Det är min kropp

Såg att många reagerade på mitt inlägg angående min vikt. Ni måste förstå att det handlar om MIN kropp, vi ser alla olika ut. Jag kan inte hela tiden tänka ”hm, undra om folk kan uppfatta det här fel, och känna sig tjocka”. Jag är väldigt liten i kroppen. Ta min vän Ellen som exempel, jag tycker att hon har skitsnygg kropp men vi har helt olika kroppsform. Hon kommer aldrig kunna se ut som mig och jag kommer aldrig kunna se ut som henne. Hon har stor rumpa, jag har liten rumpa, jag har stora bröst och hon har små bröst.

Men det passar på henne. Vi är alla olika. Ser ni? Små bröst och breda höfter:

Foto: Bingo Rimér

Ni måste förstå att det här är MIN blogg, det är mina texter och jag skriver utifrån mig själv. Jag är bara 18 år, jag kan inte sitta och tänka på att andra kan må dåligt när jag kanske gör det själv? Jag vill må bra och jag gör det när jag väger lite mindre, så är det bara. En del mår bättre när de väger mer och vill gå upp i vikt? Är det fel att skriva det då med?

Varför ska det vara så tabu att skriva att man vill gå ner i vikt? Så fort man skriver något sådant så ”hetsar” man. Hur ska jag skriva då? Det är ju inte ett sjukligt ideal jag har, speciellt inte när jag kommer att träna mig ner till mitt mål med hjälp av en professionell pt. Det betyder inte att jag kommer att äta mindre – tvärtom. För att jag ska kunna bygga muskler och bränna fett (det lilla jag har) så måste jag äta MER och på bestämda tider.

Vi har alla olika kroppstyper och olika förutsättningar. Jag har levt osunt och därför känner jag mig säkert mer ”lönnfet” än vad jag är. Hjärnan bestämmer mycket när vi ser oss i spegeln. Jag är lönnfet inombords och då blir jag det på utsidan också, spelar ingen roll vad spegeln säger när min hjärna säger det.

Punkt.

(Visited 161 times, 1 visits today)

73 Comments

 1. Paulina februari 10, 2012 at 11:51 f m

  finns inte en chans att du väger 43 på dom där bilderna från maggan, Du väger garanterat mer… Så försök inte lura unga tjejer.
  Du har en blogg du får fan tänka på vad du skriver du gör så att många unga tjejer får anorexia, Hoppas du kan stå för det sen.
  Du kan inte säga DET ÄR MIN BLOGG MITT LIV när det du skriver påverkar en hel del eftersom dom följer ditt liv dagligen dom är också en del av det.

  VÄX UPP, Du borde läsa blondinbellas blogg få lite perspektiv på saker och ting.

  Reply
  1. Paow februari 10, 2012 at 11:59 f m

   Jo, jag väger 43 där. Varför skulle jag ljuga om det? ”Lura unga tjejer” vem tror du att jag är egentligen?? Vem är det som ska växa upp…

   Reply
 2. amanda februari 10, 2012 at 12:00 e m

  håller då fan med dig. så fort det handlar om vikt så börjar alla hetsa som idioter.

  Reply
 3. Frida februari 10, 2012 at 12:02 e m

  bra skrivet! Alltid är det ngn som ska kommentera ens vikt! Jag är ”modellsmal” men eftersom jag har liten rumpa OCH små bröst ser jag smalare ut än jag är. Får alltid höra en massa kommentarer om min vikt och jag är trött på det!

  Reply
 4. Alice & Hanna februari 10, 2012 at 12:03 e m

  Håller med om att du inte kan tänka på alla andra innan du skriver hela tiden, men eftersom att de flesta som läser din blogg är rätt unga och lättpåverkade och onöjda med sina kroppar så är det väll lite onödigt att skriva att DU vill väga 42kg som du brukar. För det du kanske inte tänkt på är att du är deras förebild och de vill va som du. Tänk själv om du var 13 år och vägde 50kg och läste en 18årig bloggare som tyckte att 47 var för mycket? Asså jag menar inte för att du har gjort något fel, det ÄR din kropp. Men du kanske kunde låta bli bara för att? För att det kanske inte är hela världen för dig och skippa det och många tjejer skulle kanske tjäna på det.

  Reply
  1. Viola april 4, 2013 at 11:17 e m

   bra skrivet! Jag är en och av dom tjejerna, 13 år, 50kg, lättpåverkad.

   Reply
 5. emma februari 10, 2012 at 12:08 e m

  Jag tycker att det du skrev är bra, och som sagt alla ser olika ut 🙂

  Reply
 6. Tove februari 10, 2012 at 12:25 e m

  Paow är liten, så dom där 40kg är inte för lite för hennes kropp.. så klaga inte så mycket folket !

  Reply
 7. Linn februari 10, 2012 at 12:27 e m

  Om du nu tänkte träna dig smal så får du tänka på att muskler väger mer än fett, så om du har blivit smalare men väger mer så beror det nog inte på att du är tjock. Som du för övrigt inte är någonstans.

  Reply
 8. ella februari 10, 2012 at 12:36 e m

  Men man behöver inte skriva ut alla dumheter man tänker, vissa kan man bara hålla i sitt huvud. Plus i varenda jävla blogg just nu snackas det ju BARAAAA om vikt. Va lite ground breaking liksom berätta nåt kul och inte bara massa tjat om era och andras jävla kroppar.

  Reply
 9. nanna februari 10, 2012 at 12:40 e m

  Blir man påverkad av ett blogginlägg om vikt av en 18åring så bör man nog söka sig till en psykolog istället för att banta.
  Jag har själv växt upp med ätstörningar men har aldrig blivit ”inspirerad” eller ”påverkad” av någon. Kanske för att jag växte upp utan internet men mitt psyke är starkt nog att stå emot sån dum progaganda för jag är MEDVETEN om att jag är smal och att jag inte äter ordentligt samt att jag VET om orsaken till mina problem och därför träffar jag en psykolog.

  Så kära ungdom som tar åt dig utav Paow’s önskan av att vara smal – sök hjälp. Nu. Inte sen, utan NU. Annars får du säkerligen leva ett lika underbart vuxenliv som jag, fullt av panikångest och kroppssmärtor av olika slag och en liten nypa alkoholmissbruk, LÅTER KUL VA? 🙂
  Det är INGET pinsamt att gå till en psykolog, alla människor borde gå till en.

  Reply
 10. Anonym februari 10, 2012 at 12:47 e m

  förfan, brukar inte komentera men allså ni läsare, som komenterat… VADÅ HENNES FEL? ursäkta, hennes kropp låt henne göra som hon vill. Hon har fan inte valt att bli en förebild för småtjejer och tar småtjejerna efter henne och vill gå ner i vikt och får anorexia är det inte Paulinas fel. Hennes blogg, hon skriver om hennes vardag och om småtjejerna blir påverkade kanske dem inte borde vara på internet alls? Tröga jävla idioter allså.

  Reply
 11. Yasmine februari 10, 2012 at 12:57 e m

  Vilken fin bild 🙂
  Tävling på bloggen, vinn presentkort på 500kr!

  Reply
 12. Kajsa februari 10, 2012 at 1:01 e m

  Du måste absolut tänka på vad du skriver, herrejösses. Vare sig du vill eller inte så ser folk upp till dig och ser dig som en förebild. Vilket är väldigt stört men det är inte det som gör mig upprörd, utan det du måste förstå är att vissa saker skriver man bara inte om, speciellt inte när man kan påverka så många som du faktiskt kan. Jag som är äldre än dig och oerhört mycket klokare, bli till och med påverkad utav detta. Det får mig att tveka på mig själv, se ned på den jag är och de mål som är relevanta för just MIG. Att du en liten obetydlig flicka med en stor blogg får mig att tvivla på mig själv och det jag kämpar för är så vridet. Jag skäms över att jag låter dig påverka mig på detta sätt!

  Reply
 13. Anonym februari 10, 2012 at 1:23 e m

  om du börjar träna upp muskler går du upp i vikt inte går ner.

  Reply
 14. Sofia februari 10, 2012 at 1:23 e m

  Du är skitsnygg och om du ska träna för att bli tajtare och starkare i kropp och hjärnan och gilla spegelbilden mer så go for it. Det är ju folk som mår dåligt som tar illa upp. Du kan ju inte ansvara för svaga unga tjejer som har problem med vikten. Bara man poängterar att din kropp mår bra i den vikten och att DU inte är underviktig eller undernärd när du väger 42 kg så är det ju så. Men vissa har ju tyngre benstomme etc etc, och gör att dom väger mer fast kan se likadan ut som nån annan som väger 5 kilo mindre. Man ska inte hänga upp sig på vikten, man ska vara nöjd, känna att man mår bra och tar han om sig själv. Jag tycker inte du eller nån annan ska ha ett viktmål utan ett ”hälsomål”. Alltså träna för att bli snygg, må bra och bli fit och tajt och ja.. inte lönnfet. Haha.
  good luck. Vad kostar förresten pt?

  Reply
 15. Karro februari 10, 2012 at 1:29 e m

  Hallå! 🙂 tänkte bara säga, som din PT säkert har förklarat för dig, att muskler väger mer än fett. Du kommer bli mindre (eftersom fettet försvinner) men du kommer väga mer. Därför tycker jag att man inte ska fokusera så mycket på siffrorna på vågen. Utan fokusera mer på vad man ser i spegeln! Min syster och jag är exakt samma storlek men hon väger 10 kg mer än nig eftersom hon tränar 4 ggr i veckan. Kul att du mår bättre!

  Svar: Ja, det är riktigt som du säger, men det är väl egentligen inte vikten utan ”looken” som jag vill nå.

  Reply
 16. isabelle februari 10, 2012 at 2:11 e m

  RÄTT!!!! LÄS MIN MODEBLOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG SNÄLLLAA1!!!

  Reply
 17. Lotta februari 10, 2012 at 2:15 e m

  Väldigt bra skrivet!!!
  Som du säger så skriver du om DIG inte om alla andra. Det är den stora skillnaden. Sen när en viss D och K slänger upp bilden på sjukligt överviktiga och skriver att det är äckligt och lår som går ihop då är man fet. Det är illa.

  Men så länge man gör som du så tycker jag det är helt OK! Du gör rätt.
  Det är din blogg och du har rätt att skriva om dig själv. Ingen som ska klaga på det.

  Hoppas du får kroppen som du vill ha den snart 🙂
  Kram

  Reply
 18. Elin februari 10, 2012 at 2:20 e m

  Har följt din blogg ett tag och tycker att du kör ett jävligt bra race! Tycker inte alls att det var fel av dig att skriva vad du vill göra med DIN kropp. Så länge du är nöjd? Det är väl det som räknas? Bella och Ana Gina snackar om sunda kroppsideal. Men dem är nöjda med sina kroppar, varför kan inte du med vara det då? Det är samma sak. Bara det att det har varit sån hets om SIZE HERO. Att man ska vara nöjd med den man är. Du är nöjd med dina 42 kilo, dem är nöjda med sina 60 kilo.

  Du är skitsnygg Paulina, kör på som vanligt, så länge du själv är nöjd!

  Keep up the good work!

  Reply
 19. nina februari 10, 2012 at 2:25 e m

  Jag förstår vad du menar, men du kan ju bara säga att du vill bli fitare istället för att säga att du vill gå ner i vikt! Du måste se från olika synvinklar och inte bara från dit. Folk tänker/tycker olika och de här med vikt och så är ganska känsligt för många unga tjejer och eftersom det bara är unga tjejer som läser din blogg borde du tänka innan du skriver eller hur du skriver. du kan inte bara tänka ”det är min blogg, jag skriver vad fan jag vill”, du har faktiskt också ansvar då små tjejer ser upp till dig!! det känns lite ego det du skriver…

  Du kan också hålla saker för dig själv, dina viktproblem kanske inte är just vikten utan hur du ser på dig själv. Men vad vet jag. 😛

  Reply
 20. Emma februari 10, 2012 at 2:53 e m

  Håller helt med dig. Olika kroppsformer ger olika förutsättningar. Bara för att man är större betyder det inte att man är ohälsosam. Därför tycker jag det här tjaffset om lår som går ihop är hur dumt som helst för det är inte så enkelt. Sen är det en annan sak att det finns feta med lår som går ihop.

  Men kan ta ett exempel mellan mig och mina 2 kompisar. Vi är alla helt olika byggda. Min ena kompis är verkligen pinnsmal med stora bröst, hon äter som en häst och super massor. Det syns dock inte ett dugg på insidan men hon känner ju att hon mår jävligt dåligt på insidan ibland. Ironiska är att hon går ner i vikt om hon inte skulle äta så mycket som hon gör, hon äter trippla mina portioner.
  Min andra kompis är lång, har höfter, även breda axlar, små bröst. Hon äter ganska onyttigt i mitt tycke då hon ofta hetsäter glass för att det är gott och slänger i sig en hel chokladkaka på en gång. Men tränar hon någon gång i veckan så är det lugnt för henne, hon går inte upp.
  Så har vi mig då, verkligen kvinnliga former med rumpa, bröst och hela kalaset. Jag är inte speciellt långt från normalt BMI. Jag tränar 3-5 gånger i veckan, äter små portioner, endast lite kolhydrater för lchf funkar inte för mig jag mår dåligt av det. Jag måste träna massor för att kunna unna mig något en gång i veckan typ annars går jag upp direkt.

  Det är fan inte rättvist! =/

  Reply
 21. Fia februari 10, 2012 at 2:57 e m

  Lägg pengar o energin på terapi istället

  Reply
 22. Sandra Svärd ! februari 10, 2012 at 2:57 e m

  Alla vill se ut på olika sätt och om du inte är nöjd med din kropp så är det självklart att du ska bli det. MEN låt inte det gå över till överdrift att det blir bara ben och skinn, helt sjukt hur fult det är! Jag tycker att du ser bra ut både nu och då men det handlar om att du ska trivas i DIN kropp. Jag vill också gå ner några kilon eller i alla fall trimma till min mage, för mig handlar det INTE om kilon utan hur min kropp ser ut. Man ska trivas i sin kropp! Lägg gärna ut bild efter 1 månads träning eller något liknande så man kan få lite inspiration! Men bara om du vill!

  & att folk blir arga kan jag förstå eftersom de kan tycka att det är onödigt att du går ner i vikt, uppmärksamhet osv. Men alla vi har saker vi inte gillar hos oss själva och vill ändra på det, lycka till Paulina! 🙂

  Kämpa på Paow men kom i håg det är inte bara utsidan som räknas. Ha en bra helg!

  Hälsningar Sandra Svärd Mikic 🙂

  Reply
 23. Linda februari 10, 2012 at 2:59 e m

  Riktigt bra skrivet! 🙂

  Reply
 24. Erika februari 10, 2012 at 3:00 e m

  bra skrivet! Jag är långt ifrån så smal som du är och skulle aldrig kunna få din kroppsform, men jag skulle aldrig ta illa upp för hur du vill se ut! Alla vill se ut på olika sätt och det är ju tur det, annars hade det varit rätt tråkigt =) Du är stark Paow! (och snygg som tusan såklart!:)

  Reply
 25. Line februari 10, 2012 at 3:10 e m

  Att skriva att DU vill vara smal är din ensak. Men att lägga ut en bild som säger att alla skulle vilja vara smala, vilket du gjort, och med den menar att det bara är de som anstränger tillräckligt som blir så vackra?
  Vill du vara smal, är det din ensak. Men du gör det ju till alla andras när du lägger fram det på det sättet och faktiskt ber om ’läsarnas’ åsikter.
  Alla vill inte vara smala, eller ha stora bröst (eller små). Det finns en stor andel människor som faktiskt (helt ärligt) inte ser sig själv i spegeln och vill ändra på allt dom ser.
  Fan. Måste sluta kolla på era bloggar (men det ger mig samma känsla som en skräckfilm). Precis så faktiskt. Jag blir mörkrädd när jag tänker på att du och Kissie (really??) ska vara bland de största och mest lästa. Det bästa är ju att ni bloggar samma inlägg om samma fantastiska ögonfrans utfyllare (betald reklam?) och vikt. Vikt och kläder.
  Äh vet du va. Jag vet faktiskt inte ens vart jag ska komma med det här.
  Jag hoppas bara att större delen av människor ser igenom vad det handlar om (flickor med ganska ensamma själar) som söker självkänsla genom att vara offentliga. Inget fel i det egentligen, alla gör det (fb, instagram, twitter).
  Det är bara skrämmande att det är där det hamnat istället för kommunikation och respekt för människor.

  Reply
 26. Frida februari 10, 2012 at 3:16 e m

  Du har jättefin kropp nu, men det är inte vad vi andra tycker som räknas, man ska själv vara nöjd. Som du skriver så är du väldigt liten och du såg inte sjukligt smal ut ( a la Kissie) när du vägde 42/43 kg (av bilderna nedan att döma). Så länge du lever efter en sund livsstil, äter rätt och motionerar så gör det inget. Huvudsaken är att DU ska må BRA och känna dig TRYGG och BEKVÄM med dig SJÄLV.

  Reply
 27. Erica februari 10, 2012 at 3:16 e m

  Du är fin som du är Paow! =)

  Reply
 28. Anna februari 10, 2012 at 3:19 e m

  kan faktiskt inte förstå att folk peppar dig, bara där ser man ju hur skev världen är, eller hur skeva dina läsare är,

  Reply
 29. Sofie februari 10, 2012 at 3:25 e m

  GO FOR IT, BRUUUDEEN!!

  Har länge velat gå ner 5 kg så att jag ligger på 50 kg. Jag tycker absolut inte heller om kurvor på mig själv, jag trivs helt enkelt inte när jag har lite extra fett på kroppen. Problemet är att jag älskar mat, jag älskar att festa och jag hatar att träna, haha! Har du några motivationstips till att iaf påbörja en viktminsknig? 😀

  Reply
 30. Rebecca februari 10, 2012 at 3:44 e m

  Med tanke på att det är DIN blogg så tycker jag du ska få skriva vad du vill och vad du vill göra med ditt liv. Tycker bara det är irriterande när folk ska kommentera saker som ”du är ju redan smal” osv.. Jag väger själv 62 och det är rätt så lite för min längd (är väldigt lång). Och när jag säger att jag skulle vilja gå ner i vikt eller framförallt få mer muskler så reagerar folk väldigt konstigt?! Kan inte alla bara sköta sig egen sak?

  Tycker du har helt rätt Paulina!!

  Reply
 31. Lisa februari 10, 2012 at 4:22 e m

  Det är bra Paulina, stå på dig!

  Reply
 32. Anonym februari 10, 2012 at 4:28 e m

  För det är inte normalt. Det är inte konstigt att unga tjejer blir sjuka, leva upp till ett ideal som inte finns(det gör du med). Vem försöker du lura? INGEN mår bra av att vara så smal, alltså jag tror inte att någon hade reagerat om du sa precis samma sak fast..”Jag vill väga såhär mycket men mer muskler, mer fit” exempel som Dasha…Hon berättade att hon ville gå ner och hon rekommenderade ingen att göra desamma.Hon är smal! Fast det är ju stor skillnad på barn och mogna vuxna.Tänk att ni bloggare ska vara så besatta av vikt, livet är så mycket mer.

  Reply
 33. Anonym februari 10, 2012 at 4:35 e m

  Gör vad du vill med din kropp, Paulina. Men jag förstår faktiskt inte meningen med att skriva om det i bloggen när du vet om att många får ångest av det? Varför kan du inte bara hålla dina viktproblem utanför bloggen?

  Reply
 34. my februari 10, 2012 at 4:37 e m

  bra inlägg!
  både du o ellen har skitsnygga kroppar! 🙂

  Reply
 35. Antonia & Sofia februari 10, 2012 at 5:03 e m

  Vi är två tvillingar som driver en blogg om mode, skönhet, tips och annat skoj, titta in! 🙂 Kram

  Reply
 36. C februari 10, 2012 at 5:14 e m

  Håller med dig, alla mår bra av att se olika ut och om man vill ner i vikt och tighta till sig så säger jag bara you go girl! Du kommer nå så mycket bättre om du är nöjd, är själv som dig och trivs bäst att à en mindre vikt. Då kör på Paulina!

  Reply
 37. I februari 10, 2012 at 5:19 e m

  18 är inte en ”bara” ålder. du är vuxen nu…

  Reply
 38. Madde februari 10, 2012 at 5:21 e m

  Va komiskt det är när du viftar med pikpinnen mot dina läsare. Ursäkta att jag läser då och att jag trodde det var gratis! Visste inte att det fanns massa måsten och riktlinjer för att läsa. Näh, det är ingen blogg för mej.

  Reply
 39. Katja februari 10, 2012 at 5:33 e m

  Jag själv går inte särskilt mycket på vikt, jag går mer på hur kroppen ser ut. Muskler väger ju mer än fett, så man kan ju ha en platt mage, men ändå väga ganska mycket.

  Reply
 40. emma februari 10, 2012 at 6:08 e m

  Jävligt bra skrivet!! You go girl<3

  Reply
 41. Josefine. februari 10, 2012 at 6:22 e m

  ALDRIG att du väger 43 kg på dendär bilden, jag ser exakt ut som dig i kroppen, kanske tom smalare plus att jag är kortare än dig, jag väger då fan inte ynka 43 kg. Titta på Kissie, hon har typ dubbelt så liten kropp som dig och väger typ 47. Ingen big deal, men det är så uppenbart att du ljuger om det, spelar ingen roll hur ”liten” du är i kroppen. Du må väga lite, men även om du inte ens hade en muskel i hela kroppen skulle du knappast väga så lite.

  KLART det är din blogg, ditt liv men du är så extremt dålig på att formulera dig, du är väl inte 14 år? Klart unga tjejer sitter och läser din blogg, de fattar inte dealen med att det är DU som vill gå ner osv.. Du ÄR en förebild för dom. Du är redan smal och sitter och tjatar om att du inte är nöjd, klart att folk får press på dig, det är DU som valt att fixa en stor blogg med mycket läsare så tänk på vad du skriver.
  Istället för att skriva ut det, TÄNK, skaffa en dagbok, prata med din tränare och fixa en snygg kropp istället för detta jävla kroppshets på ALLA bloggar!

  svar: Ooh okej? Jag vägde 43-44 kg. Var du med mig när jag gick på vågen då? nej!

  Reply
 42. Anonym februari 10, 2012 at 6:22 e m

  Paulina, har du hört talas om BMI? Ja, du har helt rätt i att det är din kropp och din blogg, men man blir ju orolig när du redan har en alldeles för låg BMI och så vill du gå ner så att den blir ännu lägre. Det du strävar efter är inte hälsosamt och det är nog därför du får så många reaktioner.

  Reply
 43. julia februari 10, 2012 at 7:36 e m

  Bra skrivet!!

  Reply
 44. Anonym februari 10, 2012 at 8:00 e m

  Varför ska de alltid handla om att man ska va så smal som möjligt att siffran på vågen ska va så liten som möljlig!? De är inte ens normalt att väga 42 kg som 18 åring även om man är liten i kroppen, och att säga att man mår dåligt om man inte har den vikten då är de ju du som behöver hjälp, för är allt som det ska så ska du inte behöva må dåligt över det, varför i helvete sitter du och skriver om vikt hela tiden? du säger att de är din blogg osv… självklart men när du har en stor känd blogg som många unga läser får du väl för fan ta ett ansvar och inte skriva vad som helst, det påverkar negativt som fan vid sånna här inlägg

  Reply
 45. ellinor februari 10, 2012 at 8:14 e m

  bara det att muskler väger mer än fett så du kommer inte gå ner, visst du kanske kommer gå ner nåt kilo i början men sen kommer du bygga muskler och då kommer du gå upp i vikt.. du väger så lite för du har inte så mycket fett och inte så mycket muskler så om du tror att du ska gå ner till 43 eller vad det nu var så säger jag bara lycka till.. xD

  Reply
 46. Claudia februari 10, 2012 at 8:52 e m

  bra & sant skrivet 🙂

  Reply
 47. Jenny februari 10, 2012 at 9:27 e m

  Hoppas du på något plan är medveten om hur osunda ideal du har. Och du kan inte säga åt andra att inte apa efter dig ”för att du är 18 och inte vill tänka på andra för att du inte mår bra”, för så fungerar inte trettonåriga tjejer idag. De ser upp till dig vare sig du vill eller inte och de kommer att ta efter dina värderingar. Så snälla, för både din egen och den yngre generationens skull, lägg ner vikthetsen. Du har en skitfin kropp som många skulle offra mycket för, så sluta med sådant skitsnack som att en tjej med stora bröst som är 1,62 lång är lönnfet om hon väger 47kg.

  Reply
 48. Johan februari 10, 2012 at 9:30 e m

  Visst har du fin kropp, men Ellens har så sjukt mycket hetare och mer likt 2010 talets ideal. Sjukt snygg hela hon alltså, sån mumsbit!!!

  Reply
 49. JJ00 februari 10, 2012 at 10:02 e m

  alltså vikten är egentligen inte så viktigt fattar inte varför alla ens måste hålla på att tjata om hur mycket dom ska gå ner och shit! det handlar om hälsan gott folk! paow och alla andra människor är jätte fina! men det jag undrar är hur dina matvanor ser ut? försöker sjäv bli mer hälsosam 🙂 kramar på dig paow!;D

  Reply
 50. M februari 10, 2012 at 10:59 e m

  Men det kan ju bli svårt att träna sig ner i vikt, speciellt när du inte har mycket fett att träna bort. Muskler väger mer än fett så även om du blir smalare så kommer du mest troligt gå upp lite i vikt. Släng vågen och gå efter hur du känner dig istället. Känner du dig snygg och i bra form så är ju det perfekt, själva vikten kan man inte gå efter.

  Reply
 51. Anonym februari 10, 2012 at 11:04 e m

  fan vad jag är less på alla bloggare.. det ENDA ni snackar om är kroppsform kroppsform och kroppsform… FAN KAN NI SLUTA VARA SÅ JÄVLA YTLIGA!! DU (+ alla bloggare) som snackar om kroppen och säger att ni inte bryr er om hur andra ser ut. det är bara skit.. erat största intresse ligger på ytan och det enda era förbannade bloggar handlar om hur man ska se ut osv..

  Reply
 52. T.L februari 11, 2012 at 12:14 f m

  Det är din blogg. Det är dina tankar. Men du driver en framgångsrik blogg. Så det är inte som en dagbok. Det du skriver provocerar folk. Det handlar inte om din kropp längre, det handlar om vad du sänder ut till alla unga tjejer där ute.
  Om du vill skriva av dig om dina tankar, skapa då en dagbok – så slipper tjejer där ute känna att dem inte duger, för att Paow kallar sig själv lönnfet vid vikt 47.

  Svar: Detta är min dagbok. Jag låter dig och andra läsa den. Varför ska jag inte berätta vad jag känner?

  Reply
 53. Camilla februari 11, 2012 at 10:16 f m

  Av vad man kan se på bilderna så ser du ju inte sjukligt smal ut och så länge det inte blir ett sjukligt tvång att gå ner mer och mer så är det väl inga problem? Låt henne väga precis vad hon vill! Jag tycker du ser hälsosam ut och har sjukt fin kropp! :)Alla är vi ju olika stora i själva ”skelettet” också och det avgör mycket hur kroppen ser ut och vad man väger. Paow har som jag en väldigt nätt benstomme och då ser man ”normal” ut fastän man väger jättelite! 🙂 Gissa vad jag tex väger på den här bilden? http://www.camillaberglund.com/?p=122 Jo 47kg, till mina 162cm. vilket är LITE men ser rätt så normalviktigt ut på lilla mig.

  Bara för att Paow är stolt över sin kropp så behöver inte ni komma med hets kommentarer bara för att ni inte är det! 😉

  Reply
 54. Emmi februari 11, 2012 at 12:30 e m

  Bra skrivet!
  Håller med dig

  Reply
 55. hanna februari 11, 2012 at 1:49 e m

  lycka till med att gå ner i vikt då, det är nämligen allmänt känt att muskler väger mer än fett…

  Reply
 56. Hanna februari 11, 2012 at 6:23 e m

  Det är ingen idé att säga att man inte väger mindre bara för att man fått mer muskler. Det är en myt.

  Reply
 57. Hortencia februari 12, 2012 at 11:34 e m

  Jag hade också sådan kropp. Små bröst inte ganska breda höfter .. stor jävla röv har jag .. ibland kan det vara jätte jobbigt. För att jag ser ut som en myra ibland .. 🙁

  Reply
 58. Paow februari 13, 2012 at 1:00 e m

  Jag förstår inte varför alla har sådana problem.

  Reply
 59. Linda mars 12, 2012 at 7:34 e m

  Jag älskar verkligen Ellen. Följer serien Elsas värld, sjukt trist att varje avsnitt är så kort. Hon har en sån underbar personlighet i serien, är hon så i verkligheten också? Hon verkar vara en kanonkompis!

  P.s du är också söt 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *