Men SNÄLLA.

”Paow – Ganska dryg om jag får säga det själv. Hon va jätte trevlig o prata med. och jag berättta typ om en händelse när jag och hon snacka på telefon. Det var för något år sen då jag var med i Miss Transexuell sweden. Att hon ville att jag skulle fixa in henne på Amba i stockholm. Dock gick det inte så jätte bra. Men när jag stod och berätta om det, så bara vänder hon sig om och gick? Sen träffa jag på henne efter bara någon timma? då va hon as full. (antagligen HÖG) på något. och bara vingla fram. Fråga om hon mådde bra. men hon bara går förbi… hmm. konstig tjej…”

Okej…? Det här var en tjejs uppfattning om mig. För det första så var jag full. Alla slet och drog i mig och jag träffade en MASSA människor som jag kände och pratade med alla. Jag var ofokuserad och hade stressat hela dagen. Jag är ingen otrevlig människa. Dock så är jag rätt opersonlig när jag pratar med människor. Jag har inte tagit någon drog på många månader så varför skulle jag, när det är känsligt och hon, den här här tjejen, vet om att det varit ett känsligt ämne för mig och tar upp det med mig. Varför skulle jag vilja stå med någon jag inte känner och diskutera något som förespråkar saker som jag nu INTE längre står för?

Men nu fick hon uppmärksamhet. GRATTIS 😉 Vill även passa på att be om ursäkt om jag ändå var otrevlig, men alla har inte bra dagar jämt. Tänk er själva att alla JÄMT förväntar sig att jag ska vara övertrevlig och alltid glad?

Jag blir faktiskt ledsen. Att människor kan göra så mycket för att få uppmärksamhet. Visst var det kanske så hon upplevde mig, men jag är ingen elak människa så hon kunde kanske använt andra ord?. Jag var stressad, stirrig och full. Åh. Fick det här mejlet av henne i fredags.

(Visited 47 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Anonym februari 26, 2012 at 5:37 e m

  sluta häng ut folk du får bara dig själv att verka omogen!

  Reply
 2. Moa februari 26, 2012 at 5:49 e m

  Kolla min blogg

  Reply
 3. my februari 26, 2012 at 6:11 e m

  usch, vilken tjej! haha

  Reply
 4. Emma februari 26, 2012 at 6:29 e m

  Men Paulina, va har vi sagt om dehär?! BRY DIG INTE! Hon känner inte dig, de gör inte nån som ger elaka kommentarer och de borde väl du veta. För vem känner dig bättre än dig? Och om du har en dålig dag o inte orkar vara trevlig mot ohyffsade människor så behöver du inte vara de. De gör inte dig till en dålig (eller hög) person. Och jag förstår att du blir ledsen när hon skrev så. Men SNÄLLA sluta ta åt sig av folk som inte känner dig. De kallas ”avundsjuka”.
  FORTSÄTT ROCKA PAAAAOW! Gör de du gör bäst, skit i va folk tycker och lev ditt liv som du vill!

  Reply
 5. Annie februari 26, 2012 at 6:31 e m

  Du är bra paow! Jag hejar på dig och ditt nya jag.

  Reply
 6. Nara februari 26, 2012 at 6:37 e m

  Ganska pinsamt att få uppmärksamhet på det sättet då:)
  Men jag Tänkte meddela iaf om att vi öppnar webbshoppen snart där vi kommer att sälja smycken, skor , klänningar m.m 🙂 Håll koll på min blogg http://www.narabella.com
  Kramisar

  Reply
 7. FANNY februari 26, 2012 at 6:55 e m

  måste bara säga att du var min favorit bloggerska innan, men du har verkligen sjunkit i mina ögon! VÄX UPP!

  Reply
 8. Emma S februari 26, 2012 at 6:57 e m

  Väldigt oförskämt att ställa en sån här fråga, men jag är bara så himla nyfiken. Vad har du för syn ang droger och vad är det du har testat? Du behöver självklart inte svara om det är en allt för personlig fråga.. För övrigt så är din blogg grym och du är minsann den snyggaste pingla i detta land!

  Svar: Kort och gott – droger är skit.

  Reply
 9. michaela februari 26, 2012 at 8:01 e m

  Du verkar vara en sån fin och om inte smart människa!

  Känner igen mig så mycket i dig.. att man jämt har förväntningar på sig att vara glad och trevlig.. men du är inte mer än en vanlig människa alla har sina dar.. och man orkar inte hålla upp smile bandet hela tiden.. även fast man innerst inne inte vill någon annan människa något dumt!

  Tänk på dig själv jämt och gör det som du sjäv mår bra av 🙂 de är dit liv och man lever bara en gång.. så man får ta vara på den tiden! försök att inte slösa energi på andra människor finns säkert en anledning till varför det beter sig som det gör.. de kanske är avundsjuka på dig.. Du är bättre och värd mycket mer än så 🙂

  Ta hand om dig, du har hela livet framför dig 🙂

  Reply
 10. Lina februari 26, 2012 at 8:18 e m

  Konstig tjej – först skicka ett gulligt mail till dig och sen hänga ut dig???
  Helt rätt att visa upp!

  Reply
 11. Agneta februari 26, 2012 at 10:06 e m

  Tack för uppmärksamheten!

  Reply
 12. teresa februari 27, 2012 at 6:34 f m

  Herregud.. så jäkla falsk att skicka ett sånt mail till dig och sen hänga ut dig! Pinsamt!! Stå på dig Paulina 🙂 Kram!

  Reply
 13. Anonym februari 27, 2012 at 1:04 e m

  Alltså.. HAHAHA!! DOG av garv när jag läste hon den där rödhåriga tjejen/killens? blogg. Har inte sett större attentionwhore på länge. Läste ett inlägg som nästan fick mig att falla av stolen, hon skrev så att det verkade som att hon skröt över att hon pratat med (hör o häpna) Sean Banans KOMPIS. WOW.. Kunde hon inte bara skrivit att hon stod o pratade med NÅN? Med tanke på att inlägget handlade om något helt annat menar jag. Hahaha alltså fyfan ett gott skratt förlänger livet gott folk! 😉

  Reply
 14. Mohamed februari 27, 2012 at 5:10 e m

  Haha men herregud, det där stämmer verkligen inte. Jag träffade Paulina (dig) på Finest Awards efterfest och hon var allt annat än dryg. Jag bjöd henne (dig) på en cigg så stod vi och pratade ett tag. Hon var verkligen hur trevlig som helst och den där tjejen var antagligen bara ute efter uppmärksamhet.

  Tog även en bild med henne och den hittar ni här: http://mohamedtouzari.spotlife.se/2012/02/23/finest-awards-efterfest-cafe-opera/

  Reply
 15. ♥ Sojkas framtid ♥ februari 27, 2012 at 10:22 e m

  Vilken fin bild! 🙂

  Trist att någon fick sån fel bild av dig. Jag har just hittat in så jag vet inte men man kan ju lätt missuppfattas om man har en dålig dag. 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *