Jag är nog lite sugen på detta…

I helgen var jag och rockade Berns och hängde i Miss Ingas vip, ”Glory hole” och hade sjukt kul! Även om jag var den enda som var 18 där… Kul att gå till nåt ställe med lite äldre folk ibland, även om jag tycker det är kul med lite yngre folk ibland också…. Aaa – ni fattar, jag är inte en liten skitunge som tror mig haha…lovar! Iaf, drack lite goda drinkar där som Miss Inga blandade åt mig och de var faktiskt riktigt goda. Nu ser jag reklambilden för dem….och helt plötsligt blir de ännu godare! Så jäkla ball bild!!

(Visited 34 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Louise februari 9, 2012 at 9:44 e m

  Cool bild!

  Kika in på min blogg, där senaste inlägget handlar om Mr Handsome Ricky Martin!! 🙂 thebeatinme.blogg.se , Glöm aldrig de! 😉

  Reply
 2. Emilia februari 9, 2012 at 10:46 e m

  sjukt coolt 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *