Ikväll är min älskling med på Adam Live!

Jag är trött… Drog ut med Dessie, Jimmy och Martin igår. Först rockade vi Collage och gick sedan vidare till Rose. Det var riktigt skoj, men kom inte hem förrän sent sent. Haha, det kändes som om jag hade varit otrogen när jag skulle förklara för Ellen var jag hade varit hela natten? Gud, vi har verkligen blivit som ett par. Tänk om vi är det…?? Haha, Hugo var ju helt säker på att vi var kära i varandra. Ingen som veeet 😉 Jag har ju skrivit förut att jag är öppen för förslag…


Kolla vilken lööööve

Alltså jag har så jävla ont i min mun, hela underläppen har svullnat upp och jag ser ut som en babian eller något. Jag kommer inte kunna visa mig ute idag och jag kommer inte kunna äta, dumma tandställning 🙁

JUST DET! Viktigt! Ni får inte missa min bästa på TV3 klockan 18.00 ikväll. Hon ska vara med i Adam Live och prata om sitt skådespeleri Elsas Värld och lite annat. Får se om jag följer med henne till studion, har så himla ont i munnen…. Annars följer jag henne från tv:n 😀 Om ni inte redan kollat in hennes blogg så måste ni göra det, HÄÄÄÄÄR. 

Kvällen igår var i alla fall bra. Så himla kul att umgås med Dessie igen!
Fullt ös medvetslös. Ska försöka få i mig lite mat nu, hur det nu ska gå…. Lägger upp bilder sen…

(Visited 37 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Lina februari 16, 2012 at 2:33 e m

  Vill du ha skinnytips och läsa om hur det är att jobba och bo i Magaluf, läs gärna våran blogg! 🙂

  Reply
 2. Lotten februari 16, 2012 at 2:38 e m

  Kanske för att Ellen är en normal människa med empati som bryr sig om dig så som man ska göra med en kompis. Håll hårt i henne för hon är one of a kind, tjejen. I dagens samhälle finns det inte många kvar med ett gott hjärta. Killar kommer det komma, var så säker, men ibland behöver man ett par år för att utveckla sig själv och bara ta en break från förhållanden. Jag tror, att om du hade gått in i något NU, hade det blvit en Hugo 2: en bad boy med rippad mage. Låt det få vänta, han kommer…Och vi får hoppas han kommer när DU är redo. In the meanwhile tycker jag du ska få kollat upp sköldkörteln för den kan förstöra hela ens lv, särskilt som läkarna bara viftar bort en. Jag har skickats til psyk i 14 års tid och fått antidepressiva trots att jag uunder alla desa år sa att jag inte tror det är något psykiskt fel på mig, jag är bara så trött.. De skickade mig på datortomografi av hjärnan för då hette det jag var hjrnskadad..Röntgen visade en fullt frisk hjärna, inget fel på den just som jag hade sagt. LÅngt om länge tog min husläkare mig på allvar och LYSSNADE när jag sa att jag åt som en gris, jämt var hungrig trots att jag väger 45kg till 160cm. Hon kollade min ämnesomsättning, som visade sig vara skyhög och att min sköldkörtel är överaktiv. Det påverkar både humör, koncentration,hjärtat kan slå i otakt, man blr mager, får en jävla aptit, fryser, blir aggresiv, irriterad o.s.v. När du kolar ämnesomsättningen, Paow, så se till att få provsvaren på papper med dig. Ditt TSH ska ligga mellan 0,3 och uppåt, ditt T4 på 12-22. Vill du inte maila mig om svaren så kolla nätet och en sajt som heter turtles för svar. Du MÅSTE ta tag i detta nu P! Det går på ens utseende också i form av tunt, torrt hår och naglar som är för tunna. Man mår piss av det och får en jävla ångest samt skakar i kroppen och /eller darrar i händerna. Så snälla, kolla det, please?

  Reply
 3. malin februari 16, 2012 at 2:53 e m

  Den bilden är helt underbar hehe!

  Reply
 4. my februari 16, 2012 at 3:12 e m

  älskar bilden! haha

  Reply
 5. melina februari 16, 2012 at 3:33 e m

  ellen eller dessie som ska va med? hänger inte med

  Reply
 6. Lee februari 16, 2012 at 4:00 e m

  Patetiska white trash Dessie har INGENTING på krogen att göra! Du borde hålla dig till dina vettigare vänner 🙂

  Reply
 7. Claudia februari 16, 2012 at 4:38 e m

  vaa söta 🙂

  Reply
 8. Hanna februari 16, 2012 at 8:15 e m

  Du borde färga håret rött innan bestämmer dig för blont. Du är skit snygg i det!

  Reply
 9. Frida februari 17, 2012 at 12:33 e m

  Hur kan man kolla elsas varld utomlands?
  Bor i Thailand o vill verkligen se!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *