Crazy Stupid Love

Fy sjutton vilken bra film. Fast jag får nästan ångest. Att sätta sig helt ensam med en burk saltgurka och en snus under läppen i mina drastiska försök för att sluta röka (och utan min kära e-cigg) och kolla på en feel-good-movie som handlar om kärlek så känner jag mig som vilken tragisk singel som helst. Även om jag bara älskar att vara min egen.

När jag har försökt prioritera killar jag träffat så har det inte gått så bra. Det finns ingen tid för dom i mitt huvud. Det gör mig crazy. Det krävs så mycket tid och tålamod för att bli kär. Just nu känns det hopplöst. Fast någon gång säger det väl bara PANG så blir man kär? Jag vet inte om jag längtar till den tiden.

Just nu så känns det bara som om jag vill bli så oseriös som möjligt. Dock utan att bang around liksom. Bara flirta, gå mina bartenderutbildning och skaffa ett halvrisigt halvtidsjobb på någon Stureplansklubb samtidigt som jag jobbar lite extra och bloggar. Det känns bra, det kan jag nöja mig med. Hålla igång mig. Jag är som en understimulerad pojke i andra klass. Måste jämt ha saker att göra, annars så blir jag uttråkad. Så det blir en liten challenge, shit vad länge sen jag tänkte på det ordet. Challenge, ja lite nostalgi över det hela.

God natt.

This is me then, forever alone with my cat.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *