men jag har ingen fast ekonom osv annars skulle jag också ha flyttat, men jag känner mig även redo för det. Jag har cokså vänner sig känner att dom inte kan vara ensamma nästan något? Varför är det så, varför måste man jämt hänga med folk som ändå trycker ner dem?

  Aja..jag bara skriver en massor nu. Vill bara för ditt eget bästa att du ska öppna ögonen lite mer. Med alla dina kloka inlägg som du skriver så verkar du väldigt mogen och klok, men du gör samma misstag om och om igen. Försök stå på dig, även om det skulle va så att du itne har några vänner på 1år, du skulle växa rejält för i slutändan är det dassa vänner som formar dig.

  Reply
 31. Ana januari 23, 2012 at 11:40 f m

  Lyssna till ditt hjärta. Lyssna inte på vad andra skriver om dig eller säger. Dem känner inte dig personligen. Vill du ändra något med ditt liv och du har ett mål så kommer du att lyckas. Jag tror på dig. Kram Ana

  Reply
 32. L januari 23, 2012 at 12:04 e m

  Vet du vad Paulina? Det är faktiskt inte det minsta synd om dig, för den här sitsen har du satt dig i helt på egen hand. Sluta gnäll och gör något åt det.

  Reply
 33. Anonym januari 23, 2012 at 1:02 e m

  Grow up, get a job and stop wining.

  Reply
 34. Ana januari 23, 2012 at 1:17 e m

  gnäl inte gör det istellet

  Reply
 35. my januari 23, 2012 at 1:31 e m

  Svar till bettan: jaa, hon är en snart tjej! 🙂
  Kämpa på paow <3
  Kraam

  Reply
 36. Fanny januari 23, 2012 at 1:38 e m

  Innan jag läste detta inlägget så tänkte jag precis kommentera på bilden ovan ’du ser ut att må mycket bättre’ och så läser jag detta nu och ser hur du har fått tillbaka din positiva inställning till livet. Jag tror du har börjat umgås med rätt människor, om jag ska vara helt ärlig. Ellen tillexempel! Hoppas allting löser sig iallafall Paulina. Men det gör det, till 100 % 🙂

  Reply
 37. sandra januari 23, 2012 at 2:09 e m

  Hejja paow glad jag blir av att läsa att du komme till insikt=D

  Reply
 38. Anonym januari 23, 2012 at 2:21 e m

  Jag önskar bara att du kan ta hand om dig !

  Reply
 39. daniella januari 23, 2012 at 2:25 e m

  Ett tips till dig, ta tag i dig själv, stäng ner din blogg, börja skolan och skaffa dig en normal ungdom. Du är otroligt oallmänbildad och du märker antagligen inte de nu för du tror att de är okej att vara så när man är 18 år gammal. Du blir tydligen inte smartare med åren så tänk igenom det!

  Reply
 40. m januari 23, 2012 at 2:37 e m

  ditt ansikte är typ bara en stor fet panna…klipp lugg eller något

  Reply
 41. carro januari 23, 2012 at 3:20 e m

  ibland hatar jag hur du skriver, men ändå gillar jag dig, du är ärlig som fan. Håller helt med dig, känner exakt samma, gör samma sak, men jag har förstått att jag aldrig kommer bli något som kallas perfekt! jag tänker fortsätta gör misstag, lära mig eller inte! so what, I love you

  Reply
 42. anela januari 23, 2012 at 3:36 e m

  du förlorade hugo… och nu är han mer än lyckligt kär med sin nya!

  Reply
 43. haha januari 23, 2012 at 3:39 e m

  En sak som stör mig när de gäller alla bloggare är hur de säger att ”gavt hela sitt liv i att bloggga, det spenderar sin tid på det osv osv” o det är ”ett jobb”, just för de lägger ner tid på det. MEN det är ju ERA egna val att driva bloggarna. Ta inte för givet att folk är så beroende på din blogg att om du slutade, allas liv stannar.. verkligen *not* liksom..

  Reply
 44. Miranda januari 23, 2012 at 4:08 e m

  Paulina, you can do it

  Reply
 45. Elin januari 23, 2012 at 4:10 e m

  I BELIVE IN YOU!

  Reply
 46. Julia januari 23, 2012 at 4:14 e m

  When nothing goes right go left! Bara att kämpa på, du klarar det! Och personer som försöker trycka ner dig genom att skriva idiotiska kommentarer, skit seriöst i dem! Dem försöker bara trycka ner dig till deras egen nivå!
  Dessutom tycker jag att det är bra att du insett att du inte ska festa hela tiden. Dock måste man ju leva ibland när man är så ung!
  Kram! 😉

  Reply
 47. Agnes januari 23, 2012 at 4:21 e m

  Get upp för bloggen? Problemet är ju att du som du säger inte kan uppföra dig. Kenza t ex har en mycket större blogg än dig men hennes liv fungerar som det ska. Hon har äkta vänner. Och dessutom, hela Sverige läser inte din blogg.

  Jag vill inte vara elak och ditt inägg började bra. Men sen kom den dryga Paow tillbaka. Festat så mycket så du inte hunnit handla kläder på tre månader. Herregud, stackars lilla dig…

  Reply
 48. Ylva januari 23, 2012 at 4:39 e m

  Alltid gillat dig! Hur du än är och vad du än kommer vara. Kör på tjejen!

  Reply
 49. e januari 23, 2012 at 4:44 e m

  du borde testa en annan filler i läpparna, den du har ser ut att bli klumpig!

  Reply
 50. frida januari 23, 2012 at 4:58 e m

  älskar din blogg. få bloggare som jag kan känna är ärliga i sina inlägg. när jag läser din blogg känner jag sorg när du är ledsen och glädje när du är glad.
  låter flummigt och skumt men du är så bra paulina!

  Reply
 51. carro januari 23, 2012 at 5:02 e m

  du är så jävla snygg paow ! diggar dig 😀

  och även fast jag diggar dig så kan jag tycka att din blogg kan vara lite ”gles” ibland eller vad man nu ska säga (inget illa menat , kan inte direkt på stå att min blogg är eller kommer blir mkt bättre än din)

  Reply
 52. ida januari 23, 2012 at 5:26 e m

  Ibland kan det vara svårt att byta banor och tankesätt.
  Och eftersom ingen verkar ha tagit upp det än får väll jag göra det,
  PROVA KBT = kognitiv beteende terapi.
  Du träffar en psykolog och jobbar med dina bekymmer (livsstil, inställning m.m). Det bästa med den terapin är att du inte behöver sitta och grubbla med en bitter psykolog och prata om din uppväxt m.m. I kbt:n skiter psykologen fullständigt i vad som kan tänkas ligga bakom ditt problem, utan tittar på problemet tillsammans med dig och arbetar med dig hur det ska försvinna.
  Denna typ av terapi funkar för alla problem man kan tänkas ha, allt från svår deprision och ångest till sömnproblem, missbruk samt fobier, allt allt allt som kan vara ett hinder i ens vardag.
  Tror verkligen att detta skulle vara bra för dig om du vill förändra ditt liv! 🙂

  Reply
 53. Sanna januari 23, 2012 at 5:37 e m

  Verkar som att du behöver hjälp? Eller så kommer du snurra vidare i det där hjulet tills du får tvångshjälp.. tro mig jag vet. Bryt det här NU!

  Reply
 54. Anonym januari 23, 2012 at 5:53 e m

  Bra där! ta ett litet steg i taget inte allt på en gång……lätt att man snart faller tillbaka då, jag menar visst jätte bra att sluta dricka,röka droga, börja träna och äta mer hälsosamt men gör det med måtta!ta det lugnt ett steg i taget träning är en bra början då kommer du märka att du mår bättre och att de andra sakerna gör att det blir jobbigt att träna.Försök att se dina bra och positiva sidor vilka du har många! Var nöjd med den du är och hur du ser ut.Sluta fylla dina läppar,tatuera och pierca dig……du är fin och bra som du är!!

  Reply
 55. jolle januari 23, 2012 at 6:33 e m

  brukar ALDRIG kommentera din blogg men nu kunde jag inte hålla mig.
  ” Jag har festat så mycket att jag inte handlat några kläder på typ 3 månader. ” – nu får du GE DIG, hahaha det där var bara skrattretande!

  Reply
 56. Malin januari 23, 2012 at 6:39 e m

  HAHAHA alltså herregud skärp dig!! Du är ju så jävla pinsam och omogen! ”buhu lilla prinsessa är ditt liv så jävla svårt”… fy fan. Sluta klaga och tyck synd om dig, det finns människor i världen som mår dåligt på riktigt!

  Reply
 57. Malin januari 23, 2012 at 6:42 e m

  Och förresten, du är fylld av hormoner eftersom du fortfarande är i tonåren. Därför mår du dåligt, det gör man ibland som tonåring. VÄX UPP och håll käft!

  Reply
 58. Puss januari 23, 2012 at 6:53 e m

  Kämpa på söta du! De klara du. Kom bara ihåg att du e en stjärna med massor att ge!

  Reply
 59. Mikaela januari 23, 2012 at 7:01 e m

  Trorbpå dig nu! Go!!!

  Reply
 60. Richard Seifert januari 23, 2012 at 9:28 e m

  Stolt över dig tjejen!! Det kommer gå så bra för dig..Viktigaste är att du har insett att du måste byta livsstil. Ska hjälpa dig såå mycket jag bara kan <3

  Reply
 61. Aweens januari 23, 2012 at 9:38 e m

  Bra Paulina!! Bara kämpa på! Alla har vi eller kommer till den delen i livet när allt känns upp och ner.. Men de e bara att hålla huvudet högt och säga till sig själv att jag kan!! För DU kan detta!! Tro aldrig något annat!! Ta hand om dig!! Kramar Tess!!

  Reply
 62. Jakob Andersson januari 23, 2012 at 10:27 e m

  Mental high five Paulina! Jag tror stenhårt på dig och jag hoppas att vi springer på varandra i Stockholm snart! Skulle vara astrevligt. Jag märker på dig att du är en tjej som bara du vill och väljer att lägga din energi på rätt saker kommer att kunna gå från bloggen till någonting stort senare! Jag tror på dig, och skickar en riktig ”You Go Girl”-kram! 🙂

  Reply
 63. och januari 24, 2012 at 12:05 f m

  Alltså du skriver då alltid så klumpigt, tänk eter innan du skriver. Alla är så avundsjuka på dig och hatar dig för att du bloggar? Nej! Är det verkligen vad du tror? Något måste du väl ändå ha inne i huvudet… Ex, du hånglar och ligger runt med alla hela tiden. Att få en kille, när man är ut, att hångla eller ligga -trots att han har tjej- är oftast ej svårt… speciellt inte då om man är framåt… Du är bara så jävla patetisk som inte kan tänka att så gör man inte, ligger med någons ex, hånglar med någon som har flickvän osv. Att göra så är jäävligt ondskefullt, bland det värsta man kan göra, du förstör för oskyldiga personer. Tänk ett steg längre för en gångs skull, tänk att hemska saker får konsekvenser. Tänk på andra än dig själv!! Ja, bland annat Deet kan vara varför folk inte gillar dig. Eller att du snackar så SJUUKT mycket skit om alla hela tiden, speciellt de som jobbar och har ett ”normalt liv”. Jag kan inte fatta att någon alls vill umgås med dig. Snart kommer du hänga ut dem, garaterat. Hoppas karma slår tillbaka på dig efter allt skit du gjort och sagt! Ett tips: var inte kall och bitter (dina ord) och sluta tro att du är så mycket bättre än alla andra, sluta svik andra och tänk innan du säger och gör saker, då kommer människor sluta hata dig och ”gå in i dig”.

  Reply
 64. sofia januari 24, 2012 at 11:51 f m

  hahahahah oh my god alienhead haha ja dör ju

  Reply
 65. josefine januari 24, 2012 at 7:52 e m

  Du kommer klara de Paow, det är bara att kämpa på! Go shitless! kram <3

  Reply
 66. sherrman januari 24, 2012 at 10:56 e m

  SÅÅÅÅÅÅÅ SYND OM DIG :(:(:(:(:(:( HEMSKT JUUU NÄMEN OJOJOJ, BARNEN I AFRIKA SITTER OCH SVÄTLER OCH BARA ÖNSKAAAR ATT DE KUNDE FÅ ETT GLAS VATTEN OM DAN, INTE EN ATT DRA EN LINA, ELR ETT GLAS VIN SOM DU MEN GUD KÄNNER VERKLIGEN HUR DÅLIGT DET ÄR FÖR DIG PAULINA… FOLK BLIR BOMBADE LITE VARSTANS I VÄRLDEN, FOLKS FÖRÄLDRAR OMKOMMER, BARN TVINGAS LEVA ENSAMMA OCH KLARA SIG PÅ ENGEN HAND. STACKARS PAOW HAR FESTAT VARJE DAG OCH ÄR NÄRA DÖDEN PÅ GRUND AV DET HON HAR JU VÄNT PÅ DYGNET OCKSÅ :o:o SHIIIIT!!! OCH HON SLÖSAR SINA PENGAR PÅ ALKOHOL FÖRSTÅR NI VAD SYND DET ÄR OM HENNE. seriöst paulina, du är ett jävla skämt…

  Reply
 67. erica januari 25, 2012 at 7:40 e m

  och så gick det en dag och du var ”jättefull” på guldbaggegalan?
  och drogerna skrev du ju ett likadant inlägg om för längesen. Lägg in dig istället och få ordning på allt.

  Reply
 68. ma januari 26, 2012 at 10:36 e m

  tack att det äntligen är någon som sett Kates riktiga sida.. wawawiwa

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *