Tips om tatueringsborttagningsställen i Stockholm!

Jag har nämligen två tatueringar jag ska ta bort. Och som pappa lovat mig att betala, som en försenad julklapp. Ska ta bort min stjärna på handleden och ta bort ”Steffi”. För det är som hon säger, ”vi är inte vänner men hälsar när vi ses”. Då är ett fult ärr bättre än en tatuering med en människa som faktiskt gjort mig illa, på min arm. Jag vet, dumt gjort att tatuera in någons namn. Och när hon sedan skriver så här på sin blogg efter att en läsare frågat hur det är mellan oss:

”Varför bråkade du och Paulina?  Är ni vänner nu?”

”Det är mellan oss och inget jag ska ta på bloggen. Nej vi är inte vänner. Vi hatar inte varandra och är inte osams, vi hälsar när vi ses.”

Då känns det inte så kul att ha namnet på armen.
Eftersom hon sagt och upprepat flera gånger att vi inte är vänner och eftersom om hon inte tycker det är värt att lösa så tycker jag inte att hon är värd att ha sitt namn på min arm. Som om våran vänskap aldrig betytt något.

Kan ni läsare ge mig tips om tatueringsställen som är duktiga på att ta bort tatueringar? Om ni har någon vän eller om ni själva gjort det och kan rekommendera. Maila mig på [email protected]

(Visited 105 times, 1 visits today)

34 Comments

 1. amelie februari 18, 2012 at 5:48 e m

  De är väl snyggare om du skulle tatuera över dem bara, så slipper du ärr! 🙂

  Reply
 2. emma februari 18, 2012 at 5:52 e m

  Hoppas du får bort dem så snabbt som möjligt 🙂
  aldrig gillat steffi!!

  Reply
 3. MAJA februari 18, 2012 at 5:53 e m

  min mamma ghorde det i miami på en klinik, de tar med laser kolla där. om du ringer miami ink eller något tatuerar ställe så vet de var du ska vända dig till. mamma är inte hemma bortrest så kan ej fråga henne. men jag vet man kan ta med laser hos en vanlig läkare det kostad dock. kram

  Reply
 4. Elona februari 18, 2012 at 6:05 e m

  Vissa sa ju när du gjorde tatueringen att det kanske inte var så smart.. Men det var ju ditt val och nu blev det såhär.. Även din närmsta vän kan ju svika dig, mycket. Hoppas att du har lärt dig detta nu! 🙂 Kram!

  Reply
 5. e februari 18, 2012 at 6:18 e m

  Annars kanske det skulle funka att tatuera över? 🙂 så slipper du ärr, plus att det förmodligen skulle kosta mindre. Nu är det ju inte pengarna som räknas i första hand, men du kanske kunde fundera över det ändå 🙂

  Reply
 6. M februari 18, 2012 at 6:18 e m

  Det blir inget fult ärr om behandlingen görs korrekt och du låter bli att klia när det läker. Sen så antar jag att du vet att du kommer få göra en cover up. Tatueringarna kommer inte att försvinna helt.

  Kolla med East street, de ska vara duktiga har jag hört.

  Reply
 7. elin februari 18, 2012 at 6:20 e m

  tatuera över det istället 🙂

  Reply
 8. ellinor februari 18, 2012 at 6:25 e m

  ja som vissa även sa när ni gjorde dom att ni skulle ångra er.. hoppas du har lärt dig nåt nu, att man ska aldrig tatuera en kompis,kille/tjejs namn på kroppen..

  Reply
 9. Mimmi februari 18, 2012 at 6:43 e m

  Tatueringen kommer synas som ett ljust ärr. Så det kommer fortfarande stå Steffi. Kolla istället med att tatuera över den. Kommer bli nått stort då det mÅste täckas med svart.

  Reply
 10. Anonym februari 18, 2012 at 6:54 e m

  Varför inte göra din sleev över den bara?

  Reply
 11. elin februari 18, 2012 at 7:05 e m

  Varför skulle hon vilja lösa det efter att du hängde ut henne i din blogg? Det visade väl hur mycket er vänskap betydde för dig. Haha, du är allt bra rolig du Paulina.. Men du gör i alla fall rätt i att ta bort den, lycka till med det!

  Reply
 12. klara februari 18, 2012 at 7:13 e m

  du sa ju att även om ni slutar va vänner så har du kvar tatueringen som ett minne av de roliga ni hade?

  Reply
 13. felicia februari 18, 2012 at 7:16 e m

  Varför tar du bort stjärnan!?

  Reply
 14. Cat februari 18, 2012 at 7:35 e m

  Munkbron i Gamla stan har en laserklinik du borde höra av dig till i sånna fall. Riktigt duktiga 🙂

  Reply
 15. Sara februari 18, 2012 at 7:44 e m

  Tatuera över det i stället Paulina, det kommer att kosta dig jättemycket pengar och det blir aldrig riktigt bra, speciellt nu då du har så starkt kontrast i bokstäverna. Är det inte bättre att du gör någonting shysst över det där i stället .Tattueraren kan säkert göra någonting snyggt! Lycka tilL!

  Reply
 16. Anonym februari 18, 2012 at 8:00 e m

  Du ska göra det du känner att du vill. Ta bort den om du mår bättre. Ska ja vara ärlig så lät ja mitt ex gadda mig och visst jag har jag är nöjd med alla tatueringar han gjort på mig men jag har hela hans namn och efternamn på hela armen så det syns ganska tydligt. Ja ser hand namn från att jag vakna och i princip hela tiden haha. Det är slut mellan oss men jag har inte tänkt att ta bort den i alla fall inte nu. Det är bara ett namn plus att ja gått vidare och ja blir inte påverkad när ja ser hans namn så mig stör det inte. Men om hon är en f*tta mot dig så ta bort:) hopas allt löser sig för dig med allt ja menar allt. Vänner familj killar framtiden etc. Ja gilla din blogg och ja tycker du ska uppdatera bättre och oftare snälla:) du är så söt och ja tolva inte på att du är en toppentjej!!! <333 ha en bra lördagskväll och gör precis det du känner för. Det du mår bra av och lyssna inte på nån annan. Följ ditt hjärta alltid!!!

  Reply
 17. Paulina Frank februari 18, 2012 at 8:17 e m

  Jag tänkte faktiskt på om den här dagen skulle komma. Nu har du åtminstone lärt dig något utav detta. Tatueringar är meningen att sitta för livet så gör inte om samma misstag nästa gång

  Reply
 18. Lotten februari 18, 2012 at 8:24 e m

  Åh paow, VARFÖR körde du en riktig tatuering?? Trodde det var henna eller så, men ÄKTA? Varför?

  Reply
 19. my februari 18, 2012 at 10:09 e m

  man kan bara inte fatta att ni tatuerade in varandras ”namn” haha
  så jävla dumt gjort! jag hade ALDRIG nånsin kunnat göra de, men men. nu vet ni båda två att de var ett stort misstag, helt rätt att du tar bort tatueringen. varför ska du ha kvar steffi på armen när ni inte ens är vänner längre?
  btw, varför ska du ta bort stjärnan? synd 🙁
  tycker huggtänder-tatueringen ska bort, så sjukt ful!

  Reply
 20. Petra februari 19, 2012 at 1:34 f m

  Jag skulle, precis som Minela, föreslå att du ringer/går till Gamla Stans Laser & Kirurgmottagning! Och jag hoppas att du förstår att det kommer ta minst ett år att få bort skiten, och inte en eller två gånger vilket vissa verkar tro haha.

  Reply
 21. Mel februari 19, 2012 at 10:50 f m

  Paulina, bara en tanke. Du sa ju att du ville göra sleeve? Då kanske nån som är duktig kan tatuera över den istället?:) så slipper du ärr!

  Reply
 22. Johanna februari 19, 2012 at 12:37 e m

  Jag har själv en tatuering jag hatar, men ska tatuera över den istället för att ta bort den. Som du säger det blir ett fult ärr som du alltid kan tatuera över sen, men inte säkert att det blir bra. Gå till någon fet tatuerare och kolla om han kan tatuera över det med något annat (: Lycka till (du är awesome)

  Reply
 23. ada februari 19, 2012 at 3:45 e m

  No need to regret, you live to learn! 😉

  Reply
 24. viv februari 19, 2012 at 4:51 e m

  Kir på Heavenly ink i Åkersberga är en duktig piercare och utför laserbehandlingar. Ärren blir väldigt minimala efter ett flertal behandlingar men allt beror på storlek på tatuering och hur mycket färg som kommit in i huden. Hos honom kan du få gratis rådgivning och han har även skrivit en egen bok som finns i studion där han utförligt beskriver hur en behandling går till samt visar lite bilder på före och efter. Han finns som sakt på Heavenly Ink. http://www.heavenlyink.se

  Reply
 25. k februari 19, 2012 at 5:07 e m

  Mad machine!

  Reply
 26. nathalie februari 19, 2012 at 8:34 e m

  KOLLA IN INK MADNESS ! BILLIGARE OCH BÄTTRE SERIVCE KAN DU INTE FÅ.

  Reply
 27. Ich februari 19, 2012 at 8:39 e m

  men sötnos! skulle du inte ha sleeve?
  tatuera över ist 😀
  så försvinner den människan sakta men säkert bort och fram kommer bara vackert.

  Reply
 28. Malin februari 19, 2012 at 8:45 e m

  Hoppas du får bort den.

  Reply
 29. Amanda februari 19, 2012 at 9:48 e m

  och det är Därför man ALDRIG ska tatuera in någons namn smartass!

  Reply
 30. Nadine februari 29, 2012 at 2:15 e m

  Hej Paulina!
  Som flera av de andra skriver:
  Jag tycker inte att du ska ta bort tatueringen med laser utan gå till en riktigt duktig tatuerare som kan göra en cover up. För det var väl du som ville göra en sleeve?! Eller minns jag fel? Aja, hur som helst så är det snyggare med konst än ett ärr. Kom igen Paow (:

  Reply
 31. Issa januari 24, 2013 at 9:24 f m

  Hej! Har du tagit bort dina tatueringar än? Jag har funderingar på att ta bort en av mina. Det är min ex-pojkväns namn jag har på handleden. Ångrar det jättemycket nu när vi inte är tillsammans längre…

  Jag har kollat upp lite på nätet och hittade en bra sida som förklarar allt om att ta bort tatueringar. Här är länken om någon undrar: http://www.plastikoperationer.net/tatueringsborttagning-laser-tattuering

  Det står bland annat att tillfällig pigmentförändring kan förekomma. Hur var det för dig? Försvann pigmentförändringen? Vilken lasermetod använde du dig av?

  Tacksam för svar 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *