Xlash ögonfransserum – ett mirakel

Vissa saker är för bra för att vara sant och det finns många mirakelprodukter, men nu har jag prövat något som verkligen fungerar! Jag har använt Xlash från Xbeauty.se och har fått grymt resultat på mina ögonfransar och kollar man deras Facebook-sida så verkar det som att det fungerar riktigt bra. Det är alltså ett serum som man stryker på ögonlocket och får fransarna att växa naturligt längre. Just nu kan man köpa produkten för 349 kr om man gillar dom på Facebook vilket är SJUKT mycket billigare än alla andra såna märken!

 

Tandblekning för vita tänder snabbt

På sistone har det blivit allt mer populärt att bleka tänderna. Många har idag missfärgade tänder beroende på rökning, kaffe- eller tedrickande och tandblekning är ett sätt att snabbt få ett nytt, vackert, vitt leende igen. XSmile är en tandblekning som ger effekt direkt. Det är samma metod som tandläkaren använder. Den är en helt ofarligt tandblekning metod.

 

Tandblekning
Tandblekning som fungerar

 

Följ Xbeauty.se och få 20% rabatt!

http://www.facebook.com/Xbeauty.se/app_128953167177144

Har du eller någon du känner provat ögonfransserumet?


(Visited 1 times, 1 visits today)

42 Comments

 1. isa januari 15, 2012 at 6:06 e m

  Vill du tjäna pengar på din blogg? Checka in min blogg för mer info!

 2. FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger & resor januari 15, 2012 at 6:14 e m

  Du är jätte söt!!!Har aldrig provat!!!

  Nu ska jag gå ut och ha en kul utekväll här i London!! Ha en super kväll!!!

  KRAM FANTASYDINING-en blogg om temarestauranger & resor

 3. BejjbiBejjbison! januari 15, 2012 at 6:20 e m

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och mig! 🙂
  Inte såå många som gillar mig^^ Undra varför?
  Min blogg växer dag för dag har ca 1500+ besökare om dagen nu! 🙂
  Kika in, lämna en eller Två kommentarer och kika in igen! 🙂
  Jag kommenterar alltid i eran blogg! 🙂
  Jag är för dödsstraff och en hel del saker!
  Min blogg är sjukt intressant säger många! 🙂
  Puss!

 4. hillevi januari 15, 2012 at 6:26 e m

  asfint nagellack!

 5. SHOC ♔ januari 15, 2012 at 6:37 e m

  Kan du berätta vilka produkter du använder till ansiktet? du har sjukt fin hud!

 6. Cicki januari 15, 2012 at 6:57 e m

  har redan så långa ögonfransar så behöver inte sånt där. hihi! men egentligen så kanske jag borde prova, lär ju inte kunna bli sämre liksom;) och ditt läppstift var förövrigt skitsnyggt, tror jag har nästan samma färg på mitt, rött is the shit!

 7. karro januari 15, 2012 at 7:04 e m

  söta fina paulina,sluta fylla dina läppar!
  Du är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket finare utan när du är bara vanliga fina du!
  Kolla alla fulingar kissie och många av de andra bloggerskorna lr varför inte de i usa, snälla du är vacker utan skit i läpparna

 8. Miss Dior januari 15, 2012 at 7:05 e m

  Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil – tips. Tatueringar och piercingar.
  Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt – min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

 9. Amanda januari 15, 2012 at 7:06 e m

  du e så söt paow besök gärna min blogg :#

 10. Julia januari 15, 2012 at 7:09 e m

  Fan vad söt du är!
  Ett sånt serum är faktiskt på väg hem till min postbox 😀

 11. emmie januari 15, 2012 at 7:11 e m

  Jag har redan jättelånga ögonfransar naturligt 😀 mohahaha.. Men det är skitbra att det finns så dom som inte har långa kan få de 😀
  kika gärna in i min blogg 😀

 12. Suss januari 15, 2012 at 7:16 e m

  Så tråkigt med alla bloggare som fyller läpparna så de ser ut som ankläppar a la Linda Rosing (som hon hade en gång i tiden i alla fall). Ser ni inte hur fult det är?! Really?

 13. jessika januari 15, 2012 at 7:21 e m

  Vet att det är lite tidigt ! men vad har ni för planer i sommar? Riktigt härligt att fundera och planera sommaren lite redan nu , då glömmer man kylan för ett tag !

 14. sofie januari 15, 2012 at 7:28 e m

  Fnissar lite när man upptäcker vilka produkter som ni bloggare blir sponsrade med… ganska uppenbart

 15. Julia januari 15, 2012 at 7:37 e m

  Kissie; hon har växt så åt helvete mycker i mina ögon. Hon har blivit en sån himla fin människa. Fråna att gå från en provocerare till världens snällaste tjej. Hon vill verkligen att sina bloggare ska ha det bra och ta hand om sig sjävla, det gillar jag. Hon är min favvobloggerska!
  .
  Dessie; usch, usch och åter usch! Så falsk, irriterande och en sån lögnare. Hon överdriver med allt, ljuger och dubbel moralerar allt! Hon tror hon är så jävla snygg, men isjälvaveket ser hon ut som en anka och waaay to big höfter (fast annars är har hon ganska snygg kropp, som hon oxå nämner 4ggr i veckan)!
  .
  Poaw; är sån himla fin människa. Henne gillade jag inte alls innan men nu! Gosh vad hon är cool. Hon är verkligen as stark och medveten om vad hon gör även om det inte går så bra. Hon har verkligen vuxit upp från fjortis perioden hon och dessie hade dessvärre inte dess… Paow verkar vara en sjuuukt snäll människa IRL, henne gillar jag starkt.
  .
  Isabelle; tror hon är perfekt, snyggast och såå jävla populär. Det ända hon uppadaterar är när hon ska på fest, hur festen spårade och vad hon äter. Stor diss på henne.
  .
  Tiepamandahh(http://www.mondoblog.se/tiepamandahh/); älskar henne! Underbar tjej som har mycket roliga tävlingar och mycket intressant blogg. Hon kommer bli STOR!
  .
  Kenza; = SNYGGSNYGGSNYGG. Dock gör hon väldigt tråkiga inlägg…
  .
  Tyra; sån himla härlig, cool, snygg, söt, underbar tjej. Har inget annat o säga!

 16. Vicky från Finland januari 15, 2012 at 8:06 e m

  Du är så vacker speciellt dina ögon! ^^

  Har du Paow eller någon annan tips på BRA MASCARA för sånna som redan har LÅNGA ögonfransar?! 😉

 17. paula januari 15, 2012 at 8:37 e m

  åh den där kanske man ska testa!

 18. www.candycanee.bloggplatsen.se januari 15, 2012 at 8:57 e m

  sånt är inte bra, enligt mig. det blir bra i början ibland.. men vissa fransar blir längre än andra, vissa växer inte alls. sen tappar man hela tiden fransar vilket gör att det blir ännu mer ojämt hela tiden… inget bra, men det e min åsikt 🙂

 19. Anna januari 15, 2012 at 8:59 e m

  Jag ahr provat ett ögonfransserum. Dock itne det där. Men mina ögonfransar växte asmycket, skitsnyggt nu 8 veckor senare! kolla bilder på mig på min blogg!

  http://www.annahisraelsson.blogg.se

 20. Sabina januari 15, 2012 at 9:16 e m

  PAULINA DU ÄR SJUKT SNYGG! <3<3<3<3<3<3<3

 21. Crazy Bitch januari 15, 2012 at 9:18 e m

  Borde man kanske testa? 😉

 22. Maria januari 15, 2012 at 9:34 e m

  Hej Paow 🙂 Det finns en tjej, som är 12 i år. Hon heter Nellie Berntsson och hon ÄLSKAR dig! Haha det tkr jag är väldigt gulligt 😀 Nellie brukar då och då skriva inlägg om hur fantastiskt och underbar du är (:

  Nellie har typ 35 000 läsare trots att hon är så ung. Vet int om du visste om detta men jag vet att du knappt har ngn tid att kolla in hennes grymma blogg. Men jag tror nog att hon är den som älskar dig mest av alla dina fans!

  Hon sa att hon skulle färga håret brunt precis efter att du gjort det, men det vara bara ett skämt 😉

  Satt jag tkr att du ska checka http://www.nellieberntsson.se!

 23. Juliana januari 15, 2012 at 9:39 e m

  Tycker inte du förtjänar att tjäna så stora summor på ditt bloggade så lite tid som du faktiskt lägger ner på den här bloggen. Finns så många unga tjejer (och killar) som lägger ner hjärta och själ i bloggandet som förtjänar att ta din plats. Fyfan alltså..

 24. Greta Andersson januari 15, 2012 at 11:03 e m

  Jag var skeptisk men valde att testa produkten. Bara efter ett par dagar märktes det skillnad på mina glesa och korta fransar. Nu har jag använt produkten över en månad och är helt glatt överraskad av det suveräna resultatet. Köpte en till för att ha för framtida uppbackning av fransarna. 🙂

 25. Hej januari 16, 2012 at 10:27 f m

  Hej Paow ! jag följer din blogg och kollar den varje dag , men du har så liten text om man jämför med andra bloggare så börjar bli lite jobbigt att läsa din blogg nu .. du har inte funderat på att skaffa lite större text ??

 26. Maya januari 16, 2012 at 6:01 e m

  Så sjukt snygg är du!! Vad är det för läppstift du bär? pusss

 27. Fanny januari 16, 2012 at 7:49 e m

  Finns det att köpa på nån butik i uppsala?
  Kram

 28. Sussi januari 16, 2012 at 8:55 e m

  Bra tips ! Titta in på bloggen vet jag 🙂

 29. MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET januari 17, 2012 at 10:17 f m

  SLUTA FYLL DINA LÄPPAR!
  Du är mycket finare utan det. Nu ser det bara dumt ut och inte alls fint.
  Men det är vad jag tycker 🙂

 30. Stina januari 17, 2012 at 2:38 e m

  Du är så grymt söt! Älskar verkligen din blogg. 😉

 31. Angelica januari 17, 2012 at 3:10 e m

  Jag använder Xlasch nu i ca 3 veckor haft det på både bryn och fransar och de är redan längre och ögon brynen fylligare , fungerar verkligen (:

 32. cathrine januari 18, 2012 at 10:58 f m

  Buu va trist att du tog bort min kommentar, menade inget illa!

 33. Johanna januari 19, 2012 at 7:49 e m

  Jag vill testa Xlash men vågar inte när tre kompisar fått allergiska reaktioner efter 1-2 veckor. Min mamma och två av hennes vänninor har också fått uppsvullnade ögon. Ska man riskera att inte se på någon vecka pga svullnad?