Tävla med Top Model Sverige!

Äntligen är det dags för Top Model Sverige igen!

Nu blir det mer glamour än någonsin. Modellen och skådespelaren Izabella Scorupco är tillsammans med superstylisten Jonas Hallberg på jakt efter Sveriges nästa stora toppmodell!

Ur högen av ansökningar från hoppfulla unga tjejer har 24 lyckliga valts ut för att komma på intervju till Stockholm. Efter en hård gallring får de tio bästa flytta ihop i en lyxvilla i Los Angeles.

Det är sedan upp till dem att göra sitt yttersta för att imponera på Izabella, Jonas och den övriga juryn. Izabella och Jonas guidar och drillar tjejerna i olika utmaningar och i modevärldens hårda villkor.

Till sin hjälp har de en stenhård jury bestående av inflytelserika personer i modebranschen som varje vecka bistår med expertkunskaper och dömer inom sina respektive fält. Varje vecka tvingas den som presterat sämst att lämna tävlingen tills endast en står kvar.

Den lyckliga vinnaren blir inte bara Sveriges nya toppmodell, utan vinner även ett mycket värdefullt och åtråvärt pris.

MEN ÄVEN DU KAN VINNA!

Var med i i tävlingen och du kan vinna något av följande priser:

1:a pris – Resa till Los Angeles
I denna tävling kan du vinna en weekend resa (onsdag-söndag) till Los Angeles för dig och en vän. Priset inkluderar boende på 4-stjärnigt hotell med frukost samt lunch och middag under 1 dag då ni guidas av Superstylisten Jonas Hallberg runt hans favoritshoppingstråk i LA.

Tävlingen pågår mellan den 16/1-6/2 och går ut på att du ska ladda upp en bild av dig själv på www.tv3.se/topmodeltavling. Bilden du laddar upp måste gå under temat mode.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från MTG TV, Top Model Sveriges programledare Jonas Hallberg & Izabella Scorupco, representanter från programmets sponsorer Maybelline samt ELLE vars bedömning är opartisk, och vars beslut inte går att överklaga.

Värde på 1:a pris: 60.000 SEK

2:a pris – Maybelline Smink till ett värd av 500SEK

3:e pris – Helårsprenumeration ELLE till ett värde av 300SEK

Vinnarna meddelas under dagtid via de kontaktuppgifter som angivits i tävlingen och presenteras sedan på facebook/tv3sverige och tv3.se under 2012.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *