Trött på singellivet.

Det är tur att jag har en sambo då. Fast synd bara att hon vägrar att ligga. Så nu är jag sexuellt frustrerad, nä men att bo med en bög med mindre håriga ben än jag och en superstraight brud gör det inte livet lättare.

Jag är rätt trött på att vara singel. Inte för att jag inte gillar det, men det är mysigt att ha någon att tycka om… Och det där med att ligga runt faller mig inte i smaken. (Jag vet inte vart folk har fått i från att jag ligger runt. Det kan jag säga själv att jag inte gör, och ni som säger att jag gör det. Vad vet ni? Äsch, whatever, ni får tro vad ni vill :).)

Gick och solade med Maria igår och eftersom hon är lite äldre (snarare 7 år faktiskt) så rekommenderade hon nätdejting. Att det är där man hittar alla bra karlar, jag sa att jag redan prövat, men att jag bara fick en massa skamförslag från äldre män så jag skaffade sugerdaddyforme.com där killar till och med ville betala för mig, feta gubbar med liten snopp och stor plånbok…

Det är bara och välja, man kan ju inte få allt här i livet. Jag kanske hittar min stora kärlek där? Fast hur stor är chansen att jag hittar min kärlek när jag är 18? Och på internet?

Att ragga på krogen känns lite opersonligt, då är allt som spelar roll är hur stor skumpan är liksom. Och att gå hem med någon efter krogen… Äässhhh, nääää, den går fetbort! Det är nog mest principen att ”inte gå hem med någon”, även om jag gjort det två gånger, men jag hade bara sex en av dom. Det kändes okej, på något sätt, eftersom att han var SVINSNYGG och vi hade hånglat flera dagar innan och han var från England och det var i Marbella.

Jaja, det blev ingen love story av det hela förutom lite torrjuck på dansgolvet dagen efter. USCH. Jag får inte skriva sånt här, men alla tjejer blir slampor utomlands? Det kanske är anledningen till att jag fortfarande är singel? Nä, men jag har inte dejtat någon seriöst efter Hugge, antagligen för att jag velat vara singel.

Jag har kommit på en ny smart sak. Jag har puffat en kille på Facebook, som jag aldrig skrivit med och som jag tycker är snygg. Första gången jag puffar någon seriöst. Varför gör man det egentligen? Puffar alltså? Är det när man inte vågar skriva. För att skriva ”Hej, jo, tja, tjena du är snygg”, det känns desperat. Tack gud för fuckbook!

(Visited 128 times, 1 visits today)

30 Comments

 1. Emilie januari 30, 2012 at 2:23 e m

  Hej, saknar du Hugo? Med handen på hjärtat helt ärligt?
  Snälla svara på detta, ni var så fina tillsammans!

  Reply
 2. Amanda januari 30, 2012 at 2:27 e m

  Sluta leta så kommer kärleken! 🙂

  Reply
 3. Anna januari 30, 2012 at 2:29 e m

  Jag träffade min pojkvän över nätet… men det var inte på en ordinarie dejtingsida utan på en sida som inriktar sig på konst. Dock tog det fyra år innan vi träffades, förra sommaren. Men det var helt fantastiskt och under dessa år hade jag verkligen lärt känna honom. Jag kände mig otroligt bekväm med honom när vi träffades, vilket var skönt. Han bor långt bort (inte i Sverige) men vi ska träffas igen i sommar och då ska jag bo hos honom i en månad. Jag tror att vi kommer att vara tillsammans för evigt, har en stark känsla av det och vi skulle inte kunna klara oss utan varandra. Så jag säger, kör på! Du har inget att förlora, och i dessa tider är ju nätdejting mer accepterat än vad det var förr, vilket kanske underlättar lite. Det ska nog gå bra för dig ska du se. Lycka till!

  Reply
 4. Anonym januari 30, 2012 at 2:46 e m

  Alla blir inte slampor utomlands vissa har KLASS.

  Reply
 5. Natalie januari 30, 2012 at 3:05 e m

  Haha, fejjan är ack så underbart! En kille som jag bara kände lite smått började puffa mig, jag puffa tillbaka osv tills man satt där typ var tionde minut och vägrade ge sig. Har kommit fram till att ”Satan vad du puffar då!” är världens bästa raggningsreplik och hur bra som helst att inleda en konversation med, för nu har vi varit ett par sedan fyra månader tillbaka 😉 hö hö hö!

  Reply
 6. michelle januari 30, 2012 at 3:22 e m

  HAHAAHHAAH love it, tack gud för facebook!

  Reply
 7. Linda januari 30, 2012 at 3:36 e m

  jag och min sambo blev tillsammans tack vare facebook, jag puffade honom efter att jag sett hans visningsbild och nästintill blivit förälskad i vad jag såg, haha! han puffade tillbaka, o precis som natalie skrivit så började vår konversation med ”aj, jag börjar bli öm av ditt puffande” -typ. 🙂 på det spåret är det och nu bor vi tillsammans! 😛 riktigt skoj det där med puff… 😛

  Reply
 8. isabella januari 30, 2012 at 3:36 e m

  haha du är sjuk i huvudet på ett BRA sett! och du förstår antagligen hur jag menar också 😉 puss puss

  Reply
 9. Irma januari 30, 2012 at 4:01 e m

  HAHA fyfan vad skön du är, du kan då alltid få mig att skratta! vem fan bryr sig om vad andra tror tycker om den, kör på bara! vafan vem har inte tagit hem en kille utomlands, ja menar det händer ju. du är asskön ialf cred till dig tusen gånger om!

  Reply
 10. Jossan januari 30, 2012 at 5:23 e m

  Jag hittade min själsfrände via nätet. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag är 26 år gammal och haft två seriösa förhållanden (6 år och 2 år) men jag gjorde slut med exet i maj 2011. I juni blev jag medlem på mötesplatsen och av en slump var min Daniel där. Första helgen vi pratade så planerade vi vårt liv tillsammans.

  Jag har aldrig tagit internetkillar seriöst. Men en värmlänning tog mitt hjärta. Han är allt för mig, det är 100 % kärlek – sådan där som man läser om i tidningar eller ser i filmer. Självklart bråkar vi, men vi har oxå ett distansförhållande som snart snart ska bytas ut till att han bor här, sedan kommer hus i Värmland och i samma veva kommer barn nummer 1 (tidigast om 2 år).

  Så .. ja vad ska man säga. Det finns dåliga och det finns bra internetsidor. Jag har rekomenderar mötesplatsen. Bra utbud.

  Men det handlar om att vara öppen och sluta vara trångsynt eller rädd för ibland har man faktist tur och man kan hitta den där.. den där mannen som är ens andra halva, en del av sin själ. Min fanns i Värmland.

  Lycka till!
  Jossan

  Reply
 11. Anonym januari 30, 2012 at 5:30 e m

  Be någon vän att fixa en pojk till dig! 🙂
  Typ som en blind dejt? Äsh, dåligt förslag men lycka till Paow 😉

  Reply
 12. josefin januari 30, 2012 at 5:53 e m

  jag träffade min pojkvän på krogen 🙂 jag var skitfull, hånglade upp honom och sprang därifrån. sen kom han fram till mig och ville ha mitt nummer, jag gav honom det, och efter det började vi messa varandra. sen träffades vi och PANG! nykära direkt. vi är tillsammans idag, 3 år senare, är fortfarande kära och älskar varandra. han är den rätta verkligen, så säg inte att man inte kan ragga på krogen, det är det bästa som någonsin har hänt mig 😀

  Reply
 13. Evelina januari 30, 2012 at 6:08 e m

  Hej! Jag träffade min pojkvän på nätet, närmare bestämt på den amerikanska sidan chatroulette. Trodde bara att det fanns typ killar som visade kuken där. Men då när jag och min kompis var inne där (hade aldrig besökt sidan förut) så kom det upp en kille som såg jävligt bra ut och jag blev helt till mig när jag hörde att han pratade svenska. Min kompis som är en rätt flitig användare av chatroulette hade aldrig heller träffat en svensk där innan. ½ år senare träffades vi och då visste direkt att han ska jag ha! Nu har vi varit tillsammans i snart ett år och jag bor i stockholm och han i skåne, men går hur bra som helst att pendla. För jag tror faktiskt att han är mitt livs kärlek. Se hur det gick för mig, jag trodde precis som dig att jag aldrig skulle kunna träffa någon över internet. Det är när man slutar leta som man verkligen hittar kärlek enligt mig 🙂 kram

  Reply
 14. Mikaela januari 30, 2012 at 6:25 e m

  Ett litet tips, är liknande ditt faktiskt. Lägg till okända killar på din fb, sen börjar du prata med dom. Man märker rätt fort vilka som faktiskt är seriösa och inte, träffade min fina kille på det sättet faktiskt.
  Kör hårt och lycka till! 😉

  Reply
 15. F januari 30, 2012 at 7:19 e m

  hahaha.. roligt inlägg :).

  Reply
 16. jennifer januari 30, 2012 at 8:12 e m

  Paow, jag vet att du ve det här men.. TÄNK PÅ ATT SKITMÅNGA DÄR UTE VILL VARA MED DIG FÖR ATT DU ÄR ”PAOW”!! Kolla upp alla nya du träffar så dom bara inte är ute efter kändisskap och pengar.. Älskar dig!

  Du kommer hitta honom när du slutar leta 🙂

  Reply
 17. Sanna januari 30, 2012 at 8:30 e m

  Hej Paulina!!!! Jag har aldrig kommenreAt en blogg i hla mitt liv, men jag har läst din i säkrt 4 år och du är tamej fan den bästa, älskar bloggen och att du verkligen skiter i andra och ba kköööööööööööööööööööör ditt egna race, i love you biatch. Nej men seriöst, fan vad jag älskar dig! Så jävla underbar!

  Reply
 18. Amanda januari 30, 2012 at 8:44 e m

  Du är ju jätte söt å snygg, du hittar nog någon! Ja skulle inte tacka nej haha!

  Reply
 19. asda januari 30, 2012 at 9:05 e m

  De flesta bra killar är inte ute och dricker varje helg heller 🙂 Jag går ut, kanske 3-4ggr/år och är 21. Ändå (eftersom alla andra går ut 2ggr/vecka) känner jag mig annorlunda för att jag inte gillar det :P. Nåja ett tips kan vara att börja simma eller något och träffa någon som sportar. Kolla deras alkoholvanor och så för ”de bästa” killarna går inte ut varje helg.

  Reply
 20. Frida januari 30, 2012 at 9:15 e m

  Jag träffade min pojkvän på nyår(tyvärr inte på tolvslaget..), ingen av oss va särskilt nykter alls och man tänkte mest att det var fyllestrul, men jaa, here we are och att gå på den där sunkiga festen ingen ville gå på visade sig vara ett av mina bättre val i livet ;)!!

  Reply
 21. julia januari 30, 2012 at 10:21 e m

  hahaha lol.

  Reply
 22. Anonym januari 30, 2012 at 10:32 e m

  Hahaha du är grym!!!

  Reply
 23. asda (igen) januari 30, 2012 at 11:20 e m

  Tror förövrigt inte nätdejting är speciellt bra, prova en annan stad 🙂 Nystart liksom. Eller flytta utomlands? Jag bodde i London en sommar och det är otroligt hur mycket underbart folk man träffar. Sen kanske du inte skall säga att du har en stor blogg och så, skrämmer nog bort många, jag tror inte jag hade reagerat positivt på en sådan sak. Bli uthängd, för vare sig du skulle kalla din kille herr hemlig så hade alla velat veta och det hade ju upptäckts snart. Så när du väl hittar din drömprins håll honom i ditt privatliv.

  Note to self, skaffa ett liv eftersom jag är den enda kille som läser :§

  Reply
 24. cathrine januari 31, 2012 at 7:16 f m

  Det löser sig nog ska du se, vänta bara =)

  Reply
 25. Moa januari 31, 2012 at 12:53 e m

  Klart att vardagen får lite guldkant när man får någon att tycka om 🙂 Det tror jag att alla som har varit tillsammans med någon håller med om. Efter att ha följt din blogg lite av och till ser jag att du festar rätt mycket (stundvis iallafall, dömer inte). Du bör fråga dig ifall det är i sådana miljöer du vill träffa din blivande kille? I mitt fall är det så att min kille är min raka motsats, och träffade honom via Facebook, visserligen via en gemensam vän. Men utan internet hade jag förmodligen aldrig träffat honom. Internet är inte fy skam alltid. Var bara rädd om dig och ha ordentlig kontakt innan ni ses första gången. Man kan alltid köpa en kontantkortstelefon till och börja med om man vill hålla kontakt, istället för att ge ut sitt privata nummer.

  Hoppas att du hittar det du söker! 🙂
  Kram.

  Reply
 26. Ida januari 31, 2012 at 7:12 e m

  PUFF = LIGGA..

  Tyvärr är det så nu.
  Ta bara”puffa den du vill ligga med dagen” Det var då det fenomenet blev känt…… Från början var det typ en liten hälsning. Man kanske inte hade så mycket att säga. Men man ville ändå göra sig hörd. Och visa att man tänkte på någon..

  Reply
 27. Adelina februari 1, 2012 at 3:09 e m

  Roligt och bra inlägg. Gillar din blogg stenhårt!! 🙂

  Reply
 28. Pingback: Paow, det stämmer inte riktigt va? | Patric "Gaytomten" Beres

 29. Susanna februari 6, 2012 at 8:09 f m

  Hej!
  Det går visst att ragga på nätet, det gjorde jag! Och på Facebook dessutom! Satt och kollade på en killkompis foton och då fick jag se en väldigt snygg kille bland hans bilder. Talade om det för kompisen som i sin tur hälsade till ”snyggingen” från mig, fick en hälsning tillbaka.
  Två dagar senare (efter lite rödtjut :P) tog jag tag i saken och skrev till honom på ett mail; ”Hej! Du var ju snygg, haha. Ha det bra! Kram”. Hade lite ångest dagen efter, men jag tänkte ”Skitsamma, jag kommer väl aldrig träffa honom”. Men kvällen efter fick jag svar att han tyckte att det var kul att höra och att jag också var söt. Sedan började vi maila och prata på msn i massor. Knappt två månader efter åkte jag ner till Göteborg (jag bodde 35 mil i en liten stad norrut) och hälsade på honom, stannade i fyra dagar. Tre månader senare var jag inflyttad. Vi har varit tillsammans i tre år nu :).
  Så visst går det att hitta kärleken på internet! Lycka till! Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *