Liten kvällsupdate :)

Varit hos morfar hela kvällen typ…mys! Skönt att hänga med familjen…tyvärr var det för länge sen! Men det ska bli ändring på det nu…har flängt runt för mkt och känner att jag vill vara hemma ett tag. Iaf just nu…men ni vet hur jag är. Går dit vinden för mig ibland känns det som! 🙂

Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Daniel Paris och Ellen och tog en kvällsfika och hängde innanEellen åkte tillbaka till Vingåker och jag och Daniel åkte hem till mig och har städat och tagit det lugnt! Vi skulle hyra film också men det känns för sent nu, snart blir det sleepy times liksom! har börjat få ordning på min dygnsrytm, äntligen! Funkar inte att vara uppe hela nätterna och sova till sent, no way!

Har dessutom suttit och lekt med min Instagram lite idag…..haha fastnade typ, sjukt att jag redan har 1000 followers?! Men roligt som fan, hoppas ni fortsätter följa, lägger upp massa bilder, även såna som inte kommer upp i bloggen! La upp en nyss som ni gärna får kika på om ni vill 🙂 Oppaaa! <3

Två fina bilder från ikväll 🙂

(Visited 38 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. swea januari 11, 2012 at 1:19 f m

  Det är skönt att ha familjen nära ibland, speciellt när man inte känner sig helt hundra.
  Se till att ta hand om varandra

  Reply
 2. rosanna januari 11, 2012 at 1:21 f m

  HAHA vad har du gjort med din mugg

  Reply
 3. BejjbiBejjbison! januari 11, 2012 at 2:03 f m

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och sex! 😉
  Kan ju säga att det inte är så himla många som gillar mig, undra varför? :S 😉
  Min blogg växer dag för dag! 🙂
  Lämna gärna en kommentar också! 🙂
  Jag provocerar så himla mycket så det är jämt äckligt också!
  Puss!

  Reply
 4. Lotten januari 11, 2012 at 4:38 f m

  Synd att Daniel är lagd åt andra hållet egentligen för han är både snygg, charmig och verkar behandla dig väl..Jag kan se er ihop alltså..Such a shame. Fan, kan ni nte köra en kampanj där ni försöker omvända honom? 😉 Muahahaa!

  Reply
 5. Claudia januari 11, 2012 at 7:27 f m

  mysigt 🙂

  Reply
 6. ana januari 11, 2012 at 9:08 f m

  din panna är väldigt stor, du passar bättre i lugg!

  Reply
 7. Anonym januari 11, 2012 at 4:42 e m

  Fina bilder!
  tycker daniel verkar som en himla go kompis också
  STOR KRAM

  Reply
 8. my januari 11, 2012 at 7:07 e m

  naaw, vilka söta bilder! 😀

  Reply
 9. Alexandra januari 11, 2012 at 7:22 e m

  Hejhej, läst flera stora bloggar i två år nu men har aldrig kommenterat, men jag vill verkligen säga till dig att jag tycker du borde klippa lugg, du är jätte fin i lugg och mörkt hår! Ta hand om dig 🙂

  Reply
 10. Smarro januari 11, 2012 at 8:06 e m

  Tycker dina läppar är mycket bättre nu än innan! Funderar själv också på att förstora överläppen.. Tycker du det är värt det? 🙂 Har du några förslag på vart jag kan gå och göra det?
  Åker mer än gärna upp till stockholm o gör det istället för i min skithåla Borås 🙂

  Reply
 11. Christin januari 14, 2012 at 8:53 e m

  Hej ! ville bara säga att det är min pappa som äger den där waynes coffe , brukar jobba där ibland men varje jag åker därirån kommer det kända bloggerskor som du… missar er alltid 😉

  Reply
 12. ola salo januari 14, 2012 at 9:14 e m

  hej din lilla loppa du borde gå och shoppa för dina kläder får dina bröst att ploppa , du är benig lilla råtta så gå och köp lite soppa men ditt ansikte kan knocka för du ser ut som en docka och din blogg får sverige chocka men om du vill kan hjälpa dig att visa alla att du rockar genom att du kan du i min blogg hoppar 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *