Swag

Jag är jämt så arg på livet. Arg på människor som jag låtit mig utnyttjas av. Arg på människor som inte förstår. Som bilderna på mig och mitt x. Nej då är jag en äcklig hora som vill förstöra, att jag måste gå vidare blablabla.

Nej, nummer 1! Jag la upp bilderna för att jag och Hugo har ett antal fina minnen tillsammans. En tid då jag mådde väldigt bra. Men det är vad det är. Fina minnen. That’s it. Visst kan jag sakna det ibland. Men betyder det att jag vill bli ihop med honom igen och förstöra? Svar nej. Att jag var där först räcker gott och väl för mig. Det är som sagt ett MINNE och jag var inte samma person som jag är idag.

Idag så är jag snäppet vassare, snäppet mognare och jävligt trotsig. Jag mår bra, men känner mig ensam. En del kallar mig en trasig själ utan utbildning, men, nja… Skolan var inte min grej riktigt. Geografi och matte var och kommer aldrig att bli min starka sida här i livet.

Just nu så har jag planer på att börja jobba lite smått. Och att jag borde skaffa ett jobb? Mitt företag går bra och jag tjänar mer än flesta i månaden så sluta nu. Och ja, jag har festat mycket, precis som väldigt många gör precis när dom fyller 18. Är det de som avgör vad en bra och dålig tjej är? T.ex. som en viss persons flickvän som är sååååååååååååå mycket bättre än jag (enligt många er) som har en så bra utbildning, är en så bra tjej och som aldrig gör något dumt? (Jag dömer henne inte, och jag är inte svartsjuk utan jag jämför för alla dumma haters skull där ute). Hon jobbar på 7-11 och bråkar med sin pojkvän varje gång hon festar och kollar snett på andra tjejer på krogen och har fejkläppar, men det skulle aldrig ajg göra (förutom läpparna 😉 )… Så vadå…

Är hon en dålig flickvän för det? Är jag det för att jag har haft det lite jobbigt och varit ledsen? För att jag varit ute och festat två dagar i veckan när jag är singel? För att jag skriver att jag legat med killar som inte varit min pojkvän? Eller kanske för att jag prövat fylla läpparna som jag dessutom aldrig mer kommer att göra igen? Berätta för mig hur en del av er som inte gillar mig tänker! Och varför också gärna!

Äsch. Jag älskar er alla. Speciellt ni som är snälla och peppar mig. Ni är bäst!!!

20120219-045307.jpg

(Visited 62 times, 1 visits today)

148 Comments

 1. arhahra februari 19, 2012 at 5:59 f m

  Dåligt ful bild /whore

  Reply
 2. S.L februari 19, 2012 at 6:09 f m

  Go Paow!!! Du är bra!! Låt ingen/inget trycka ner dig!

  Reply
 3. Tess februari 19, 2012 at 7:22 f m

  Du är bäst, ta inte skitet av någon annan, dom är bara avundsjuka på dig!<3

  Reply
 4. Sanaz februari 19, 2012 at 7:25 f m

  Fan va du är grym Paulina!! Jag älskar dig något otrolig för den starka individen du är!! Jag älskar hur du handskas med allt det ”negativa” som händer dig i livet. Du är rätt ung men ändå så klagar du inte som alla andra gör för du har båda fötterna på jorden och vet att det finns dem som har det värre därute tex alla dem som bor i Afrika, deras problem är mycket värre än det vi får uppleva. Jag älskar dig sjukt mycket tjej, du är stark, snygg som attans och har båda fötterna på jorden. Gör det du gör bästa och fortsätt skita i alla som dömer dig. Du är den du är accepterar dem inte det då får dem fan i mig dra åt helvetet. Det sticker folk i ögat att du är ung, super snygg och rik (inte behöver jobba men har så det räcker gott o väl) tro mig många av de som klagar skulle döda för att hamna där du är och jag kan slå vad om att dem skulle själva göra allt det dem hatar hos dig nu. DO YOUR THING GIRL, HAVE FUN, BE YOU!! <3

  Reply
 5. V februari 19, 2012 at 7:53 f m

  Paulina du ska inte ta åt dig av avundsjka människor som dömmer dig efter att ha sett dig på bloggen, du är mkt bättre än så. Du är en sån fin människa insida och ut av vad jag har sett här på bloggen, fortsätt så, var stark och njut av varje dag som kommer och du kommer krossa de avundsjuka, älskar dig finaste paow, du är bäst!

  Reply
 6. Emma, februari 19, 2012 at 7:59 f m

  JAG ÄLSKAR DIG PAULINA!! <3

  Reply
 7. Ida februari 19, 2012 at 8:04 f m

  Du är ju så jävla bra tjejen! Precis det här jag menade när jag skrev i ditt bildbomsinlägg. Minnen!.. Men jag tänkte lite på din tatuering på armen. Skulle du inte kunna spara den som ett minne oxå? Som för de bra stunderna ni haft?! För ni var ju verkligen tighta ett tag!
  Och om inte, så kanske tatuera över den istället? Det är mycket billigare och extremt mycket mindre smärtfullt.

  Reply
 8. Jennie februari 19, 2012 at 8:36 f m

  Hej Paulina! Jag ser att du är en vilsen tjej som inte mår så bra och jag tror inte att särskilt många gör det. Jag ser lite djupare (bakom skalet) och det är inte alla som gör det. Många är ytliga och kan därför också vara elaka. Avundsjuka kan också göra att människor är elaka. Jag tycker om dig och hade jag kunnat så hade jag varit hos dig för att hjälpa dig med att må bättre och guida dig lite för det verkar som att du behöver lite guidning och framför allt mycket stöd och kärlek. Jag bryr mig om dig, gumman! Kram på dig!

  Reply
 9. Lotten februari 19, 2012 at 8:38 f m

  Och vi älskar dig, Paowisen! Paowis liten. <3 Du har inte tänkt på att iom hon är så sotis av sig så kanske de tär hon som sitter och skriver elaka kommentarer..?

  Reply
 10. Jackie februari 19, 2012 at 8:50 f m

  Man ska inte bry sig om personer som klagar, dom bara bevisar att dom är avundsjuka.
  Du är bäst paow,
  Min förebild <3

  Reply
 11. Klara februari 19, 2012 at 9:07 f m

  Stå på dig Paulina. Ditt eget välbefinnande finner du i dig själv och inte hos någon annan. Glöm inte det!

  Reply
 12. Louise februari 19, 2012 at 9:18 f m

  Tummen upp till dig paow!

  Reply
 13. Elvira februari 19, 2012 at 9:44 f m

  skit i dom, de är bara avundsjuka. BARA.
  de har förmodligen inget liv annars än att skriva hatkommentarer till folk som står högre än dom. du står högre än alla haters, de märks ju tydligt på hur låga de är!
  om de nu är såna haters, varför kolla din blogg då? du håller säkert med om att du vill endast ha folk som gillar dig som läser dig blogg? Visserligen kan man inte kontrolera sånt, men du förstår vad jag menar.

  Hoppas dehär får dej att tänka på alla dina ’lovers’ 🙂

  du är jättefin och jätteduktig, glöm aldrig det!
  kram!

  Reply
 14. Elin februari 19, 2012 at 9:47 f m

  Du har nån psykisk störning.. Typ borderline! Man skriver inte som du, eller lägger ut bilder på sitt ex eller kommenterar hans tjej!! Hon är fan så mycket bättre än dig! Och finare

  Svar: Och du är kvalificerad att göra en såådan medicinsk bedömning utifrån att ha läst min blogg? Då har jag en diagnos för dig också, emn eftersom jag inte är en elak typ så undviker jag att skriva den här. 🙂

  Reply
 15. Idaaaaa februari 19, 2012 at 9:49 f m

  Du är bäst! Fortsätt som du gör, jag förstår allt du skriver och allt du gör. Jag älskar att du är dig själv till 100%!!!! Puss o kram och ha det bra Paulina 🙂 <3

  Reply
 16. Antonia februari 19, 2012 at 9:53 f m

  Ar du klarat allt annat klarar su detta med och dessutom tror jag att det säkert flera som har problem
  Men är för fega för att skriva ut dom! Du är grym,fortsätt såhär! Pusselipuss!

  Ps. Skulle bli super glad om du länkade
  Min blogg,och din blogg är bäst!<3

  Reply
 17. Eriksson februari 19, 2012 at 9:55 f m

  Helt rätt du har!

  Reply
 18. Anonym februari 19, 2012 at 9:57 f m

  God morgon Paulina! Ja vaknade nyss och vill såklart kolla hur allt är med dig så ja börjar med att läsa din blogg. Ja håller med dig om allt du skriver. Asså skit i vad fan dem idioterna säger du är ige alls nån hora och tror knappast att din avsikt är att förstöra nåt. Ja förstår att du har bilder och ja säger samma sak det är minnen och det får dig att komma ihåg vem du är och vad som gjorde dig glad och om din tid med Hugo var en bra och positiv tid så ska du minnas det! Jag har faktiskt sjukt mycket bilder och ramar tavlor med bilder på mig och mitt ex. Det är 6 år sen vi träffades och det är slut sen 2 år snart. Anledningen till att ja har massa minnen från mig och honom är för att då vet jag vem ja är. Att se alla foton o det gör att ja mår bra och blir glad. Det hjälper mig på nåt sätt. Ja vill inte ha tillbaka honom för det. Men ja vill minnas allt det fina ihop allt det som gjorde det värt att leva. Du är fan mer äkta än i princip dem flesta bloggarna. Du är ärlig. Ja gillar dig för du är du:) hoppas du får en bra dag och kväll. Nu ska ja äta frukost sen mysa med min vovve!!

  Reply
 19. Amelia februari 19, 2012 at 9:58 f m

  Paow, du ska inte lyssna på vad andra tycker, speciellt inte dom som tycker att du ska ändra på dig!
  Du är redan så jävla grym och jag älska dig och din blogg, ändra dig inte du är underbar som du är!!<3

  Reply
 20. Lotta februari 19, 2012 at 10:06 f m

  Att folk säger saker som dom gör vet dom nog igentligen inte själva. Var en hater av Blondinbella förut, och blev det pågrund av att jag gillade Katrin. Men så tänkte jag efter ochinsåg hur dum jag var att jag hatade nån jag aldrig ens mött. Så en dag vaknar man och ger fan i att gå in på bloggen och gör det igen efter ett bra tag. Då går man in med nya ögon och ser det bra i bloggen.

  Men nu sitter ju här tyvärr 13-20 åringar och skriver dom mest idiotiska saker, som jag inte tycker att du ska lyssna på. Då dom antagligen bara ser all glamour med att vara en känd bloggare. Och baksidan tror dom inte finns. Det känns så i alla fall när dom skriver sina dumma kommenater.

  Ta hand om dig och fortsätt lägg upp bilder när du var lycklig!!!
  Kram

  Reply
 21. Trött februari 19, 2012 at 10:10 f m

  Du har inte förstått någonting. Håller visserligen med om att kritiken mot dig är hård och dåligt formulerad, men vad förväntar du dig av småbarn som läser din blogg?

  Att blogga officiellt på nätet (och med tanken på innehållet i dina inlägg) visar på ett visst behov hos dig att få bekräftelse på dina tankar och ditt agerande (och utseende). Du lägger ut delar av ditt liv som andra annars inte skulle få reda på och sen undrar du varför folk kritiserar dig? Jo gemeneman gör också dumma saker, hela tiden, men varför visa det för hela Sverige? Är det för pengarna? Bekräftelsen? Jag är nyfiken.

  Det som gör att man kanske blir lite trött på dig är att du inte verkar lära dig av dina misstag och beter dig barnsligt.

  Att ha ett riktigt jobb skulle kanske underlätta för er ”storbloggare” att förstå hur samhället fungerar och det här med sociala koder, för det är något ni inte verkar ha koll på som ni bråkar, ljuger, kopierar och har er. Och så förväntar ni er respekt från era läsare och samhället i stort?!

  Livet är så mycket mer än pengar och Stockholm. Nu är du ju fortfarande ung och kommer (förhoppningsvis) att inse ett och annat med tiden. Lycka till i livet Paulina. Jag menar det. Kram

  Reply
 22. Jag tror på dig februari 19, 2012 at 10:11 f m

  God morgon Paulina! Ja vaknade nyss och ja vill såklart kolla hur allt är med dig så ja börja me att läsa din blogg. Ja håller med dig om allt du skriver. Asåå skit i vad fan folk säger o skriver. Dem är nara så avvis på dig och patetiska är dem. Du är inte alls vad dem säger att du är. Du är verkligen INTE nån hora eller whitetrash och vad fan dem slänger ur sig. Seriöst vem fan ha inte legat med folk som dem INTE har en relation med ?? Så fult och respektlöst att hacka på andra och döma ut. Ja tro knappast att det är så att du med vilja vill förstöra nåt så det kan ni idioter bara vara tysta om. Ja förstår att du har bilder på dig och hugo och ja säger samma sak: DET ÄR MINNEN ! Minnen som får en att minnas, att bli påmind om vem man är , var man varit och vem man är idag. Bilderna får dig att komma ihåg vad som gjorde dig så glad och kände att livet faktiskt var värt att leva. Du älskade antagligen att leva då och du älskade livet du levde. Du var glad och lycklig rätta mig om ja har fel. Om din tid med hugo var positiv så är det självklart att du ska minnas det. Ja ha sjukt mycket foton på mig o mitt ex och minnen från vår tid ihop och jag har dem synligt för ja behöver se och känna vad som gjorde mig levande. ja känner mig bekväm trygg med alla våra minnen. han fick mig att leva och det är jag glad för. ja mår bra och blir glad. ett råd till dig. fuck alla jävla losers dem är inget att bry sig om. du är så mycket bättre och starkare. ja tror på dig du är grym och ja digga dig!! nu ska ja äta frukost sen mys med min vovve. ta de lugnt och ha de bra nu 🙂 tusen styrkekramar<33333

  Reply
 23. emma februari 19, 2012 at 10:12 f m

  Go girl! Alla är *som* dig, förstå mig rätt, men vilken tjej som är under 23 och inte har satt sig i det tråkiga livet att sitta hemma med sin pojkvän går INTE ut och festar! Det hör till, festa mer om du skulle vilja, dem som klagar vet inte hur man festar eller kanske sitter hemma och kollar på ngt tråkigt program för personen i fråga har ingen att gå ut med, eller ingen vill ligga med personen. Så kör hårt! Lever bara en gång.

  Reply
 24. Amanda februari 19, 2012 at 10:12 f m

  Du är bäst

  Reply
 25. Jessica februari 19, 2012 at 10:15 f m

  Jag tror att folk ogillar dig för att du får saker (mycket utav det du gör) att låta som att alla människor går igenom det / är så vid en viss ålder. Så är det inte. Men vissa vill hellre leva via ”trial and error”. Oavsett vad du gör, oavsett hur bra eller dålig du är så kommer det alltid att finnas haters – det gäller att ignorera det och inte låta det get to you.

  Reply
 26. Felicia februari 19, 2012 at 10:18 f m

  Jag fattar inte hur alla haters orkar hålla på som dom gör. Det är fan sjukt. Dom har nog mer problem med sig själva, men vill ta ut det över någon för att det är enklast så och för att man inte vill inse att det är en själv som är problemet. Samtidigt tror jag att dom avundas dig, på ett hatiskt sätt tyvärr. Men skit i allt ont dom har att säga, skit i allt som gör dig ont. För du vet själv vad du gör/är. Vi är bara läsare till din blogg, vi vet bara en ytterst liten del utav ditt liv. Och kom ihåg, att du är så jävla bra, så jävla rolig. Intala dig själv det, lår inte alla haters förstöra dig. Jag är på din sida som många, många andra för du är så jävla grym. Keep going!!!

  Reply
 27. Sarah februari 19, 2012 at 10:29 f m

  Du är grym och skitsnygg pau!

  Reply
 28. emma februari 19, 2012 at 10:32 f m

  snälla lilla du, kan du inte bara lämna Hugo och Paula ifred?
  Dom är hur fina tsm som helst och du verkar bara försöka att trash-talka henne hela tiden. Tycker att hon gör det jävligt bra som orkar med allt dramah som kommer från din sida. Du är verkligen ett jobbigt ex.

  Reply
 29. maria februari 19, 2012 at 10:33 f m

  Du är så grymt bra tjejen!

  Reply
 30. elin februari 19, 2012 at 10:38 f m

  du är fett mycket snyggare än vad hon är, hon kommer aldrig kunna ta din plats och hon kommer aldrig kunna vara det som du va för hugo. sluta va arg! 🙂

  Reply
 31. Claudia februari 19, 2012 at 10:38 f m

  sant det du skriver!
  duu är bäst 🙂

  Reply
 32. Amelie februari 19, 2012 at 10:40 f m

  Paulina! Att vara i din ålder är fan inte lätt, inte att vara i min ålder heller för den delen:) Tycker synd om dej för att du ska behöva höra vad du gör för rätt och fel eller bli jämförd mitt ditt x:s flickvän. Bry dej inte, stå på dej, gör sånt du mår bra av och medan du gör det kan alla elaka jävlar hålla käft.

  Reply
 33. Sanna februari 19, 2012 at 10:42 f m

  Det är bra , stå på dig Paulina. Du är så mycket bättre än de.
  Det är ganska lätt att räkna ut att de elaka komentarerna kommer från avundsjuka människor som helt enkelt inte har bättre för sig eller som inte förstår hur man ska bete sig.

  Men keep up the good work, din blogg är toppen!
  Ta hand om dig.

  Reply
 34. malin februari 19, 2012 at 10:48 f m

  jag har följt dig och din blogg i flera år, i början var jag inte sådär jätte impad på dig men den senaste tiden vill jag bara hoppa in i ditt liv och göra de så mycket roligare, hjälpa dig att få tillbaka gnistan och få dig på fötter. Jämför man paow nu och Paow då så finns de så mycket med sorg nu, du kan ju dedär med att tro på dig själv och gå din väg. GÖR DE! Jag och många andra tror på dig, ha de bästa, kram!

  Reply
 35. Anonym februari 19, 2012 at 11:01 f m

  paulina du har alltid varit min favorit land bloggarna och kommer alltid vara, du är så sjuuukt mycket bättre än te x kenza för du skriver ut mer personligt osv. finns inte mycket mer att säga än att du är BÄST! kram på dej.

  Reply
 36. sara kuhalampi februari 19, 2012 at 11:01 f m

  Paulina var bara dig själv! Du kommer att hitta dig själv och dina vänner och din vardag! Skit i vad folk skriver! Du är inte värd någon skit överhuvudtaget. Du har en stor blogg och alla stora bloggare får skit men det är bara för att de är avundsjuka och inte har något eget liv, vänner drama pojkvänner så dom bara måste lägga sig i ditt! Men det är inget du behöver bry dig om! Jag är väldigt långt ifrån hur du lever ditt liv men vi båda är tonårstjejer som bara önskar att alla kan respektera oss för det vi är! är det inte så? -Stå på dig! Du är en jättehärlig person! Och även om jag är en av dem som kanske lägger mig i ditt liv så gör jag det inte för att jag är avundsjuk eller vill vara elak! Jag gör det för att jag gillar dig och din blogg! Dock har jag saknat den glada paulina de senaste den med mer självförtroende och glädje! Hitta tillbaks till den tjejen, då kan jag lova att du kommer bli gladare och alla runt om dig också! ille bara ge dig lite feedback såhär en söndagsmorgon! Pusss!

  Reply
 37. Jossan februari 19, 2012 at 11:10 f m

  Skit i alla haters…vet att de är svårt men försök. Ända anledningen att människor trycker ner dig, klagar och kastar skit på dig är antagligen för att dom är svartsjuka. Och dom som säger att du festar för.mycket…wtf! Dom borde låta dig göra vad du vill i ditt liv. Jag tycker inte du festar mycket….kanske förr….men inte nu. Och.även om jag skulle tycka det skulle jag aldrig kommentera och klaga! it’s your life! Be strong paulina <3

  Reply
 38. missmartini februari 19, 2012 at 11:22 f m

  Jag förstår att det är svårt att finna människor att lita på när man sitter i din sist…
  Tonåren är den värsta tiden i livet skulle jag vilja säga, kroppen är fylld med hormoner , man vet inte om man e kär eller kåt liksom haha! Som man brukar säga och alltid har sagt… Det blir bättre 🙂 Diggar verkligen dig Paulina du är en stark tjej!

  Reply
 39. Alexandra februari 19, 2012 at 11:26 f m

  Vi läsare kan endast spekulera och tro samt tycka om saker om ting. Om dig, om vad du tror, om vad du tycker, MEN, vi kommer aldrig veta, förrän du skriver ut konkret, vad du tycker. Varför är vi, människor (speciellt tjejer) ruggigt duktiga på att döma?
  Och tro att vi vet allting. Som du själv skrivit, vi runt om
  Dig vet endast någon procent utav hela ditt liv.

  Paulina, inte ens jag ska egentligen yttra mig, MEN, kör ditt race. Vi( eller i alla fall , jag ) tycker om det jag läser. Du är ärlig! Och nu ska vi inte jämföra dig med andra bloggare, för du är du. You rock GIRL!!!

  Reply
 40. Frida februari 19, 2012 at 11:26 f m

  PAOW, du är bäst! Ta inte åt dig av vad andra säger, man måste kunna leva livet utan att bli dömd. Om man inte festar, gör misstag, håller på med killar, gör dumma saker/val, när ska man annars göra det? om inte när man är ung!
  Jag diggar dig och tycker du är tok söt, fortsätt vara dig själv för det är du bäst på!

  LOVE

  Reply
 41. caroline februari 19, 2012 at 11:27 f m

  Bara att ta som en komplimang =) Folk tål inte att du har det bättre än dom med deras skit trista liv! Synd för dom liksom. Du är värd varenda krona du har! Skit i töntarna som inte har nåt bättre för sig än att störa sig på dig som dom aldrig ens har träffat. Kraaaaaaam

  Reply
 42. Anonym februari 19, 2012 at 11:29 f m

  Vi är bara människor, alla gör vi fel. Låt inte folk trampa på dig. Du är bra precis som du är. Man är den man är, INTE vad man har gjort och gör. Kämpa på tjejen! Många kramar.

  Reply
 43. lisa februari 19, 2012 at 11:30 f m

  Skit i alla haters! när folk försöker dra ner dig betyder det bara att du är ovanför dem, låt de vara avundsjuka det är inte dig det dödar, det dödar dom. SÅ är det bara. du är vacker,ung och smart, FORTSÄTT FEST. du är ung, om du inte festar nu när ska du då festa? du vill inte vara en 30 åring som festar eller hUr? nej men man blir så när man inte festar nu. skit i allllllllllllla som vill dig ont, livet är för kort för att lägga energi på de som vill dig ont när du kan lä’gga energi på dom som älskar dig. you rock girl och du är otroligt smart och snygg! du är en riktig pingla och your time will come med pojken, när det är rätt tid och för den bästa orsaken så nu : lev ditt liv som DU vill och du behöver inte heller skriva allt på bloggen om du inte vill, det är DIN blogg och du ska få ut vad duuuuuuuuu vill inte vad andra haters vill. puss på dig vackra du!

  Reply
 44. sannie februari 19, 2012 at 11:34 f m

  Bra skrivet! Det bästa med din blogg är att även om du inte skriver om allt i din vardag, så låter du känslorna komma fram. Det känns mer verkligt och inte lika plastigt som i alla andra bloggar där allt handlar om att lägga ut bilder och skriva om sådant som ger läsaare och uppmärksamhet och om deras fantastiska liv. Skön skildring gör du också! Visst, har man tänkt att du festar mycket, men när du skriver ”jag är 18 och då festar man mkt!”, det är då man kommer ihåg sin egna tid och man var minst sagt likadan! Jag tycker du är skitsöt! 🙂

  Reply
 45. angelica februari 19, 2012 at 11:44 f m

  Du har så sjukt fina ögon!! Hela du är vacker, skit i alla dina negativa läsare de ska inte dra ner dig du är sjukt stark förstår inte hur du kan mötas dag för dag av negativa folk jag skulle aldrig klara de! You go girl 😀

  Reply
 46. janet februari 19, 2012 at 11:52 f m

  du är bäst

  Reply
 47. Hanna februari 19, 2012 at 11:53 f m

  Ville bara säga: DU E BÄST <3

  Reply
 48. emma. februari 19, 2012 at 11:53 f m

  Stå på dig tjejen! 🙂

  Reply
 49. Jess februari 19, 2012 at 11:53 f m

  men kan alla sluta gnälla. D ä din blogg, du får lägga upp vad du vill på den! Du å Hugo har ett förflutet, d ä väl inge fel å tänka tillbaks å minnas de fina stunderna ibland. Å om hans nuvarande tjej inte kan ta d så kan väl hon sätta sig på nåt å rotera 😛

  Reply
 50. isabelle februari 19, 2012 at 11:55 f m

  Skit i alla onödiga haters, du lever iallafall som du vill , ditt liv.Vilket inte alla haters förmodligen inte gör :S

  Reply
 51. N februari 19, 2012 at 11:56 f m

  du är så sjukt vacker och verkar vara en helt underbar tjej!!!

  Reply
 52. Millan februari 19, 2012 at 11:56 f m

  You go girl <3

  Reply
 53. bella strömmer februari 19, 2012 at 12:01 e m

  Fina, fina du. Jag har läst din blogg så länge nu och jag känner igen mig SÅ MYCKET i det du skriver om falska vänner, skitsnack osv.. Du är en sån fin tjej, många skulle nog kunna döda för att vara i din sists. Tyvärr så leder ju ofta avundsjuka till skitsnack osv för att dom själva ska känna sig bättre. Men du är inte värd all skit som skrivs och sägs om dig. YOU GO GIRL!

  Reply
 54. Emma februari 19, 2012 at 12:05 e m

  Fan va bra Paulina! Hoppas dina omogna, avundsjuka haters lyssnar. Jag fattar inte hur folk kan dra en slutsats så himla fort, och sedan bre på som fan? (ex bilderna). Jag hoppas verkligen att de finns nått sätt för dig att ignorera dessa idioter! Menmen, fortsätt kämpa Paow! Du är grym 🙂

  Reply
 55. H A N N A februari 19, 2012 at 12:07 e m

  Ha en jätte bra dag Paow! 🙂

  Reply
 56. Stephanie februari 19, 2012 at 12:14 e m

  Ta inte skit från avensjuka människor som inte har något liv utan sitter bakom en dator och skriver elaka komentarer till alla storbloggare för de också skulle vilja tjäna mycket pengar på att bara ha en blogg ! Jag önskar med det. Men jag erkänner det. Jag vill med min blogg ska bli så stor så jag kan göra det jag älskar !! SKATA . Fuck them all. Så är det i min värld också. Därför jag har mottot ! ” Love the bladers FUCK the haters ” vissa människor är osäkra på sig själva och måste klanka ner på andra. Fattar inte heller grejen, vill du lägga ut bilder som är fina minnen för dig ska du fan få göra det. Det är din blogg och ditt fucking liv .

  / Your Roomie in Argentina 😀

  Reply
 57. aloha februari 19, 2012 at 12:14 e m

  Du får sluta bry dig om vad andra tycker hela tiden, det går inte att leva så, var lycklig istället för att du har blivit en bättre person och utvecklats som person. Slösa inte tid på att läsa onödiga kommentarer från avundsjuka personer det ger ingenting, folk har för konstiga värderingar nu för tiden..

  Reply
 58. Andrea februari 19, 2012 at 12:16 e m

  Härligt paow! Du är en underbar människa(i bloggen ,mer vet inte jag :P)
  Men du har helt rätt! Älskar när du skriver av dig för det är så rätt!
  hejja paow<3

  Reply
 59. nathalie februari 19, 2012 at 12:17 e m

  Du är grym tjejen! Och verkar vara grymt stark,fattar inte varföör alla ska hata hela tiden. Men du är grymt vacker och du ska inte behöva ta all skit! 😀

  Reply
 60. SimonJL :) februari 19, 2012 at 12:19 e m

  du förtjänar det bästa:)

  Reply
 61. Issa februari 19, 2012 at 12:20 e m

  DU E BÄÄÄÄST!!!!!!!!! Go girl

  Reply
 62. Melissa februari 19, 2012 at 12:21 e m

  bra skrivet paow! Forsätt vara stark och skit i vad alla andra säger, dom är bara avundsjuka lr nolifers. och till er som tänker skriva något taskigt, länk igen för ni framstår bara som patetiska nolifers. Din blogg är bäst. kram

  Reply
 63. Gbg februari 19, 2012 at 12:22 e m

  Jag känner igen mig i mycket av det du säger. Själv är jag några år äldre än du. Och jag kan säga att det är vi som haft det jobbigt i livet som klarar av allt jobbigt, på ett helt annat sätt än dom som bara glider på bananskal!
  Kör ditt eget race tjejen!
  Kram från göteborg!

  Reply
 64. Ella februari 19, 2012 at 12:26 e m

  Paow, du är hur bra som helst. Oavsett vad alla säger, tänk på det! Kram

  Reply
 65. robin februari 19, 2012 at 12:28 e m

  du är egentligen arg på dig själv. En dag kommer du se tillbaka på den här tiden och säga ”vadfan höll jag på med egentligen?”. Kanske kommer du ångra att du lät dig utnyttjas och exponera dig på det här viset. Men varför inte då göra något åt de redan nu? Ta ansvar för dig och ditt liv och sluta skyll på andra?? Visst får man göra misstag i livet och ”vara omogen och leva som en ung ska göra” men dte känns som du använder det som en dålig ursäkt för att hela tiden söka upp problem? Misstag kommer att göras även om du försöker undvika dem, men att söka upp dem…de är en annan sak. Du verkar ju inte vara puckat men däremot totalt lost och rätt omogen för att vara i din ålder. Öppna ögonen tjejen…Ta ansvar för dig själv och dina handlingar. Var sann mot dig själv…gör det din magkänsla säger och ditt hjärta mår bra av

  Reply
 66. Frida februari 19, 2012 at 12:36 e m

  Paulina du ska inte bry dig om dom som vill trycka ner dig, dom är bara avensjuk.. Och jag fattar inte hur människor kan ha så lite till liv så dom måste sitta och klanka ner på andra bara för att få sig själv att kännas mycket bättre vilket dom egentligen inte är.. Stå på dig du är stark!! Make love, not war!

  Reply
 67. Matilda februari 19, 2012 at 12:40 e m

  Jag förstår inte hur man kan leva med sig själv när man bara lever för att trycka ner andra.. Tycker det är så jävla dålig stil! Jag håller helt klart med dig Paow, sluta aldrig kämpa för jag och tusentals andra vet att du kan klara allt! Kärlek till dig <3

  Reply
 68. joanna februari 19, 2012 at 12:43 e m

  åh tack paow, paulina(?) för att du skriver såhär. jag känner så mycket respekt för dig efter sådana här texter, jag tycker hur du tänker liksom. dom flesta bloggarna talar bara skit, förlåt mina ord.. men det känns faktiskt så och det känns så fel och onödigt att ha en såpas stor blogg och vara lite dum i huvudet. det har jag aldrig tänkt om dig tough. eller några tänker lite dumt ibland. inte alls alla utan bara några men ändå deras liksom poäng faller direkt där för mig… och jag orkar inte läsa deras bloggar mera för det känns som om dom inte kan tänka själv och bara göra så himla dumma inlägg. men du är bäst paulina, läser din blogg varje dag och du är faktiskt inga tvivel den bästa bloggen, ville bara säga det och vet inte om du läser dethär. ja nu babblar jag bara, haha, ha en bra vecka paow!

  Reply
 69. johanna februari 19, 2012 at 12:44 e m

  Hallå där! Jag läser din blogg varje dag men har aldrig brytt mig om att kommentera ngt. Jag har absolut inget ont att säga om dig, för faktiskt så känner jag igen mig själv i mkt av det du gör. Visserligen lever du mer ’fritt’ men kanske också för att du har de rätta tillgångarna 😉 men själva grejen med att festa en del och ligga för att man är singel, hur många gör inte det? Och är det verkligen ngt fel i de? Folk har bara väldigt svårt att acceptera sig själva tror jag, och väljer den hårda sidan för att de är fega. Det kanske är enklare sagt än gjort men titta bort, titta bort från allt korkat som du vet att du inte förtjänar. Det tog tid men jag lärde mig utav de och mår mkt bättre idag, trotts allt som gått förlorat så lär man sig leva med de man har och det känns underbart ^^

  Reply
 70. jess februari 19, 2012 at 12:45 e m

  Jag har inget emot dig alls jag tycker du är modig som vågar och orkar prata öppet om allt på din blogg MEN du har en tendens av att skriva ut saker om andra ex ditt ex, dina vänner och nu ditt exs flickvän vf ska allmänheten veta var hon jobbar och vad hon gjort med sina läppar. Fine om du vill dela ditt liv med alla på bloggen men skriv inte om andras privatliv det tycker jag är tacky

  Reply
 71. my februari 19, 2012 at 12:51 e m

  Goo girl! riktigt bra skrivet
  så vad säger ni era haters? 😉

  Reply
 72. Maria februari 19, 2012 at 12:52 e m

  Innan, efter Thiland skrev du att du hade dåligt med pengar och inte ett öre kvar (och Steffi/Steffis mamma sa ju dessutom att du vart tvungen att låna en massa pengar av henne), och nu säger du att du tjänar mer än en vanlig årslön i månaden… Hmmm, det går ju inte ihop. Du måste ljuga någon av gångerna.

  Hur ligger det egentligen till?

  Svar: Mja… Stora inkoomster, stora utgifter… 😀 Fast nu måste du ju förstå skillnaden mellan intäkter i ett företag och utbetald lön. Det är inte samma sak. Dessutom ljuger jag inte om varken det ena eller andra.

  Reply
 73. agapi februari 19, 2012 at 12:53 e m

  paaaow du är bästr,snyggast,äkta och underbar

  Reply
 74. julitaolinnea februari 19, 2012 at 12:54 e m

  Du är stark! fortsätt vara det.<3

  Reply
 75. Suzan februari 19, 2012 at 12:57 e m

  Finaste paow! Håll huvudet högt och bry dig inte om någon försöker sänka dig! Önskar att du kunde se hur vacker du är från mina ögon, hur fin och smart du är. Kolla fram och aldrig bakåt. Jag känner igen mig i dig, jag har varit igenom nästan samma sak. Det blir bättre snart, never give up! Älskar dig och din blogg! Kärlek.

  Reply
 76. Sandy februari 19, 2012 at 12:58 e m

  Ursäkta mig, men om du inte hade varit svartsjuk hade du inte gång på gång jämfört med Hugo och hans nya tjej. Låt dom va? Du f*ckade upp allting genom att ligga med en fisk liknande grabb? Det gör inte hans nuvarande tjej. Låt dom freaking vara? Ska han inte kunna ha andra tjejer utan att du ska lägga näsan i blöt? Väx upp.. Skärp dig seriöst, det här är inget skämt. Du är aspatetisk som håller på såhär. Stöttar dig inte alls i det här. Tycker du är ett fett stort skämt som inte kan tas seriöst när du har så mycket dubbelmoral.

  Paula och Hugo är det IT, sluta lägg dig i.

  Reply
 77. Firn februari 19, 2012 at 12:59 e m

  Du ÄR svartsjuk. Det märks klart och tydligt att du är det. Du ska HELA tiden nämna dom och hur dålig hans tjej är men huuur bra du är. Hahahaha, du förstår väl själv att du bara hjärntvättar dig själv? Varför snacka illa om en tjej som aldrig har gjort dig något. Kolla nu på andra killar istället för Hugge som inte vill ge dig mer.

  Reply
 78. Anonym februari 19, 2012 at 1:04 e m

  Stackars! Du r en fin tjej. STÅ PÅ DIG!!! Jag är äldre än dig, men vet fan inte om jag skulle orka ta så mycket skit som du!

  Jag tycker fort att du var den bästa tjej hugo haft, och de kommer jag fortsätta tycka. De andra är såklart bara svartsjuka över att de inte kan tjäna så mycket pengar utan att slita arslet av sig, om ens då!!

  Reply
 79. Sara februari 19, 2012 at 1:20 e m

  PUSS!

  Reply
 80. Så att du vet februari 19, 2012 at 1:20 e m

  Av alla bloggaren i sverige är du den bästa, för att du är du. Du är inte en dålig tjej. Om man skulle fråga vilken tjej som hellst på stan i samma ålder eller vad de gjort i din ålder, lovar jag att de flesta gjort precis samma eller mera. Skillnaden är att de inte vet det, för de skriver inte ut det vaje dag på en blogg, de ser inte det svart på vitt, därför är det lätt för dem att kritisera utan orsak, men ifall de skulle göra det skulle de märka att de festar och annat helt lika.

  Reply
 81. Jessica februari 19, 2012 at 1:25 e m

  Oj Paulina du har så rätt. Är själv 18 och det är då man ska få leva livet och festa. Alla (de flesta) 18åringar festar och vill pröva på olika saker hör till. Visst finns det sen de som kollar snett på en men då brukar jag bara skita i dem och ge en ful blick tillbaka och visa hur kul mitt eget liv är. De som hackar ner på andra kan inte ha ett bra liv som lägger ner all sin tid på att bry sig och snacka skit om andra. Lev ditt eget liv en dag i taget och skit i alla andra! Jag bryr mig inte ett skit i om folk tycker jag festar mycket utan de hör helt enkelt till när man har 18 som du säger.
  Kramar från Finland! <3

  Reply
 82. Anonym februari 19, 2012 at 1:27 e m

  Du e bra paulina!
  Riktigt bra att du inte ska fylla dina läppar igen!
  Bra att du vill ta bort tatueringa…..men du, GÖR INGA NYA!!

  Reply
 83. sandra februari 19, 2012 at 1:41 e m

  paulina du är bra som du är , fuck haters !
  varje människa är unik & du duger precis som du är.
  din blogg är stor & något intressant måste de va eftersom du har många läsare , dem negativa människorna är väldigt avundsjuka eller otroligt barnsliga .
  stå på dig kära du & ha de bäst .

  Reply
 84. Anonym februari 19, 2012 at 1:47 e m

  Trash, grow up..Det som fattas är bara att du skulle vika ut dig i Big Brother…Alltså du ska se hur mycket du ångrar när du blir äldre. Tänk på ditt rykte gumman!

  Reply
 85. Tove februari 19, 2012 at 1:50 e m

  Dom som yttrar en massa skit har ingen aning om hur allting ligger till så fuck them så att säga!
  You go girl!

  Reply
 86. saga februari 19, 2012 at 1:52 e m

  Hoppas du får en bra dag! 🙂

  Reply
 87. Suss februari 19, 2012 at 1:52 e m

  Paulina, som alltid är det så uppfriskande att läsa vad någon skriver utan att modifiera och va så politiskt korrekt osv osv. Det känns på riktigt. Inte som en del bloggar där det skrivs om samma sak om och om igen, där pojkvännen aaaalltid e sååå underbar. Alla lögner ska vi inte ens prata om, löjligt. Du e skön du, ärlig, öppen, sårbar, modig och kontroversiell samtidigt. Kort sagt, du är intressant!

  Reply
 88. victoria februari 19, 2012 at 2:01 e m

  Du är bäst Paulina, glöm aldrig det!

  Reply
 89. Vendela februari 19, 2012 at 2:08 e m

  Jag älskar din blogg!Du är bara dig själv och det gillar jag mest <3

  Reply
 90. isabelle februari 19, 2012 at 2:11 e m

  Att du är lost i livet gör dig inte til en dålig människa och bara för att du är en offentlig person för det är du ju.. så betyder inte det att så många människor har rätt att trampa på dig och utnyttja dig.
  Du har haft det tufft och du har kämpat, nu börjar du komma på rätt spår igen och det är bara att fortsätta kämpa.
  Allt som är värt något får man kämpa för.
  DU ÄR STARK !

  Reply
 91. Caroline februari 19, 2012 at 2:14 e m

  Paulina!! Du är en helt underbar tjej! Jag vet att det är svårt att skita i vad folk skriver/säger om en. Folk är bara avundsjuk på att du kan leva ditt liv så som du gör! Resa..festa..flytta hemifrån! De är bara avundsjuka!! Och då klandrar de ner dig för att de INTE kan få det som du har! Folk har så svårt att glädjas för andra.
  Jag har inte läst din blogg så länge/mycket, tittar mest på dina bilder då jag tycker att bilder säger mer än text. Och du ser ut till att va en helt underbar tjej, snäll och omtänksam. Visst kan man dölja mycket, men ett ”tränat” öga kan se igenom masken man sätter på sig.

  Så stå på dig tjejen!! Du är underbar!!

  Puss puss

  Reply
 92. Daniel februari 19, 2012 at 2:17 e m

  gå din egna väg ba, enda skillnaden mellan dig och andra tjejer i samma situation är att du har en blogg och skriver om det, medans alla andra inte skriver om det, förstår du? ändå får folk dig att låta som värsta scandal. aja kör ba! 🙂

  Reply
 93. Elona februari 19, 2012 at 2:19 e m

  We love you toooo, paowieee ♥ :*

  Alltså seriöst, du är så klockren. Helatiden. Who gives a fuck om du gick klart skolan eller inte? Ditt liv är fan perfekt!

  Reply
 94. hanna februari 19, 2012 at 2:20 e m

  du är så jäkla stark Paulina! visserligen så gillar jag kanske inte allt du har gjort, men det märks att du är påväg tillbaka igen, ge inte upp! du lyser mer och mer för varje dag som går! kämpa på gumms! <3

  Reply
 95. Destiny februari 19, 2012 at 2:23 e m

  Du är så jävla bäst! Fortsätt strunta i vad andra tycker 🙂

  Reply
 96. johanna februari 19, 2012 at 2:33 e m

  Asså skit i hugos senaste ”vandrande bankomat brud” lixom. hon är kraschade läppar och är sotis på dig:) ta åt dig istället hugo är nog mer kär idig istället igentligen..det vet du! kämpa på och alla som skriver dåligt är bara avundsjuka tänk på det..

  Reply
 97. Alice februari 19, 2012 at 2:41 e m

  Hej kom och va med på min dagenblogg har nästan inga läsare men du kan ändå bara gå in o kolla 🙂

  Reply
 98. ebba februari 19, 2012 at 2:45 e m

  Du är så jävla grym bruden, verkligen en förebild.
  Förstår inte vad alla menar när dom säger att du är omogen och blablabla.
  Det visar bara att dom är torra jävlar som inte kan ta när någon har det bättre och roligare än som själva.
  Du har lätt den bästa bloggen, keep up that good work !
  love <3

  Reply
 99. louise februari 19, 2012 at 2:54 e m

  men seriöst pauilina skärp dig! du är ju så jävla svartsjuk för att det går bra för han .. förlåt men det går fan skit för dig.. jag tycker det var omoget av dig att lägga ut bilder på dig och han när du såg att han är förlovad! gå vidare och låt honom vara lycklig. Paula kanske känner sig hotad av alla tjejer som vill ha honom , jag förstår henne! du är en jätte söt tjej paulina och du hittar säkert än jätte bra kille 🙂

  Reply
 100. Louise februari 19, 2012 at 2:55 e m

  Kämpa på 🙂

  Kolla in min blogg! Läs nu om musikjournalister(-.-) och de snyggaste klänningarna från Grammy Awards! thebeainme.blogg.se , Glöm aldrig de!! 🙂

  Reply
 101. b februari 19, 2012 at 3:00 e m

  Shit Paulina, varför håller du på och försvarar dig hela tiden? DU vet ju what’s what, vi som inte är torrfittiga osympatiska bloggläsare, (alltså kort och gott: osköna människor som man ändå inte vill hänga med), vet what’s what. Dina vännner vet what’s what. Så varfööör håller du på och försvarar dig och din livsstil på din blogg? Det ger BARA intrycket av att du innerst inne vet att sättet du lever på egentligen inte är så jävla OK och fett, och att du försöker rättfärdiga det genom att förklara och försvara.

  Men saken är ju den att du lever ju inte osunt, du festar väl som vilken nybliven 18-åring som helst. Och du är ju, precis som jag, född sent på året. Då måste man ju fan få ta igen för det man missade när alla ens vänner fyllde 18 och man själv fortfarande var en pruttig 17-åring.

  OKEJ du är ju som vi alla vet kanske inte guds bästa barn, MEN du har ju iallafall insikten om detta, och försöker ändra på det.

  Jag avslutar denna novell med 2 tips från mig:
  Fortsätt häng med Ellen, ni är ju den ultimata duon som kan ta över världen, typ.
  Vik inte ut dig i Slitz!!!!!! Okej du har ju typ sjukaste kroppen som du såklart ska visa upp. Men gör det inte i den där omoderna gubbrunk-tidningen som bidrar helt sjukt mycket till den pissdåliga jävla kvinnosyn som vissa killar har.

  Reply
 102. Clara februari 19, 2012 at 3:00 e m

  helt rätt! underbara Paow! 🙂

  Reply
 103. Anonym februari 19, 2012 at 3:06 e m

  Bry dig inte om vad folk säger/tycker om dig, dem visar bara att dem är omogna och har inget liv.. 🙂
  Du är stark Paulina, forsätt så. Love you <3

  Reply
 104. sara februari 19, 2012 at 3:16 e m

  haha.. Alltså Paulina du är bäst du är klockren! Jag älskarrrrrrr dig och sättet hur du skriver 🙂 Bry dig inte om andra sluta bry dig om vad folk tänker o tycker om dig. Du är bra som du är

  Reply
 105. rebecca februari 19, 2012 at 3:16 e m

  Du är grym paow! Ser verkligen upp till dig, du är så äkta & ärlig på något sätt.
  Ingen av dom andra ’storbloggarna’ är som dig, du vågar stå för vad du tycker o tänker, och kör ditt eget race liksom!
  Fortsätt stå upp för dig själv & kämpa. Du är stark!
  PUSS

  Reply
 106. Palle februari 19, 2012 at 3:22 e m

  Kör ditt race o skit i världen 🙂 folk är bara avis och deras egna liv är grå & tråkiga. Därför lägger de sig i andras ^^

  btw, hur får man bort annonserna i sidospalten? :S

  Reply
 107. therese februari 19, 2012 at 3:22 e m

  Du är stark Paulina! fortsätt så, har aldrig tyckt illa om dig även om du gjort nått mindre bra! man lever bara en gång och alla är inte perfekta, de som klagar har också brister, kanske just därför de klagar? Aja fortsätt bara va DU.

  Du är bäst <3

  Reply
 108. Viktoria februari 19, 2012 at 3:38 e m

  Du gör rätt i att skita i vad andra tycker och tänker. Dom är helt enkelt avensjuk på dig och ditt liv.. Inge annat.. Men jag har en fråga, på bilden du la upp i detta inlägg var sjukt fin. men jag undrar har du lösögonfransar eller är det dina egna? I såna fall om det är dina, kan du berätta hur du får till dom så sjuuuuuuuuuuuuuukt fina??
  Tack..

  Reply
 109. Nicole februari 19, 2012 at 3:38 e m

  Tycker du är stark son vågar skriva det du tycker och tänker! Folk har alltid massa åsikter och tror att de vet bäst! Varför är deras jävla liv då inte helt perfekta och hur har de då tid att slösa det på bloggare som de anser vara ”loosers” ?
  Jag är bara 14 år men kan bli så jävla irriterad när folk ska döma utan att ha någon aning om hur jag mår eller vad jag egentligen känner inombords.

  Man duger aldrig som man är…antingen är man för smal och har anorexia eller så är man för tjock och borde jobba med att gå ner!

  Har oxå ibland känslan av att vara helt ensam trots att man har massa vänner…

  Kram!!! och fortsätt gör precis som du vill <3

  Reply
 110. linn februari 19, 2012 at 3:42 e m

  Whatever om random haters säger att dom tycker nya bruden e bättre än dej(skit i dom vafan)…Men får lite känslan av att du själv också tycker det eftersom du absolut måste försvara dej och även lägga till lite shit om henne och va hon gör!!Just sayin…

  Reply
 111. eline februari 19, 2012 at 3:51 e m

  Jag börjar förstå dig bättre och bättre . Och därmed gilla dig mer:)
  Kör vidare <3

  Reply
 112. Emma februari 19, 2012 at 4:00 e m

  Paow du är bäst! Lået ingen trycka ner dig på ngt sätt. Dom flesta är bara avundsjuka på dig.
  Du är underbar, puss!

  Reply
 113. valentina februari 19, 2012 at 4:02 e m

  YOU GO GIRL!

  Du är bäst, det vet du väl? 😀

  Reply
 114. karin februari 19, 2012 at 4:12 e m

  såååå vacker!

  Reply
 115. alva februari 19, 2012 at 4:18 e m

  Du e så jävla cool Paulina! De är få som vågar lägga ut så mkt av deras liv å åsikter som du å stå upp för dem. Tjejer ska väl få ligga precis som killar utan att de ska va slampit etc. 2012 nu herregud ju! :)Fortsätt kör din grej, du har ju lyckats bättre än de flesta. Team PAOW ftw!

  Reply
 116. Sandra februari 19, 2012 at 4:30 e m

  Grymt skrivet av dig. You go girl!

  Reply
 117. bman februari 19, 2012 at 4:41 e m

  Vilka ögon du har… ja smälter…

  Reply
 118. Mikaela februari 19, 2012 at 4:42 e m

  Du är grym Paow! Och de som säger annat är bara avundsjuka!

  Reply
 119. Maja februari 19, 2012 at 4:43 e m

  Jag tror jag snart flipparsönder! Alltså vad är det för fel på svenska folket?! Det lär ju vara ganska många av paulinas haters som driver en egen blogg, tänk er själv att få en massa kommentarer om att du är för tjock, att du är patetisk för du tänker på ett visst sätt, Att du borde bli brunnet/blond. ALL möjlig jävla skit. Jag tror inte dem blir så jävla coola då. Det är därför jag läser paulinas blogg. Jag kan himla med ögonen någon gång över en bild eller något. Men hon är liksom 18 bast, tro fan man ändrar sig, åsikter och allt. Så jag tycker inte att allt hon skriver behöver vara så jävla perfekt och dant. Hon skriver vad som pågår i hennes huvud. Det är coolt att hon är så ärlig. Det tror jag de flesta uppsattar med hennes blogg. Det som gör mig mest förbannad är de som sitter och säger att hon är patetisk och ska komma över hugo, nu vet ju inte jag eller någon annan förutom paulina vad hon känner. Men till er som varit kära på riktigt och blivit dumpade, hur lång tid efter tog det egentligen inte att helt och hållet släppa? Det tar liksom inte två dagar. Och jag tror inte alls det var i syfte att förstöra för paula & hugo. Utan för hon ville dela med sig av sina minnen! Nu ska jag sluta skriva, men fan vad alla puckon som LÄGGER SIG I HELA JÄVAL tiden borde få en käftsmäll. Det är hennes liv, HENNES, inte era. Om hon vill tatuera in spagetthi i pannan! do it, om hon vill sätta en herion spruta i armen , fine! Om hon är otrogen mot 8 st pojkvänner sure! Om hon färgar håret rosa! MEN gör det! Jag förstår verkligen inte att man orkar bry sig om det?! vem fan bryr sig? Det är allt hennes egna val, och vadå att hon kommer ångra sig? Man lär ju sig av sina misstag, och hon lär ju titta tillbaka på denna tiden och lee, för hon tog sig igenom all jävla skit. Det gör ju henne bara starkare. Så jag avslutar med att säga, FUCK YOU till er som sitter och lägger er i, skulle verkligen vilja se vad ni är för människor, och frågan är vem är det som egentligen är patetisk? Och till paulina, Gör din grej! Det är ditt liv,du är cool. Puss

  Reply
 120. Sarah februari 19, 2012 at 4:46 e m

  Paulina, du är alldeles förjävla bra för att ta åt dig av vad alla andra säger, dom är bara avundsjuka för att dom inte ens är hälften så bra som du är! Och varför tycker folk att det är så fel att du lägger upp bilder på dig och Hugo? Fina minnen ska man aldrig glömma! Ändra dig inte för någon, du är en underbar människa! Go Paow!!

  Reply
 121. Marcus februari 19, 2012 at 5:11 e m

  En sak jag undrar över, vad tjänar du på att trashtalka Paula hela tiden? Mår du bättre då eller? Ta och jobba med dig själv och ditt uppenbarligen dåliga självförtroende istället för att snacka skit om andra brudar som inte gjort dig ett piss.

  Reply
 122. bella februari 19, 2012 at 5:20 e m

  älskar dig paow, du är bästa bloggaren!!! älskar allt med dig: hur du ser ut (inte bara att du är så fucking snygg) utan också din stil. Hela din utstrålning är bara go shitless. Du skriver skimodiga texter där du erkänner att du också har svaghter (vilket EXAKT ALLA har, ändå vågar skit få stå för det? Aja) och just därför är du en förebild för unga tjejer! Du är inte tjejen som står där i ledet, du är din egen, fortsätt så!! PUSS <3

  Reply
 123. sandra februari 19, 2012 at 5:29 e m

  så jävla grymt Paulina! Vem festar inte när de precis fyllt 18? vem har aldrig någonsin funderat på att göra något slags ”skönhetsingrepp”? vem har aldrig mått dåligt och kännts sig vilsen och vem har aldrig saknat tiden man mådde bra då?
  herregud, du är ingen äcklig hora och du vill inte förstöra, DU ÄR EN MÄNNISKA! Och du är ju inte sämre för att du knappt har någon utbildning, jag tycker tyvärtom, du är ju bättre eftersom du kommit så här långt på egen hand utan ”den perfekta utbildningen” , DU ÄR GRYM! Jag har helt ärligt svårt att tänka mig att Hugo inte saknar minnena ni har han också, och vore det inte för hans flickvän så hade han nog kunnat skriva om det på sin blogg också. Nej skit i det där, dom som klagar gör det pga avundsjuka och inget annat. puss på dig, be strong!

  Reply