Nu är jag nästan människa igen..

Shit, kvällen blev inte alls som den skulle igår. Jag brände 3000 kr och blev så full så att jag spydde. Haha. Fast då var det ju en bra kväll?

Började kvällen på Lion bar(?) vet inte varför men dom jag var med skulle dit. Kom inte in på Nype tack vara fittvakterna. Hur lång tid tar det innan dom glömmer bort saker egentligen? Det är väl inte mitt fel att en av dom (han jag bråkade med) inte sköter sitt jobb och leggar folk som dom ska? Jaja 🙂

Efter det så mötte jag upp Timmy och drog till Wokhouse, var galet drag där och jag träffade en massa gamla vänner. Efter det så blev det Laroy, jag älskar Laroy! Har jämt så himla kul där.

Efter det så drog vi till Lobby. Där fortsätte det krökas och jag spelade bort 700 kr på BlackJack, stötte även på mitt älskade X Hugo som var där med sin inte allt för trevliga flickvän 😉 Nää, men det där har jag inte riktigt fattat. Det är väl klart som FAN att man hälsar på sitt X när man är ute?

Jag hade inte blivit arg om min (som jag inte har) pojkvän hade hälsat på sitt X, det är för fan fullt förståeligt? Nä, men jag är glad för hans skull. Fast det hade varit kul om hon varit trevlig. Men jag vet hur Hugo är, jag ger dom max 3 månader 😉 Hugge kommer aldrig att klara av en sån svartsjuk brud. Tänk på det, Paula 😉

Aja, fortsätta att spela Black Jack tills jag spelat upp alla pengar. Åkte hem och upptäckte att jag tappat mina hemmanyckar, KUL! Skulle sätta min ner och sova i trappuppgången när min älskade granne kom och räddade mig. Tack Ricco! <3 :´) Vaknade upp och hade ett riktigt ”what the fuck” moment. Det var mindre kul. Ikväll så ska jag ta det lugnt. Någon som vill ha filmkväll?

(Visited 46 times, 1 visits today)

84 Comments

 1. emma januari 28, 2012 at 3:12 e m

  Du är så jävla snygg! SERIÖST AVIS PÅ DIG..

  Reply
 2. HANNAH januari 28, 2012 at 3:23 e m

  fina 🙂

  Reply
 3. L januari 28, 2012 at 3:27 e m

  Hur var det nu med det där att börja ta bättre hand om sig själv? Och så sitter du återigen och snackar skit om folk du inte ens känner. Du är riktigt, riktigt sorglig.

  Svar: oj för att jag festar en gång i veckan. Wow. Snackar skit om människor jag inte känner? Hon är säkert jätte trevlig. Men hon var inte trevlig mot mig 🙂

  Reply
 4. valentina januari 28, 2012 at 3:28 e m

  Oh jag håller med dig om paula, gillar inte henne! Ditt hår blev annars riktigt snyggt måste jag säga 😉 😉 KRAM!

  Reply
 5. Antonia & Sofia januari 28, 2012 at 3:36 e m

  Vi är två tvillingar som driver en blogg om mode, skönhet, tips och annat skoj, titta in! 🙂

  Reply
 6. Alma januari 28, 2012 at 3:41 e m

  Snälla, kolla min blogg =D

  Reply
 7. annka januari 28, 2012 at 3:52 e m

  jamen så bra att du börjat ditt nya hälsosamma liv nu då tycker du att du är ball för att du kan gå in å kludda på hugges blogg kul att göra hans flickvänner svartsjuka va förresten är det förbaskat fult med illrött läppstift

  Reply
 8. Jennie januari 28, 2012 at 4:00 e m

  Är du fortfarande ute och festar/dricker lika ofta nu också? Du bör sluta med det och ta hand om dig lite bättre. Va snäll mot dig själv och din kropp! Du måste sköta dina sovtider så du hamnar i rätt dygnsrytm så det inte blir tvärtom igen. Det är för ditt eget bästa! Jag bryr mig om dig, gumman! Jag är en avlägsen släkting till dig som du aldrig träffat och därför bryr jag mig om dig fast jag hade gjort det ändå för det verkar som du behöver kärlek och omtanke 🙂 Snälla, ta hand om dig själv för jag blir orolig för din hälsa annars! Ät ordentligt med mat, drick mindre sprit och sov ordentligt på rätt tider. Lyssna nu på en kvinna som är mycket äldre än dig och som har mer erfarenheter än dig 🙂 Puss o kram på dig, gumman! <3

  Reply
 9. Någon januari 28, 2012 at 4:00 e m

  Någon som känner igen sig i mig? Kommer troligen vara singel hela livet! :S

  Reply
 10. my januari 28, 2012 at 4:03 e m

  haha, usch vilken tjej!
  kul verkar du ha haft i alla fall 🙂 förutom att du hade tappat nycklarna o spenderade så sjukt mycket pengar..

  Reply
 11. Beaaatricee januari 28, 2012 at 4:11 e m

  Haha ousch, låter inget trevligt det där med att du spydde och de.. 🙁 annars var det väl kul att du hade roligt igår, ta hand om dig bästa bloggaren! <3

  Reply
 12. Sandra Andersson januari 28, 2012 at 4:17 e m

  haha om det är nån som verkar svartsjuk så är det du, hahaha xd

  Reply
 13. Nathalie januari 28, 2012 at 4:21 e m

  Hon har väl all jävla rätt att vara svartsjuk, ex är alltid känsligt och det tror jag att du själv vet ?
  Om du är glad för hans skull så hade du inte sagt ”jag ger dom Max tre månader”
  Där tycker jag att det är du som verkar vara bitter och svartsjuk Paulina 😉
  Äntligen verkar Hugo hittat en vettig brud som ser bra ut, tycker Paula verkar vara bra mycket trevligare än dig!
  Och hur gick det med träningen och sluta supa så mycket ? Spriten verkar vara din största kärlek nu, lycka till 🙂

  Reply
 14. malin januari 28, 2012 at 4:40 e m

  Svartsjuka flickvänner är det mest oattraktiva som finns! Blev slagen i ansiktet av en igår för jag pratade med hennes pojkvän. Vissa tjejer är bra patetiska, förstår inte Paula och tjejer som hon där ute att det är sjukt pinsamt

  Reply
 15. sandra januari 28, 2012 at 4:48 e m

  love u crazy women 🙂

  Reply
 16. Anonym januari 28, 2012 at 4:57 e m

  Ta hand om dig

  Reply
 17. Oldie januari 28, 2012 at 5:01 e m

  Den 23 jan i år skriver Paow: ”Nu håller jag på att ta tag i mig själv. Jag ska inte festa lika mycket och abolsut inte ta några droger. Det är det som fått mig att må sämst, min hy har tappat färgen och likså mitt hår, jag är svullen i ansiktet. Och känner inte alls igen mig själv i spegen längre. Och det skrämmer mig.”
  Tja.

  Reply
 18. melina januari 28, 2012 at 5:03 e m

  du skulle väl inte supa? shit

  Reply
 19. s januari 28, 2012 at 5:27 e m

  du borde skaffa snelugg, du passade verkligen i de 😀

  Reply
 20. .. januari 28, 2012 at 5:45 e m

  Kan du låta dom va din jävla looser! Sluta tro att du äger hugo.. det är slut mellan er för läääänge sen! Skaffa dig ett liv så kanske du kan börja leva ditt EGENA liv nångång!!

  Reply
 21. Hazziis.blogg.se januari 28, 2012 at 6:12 e m

  Läs & följ bloggen som en tjej från förorten skriver! Ni kommer inte att ångra er:)

  Reply
 22. Helt ärligt januari 28, 2012 at 6:35 e m

  Skit i att d varit hans ex men varför skull hon va trevlig mot dej när du skrivit en
  Mass skit om honom
  I din blogg .? Hade ja varit hon så hade jag inte heller varit trevlig mot dej …

  Reply
 23. melina januari 28, 2012 at 6:51 e m

  skulle du vilja ha inbjudan till en sida där man får MASSOR kläder,skor osv från ofta stora märken, till mycket billiga priser? köpte ett par trosor där för några dagar sedan o det blev bara 18 kr allting! säg till isf

  Reply
 24. Tufwa januari 28, 2012 at 7:16 e m

  Såå fin blogg du har!!!

  Reply
 25. Bex januari 28, 2012 at 7:26 e m

  Malin, svartsjuka EXflickvänner är nog värre! 🙂

  Reply
 26. Matilda januari 28, 2012 at 7:36 e m

  hoppas du får en bra lördags kväll!
  kramar

  Reply
 27. Karina januari 28, 2012 at 7:40 e m

  Enig med deg om Paula. Hun er en stor VITS spør du meg. Hugo forteller jo selv i bloggen sin at han ikke gillar tjejer med dårlig holdning, vell Paula er et rent eksempel på en tjej med dårlig holdning ! Du er best og Paula kan gå og sniffe seg selv, hilsen tjejer fra Norge 😉

  Reply
 28. .. januari 28, 2012 at 7:46 e m

  Måste bara säga som ”Bex”.. svartsjuka EXflickvänner är mkt värre 😉

  Reply
 29. moa januari 28, 2012 at 7:51 e m

  detta har inget alls med inlägget att göra men ville bara säga att du verkar vara en sjukt trevlig tjej och att Hugo verkar vara en riktig skit! Jag blir så jävla arg! Jag tittade nu på ett gammalt avsnitt av Ana ginas show, där du och Hugo var gäster, och tycker att han var en riktig douchebag. Har läst om vad du har skrivit om honom tidigare, om att han hade varit otrogen mot dig och att han hade skrivit på sin blogg att han kunde få mkt snyggare tjejer (omöjligt?) osv. och hur arg han blev om när du var otrogen en gång. När jag tittade på klippet hur han betedde sig blev jag bara så arg! Men nu verkar det verkligen som att du är över honom och jag hoppas att det stämmer! du kan få mktmkt bättre killar! Det är du värd!

  PUSSÅKRAM, ha det bäst

  Reply
 30. L januari 28, 2012 at 8:14 e m

  En gång i veckan? Skämtar du med mig? Är det dig själv du försöker lura eller? Du var bakis i tisdags också. Du super bort dit liv, men fortsätt du med det…

  Reply
 31. julia januari 28, 2012 at 8:21 e m

  vad fin bild paulina!! 😀

  Reply
 32. jenfornell januari 28, 2012 at 8:23 e m

  söt du blev i ditt nya hår!

  Reply
 33. E & K januari 28, 2012 at 8:56 e m

  …………………..Fin

  Reply
 34. jenni januari 28, 2012 at 9:01 e m

  men herregud IDIOTER kan ni lämna Paow ifred eller???! REN och skär jävla AVUNDSJUKA e vad de handlar om. Hon får väl skriva att paula e otrevlig hur mkt hon vill? Vem fan bryr sig liksom..

  Reply
 35. Anna januari 28, 2012 at 9:33 e m

  Hmm…

  Reply
 36. Ojdå januari 28, 2012 at 9:41 e m

  Hon kanske blev rädd för dig den där Paula.
  Du ser jäkla läskig ut med dina läppar och den där fylleblicken. De uppsprätta ögonen och dina kvackläppar. Hua.
  Eller så tycker hon att du är dryg med tanke på hur du målar upp dig skälv på bloggen…

  Reply
 37. Olivia januari 28, 2012 at 10:04 e m

  Älskar deeeeej du är bäst, pussssss

  Reply
 38. Ronja januari 28, 2012 at 10:08 e m

  Kolla min blogg, RoonjaRenstrom.blogg.se 🙂

  Reply
 39. emma januari 28, 2012 at 10:31 e m

  asså dina läppar är inte såå fina…

  Reply
 40. mich januari 28, 2012 at 10:33 e m

  Tycker de är dumma i huvudet som hela tiden klagar på att du dricker för mycket, gud hade jag haft de pengarna du har hade jag också de. Men tycker de är fett onödigt att pika Hs nya flickvän, vad var de lönt för liksom?

  Reply
 41. daniella januari 28, 2012 at 11:00 e m

  HAHA jävla sköning du är paow! 😀

  Reply
 42. Alma januari 28, 2012 at 11:01 e m

  Kolla in min blogg 😀

  Reply
 43. Karina januari 28, 2012 at 11:19 e m

  Paula, paulina,paula,paulina.. PAULINA ofc. Va er det med Hugo og de der paul flickarna sine.

  GO PAOWIE ! Hugo har til og med selv skrevet at du enda betyr kjempe mye for han, så jeg gleder meg til den dagen du og Hugo drar ilag på fest og møter BLÆÆPAULA. Da kan hun sitte der og whine over seg selv. Ingen kommer langt med en dårlig holding vet du 😉

  Hilsninger fra NORGE ! iihaaaa

  Reply
 44. isabelle januari 29, 2012 at 12:06 f m

  Paow, älskar dig mest som min favorit bloggerska men ibland går du över gränsen väl för mycket. Strunta i Paula, hon förtjänar inte ens dina ord. Hugo vill bara gör dig avundsjuk haha. Fortsätt med det du gör, för det du gör är det bästa. Puss

  Reply
 45. och januari 29, 2012 at 1:07 f m

  Nej, att hälsa på sitt ex är inget man gör, såvida man inte varit gifta eller har barn tillsammans. Speciellt inte om ens flickvän eller pojkvän är där. Lågt gjort av dig och honom. Och på vilket sätt tycker du att hon var taskig? Vad gjorde hon? Aaaaah, du tänkte seriöst att hon skulle gå fram till dig -Sveriges mest provokativa, blåsta, runt-liggande bloggare som hänger ut alla, skriver massa skit och lögner, om inklusive hennes pojkvän-, säga ”hej” och krama dig och prata lite om livet och så? 🙂 Du är märklig ibland… SVARTSJUKA KLÄR DIG INTE. Låt Hugo gå vidare med sitt liv. Med tanke på hur ni var mot varanadra så kan båda få bättre, och han har nu hittat sig den snyggaste och bästa han haft. Hitta dig en du med! En egen dvs…

  Reply
 46. Isabelle januari 29, 2012 at 1:40 f m

  Du är så vacker, ut och in!

  Reply
 47. Karina januari 29, 2012 at 3:32 f m

  Isabelle : ehhhhhh, er ikke akkurat Paulina sin feil at Paula sliter med holdningene sine ! 😛

  Reply
 48. Sophie januari 29, 2012 at 5:35 f m

  Alltså jag förstår inte hur folk kan lägga ner hela sin själ, leva sig in och skriva så enorma kommentarer angående paulinas drickande och vad Paulina tycker om Hugos nya flickvän Paula. Visst, jag tycker också att Paulina dricker för mycket och att hon borde leva ett hälsosammare liv men det är ju ett val hon gör. Låt Paulina få ha sina åsikter bl.a. Om paula. Alla har rätt till att få ha sina åsikter oavsett om man har en blogg eller inte. Jag känner inte henne, inte ni andra läsare heller. Vi känner henne bara genom allt vi läser i hennes blogg. Tänk på det innan ni kommenterar något.

  Reply
 49. linda januari 29, 2012 at 7:20 f m

  hahaha du e såååå jävla avis för att Hugo har hittat en sjukt snygg tjej. Hon har ALLT som inte du har. Seriöst..du är ett sånt stort FAIL! hur blev det med träningen, och sluta supa? vi viste att du inte skulle klara det. Du har verkligen inget liv, inga vänner, ingen kille (dom tkr endast du duger som deras madrass)du är ful som stryk, lönnfet.oj listan kan bli lååång.

  Har du inte tänkt nån gång på att ta livet av dig?
  INGEN skulle sakna dig! Jo kanske Paula! MOHAHAHAHA

  Reply
 50. Mich januari 29, 2012 at 9:15 f m

  Du är klart snyggast i blondt hår ! Och sluta gör dina läppar! Det klär inte dig, det passar inte alla..

  Reply
 51. Jennie januari 29, 2012 at 9:29 f m

  Jag tycker att alla ni som skriver så elaka saker om Paow ska lägga av med det! Hur hade ni kännt om ni hade blivit utsatta för sådana elaka ord som ni skriver till henne hela tiden?! Sådant sårar!!! Jag tycker många av er verkar vara ytliga och okänsliga. Svenskar är rent generellt avundsjuka på andra som står ut och verkar ha ett bättre liv än en själv och man får inte stå ut och vara mer eller bättre än någon annan, men tänk på att vad som visas på ytan är inte likadant som det som är bakom kulisserna! Avundsjukan kallas för Jantelagen och alla som lever efter den är patetiska människor! Jag skrotar den s.k lagen helt och hållet. Det är ju en oskriven lag. Se istället till att ni själva får ett bättre liv för då hade ni inte klankat ner på andra som faktiskt har det bättre! Stå på dig Paow! En stor kram från mig <3

  Reply
 52. alinis januari 29, 2012 at 10:53 f m

  skriver av mig lite, nattinlägg för alla er som er nyfikna..
  Som ni alla säkert har hört så har jag tyvärr lidit av tränings anorexia, och det var bland det absolut värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Det började redan 2006 men då hann jag upptäcka den i tid. Efter ett tag av hård träning och ganska mycket press på mig själv att komma i form började det kännas av mycket i kroppen och jag orkade allt mindre Där efter blev det tränings pass minst två timmar om dagen, och jag kände genast ångest när jag inte fick utöva den dosen av träning jag kände att jag behövde. Depritionen började också sätta sina spår. Jag slutade helt att träffa vänner och göra sånt som jag tycker är roligt, bara för att få träna i fred och äta så lite som möjligt. Jag slutade också med att klä mig snyggt och fixa i ordning mig som jag innan brukade. Jag gick runt med liten större kläder för att undvika alla kommentarer om att jag hade blivit smalare, visst gillade jag de men jag trodde inte på det förrän det blev för sent. Jag började också bli mycket mer ososial mot min familj och omgivningen. Jag tappade intresset för allt som jag alltid gillat, jag kunde inte heller sova om kvällarna. Jag kände mej värdelös och dålig på allt. Mamma och mina kompisar började inse att jag inte var som jag skulle, och en vecka innan skolan skulle börja berättade jag för mamma att jag inte kunde sluta träna, hade svårt att äta och jag kände hur kroppen började domna bort. Hon blev genast upprörd och ringde BUP ”Barn och umgdoms psyke” Vi fick komma dit men en gång och dom sa direkt att det var till en början var en ätstörning. Min ätstörning var att jag var tyngen att träna för att kunna äta. Mamma visste inte vad hon skulle tro efter som att jag åt så pass lite mat. Men om jag då gämförde med hur mycket jag tränade så var det alldeles för lite mat. Mamma visste då inte att jag tränade så mycket som jag gjorde eftersom jag tränade ute extra när ingen visste vart jag var. Dom visste att jag tränade mycket, men inte så pass mycket. Det blev samtal varje vecka på bup, efter tiden vart det mer och mer tränig och där efter mer och mer ångest och tårar. Träningsdosen vart högre och matsossen mindre, och det innebar att jag gick ner i vikt totalt 8kg på 2-3månader. . Bup bestämde att jag skulle läggas in på sjukhus i Falun, det var därför jag var borta från skolan i 2 veckor. Det var hemskt. Dom tvinga i mig mat och det var förbjudet att överhuvudtaget ta ett steg själv.. Jag blev allt mer deprimerand och blev varje dag tvingad till medicin som jag inte ville ta.När jag kom hem hade hela familjen koll på mej, dem såg till att jag åt upp allt, jag åt tills jag spydde.. Jag fick inte ens stänga dörren när jag skulle gå på toa eller duscha. Efter drygt 2 månader fick jag börja klara mig själv igen, till en början gick det sådär, men till slut kunde jag kontrollera mitt tänkande. Idag lider jag fortfarande lite av depression och tvångstankar men nu är det mycket bättre. Så nu har jag skrivit av mig lite, fråga mej helst inget mer om det här, tack. Det var den jobbigaste sommaren nånsin men jag har blivit mycket starkare av allt som har hänt.

  Reply
 53. L januari 29, 2012 at 11:34 f m

  Jennie – vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hur kan du på allvar tro att någon är avundsjuk på Paulinas liv? Jag tror snarare att orsaken till att vissa skriver elaka saker är att de stör sig på hur hon uppför sig. Hon är ju själv elak mot andra, både måt fd vänner och folk hon inte ens känner.

  Reply
 54. C januari 29, 2012 at 11:54 f m

  Du är kung haha 😀

  Reply
 55. Nicole januari 29, 2012 at 12:02 e m

  Jag kommer gärna över på en filmkväll 😉

  Hoppas du mår bättre!!

  Reply
 56. Jenny januari 29, 2012 at 12:05 e m

  Man hälsar inte på sina ex om man inte haft barn ihop eller varit gifta…

  Reply
 57. Jennie januari 29, 2012 at 1:21 e m

  Linda, du borde skämmas riktigt ordentligt för att du skriver så elaka kommentarer!!! Är du lika elak annars också?! Jag bara undrar. Jag vet inte vad som får dig till att skriva så elakt men det spelar ingen roll. Det är bara du själv som vet det och det enda jag kan säga är att du måste själv bearbeta det vad det än är och inte låta det gå ut över andra.

  Reply
 58. jennifer januari 29, 2012 at 1:43 e m

  du passade riktigt bra i kortare hår! 🙂
  ha en fin söndag med dig.

  Reply
 59. Emma januari 29, 2012 at 1:57 e m

  den enda svartsjuka här är du paulina.

  Reply
 60. Lisa januari 29, 2012 at 2:04 e m

  så fruktansvärt barnslig och dum (inte dum som i elak, utan dum som hjärnblåst) du är Paulina… Klart som fan att hon blir sur när du håller på som du gör och ”förutspår” deras förhållande. Låter mycket mer som svartsjuka än som om att du tror dig veta saker.

  Reply
 61. Manda januari 29, 2012 at 2:37 e m

  Haha chilla människor! Det är Paows blogg och hon får väl skriva fan vad hon vill! Kör ditt eget race Paow! Du är skitsnygg!

  Reply
 62. Frida januari 29, 2012 at 2:50 e m

  Du är 18 år bruden!! Lev och ha kul, fortsätt att ta för dig av livet!
  När jag var 18 jobbade jag i Ayia Napa, festade och slog volter och hade så grymt kul, levde för dagen. Därefter fortsatte säsongandet: sommarn ayia napa, vintern skidort! och jag ångrar inte en sekund, visst, många gånger stannar man upp å funderar på vad man åstadkommer i livet egentligen? MEN man håller ju på att utforska sig själv, utforska vad man vill i livet och vem man är. Om man lever så lär man sig, man klarar ta hand om sig själv och man möter så otroligt mycket intressanta människor. Tyvärr inte alltid bra sådana, men är man stark så står man på sig och går ur vissa trista perider starkare än någonsin och med många erfarenheter rikare. Det är så man lär sig att leva! Jag läser din blogg med ett stort intresse, just för att jag känner igen mig i dig i den åldern, du är hungrig, du är nyfiken, OCH du är stark Paulina! Det är nu du ska utforska dig själv och livet! Som sagt, 18 bast, klart du ska ut å festa å leva loppan, vilka 18-åringar gör inte det? 🙂 Om inte nu, så kommer de oftast ifatt dem senare! Så skit i folks moralpredikan om ditten och datten, att du ska göra si eller så! DU gör det DU mår bra av, och jag vet att folks kommenatarer här inne som riktas åt det negativa enbart beror på avundssjuka! Klart, du e ju en grymt fin tjej med tusen möjligheter och drömmar, och du vågar stå för dessa! Det är bara att finna din egen väg! 🙂
  Har länge tänkt skriva någon rad till dig, men det är inte min starka sida, men jag tycker du behöver lite pepping åt rätt håll!! 🙂
  Idag är jag 24 bast, har en underbar sambo och väntar vårt första barn i juli, så bara för att man lever livet så behöver man inte sluta i tagedi, vilket de flesta verkar tro!! 😉
  Ha det underbart, och fortsätt vara bara Du!
  Många kramar ifrån mig 🙂

  Reply
 63. ida januari 29, 2012 at 4:42 e m

  Taskig du är! Jag håller med Paula, tycker inte man ska hälsa så på sitt ex, speciellt inte en festbrutta som du som gillar att strula, ingen pålitlig vän till ens kille alltså. Förstår henne och tycker Hugo är dum om han gör slut med henne, men du har säkert rätt för jag tror han är sån!

  Reply
 64. malin januari 29, 2012 at 5:30 e m

  Vem säger att man inte ska få hälsa på sina ex? Låter sjukt omoget. Om man delat ett liv tsm och varit ihop så pass länge som hugo och paulina var och känner varandra ut och in, så ska man alltså låta det rinna ut i sanden för att man gått skilda vägar? Det kvittar väl om man varit gifta i 3 år eller tillsammans i 3 år?

  Reply
 65. sherrman januari 29, 2012 at 5:35 e m

  varför paula inte ville att hugo skulle hälsa på dig var inte för att du är hans x. utean just för att du är paulina danielsson. hon, som alla andra vet vad du är kapabel till, allså du skulle skitit i om hugo hade tjej, och att han vr dit x. du skulle kunna göra vad fan som helst med honom ändå liksom… och avundsjukan blommar när du även visar att du bryr dig genom att skriva om henne i ditt inlägg.det är ju fan du som är svartsjuk. börja ta hand om ditt liv paulina blir så jäkla äcklad utav dig, du är ju bara pinsam. om du är 18 är ja typ 30

  Reply
 66. ... januari 29, 2012 at 7:46 e m

  Väx upp och landa med BÅDA fötterna på jorden någon gång. Måste du ha taggarna utåt och söka dig efter dramatik hela tiden?!

  Reply
 67. Anonym januari 29, 2012 at 8:10 e m

  Äh, fuck henne.. Du är bäst Paulina!

  Reply
 68. Linnea januari 29, 2012 at 8:18 e m

  Tycker att man kan hälsa på sina ex men man kan inte förvänta sig att den nya ska vara trevlig, vad har man för rätt att kräva det egentligen?

  Svar: Normalt hyfs, kanske?

  Reply
 69. matilda januari 29, 2012 at 8:58 e m

  I vanliga fall skulle jag aldrig kommentera på din blogg för egentligen hör jag inte hemma här. Åh, att provocera är så ute nu Paulina, ge upp. Men vi ska inte gå in på det nu också.

  Blair Waldorf i Gossip Girl är snyggare än dig men ni är faktiskt ganska lika. Checka på googles bilder and you’ll see 🙂

  Förlåt att jag låter så elak, det är jag inte. Men jag tycker bara att det är synd att det har gått så långt. Med allt. Aja, jag hoppas du vet vad som är rätt eller fel. Hade’ bra!

  Reply
 70. Paulina januari 29, 2012 at 10:26 e m

  hej Paow !
  älskar verkligen din blogg
  du är sjukt fin, är avis 🙂
  många av min vänner säger att vi är lik varandra
  men asså de tkr inte jag då men.
  jag kallas oxå Paow 😉
  kolla gärna in min blogg oh skriv gärna ett mejl t mig
  skulle bli jätte glad då 😀

  Paow <3

  Reply
 71. Hanna januari 29, 2012 at 10:46 e m

  Paow, marry Me?

  Reply
 72. mira januari 29, 2012 at 11:06 e m

  hon är bättre an dig sopa.

  Reply
 73. cesca januari 30, 2012 at 2:05 f m

  Tänk på att du faktiskt är hans EX. Vilket betyder att ni heller inte klarade av ett förhållande. Jag hade då inte tagit ”tips” från ett ex…

  Reply
 74. Nadja januari 30, 2012 at 2:43 f m

  Håller med Moa i vad hon skrev om dig och hugo. Du har oss bloggläsare vid din sida! sjukt att du får så mycket elaka kommentarer… det är inget annat än svartsjuka i dom kommentarerna! jag brukar inte kommentera bloggar men vilja bara dela med mig av några värmande ord när jag såg alla elaka kommentarer 🙂

  Och fortsätt blogga som du gör, har följt din blogg i några år nu, haha 🙂
  Ha en fin dag!

  Reply
 75. Linnea januari 30, 2012 at 7:39 f m

  Ja fast du kan ju aldrig styra över en annan människa. Om du var trevlig själv – bra, då vet du att du gjorde det du kunde. Hon kanske är rädd att situationen på nåt sätt ska ändras, jag har aldrig vart med om att ”den nya tjejen” varit trevlig utan har blivit mer typ ignorerad. Brukar dock själv bete mig, men man kan ju bara bestämma över sig själv 🙂

  Reply
 76. s januari 30, 2012 at 8:54 f m

  Det här med ex är alltid känsligt, och hur känsligt det är beror på förhållandet man hade med sitt ex. Av vad man har läst om dig och Hugo så verkar det inte riktigt varit ett solskensförhållande som bara rann ut i sanden. Sånt händer, har vänner som gjorde slut nyligen men när man träffar dom är allt som vanligt.

  Med det sagt, ALLA är olika och alla förhållanden är OLIKA. Jag förstår mycket väl varför Paow skriver som hon gör och hur hon känner. Det är väl inte konstigt att det är konstig stämning mellan sig själv och sitt ex knappt ett år senare? Det tar tid innan det går över. Bara för att vissa här sköter sånt annorlunda, betyder det inte att det är det enda sättet. Att Paow sitter och förutspår när de ska göra slut. Ja, det gjorde jag också med mitt ex och hans nu föredetta. Jag sa ”De kommer göra slut när förälskelsen är över, dvs om ca 1 år”. Och jag hade rätt, eftersom jag känner mitt ex.

  Med det sagt också, så tycker jag självklart att man ska bete sig, säga hej, fråga hur läget är och bara vara trevlig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *