Jag lyckas alltid :)

Haha…kollade på videoinlägget i inlägget under precis…vi hade verkligen ingen aning om vad vi skulle göra men till slut blev det lite party ändå! Efter tre rätters på ”Prinsen” är man ju liksom tvungen att gå ut och dansa så man inte hamnar i matkoma…och så fick det bli!  Daniel är verkligen en farbror och behöver bli lite mer spontan så jag släpade ut honom! Haha, o jag har liksom ”go shitless” på foten…perfect match.

Tog en drink på Sogni och sen mötte vi upp rosie och company och drog ut till magenta och sen blev det en liten vända på stureplan..tog typ en drink eller nåt, men hade så sjuuuuukt kul, en riktig toppenkväll! imorse käkade vi på tacobar och snackade…och nu är jag hemma och ska duscha och sen ska jag till västerås och fira min fina vän Hakar!


Paulina Danielsson & Daniel Paris – bild lånad från stureplan.se

(Visited 28 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Matilda februari 25, 2012 at 4:57 e m

  Hej, någon som är duktig på spray tan och liknande? klicka då gärna in på min blogg, skulle behöva lite hjälp av er! kram 🙂

  Reply
 2. Amanda februari 25, 2012 at 5:28 e m

  Supersöta båda två!

  Reply
 3. Madeleine februari 25, 2012 at 9:58 e m

  Vars är toppen du har på dig ifrån? 🙂

  Reply
 4. Cassandra - Hard with style februari 26, 2012 at 3:22 e m

  Let me know om du kommer till Norrköping och festar, så kan vi go shitless tillsammans =P

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *