Vissa saker är för bra för att vara sant och det finns många mirakelprodukter, men nu har jag prövat något som verkligen fungerar! Jag har använt Xlash från Xbeauty.se och har fått grymt resultat på mina ögonfransar och kollar man deras Facebook-sida så verkar det som att det fungerar riktigt bra. Det är alltså ett serum som man stryker på ögonlocket och får fransarna att växa naturligt längre. Just nu kan man köpa produkten för 349 kr om man gillar dom på Facebook vilket är SJUKT mycket billigare än alla andra såna märken!

 

Tandblekning för vita tänder snabbt

På sistone har det blivit allt mer populärt att bleka tänderna. Många har idag missfärgade tänder beroende på rökning, kaffe- eller tedrickande och tandblekning är ett sätt att snabbt få ett nytt, vackert, vitt leende igen. XSmile är en tandblekning som ger effekt direkt. Det är samma metod som tandläkaren använder. Den är en helt ofarligt tandblekning metod.

 

Tandblekning

Tandblekning som fungerar

 

Följ Xbeauty.se och få 20% rabatt!

https://www.facebook.com/Xbeauty.se/app_128953167177144

Har du eller någon du känner provat ögonfransserumet?


            
Posted in: Livsstil
Kommentarer (42)