Crazy Stupid Love

Fy sjutton vilken bra film. Fast jag får nästan ångest. Att sätta sig helt ensam med en burk saltgurka och en snus under läppen i mina drastiska försök för att sluta röka (och utan min kära e-cigg) och kolla på en feel-good-movie som handlar om kärlek så känner jag mig som vilken tragisk singel som helst. Även om jag bara älskar att vara min egen.

När jag har försökt prioritera killar jag träffat så har det inte gått så bra. Det finns ingen tid för dom i mitt huvud. Det gör mig crazy. Det krävs så mycket tid och tålamod för att bli kär. Just nu känns det hopplöst. Fast någon gång säger det väl bara PANG så blir man kär? Jag vet inte om jag längtar till den tiden.

Just nu så känns det bara som om jag vill bli så oseriös som möjligt. Dock utan att bang around liksom. Bara flirta, gå mina bartenderutbildning och skaffa ett halvrisigt halvtidsjobb på någon Stureplansklubb samtidigt som jag jobbar lite extra och bloggar. Det känns bra, det kan jag nöja mig med. Hålla igång mig. Jag är som en understimulerad pojke i andra klass. Måste jämt ha saker att göra, annars så blir jag uttråkad. Så det blir en liten challenge, shit vad länge sen jag tänkte på det ordet. Challenge, ja lite nostalgi över det hela.

God natt.

This is me then, forever alone with my cat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Vera februari 13, 2012 at 4:38 f m

  You’re just like me babe.
  without those big boobs and pretty face.

  Reply
 2. Camilla februari 13, 2012 at 7:13 f m

  Du är för fin föratt bli ensam med din katt paow

  Reply
 3. bellis februari 13, 2012 at 7:40 f m

  du är så himla fin paulina. du ska inte nöja dig med något annat än den bästa killen som prioriterar dig före allt annat!

  Reply
 4. emma februari 13, 2012 at 9:02 f m

  Den filmen ska jag också se 🙂
  Hoppas du hittar din dröm!

  Reply
 5. Hanna Rydén februari 13, 2012 at 9:17 f m

  Tycker du passar bättre som brunett än blondin 🙂

  Reply
 6. Anna februari 13, 2012 at 9:24 f m

  På tal om kärlek. Hörni, har kärlek någon ålder?
  Jag har ett förhållande med en kille som är 16 år äldre än mig.
  .. och jag är bara så kär i honom och vi har fått de att funka i 4 år och har de alldeles underbart. MEN, vissa folk gillar ju inte det där med ålderskillnad… Hahaha..

  .. Så, Har kärlek någon ålder?

  Reply
 7. Daniel - Let me be inspired februari 13, 2012 at 10:04 f m

  Hej, ja det är verkligen en bra film! Du får leva livet och njuta först sedan stadga dig, det är det bästa! Ha en bra dag!

  Reply
 8. LORISSA LOVEBOMB februari 13, 2012 at 10:29 f m

  Vad ska du med män till? Oroa dig inte över dem, var din egen och nöjd med det. Du är ju perfekt som du är för det finns inge som du just idag.

  Reply
 9. T februari 13, 2012 at 11:01 f m

  Du kommer att hitta den rätta. Varesig det blir Hugo eller någon annan. I slutändan tror jag ändå att ni hittar tillbaka till varandra. du och hugge. Ni kommer säker bo i en mysig idyll med en massa ungar.

  Reply
 10. Fanny februari 13, 2012 at 12:38 e m

  ÄÄ leta inte efter kärleken, den hittar dig. Förr eller senare! 😀

  Reply
 11. tokig c: februari 13, 2012 at 12:40 e m

  Jag gör bloglovinbyten med ALLA som vill! 😀

  Reply
 12. ISABELLE februari 13, 2012 at 1:05 e m

  Det kommer ordna sig 🙂

  Reply
 13. Vendel - 17 år och mor till Hugo februari 13, 2012 at 1:24 e m

  ANNA: Om du nu skriver och frågar på varje kommentarfält och även har denna fråga i ditt huvud, då är det nog inte rätt. Om det hade känts rätt för dig då hade du inte behövt frågat.

  Reply
 14. MAJA februari 13, 2012 at 1:46 e m

  OK NU DÖRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR JAG LÄS ALLA VARFÖR FUNGERAR INTE MIKAELAS BLOGG STÅR DEN ÄR BORTA MISHAS BLOGG????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  EN SAK TILL PAULINA VÄNNER KÄMPA KÄMPA KÄMPA FÅ DIN ÄLSKADE HUGGO TILLBAKA HERREGUD DU ÄR SÅ MKT BÄTTRE ÄN DEN NYA HAN HAR USH PÅ HENNE.
  KRAM

  Reply
 15. Hanna februari 13, 2012 at 2:50 e m

  Du är så otroligt grym tjej! Älskar hur du uttrycker, att du talar sanning!
  Fler borde testa det. Så sjukt tråkigt när de flesta bloggar bara om sina outfit osv osv. Man vill ha mer tankar och ärlighet!
  You rock GIRL!

  Reply
 16. my februari 13, 2012 at 3:44 e m

  som min vän säger ”forever alone” haha
  både hon o jag vill såklart ha en pojkvän, men jag kommer INTE ha ångest imorn, verkligen inte. när jag kommer hem från skolan imorn, så kommer lyckan! yeaah
  orkar inte förklara, men en lyckad ”alla hjärtans dag” kommer jag få imorn.
  jag o två andra tjejer har verkligen tur, så vi är nog ganska hatade av många nu, haha. när vi öppnar våra brevlåder imorn så.. wohoo!! 😀
  jag lovar dig paow, snart så kommer du få din pojkvän. de är bara att vänta o se! 😉

  Reply
 17. kalleponken februari 13, 2012 at 5:37 e m

  kör du för snus då 😉

  Reply
 18. sofia februari 14, 2012 at 6:12 e m

  Du är sjukt underbar person låt folk snacka skit om dig dom är bara avundsjuka! Det är inte många som fattar att man måste ha ett starkt psyke för att vara bloggare! Ibland måste det kännas som man bara vill försvinna när alla klandrar ner på en! Stärkande kramar till dig! Jag beundrar dig och Älskar din blogg!

  Reply
 19. Elaa februari 26, 2012 at 6:32 e m

  Åh jag brukar också äta saltgurka och känna mig ensammast i världen.
  High five. <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *