Liten kvällsupdate :)

Varit hos morfar hela kvällen typ…mys! Skönt att hänga med familjen…tyvärr var det för länge sen! Men det ska bli ändring på det nu…har flängt runt för mkt och känner att jag vill vara hemma ett tag. Iaf just nu…men ni vet hur jag är. Går dit vinden för mig ibland känns det som! 🙂

Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Daniel Paris och Ellen och tog en kvällsfika och hängde innanEellen åkte tillbaka till Vingåker och jag och Daniel åkte hem till mig och har städat och tagit det lugnt! Vi skulle hyra film också men det känns för sent nu, snart blir det sleepy times liksom! har börjat få ordning på min dygnsrytm, äntligen! Funkar inte att vara uppe hela nätterna och sova till sent, no way!

Har dessutom suttit och lekt med min Instagram lite idag…..haha fastnade typ, sjukt att jag redan har 1000 followers?! Men roligt som fan, hoppas ni fortsätter följa, lägger upp massa bilder, även såna som inte kommer upp i bloggen! La upp en nyss som ni gärna får kika på om ni vill 🙂 Oppaaa! <3

Två fina bilder från ikväll 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *