Hurtig idag!

Hej på er!

Kom precis hem från vår promenad/shopping-till-hemmet (eller vad man nu ska kalla det). Vi gick upp 10 i morse, snackade skit och klagade på att vi måste städa.

Vi bestämde oss för att gå till Slussen och handla och sen äta frukost/brunch på vägen. Och Gud vad vi konkade på stora påsar, kattsand och en typ 100 st toalettrullar, shit måste sett kul ut. Nitt i allt konkande så gick vi in och köpte en dammsugare och där sprack det så vi åkte taxi hem och nu håller vi på och städar här hemma.

Hade verkligen blivit skitigt med tanke på att jag inte kunnat dammsuga på typ 3 veckor (Euw!!), men nu ska det bli fint och rent! Har inte prioriterat att  köpa dammsugare för egna pengar, vem vill lägga 3000 kr på något så tråkigt som en dammsugare liksom -.- ? Men det måste ju göras trots allt…

Btw någon som vill fixa mina naglar? Skulle verkligen behövas, blev ju inte riktigt av sist. ÄR du duktig och jobbar i stocholm så hör gärna av dig till [email protected] med mejl namn och salong/vart du bor. Jag söker ett långvarigt samarbete.

Slänger in en bild från igår som Bingo tog 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *